Sådan installeres og konfigureres WP-raket (med anbefalede indstillinger)

Er det ikke frustrerende, når du klikker på et websted, du venter og venter på, hvad der føles som eoner, og du klikker på tilbage-knappen ud af frustration. Sandheden er, at der er meget lidt, der irriterer webstedets besøgende mere end en langsom indlæsning hjemmeside og det er her WP-raket kommer i


Det fremgår af en undersøgelse fra Forrester Consulting “47% af forbrugerne forventer, at en webside skal indlæses på to sekunder eller mindre”.

Den triste ting er, at mange webstedsejere ikke ved at indse, at en webside med langsom indlæsning ikke kun frustrerer helvede blandt folk, det kan også have en negativ indvirkning på din Google-placering og have indflydelse på indtægterne på bundlinjen!

Det er godt, at der er måder til at fremskynde et websteds ladetid, især hvis webstedet drives af WordPress. For her vil jeg lede dig gennem, hvordan du kommer i gang med WP-raket (og ja, det er et plugin, jeg bruger til at fremskynde min hjemmeside).

hvordan man installerer og konfigurerer wp raket med anbefalede indstillinger

Her er hvad du vil lære i dette indlæg:

Hvad er WP Rocket?

WP Rocket er et premium WordPress cache-plugin, der er ekstremt effektivt til at fremskynde belastningen på dit websted.

WP Rocket Caching-plugin

WP Rocket planer og priser:

 • $ 49 / år – 1 års support og opdateringer til 1 websted.
 • $ 99 / år – 1 års support og opdateringer til 3 websteder.
 • $ 249 / år – 1 års support og opdateringer til ubegrænsede websteder.

I modsætning til de fleste andre WordPress-cache-plugins, der er berygtede for at være fyldt med forvirrende indstillinger og indstillinger. Lær mere om WP Rocket, og find ud af, hvad nogle af de bedste gratis alternativer til WP Rocket.

1. Download & Installer WP Rocket

Først skal du gå over til WP Rocket-websted og køb WordPress-plugin.

Vælg den plan, der fungerer bedst for dig, og udfør de nødvendige trin for at placere din ordre.

Derefter får du en e-mail med loginoplysninger til din konto på wp-rocket.me. Gå og log ind, og i “min konto” finder du downloadlinket. Download og gem zip-filen på din computer.

download wp raket

Log derefter på dit WordPress-sted og gå videre til Plugins -> Tilføj ny -> Upload plugin.

Upload og installer zip-filversionen af ​​WP Rocket.

installer wp raket

Endelig skal du gå og aktivere WP Rocket, og pluginet er nu installeret. yay!

2. WP Rocket Best & Anbefalede indstillinger

Nu er det tid til at konfigurere WP Rocket ifølge de anbefalede indstillinger.

Gå først til Indstillinger -> WP Rocket, og du vil blive ført til plugins indstillingsside. Der er 10 faner eller sektioner, du skal bruge til at konfigurere og justere indstillingerne for:

 1. (standard fane)
 • Bonus:
 • Bonus:
 • Bonus:
 • Bonus:

Lad os nu gennemgå konfigurering af de anbefalede indstillinger for WP Rocket, for hver af de 10 sektioner.

WP Rocket Dashboard

wp raket instrumentbræt

Dashboard giver dig oplysninger om din licens og hvornår det udløber. Du kan også vælge at være en Raket Tester (beta-testprogram) og Rocket Analytics (lad WP Rocket samle data anonymt). Her finder du også links til support og ofte stillede spørgsmål om WP Rocket.

I Dashboard kan du Fjern alle cachelagrede filer (anbefales at gøre, når du er færdig med at konfigurere WP Rocket-indstillingerne), Start cache-indlæsning (genererer en cache til din startside og alle interne links på hjemmesiden) og Rengør OPcache Indhold (renser OPcahce, som forhindrer problemer, når du opdaterer WP Rocket-plugin).

