WP-raketin asentaminen ja määrittäminen (suositelluilla asetuksilla)

Eikö ole turhauttavaa, kun napsautat verkkosivustoa, odotat ja odotat sitä, mikä tuntuu eoneilta, ja napsautat takaisin-painiketta turhautuneena. Totuus on, että on vain vähän, mikä ärsyttää sivuston kävijöitä enemmän kuin hitaasti ladattava verkkosivusto ja siinä siinä WP-raketti tulee sisään


Forrester Consultingin tutkimuksessa todetaan, että “47% kuluttajista odottaa verkkosivun latautuvan enintään kahdessa sekunnissa”.

Surullinen asia on se, että monet verkkosivustojen omistajat eivät ymmärrä, että hitaasti ladattava verkkosivusto ei vain turhauta ihmisiä, vaan se voi myös vaikuttaa negatiivisesti Google-sijoituksiin ja vaikuttaa tulokseen!

Hyvä asia on, että on olemassa tapoja nopeuttaa verkkosivuston latausaikaa, varsinkin jos verkkosivusto toimii WordPressin avulla. Koska tässä aion opastaa sinut läpi kuinka pääset alkuun WP-raketti (ja kyllä, se on plugin, jota käytän verkkosivustoni nopeuttamiseen).

kuinka asentaa ja määrittää wp-raketti suositelluilla asetuksilla

Tässä on mitä opit tästä viestistä:

Mikä on WP Rocket?

WP Rocket on premium-luokan WordPress-välimuistilisäosa, joka on erittäin tehokas nopeuttamaan verkkosivustosi latausaikaa.

WP-rakettien välimuistilisäosa

WP Rocket -suunnitelmat ja hinnoittelu:

 • 49 dollaria vuodessa – Yhden vuoden tuki ja päivitykset verkkotunnukselle 1 verkkosivusto.
 • 99 dollaria / vuosi – Yhden vuoden tuki ja päivitykset verkkotunnukselle 3 verkkosivustoa.
 • 249 dollaria vuodessa – Yhden vuoden tuki ja päivitykset verkkotunnukselle rajoittamaton verkkosivustojen määrä.

Toisin kuin useimmat muut WordPress-välimuistilisäosat, jotka ovat tunnettuja siitä, että ne on täynnä hämmentäviä vaihtoehtoja ja asetuksia. Lisätietoja WP Rocketista ja selville, mitkä ovat WP Rocketin parhaat ilmaiset vaihtoehdot.

1. Lataa & Asenna WP Rocket

Ensinnäkin, suuntaa kohti WP Rocket -verkkosivusto ja ostaa WordPress-laajennus.

Valitse sinulle parhaiten sopiva suunnitelma ja tee tarvittavat toimenpiteet tilauksen tekemistä varten.

Seuraavaksi sinulle lähetetään kirjautumistiedot sähköpostiosoitteella wp-rocket.me. Mene ja kirjaudu sisään, ja “tililtäni” löydät latauslinkin. Lataa ja tallenna zip-tiedosto tietokoneellesi.

Lataa wp-raketti

Seuraavaksi kirjaudu sisään WordPress-sivustoosi ja siirry laajennuksiin -> Lisää uusi -> Lataa laajennus.

Lataa ja asenna vain WP Rocketin zip-tiedostomuoto.

asenna wp-raketti

Aktivoi lopuksi WP Rocket ja laajennus on nyt asennettu. jee!

2. WP Rocket Best & Suositellut asetukset

Nyt on aika määrittää WP Rocket suositeltujen asetusten mukaisesti.

Siirry ensin Asetuksiin -> WP Rocket, ja sinut ohjataan laajennuksen asetussivulle. On 10 välilehteä tai osiota, jotka sinun on määritettävä ja mukautettava seuraavien asetusten määrittämiseen:

 1. (oletusvälilehti)
 • Bonus:
 • Bonus:
 • Bonus:
 • Bonus:

Nyt käydään läpi WP-raketin suositeltujen asetusten määrittäminen jokaiselle 10 osiolle.

