Revizuirea temelor Genesis Framework & StudioPress

Alegerea unei teme WordPress este unul dintre cele mai dificile lucruri de făcut în aceste zile. La urma urmei, numărul mare de opțiuni face ca restricțiile să fie aproape imposibile. De la seturi de funcții la piețe, fără să mai vorbim de puncte de preț, de unde știi de unde să începi? Introduceți Temele Genesis Framework și StudioPress.


Din fericire, pentru a vă ajuta să alegeți tema WordPress perfectă pentru site-ul dvs. web, vom arunca o privire mai atentă asupra unuia dintre cele mai populare magazine tematice din industrie până în prezent – StudioPress.

Cu ajutorul a peste 200.000 de clienți fericiți, alimentând o jumătate de milion de site-uri web și cu o comunitate formată din 10K de utilizatori și dezvoltatori, StudioPress poate fi cel mai bun mod de a merge.

Și am menționat că le plac lui Matt Mullenweg (fondatorul WordPress), Yoast, WPBeginner, Copyblogger și Problogger toate folosesc teme StudioPress pentru site-urile lor web. (FYI acest site folosește și StudioPress și o versiune personalizată a temei Centric child)

cadrul genezei și revizuirea temelor studiopreselor

Dacă acest lucru nu demonstrează că StudioPress merită luat în considerare, nu sunt sigur ce va face. Acest lucru a spus, în acest sens Genesis framework și revizuirea temelor StudioPress O să arunc o privire la ce teme StudioPress trebuie să vă ofere oricum și voi vedea dacă asta nu vă răzgândește.

Ce este StudioPress?

ce este studiopress?

StudioPress este creatorul excepționalului Framework Framework, care se întâmplă să fie unul dintre cele mai cunoscute cadre tematice WordPress din jur. Brian Gardner a creat StudioPress și cadrul Genesis în 2010 pentru a lansa actualizări tematice mai ușoare pentru proprietarii de site-uri WordPress. În iunie 2018, WP Engine a achiziționat StudioPress inclusiv Genesis Framework.

WordPress Genesis Framework

Genesis Framework oferă site-urilor WordPress o bază bine concepută, sigură, rapidă de încărcare și optimizată SEO, astfel încât să puteți construi site-ul visurilor voastre.

Vezi câteva dintre cele mai bune caracteristici ale Genezei:

 • Pentru dispozitive mobile
 • Widget gata
 • Sistem de comentarii încorporat
 • Imagini caracteristice de dimensiuni automate
 • Funcționalitate publicitară
 • Opțiuni multiple de aspect
 • Personalizator de temă live
 • Șabloane de pagină personalizate

În sfârșit, vine cu lucruri precum asistență nelimitată, actualizări și site-uri web, toate la un preț scăzut.

Genesis Framework este suficient de avansat pentru ca dezvoltatorii experți să profite și să personalizeze de la început, în același timp suficient de ușor pentru chiar și cei mai novici proprietari de site-uri web să construiască ceva demn..

Deși Genesis este perfectă ca temă inițială autonomă, este important să rețineți că este o temă de bază cu funcționalitate și design de bază. De fapt, este mai mult o fundație decât o temă. Adevărata distracție apare atunci când începeți să adăugați teme pentru copii Genesis în cadrul de pe site-ul dvs. WordPress.

Cu alte cuvinte, cu WordPress în centrul site-ului dvs., Genesis oferă fundamentul și temele pentru copii StudioPress care oferă design și funcționalitate, veți avea un site web spectaculos în cel mai scurt timp.

Teme pentru copii de la StudioPress

Doar temele pentru copii care au fost concepute pentru a lucra cu Genesis Framework pot fi utilizate cu Genesis. Acestea fiind spuse, oricine poate crea o temă pentru copil pentru Geneză. De fapt, mulți oameni au făcut doar asta pentru ei și pentru alții.

Teme de la StudioPress pentru copii

Temele pentru copii Genesis vă oferă flexibilitatea de a crea orice tip de site web la care vă puteți gândi. Dacă sunteți curioși despre ce ar putea arăta un site Web StudioPress, trebuie doar să vedeți Vitrina StudioPress a site-urilor web create de bloggeri, designeri și dezvoltatori de toate nivelurile de abilități.