WP Rocket Cache-indstillinger

indstillinger for wp raketcache

1. Aktivér cache til mobile enheder skal aktiveres, da det muliggør cache til mobile enheder og gør dit websted mobilvenligere.

Vælg også Adskil cache-filer til mobile enheder. Fordi WP Rockets mobile cache fungerer sikkert med begge indstillinger aktiveret. Når du er i tvivl, skal du holde begge dele.

2. Aktivér cache for indloggede WordPress-brugere, dette anbefales kun at have aktiveret, når du har et medlemskabssite, eller lignende, når brugere skal logge ind for at se indhold.

3. Cache-levetid indstilles automatisk til 10 timer, og det betyder, at cache-filer automatisk fjernes efter 10 timer, før de genskabes igen. Hvis du sjældent opdaterer dit websted eller har en masse statisk indhold, kan du øge dette.

Gem og test grundigt! Deaktiver indstillinger, hvis du bemærker noget brudt på dit websted.

WP Rocket CSS & JS Files Optimization Settings

WP Rocket CSS & JS Filoptimeringsindstillinger

Minificerer filer reducere filstørrelser og kan forbedre indlæsningstiden. Minificering fjerner mellemrum og kommentarer fra statiske filer, gør det muligt for browsere og søgemaskiner at hurtigere behandle HTML-, CSS- og JavaScript-filer.

Kombination af filer sammenkæder filer i mindre grupper for at sikre tema / plugin-kompatibilitet og bedre ydelse. Det anbefales dog ikke at tvinge sammenkædning til kun 1 enkelt fil, fordi browsere hurtigere downloader op til 6 mindre filer parallelt end 1-2 store filer.

At kombinere CSS og JS i færre filer betragtes som en bedste praksis under HTTP / 1, det er ikke nødvendigvis tilfældet med HTTP / 2. Hvis dit websted kører på HTTP / 2, her er de ting, du skal overveje, hvornår .

1. Komprimer HTML-filer fjerner hvidrum og kommentarer for at reducere størrelsen på websiderne på dit websted.

2. Kombiner Google Font-filer reducerer antallet af HTTP-anmodninger (især hvis du bruger flere skrifttyper).

3. Fjern forespørgselsstrenge fra statiske ressourcer kan forbedre ydelsesgraden på GT Metrix. Denne indstilling fjerner versionens forespørgselsstreng fra statiske filer (f.eks. Style.css? Ver = 1.0) og koder den i filnavnet i stedet (f.eks. Stil-1-0.css).

4. Komprimer CSS-filer fjerner hvidafstand og kommentarer for at reducere stilarkfilstørrelser.

5. Kombiner CSS-filer fletter alle dine filer til kun en fil, hvilket reducerer antallet af HTTP-anmodninger. Ikke anbefalet, hvis dit websted bruger HTTP / 2.

Vigtig: Dette kunne ødelægge ting! Hvis du bemærker fejl på dit websted efter at have aktiveret denne indstilling, skal du bare deaktivere den igen, og dit websted vil være tilbage til normal.

6. Optimer CSS-levering eliminerer render-blokerende CSS på dit websted for hurtigere opfattet belastningstid. Dette betyder, at din side vil begynde at indlæse uden CSS-stilarter, og dette er noget, Google PageSpeed ​​Insights tager i betragtning, når ‘score’-sidehastighed er.

Kritisk sti CSS betyder, at din side begynder at indlæse uden alle dens CSS-stilarter. Det betyder, at det kan se lidt underligt ud et par øjeblikke under indlæsning.

Dette kaldes FOUC (flash af ustyleret indhold). For at undgå dette skal du bruge det, der kaldes Critical Path CSS. Dette betyder, at CSS for indholdet øverst på din side skal placeres direkte i HTML for at undgå FOUC, mens siden indlæses.

For at generere den kritiske sti CSS kan du bruge dette kritiske sti CSS Generator værktøj.