WP-raketin kojelauta

wp-raketin kojelauta

Hallintapaneeli antaa sinulle tietoja lisenssistäsi ja sen voimassaoloajasta. Voit myös valita olla Rakettitesteri (beetatestausohjelma) ja Rocket Analytics (Salli WP Rocket kerätä tietoja nimettömästi). Täältä löydät myös linkkejä tukeen ja usein kysyttyjä kysymyksiä WP Rocketista.

Hallintapaneelissa voit Poista kaikki välimuistitiedostot (suositellaan tekemään, kun olet määrittänyt WP Rocket -asetukset), Aloita välimuistin esilataus (luo välimuistin etusivullesi ja kaikki kotisivun sisäiset linkit) ja Puhdista OPcache Sisältö (puhdistaa OPcahcen, joka estää ongelmia, kun päivität WP Rocket -laajennusta).

WP-rakettivälimuistin asetukset

wp-raketin välimuistin asetukset

1. Ota välimuisti käyttöön mobiililaitteissa tulisi aktivoida, koska se mahdollistaa mobiililaitteiden välimuistin tallentamisen ja tekee verkkosivustostasi mobiiliystävällisemmän.

Valitse myös Erilliset välimuistitiedostot mobiililaitteille. Koska WP Rocket -puhelimen välimuisti toimii turvallisimmin, kun molemmat vaihtoehdot ovat käytössä. Jos olet epävarma, pidä molemmat.

2. Ota välimuisti käyttöön kirjautuneille WordPress-käyttäjille, Tämän suositellaan aktivoituvan vain, kun sinulla on jäsensivusto tai vastaavaa, kun käyttäjien on kirjauduttava sisään nähdäksesi sisältöä.

3. Välimuistin käyttöikä asetetaan automaattisesti 10 tunniksi ja tämä tarkoittaa, että välimuistissa olevat tiedostot poistetaan automaattisesti 10 tunnin kuluttua ennen niiden luomista uudelleen. Jos päivität sivustosi harvoin tai sinulla on paljon staattista sisältöä, voit lisätä sitä.

Tallenna ja testaa perusteellisesti! Poista asetukset käytöstä, jos huomaat jotain rikki verkkosivustollasi.

WP Rocket CSS & JS-tiedostojen optimointiasetukset

WP Rocket CSS & JS-tiedostojen optimointiasetukset

Tiedostojen pienentäminen pienentää tiedostokokoja ja voi parantaa latausaikaa. Pienennys poistaa välilyönnit ja kommentit staattisista tiedostoista, antaa selaimille ja hakukoneille mahdollisuuden käsitellä HTML-, CSS- ja JavaScript-tiedostoja nopeammin.

Tiedostojen yhdistäminen yhdistää tiedostot pienempiin ryhmiin teeman / laajennuksen yhteensopivuuden ja paremman suorituskyvyn varmistamiseksi. Liittämisen pakottaminen vain yhdeksi tiedostoksi ei ole suositeltavaa, koska selaimet lataavat nopeammin jopa 6 pienempää tiedostoa samanaikaisesti kuin 1-2 suurta tiedostoa.

CSS: n ja JS: n yhdistämistä vähemmän tiedostoihin pidetään parhaaksi käytännöksi HTTP / 1: n yhteydessä, mikä ei välttämättä tapahdu HTTP / 2: n tapauksessa. Jos sivustosi toimii HTTP / 2: lla, sinun tulee harkita seuraavia asioita .

1. Pienennä HTML-tiedostoja poistaa välilyönnit ja kommentit vähentääksesi sivustosi verkkosivujen kokoa.

2. Yhdistä Google Fonts-tiedostoja vähentää HTTP-pyyntöjen määrää (varsinkin jos käytät useita fontteja).

3. Poista kyselyjonot staattisista resursseista voi parantaa GT Metrixin suorituskykyastetta. Tämä asetus poistaa versiokyselyjonon staattisista tiedostoista (esim. Style.css? Ver = 1.0) ja koodaa sen tiedostonimeen (esim. Style-1-0.css).

