Escollir un tema de WordPress és una de les coses més difícils de fer en aquests dies. Al cap i a la fi, el nombre elevat d’opcions fa que l’aprofitament de les vostres opcions sigui gairebé impossible. Des dels conjunts de funcions fins als mercats, sense oblidar els preus, com és per saber per on començar? Introduïu el directori Temes de Genesis Framework i StudioPress.


Afortunadament, amb l’objectiu d’ajudar-vos a triar el tema de WordPress perfecte per al vostre lloc web, anirem a conèixer una de les botigues temàtiques més populars de la indústria fins ara; StudioPress.

Amb més de 200.000 clients feliços, amb mig milió de llocs web i amb una comunitat d’usuaris i desenvolupadors de 10K, StudioPress pot ser la millor manera de seguir.

I he esmentat que els agraden a Matt Mullenweg (fundador de WordPress), Yoast, WPBeginner, Copyblogger i Problogger tots utilitzen temes StudioPress per als seus llocs web. (FYI aquest lloc també utilitza StudioPress i una versió personalitzada del tema Centric infantil)

el marc de gènesi i la revisió de temes de studiopress

Si StudioPress no demostra que val la pena tenir en compte, no estic segur de què serà. Dit això, en això Revisió de temes de Genesis Framework i StudioPress Miraré quins temes de StudioPress t’ofereixen de totes maneres i comprovarà si això no canvia d’opinió.

Què és StudioPress?

què és studiopress?

StudioPress és el creador de l’excepcional Genesis Framework, que només és un dels marcs temàtics de WordPress més coneguts al voltant. Brian Gardner va crear StudioPress i el framework Genesis el 2010 per tal de desplegar actualitzacions temàtiques més fàcils per als propietaris de llocs de WordPress. Al juny de 2018, WP Engine va adquirir StudioPress inclòs Genesis Framework.

WordPress Genesis Framework

El Genesis Framework ofereix als llocs web de WordPress una base ben dissenyada, segura, de càrrega ràpida i base optimitzada de SEO perquè puguis crear el lloc dels teus somnis.

Consulteu algunes de les millors funcions de Genesis:

 • Mobil-friendly
 • Widget llest
 • Sistema de comentaris integrat
 • Imatges destacades de mida automàtica
 • Funcionalitat publicitària
 • Múltiples opcions de disseny
 • Personalitzador de temes en viu
 • Plantilles de pàgines personalitzades

Per últim, es pot trobar amb suport il·limitat, actualitzacions i llocs web, tot per un preu baix.

El Genesis Framework és prou avançat perquè els desenvolupadors experts puguin aprofitar-se i personalitzar-se des de la base, alhora que és prou fàcil perquè fins i tot els més novells propietaris de llocs web puguin crear alguna cosa digne..

Tot i que Genesis és perfecte com a tema autònom d’inici, és important tenir en compte que és un tema bàsic amb funcionalitat i disseny bàsics. De fet, és més una fundació que un tema. La veritable diversió és quan comences a afegir temes infantils de Genesis al marc del lloc web de WordPress.

En altres paraules, amb WordPress al nucli del vostre lloc, Genesis proporciona la base i temes infantils StudioPress que ofereixen disseny i funcionalitat, en cap moment tindreu un lloc web espectacular.

Temes infantils de StudioPress

Només es poden utilitzar temes infantils dissenyats per treballar amb el Framework Framework. Dit això, qualsevol pot crear un tema infantil per a Genesis. De fet, molta gent ha fet això per ells mateixos i per a d’altres.

Temes infantils de StudioPress de Genesis

Els temes infantils de Genesis us ofereixen la flexibilitat per crear qualsevol tipus de lloc web on penseu. Si teniu curiositat sobre el que us pot semblar un lloc web de StudioPress, només cal que visiteu la vitrina de StudioPress dels llocs web dissenyats per bloggers, dissenyadors i desenvolupadors de tots els nivells d’habilitats..

