Sådan fremskyndes dit WordPress-websted?

Folk vælger ofte WordPress til deres webprojekter, da det er lettere at bruge og kræver mindre teknisk ekspertise sammenlignet med dets modparter. En bruger med begrænset eller ingen viden om kodning kan også opbygge et websted ved hjælp af den platform, temaer og plugins, der er tilgængelig for næsten enhver niche.


Men at køre et vellykket websted kræver mere end blot temaer og plugins.

Betydningen af ​​WordPress-hastighed kan ikke undervurderes. Forestil dig, at du besøger et websted, og det tager et halvt minut at indlæse. Problemer og frustration, det kan medføre, er uudholdelige. Hvad nu, hvis dit WordPress-websted skaber de samme problemer og frustration for dine besøgende?

hvordan man fremskynder dit wordpress-websted

De besøgende, som du udviklede over tid og efter at have arbejdet så hårdt på at producere det rigtige indhold og følge den bedste marketingpraksis. At alt går til spilde, da chancerne er meget tynde for, at de nogensinde ville vende tilbage til dit websted igen.

Alt det besvær og rod kan undgås, hvis vi ved det hvordan vi optimerer vores WordPress-site. Optimering lyder måske lidt kompliceret, og det kan give dig indtryk af, at du bliver nødt til at skrive en masse kode, men heldigvis er det ikke tilfældet.

Faktisk har vi i denne artikel kun listet de metoder, der ikke kræver kodning eller kompleksitet overhovedet. Dette er enkle, men effektive metoder, der kan fremskynde dit WordPress-sted.

Vi agter at dække følgende teknikker i denne artikel om, hvordan du kan fremskynde WordPress-websted.

 • Webhosting
 • Letvægtstema
 • Caching
 • Gzip-komprimering
 • Minificering af CSS og JS
 • Databaseoptimering
 • Billedoptimering
 • Content Delivery Network (CDN)
 • Bedste praksis

Web Hosting Provider

Der er behov for meget overvejelse, når man beslutter, hvilket hostingfirma der skal vælge at være vært for dit websted.

webhosting

Den hostingudbyder, du bruger, har en enorm indflydelse på den generelle hjemmesidepræstation, og det er ikke anderledes i tilfælde af WordPress. Der er mange hostingfirmaer, der tilbyder WordPress-optimeret hosting, der er forudkonfigureret til at køre WordPress glat og hurtigt.

Du får muligvis ubegrænset plads og båndbredde fra din nuværende delte hostingudbyder, men det er kun på et papir. I virkeligheden deles denne ubegrænsede plads og båndbredde også med hundreder af forskellige steder, der resulterer i langsomme og sårbare steder.

Hvis du planlægger at drive din virksomhed på lang sigt og i sidste ende ønsker at generere indtægter fra det, skal du bruge penge på en god WordPress-hosting som Cloudways eller Kinsta, der betragtes som en af ​​de bedste WordPress-cloud-hosting.

Cloudways tilbyder også en optimeringsstabel kombineret med forskellige cachelag, der hjælper med at forbedre sideindlæsningstiden; opsætning optimeret netop til WordPress med gode cache-værktøjer (diskuteret senere i denne artikel).

Et andet aspekt at kigge efter er placeringen af ​​dit datacenter. Det anbefales at vælge datacenteret tættere på dit målrettede marked for at undgå latenstid og for at øge webstedshastigheden.

Brug et hurtigt og letvægtstema

WordPress-brugere har muligheden for at vælge mellem tusinder af tilgængelige temaer på internettet. Disse temaer kan se ud som en perfekt pasform til din virksomhed, men at installere dem kan bremse dit websted. Dette skyldes, at ikke alle temaerne er godt kodet og optimeret til den bedste ydelse.

StudioPress Genesis børnetemaer

Der er en række hurtigt-indlæste WordPress-temaer, både gratis og betalte temaer derude.

Astra er et letvægtigt tema, der kører problemfrit og indlæses hurtigere end de fleste af de temaer derude. Det er et multifunktionelt tema, som kan bruges af bloggere, agenturer og freelanceudviklere.

Caching

Caching spiller en vigtig rolle i at levere hurtig WordPress-sted til dine besøgende. Dette gemmer visningen af ​​dit WordPress-sted for at undgå gengivelse igen og igen for hver bruger.

Cache udføres på både server- og klientniveau. På serverniveau kan vi bruge Lak til cache-HTTP-omvendt proxy. Et andet værktøj, der bruges til caching på serversiden, er Nginx der bruges til belastningsafbalancering til at tackle tunge trafikbelastninger.

Et godt WordPress-cache-plugin kan hjælpe dig med at implementere en effektiv cachemekanisme til dit WordPress-sted.

Brise

Breeze er en af ​​de populære WordPress cache-plugins, der understøtter alle de vigtigste cache-komponenter.

Brise-plugin

Det er let og understøtter minifikation, GZIP-komprimering, browser-cache, database og optimering osv. Dette er et gratis plugin, der kan downloades fra WordPress.org.

WP-raket

WP Rocket er et meget brugt cache-plugin til WordPress-websteder.