Plugin-uri StudioPress

De parcă crearea celui mai popular cadru WordPress până în prezent nu ar fi fost suficient, completat cu tone de teme pentru copii, pentru a completa visele oricărui proprietar al site-ului, StudioPress oferă și o mare varietate de pluginuri care vă ajută să extindeți designul și funcționalitatea site-ului dvs..

Iată o listă de început pentru a vă oferi o idee despre ce este disponibil:

 • AgentPress Listări: creează un sistem de gestionare a listelor
 • Genesis Connect pentru WooCommerce: construiți un magazin de comerț electronic folosind popularul plugin WooCommerce
 • Share Simple Share: Adăugați butoane frumoase de partajare socială oricărei teme pentru copii Genesis
 • Adrese URL simple: creați, gestionați și urmăriți toate linkurile de ieșire folosind tipuri de post personalizate și 301 redirecții

Și acesta este doar începutul! Depozitul de pluginuri WordPress are sute de pluginuri gratuite StudioPress pe care le puteți utiliza.

Acum să trecem la partea bună și să aruncăm o privire la funcțiile tematice StudioPress, care cu siguranță vă vor oferi tot ce aveți nevoie pentru a face un site web de succes.

Caracteristici cu teme StudioPress

Toate temele StudioPress vin cu caracteristici standard, cum ar fi timpii de încărcare rapidă, design receptiv, cod curat pentru securitate, optimizare SEO și caracteristici minime pentru o experiență simplificată de construire a site-urilor..

Și, în timp ce temele StudioPress sunt concepute pentru a fi cât se poate de libere, este bine să știm că acest lucru nu va funcționa pentru toată lumea. De fapt, unii oameni doresc mai multe teme multifuncționale, cum ar fi Divi (citiți recenzia mea Divi aici) sau Avada, astfel încât să poată accesa cât mai multe funcții fizice posibile în timpul procesului de construire a site-ului..

Cu toate acestea, este mult mai mult pentru temele StudioPress decât pentru ochi, mai ales dacă alegeți tema adecvată pentru copil.

Hai să aruncăm o privire.

1. Optimizarea motoarelor de căutare (SEO)

Temele StudioPress sunt construite pe un cod curat care respectă cele mai înalte standarde de cod WordPress. Drept urmare, site-ul dvs. web va rula întotdeauna rapid, în siguranță și fără probleme pentru experiența utilizatorului final.

Și, cu cât site-ul dvs. este mai bun pe backend, cu atât clienții dvs. vor fi mai mulțumiți (trebuie să furnizați conținut de înaltă calitate, produse / servicii și multe altele pentru vizitatorii site-ului).

optimizarea motorului de căutare studiopress

Când vizitatorii site-ului sunt angajați cu conținutul site-ului dvs. și observă viteza și performanța, aceștia vor rămâne pe site-ul dvs. mai mult timp, vor împărtăși conținutul cu prietenii și familia și chiar vor face mai multe achiziții, toate acestea vor ajuta la creșterea clasamentului motorului de căutare..

Pur și simplu asigurați-vă că nu vă bazați pe temele Genesis Framework sau Genesis pentru copii doar pentru optimizarea SEO. Cel mai bine este să utilizați un plugin precum Yoast SEO pentru a optimiza conținutul, sitemap-ul și imaginile site-ului dvs..

2. Rapid și ușor

Având un site rapid de încărcare obișnuit cu frumos, dar astăzi este obligatoriu. O temă WordPress rapidă este esențială pentru experiența utilizatorului, rata de conversie și SEO.

Unul dintre aspectele care diferențiază temele StudioPress în afara celorlalte teme populare WordPress de pe piață este faptul că toate sunt construite pentru a fi rapide și ușoare. Cu alte cuvinte, ei nu vin la pachet cu fiecare caracteristică cunoscută omenirii doar în cazul în care ai nevoie.

În schimb, aceste teme sunt create pentru a vă oferi cel mai bun set de caracteristici posibil pentru a crea un site web cu funcționare înaltă, fără ca toate codurile să poată reduce viteza site-ului și să afecteze performanța generală.