7. Komprimer JavaScript-filer fjern hvidrum og kommentarer for at reducere størrelsen på JS-filer.

8. Kombiner JavaScript-filer kombinere dit websteds JavaScripts info færre filer, hvilket reducerer HTTP-anmodninger. Ikke anbefalet, hvis dit websted bruger HTTP / 2.

Vigtig: Dette kunne ødelægge ting! Hvis du bemærker fejl på dit websted efter at have aktiveret denne indstilling, skal du bare deaktivere den igen, og dit websted vil være tilbage til normal.

9. Indlæs JavaScript udskudt eliminerer render-blokerende JS på dit websted og kan forbedre belastningstiden. Dette er noget, som Google PageSpeed ​​Insights tager i betragtning, når siderne ‘score’ sidens hastighed.

10. Safe Mode til JQuery sikrer support til inline jQuery-referencer fra temaer og plugins ved at indlæse jQuery øverst i dokumentet som et render-blokerende script.

Gem og test grundigt! Deaktiver indstillinger, hvis du bemærker noget brudt på dit websted.

WP Rocket Media-indstillinger

wp raketmedieindstillinger

1. Lazy load billeder betyder, at billeder kun indlæses, når de kommer ind (eller er ved at komme ind) i visningen, dvs. kun indlæses, når brugeren ruller ned ad siden. Lazy belastning reducerer antallet af HTTP-anmodninger, som kan forbedre belastningstider.

(Jeg deaktiverer undertiden doven indlæsning af billeder, kun fordi, når doven indlæsning er aktiveret, ankerforbindelser, der peger til en position under et dovet indlæst billede, ruller til den forkerte position på websiden)

2. Lazy load iframes og videoer betyder, at iframes og videoer kun indlæses, når de kommer ind (eller er ved at komme ind) i visningen, dvs. kun indlæses, når brugeren ruller ned ad siden. Lazy belastning reducerer antallet af HTTP-anmodninger, som kan forbedre belastningstider.

3. Udskift YouTube iframe med et eksempelbillede kan forbedre din indlæsningstid markant, hvis du har en masse YouTube-videoer på en side.

Lazyload kan deaktiveres på individuelle sider / indlæg (du finder denne indstilling i sidefeltet for indlæg / side)

4. Deaktiver Emoji skal være deaktiveret, fordi standardemojierne i besøgende ‘browser skal bruges i stedet for at indlæse emoji fra WordPress.org. Deaktivering af emoji-cache reducerer antallet af HTTP-anmodninger, som kan forbedre belastningstider.

6. WordPress-indlejringer skal være deaktiveret, fordi det forhindrer andre i at indlejre indhold fra dit websted, det forhindrer dig også i at indlejre indhold fra andre sider og fjerner JavaScript-anmodninger relateret til WordPress-indlejringer.

Gem og test grundigt! Deaktiver indstillinger, hvis du bemærker noget brudt på dit websted.

Indstillinger for WP Rocket Preload

indstillinger for wp-raket

1. Indlæsning af sitemap bruger alle webadresserne i dit XML-sitemap til forindlæsning, når cache-levetiden er udløbet, og hele cachen er blevet ryddet.

2. Yoast SEO XML sitemap. WP Rocket registrerer automatisk XML-sitemaps genereret af Yoast SEO-pluginet. Du kan kontrollere muligheden for at indlæse den på forhånd.

3. Forlæs bot bør kun aktiveres og bruges på velpresterende servere. Når den er aktiveret, udløses den automatisk, når du har tilføjet eller opdateret indhold på dit websted. Skift til Manual, hvis dette forårsager høj CPU-brug eller ydelsesproblemer.

Når du skriver eller opdaterer et nyt indlæg eller en side, sletter WP Rocket automatisk cachen for det specifikke indhold og alt andet indhold, der er relateret til det. Den forindlæste bot vil gennemgå disse webadresser for at genoprette cachen med det samme.

