Temat më të Shpejta të WordPress

Trafiku i faqes suaj të internetit nuk vlen asgjë – nëse shumica e njerëzve duhet të presin moshat që ajo të ngarkohet dhe pastaj kliko butonin e pasëm nga zhgënjimi. Kjo është arsyeja pse ju duhet të merrni një temë të lehtë dhe të shpejtë WordPress. Këtu është koleksioni im i


Ja çfarë do të mësoni në këtë post:

Cila është tema më e shpejtë e WordPress tani?

 • GeneratePress (pa pagesë & premium), Astra (pa pagesë & premium), skemë (primi) dhe OceanWP (pa pagesë & premium) janë të gjitha temat e ngarkimit të shpejtë të WordPress.
 • Bazuar në testet e shpejtësisë që kemi bërë tema më e shpejtë e WordPress është GeneratePress.
 • ajo pa dyshim nuk është tema Avada. Avada ngarkesa e ngadaltë, në provat e mia Avada mori 8.6 sekonda për t’u ngarkuar.
 • web hosting ju përdorni ka një ndikim masiv në performancën e shpejtë të temës suaj WordPress.
GeneratePressDiviAstraskemëOceanWPStudioPress
Rezultati i performancës së shpejtësisë:A (95%)B (85%)B (85%)A (93%)A (91%)A (95%)
Koha e ngarkuar plotësisht:1.3 sekonda1 sekondë1 sekondë1.8 sekonda1.5 sekonda0.7 sekonda
Madhësia totale e faqes:696 KB1.13 MB833 KB529 KB1.06 MB1.26 MB
Numri i kërkesave:245152391548
Çmimi:49,95 $ (Temat Falas në dispozicion)89- 249 $ (Vetëm temë e paguar)59 dollarë (Temat falas në dispozicion)59 $ (Vetëm temë e paguar)39 dollarë (Temat falas në dispozicion)99,95 $ (Vetëm temat e paguara)
Lexo më shumë:Shko te ⇣Shko te ⇣Shko te ⇣Shko te ⇣Shko te ⇣Shko te ⇣

Do të fitoni para nga faqja juaj nëse trafiku juaj konvertohet. Përndryshe, e gjithë koha dhe paratë që shpenzoni për gjenerimin e trafikut është humbje.

Konvertimi nuk duhet gjithmonë të thotë një shitje. Kjo mund të nënkuptojë pajtimin në listën tuaj të postës elektronike ose klikim në një reklamë. Të gjithë duan një normë të lartë të konvertimit. Por këtu është shokuesi:

Nëse shpejtësia e faqes në faqen tuaj është e ngadaltë mirëpo shumica e juaja .

Dhe nëse njerëzit nuk qëndrojnë në faqen tuaj të internetit, nuk ka asnjë mënyrë se si ata kurrë të konvertohen. E thjeshtë si kjo.

Siç do të mësoni në pjesën e mëvonshme, Tema e faqes suaj të WordPress bën një ndikim të madh në shpejtësinë e faqes tuaj. Zgjidhni një temë të ngadaltë të WordPress dhe faqja juaj e internetit do të jetë e ngadaltë si kërmilli.

Pra, nëse doni më shumë njerëz të qëndrojnë në faqen tuaj të internetit dhe të konvertohen (bëni një shitje ose pajtohuni), do t’ju duhet një faqe në internet më e shpejtë

Le të fillojmë duke shpjeguar pse të kesh një temë të ngarkuar me shpejtësi WordPress është kaq e rëndësishme.

Pse Speështjet e Shpejtësisë së sitit

Sipas KissMetrics, nëse faqja juaj në internet kërkon më shumë sesa 3 sekonda për të ngarkuar, 40% nga vizitorët tuaj do të largohen.

pse ka rëndësi shpejtësia e faqes në internet

Kur njerëzit largohen nga faqja juaj e internetit, ju jo vetëm që humbni të ardhurat e mundshme, por edhe të gjitha paratë dhe kohën që keni shpenzuar për krijimin e trafikut në faqen tuaj të internetit.

Dhe nëse doni të arrini në faqja e parë e Google dhe qëndroni atje, ju duhet një uebsajt që ngarkohet shpejt.

Algoritmet e Google preferojnë të shfaqin uebfaqe që ofrojnë një përvojë të shkëlqyeshme të përdoruesit (dhe shpejtësia e faqes është një faktor i madh). Në sytë e Google, një faqe në internet që ofron përvojë të mirë të përdoruesit në përgjithësi ka një normë më të ulët fryrje dhe ngarkon shpejt.

Nëse faqja juaj e internetit është e ngadaltë, shumica e vizitorëve tuaj do të kërcejnë mbrapa i cili do të rezultojë në një humbje në renditjen e motorëve të kërkimit. Për më tepër, nëse doni të konvertoni më shumë vizitorë në klientë ose pajtimtarë, faqja juaj e internetit duhet të ngarkohet shpejt.