Și, dacă te gândești că ai nevoie de mai mult design și funcționalitate decât integrează tema copilului pe care ai ales-o, poți profita de mii de plugin-uri WordPress gratuite și premium disponibile (cum ar fi pluginul de memorie cache WP Rocket) pentru a face doar asta, fără a copleși site-ul dvs. web și a vă încurca cu experiența utilizatorului.

3. Design Mobil Responsive

Să ai un site web mobil pentru mobil este o necesitate în aceste zile. La urma urmei, Google a anunțat oficial în 2015 că site-urile web cu pagini web prietenoase cu dispozitive mobile vor primi o îmbunătățire a clasamentului.

teme studiopress design mobil responsive

Din fericire, toate temele StudioPress răspund mobil, astfel încât vizitatorii site-ului care fac clic pe site-ul dvs. de pe orice tip de dispozitiv sau dimensiune a ecranului pot vedea site-ul dvs. în întregime fără a face zoom sau defilare excesivă.

În plus, temele StudioPress sunt construite cu marcaj HTML5, ceea ce înseamnă:

 • Mai puțin pe pluginuri pentru funcționalitate
 • Lucrați cu toate browserele web
 • Aveți aceeași experiență finală indiferent de dispozitiv
 • Au un conținut mai eficient
 • Folosiți mai puțin lățimea de bandă și încărcați mai repede

4. Securitate

Securitatea site-ului este cheia succesului tău. La urma urmei, dacă site-ul dvs. este hacked și site-ul dvs. compromis, nu numai că riscați să pierdeți toată munca grea, dar riscați să pierdeți clienții.

StudioPress l-a adus pe Mark Jaquith pe dezvoltatorul WordPress și expert, pentru a se asigura că Genesis Framework este cel mai sigur cadru din jur.

5. Accesibilitate

Ceea ce mulți proprietari de site-uri nu consideră este cât de accesibil este site-ul lor pentru persoanele cu deficiențe. De fapt, cei cu deficiențe de vedere, cu deficiențe de auz, orbi, sau chiar cu handicap temporar din cauza unei leziuni sau a unei boli, pot fi dificil să vizualizați site-ul dvs. web complet atunci când vă angajați cu conținutul dvs..

Ultimul lucru pe care doriți să îl faceți este să înstrăinați o mare parte din publicul țintă, deoarece acestea nu pot accesa toate site-urile dvs. web.

Studiopress teme accesibile

Cu toate acestea, temele StudioPress facilitează accesibilitatea pe site-ul dvs. web, astfel încât oricine, cu orice fel de dizabilitate, să se poată bucura de site-ul dvs. web.

6. Actualizări automate

Un alt mod în care site-ul dvs. devine vulnerabil la atac este prin a avea un nucleu învechit de WordPress, precum și plugin-uri și teme învechite. Și, din păcate, deși știu acest lucru, mulți vizitatori ai site-ului nu reușesc să efectueze actualizări periodice.

În plus, uneori, proprietarii de site-uri web efectuează actualizări corecte, iar ceva de pe site-ul lor se prăbușește. Și dacă se întâmplă acest lucru, ar putea dura un expert să găsească problema și să remedieze orice s-a întâmplat ca urmare a unei actualizări eșuate.

Cu o temă StudioPress, tema principală a WordPress și tema copilului dvs. Genesis sunt actualizate automat, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la actualizarea lor manuală.

teme studiopress actualizări automate

Și dacă preferați să actualizați manual aceste două lucruri, pur și simplu comutați actualizările automate și faceți clic pe un buton. Deoarece StudioPress se ocupă de testarea completă a tuturor actualizărilor, veți ști că toate actualizările pe care le executați sunt compatibile cu site-ul dvs. web.

7. Design modern

studiopress sesign modern

Nu este nimic mai rău decât să găsești tema viselor tale când vine vorba de funcționalitatea backend, doar pentru a afla că designul frontend-ului este învechit și nu este bine.

Cu toate acestea, StudioPress vine cu un design modern care să se potrivească oricărui tip de site web, să facă apel la toți vizitatorii site-ului și să funcționeze așa cum trebuie.

