Temes WordPress més ràpids

El trànsit del vostre lloc web no val res, si la majoria de la gent ha d’esperar que es carregui, i feu clic al botó enrere per frustració. Per això, haureu d’obtenir un tema WordPress lleuger i ràpid. Aquí teniu la meva col·lecció del document


Aquí teniu el que aprendreu en aquesta publicació:

Quin és el tema de WordPress més ràpid ara mateix?

 • GeneratePress (gratuït & prima), Astra (gratuït & prima), Esquema (prima) i OceanWP (gratuït & premium) són tots els temes de WordPress de càrrega ràpida.
 • Basat en les proves de velocitat que hem fet és el tema de WordPress més ràpid GeneratePress.
 • Ell definitivament no ho és el tema Avada. La càrrega Avada és lenta, a les meves proves Avada va trigar 8,6 segons en carregar-se.
 • El web Hosting que feu servir té un impacte massiu en la velocitat del rendiment del vostre tema de WordPress.
GeneratePressDiviAstraEsquemaOceanWPStudioPress
Puntuació de rendiment de velocitat:A (95%)B (85%)B (85%)A (93%)A (91%)A (95%)
Temps completament carregat:1,3 segons1 segon1 segon1,8 segons1,5 segons0,7 segons
Mida total de la pàgina:696 KB1,13 MB833 KB529 KB1,06 MB1,26 MB
Nombre de sol·licituds:245152391548
Preu:49,95 USD (temes gratuïts disponibles)89 $ – 249 $ (només amb tema de pagament)$ 59 (Temes gratuïts disponibles)59 $ (només a tema de pagament)$ 39 (Temes gratuïts disponibles)99,95 USD (només a temes pagats)
Llegeix més:Salta a ⇣Salta a ⇣Salta a ⇣Salta a ⇣Salta a ⇣Salta a ⇣

Només guanyareu diners amb el vostre lloc si el vostre trànsit es converteix. En cas contrari, tot el temps i els diners que invertiu en generar trànsit són un malbaratament.

La conversió no sempre ha de significar una venda. Podria suposar la subscripció a la vostra llista de correu electrònic o fer clic a un anunci. Tothom vol un percentatge de conversió alt. Però aquí hi ha el xoc:

Si la velocitat de pàgina del vostre lloc web és lenta bé, la majoria de les vostres .

I si la gent no roman a la vostra pàgina web, no hi haurà cap manera de convertir-la. Simple com això.

Com aprendreu a l’apartat posterior, el tema del vostre lloc de WordPress té un impacte enorme en la velocitat del vostre lloc. Trieu un tema lent de WordPress i el vostre lloc web serà lent com a cargol.

Per tant, si voleu que més persones es queden al vostre lloc web i es converteixin (feu una venda o subscriviu-vos), necessitareu un lloc web més ràpid

Comencem explicant per què és tan important tenir un tema de càrrega ràpida de WordPress.

Per què és important la velocitat del lloc

Segons KissMetrics, si el vostre lloc web triga més de 3 segons carregar, 40% dels seus visitants marxaran.

per què és important la velocitat del lloc web

Quan la gent abandona el vostre lloc web, no només perdreu ingressos potencials, sinó també tots els diners i el temps que dediqueu a generar trànsit al vostre lloc web.

I si voleu arribar a la web primera pàgina de Google i quedar-s’hi, necessiteu un lloc web que es carregui ràpidament.

Els algorismes de Google prefereixen mostrar llocs web que ofereixen una gran experiència als usuaris (i la velocitat del lloc és un factor important). Als ulls de Google, un lloc web que ofereix una bona experiència dels usuaris generalment té una taxa de rebot més baixa i es carrega ràpidament.

Si el vostre lloc web és lent, la majoria dels vostres visitants rebotaran i es produirà un pèrdua del rànquing en motors de cerca. D’altra banda, si voleu convertir més visitants en clients o subscriptors, el vostre lloc web ha de carregar-se ràpidament.

Segons WebsiteOptimization.com, un lloc web lent no només es percep de baixa qualitat, sinó que també disminueix el trànsit fins a 20%.

La línia de fons?