4. Forhent DNS-anmodninger tillader oprettelse af domænenavne parallelt med (i stedet for i serie med) hentning af faktisk sideindhold.

Du kan specificere eksterne værter (som //fonts.googleapis.com & //maxcdn.bootstrapcdn.com), der skal forhåndsudhentes, da DNS-forudtagning kan få eksterne filer til at indlæses hurtigere, især på mobilnetværk.

De mest almindelige webadresser, der skal hentes, er:

 • //maxcdn.bootstrapcdn.com
 • //platform.twitter.com
 • //s3.amazonaws.com
 • //ajax.googleapis.com
 • //cdnjs.cloudflare.com
 • //netdna.bootstrapcdn.com
 • //fonts.googleapis.com
 • //connect.facebook.net
 • //www.google-analytics.com
 • //www.googletagmanager.com
 • //maps.google.com

Gem og test grundigt! Deaktiver indstillinger, hvis du bemærker noget brudt på dit websted.

Indstillinger for avancerede regler for WP Rocket

WP Rocket Statiske filer Indstillinger

Disse indstillinger er til avanceret cachehåndtering, normalt til at ekskludere vogn- og kortsider på e-handelswebsteder.

1. Cache-URL (er) aldrig giver dig mulighed for at specificere URL’er til sider eller indlæg, der aldrig skal cache.

2. Cache-cookies må aldrig ske giver dig mulighed for at specificere ID’erne på cookies, der, når de indstilles i den besøgende browser, skal forhindre en side i at blive cache.

3. Cache aldrig brugeragenter giver dig mulighed for at specificere brugeragentstrenge, der aldrig skal se cachelagrede sider.

4. Rens altid URL (er) giver dig mulighed for at specificere webadresser, du altid vil rense fra cache, hver gang du opdaterer et indlæg eller en side.

5. Cache-forespørgselsstrenge lader dig specificere forespørgselsstrenge til cache.

Gem og test grundigt! Deaktiver indstillinger, hvis du bemærker noget brudt på dit websted.

WP Rocket Database Settings

WP Rocket Database Settings

Dette afsnit kommer med en række indstillinger til oprydning og optimering af WordPress.

1. Efter oprensning sletter revisioner, autoudkast og papirkurvede indlæg og sider. Slet disse, medmindre du har gamle versioner af indlæg (eller slettede indlæg).

2. Oprydning af kommentarer sletter spam og papirkurvede kommentarer.

3. Oprydning af transienter sletter gemte data, der kan lide sociale optællinger, men sommetider når transienter udløber, forbliver de i databasen og kan sikkert slettes.

4. Oprydning af databasen optimerer tabeller i din WordPress-database.

5. Automatisk oprydning. Jeg laver normalt oprydninger på ad hoc-basis, men du kan også planlægge WP Rocket til at køre automatiske oprydninger af din database.

Ideelt skal du tage backup af din database, før du kører en oprydning, fordi når først databaseoptimering er udført, er der ingen måde at fortryde den.

WP Rocket CDN-indstillinger

WP Rocket CDN-indstillinger

Brug af et indholdsleveringsnetværk (CDN) betyder, at alle webadresser til statiske filer (CSS, JS, billeder) bliver skrevet om til de CNAME (r), du giver.

1. Aktivér CDN. Aktivér dette, hvis du bruger et indholdsleveringsnetværk. WP Rocket er kompatibel med de fleste CDN’er som Amazon Cloudfront, MaxCDN, KeyCDN (som jeg bruger) og andre. Find ud af mere om, hvordan du bruger WP Rocket med et CDN

2. CDN CNAME (r). Kopier det CNAME (domæne), du har fået af din CDN-udbyder, og indtast det i CDN CNAME. Dette vil omskrive alle webadresser til dine aktiver (statiske filer).

3. Ekskluder filer giver dig mulighed for at specificere URL (r) til filer, der ikke skal serveres via CDN.

Gem og test grundigt! Deaktiver indstillinger, hvis du bemærker noget brudt på dit websted.