Connectors StudioPress

Com si no creés el marc de WordPress més popular fins ara, amb tones de temes infantils per complementar els somnis de qualsevol propietari del lloc web, StudioPress també ofereix una gran varietat de complements per ajudar a estendre el disseny i la funcionalitat del vostre lloc web..

Aquí hi ha una llista de principis per donar-vos una idea del que hi ha disponible:

 • AgentPress Llocs: crear un sistema de gestió de llistats
 • Genesis Connect for WooCommerce: crea una botiga de comerç electrònic mitjançant el popular complement WooCommerce
 • Genesis Simple Share: afegiu bells botons de compartir social a qualsevol tema infantil de Genesis
 • URL senzilles: crea, gestiona i fa el seguiment de tots els enllaços sortints mitjançant tipus de publicació personalitzats i 301 redireccions

I aquest és només el començament! El dipòsit de complements de WordPress inclou centenars de complements gratuïts StudioPress que podeu utilitzar.

Ara anem a la bona part i fem una ullada a les funcions temàtiques de StudioPress que segur que us donaran tot el que necessiteu perquè un lloc web tingui èxit.

Funcions dels temes de StudioPress

Tots els temes de StudioPress inclouen funcions estàndard com ara temps de càrrega ràpids, disseny sensible, codi net per a seguretat, optimització de SEO i funcions mínimes per a una experiència de creació de llocs racionalitzada..

I si bé els temes de StudioPress estan dissenyats per a ser el màxim d’inflat possible, és bo saber que això no funcionarà per a tothom. De fet, hi ha qui vol temes més polivalents com Divi (llegiu la meva ressenya de Divi aquí) o Avada per tal que puguin accedir a tantes funcions com sigui físicament possible durant el procés de creació de llocs..

Tanmateix, hi ha molt més temes de StudioPress que no és atractiu, sobretot si escolliu el tema adequat per a nens.

Fem una ullada.

1. Optimització de motors de cerca (SEO)

Els temes de StudioPress es basen en un codi net que compleix els estàndards de codi WordPress més alts. Com a resultat, el vostre lloc web sempre funcionarà de forma ràpida, segura i senzilla per obtenir la màxima experiència dels usuaris.

I, com millor sigui el vostre lloc web amb el backend, més clients estaran satisfets (sempre que proporcioneu contingut, productes / serveis d’alta qualitat i més per als visitants del lloc).

optimització de motors de cerca d’estudiopress

Quan els visitants del lloc participin amb el contingut del vostre lloc i notin la velocitat i el rendiment, romandran més temps al vostre lloc, compartiran el contingut amb els amics i la família i, fins i tot, faran més compres, tot això ajudant a augmentar el vostre rànquing en motors.

Només heu d’assegurar-vos que no us baseu en els temes infantils de Genesis Framework o Genesis només per optimitzar SEO. El millor és utilitzar un complement com Yoast SEO per optimitzar el contingut, el mapa del lloc i les imatges del vostre lloc.

2. Ràpid i lleuger

Tenir un lloc de càrrega ràpida acostuma a agradar, però avui és obligatori. Tenir un tema ràpid de WordPress és fonamental per a l’experiència dels usuaris, el percentatge de conversions i el SEO.

Una de les coses que diferencien els temes de StudioPress de la resta de temes populars de WordPress al mercat és el fet que estan construïts per ser ràpids i lleugers. Dit d’una altra manera, no tenen totes les característiques conegudes per la humanitat per si necessiteu.

En canvi, aquests temes estan construïts per oferir-vos el millor conjunt de funcions possible per crear un lloc web amb un alt funcionament, sense que tot el codi no pugui reduir la velocitat del vostre lloc i afectar el rendiment general..

I, si creieu que necessiteu més disseny i funcionalitat que no s’incorporen al tema infantil que heu triat, podeu aprofitar els milers de plugins WordPress gratuïts disponibles i gratuïts (com el complement de memòria cau WP Rocket) per fer-ho només això, sense aclaparar el vostre lloc web i fer malbé l’experiència de l’usuari.

3. Disseny mòbil responsive

Avui en dia, és imprescindible tenir un lloc web amigable per a mòbils. Després de tot, Google va anunciar oficialment el 2015 que els llocs web amb pàgines web adaptades per a mòbils obtindran un augment del rànquing.