Si voleu que el vostre lloc web carregui de forma ràpida i segura el primer lloc als resultats del motor de cerca, necessitareu un tema de WordPress totalment optimitzat per a la velocitat.

El tema de WordPress que utilitzeu tindrà un impacte massiu sobre la velocitat que es carrega el vostre lloc web.

Si el tema ofereix totes les funcions sota el sol, està completat amb scripts i recursos i inclou codis de baixa qualitat, la velocitat del vostre lloc web patirà.

Si el vostre tema no està optimitzat per a la velocitat, qualsevol cosa que feu per millorar la velocitat del vostre lloc web es demostrarà en va.

7 millors temes de WordPress més ràpids

Sé el difícil que pot ser recórrer els milers de temes gratuïts i gratuïts de WordPress disponibles en línia i trobar el perfecte per al vostre lloc.

Quin és el tema de WordPress més ràpid?

Així, a continuació, he recopilat una llista Temes WordPress de més ràpid càrrega el 2020. Tots aquests són temes lleugers de WordPress que inclouen codi de qualitat per accelerar el lloc de WordPress.

1. GeneratePress tema de WordPress

 • Lloc web: https://generatepress.com
 • Preu: 49,95 dòlars amb garantia de devolució de 30 dies
 • Versió gratuïta disponible: Sí
 • Puntuació de velocitat de Google: A (95%)

GeneratePress: el tema més ràpid de wordpress

GeneratePress és un bonic tema lleuger per a WordPress. Arriba com tant una versió gratuïta com premium, però la versió de pagament té moltes funcions més útils.

GeneratePress és un tema polivalent i és totalment personalitzable, de manera que podeu utilitzar-lo per crear qualsevol tipus de lloc web. Aquest tema s’ha acabat 500 classificacions de 5 estrelles al directori de temes de WordPress.

La versió premium de GeneratePress (49,95 dòlars) inclou un marc modular i lleuger i permet desactivar les funcions que no voleu utilitzar.

N’hi ha 15 mòduls que us permetrà aprofitar la funcionalitat del tema i podeu activar / desactivar els mòduls que no utilitzeu per assegurar-vos que no afegiran càrrega addicional al vostre lloc. Aquest enfocament modular us permet millorar tota la velocitat del vostre lloc per si mateix.

Si bé la versió gratuïta del tema inclou desenes de funcions impressionants, la versió premium del tema ofereix pràcticament tot el que podríeu demanar en un tema de WordPress..

Característiques premium de generadoraGeneratePress Premium – 15 mòduls personalitzables

Per exemple, la versió premium inclou suport per a WooCommerce, permetem-vos fer canvis a la tipografia, estils i colors i us permet crear seccions personalitzades a les vostres pàgines. També inclou ganxos personalitzats i la funció desactiva elements específics en determinades pàgines i publicacions. La versió premium inclou ús de tota la vida, 1 any d’actualitzacions & suport i una generosa garantia de devolució de 30 dies si no esteu contents.

Què passa amb la velocitat? GeneratePress és un dels temes de WordPress més ràpids, bé, el lloc de demostració càrregues en poc més d’un minut! Wow!

GeneratePress està desplegable velocitat de càrrega més ràpida que he provat. M’he plantejat seriosament traslladar-me a tots els meus llocs a GeneratePress (inclòs aquest).

tuit

Si voleu que el vostre lloc web de WordPress carregui ràpidament els llamps, GeneratePress és el tema que busqueu.

Característiques:

 • Suport integrat per a Marcatge de l’esquema per ajudar-vos a assolir millors rànquings i un major valor CTR als motors de cerca.
 • Biblioteca del lloc de llocs de demostració preparats per a l’ús que s’importen per iniciar el vostre lloc WordPress
 • Completament disseny sensible té un aspecte excel·lent en tots els dispositius
 • El tema és llest per a la traducció, de manera que podeu traduir-lo fàcilment a diversos idiomes.
 • La seva marc lleuger fa que el vostre lloc web es carregui molt ràpid.
 • Ve amb tot el suport de Personalitzador de temes de WordPress, de manera que podeu fer canvis en directe en el disseny del vostre lloc web sense escriure una sola línia de codi.
 • Personalització avançada que us permet desactivar elements específics en determinades pàgines i publicacions, crear dissenys únics mitjançant seccions dins de les vostres pàgines i ganxos que us permetran afegir contingut personalitzat a les diferents àrees..
 • Inclou amb suport per a creadors de pàgines com Elementor i Castor Constructor per ajudar-vos a assolir nivells més alts de personalització.
 • Et permet es pot personalitzar fàcilment cada pàgina individual del vostre lloc web. Podeu triar si voleu o no mostrar una barra lateral i en quin costat. També podeu personalitzar els widgets del peu de pàgina per a cada publicació i pàgina.