4. Pienennä CSS-tiedostoja poistaa välilyönnit ja kommentit tyylitaulukkotiedostojen koon pienentämiseksi.

5. Yhdistä CSS-tiedostot yhdistää kaikki tiedostosi yhdeksi tiedostoksi, mikä vähentää HTTP-pyyntöjen määrää. Ei suositella, jos sivustosi käyttää HTTP / 2: ta.

Tärkeä: Tämä voi rikkoa asiat! Jos havaitset virheitä verkkosivustossasi aktivoituneesi tämän asetuksen, poista se käytöstä vain uudelleen, ja sivustosi palaa normaaliksi.

6. Optimoi CSS-toimitus eliminoi renderointia estävän CSS: n verkkosivustollasi nopeamman havaitun latausajan vuoksi. Tämä tarkoittaa, että sivusi alkaa latautua ilman CSS-tyylejä, ja tämä on jotain, jota Google PageSpeed ​​Insights ottaa huomioon, kun pisteet “sivun nopeus”.

Kriittinen polku CSS tarkoittaa, että sivusi alkaa latautua ilman kaikkia sen CSS-tyylejä. Tämä tarkoittaa, että se voi näyttää hiukan outolta hetkeksi lataamisen aikana.

Tätä kutsutaan FOUC: ksi (tyydyttämättömän sisällön salama). Tämän välttämiseksi on käytettävä ns. Kriittisen polun CSS: ää. Tämä tarkoittaa, että sivusi yläosan sisällön CSS on sijoitettava suoraan HTML-muotoon, jotta vältetään FOUC sivun lataamisen aikana.

Voit luoda kriittisen polun CSS: n tämän kriittisen polun CSS-generaattorityökalun avulla.

7. Pienennä JavaScript-tiedostoja poista välilyönti ja kommentit JS-tiedostojen koon pienentämiseksi.

8. Yhdistä JavaScript-tiedostot Yhdistä sivustosi JavaScripts-tiedot vähemmän tiedostoja vähentäen HTTP-pyyntöjä. Ei suositella, jos sivustosi käyttää HTTP / 2: ta.

Tärkeä: Tämä voi rikkoa asiat! Jos havaitset virheitä verkkosivustossasi aktivoituneesi tämän asetuksen, poista se käytöstä vain uudelleen, ja sivustosi palaa normaaliksi.

9. Lataa JavaScript lykättyä eliminoi renderointia estävän JS-sivuston ja voi parantaa latausaikaa. Tämä on jotain, jota Google PageSpeed ​​Insights ottaa huomioon, kun pisteytetään sivunopeutta.

10. Suojattu tila JQuerylle varmistaa tuen teemojen ja laajennusten sisäisille jQuery-viittauksille lataamalla jQuery-tiedoston yläosaan renderöintilokeroa.

Tallenna ja testaa perusteellisesti! Poista asetukset käytöstä, jos huomaat jotain rikki verkkosivustollasi.

WP Rocket Media -asetukset

wp-raketin media-asetukset

1. Laiska lataa kuvia tarkoittaa, että kuvat ladataan vain, kun ne tulevat näkyviin (tai ovat tulossa) kuvaporttiin, ts. latautuvat vasta, kun käyttäjä vierittää sivua alas. Laiska lataus vähentää HTTP-pyyntöjen määrää, mikä voi parantaa latausaikoja.

(Kytken joskus käytöstä laiskojen kuvien lataamisen, vain koska laiska lataus on käytössä, ankkurilinkit, jotka osoittavat laiskaan ladatun kuvan alapuolelle, vierittävät verkkosivun väärään kohtaan)

2. Laiska lataa iframe-kehyksiä ja videoita tarkoittaa, että iframe-kehykset ja videot ladataan vain heidän tullessaan (tai tulossa) kuvaporttiin, ts. vain ladataan, kun käyttäjä vierittää sivua alas. Laiska lataus vähentää HTTP-pyyntöjen määrää, mikä voi parantaa latausaikoja.

3. Korvaa YouTube-iframe esikatselukuvalla voi merkittävästi parantaa latausaikaa, jos sivulla on paljon YouTube-videoita.