Sipas WebsiteOptimization.com, një faqe e ngadaltë jo vetëm që perceptohet me cilësi të ulët, por gjithashtu sheh një ulje të trafikut deri në 20%.

Në fund të fundit?

Nëse dëshironi që faqja juaj e internetit të ngarkojë shpejt dhe të sigurojë vendin e parë në rezultatet e motorit të kërkimit, do t’ju duhet një temë WordPress që është plotësisht e optimizuar për shpejtësinë.

Tema e WordPress që përdorni do të ketë një ndikim masiv se sa shpejt ngarkon faqja juaj e internetit.

Nëse tema juaj ofron çdo tipar nën diell, është i fryrë nga skriptet dhe burimet, dhe vjen me shumë kod me cilësi të ulët, shpejtësia e faqes suaj të internetit do të vuajë.

Nëse tema juaj nuk është e optimizuar për shpejtësinë, çdo gjë që bëni për të përmirësuar shpejtësinë e faqes suaj të internetit do të dëshmojë më kot.

7 Temat më të Shpejta të WordPress-it

Unë e di se sa e vështirë mund të jetë të kalosh mijëra tema falas dhe premium WordPress të disponueshme në internet dhe të gjesh një të përsosur për faqen tënde.

Cila është tema më e shpejtë e WordPress?

Kështu që, më poshtë kam përpiluar një listë të ngarkimi më i shpejtë i temave të WordPress në vitin 2020. Të gjitha këto janë tema të lehta WordPress që vijnë me kod cilësor për të shpejtuar faqen tuaj në WordPress.

1. Gjeneroni Temën e WordPress-it

 • Faqja e internetit: https://generatepress.com
 • çmim: 49,95 dollarë me 30 ditë garanci për kthimin e parave
 • Versioni falas në dispozicion: Po
 • Nota e Shpejtësisë Google: A (95%)

GeneratePress - temë më e shpejtë e wordpress

GeneratePress është një temë e bukur, me peshë të lehtë për WordPress. Vjen si një version falas dhe premium, por versioni i paguar ka karakteristika shumë më të dobishme.

GeneratePress është a temë me shumë qëllime dhe është plotësisht i personalizueshëm, kështu që mund ta përdorni për të krijuar çdo lloj uebsajti. Kjo temë ka mbaruar 500 vlerësime me 5 yje në Drejtorinë e Temave të WordPress.

Versioni premium i GeneratePress (49,95 dollarë) vjen me një kornizë të peshës së lehtë dhe modulare dhe ju lejon të çaktivizoni tiparet që nuk dëshironi të përdorni.

Atje jane 15 module kjo ju lejon të përdorni aktivitetin e temës dhe ju mund të aktivizoni / çaktivizoni modulet që nuk po përdorni për t’u siguruar që ato nuk shtojnë ngarkesë shtesë në faqen tuaj. Kjo qasje modulare ju lejon të përmirësoni shpejtësinë e faqes tuaj të gjitha vetë.

Ndërsa versioni falas i temës vjen me dhjetëra karakteristika të mrekullueshme, versioni premium i temës vjen me pothuajse gjithçka që mund të kërkoni në një temë WordPress.

gjenerojnë tipare premiumGeneratePress Premium – 15 module të personalizueshme

Për shembull, versioni premium vjen me mbështetje për WooCommerce, le të bëjmë ndryshime në tipografinë, stilet dhe ngjyrat, dhe ju lejon të krijoni seksione me porosi në faqet tuaja. Ajo gjithashtu vjen me grepa me porosi dhe funksioni çaktivizon elemente specifike në faqe dhe postime të caktuara. Versioni premium vjen me përdorimin e jetës, 1 vit azhurnime & mbështetje dhe një garanci bujare për 30 ditë kthim parash nëse nuk jeni të lumtur.

Po shpejtësia? GeneratePress është një nga temat më të shpejta të WordPress mirë, faqja demo ngarkesa në pak më shumë se 1 sekondë! Uau!

GeneratePress është me dorë poshtë shpejtësia më e shpejtë e ngarkimit kam provuar ndonjëherë. Unë e kam konsideruar seriozisht lëvizjen në të gjitha faqet e mia në GeneratePress (përfshirë edhe këtë).

cicërimë

Nëse dëshironi që faqja juaj e internetit e WordPress të ngarkojë rrufetë shpejt, GeneratePress është tema që po kërkoni.

