Una guia per al caché de WordPress i per què és tan important

Com a usuari de WordPress, heu d’haver trobat articles sobre l’optimització de velocitat de WordPress. Accedir a un lloc de WordPress comporta molts factors, entre els quals es troba una memòria cau molt important.


La memòria cau quan s’implementa adequadament pot reduir els temps de càrrega del vostre lloc WordPress que pot millorar contribuir a la classificació SEO i lliurar un millor experiència de l’usuari .

Guia de caché de WordPress i per què és important

Per aprofitar al màxim la memòria cau a WordPress, és important comprendre el seu mecanisme i aprendre les maneres efectives d’implementar-lo.

Com funciona el caché?

La memòria cau és un emmagatzematge temporal que manté la còpia de les pàgines web estàtiques per reduir el temps de càrrega. Normalment quan un usuari visita el vostre lloc de WordPress, envia una sol·licitud al vostre servidor web per a cada acció que realitzi al vostre lloc web.

A canvi, el vostre servidor web ha estat trucat pel vostre WordPress per entretenir totes les peticions del visitant del vostre lloc. Aquestes transaccions d’anada i tornada poden causar retards si el servidor està ocupat per gestionar el trànsit o si la distància entre el visitant i el servidor és massa àmplia.

De vegades, un usuari sol·licita les mateixes peticions una i altra vegada. Per exemple, l’encapçalament o peu de pàgina d’un lloc no s’actualitzen tal com fan les publicacions i, quan es carreguen, no cal treure’l del servidor fins que no es canvieu. En el cas del contingut dinàmic, que s’actualitza sovint, el mecanisme de caché és capaç d’esborrar la memòria cau antiga i generar-ne un de nou amb contingut actualitzat.

La memòria cau conserva una còpia dels fitxers HTML que ja han estat publicats un cop des del servidor dins de la seva memòria RAM i l’entrega a l’usuari de manera instantània sense cap processament com ho va fer la primera vegada. Aquest intercanvi és més ràpid i fa menys càrrega al servidor d’allotjament.

Tipus de caché

Si teniu un lloc de WordPress, haureu de tenir en compte dos tipus de memòria cau.

 1. Memòria cau lateral del servidor
 2. Memòria cau lateral

La memòria cau del servidor es realitza a nivell del servidor i la memòria cau del navegador es fa al client. Explorem cada opció per comprendre el seu efecte en la velocitat del lloc web.

1. Memòria cau lateral del servidor

La memòria cau feta al nivell del servidor està associada a la memòria cau del costat del servidor. Emmagatzema les sol·licituds sol·licitades prèviament pel client i en lloc de tornar a recórrer tot el procés i simplement proporciona el resultat final. Això facilita la recuperació de les dades i millora el rendiment global del lloc. Els amfitrions de WordPress com Kinsta i Cloudways fan memòria cau del costat del servidor.

Aquí també hem d’entendre dos mètodes comuns: caché d’objectes i caché de pàgines completes.

Memòria cau d’objectes: En lloc de posar la memòria cau a tota la pàgina, la memòria cau d’objectes només emmagatzema en memòria cau els resultats de consulta repetits. Es fan diverses consultes a la base de dades per cercar les dades requerides per l’usuari. La memòria cau d’objectes emmagatzema el resultat d’aquestes consultes freqüents per obtenir una resposta més ràpida.

Memòria cau de pàgina completa: A diferència de la memòria cau d’objectes, aquest mètode emmagatzema una pàgina HTML completa o una vista completa sol·licitada per l’usuari. Aquest mètode fa que la pàgina es carregui més ràpid ja que no necessita generar una pàgina web per a cada visita posterior.

Hosting Mecanisme de caché

Molts proveïdors d’allotjament ofereixen hosting optimitzat que té capacitats integrades per a la memòria cau del costat del servidor. Aquests proveïdors van optimitzar els seus servidors en nivells bàsics, que és més eficaç que l’ús de qualsevol complement de WordPress.

Un exemple d’això es pot veure a Cloudways, que és un hosting de núvols WordPress gestionat. La seva pila està ben equipada amb un mecanisme de caché avançat que produeix llocs web més ràpids. Examinem quines eines han implementat per a la memòria cau i quines funcions realitzen.

Nginx

Es tracta d’un servidor web molt ràpid i famós per la proxecció inversa, la memòria cau i l’equilibri de càrregues. Nginx està sent utilitzat per la majoria de llocs d’alt trànsit ja que pot gestionar un gran nombre d’usuaris concurrents. És un servidor web lleuger d’alt rendiment construït per gestionar milers de connexions.