WP Rocket Add-Ons (Cloudflare)

WP Rocket Add-Ons (Cloudflare)

Med WP Rocket kan du integrere din Cloudflare-konto med deres add-on-funktion.

1. Global API-nøgle. Du finder API-nøglen øverst til højre på din Cloudflare-konto. Bare gå til din profil og rulle ned, så ser du din globale API-nøgle. Du skal bare kopiere og indsætte dette i WP Rocket.

2. Konto-e-mail. Dette er den e-mail-adresse, du bruger til din Cloudflare-konto.

3. Domæne. Dette er dit domænenavn, f.eks. websitehostingrating.com.

4. Udviklingstilstand. Aktiver udviklingstilstand midlertidigt på dit websted. Denne indstilling slukkes automatisk efter 3 timer. Dette er godt for, når du foretager masser af ændringer på dit websted.

5. Optimale indstillinger. Forbedrer automatisk din Cloudflare-konfiguration for hastighed, ydeevne og kompatibilitet. Denne mulighed aktiverer de optimale Cloudflare-indstillinger.

6. Relativ protokol. Bør kun bruges med Cloudflares fleksible SSL-funktion. URL-adresser til statiske filer (CSS, JS, billeder) skrives om til brug // i stedet for http: // eller https: //.

WP raketværktøjer

WP raketværktøjer

1. Eksporter indstillinger lader dig eksportere dine WP Rocket-indstillinger til brug på et andet sted.

2. Importer indstillinger lader dig importere dine forudkonfigurerede WP Rocket-indstillinger.

3. Rollback lader dig vende tilbage til en tidligere version, hvis en ny version af WP Rocket forårsager problemer for dig.

Konfiguration af WP-raket til HTTP / 2

HTTP / 2 er en opgradering til HTTP, der har eksisteret siden 1999 for at styre kommunikationen mellem webservere og browsere. HTTP / 2 baner vejen for hurtigere indlæsning af sider gennem bedre datakomprimering, multipleksering af anmodninger og andre hastighedsforbedringer.

Mange servere og browsere har support til HTTP / 2, og de fleste webhosts, som SiteGround, understøtter nu HTTP / 2. Denne HTTP / 2-checker fortæller dig, om dit websted er i stand til at bruge HTTP / 2.

Hvis dit websted er i stand til at bruge HTTP / 2, så kan du konfigurere WP Rocket til det.

Sammenkædning (kombination) af alle CSS- og JS-filer til så få filer som muligt er ikke den bedste praksis for HTTP / 2 og WP Rocket anbefaler dig at gøre det ikke aktiver filkævnet i .

Konfiguration af WP-raket til HTTP / 2

WP Rocket anbefaler dig lad disse to kasser ikke være markeret. For mere information se denne artikel på WP Rocket.

Sådan bruges WP Rocket med KeyCDN

Opsætning af WP-raket med KeyCDN er ret ligetil. (FYI KeyCDN er det indholdsleveringsnetværk, jeg bruger og anbefaler)

Opret først en trækzone i KeyCDN. Gå derefter til og marker indstillingen Aktiver indholdsleveringsnetværk.

hvordan man opsætter wp raket med keycdn

Opdater nu feltet Erstat websteds værtsnavn med: ”med den URL, du får fra KeyCDN-betjeningspanelet (under Zoner > Zonewebadresse for den trækzone, du oprettede. URL’et ligner noget som: lorem-1c6b.kxcdn.com)

Alternativt, og den anbefalede mulighed, skal du bruge en CNAME af din valgte URL (for eksempel https://static.websitehostingrating.com)

Hvilke webværter fungerer med WP Rocket?

WP Rocket er kompatibel med næsten alle webhosts. Imidlertid fungerer nogle, især administrerede WordPress-værter, muligvis ikke med WP Rocket. Hvis din hostingudbyder ikke er vist her nedenfor, betyder det ikke, at den ikke er kompatibel med WP Rocket. Den bedste måde at være 100% sikker på er at kontakte din webhost og spørge.