Velocitat:
5/5 Preu:
Gratuït. La versió premium costa 49,95 dòlars (recomanat) Demostració en directe:
Demostració en viu de GeneratePress

Noves i emocionants actualitzacions de GeneratePress Premium

GeneratePress Premium 1.6 L’actualització més gran és sens dubte l’alliberament de Llocs GeneratePress. Es tracta de llocs fàcils d’elaborar, ràpids i ràpids, que podeu importar per donar-vos un avantatge bàsic a l’hora de crear un lloc web nou.

llocs de generacióLa nova biblioteca de llocs GeneratePress, inclou més de 20 llocs de demostració que podeu importar directament al vostre tauler

Un cop instal·lat Premium 1.6, podreu trobar els llocs GeneratePress en aparença > GeneratePress > Llocs. Els llocs GeneratePress inclouen totes les opcions premium i el contingut de demostració de GeneratePress.

En aquest moment hi ha més de 20 llocs GeneratePress per escollir, però n’hi haurà més i se’ls lliurarà automàticament al vostre Tauler de control. Una de les millors característiques és que podeu crear i vendre els vostres propis llocs GeneratePress perquè són molt fàcils d’exportar i d’embalar.

Llegiu més a generatepress.com/gp-premium-1-6

2. Divi tema de WordPress

 • Lloc web: https://www.elegantthemes.com
 • Preu: De 89 USD (anuals) a 249 dòlars (per vida) amb garantia de devolució de 30 dies
 • Versió gratuïta disponible: No
 • Puntuació de velocitat de Google: B (85%)

tema de wordpress divi

Divi by Elegant theme és un dels més potents, però fàcil d’utilitzar i de personalitzar temes de WordPress.

El tema Divi es basa en el creador de pàgines de Divi, que el converteix en un dels més avançats editor de front-end de WordPress i creador de pàgines visuals.

Divi es refereix a dues coses separades. El El tema de Divi i el creador de pàgines de Divi.

El tema de Divi és a tema de WordPress polivalent, és a dir, que podeu utilitzar-lo per crear gairebé qualsevol tipus de lloc web que vulgueu.

Divi només es presenta com a tema premium, el cost anual (continuat) és 89 dòlars mentre que el cost de la vida (un cop) és 249 dòlars.

La creació de llocs web amb Divi és una brisa, ja que permet que algú construeixi llocs web bonics amb facilitat sense haver de codificar ni instal·lar plugins de tercers..

editor visual de divi

Què passa amb la velocitat? És Divi un tema de càrrega ràpida? Sí, ho és. Perquè recentment (el juny de 2019) ElegantThemes va revisar la base de codis de Divi, que ha millorat significativament la velocitat de càrrega de pàgines a les instal·lacions estàndard de Divi.

velocitat divi

Segons ElegantThemes, “Les noves optimitzacions de caché de Divi funcionen en conjunt amb la generació de fitxers CSS estàtica de Divi i la memòria cau de les opcions de Javascript de Visual Builder per generar càrregues de pàgines super ràpides, fins i tot quan no utilitzeu un complement de memòria cau.”

Característiques:

 • Tema multifuncional de WordPress multifuncional que inclou Divi Builder.
 • Divi Builder: creador de pàgines d’arrossegar i deixar anar potent que permet crear llocs de WordPress visualment.
 • Més de 800 dissenys de webs ja elaborats i més de 100 paquets de llocs web complets.
 • Utilitzeu temes i complements en llocs web il·limitats sense comprar llicències addicionals.
 • La integració de WooCommerce, suport de classe mundial, garantia de devolució de 30 dies i un munt de més.
 • Quan us registreu per adherir-vos (89 dòlars anuals o 249 dòlars per a tota la vida) teniu accés a tot allò que inclouen Elegants Temes inclosos Divi, Extra, Bloom, Monarch, el complement Divi Builder, tots els altres temes de WordPress, suport premium i actualitzacions. Amb un ús il·limitat!