Features:

 • Mbështetje e integruar për Marka e skemës për t’ju ndihmuar të arrini një renditje më të mirë dhe një CTR më të lartë në motorët e kërkimit.
 • Biblioteka e sitit e faqeve demo të importueshme të gatshme për t’u përdorur për të filluar faqen tuaj të WordPress
 • plotësisht Dizajn të përgjegjshëm që duket shkëlqyeshëm në të gjitha pajisjet
 • Tema është translation-gati, kështu që lehtë mund t’i përktheni në gjuhë të shumta.
 • i saj kornizë e lehtë e bën ngarkesën tuaj në internet super të shpejtë.
 • Vjen me mbështetje të plotë për Përshtatës i Temës WordPress, kështu që ju lehtë mund të bëni ndryshime të drejtpërdrejta në hartimin e faqes tuaj, pa shkruar një linjë të vetme kodesh.
 • Përshtatje e përparuar që ju lejon të çaktivizoni elemente specifike në faqe dhe postime të caktuara, të ndërtoni paraqitje unike duke përdorur seksione brenda faqeve tuaja dhe grepa që ju lejojnë të shtoni përmbajtjen tuaj personale në të gjitha zonat e ndryshme në to.
 • Vjen me mbështetje për ndërtuesit e faqeve si psh Elementor dhe Beaver Builder për t’ju ndihmuar të arrini nivele më të larta të personalizimit.
 • Ju lejon juve rregulloje lehtësisht çdo faqe individuale në faqen tuaj të internetit. Ju mund të zgjidhni nëse doni apo jo të shfaqni një shirit anësor dhe në cilën anë. Ju gjithashtu mund të personalizoni widget-et e futbollit për çdo postim dhe faqe individuale.

Speed:
5/5 Çmimi:
falas. Versioni Premium kushton 49,95 $ (rekomandohet) Demo live:
GeneratePress Demo Live

Përditësime të reja dhe emocionuese të GeneratePress Premium

GeneratePress Premium 1.6 azhurnimi më i madh është pa dyshim lëshimi i Vendosni faqet e shtypit. Këto janë faqe të gatshme, dhe ngarkese mahnitëse dhe të shpejta, të cilat mund t’i importoni për t’ju dhënë një fillim kur ndërtoni një uebfaqe të re.

gjenerojnë faqeBiblioteka e faqes së re të gjeneruarPresë, vjen me mbi 20 site demostruese që mund t’i importoni menjëherë në pultin tuaj

Pasi të keni instaluar Premium 1.6, mund të gjeni faqet e gjeneruara në paraqitje > GeneratePress > Vende. Sitet e GeneratePress vijnë me të gjitha opsionet premium të GeneratePress dhe përmbajtjen demo.

Tani për tani, mbi 20 Sites GeneratePress për të zgjedhur, por më shumë do të vijnë dhe ato do të dorëzohen në Pultin tuaj automatikisht. Një tipar i lezetshëm është që ju mund të ndërtoni dhe shisni faqet tuaja GeneratePress sepse ato janë super të lehta për tu eksportuar dhe paketuar.

Lexoni më shumë në generatepress.com/gp-premium-1-6

2. Temë Divi WordPress

 • Faqja e internetit: https://www.elegantthemes.com
 • çmim: 89 dollarë (në vit) në 249 dollarë (jetëgjatësi) me 30 ditë garanci për kthimin e parave
 • Versioni falas në dispozicion: Jo
 • Nota e Shpejtësisë Google: B (85%)

temë divi wordpress

Temat Divi nga Elegant është një nga temat më të fuqishme, por të lehtë për t’u përdorur dhe rregulluar temat e WordPress atje.

Tema Divi mundësohet nga ndërtuesi i faqeve Divi që e bën atë një nga redaktorët më të përparuar të WordPress dhe ndërtues faqesh vizuale

Divi në të vërtetë i referohet dy gjërave të veçanta. Temë Divi dhe ndërtuese e faqeve Divi.

Tema e Divi është a temë me shumë qëllime WordPress, do të thotë që mund ta përdorni për të krijuar goxha çdo lloj uebsajti që ju pëlqen.

Divi vjen vetëm si një temë premium, kostoja vjetore (në vazhdim) është $ 89 ndërsa kostoja e jetës (një off) është $ 249.

Ndërtimi i faqeve të internetit me Divi është një fllad pasi lejon çdokënd të ndërtojë faqe të bukura me lehtësi, pa pasur nevojë të kodojë ose instalojë shtojcat e palëve të treta.

redaktori vizual divi

Po shpejtësia? A është Divi një temë e ngarkimit të shpejtë? Po kjo është. Sepse pak kohë më parë (në qershor 2019) ElegantThemes rishikoi bazën e kodeve Divi e cila ka përmirësuar ndjeshëm shpejtësinë e ngarkesës së faqeve në instalimet standarde të Divi.

shpejtësia divi

Sipas ElegantThemes “Optimizimet e reja të caching të Divi funksionojnë së bashku me gjenerimin e skedarit statik të CSS të Divi dhe cache të opsioneve Javascript të Visual Builder për të gjeneruar ngarkesa të faqeve super të shpejtë, edhe kur nuk jeni duke përdorur një shtojcë memorie mbajtëse.”