Lazyload voidaan poistaa käytöstä yksittäisillä sivuilla / viesteillä (tämä asetus löytyy viestin / sivun sivupalkista)

4. Poista Emoji käytöstä olisi poistettava käytöstä, koska vierailijoiden selaimen oletuksena olevia hymiöitä tulisi käyttää hymiöiden lataamisen sijaan WordPress.org-sivustosta. Hymiövälimuistin poistaminen käytöstä vähentää HTTP-pyyntöjen määrää, mikä voi parantaa latausaikoja.

6. WordPress upottaa tulisi poistaa käytöstä, koska se estää muita upottamasta sisältöä sivustoosi, se estää myös upottamasta sisältöä muille sivustoille ja poistaa WordPress-upotuksiin liittyvät JavaScript-pyynnöt.

Tallenna ja testaa perusteellisesti! Poista asetukset käytöstä, jos huomaat jotain rikki verkkosivustollasi.

WP-raketin esilatausasetukset

wp-raketin esilatausasetukset

1. Sivustokartan esilataus käyttää kaikkia XML-sivustokarttasi URL-osoitteita esilataukseen, kun välimuistin käyttöikä on päättynyt ja koko välimuisti on tyhjennetty.

2. Yoast SEO XML -sivustokartta. WP Rocket tunnistaa automaattisesti Yoast SEO -laajennuksen luomat XML-sivustokartat. Voit tarkistaa esiasennusvaihtoehdon.

3. Esitäytä botti tulisi aktivoida ja käyttää vain hyvin toimivissa palvelimissa. Kun se on aktivoitu, se laukaistaan ​​automaattisesti, kun olet lisännyt tai päivittänyt sisältöä verkkosivustollesi. Vaihda manuaaliseksi, jos tämä aiheuttaa suurta prosessorin käyttöä tai suorituskykyongelmia.

Kun kirjoitat tai päivität uutta viestiä tai sivua, WP Rocket tyhjentää kyseisen sisällön välimuistin ja kaiken muun siihen liittyvän sisällön. Esikuormitusrobotti indeksoi nämä URL-osoitteet välimuistin uusimiseksi heti.

4. Esihaku DNS-pyynnöt sallii verkkotunnuksen tarkkuuden tapahtua samanaikaisesti (sen sijaan, että se olisi sarjansa kanssa) todellisen sivun sisällön noutamisen kanssa.

Voit määrittää ulkoiset isännät (kuten //fonts.googleapis.com) & //maxcdn.bootstrapcdn.com) ennalta noudettavaksi, koska DNS-esihaku voi nopeuttaa ulkoisten tiedostojen lataamista, etenkin mobiiliverkoissa.

Yleisimmät esihaettavat URL-osoitteet ovat:

 • //maxcdn.bootstrapcdn.com
 • //platform.twitter.com
 • //s3.amazonaws.com
 • //ajax.googleapis.com
 • //cdnjs.cloudflare.com
 • //netdna.bootstrapcdn.com
 • //fonts.googleapis.com
 • //connect.facebook.net
 • //www.google-analytics.com
 • //www.googletagmanager.com
 • //maps.google.com

Tallenna ja testaa perusteellisesti! Poista asetukset käytöstä, jos huomaat jotain rikki verkkosivustollasi.

WP Rocket -sääntöjen lisäasetukset

WP-rakettien staattisten tiedostojen asetukset

Nämä asetukset on tarkoitettu välimuistin edistyneeseen hallintaan, yleensä koskien sivustojen ostos- ja kassasivujen sulkemista pois.

1. Älä koskaan välimuistin URL-osoitteita antaa sinun määrittää niiden sivujen tai viestien URL-osoitteet, joita ei koskaan pidä tallentaa välimuistiin.

2. Älä koskaan tallenna evästeitä välimuistiin antaa sinun määrittää evästeiden tunnukset, jotka vierailijan selaimessa asetettavien tulisi estää sivua välimuistista.

3. Älä koskaan tallenna välimuistia käyttäjän edustajiin antaa sinun määrittää käyttäjän agenttijonot, jotka eivät koskaan saisi nähdä välimuistilla olevia sivuja.

