Un ghid pentru cache-ul WordPress și de ce este atât de important

Ca utilizator WordPress, trebuie să fi întâlnit articole referitoare la optimizarea vitezei WordPress. Creșterea unui site WordPress implică mulți factori, iar printre aceștia este un factor extrem de important.


Cache-ul atunci când este pus în aplicare corect poate reduce timpul de încărcare a site-ului dvs. WordPress care poate continua contribuie la clasamentele SEO și să livreze un o experiență mai bună a utilizatorului .

Ghid pentru cache-ul WordPress și de ce este important

Pentru a profita din plin de cache în WordPress, este important să înțelegem mecanismul acestuia și să învățăm modalitățile eficiente de implementare a acestuia.

Cum funcționează Caching-ul?

Caching-ul este o stocare temporară care păstrează copia paginilor web statice pentru a reduce timpul de încărcare. În mod obișnuit, atunci când un utilizator îți vizitează site-ul WordPress, el trimite o solicitare către serverul tău web pentru fiecare acțiune pe care o realizează pe site-ul tău.

În schimb, serverul dvs. web este apelat de WordPress pentru a vă distra fiecare cerere a vizitatorului site-ului dvs. Aceste tranzacții înainte și înapoi pot provoca întârzieri dacă serverul este ocupat cu traficul sau dacă distanța dintre vizitator și server este prea mare.

Uneori, un utilizator solicită aceleași cereri încă o dată. De exemplu, antetul sau subsolul unui site nu se actualizează așa cum o fac postările, iar atunci când este încărcat, nu trebuie să fie preluat de pe server până când nu este schimbat. În cazul conținutului dinamic, care se actualizează deseori, mecanismul de memorie în cache este capabil să ștergeți memoria cache veche și să genereze unul nou cu conținut actualizat.

Caching păstrează o copie a fișierelor HTML deja servite o singură dată de pe server în memoria RAM și o livrează instantaneu utilizatorului, fără nici o prelucrare, așa cum a făcut-o prima dată. Acest schimb este mai rapid și pune mai puțină povară serverului de găzduire.

Tipuri de cache

Dacă rulați un site WordPress, ar trebui să vă țineți în minte două tipuri de memorie cache.

 1. Cache laterală server
 2. Cache laterală pentru clienți

Memorizarea în cache a serverului se efectuează la nivel de server, iar cache-ul browserului se face pe partea clientului. Să explorăm fiecare opțiune pentru a înțelege efectul acesteia asupra vitezei site-ului web.

1. Cache laterală server

Cache-ul efectuat la nivel de server este asociat cu cache-ul din partea serverului. Stochează cererile solicitate anterior de client și, în loc să parcurgă întregul proces din nou și oferă pur și simplu rezultatul final. Acest lucru face ca datele să obțină mai rapid și să îmbunătățească performanța generală a site-ului. Gazdele WordPress precum Kinsta și Cloudways fac memorie în cache pe partea de server.

Aici trebuie, de asemenea, să înțelegem două metode comune: memorie în memorie în cache și obiect.

Cache obiect: În loc să memoreze în cache întreaga pagină, cache-ul obiectului memorează în cache doar rezultatele interogării repetate. În baza de date se fac diverse întrebări pentru a obține datele cerute de utilizator. Obiectul cache stochează rezultatul acestor întrebări frecvente pentru răspuns mai rapid.

Memorie în pagină completă: Spre deosebire de memoria cache a obiectelor, această metodă stochează o pagină HTML completă sau o vizualizare completă solicitată de utilizator. Această metodă face ca pagina să se încarce mai rapid, deoarece nu are nevoie să genereze o pagină web pentru fiecare vizită ulterioară.

Gazduire Mecanism de cache

Mulți furnizori de găzduire oferă găzduire optimizată, care are capabilități încorporate pentru cache-ul din server. Acești furnizori și-au optimizat serverele la niveluri de bază, ceea ce este mai eficient decât utilizarea oricărui plugin WordPress.

Un exemplu de acest lucru poate fi văzut la Cloudways, care este un hosting de cloud WordPress gestionat. Stiva lor este bine echipată cu un mecanism avansat de memorie în cache care produce site-uri web mai rapide. Să examinăm ce instrumente au implementat pentru memorie în cache și ce funcționalități îndeplinesc.

Nginx

Acesta este un server web foarte rapid, care este faimos pentru proxy-ul invers, memorarea în cache și echilibrarea încărcării. Nginx este utilizat de majoritatea site-urilor cu trafic mare, deoarece poate trata un număr mare de utilizatori concurenti. Este un server web ușor performant construit pentru a gestiona mii de conexiuni.

Cache pentru lac

La fel ca Nginx, Varnish este, de asemenea, o memorie în cache proxy inversă. Acest lucru este considerat a fi extrem de rapid și a spus că va spori viteza site-ului web la niveluri foarte mari. Utilizatorii Cloudways pot aplica, de asemenea, reguli de lac personalizate prin intermediul platformei lor, care este necesară pentru site-urile WooCommerce și WPML.