Tema Academy Studio StudioPress

Să aruncăm o privire rapidă la unele dintre cele mai bune funcții de design ale temelor StudioPress:

 • Conținut demo ușor de instalat
 • Personalizarea schemei de culori, a fontului și a aspectului
 • Șabloane de pagini personalizate, inclusiv o pagină de destinație exclusivă
 • Widget homepage gata
 • 6 opțiuni de layout implicite, inclusiv opțiuni pentru bara laterală
 • Antet personalizat cu capacitate de încărcare a logo-ului
 • Pictograma socială și butoanele de partajare
 • Postări recente, completate cu imagini prezentate
 • Bara de căutare încorporată și navigare pentru pesmet

8. Gutenberg gata

Gutenberg este noul editor de posturi / pagini din WordPress și este o experiență de editare cu totul nouă pentru site-urile moderne care utilizează pagini și postări bogate în media. Gutenberg permite dezvoltatorilor și designerilor WordPress să creeze module reutilizabile pentru design și conținut.

Temele Genesis și StudioPress sunt compatibil sută la sută cu Gutenberg editor.

9. Configurare temă cu un singur clic

Dacă ați instalat vreodată o temă nouă, atunci știți cât de fiddly poate fi să configurați totul pentru ca site-ul dvs. să arate ca site-ul demo de temă..

Configurarea temei cu un singur clic face din asta un lucru din trecut. Acum puteți încărca conținutul demonstrativ al noii teme, plugin-uri și blocuri Gutenberg perfect concepute pe pagina principală a site-ului dvs. în mod automat și în câteva minute.!

Momentan nu toate temele StudioPress vin cu această caracteristică uimitoare. Iată temele care vin cu configurarea temei cu un singur clic:

 • Temă pentru eșantionul Genezei
 • Autoritatea Pro
 • Monochrome Pro
 • Essence Pro
 • Revista Pro
 • Revolution Pro
 • Navigare Pro

10. Marea Comunitate

Unul dintre cele mai mari lucruri despre WordPress este comunitatea care s-a construit în jurul acelui sistem de gestionare a conținutului. Și, la fel se întâmplă că StudioPress are același tip de comunitate.

Grupul Facebook StudioPress Genesis

Cu peste 10.000 de persoane implicate în comunitatea StudioPress, alcătuită din utilizatori și dezvoltatori deopotrivă, puteți obține suport atunci când vine vorba de proiectare, funcționalitate, securitate a site-ului și depanare.

În plus, puteți obține inspirație de la alții care și-au construit site-urile web pe Genesis Framework, astfel încât site-ul dvs. web să fie cel mai bun.

StudioPress Forum oficial

Lucrul interesant despre a face parte din această comunitate mare este că există un site web dedicat utilizatorilor Genesis. Aici puteți găsi următoarele:

 • Pagina de Facebook
 • Cont Twitter
 • Comunități slabe
 • Wiki comunitare
 • Actualizări, fragmente de cod și sfaturi și trucuri din comunitate
 • StudioPress Podcast
 • Dribbble
 • și desigur forumurile oficiale ale comunității StudioPress

În plus, dacă aveți nevoie de cineva care să vă ajute să proiectați sau să dezvoltați un site web personalizat pentru dvs., StudioPress are o listă cu profesioniști de la Genesis care vă poate ajuta cu orice fel de slujbă de care aveți nevoie. Vizualizați profilurile dezvoltatorilor, portofoliile activității lor și informațiile de contact, astfel încât să puteți crea site-ul dvs. web în curs cu persoane care știu cu adevărat să folosească Genesis Framework.

11. Documentare și asistență

O temă de înaltă calitate nu ar fi utilă dacă nu ar veni cu documentație și asistență adecvate. Și, ca cel mai popular cadru WordPress din lume, ar trebui să vă așteptați ca StudioPress să aibă cele mai bune lucruri.

 • Utilizatorii StudioPress au acces la un cont de utilizator exclusiv, unde se pot găsi ajutor și documentație. Cu toate acestea, pentru cei care au nevoie de ajutor cu teme pentru copii de la terți părți Genesis, veți găsi o secțiune de întrebări frecvente și un blog actualizat despre tot ce are legătură cu StudioPress, crearea de site-uri web, buletinul informativ, articole de știri și multe altele..
 • Utilizatorii temei StudioPress pot accesa secțiunea forum, care este găzduită pe site-ul StudioPress. Puneți întrebări, găsiți răspunsuri și implicați-vă cu comunitatea în creștere.

configurarea temei și instrucțiunile studiopress

 • Dupa ce ai achizitionat tema vei avea acces la usor de urmat instrucțiuni despre modul de configurare a temei și cum îl puteți personaliza.