4. Puhdista URL (t) aina antaa sinun määrittää URL-osoitteet, jotka haluat puhdistaa välimuistista aina, kun päivität viestiä tai sivua.

5. Välimuistikyselyjonot antaa sinun määrittää kyselyjonot välimuistiin.

Tallenna ja testaa perusteellisesti! Poista asetukset käytöstä, jos huomaat jotain rikki verkkosivustollasi.

WP-raketti-tietokannan asetukset

WP-raketti-tietokannan asetukset

Tässä osassa on joukko asetuksia WordPressin puhdistamiseksi ja optimoimiseksi.

1. Siirrä puhdistus poistaa versiot, automaattiset luonnokset ja roskakoriin kirjoitetut viestit ja sivut. Poista nämä, ellei sinulla ole vanhoja viestiversioita (tai poistettuja viestejä).

2. Kommenttien siivous poistaa roskapostin ja roskakorin kommentit.

3. Transienttien puhdistus poistaa tallennetut tiedot, jotka muistuttavat sosiaalista merkitystä, mutta joskus siirtymäaikojen vanhentuessa ne pysyvät tietokannassa ja voidaan poistaa turvallisesti.

4. Tietokannan puhdistus optimoi WordPress-tietokannan taulukot.

5. Automaattinen puhdistus. Teen yleensä siivouksia tapauskohtaisesti, mutta voit myös ajoittaa WP Rocketin suorittamaan automaattisen siivouksen tietokantaan.

Ihannetapauksessa sinun pitäisi varmuuskopioida tietokanta ennen puhdistuksen suorittamista, koska kun tietokannan optimointi on suoritettu, sitä ei voi mitenkään kumota..

WP Rocket CDN -asetukset

WP Rocket CDN -asetukset

Sisällönjakeluverkon (CDN) käyttö tarkoittaa, että kaikki staattisten tiedostojen (CSS, JS, kuvat) URL-osoitteet kirjoitetaan uudelleen antamasi CNAME-nimiin.

1. Ota CDN käyttöön. Ota tämä käyttöön, jos käytät sisällönjakeluverkkoa. WP Rocket on yhteensopiva useimpien CDN: ien, kuten Amazon Cloudfront, MaxCDN, KeyCDN (jota käytän) ja muiden kanssa. Lisätietoja WP-raketin käytöstä CDN: n kanssa

2. CDN-NIMI. Kopioi CDN-palveluntarjoajasi antama CNAME (verkkotunnus) ja kirjoita se CDN CNAME -osoitteeseen. Tämä kirjoittaa kaikki sisältösi URL-osoitteet (staattiset tiedostot).

3. Sulje pois tiedostot antaa sinun määrittää tiedostojen URL-osoitteet, joita ei pitäisi näyttää CDN: n kautta.

Tallenna ja testaa perusteellisesti! Poista asetukset käytöstä, jos huomaat jotain rikki verkkosivustollasi.

WP-raketin lisäosat (Cloudflare)

WP-raketin lisäosat (Cloudflare)

WP Rocketin avulla voit integroida Cloudflare-tilisi lisäosatoimintoon.

1. Globaali API-avain. Löydät sovellusliittymäavaimen Cloudflare-tilisi oikeasta yläkulmasta. Mene vain profiiliisi ja vieritä alaspäin, niin näet globaalin API-avaimesi. Sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää tämä WP Rocketiin.

2. Tilin sähköposti. Tätä sähköpostiosoitetta käytät Cloudflare-tililläsi.

3. Verkkotunnus. Tämä on verkkotunnuksesi nimi, esim. websitehostingrating.com.

4. Kehitystila. Aktivoi väliaikaisesti kehittämistila verkkosivustollasi. Tämä asetus sammuu automaattisesti 3 tunnin kuluttua. Tämä on hyvä, kun teet paljon muutoksia sivustoosi.

5. Optimaaliset asetukset. Parantaa automaattisesti Cloudflare-kokoonpanoa nopeuden, suorituskyvyn ja yhteensopivuuden kannalta. Tämä asetus aktivoi optimaaliset Cloudflare-asetukset.