Features:

 • Tema WordPress me shumë qëllime All-in-one që përfshin Divi Builder.
 • Divi Builder: ndërtues i fuqishëm i drag and drop faqeve që ju lejon të ndërtoni faqe WordPress vizualisht.
 • Mbi 800 paraqitje të faqeve të para-bëra në internet dhe 100+ pako të plotë në internet.
 • Përdorni tema dhe shtojca në faqet e internetit të pakufizuara pa blerë licenca shtesë.
 • Integrimi i WooCommerce, mbështetja e klasit botëror, 30-ditë garanci për kthimin e parave dhe ngarkesa më shumë.
 • Kur regjistroheni për një anëtarësim (89 dollarë në vit ose 249 dollarë për jetë) ju merrni qasje në gjithçka që Temat Elegant kanë përfshirë Divi, Extra, Bloom, Monarch, plugin Divi Builder, të gjitha temat e tyre të tjera të WordPress, mbështetje premium dhe azhurnime. Me përdorim të pakufizuar!

Speed:
5/5 Çmimi:
Versioni Premium është 89 – 249 dollarë Demo live:
Divi Demo

3. Temë Astra WordPress

 • Faqja e internetit: https://wpastra.com
 • çmim: 59,00 dollarë me 14 ditë garanci për kthimin e parave
 • Versioni falas në dispozicion: Po
 • Nota e Shpejtësisë Google: B (85%)

Astra është një temë e lehtë, e shpejtë, krijuese e faqeve WordPress miqësore që është krijuar nga Forca e trurit. Astra është një pretendent serioz i GeneratePress.

temë astra wordpress

Astra është një temë e personalizueshme që është shumë e thjeshtë për t’u përdorur dhe zotëruar e cila do ta bëjë jetën tuaj aq më të lehtë kur krijoni uebfaqen tuaj.

Jo vetëm ajo – Astra është gjithashtu një nga temat më të shpejta të ngarkimit atje.

Oh dhe unë gjithashtu duhet të përmendim se Astra është 100% falas për tu shkarkuar! Freeshtë falas për këdo që të fillojë me dhe nuk ka ndonjë kosto të përparme. Por ju mund të zgjëroni Astra me shtesa të përballueshme që zgjerojnë mundësitë e personalizimit.

Shpejtësia e faqes së temave Astra

Kjo është një temë që është ndërtuar për shpejtësinë e faqes. Astra ngarkesa në më pak se gjysmë sekondë. Alsoshtë gjithashtu performanca e optimizuar dhe drita e pendës, sepse ka nevojë më pak se 50 KB burimesh për të ngarkuar. Përdor pa jQuery, në vend të kësaj ajo përdor Vanilla JavaScript.

Nëse jeni duke kërkuar për një temë të WordPress që është e shpejtë, elegante dhe e personalizueshme, atëherë nuk mundeni dhe nuk duhet të kërkoni Astra.

cicërimë

Tema e Astra WordPress është falas, por siç e përmenda ju mund ta zgjasni me shtesa që ju japin ngarkesa të tjera tipare më të avancuara.

Astra Pro Addon (59 dollarë) është një shtojcë që shtrin temën falas të Astra dhe shton më shumë veçori në të. Paketa e Agjencisë Astra (249 dollarë) ofron faqe interneti të gatshme dhe përfshin të gjitha shtojcat që përdoren për ndërtimin e atyre faqeve të internetit.

astra pro shtese teme

Update: Astra 2.0 është lançuar duke ju ndihmuar të ndërtoni faqet e internetit të WordPress më shpejt se kurrë më parë. Përditësimi Astra 2.0 ka rikthyer strukturën dhe shpejtësinë e personalizuesit të WordPress dhe vjen me mundësi të reja që e bëjnë Astra një nga temat më të lehta në dispozicion sot.

Features:

 • Përputhshmëria me ndërtuesit e faqeve si BeaverBuilder, SiteOrigin, Elementor dhe Divi + më shumë
 • Lehtë për t’u përdorur me një ndërfaqe të pastër admin
 • E thjeshtë, megjithatë dizajne të bukura për cilindo lloj biznesi ku jeni
 • Dhjetëra para-projektuar dhe faqet startuese mahnitëse të gardianit që mund të importoni
 • Lehtë për tu përshtatur pa u marrë me kod. Ju mund ta ndryshoni dizajnin përmes gamës së opsioneve në personalizuesin vendas të WordPress
 • SEO miqësore themeli dhe të gjitha shënimet e nevojshme Schema.org
 • i zgjatshëm me grepa dhe filtra që ju lejojnë të rregulloni çdo temë Astra
 • seamless Integrimi i WooCommerce për ndërtimin e dyqaneve në internet
 • bujar 14 ditë garanci për kthimin e parave
 • Disa nga temat më të mira të WordPress në treg!

Speed:
5/5 Çmimi:
Free. Versioni Premium kushton 59 dollarë (rekomandohet) Demo live:
Astra Live Demo

4. Tema Skema WordPress

 • Faqja e internetit: https://mythemeshop.com/themes/schema/
 • çmim: 59,00 dollarë me 30 ditë garanci për kthimin e parave
 • Versioni falas në dispozicion: Jo
 • Nota e Shpejtësisë Google: A (93%)

Skema nga rishikimi i MyThemeShop

Skema nga MyThemeShop është një tjetër temë e lehtë në WordPress. Ajo ofron një dizajn të përgjegjshëm dhe është plotësisht i përshtatshëm. Shtë një temë e shkëlqyeshme për krijimin e çdo lloj blogu.