Velocitat:
5/5 Preu:
La versió Premium és de 89 $ – 249 dòlars Demostració en directe:
Demostració Divi

3. Tema de Astra WordPress

 • Lloc web: https://wpastra.com
 • Preu: 59,00 dòlars amb garantia de devolució de 14 dies
 • Versió gratuïta disponible: Sí
 • Puntuació de velocitat de Google: B (85%)

Astra és un tema de WordPress lleuger, ràpid i amigable per crear constructors de pàgines dissenyat per WordPress Força de pluja d’idees. Astra és un concursant seriós de GeneratePress.

tema de wordra astra

Astra és un tema personalitzable, molt senzill d’utilitzar i dominar, que facilitarà la vostra vida al crear el vostre lloc web.

No només això – Astra també és un dels temes de càrrega més ràpida que hi ha.

Ah i també hauria d’esmentar que Astra ho és 100% gratuït per descarregar! És gratuït per a tothom per començar i no hi ha cap cost inicial. Però podeu ampliar Astra amb complements assequibles que amplien les possibilitats de personalització.

Velocitat de la pàgina del tema d'Astra

Aquest és un tema que és Creat per a la velocitat de la pàgina. Astra càrregues en menys de mig segon. També és un rendiment optimitzat i una llum de ploma perquè necessita menys de 50 KB de recursos carregar. Utilitza sense jQuery, al seu lloc, utilitza JavaScript de vainilla.

Si busqueu un tema de WordPress ràpid, elegant i personalitzable, aleshores no podeu ni hauríeu de mirar més enllà d’Astra.

tuit

El tema de Astra WordPress és gratuït, però com us he esmentat, podeu ampliar-lo amb addons que us proporcionin funcions més avançades.

El Astra Pro Addon ($ 59) és un complement que amplia el tema gratuït d’Astra i hi afegeix més funcions. El Paquet de l’Agència Astra ($ 249) ofereix llocs web preparats i inclou tots els plugins que s’utilitzen per crear aquests llocs web.

Astra pro tema addon

Actualització: Astra 2.0 s’ha llançat ajudant-vos a crear llocs web de WordPress més ràpid que mai. L’actualització Astra 2.0 ha reinventat l’estructura i la velocitat del personalitzador de WordPress i inclou noves opcions que fan d’Astra un dels temes més fàcils disponibles avui en dia.

Característiques:

 • Compatibilitat amb constructors de pàgines com BeaverBuilder, SiteOrigin, Elementor i Divi + més
 • Fàcil d’usar amb una interfície d’administració neta
 • Senzill, però bells dissenys per a qualsevol tipus de negoci on esteu?
 • Desenes de pre-dissenyat i els llocs d’inici que us poden importar
 • Fàcil de personalitzar sense haver de tractar amb codi. Podeu canviar el disseny mitjançant diverses opcions al personalitzador de WordPress natiu
 • SEO amigable fundació i tot el marcatge necessari de Schema.org
 • Extensible amb ganxos i filtres que us permet personalitzar qualsevol tema d’Astra
 • Sense costures Integració de WooCommerce per construir botigues en línia
 • Generós Garantia de devolució de 14 dies
 • Alguns dels millors temes de WordPress del mercat!

Velocitat:
5/5 Preu:
Gratuït. La versió premium costa 59 $ (recomanat) Demostració en directe:
Demostració en directe Astra

4. Esquema de tema de WordPress

 • Lloc web: https://mythemeshop.com/themes/schema/
 • Preu: 59,00 dòlars amb garantia de devolució de 30 dies
 • Versió gratuïta disponible: No
 • Puntuació de velocitat de Google: A (93%)

Esquema de MyThemeShop revisió

Schema de MyThemeShop és un altre tema de WordPress lleuger. Ofereix un disseny sensible i totalment personalitzable. És un tema fantàstic per crear qualsevol tipus de bloc.

