Sådan ved du, om et gratis WordPress-plugin er værd at bruge

At starte et WordPress-websted er ikke i sig selv vanskeligt. Der er dog meget om WordPress, som mange webstedsejere ikke vil forstå, før de har brugt det i nogen tid.


I det mindste fungerede det under alle omstændigheder for mig.

Når du planlægger at bygge et websted på verdens mest populære, fleksible og brugervenlige indholdsstyringssystem (CMS), skal du starte med en idé. Derfra kommer ting som:

 • Domænenavn. Køb dit websteds domænenavn (også kendt som webstedets adresse).
 • Hostingudbyder. Vælg en hostingudbyder for at være vært for dit websteds filer.
 • WordPress installation. Installer WordPress på dit websted. For eksempel gør SiteGround installation af WordPress superenkelt.

Kort sagt, dette er alt, hvad det kræver for at lægge grundlaget for et godt websted. Som ejer af WordPress-websted skal du dog supplere dit websteds grundlæggende overordnede design med et WordPress-tema og implementere tilføjet funktionalitet med WordPress-plugins.

Og nogle gange betyder det at bruge de gratis temaer og plugins, der er tilgængelige for WordPress-brugere

Men er gratis WordPress-plugins værd at bruge?

I dag vil jeg give dig en kort oversigt over, hvad et WordPress-plugin er, hvor du kan finde dem til dit websted, og hvordan du kan fortælle, om et gratis plugin er værd at bruge.

Hvad er et WordPress-plugin?

I henhold til WordPress Codex tilbyder plugins websteder, der normalt er lette og fleksible forbedrede brugerdefinerede funktioner til at imødekomme en websteds ejeres individuelle behov.

WordPress-plugins er stykker software med brugerdefinerede funktioner, der aktiverer en ny funktion på dit websted eller får dit websted til at udføre en bestemt funktion (f.eks. Tilføje en kontaktformular eller blokere spam).

WordPress-plugins er skrevet i PHP-programmeringssprog og integreres problemfrit i kernen i WordPress. Derudover gør de det let for webstedsejere på alle niveauer at tilføje funktioner til deres websteder uden at skulle forstå den komplekse karakter af koden.

Gratis WordPress-plugins - WordPress RepositoryWordPress Repository og find masser af gratis plugins.

Der er bogstaveligt talt tusinder af WordPress-plugins tilgængelige i det officielle WordPress Repository. Faktisk er der lige nu 51.090 gratis WordPress-plugins at vælge imellem. Nu har du selvfølgelig aldrig brug for så mange plugins på dit websted.

Dette skyldes, at mange plugins tilbyder meget lignende funktioner. Derfor er du nødt til at gøre din research og vælge den bedste til dine specifikke behov.

Hvor finder jeg WordPress-plugins

Udover WordPress Repository tilbyder mange tredjepartsmarkeder gratis plugins og premium plugins til WordPress-brugere. Derfor er det svært at vade gennem de tusinder af muligheder og tage en beslutning.

Den gode nyhed er imidlertid, at der er så mange gratis WordPress-plugins af høj kvalitet at vælge imellem, at investering i et premium-plugin ikke altid er den eneste mulighed. Faktisk overgår nogle gratis plugins derude langt premiumkonkurrencer, så du kan bruge penge andetsteds.

Men hvor er det bedste sted at finde gratis WordPress-plugins?

Nå, svaret på det er ikke let. Mens WordPress Repository har masser af muligheder for dig, er der også nogle utrolige tredjepartsfirmaer og -udviklere, der gratis leverer WordPress-plugins til webstedsejere gratis.

Derfor snarere end at angive hvert eneste sted, hvor du kan finde et gratis WordPress-plugin, vil jeg dele med dig nogle tip til at vide, hvornår du skal gå videre og installere et gratis WordPress-plugin på din hjemmeside, og hvornår du skal være forsigtig – uanset hvor det kommer fra.

Tip til valg af et gratis WordPress-plugin

1. Hvis det kommer fra depotet .. Det er godt

Gratis WordPress-plugins - Eksempler på WordPress RepositoryDer er gratis plugins til ethvert design- og funktionsbehov; du skal bare finde dem.

Okay, jeg ved, at jeg allerede sagde, at der er nogle gode tredjepartsfirmaer og pluginudviklere derude, der leverer gratis plugins af høj kvalitet til webstedsejere. Og jeg står stadig ved det.

Hvis du virkelig vil sikre dig, at dit gratis plugin er godt, skal du hente det fra det officielle WordPress Repository. Plugin-biblioteket på WordPress.org tillader ikke kun et gratis WordPress-plugin der.