Kjo temë vjen me mbështetje e integruar për rishikime për t’ju ndihmuar të krijoni faqe të rishikimit të bukur. Ajo gjithashtu vjen me kode të ndërtuara, funksionalitet votimi dhe cilësimet e performancës.

Cilësimet e performancës së skemës mythemeshop

Kjo temë mund të mos jetë aq e shpejtë sa GeneratePress, por nënvlerësimi i asaj që kjo temë mund të bëjë për ju do të ishte një gabim. Kjo temë vjen me gjithçka që ju nevojitet për të drejtuar një blog.

Po për shpejtësinë? A është Skema një temë e ngarkuar me shpejtësi të WordPress? Po kjo është.

rishikim i skemës mythemeshop

Features:

 • plotësisht Dizajn të përgjegjshëm. Përshtatet lehtësisht me të gjitha madhësitë e ekranit.
 • Vjen me një Menaxhimi i reklamave panel për t’ju ndihmuar të menaxhoni me lehtësi reklamat në faqen tuaj të internetit.
 • Translation-gati, ju mund të përdorni këtë temë për të krijuar një faqe interneti shumëgjuhëshe.
 • Mbeshtetje per Fonts Google ju lejon të zgjidhni nga qindra gërmat e Google që dëshironi të shihni në faqen tuaj të internetit.
 • Vjen me mbështetje të integruar për postimet e lidhura. Nuk ka nevojë të instaloni ndonjë shtesë shtesë.
 • Mbështetje e integruar për therrime buke.
 • Vjen me mbështetje për copa të pasura. Google do të tregojë një vlerësim të yjeve në copën e rezultatit tuaj të Motorit të Kërkimit nëse postimi juaj është një përmbledhje.

Speed:
5/5 Çmimi:
Versioni Premium kushton 59 dollarë Demo live:
Skema Demo Live

5. Temë OceanWP WordPress

 • Faqja e internetit: https://oceanwp.org
 • çmim: 39,00 dollarë me 14 ditë garanci për kthimin e parave
 • Versioni falas në dispozicion: Po
 • Nota e Shpejtësisë Google: A (91%)

Temë OceanWP WordPress

OceanWP është një temë 100% FALAS me shumë qëllime WordPress që ju lejon të ndërtoni faqe në internet me pamje të bukur me WordPress. Nicolas Lecocq është krijuesi dhe temën mund ta shkarkoni nga WordPress.org këtu.

OceanWP ka të bëjë me mirëdashësinë ndaj përdoruesit dhe ju mund të importoni gati për të përdorur faqet demo me një klik të vetëm duke përdorur shtesën e importit falas.

Versioni falas vjen me 7 shtesa falas por gjithashtu vjen edhe OceanWP 11 shtesa premium që ju lejon ju ta zgjeroni temën më tej. Mund t’i blini ose individualisht duke filluar nga 9,99 dollarë secila ose mund të merrni paketën e primit duke filluar nga 39 dollarë për një licencë të vetme në sit.

Zgjatje pa pagesë dhe premium me temë OceanWP

Versioni falas i OceanWP vjen me këto shtesa falas:

 1. Dritarja modale
 2. Rrëshqitësja e postimeve
 3. Importi Demo
 4. Rrip anësor me porosi
 5. Ndarja e produkteve
 6. Ndarja sociale
 7. Shtesa të oqeanit

Zgjatjet e primit fillojnë nga $ 9,99 secila ose mund të merrni paketën e primit duke filluar nga 39 dollarë për një licencë të vetme në sit.

 1. Identifikohu me popup
 2. Instagram
 3. Whitelabel
 4. portofol
 5. Woo Popup
 6. Këmba ngjitëse
 7. Grilat e Oqeanit
 8. Pajisjet elementare
 9. Paneli anësor
 10. Koka ngjitëse
 11. Thirrje për këmbë

Po në lidhje me shpejtësinë e faqes? A është OceanWP një nga temat më të shpejta të WordPress? Po, është e sigurt që është.

Koha e ngarkesës me temë OceanWP

Features:

 • Rregulluar plotësisht me përgjegjësi lëvizëse për çdo madhësi të ekranit
 • Ndërtuar SEO për renditje më të mirë të indeksimit dhe kërkimit
 • Ecommerce WooCommerce gati
 • Ndërtuar në opsionet personalizues të WordPress
 • Menu mega e përparuar
 • Mbështetje për të gjithë krijuesit e faqeve të njohura si Elementor
 • Falas 1 klikim gati për të përdorur tema

Speed:
5/5 Çmimi:
Versioni Premium kushton 39 dollarë Demo live:
Demo e drejtpërdrejtë e OceanWP

6. Temat e StudioPress

 • Faqja e internetit: https://www.studiopress.com
 • çmim: Nga 99,95 dollarë (përfshin Kornizën e Zanafillës)
 • Versioni falas në dispozicion: Jo
 • Nota e Shpejtësisë Google: A

StudioPress?