Teme populare StudioPress

Există atât de multe teme minunate de la StudioPress, din care să încercăm să oferim un eșantion, am rotunjit unele dintre cele mai bune. Rețineți că toate temele copiilor au potențialul de a fi personalizate în modul în care considerați de cuviință.

1. Academia Pro

Tema Academy Studio StudioPress

Academy Pro este conceput pentru cei care doresc să creeze un curs online, proprietarii site-urilor de membru și marketerii de conținut educațional.

Caracteristici de top:

 • Personalizator de temă live
 • Antet personalizabil cu încărcarea logo-ului
 • Design mobil prietenos și receptiv
 • 6 zone de widget încorporate
 • Compatibil cu WooCommerce
 • Modelul paginii de preț
 • Traducere gata
 • Pagina de destinație exclusivă

Mai Mult detalii și demo live – https://my.studiopress.com/themes/academy/

2. Foodie Pro

Foodie Pro - Tema StudioPress

Foodie Pro este o temă minimalistă pentru copii Genesis, care deține și titlul ca fiind cea mai flexibilă temă a Genezei până în prezent.

Caracteristici de top:

 • Șabloane de pagină personalizate
 • 3 opțiuni de dispunere a paginii de pornire
 • 5 zone largi de widget-uri
 • Design mobil receptiv
 • Capacitate de traducere
 • Marcaj HYML5

Mai Mult detalii și demo live – https://my.studiopress.com/themes/foodie/

3. Maker Pro

Maker Pro StudioPress Tema

Maker Pro este perfect pentru cei cu o mulțime de idei pe care doresc să le împărtășească cititorilor fideli, precum și pentru cei care caută un loc minunat pentru a-și arăta imaginile frumoase.

Caracteristici de top:

 • O multime de zone de widget încorporate
 • Șabloane predefinite de pagină personalizate
 • 3 opțiuni de aspect
 • Antet personalizat completat cu încărcarea logo-ului
 • Personalizator de temă live
 • Design mobil-friendly
 • Traducere gata
 • Pre-proiectare autor, aterizare și pagina de contact

Mai Mult detalii și demo live – https://my.studiopress.com/themes/maker/

4. AgentPress Pro

AgentPress Pro StudioPress Tema

AgentPress Pro este potrivit pentru cei din industria imobiliară care doresc să construiască o afacere de succes și să elimine clienții mulțumiți.

Caracteristici de top:

 • Funcționalitatea listărilor inteligente
 • Zonele de widget ale paginii de start
 • Tipuri de postare personalizate, taxonomii și widget-uri
 • Design sensibil
 • Secțiune antet ușor de creat, personalizabilă
 • 4 scheme de culori unice
 • 6 opțiuni de aspect diferite
 • Funcție de căutare avansată
 • Imagini prezentate și descrieri de post

Mai Mult detalii și demo live – https://my.studiopress.com/themes/agentpress/

5. Pachetul cu toate temele StudioPress Pro Plus

Pachet cu toate temele StudioPress Pro Plus

Dacă vă place gândul de a putea accesa toate temele pentru copii Genesis create de StudioPress oricând doriți sau credeți că veți dori să modificați deseori designul site-ului dvs. web, puteți lua în considerare investiția în Pachet cu temă Pro Plus.

Pentru o singură plată de 499,95 USD, primiți acces instantaneu și nelimitat, plus asistență și actualizări, pentru toate temele create de StudioPress (Acces PLUS la edițiile viitoare cu temă), plus teme terțe susținute de StudioPress.

Și pentru a rezista, aveți acces la Genesis Framework, ceea ce este excelent dacă este prima dată când doriți să utilizați o temă StudioPress. Am acoperit o serie de alte pachete cu tema WordPress aici.

Planuri cu teme StudioPress & Prețuri

studiopress planuri și prețuri

După cum știți deja, pentru a utiliza orice temă pentru copii StudioPress, trebuie să aveți Genesis Framework. Acest cadru costă $ 59.95, deși odată ce îl ai, nu trebuie să-l cumperi niciodată, indiferent de câte ori îți schimbi tema copilului.