Disseny de resposta mòbil per temes studiopress

Per sort, tots els temes de StudioPress reben resposta sensible al mòbil, de manera que els visitants del lloc que fan clic al vostre lloc des de qualsevol tipus de dispositiu o mida de pantalla poden veure el lloc web en la seva totalitat sense fer zoom ni desplaçament excessius..

A més, els temes StudioPress es creen amb marcatge HTML5, cosa que significa:

 • Molt menys en els connectors per a la seva funcionalitat
 • Treballar amb tots els navegadors web
 • Tingueu la mateixa experiència final sense importar el dispositiu
 • Tenir contingut més eficient
 • Utilitzeu menys ample de banda i carregueu-lo més ràpidament

4. Seguretat

La seguretat del lloc és la clau del vostre èxit. Al cap i a la fi, si el vostre lloc està piratejat i el vostre lloc web compromès, no només us arrisqueu a perdre tota la vostra feina, sinó que risqueu de perdre clients.

StudioPress va incorporar Mark Jaquith al desenvolupador de WordPress expert i principal per assegurar-se que el Genesis Framework és el marc més segur al voltant.

5. Accessibilitat

Una cosa que molts propietaris de llocs web no consideren és com és d’accés el seu lloc per a persones amb deficiències. De fet, les persones amb deficiències visuals, amb deficiències auditives, daltòniques o fins i tot amb discapacitat temporal a causa d’una lesió o malaltia, poden costar de visualitzar el vostre lloc web completament quan s’integra amb el vostre contingut..

L’últim que voleu fer és alienar una gran part del públic objectiu perquè no poden accedir a tots els vostres llocs web.

temes accessibles per a studiopress

Tot i això, els temes de StudioPress faciliten l’accessibilitat al vostre lloc web de manera que qualsevol persona amb qualsevol tipus de discapacitat pugui gaudir del vostre lloc web..

6. Actualitzacions automàtiques

Una altra manera com el vostre lloc es fa vulnerable als atacs és tenint un nucli de WordPress obsolet, a més de complements i temes obsolets. I, malauradament, malgrat saber-ho, molts visitants del lloc no realitzen actualitzacions periòdiques.

A més, de vegades els propietaris de llocs web realitzen les actualitzacions adequades, i es produeix una bloqueig en el lloc web. I si això succeeix, podria trigar un expert a trobar el problema i solucionar el que va passar com a resultat d’una actualització fallida.

Amb un tema StudioPress, el tema principal de WordPress i el tema Genesis s’actualitzen automàticament de manera que mai us haureu de preocupar d’actualitzar-los manualment.

Actualitzacions automàtiques dels temes de studiopress

I si preferiu actualitzar manualment aquestes dues coses, simplement desactiveu les actualitzacions automàtiques i feu clic a un botó. Com que StudioPress no s’utilitza per provar a fons totes les actualitzacions, sabreu que totes les actualitzacions que publiqueu són compatibles amb el vostre lloc web.

7. Disseny modern

studiopress sesign modern

No hi ha res pitjor que trobar el tema dels vostres somnis quan es tracta de la funcionalitat de backend, només esbrinar el disseny del frontend no és obsolet i no és bo.

Tot i això, StudioPress arriba amb un disseny modern que s’adapti a qualsevol tipus de lloc web, que sigui atractiu per a tots els visitants del lloc i que funcioni de la manera que se suposa.

Tema Academy Studio StudioPress

Fem una ullada ràpida a alguns dels millors temes de disseny de temes de StudioPress:

 • Contingut de demostració fàcil d’instal·lar
 • Personalització d’esquema de color, tipus de lletra i disseny
 • Plantilles de pàgines personalitzades, incloses una pàgina de destinació exclusiva
 • Pàgina d’inici a punt de widget
 • 6 opcions de disseny predeterminat, incloses les opcions de la barra lateral
 • Capçalera personalitzada amb capacitat de càrrega de logotip
 • Icona social i botons per compartir
 • Entrades recents, completades amb imatges destacades
 • Barra de cerca incorporada i navegació de pa ratllat

8. Llest Gutenberg

Gutenberg és el nou editor de publicacions / pàgines a WordPress i és una experiència d’edició completament nova per a llocs web moderns que utilitzen pàgines i publicacions riques en mitjans. Gutenberg permet als desenvolupadors i dissenyadors de WordPress crear mòduls reutilitzables per al disseny i el contingut.