Përdorimi i një teme të StudioPress u ka dhënë mbi 200,000 përdoruesve të WordPress një themel të fortë dhe të shpejtë ngarkimi për faqen e tyre (përfshirë këtë faqe). Të gjitha temat e StudioPress janë përgjegjëse për celularë dhe kanë një kod të lehtë dhe të lehtë të pastër që sigurojnë që faqja juaj të jetë e optimizuar për shpejtësinë.

Temat e StudioPress, dhe Korniza e Zanafillës është ndërtuar, jep shpejtësi dhe menjëherë e vëren këtë kur e përdor. Këtu është një test i shpejtësisë së një prej temave më të njohura në StudioPress, ngarkohet në pus nën 1 sekondë! Uau!

shpejtësia e studiopresit

Features:

 • Koha e shpejtë e ngarkimit në uebfaqe dhe një theks i fortë në siguri
 • Retina e gatshme dhe plotësisht e përgjegjshme për krijimin e HTML5 për përdoruesit e lëvizshëm
 • Nuk ka fryrje nga karakteristikat e tepërta të integruara dhe kodi i pastër që do t’u tërheqë zhvilluesve
 • Mundësuar nga motori i kërkimit optimizuar bazën e të dhënave kornizë Genesis
 • Lehtë për tu azhurnuar pasi që azhurnimet e reja mund të shkarkohen dhe instalohen automatikisht
 • Mbështetje e pakufizuar, për gjithë jetën dhe qasje në ekipin e ekspertëve të Zanafillës dhe një komunitet të madh

Speed:
5/5 Çmimi:
Nga 99,95 dollarë (i cili përfshin Kornizën e Zanafillës mëmë) Demo live:
Demo StudioPress

dhe së fundmi këtu janë disa Temat 100% falas të shpejta të WordPress për ju që të përdorni:

7. Tema e WordPress-it të lëkurës

 • Faqja e internetit: https://wordpress.org/themes/skin
 • çmim: Falas
 • Versioni falas në dispozicion: Po
 • Nota e Shpejtësisë Google: A

Shqyrtimi i temës së lëkurës

Për dallim nga temat e tjera në këtë artikull, Lëkura është plotësisht temë falas (dhe me ngarkim të shpejtë) të WordPress.

Ndërsa mund të mos ofrojë aq shumë karakteristika sa dy temat e tjera, ato vijnë me dhjetëra karakteristika. Fullyshtë plotësisht i përgjegjshëm, kështu që do të duket i shkëlqyeshëm në të gjitha pajisjet.

Ajo vjen me 3 paraqitje të ndryshme përmbajtjesh dhe 2 rrëshqitës të paraqitur për të zgjedhur. Kjo temë është gjithashtu në përputhje me WooCommerce, kështu që ju mund ta përdorni atë për të filluar një faqe eCommerce.

Features:

 • Vjen me 3 përmbajtje të ndryshme opsionet e paraqitjes për të zgjedhur.
 • Mbështetje e plotë për WooCommerce për t’ju ndihmuar të krijoni dyqane mahnitëse në internet.
 • Mbështetje e plotë për WordPress Përshtatës i temës. Gjithashtu, ju lejon të zgjidhni Google Fonts që dëshironi të përdorni në faqen tuaj të internetit.
 • Vjen me 4 të ndryshme stilet e kokës për të zgjedhur.
 • Mbeshtetje per multisite.
 • Mbështetje e integruar për shfaqje postimet e lidhura.

Speed:
4/5 Çmimi:
falas Demo live:
Vizitoni Tema e Lëkurës

8. Tema e Elementit Përshëndetje

 • Faqja e internetit: https://wordpress.org/themes/hello-elementor/
 • çmim: Falas
 • Versioni falas në dispozicion: Po
 • Nota e Shpejtësisë Google: A

elementi përshëndetje temë

Nëse jeni një tifoz i Elementor, shtojca ndërtuese e faqeve tërheqëse dhe tërheqëse për WordPress, atëherë Theme Elementor Hello është për ju nëse jeni pas një teme të lehtë dhe të pastër.

Është një temë fillestare që vjen pa styling fare, përveç për styling themelor të pajtueshmërisë së shfletuesit. Sidoqoftë, me fuqinë e Elementor, magjia ndodh dhe ju mund të krijoni një faqe të bukur të WordPress në mënyrën më të lehtë dhe të shpejtë të mundshme.

Kjo temë është krijuar për të përdoret vetëm duke përdorur një ndërtues faqesh si Elementor. Pra, nëse nuk keni Elementor (ose Elementor Pro), atëherë do të duhet ta merrni atë më parë. Nëse nuk e përdorni, ose nuk keni ndërmend të përdorni, ndërtues faqe të Elementor, atëherë kjo temë nuk është për ju.

Elementor pretendon se është “tema më e shpejtë e WordPress krijuar ndonjëherë”, por krahasimi që ata bënë nuk përfshin ndonjë temë tjetër që njihet për performancën e shpejtësisë.