6. Suhteellinen pöytäkirja. Sitä tulisi käyttää vain Cloudflaren joustavan SSL-ominaisuuden kanssa. Staattisten tiedostojen (CSS, JS, kuvat) URL-osoitteet kirjoitetaan uudelleen käytettäväksi //: n sijaan http: // tai https: //.

WP-rakettityökalut

WP-rakettityökalut

1. Vie asetukset voit viedä WP Rocket -asetuksesi käytettäväksi toisella sivustolla.

2. Tuo asetukset voit tuoda esiasennetut WP Rocket -asetukset.

3. Palautus antaa sinun palata takaisin edelliseen versioon, jos uusi WP Rocket -versio aiheuttaa sinulle ongelmia.

WP-raketin määrittäminen HTTP / 2: lle

HTTP / 2 on päivitys HTTP: hen, joka on ollut olemassa jo vuodesta 1999 lähtien verkkopalvelimien ja selainten välisen viestinnän hallitsemiseksi. HTTP / 2 tasoittaa tietä nopeammalle sivun lataamiselle parantamalla tietojen pakkaamista, pyyntöjen multipleksointia ja muita nopeuden parannuksia.

Monilla palvelimilla ja selaimilla on tuki HTTP / 2: lle, ja useimmat Web-isännät, kuten SiteGround, tukevat nyt HTTP / 2: ta. Tämä HTTP / 2-tarkistin kertoo, pystyykö sivustosi käyttämään HTTP / 2: ta.

Jos sivustosi pystyy käyttämään HTTP / 2: ta, voit määrittää WP-raketin sille seuraavasti.

Kaikkien CSS- ja JS-tiedostojen liittäminen (yhdistäminen) mahdollisimman harvoihin tiedostoihin ei ole paras käytäntö HTTP / 2: lle ja WP Rocket suosittelee sinua ei aktivoi tiedostojen liittämistä että .

WP-raketin määrittäminen HTTP / 2: lle

WP Rocket suosittelee sinulle jätä nämä kaksi ruutua merkitsemättä. Lisätietoja on tässä artikkelissa WP Rocket.

Kuinka käyttää WP-rakettia KeyCDN: n kanssa

WP-raketin asettaminen KeyCDN: llä on melko yksinkertaista. (FYI KeyCDN on sisällönjakeluverkko, jota käytän ja suosittelen)

Luo ensin vetovyöhyke KeyCDN: ään. Siirry sitten kohtaan Ota käyttöön sisällönjakeluverkko -vaihtoehto.

kuinka asentaa wp-raketti keycdn: llä

Päivitä nyt Korvaa sivuston isäntänimi: -kentällä KeyCDN-hallintapaneelista (Zones > Alueen URL luomallesi vetovyöhykkeelle. URL näyttää samanlaiselta kuin: lorem-1c6b.kxcdn.com)

Vaihtoehtoisesti ja suositellun vaihtoehdon avulla voit käyttää valitsemasi URL-osoitteen CNAME-nimeä (esimerkiksi https://static.websitehostingrating.com)

Mitkä verkkoisäntäkoneet työskentelevät WP Rocketin kanssa?

WP Rocket on yhteensopiva melkein kaikkien Web-koneiden kanssa. Jotkut, erityisesti hallitut WordPress-isännät, eivät kuitenkaan välttämättä toimi WP Rocket -sovelluksen kanssa. Jos palveluntarjoajaasi ei ole lueteltu alla, tämä ei tarkoita, että se ei ole yhteensopiva WP Rocket -sovelluksen kanssa. Paras tapa olla täysin varma on ottaa yhteyttä verkko-isäntään ja kysyä.