Aquest tema arriba suport integrat per a ressenyes per ajudar-vos a crear pàgines d’opinió de bonic aspecte. També inclou codi de dreceres integrats, funcionalitat de vot i configuració de rendiment.

Configuració de rendiment de l'esquema de mythemeshop

Pot ser que aquest tema no sigui tan ràpid com GeneratePress, però subestimar el que pot fer aquest tema és un error. Aquest tema inclou tot el que necessiteu per executar un bloc.

Què passa amb la velocitat? Es Schema un tema de WordPress de càrrega ràpida? Sí, ho és.

revisió de l’esquema de mythemeshop

Característiques:

 • Completament disseny sensible. S’adapta fàcilment a totes les mides de la pantalla.
 • Arriba amb una Gestió d’anuncis per ajudar a gestionar fàcilment els anuncis del vostre lloc web.
 • Llest per a la traducció, podeu utilitzar aquest tema per crear un lloc web multilingüe.
 • Suport per a Fonts de Google us permet triar entre centenars de fonts de Google que voleu veure al vostre lloc web.
 • Inclou amb suport integrat per a Articles Relacionats. No cal instal·lar cap complement addicional.
 • Suport integrat per a pa ratllat.
 • Ve amb suport per fragments rics. Google mostrarà una classificació estrella al fragment de resultats del motor de cerca si la publicació és una revisió.

Velocitat:
5/5 Preu:
La versió Premium costa 59 $ Demostració en directe:
Demostració en viu de l’esquema

5. Tema de WordPress de OceanWP

 • Lloc web: https://oceanwp.org
 • Preu: 39,00 dòlars amb garantia de devolució de 14 dies
 • Versió gratuïta disponible: Sí
 • Puntuació de velocitat de Google: A (91%)

Tema de WordPress de OceanWP

OceanWP és un tema de WordPress 100% polivalent GRATU thatT que us permet crear belles pàgines web amb WordPress. Nicolas Lecocq és el creador i podeu descarregar el tema des de WordPress.org aquí.

OceanWP es basa en la facilitat d’ús i podeu importar llocs de demostració llestos per utilitzar amb un sol clic fent servir l’extensió d’importació gratuïta.

La versió gratuïta arriba 7 extensions gratuïtes però OceanWP també arriba 11 extensions premium que permet ampliar encara més el tema. Podeu comprar-los individualment a partir de 9,99 dòlars cadascun o podeu obtenir el paquet premium a partir de 39 USD per una llicència de lloc única.

Extensions de tema gratuïtes i premium de OceanWP

La versió gratuïta d’OceanWP inclou aquestes extensions gratuïtes:

 1. Finestra Modal
 2. Presentació lliscant de publicacions
 3. Importació de demostració
 4. Barra lateral personalitzada
 5. Compartició de productes
 6. Compartició social
 7. Extresos oceànics

Les extensions premium comencen a partir de 9,99 dòlars cadascuna o podeu obtenir el paquet premium a partir de 39 dòlars per una sola llicència de lloc.

 1. Inici de sessió emergent
 2. Instagram
 3. Etiqueta blanca
 4. Cartera
 5. Popup Woo
 6. Peu enganxós
 7. Ganxos de l’oceà
 8. Ginys elementor
 9. Tauler lateral
 10. Capçalera enganxosa
 11. Avis de pàgina de pàgina

Què passa amb la velocitat de la pàgina? OceanWP és un dels temes més ràpids de WordPress? Sí, segur que ho és.

Temps de càrrega del tema OceanWP

Característiques:

 • Totalment mòbil adaptable a qualsevol mida de pantalla
 • SEO integrat per obtenir una millor indexació i classificació de la cerca
 • El comerç electrònic WooCommerce està a punt
 • Opcions de personalitzador integrades en WordPress
 • Menú avançat de Mega
 • Assistència per a tots els creadors de pàgines populars com Elementor
 • 1 clic gratuït per a fer servir els temes

Velocitat:
5/5 Preu:
La versió Premium costa 39 $ Demostració en directe:
Demostració en directe OceanWP

6. Temes StudioPress

 • Lloc web: https://www.studiopress.com
 • Preu: A partir de 99,95 dòlars (inclou el Framework Genesis)
 • Versió gratuïta disponible: No
 • Puntuació de velocitat de Google: A

estudiós?