 • Kinsta: Kinsta understøtter kun WP Rocket version 3.0 og nyere. WP Rockets side-cache deaktiveres automatisk for at forhindre konflikt med Kinsta indbygget cache. Kinsta er en officiel partner af WP Rocket.
 • WP-motor: WP Rocket er det eneste cache-plugin, der er tilladt på WP Engine. WP Engine er en officiel partner af WP Rocket.
 • SiteGround: WP Rocket er kompatibel med SiteGrounds statiske, dynamiske og memcachede cache. SiteGround er en officiel partner af WP Rocket.
 • A2 Hosting: WP Rocket er fuldt kompatibel med A2 Hosting. Men du skal installere WordPress på dit websted, før du kan installere WP Rocket-plugin. A2 Hosting er en officiel partner af WP Rocket.
 • WebHostFace: WebHostFace understøtter (og er en officiel partner af) WP Rocket.
 • Savvii: Savvii understøtter (og er en officiel partner af) WP Rocket.
 • FastComet: Tilbyder en specifikt optimeret pakke til WordPress og WP Rocket. FastComet er en officiel partner af WP Rocket.
 • Bluehost styrede WordPress-planer: Bluehost-administreret WordPress-planer Lakkeringskonfiguration bryder WP Rockets minificering, så du skal enten slukke Bluehost’s fernissering eller slukke for WP Rockets minificering.
 • Cloudways WordPress Hosting: Når du bruger WP Rockets minificering med Cloudways ‘ferniss, skal du oprette en ekskluderingsregel for Varnish i Cloudways-applikationsindstillinger.
 • Svinghjul: Du skal kontakte Flywheel support og bede dem om at aktivere WP Rocket.
 • HostGator styrede WordPress-planer: WP Rocket er ikke tilladt på HostGator Managed WordPress hosting.
 • syntese: W3 Total Cache kommer forudinstalleret på Synthesis, men kan slettes og erstattes med WP Rocket.
 • WebSavers.ca: WebSavers.ca er en officiel partner af WP Rocket.

Læs mere om kompatibel webhost med WP Rocket på https://docs.wp-rocket.me/article/670-hosting-compatibility.

Download min WP Rocket-konfigurationsfil

Jeg har gjort det meget let at tilføje den samme WP Rocket-konfiguration, som jeg bruger her på mit websted. Hent blot denne WP Rocket-konfigurationsfil og importer den derefter i værktøjssektionen i WP Rocket-administratoren.

gratis download wp raketkonfigurationsfil

Køb en kopi af WP Rocket, og gå derefter og download min WP Rocket-konfigurationsfil og importer de nøjagtige indstillinger, jeg anbefaler og bruger på dette websted.

3. WP Rocket Help & Officiel dokumentation

Hvis du af en eller anden grund oplever problemer med WP Rocket er der masser af nyttige oplysninger tilgængelige på WP Rockets websted. Husk, at du også får 1 års support med dit køb.

wp raket hjælp

Her er en liste over WP Rocket-tutorials, som jeg syntes var den mest nyttige:

 • Kom godt i gang
 • Hosting-kompatibilitet
 • Sådan kontrolleres, om WP-raket gemmer dine sider
 • SSL med WP-raket
 • WP-raket med en CDN
 • WP Rocket With Cloudflare
 • Løs 500 intern serverfejl
 • Løsning af problemer med forøgelse
 • NGINX-konfiguration til WP-raket

Hvad er din oplevelse med at bruge WP Rocket cache-plugin til WordPress? Har jeg udeladt vigtige oplysninger? Jeg vil meget gerne høre alt om det i kommentarerne herunder!

Hvis du fandt, at denne WP Rocket-installationsvejledning var nyttig, er det altid værdsat at dele det på det sociale.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map