Features:

 • Shtë një 100% FALAS dhe një nga temat më të shpejta të WordPress
 • Asnjë kod i fryrë ose i tepërt (mos vini me module, elementë ose tema për gjëra specifike që nuk ju duhen
 • Ju mund ta zgjasni temën duke përdorur grepa
 • Tema e fëmijëve u vu në dispozicion në GitHub
 • Vetëm për t’u përdorur me Elementor dhe Elementor Pro

Theme Elementor Hello është në thelb një temë fillestare e lehtë që ofron pajtueshmëri 100% me Elementor.

Speed:
5/5 Çmimi:
falas Demo live:
Vizitoni Elementor Hello Theme

Pse shumica e temave të WordPress nuk janë optimizuar për shpejtësi

Kur kërkoni për temat e WordPress në Google, do të takoni dhjetëra tema që duken profesionale dhe ofrojnë një dizajn të shkëlqyeshëm.

Ajo që mund të shihni është se sa e përgjegjshme është tema ose sa e lezetshme duket dizajni, por ajo që nuk mund të shihni është kodi që qëndron pas temës.

Shumica e temave më të WordPress janë i koduar dobët dhe eja i fryrë me dhjetëra burime (imazhe CSS dhe JavaScript) që mund të ngadalësojnë faqen tuaj të internetit.

Shumica e zhvilluesve të temave të WordPress do të bërtasin nga çatitë e tyre se të gjitha temat e tyre janë optimizuar për shpejtësi.

Por këtu është e vërteta e ndershme: Shumica e temave të WordPress nuk janë optimizuar aspak për shpejtësinë.

Në fakt, shumica e temave të WordPress nuk ndjekin as Standardet e Kodimit të Komunitetit WordPress. Themedo temë që nuk i ndjek këto standarde mund dhe me kalimin e kohës do të bëhet e prekshme për hakerat.

Këto standarde të kodimit janë atje për të siguruar që temat janë të koduara për të punuar me efikasitet dhe nuk janë të prekshëm nga hakerat.

Si të provoni kohën e ngarkesës së një teme WordPress?

Nëse nuk e keni blerë tashmë temën ose nuk jeni krijuesi i temës, atëherë mënyra e vetme për të zbuluar nëse një temë është optimizuar për shpejtësinë – është në testoni shpejtësinë e ngarkimit të faqes demo të temës WordPress.

përdorni gtmetrix për të provuar një shpejtësi të temës wordpress

Për të provuar shpejtësinë e një faqe demonstruese të temave të WordPress, futni URL-në e faqes së demonstrimit të temës dhe klikoni paraqitjen.

Mjeti do të marrë disa sekonda për të provuar faqen e internetit, atëherë do t’ju tregojë numrin e sekondave që duhen për të ngarkuar sitin.

Një mjet tjetër i mirë për të kontrolluar shumë faqe menjëherë, është BatchSpeed, ky mjet falas ju lejon të provoni URL të shumta të testit të shpejtësisë me shumicë duke përdorur kontrolluesin e Shpejtësisë së faqeve të Google

Nëse faqja demo duhen më shumë se 5 sekonda për të ngarkuar, atëherë kjo është sasia e kohës që do të marrë faqja juaj për të ngarkuar duke përdorur atë shabllon WordPress.

Disa studime tregojnë se mund të keni vetëm katër sekonda përpara se një përdorues në internet të lëvizë, d.m.th. ju keni shumë pak kohë për të bërë një përshtypje të mirë të parë.

Si të parashikoni më saktë kohën e ngarkesës së një teme WordPress?

Përdorimi i 5 sekondave ose më pak është një pikë referimi e mirë, por vetëm shikimi i kohës aktuale të ngarkesës së një demonstrimi të temave nuk është mënyra më e saktë për të kontrolluar se sa shpejt është tema. Përse?

Sepse aty ku tema demo është pritur dhe performanca e serverëve të web hostit ka shumë rëndësi, dhe ju ka shumë të ngjarë të përdorni host të ndryshëm në internet se sa ajo që prodhuesi i temave WordPress është duke përdorur.

Një mënyrë më e mirë për të përcaktuar shpejtësinë e një teme është të shikoni në total madhësia e faqes dhe numri i kërkesave duhet që faqja të ngarkohet.

Këto metrikë janë pavarësisht se cili ofrues i mbajtjes së faqes në internet përdoruesi i temës është duke përdorur. Për shkak të më pak kërkesave për burime (JavaScript, skedarë CSS, HTML, imazhe, etj.), Madhësia e përgjithshme e faqes është, dhe si rezultat, një kohë më e shpejtë e ngarkimit të faqeve.

Pse Avada nuk është një temë e shpejtë në WordPress

Këtu është një shembull i asaj se si do të dukej duke përdorur Tema Avada si shembull (është tema # 1 e shitjes në Themeforest – por nuk është aspak më e shpejta). Faqja demo e Avada ngarkon shumë ngadalë:

temë avada ngarkim i ngadaltë Koha e ngarkesës së Avada është 8.6 sekonda. Ai nuk është mirë!