L’ús d’un tema StudioPress ha proporcionat a més de 200.000 usuaris de WordPress una base de càrrega ràpida i sòlida per al seu lloc (inclòs aquest lloc). Tots els temes de StudioPress són mòbils i tenen un codi net i lleuger que garanteix que el vostre lloc estigui optimitzat per a la seva rapidesa.

Temes de StudioPress, i la Genesis Framework està construït, lliura velocitat i notaràs immediatament això quan el facis servir. Aquí teniu una prova de velocitat d’un dels temes més populars a StudioPress, carrega molt menys d’1 segon! Wow!

studiopress speed

Característiques:

 • Temps de càrrega ràpids de llocs web i un gran èmfasi en la seguretat
 • Disseny HTML5 de retina preparat i plenament adaptable per a usuaris mòbils
 • No hi ha problemes a les funcions integrades excessives i el codi net que agradarà als desenvolupadors
 • Desenvolupat per el codi de base de Genesis Framework optimitzat pel motor de cerca
 • Fàcil de mantenir actualitzat ja que les noves actualitzacions es poden descarregar i instal·lar automàticament
 • Suport il·limitat, per a tota la vida i accés a l’equip d’experts de Genesis i a una gran comunitat

Velocitat:
5/5 Preu:
A partir de 99,95 dòlars (que inclou el framework de Genesis parent) Demostració en directe:
Demostració StudioPress

i, finalment, en són un parell 100% de temes ràpids de WordPress gratuïts que utilitzeu:

7. Tema WordPress de la pell

 • Lloc web: https://wordpress.org/themes/skin
 • Preu: Gratuït
 • Versió gratuïta disponible: Sí
 • Puntuació de velocitat de Google: A

Revisió del tema de la pell

A diferència dels altres temes d’aquest article, Skin és un completament tema de WordPress gratuït (i de càrrega ràpida).

Tot i que potser no ofereix tantes funcions com els altres dos temes, sí que inclou desenes de funcions. Respon completament i, per tant, quedarà excel·lent en tots els dispositius.

Arriba 3 dissenys de contingut diferents i 2 botes lliscants destacades triar. Aquest tema també és compatible amb WooCommerce, de manera que podeu utilitzar-lo per iniciar un lloc de comerç electrònic.

Característiques:

 • Té 3 continguts diferents opcions de disseny triar.
 • Suport complet per a WooCommerce per ajudar-vos a crear impressionants botigues en línia.
 • Suport complet per a WordPress Personalitzador de temes. A més, us permet triar els tipus de lletra de Google que voleu utilitzar al vostre lloc web.
 • Ve amb 4 diferents estils de capçalera triar.
 • Suport per a multisector.
 • Suport integrat per mostrar Articles Relacionats.

Velocitat:
4/5 Preu:
Gratuït Demostració en directe:
Visita el tema de la pell

8. Elementor Hello Tema

 • Lloc web: https://wordpress.org/themes/hello-elementor/
 • Preu: Gratuït
 • Versió gratuïta disponible: Sí
 • Puntuació de velocitat de Google: A

tema elementor hola

Si sou fan d’Elementor, el complement de creació de pàgines per arrossegar i deixar anar per a WordPress, el tema de Elementor Hello és per vosaltres si esteu després d’un tema net i lleuger.

És un tema inicial que no té cap estil, tret de la configuració bàsica de la compatibilitat del navegador. Tot i això, amb el poder d’Elementor, la màgia passa i podeu crear un bell lloc web de WordPress de la manera més fàcil i ràpida possible.

Aquest tema està dissenyat per només s’utilitzarà amb un creador de pàgines com Elementor. Per tant, si no teniu Elementor (o Elementor Pro), primer haureu d’aconseguir-ho. Si no utilitzeu o no voleu utilitzar-lo, el creador de pàgines Elementor llavors aquest tema no és per a vosaltres.

Elementor afirma que és “el tema de WordPress més ràpid que mai s’ha creat”, però la comparació que van fer no va incloure cap altre tema conegut pel rendiment de la velocitat..