În ceea ce privește temele pentru copii StudioPress, toate temele create de StudioPress costă $ 129.95 (plată unică) și include cadrul Genesis. Orice teme terțe vândute pe site-ul StudioPress au prețuri individuale și includ și Genesis Framework.

Așadar, doar să recapitulăm: Cadrul Genezei singur $ 59.95 (cost unic și include tema de pornire) și o temă StudioPress este $ 129.95 (cost unic și include cadrul Genesis).

StudioPress Site-uri Gazduire WordPress

Spre deosebire de multe magazine tematice, StudioPress oferă de asemenea proprietarilor de site-uri web găzduit WordPress, completat cu toate funcțiile pe care le așteptați de la un furnizor de hosting de înaltă calitate.

Actualizați: În iunie 2018, WP Engine a achiziționat StudioPress și StudioPress Sites este acum alimentat de WP Engine. (citiți recenzia mea pentru WP Engine aici). Soluțiile lor de găzduire WordPress oferă site-urilor dvs. o disponibilitate ridicată, viteză, scalabilitate și securitate, susținute de o echipă de asistență premiată pentru clienți, disponibilă 24/7/365.

site-uri studiopress hosting wordpress

StudioPress Sites oferă o gestionare completă a ofertei de găzduire WordPress:

 • Un angajament pentru o viteză și performanță optime
 • Securitate solidă prin monitorizarea site-ului Sucuri
 • Funcții SEO avansate
 • Suport superior 24/7
 • CMS WordPress preinstalat
 • 24 teme preinstalate StudioPress + Genesis Framework
 • Actualizări automate WordPress și Genesis
 • Instalări cu un singur clic al pluginurilor recomandate
 • Fără limite de trafic sau taxe ascunse
 • Instalarea unui certificat SSL cu un singur clic

Există trei planuri de găzduire disponibile în funcție de nevoile dvs. individuale:

site-urile studiopress planifică stabilirea prețurilor

Și, dacă nu sunteți sigur care plan este potrivit pentru dvs., puteți să vă ajutați să vă ajutați să alegeți cel mai bun plan de găzduire pentru dvs..

Teme StudioPress pro și contra

Deși StudioPress este o companie tematică excelentă, există câteva argumente pro și contra care trebuie luate în considerare înainte de a lua o decizie finală.

Pro-uri

 • Toate temele vin pe deplin sensibile și mobile, completate cu marcaj HTML5
 • A fi construit pe un cadru solid al Genezei, lucrurile sunt sigure
 • Există o comunitate mare de utilizatori și dezvoltatori Genesis cu care să interacționeze
 • Timpuri rapide de încărcare, seturi de caracteristici limitate și utilizarea temei copilului = performanță și securitate mai bune
 • O mulțime de documente disponibile și asistență pentru când aveți nevoie de ajutor
 • Codul curat urmează cele mai bune practici WordPress
 • Temele sunt 100% compatibile cu Gutenberg WordPress

Contra

 • Punctul de preț este cam mult pentru unii oameni
 • Lipsa seturilor de funcții extinse fac ca temele să pară similare
 • Bazându-vă pe pluginuri pentru un design și funcționalitate suplimentară, adaugă timp, efort și bani
 • Dacă sunteți un începător complet pentru WordPress care încearcă să creeze un site, Genesis nu este opțiunea dvs. ideală
 • Mi-aș dori ca mai multe teme să vină cu configurarea unui singur clic

Studiul temelor StudioPress: Gânduri finale

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress sigure de înaltă calitate pentru site-ul dvs. web, a merge întotdeauna cu teme StudioPress este întotdeauna o idee bună. Toate temele lor vin cu o bază puternică care conduce calitatea în popularitate, are suficient design și funcționalitate pentru construirea unui site web competitiv și este ușor de utilizat, fie că sunteți un dezvoltator avansat sau un nou proprietar de site-uri..

Sper că v-a plăcut această recenzie StudioPress și Genesis Framework. Mi-a fost dor de ceva important care credeți că ar trebui inclus aici? Apoi mi-ar plăcea să aud totul despre asta în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map