Cache del vernís

Igual que Nginx, vernís també és una memòria cau inversa en proxy. Es considera que és extremadament ràpid i es vol augmentar la velocitat del lloc web a nivells molt alts. Els usuaris de Cloudways també poden aplicar regles de vernís personalitzades a través de la seva plataforma, que és necessària per als llocs WooCommerce i WPML.

Redis

Es tracta d’un servidor de conjunts de dades que s’utilitza per emmagatzemar tipus de dades d’alt nivell, com cadenes, hashes, llistes, conjunts i mapes de bits, etc. Això s’implementa per atendre un alt volum d’operacions de lectura i escriptura..

Memcached

Memcached s’ofereix a la memòria cau de dades i objectes a la memòria RAM per proporcionar dades ràpides sense connectar-se a una font de dades externa o API cada vegada que l’usuari fa una sol·licitud.

2. Memòria cau lateral

La memòria cau gestionada al navegador d’usuari està associada a la memòria cau del costat del client. Normalment quan un usuari navega per una pàgina web, no només carrega el contingut, sinó també els fitxers JavaScript i full de càlcul que funcionen a les portes de la pàgina web..

Memòria cau del navegador

La memòria cau del navegador és el mètode més eficaç per a la memòria cau del costat del client. Quan l’usuari visita una pàgina web en un navegador, emmagatzema en memòria cau els recursos necessaris per mostrar la pàgina com ara fitxers JavaScript, fulls d’estils i contingut multimèdia. Aquest contingut s’emmagatzema temporalment al navegador i es proporciona directament des de l’emmagatzematge local en lloc de tornar a sol·licitar-lo al servidor web.

Implantació del caché a WordPress

WordPress és una plataforma dinàmica que admet funcionalitats riques en dades i temes molt rics en contingut. Hi ha molta marge per emmagatzemar en memòria el contingut per obtenir pàgines carregades més ràpidament. Ja hem vist com podem aprofitar la memòria cau del servidor i del client. Anem a veure com els complements de WordPress ens poden ajudar a crear un mecanisme de memòria cau efectiu del client.

Plugins de caché de WordPress

Hi ha molts plugins de memòria cau de WordPress que afirmen que el vostre lloc es carrega més ràpidament. Tenim un llistat de tres populars complements de memòria cau de WordPress.

Vent

Plugin de memòria cau de wordpress de brisa

Breeze és un complement lleuger gratuït de Cloudways. Ofereix totes les funcions necessàries per a la memòria cau del costat del client.

El complement ofereix les següents característiques destacades:

 • Minimització de CSS, JS, HTML
 • Compressió Gzip
 • Memòria cau del navegador
 • Agrupació de CSS i JS
 • Optimització de bases de dades
 • Regles de vernís

Coet WP

Configuració de la memòria cau de coets wp

WP Rocket és un complement de memòria cau d’alt rendiment que és fàcil de configurar i que inclou totes les funcions bàsiques i avançades per gestionar la memòria cau del client al vostre lloc de WordPress. Algunes de les característiques de WP Rocket són:

 • Càrrega prèvia de la memòria cau
 • Compressió de fitxers estàtics
 • Memòria cau de pàgines
 • Compressió Gzip
 • Optimització de bases de dades
 • Memòria cau del navegador

Memòria cau total W3

Plugin de memòria cau de wordpress de W3 total

Amb més d’un milió d’instal·lacions actives, el complement de memòria cau W3 és un dels populars complements de memòria cau de WordPress.

El complement es pot descarregar gratuïtament des de WordPress.org i es pot configurar fàcilment a través del tauler de control de WordPress. Té seccions separades per a cada funcionalitat. Algunes de les característiques destacades són:

 • Memòria cau de la pàgina
 • Memòria cau de bases de dades
 • Minimització
 • Memòria cau d’objectes
 • Memòria cau del navegador
 • Grups de galetes

Avantatges del caché de WordPress

Hi ha molts avantatges d’implementar una memòria cau adequada al vostre lloc de WordPress.

 • Millora la velocitat del vostre lloc de WordPress i millora l’experiència dels usuaris.
 • Com que el servidor no es fa ping per a cada sol·licitud cada vegada, redueix la càrrega al servidor d’allotjament.
 • Tots saben que Google adora els llocs més ràpids. Per tant, també millora el rànquing de SEO.
 • Per part del client, també es guarda l’amplada de banda, ja que es perd del contingut de la memòria cau emmagatzemada a la memòria local en lloc de obtenir dades directament des dels servidors.

Si encara no heu implementat la memòria cau al vostre lloc de WordPress, us recomano que seguiu aquest article. Assegureu-vos de fer una còpia de seguretat completa del vostre lloc, ja que s’ha vist que després que el lloc de WordPress es trenqui després de posar en pràctica la memòria cau. A més, prova el rendiment del vostre lloc abans i després d’implementar la memòria cau per veure la diferència que pot comportar el vostre lloc de WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map