Característiques:

 • És 100% GRATU andT i un dels temes més ràpids de WordPress
 • No hi ha codi excés o excés (no vingueu amb mòduls, elements o coses específiques del tema que no necessiteu
 • Podeu ampliar el tema mitjançant ganxos
 • Tema infantil disponible a GitHub
 • Només per utilitzar amb Elementor i Elementor Pro

El tema de Elementor Hello és bàsicament un tema d’arrencada lleuger que ofereix una compatibilitat del 100% amb Elementor.

Velocitat:
5/5 Preu:
Gratuït Demostració en directe:
Visita el tema de Hello Elementor

Per què la majoria de temes de WordPress no s’optimitzen per rapidesa

Quan cerqueu temes de WordPress a Google, trobareu desenes de temes que semblen professionals i ofereixen un disseny excel·lent.

El que es pot veure és com respon el tema o el més divertit que té el disseny, però el que no podeu veure és el codi que hi ha al darrere del tema.

La majoria de temes de WordPress són la majoria mal codificat i vine inflat amb desenes de recursos (imatges css i Javascripts) que poden alentir el vostre lloc web.

La majoria dels desenvolupadors de temes de WordPress cridaran des dels seus terrats que tots els seus temes estan optimitzats per a la seva rapidesa.

Però aquí hi ha la veritat honesta: La majoria de temes de WordPress no estan optimitzats per a la velocitat.

De fet, la majoria de temes de WordPress ni tan sols segueixen els estàndards de codificació de comunitats de WordPress. Qualsevol tema que no segueixi aquests estàndards pot i amb el temps es convertirà en vulnerable als pirates informàtics.

Aquests estàndards de codificació es troben per assegurar-se que els temes es codifiquen perquè funcionin de manera eficient i no siguin vulnerables als pirates informàtics.

Com provar el temps de càrrega d’un tema de WordPress?

Si encara no heu adquirit el tema o no sou el desenvolupador del tema, aleshores l’única manera d’esbrinar si un tema s’optimitza per a la velocitat – és posa a prova la velocitat de càrrega del lloc de demostració del tema de WordPress.

utilitzeu gtmetrix per provar la velocitat del tema de wordpress

Per provar la velocitat d’un lloc de demostració de tema de WordPress, introduïu l’URL del lloc de demostració de temes i feu clic a Envia.

L’eina trigarà uns segons a provar el lloc web i, a continuació, us mostrarà el nombre de segons que triga a carregar el lloc.

Una altra bona eina per comprovar moltes pàgines alhora és BatchSpeed, aquesta eina gratuïta us permet provar la velocitat massiva de diversos URL mitjançant el controlador de velocitat de pàgina de Google.

Si el lloc de demostració es triga més de 5 segons a carregar-se, aleshores és la quantitat de temps que el vostre lloc haurà de carregar mitjançant aquesta plantilla de WordPress.

Alguns estudis demostren que només podríeu tenir quatre segons abans d’utilitzar un usuari web, és a dir, que teniu molt poc temps per fer una bona primera impressió.

Com predir amb més precisió el temps de càrrega d’un tema de WordPress?

Utilitzar els 5 segons o menys és un bon punt de referència, però només mirar el temps de càrrega real d’una demostració temàtica no és la forma més exacta de comprovar la velocitat que és realment el tema. Per què?

Perquè allà on s’allotja el tema de demostració i el rendiment dels servidors d’amfitrió web són molt importants i molt probablement utilitzeu diferents hosts web que el que fa servir el creador de temes de WordPress..

Una millor manera de determinar la velocitat d’un tema és mirar el total mida de pàgina i nombre de sol·licituds es necessita carregar la pàgina.

Aquestes mètriques són independentment del proveïdor d’allotjament web que utilitzi el propietari del tema. A causa de la menor quantitat de sol·licituds de recursos (JavaScript, fitxers CSS, HTML, imatges, etc.), la mida total de la pàgina és menor i, per tant, un temps de càrrega de pàgina més ràpid..

Per què Avada no és un tema ràpid de WordPress

Aquí teniu un exemple del que semblaria utilitzar el botó Tema Avada com a exemple (és el tema número 1 de venda a Themeforest, però no és el més ràpid). El lloc de demostració Avada és molt lent:

Avada tema de càrrega lenta El temps de càrrega d’Avada és de 8,6 segons. Tot això no és bo!