Els temes de Genesis i StudioPress són compatible per cent amb el Gutenberg editor.

9. Configuració d’un tema amb un clic

Si alguna vegada heu instal·lat un tema nou, ja sabreu el que pot ser configurar tot el que el vostre lloc pugui semblar al lloc de demostració del tema..

El configuració d’un tema amb un clic fa que això sigui una cosa del passat. Ja podeu carregar el contingut de demostració del nou tema, els complements i els blocs de Gutenberg perfectament dissenyats a la pàgina principal del vostre lloc de manera automàtica i en qüestió de minuts.!

En aquest moment no tots els temes de StudioPress porten aquesta fantàstica funció. A continuació es mostren els temes que inclouen la configuració d’un tema amb un clic:

 • Tema de l’exemple de Genesis
 • Autoritat Pro
 • Monochrome Pro
 • Essence Pro
 • Revista Pro
 • Revolution Pro
 • Navegació Pro

10. Gran comunitat

Una de les coses més importants sobre WordPress és la comunitat que s’ha creat al voltant d’aquest sistema de gestió de contingut. I és que també passa que StudioPress tingui el mateix tipus de comunitat.

Grup de Facebook de StudioPress Genesis

Amb més de 10.000 persones involucrades a la comunitat StudioPress, formada per usuaris i desenvolupadors, podreu obtenir assistència quant a disseny, funcionalitat, seguretat del lloc i resolució de problemes..

A més, podeu inspirar-vos d’altres que hagin creat els seus llocs web al Genesis Framework per tal que el vostre lloc web sigui el millor que es pot.

Fòrum oficial de StudioPress

El més interessant de formar part d’aquesta gran comunitat és que hi ha un lloc web dedicat als usuaris de Genesis. Aquí podeu trobar el següent:

 • La pàgina de Facebook
 • Compte de Twitter
 • Comunitats fluixes
 • Wiki comunitari
 • Actualitzacions, fragments de codi i consells i trucs de la comunitat
 • Podcast StudioPress
 • Dribbble
 • i per descomptat, els fòrums oficials de la comunitat StudioPress

A més, si necessiteu algú que us ajudi a dissenyar o desenvolupar un lloc web personalitzat, StudioPress compta amb una llista curada de professionals de Genesis que us poden ajudar en qualsevol tipus de feina que necessiteu. Consulteu els perfils de desenvolupadors, les carteres de la seva tasca i la informació de contacte perquè pugueu crear el vostre lloc web amb persones que realment saben utilitzar Genesis Framework.

11. Documentació i suport

Un tema de gran qualitat no seria bo si no disposés de documentació i suport adequats. I, com el marc de WordPress més popular del món, haureu d’esperar que StudioPress en tingui el millor.

 • Els usuaris de StudioPress tenen accés a un compte d’usuari exclusiu on es pot trobar ajuda i documentació. Tanmateix, per a aquells que necessiten ajuda amb temes infantils de tercers de Genesis, trobareu una secció de preguntes freqüents i un bloc actualitzat sobre tot el relacionat amb StudioPress, la creació de llocs web, el butlletí de notícies, articles de notícies i molt més..
 • Els usuaris del tema de StudioPress poden accedir a la secció del fòrum, que s’allotja al lloc web de StudioPress. Fes preguntes, cerca respostes i participa amb la comunitat en creixement.

Instal·lació i instruccions del tema de studiopress

 • Un cop hàgiu comprat el tema, podreu accedir fàcilment instruccions sobre com configurar el tema i com podeu personalitzar-lo.