Faktisk har de en meget streng screeningsproces på plads, der er designet til at beskytte webstedsejere mod oppustede, dårligt kodede og sårbare plugins, der skaber ødelæggelse på websteder.

2. Sørg for kodekvalitet

Gratis WordPress-plugins - Ren kodeWPMU DEV er en pålidelig kilde til WordPress indhold og plugins.

Dette kan være udfordrende, hvis du beslutter at bruge et plugin, der kommer fra en anden kilde end WordPress-plugin-biblioteket. Dette skyldes, at enhver kan hævde, at deres plugin er “ren kodet”, “fri for oppustethed” og “pålidelig at bruge”.

Men sandheden er, at der er masser af gratis plugins derude, der er dårligt kodet af uerfarne pluginudviklere. Værre endnu er der nogle derude, der er beregnet til at udsætte dit websted for hackere og malware, hvilket sætter dit websted i fare.

En af de bedste måder at sikre, at dit gratis plugin er sikkert at bruge, er at undersøge plugin-udvikleren. Hvis udvikleren har en solid tilstedeværelse i WordPress-samfundet, kører et velkendt WordPress-websted, har mange års erfaring med plugin-udvikling og har socialt bevis fra eksisterende brugere, er det sandsynligvis sikkert at bruge.

3. Kontroller statistik

Gratis WordPress-plugins - Jetpack StatsDet populære (og gratis) Jetpack-plugin kan prale af over 3 millioner aktive brugere.

Der er flere statistikker, du kan kontrollere, når det kommer til at vælge et gratis WordPress-plugin til dit websted:

 • Sidst opdateret. Sørg for, at plugin er blevet opdateret inden for de seneste 6 måneder. Forældede plugins kan have fejl i dem, der kan gøre dit websted sårbart. Derudover fungerer en opdatering til din WordPress-version muligvis ikke godt med en forældet plugin.
 • Aktive installationer. Jo flere mennesker der aktivt bruger et plugin, jo mindre sandsynligt er det at forårsage problemer. For eksempel,
  Yoast har over 3 millioner installationer.
 • WordPress version. Ligesom at vælge et up-to-date plugin, er det vigtigt, at plugin fungerer godt med den mest opdaterede version af WordPress.
 • Vurderinger. Socialt bevis kan (og muligvis bør) påvirke dine plugin-valg.

Gratis WordPress-plugins - Jetpack Stats - ratingsBedømmelser skal tages i betragtning, når du vælger et gratis plugin.

4. Se efter support

Gratis WordPress-plugins - Jetpack Support ForumJetpacks supportforum er altid travlt med aktivitet.

En ting, som gratis plugins ikke altid kommer med, er support. Når alt kommer til alt, hvis du ikke betaler for et plugin, er der ingen forpligtelse fra udviklerens side til at yde nogen form for support. Dette betyder dog ikke, at support er unødvendig. Hvis du har problemer med dit plugin, er det godt at kende nogen derude hjælpe.

Enhver plugin af høj kvalitet har en slags support på plads. Gratis plugins har typisk et supportforum. Der er dog plugin-udviklere, der hjælper dig direkte. Derudover har nogle tredjepartsfirmaer supportteam, der hjælper dig, selv med deres gratis plugins.

5. Test webstedshastighed

Gratis WordPress-plugins - ForespørgselsmonitorBrug plug-in Query Monitor til at måle virkningen af ​​gratis plugins på dit websted.

For at sikre, at det gratis plugin, du bruger på dit websted, virkelig er let, er det vigtigt, at du måler webstedets hastighed og ydeevne både før og efter, og du installerer det. Her er nogle gode måder at gøre netop dette:

 • Brug et online værktøj som Pingdom eller GTmetrix
 • Brug plugin Query Monitor
 • Test en ny plugininstallation i et testmiljø

Afsluttende tanker

I sidste ende er der ingen grund til, at du ikke bør bruge gratis plugins på dit WordPress-websted. Så mange pålidelige derude leverer nok funktioner, som du ikke behøver at bruge dine hårdt tjente kontanter på et premium-plugin “bare fordi”.

Når det er sagt, er der bestemt forholdsregler, du skal tage, når du installerer et gratis plugin på dit websted. Især hvis det ikke kommer fra det pålidelige WordPress-arkiv. Og selv da skal forældede, ikke-understøttede plugins bruges med forsigtighed.

I det hele taget, hvis du lægger mærke til mit råd og gør din research, vil du finde dig selv med et arsenal af høj kvalitet, gratis WordPress-plugins, der imødekommer alle dine behov.

Hvad er din oplevelse med at bruge gratis WordPress-plugins? Har jeg udeladt et afgørende tip til at beslutte, om et gratis plugin er værd at bruge eller ej? Jeg vil meget gerne høre alt om det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map