Gairebé 9 segons per carregar-se completament!
La mida és de gairebé 3 MB!
i s’estan passant 116 peticions HTTP!

De nou. Si GTMetrix mostra una demostració temàtica triga més de 5 segons a carregar-se, el tema alentirà el vostre lloc web i probablement no serà la millor opció per a vosaltres..

Una cosa més que necessiteu per a un lloc de càrrega ràpida

El tema que feu servir al vostre lloc de WordPress tindrà un gran impacte en la velocitat del vostre lloc. Però el web Hosting el servei que feu servir tindrà un impacte tan gran com el tema del vostre lloc.

Aquesta és la raó per la qual l’allotjament web és el factor de rendiment número 1 a la guia oficial d’optimització de WordPress.

Si allotgeu el vostre lloc web en un servei d’allotjament web fantàstic, obtindreu uns resultats tan ràpids quant a la velocitat del lloc. La majoria de proveïdors de serveis d’allotjament web ofereixen plans barats.

Però aquests allotjaments web omplen massa comptes en un sol servidor de baixa qualitat. Això es tradueix en una experiència lenta per a tots els llocs web. I si un dels llocs veïns comença a utilitzar massa recursos de servidor, el servidor sencer podria disminuir, de manera que el vostre lloc es redueixi.

Si voleu que el vostre lloc web es carregui ràpidament i estigui en tot moment, hauríeu d’anar amb SiteGround. És la meva primera opció quan es tracta de serveis d’allotjament de WordPress.

lloc web hosting de wordpress

SiteGround ofereix un servei de migració gratuït i el seu suport útil i especialitzat respon a les vostres preguntes en pocs segons. Altres funcions d’allotjament que cal destacar són:

 • Còpies de seguretat gratuïtes web diàries gratuïtes
 • Recomanat per WordPress
 • 1-clic del botó d’instal·lació de WordPress
 • Gestió d’allotjament de WordPress en tots els plans
 • Solució de caché SuperCacher incorporada
 • Tecnologies de velocitat innovadores com SSD, HTTP / 2, PHP7, NGINX
 • Posada en escena i GIT (només en el pla GoGeek)
 • Certificat SSL gratuït & CDN de CloudFlare
 • Garantia de devolució de 30 dies
 • Els preus comencen a partir de només 3,95 dòlars / mes

Doneu un cop d’ull a la meva opinió de SiteGround honesta i sense bs per saber per què m’encanta i confio en SiteGround, o si preferiu un amfitrió amable per a principiants, com el web hosting de Bluehost. Si preferiu un amfitrió de WordPress gestionat completament, us recomano l’allotjament de WordPress de Kinsta.

Preguntes freqüents

Quin és el tema de WordPress més ràpid?

GeneratePress (gratuït & premium), Astra (gratuït & premium), Schema (només premium) i OceanWP (gratuït) & premium) són tots els temes de WordPress de càrrega ràpida.

Com provar el temps de càrrega d’un tema de WordPress?

Si ja no heu adquirit el tema o si no sou el desenvolupador del tema, l’única manera d’esbrinar si un tema s’optimitza per a la velocitat és provar la velocitat de càrrega mitjançant una eina com GTmetrix o Pingdom.

Què és el més important pels temps de càrrega?

L’allotjament web que utilitzeu té un impacte massiu i és el factor més important del rendiment de la velocitat del vostre tema de WordPress.

Paraules finals

Espero que aquesta publicació del bloc us hagi ajudat a comprendre l’impacte que pot tenir el tema que feu servir en la velocitat del vostre lloc de WordPress.

Els temes de WordPress més ràpids que he tractat aquí tenen resposta i ofereixen desenes d’opcions de personalització per ajudar-vos a millorar els temps de càrrega.

La meva plantilla de WordPress preferida i ràpida és GeneratePress. És de mans baixes un dels temes més ràpids de WordPress amb tantes funcions que he provat mai.

Si em fessis la pregunta “quin és el tema de WordPress més ràpid?” jo diria que GeneratePress sens dubte.

Si teniu dubtes o suggeriments, feu-me saber als comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map