Temes populars de StudioPress

Hi ha tants meravellosos temes de StudioPress per triar, de manera que amb un esforç per donar-vos un exemple, hem arrodonit alguns dels millors. Tingueu en compte que tots els temes infantils tenen la possibilitat de personalitzar-se com considereu adequat.

1. Academy Pro

Tema Academy Studio StudioPress

Academy Pro està dissenyat per a aquells que vulguin crear un curs en línia, per als propietaris de llocs de membres i per als venedors de continguts educatius.

Característiques principals:

 • Personalitzador de temes en viu
 • Capçalera personalitzable amb càrrega de logotip
 • Disseny agradable i mòbil
 • 6 àrees de widget integrades
 • Compatible amb WooCommerce
 • Plantilla de pàgina de preus
 • Traducció a punt
 • Pàgina de destinació exclusiva

Més detalls i demostració en directe – https://my.studiopress.com/themes/academy/

2. Foodie Pro

Foodie Pro - Tema StudioPress

Foodie Pro és un tema infantil minimalista de Gènesi que també manté el títol com a tema de Gènesi més flexible fins avui.

Característiques principals:

 • Plantilles de pàgines personalitzades
 • 3 opcions de disseny de pàgina d’inici
 • 5 àrees de widget de tot el lloc
 • Disseny mòbil amb resposta
 • Capacitat de traducció
 • Marcatge HYML5

Més detalls i demostració en directe – https://my.studiopress.com/themes/foodie/

3. Pro Maker

Tema Maker Pro StudioPress

Maker Pro és perfecte per a aquells amb moltes idees que volen compartir amb els seus lectors leials, així com per a aquells que busquen un lloc fantàstic on mostrar les seves belles imatges.

Característiques principals:

 • Moltes àrees de widgets incorporades
 • Plantilles de pàgines personalitzades ja fetes
 • 3 opcions de disseny
 • Capçalera personalitzada completa amb càrrega de logotip
 • Personalitzador de temes en viu
 • Disseny agradable per a mòbils
 • Traducció a punt
 • Autor, disseny de destinació i pàgina de contacte prèviament dissenyats

Més detalls i demostració en directe – https://my.studiopress.com/themes/maker/

4. AgentPress Pro

Tema AgentPress Pro StudioPress

AgentPress Pro és adequat per a aquells del sector immobiliari que busquen construir un negoci amb èxit i acabar amb clients satisfets.

Característiques principals:

 • Funcionalitat de llistats intel·ligents
 • Zones de widgets de la pàgina d’inici
 • Tipus de publicació personalitzats, taxonomies i ginys
 • Disseny responsiu
 • Secció d’encapçalament fàcil de crear i personalitzable
 • 4 esquemes de colors únics
 • 6 opcions de disseny diferents
 • Funció de cerca avançada
 • Imatges destacades i descripcions de publicacions

Més detalls i demostració en directe – https://my.studiopress.com/themes/agentpress/

5. Paquet tot temàtic StudioPress Pro Plus

Paquet temàtic StudioPress Pro Plus

Si us agrada pensar en poder accedir a tots els temes infantils de Genesis creats per StudioPress en qualsevol moment o vulgueu que vulgueu canviar sovint el disseny del vostre lloc web, potser podreu plantejar-vos invertir en el Paquet Pro Plus.

Per un pagament únic de 499,95 dòlars, rebeu accés instantani i il·limitat, a més de suport i actualitzacions, per a tots els temes creats per StudioPress (Accés PLUS a versions futures del tema), a més de temes de tercers compatibles amb StudioPress.

I per completar-lo, teniu accés al Genesis Framework, que és fantàstic si és la primera vegada que voleu utilitzar un tema de StudioPress. Aquí hem cobert una sèrie d’altres paquets de temes de WordPress.

Plans de temes de StudioPress & Preu

plans i preus studiopress

Com ja sabeu, per poder utilitzar qualsevol tema infantil de StudioPress heu de tenir Genesis Framework. Aquest marc costa 59,95 dòlars, tot i que, un cop el tingueu, no heu de tornar a comprar-lo, quantes vegades canvieu el tema del vostre fill.