Redis

Acesta este un server de date care este utilizat pentru a stoca tipuri de date la nivel înalt, cum ar fi șiruri, hashes, liste, seturi și mapele de biți, etc. Acesta este implementat pentru a satisface volumul mare de operațiuni de citire și scriere..

memcached

Memcached se ocupă cu memorarea în cache a datelor și obiectelor din memoria RAM pentru a furniza date rapide fără a vă conecta la o sursă de date externă sau API de fiecare dată când utilizatorul face o solicitare.

2. Cache laterală pentru clienți

Cache-ul gestionat în browserul utilizatorului este asociat cu cache-ul din partea clientului. De obicei, atunci când un utilizator răsfoiește o pagină web, el nu numai că încarcă conținutul, ci și fișierele JavaScript și Foaie de stil care lucrează în culisele paginii web.

Memorizarea în browser

Memorizarea în cache a browserului este cea mai eficientă metodă pentru cache-ul din partea clientului. Când utilizatorul vizitează o pagină web într-un browser, memorie în cache a resurselor necesare pentru a afișa pagina, cum ar fi fișiere JavaScript, foi de stiluri și conținut media. Acest conținut este stocat temporar în browser și este servit direct din stocarea locală în loc să solicite din nou de la serverul web.

Implementarea Caching-ului în WordPress

WordPress este o platformă dinamică care acceptă funcționalități bogate în date și teme bogate în conținut. Există mult spațiu pentru a memora în cache acest conținut pentru a realiza pagini cu încărcare mai rapidă. Am văzut deja cum ne putem profita de cache-ul de la server și client. Să vedem cum ne pot ajuta plugin-urile WordPress în construirea unui mecanism eficient de memorie în cache din partea clientului.

Pluginuri de cache WordPress

Există multe plugin-uri de memorie cache WordPress care pretind că site-ul dvs. se încarcă mai repede. Am enumerat trei module populare de memorie cache WordPress.

Briză

Bressze wordpress plugin de cache

Breeze este un plugin gratuit și ușor de Cloudways. Acesta oferă toate caracteristicile necesare pentru caching-ul din partea clientului.

Pluginul oferă următoarele caracteristici evidențiate:

 • Minimizarea CSS, JS, HTML
 • Compresia Gzip
 • Memorizarea în browser
 • Gruparea CSS și JS
 • Optimizarea bazei de date
 • Reguli de lac

Racheta WP

setări pentru cache rachetă wp

WP Rocket este un plugin de memorie în cache performant, care este ușor de configurat și vine cu toate funcțiile de bază și avansate pentru a gestiona memoria de cache a clientului pe site-ul dvs. WordPress. Unele dintre caracteristicile WP Rocket sunt:

 • Preîncărcare Cache
 • Compresia statică a fișierelor
 • Pagina de memorie în pagină
 • Compresia Gzip
 • Optimizarea bazei de date
 • Memorizarea în browser

W3 Cache totală

Plug-ul de memorie cache Wpress Total Cache

Cu peste un milion de instalații active, pluginul W3 Total Cache este unul dintre cele mai populare pluginuri de memorie în cache WordPress.

Pluginul poate fi descărcat gratuit de pe WordPress.org și poate fi configurat cu ușurință prin tabloul de bord WordPress. Are secțiuni separate pentru fiecare funcționalitate. Unele dintre caracteristicile evidențiate sunt:

 • Pagina cache
 • Cache de baze de date
 • minification
 • Cache obiect
 • Cache Browser
 • Grupuri de cookie-uri

Avantajele cache-ului WordPress

Există multe avantaje ale implementării unei memorii de memorie în cache adecvate pe site-ul dvs. WordPress.

 • Îmbunătățește viteza site-ului dvs. WordPress și îmbunătățește experiența utilizatorului.
 • Deoarece serverul nu este pus pe ping pentru fiecare cerere de fiecare dată, aceasta reduce sarcina pe serverul de găzduire.
 • La fel de bine, toți știu că Google adoră site-urile mai rapid. Prin urmare, îmbunătățește și clasamentul SEO.
 • Pe partea clientului, lățimea de bandă este de asemenea salvată, deoarece se folosește de conținutul din cache-urile stocate în memoria locală, mai degrabă decât de preluarea datelor direct de pe servere.

Dacă încă nu ați implementat memoria cache pe site-ul dvs. WordPress, atunci vă sugerez să faceți acest lucru urmând acest articol. Asigurați-vă că luați o copie de rezervă completă a site-ului dvs., deoarece s-a văzut că după ce site-ul WordPress se întrerupe după implementarea memoriei de memorie în cache. De asemenea, testează-ți performanța site-ului înainte și după implementarea memoriei în cache pentru a vedea diferența pe care o poate aduce site-ul tău WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map