Pothuajse 9 sekonda për të ngarkuar plotësisht!
Madhësia është pothuajse 3MB!
dhe 116 kërkesa HTTP po ndodhin!

Përsëri. Nëse GTMetrix tregon një demonstrim të temave kërkon më shumë se 5 sekonda për t’u ngarkuar, tema me siguri do të ngadalësojë faqen tuaj të internetit dhe ndoshta nuk është zgjidhja më e mirë për ju.

Një gjë tjetër që ju nevojitet për një sit të shpejtë në ngarkim

Tema që përdorni në faqen tuaj të WordPress do të ketë një ndikim të madh në shpejtësinë e faqes tuaj. Por web hosting shërbimi që përdorni mund të ketë një ndikim të madh sesa tema e faqes tuaj.

Kjo është arsyeja pse web hosting është faktori # 1 i performancës në udhëzuesin zyrtar të optimizimit të WordPress.

Nëse jeni duke pritur faqen tuaj të internetit në një shërbim të mprehtë të mbajtjes në internet, do të merrni rezultate të papërpunuara për sa i përket shpejtësisë së faqes. Shumica e ofruesve të shërbimeve të shërbimit të pritjes ofrojnë plane të lira.

Por këto ueb pret shumë llogari në një server të vetëm me cilësi të ulët. Kjo rezulton në një përvojë të ngadaltë për të gjitha faqet e internetit. Dhe nëse një nga faqet e fqinjit tuaj fillon të përdorë shumë burime të serverit, i gjithë serveri mund të bjerë poshtë duke rezultuar që faqja juaj të zbritet me të.

Nëse dëshironi që faqja juaj e internetit të ngarkojë shpejt dhe të jetë ngritur në çdo kohë, ju duhet të shkoni me SiteGround. Choiceshtë zgjedhja ime # 1 kur bëhet fjalë për shërbimet e mbajtjes së WordPress.

vendpushimi i fjalëve për fjalë

SiteGround ofron një shërbim falas të migracionit dhe mbështetja e tyre e dobishme dhe e aftë i përgjigjet pyetjeve tuaja brenda sekondave. Karakteristikat e tjera të hostit që ia vlen të përmenden janë:

 • Rezervime falas të përditshme në internet
 • Rekomanduar nga WordPress
 • 1-klikimi i butonit instalimin WordPress
 • Menaxhuar WordPress hosting në të gjitha planet
 • Zgjidhje e integruar e caching e SuperCacher
 • Teknologjitë inovative të shpejtësisë si SSD, HTTP / 2, PHP7, NGINX
 • Skenë dhe GIT (vetëm në planin GoGeek)
 • Certifikatë falas SSL & CloudFlare CDN
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave
 • Mimet fillojnë me vetëm 3,95 $ / muaj

Kontrolloni rishikimin tim të ndershëm dhe pa bS SiteGround për të zbuluar pse e dua dhe besoj SiteGround, ose nëse preferoni një host miqësor fillestar si mbajtja në internet e Bluehost. Nëse preferoni një host të WordPress plotësisht të menaxhuar, atëherë unë rekomandoj mbajtjen e WordPress të Kinsta.

Pyetjet e bëra më shpesh

Cila është tema më e shpejtë e WordPress?

ProdhoniPress (falas & premium), Astra (falas & premium), Skema (vetëm premium) dhe OceanWP (falas & premium) janë të gjitha temat e ngarkimit të shpejtë të WordPress.

Si të provoni kohën e ngarkesës së një teme WordPress?

Nëse nuk e keni blerë tashmë temën ose nëse nuk jeni krijuesi i temës, atëherë mënyra e vetme për të zbuluar nëse një temë është optimizuar për shpejtësinë është të testoni shpejtësinë e ngarkimit duke përdorur një mjet si GTmetrix ose Pingdom.

Cila është gjëja më e rëndësishme për kohën e ngarkesës?

Web hosting që ju përdorni ka një ndikim masiv dhe është faktori i vetëm më i rëndësishëm i performancës së shpejtë të temës suaj WordPress.

Fjalët përfundimtare

Shpresoj që ky postim në blog të ju ndihmojë të kuptoni se sa i madh i një ndikimi që tema që përdorni mund të ketë në shpejtësinë e faqes tuaj WordPress.

Temat më të shpejta të WordPress-it që kam mbuluar këtu janë të përgjegjshme dhe ofrojnë dhjetëra mundësi opsionesh për t’ju ndihmuar të përmirësoni kohën e ngarkesës.

Modeli im i preferuar dhe më i shpejtë i WordPress është GeneratePress. Isshtë me dorë një nga temat më të shpejta të WordPress me kaq shumë tipare që kam provuar ndonjëherë.

Nëse do të më bënit pyetjen “cila është tema më e shpejtë e WordPress?” Unë do të thoja GeneratePress pa asnjë dyshim.

Nëse keni ndonjë pyetje ose sugjerim, më tregoni në komentet këtu më poshtë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map