 • Kinsta: Kinsta tukee vain WP Rocket -versiota 3.0 tai uudempaa. WP Rocketin välimuisti välitetään automaattisesti käytöstä estääksesi ristiriidat Kinsan sisäänrakennetun välimuistion kanssa. Kinsta on WP Rocketin virallinen kumppani.
 • WP-moottori: WP-raketti on ainoa välimuistilaajennus, joka on sallittu WP-moottorille. WP Engine on WP Rocketin virallinen kumppani.
 • SiteGround: WP Rocket on yhteensopiva SiteGroundin staattisen, dynaamisen ja muistiin tallennetun välimuistin kanssa. SiteGround on WP Rocketin virallinen kumppani.
 • A2-hosting: WP Rocket on täysin yhteensopiva A2 Hosting -sovelluksen kanssa. Sinun on kuitenkin asennettava WordPress sivustoosi, ennen kuin voit asentaa WP Rocket -laajennuksen. A2 Hosting on WP Rocketin virallinen kumppani.
 • WebHostFace: WebHostFace tukee (ja on virallinen kumppani) WP Rockettia.
 • Savvii: Savvii tukee (ja on virallinen kumppani) WP Rockettia.
 • FastComet: Tarjoaa erityisesti optimoidun paketin WordPressille ja WP Rocketille. FastComet on WP Rocketin virallinen kumppani.
 • Bluehostin hallinnoimat WordPress-suunnitelmat: Bluehostin hallinnoima WordPress suunnittelee lakan kokoonpanon rikkoen WP Rocketin minimoinnin, joten sinun on joko sammutettava Bluehost’s Varnish tai kytkettävä pois WP Rocket minification.
 • Cloudways WordPress-hosting: Kun käytät WP Rocket -sovelluksen minimointia Cloudwaysin lakan kanssa, sinun on luotava poissulkemissääntö lakalle Cloudways-sovellusasetuksissa.
 • Vauhtipyörä: Sinun on otettava yhteyttä Flywheel-tukeen ja pyydettävä heitä aktivoimaan WP Rocket.
 • HostGator hallinnoi WordPress-suunnitelmia: WP-raketti ei ole sallittu HostGator Managed WordPress -majoituksessa.
 • Synteesi: W3 Total Cache on esiasennettu synteesiin, mutta se voidaan poistaa ja korvata WP Rocketilla.
 • WebSavers.ca: WebSavers.ca on WP Rocketin virallinen kumppani.

Lue lisää WP Rocket -yhteensopivasta web-isännästä osoitteessa https://docs.wp-rocket.me/article/670-hosting-compatibility.

Lataa WP Rocket -määritystiedostoni

Olen tehnyt erittäin helpoksi lisätä sama WP Rocket -kokoonpano, jota käytän täällä sivustollani. Lataa vain tämä WP Rocket -määritystiedosto ja tuo se sitten WP Rocket -järjestelmänvalvojan Työkalut-osioon.

lataa ilmaiseksi wp-raketin kokoonpanotiedosto

Osta kopio WP Rocketista ja siirry sitten lataamaan WP Rocket -määritystiedostoni ja tuo täsmälliset asetukset, joita suosittelen ja joita käytän tällä sivustolla..

3. WP-raketti-ohje & Virallinen dokumentaatio

Jos joudut jostakin syystä WP Rocket -ongelmiin, WP Rocketin verkkosivuilla on runsaasti hyödyllisiä tietoja. Muista, että saat myös yhden vuoden tuen ostostasi.

wp-raketin ohje

Tässä on luettelo WP Rocket -opetusohjelmista, jotka minusta olivat hyödyllisimpiä:

 • Päästä alkuun
 • Yhteensopivuus isännöinnin kanssa
 • Kuinka tarkistaa, tallentaako WP-raketti sivujasi
 • SSL WP-raketilla
 • WP-raketti CDN: llä
 • WP-raketti pilvipuhalluksella
 • Ratkaise 500 sisäisen palvelimen virhe
 • Minimointia koskevien ongelmien ratkaiseminen
 • NGINX-määritykset WP-raketille

Mikä on kokemuksesi WP Rocket -välimuistin laajennuksen käytöstä WordPressille? Olenko jättänyt pois tärkeitä tietoja? Haluaisin kuulla kaiken siitä alla olevissa kommenteissa!

Jos pidit tämän WP Rocket -asetusoppaan hyödyllisenä, sen jakaminen sosiaalisessa mediassa on aina tervetullutta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map