WP-raket

Plugin tilbyder funktioner som side-cache, GZIP-komprimering, browser-cache, databaseoptimering og minification osv. Plugin kan købes fra dets officielle hjemmeside.

Gzip-komprimering

Vi har alle oplevet en reduktion i størrelse, når en stor mappe zippes. Et lignende koncept kan også anvendes her ved at bruge GZIP-komprimering på dit WordPress-sted.

Dette reducerer størrelsen på dine webstedsfiler, der indlæses hurtigere ved brugerens slutning. Denne metode siges at reducere størrelsen på dit WordPress-webstedsindhold med 70%.

Gå til plugins for at anvende GZIP-komprimering i Breeze-plugin Grundlæggende indstillinger fane og markér afkrydsningsfeltet foran GZIP-komprimering, og klik på Gem ændringer at anvende ændringerne.

Bemærk: Gzip-komprimering kan kun implementeres, hvis den understøttes af din server.

Minificering af CSS og JS

WordPress bruger typisk en masse CSS-filer. CSS er et stylingark, der giver form og farve til dit webstedslayout. Minificering betyder at reducere filstørrelsen ved at fjerne mellemrum og kommentarer, der blev brugt på udviklingstidspunktet, og hvis dit websted på et givet tidspunkt ikke bruger en bestemt CSS, skal det ikke kaldes.

Hvis du vil anvende minifikation i Breeze, skal du gå til GRUNDLÆGGENDE VALG og marker alle felterne for HTML, CSS, JS, Inline JS og Inline CSS.

Udover minificering bør renderblokerende CSS også undgås. Render-blokerende CSS kan nedsætte websiden fra at blive gengivet korrekt. For at forhindre dette; Brug færre antal CSS-filer og prøv at kombinere et par i én, hvis det er muligt.

Hvis du vil anvende gruppering i Breeze, skal du gå til AVANCEREDE INDSTILLINGER og marker begge felter foran gruppefiler for at aktivere gruppering af CSS- og JS-filer.

Databaseoptimering

Over tid bliver databasen tilstoppet med unødvendige tabeller og data fra forskellige plugins. Denne rod kan nedsætte responstiden på din server. Regelmæssig oprydning af databasen kan fremskynde dit WordPress-sted, da der vil være færre forespørgsler, der skal køres, og en database vil være mindre overfyldt.

Hvis du bruger Breeze som dit cache-plugin, kan du finde et antal muligheder for at optimere din database inde Database fanen til plugin. Du kan enten vælge alle indstillingerne eller kun vælge de valgte ved at markere afkrydsningsfeltet foran.

Billedoptimering

Et websted er ufuldstændigt med billeder. Nogle bruger mindre, mens andre bruger masser af billeder afhængigt af webstedets type. Billeder kan bremse WordPress-websteder, da de tager tid at hente og gengive. For at løse disse problemer har vi gode plugins, der optimerer billeder ved at reducere deres størrelse og holde høj kvalitet.

Smush Billedkomprimering

Tidligere kendt som Smush, det er et billedkomprimeringsplugin.

smush plugin

Efter installationen kører plugin en autoscanning og begynder at komprimere eksisterende billeder, der bruges på dit websted. Det optimerer billeder i bulk og komprimerer nye billeder, der uploades på WordPress-webstedet.

WP-komprimering

WP Compress er et andet godt plugin til billedoptimering.

wp komprimeringsplugin

Deres avancerede kompressionsmekanisme har tre niveauer af optimering, som virkelig sparer dig for hver sidste bit af plads. Dette plugin er meget nemt at bruge og har også størrelsesindstillinger.

Content Delivery Network (CDN)

Et must-have værktøj, specielt til de WordPress-websteder, der har et globalt publikum. En CDN fungerer som cache, og det opbevarer en kopi af dit websted i sit netværk spredt over hele verden. Dette sikrer hurtig levering af både statisk og dynamisk indhold på dit websted, også til de personer, der gennemsøger langt væk fra din hostede serverplacering.

CDN har mange fordele, og at vælge det rigtige CDN er ikke en let opgave. For at vælge det rigtige CDN anbefales det at kontrollere dens ydeevne i virkelige arbejdsscenarier, og CDN-benchmarking er den bedste måde at kontrollere dette.

Andre bedste fremgangsmåder

Det er en god praksis at køre en fuld scanning af dit WordPress-websted ved hjælp af ethvert godt sikkerhedsplugin som Sucuri eller MalCare.

Dette fjerner malware og dårlige scripts, som kan forårsage ydelsesproblemer på dit WordPress-sted. Mens du installerer ethvert nyt plugin, skal du sørge for at kontrollere dets kompatibilitet og sidste opdatering. Hvis det ikke opdateres ofte af dets udviklere, så prøv at kigge efter dets alternativer.

Gennemgå din nuværende WordPress-opsætning for forældede plugins og temaer, da de kan forårsage ydelse og sikkerhedsproblemer. Sørg for at opdatere ofte og tage en fuld sikkerhedskopi før hver større opgradering.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map