Pel que fa als temes infantils de StudioPress, tots els temes creats amb StudioPress costen 129,95 dòlars (pagament únic) i incloure el Framework Genesis. Qualsevol tema de tercers venut al lloc web de StudioPress té un preu individual i inclou també Genesis Framework.

Així que només cal recaptar-ho: el Genesis Framework només ho és 59,95 dòlars (cost únic i inclou el tema d’inici) i un tema StudioPress 129,95 dòlars (cost únic i inclou el Framework Genesis).

StudioPress Llocs de hosting de WordPress

A diferència de moltes botigues temàtiques, StudioPress també ofereix allotjament de WordPress gestionat per propietaris de llocs web, completat amb totes les funcions que esperaves d’un proveïdor d’allotjament d’alta qualitat..

Actualitza: El juny de 2018, WP Engine va adquirir StudioPress i StudioPress Sites ara funciona amb WP Engine. (llegiu la meva ressenya del motor WP aquí). Les seves solucions d’allotjament de WordPress ofereixen als vostres llocs una alta disponibilitat, rapidesa, escalabilitat i seguretat, recolzats en un premiat equip d’assistència al client disponible per al vostre 24/7/365.

llocs d'estudisopress hosting de wordpress

StudioPress Sites l’oferta d’allotjament de WordPress gestionada completament:

 • Un compromís amb la velocitat i el rendiment òptims
 • Seguretat sòlida a la roca amb control de llocs de Sucuri
 • Funcions de SEO avançades
 • Suport superior les 24 hores
 • CMS WordPress preinstal·lat
 • 24 temes preinstal·lats de StudioPress + Genesis Framework
 • Actualitzacions automàtiques de WordPress i Genesis
 • Una instal·lació d’un clic dels complements recomanats
 • Sense límits de trànsit ni despeses ocultes
 • Instal·lació d’un certificat SSL d’un clic

En funció de les vostres necessitats, hi ha tres plans d’allotjament disponibles:

els llocs d’estudis planifiquen els preus

I, si no esteu segurs de quin és el pla adequat per a vosaltres, hi ha un petit qüestionari adequat que us pot ajudar a triar el millor pla d’allotjament per a vosaltres..

Temes StudioPress Pros i contres

Tot i que StudioPress és una gran empresa temàtica, hi ha alguns avantatges i avantatges definits a considerar abans de prendre una decisió final.

Pros

 • Tots els temes tenen una resposta sensible i mòbil, amb un marc HTML5
 • Estar construït sobre el sòlid Genesis Framework facilita les coses
 • Hi ha una gran comunitat d’usuaris i desenvolupadors de Genesis per interactuar
 • Temps de càrrega ràpids, conjunts de funcions limitats i ús del tema infantil = millor rendiment i seguretat
 • Molta documentació disponible i suport per quan necessiteu ajuda
 • El codi net segueix les millors pràctiques de WordPress
 • Els temes són 100% compatibles amb WordPress Gutenberg

Contres

 • El punt de preu és una mica molt per a algunes persones
 • La manca de conjunts de funcions extensos fan que els temes semblin similars
 • Basar-se en plugins per obtenir un disseny i una funcionalitat afegits, aporta temps, esforç i diners
 • Si sou un principiant complet de WordPress que intenteu crear un lloc, Genesis no és la vostra opció ideal
 • Voldria que més temes tinguessin instal·lat un tema amb un clic

Examen de temes StudioPress: Pensaments finals

Si busqueu un tema de WordPress segur i d’alta qualitat per al vostre lloc web, acudir a temes StudioPress sempre és una bona idea. Tots els seus temes tenen una base sòlida que guanya la popularitat, té el disseny i la funcionalitat suficients per crear un lloc web competitiu i és fàcil d’utilitzar tant si sou un desenvolupador avançat com si és un propietari nou..

Espero que us hagi agradat aquesta revisió de StudioPress i Genesis Framework. He trobat a faltar alguna cosa important que creieu que s’ha d’incloure aquí? Aleshores, m’agradaria sentir-ho tot sobre els comentaris que es mostren a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me