Raskeste WordPress-temaer

Trafikken på nettstedet ditt er ikke verdt noe – hvis de fleste må vente i alderen for at den skal laste og deretter klikke på tilbake-knappen av frustrasjon. Derfor må du få et lett og raskt WordPress-tema. Her er min samling av


Her er hva du lærer i dette innlegget:

Hva er det raskeste WordPress-temaet akkurat nå?

 • GeneratePress (gratis & premium), Astra (gratis & premium), skjema (premium) og OceanWP (gratis & premium) er alle raskt lastede WordPress-temaer.
 • Basert på hastighetstestene som vi har gjort det raskeste WordPress-temaet er GeneratePress.
 • Den helt sikkert er ikke Avada-temaet. Avada lastes sakte, i testene mine tok Avada 8,6 sekunder å laste.
 • De webhotell du bruker har en enorm innvirkning på hastighetsytelsen til WordPress-temaet ditt.
GeneratePressDiviAstraskjemaOceanWPStudio
Poengsum for ytelse:A (95%)B (85%)B (85%)A (93%)A (91%)A (95%)
Fullastet tid:1,3 sekunder1 sekund1 sekund1,8 sekunder1,5 sekunder0,7 sekunder
Total sidestørrelse:696 KB1,13 MB833 KB529 kB1,06 MB1,26 MB
Antall forespørsler:245152391548
Pris:USD 49,95 (Gratis temaer tilgjengelig)$ 89- $ 249 (bare betalt tema)59 dollar (gratis temaer tilgjengelig)59 dollar (kun betalt tema)USD 39 (Gratis temaer tilgjengelig)USD 99,95 (bare betalte temaer)
Les mer:Hopp til ⇣Hopp til ⇣Hopp til ⇣Hopp til ⇣Hopp til ⇣Hopp til ⇣

Du vil bare tjene penger på nettstedet ditt hvis trafikken konverterer. Ellers er all tid og penger du bruker på å generere trafikk bortkastet.

Konvertering trenger ikke alltid bety et salg. Det kan bety å abonnere på e-postlisten din eller klikke på en annonse. Alle ønsker en høy konverteringsfrekvens. Men her er sjokkeren:

Hvis nettstedets sidehastighet er langsom vel da det meste av ditt .

Og hvis folk ikke blir værende på nettstedet ditt, er det ingen måte de noensinne vil konvertere. Så enkelt som det.

Som du vil lære i den senere delen, WordPress-nettstedets tema har stor innvirkning på nettstedets hastighet. Velg et sakte WordPress-tema, og nettstedet ditt vil være tregt som en snegl.

Så hvis du vil at flere skal være på nettstedet ditt og konvertere (foreta et salg eller abonnere), trenger du et raskere nettsted

La oss starte med å forklare hvorfor det er så viktig å ha et raskt lastet WordPress-tema.

Hvorfor nettstedets hastighetssaker

I følge KissMetrics, hvis nettstedet ditt tar mer enn 3 sekunder å laste, 40% av de besøkende vil forlate.

hvorfor hastighet på nettstedet betyr noe

Når folk forlater nettstedet ditt, mister du ikke bare potensielle inntekter, men også alle pengene og tiden du brukte på å generere trafikk til nettstedet ditt.

Og hvis du vil komme deg til første side av Google og bli der, du trenger et nettsted som laster raskt.

Googles algoritmer foretrekker å vise nettsteder som tilbyr en flott brukeropplevelse (og nettstedets hastighet er en enorm faktor). I Googles øyne har et nettsted som tilbyr god brukeropplevelse generelt en lavere avvisningsfrekvens og laster raskt opp.

Hvis nettstedet ditt er tregt, spretter de fleste besøkende tilbake, noe som vil resultere i en tap i rangeringer av søkemotorer. Dessuten, hvis du vil konvertere flere besøkende til kunder eller abonnenter, nettstedet ditt trenger å laste opp raskt.

I følge WebsiteOptimization.com oppleves et tregt nettsted ikke bare av lav kvalitet, det ser også en nedgang i trafikken med opptil 20%.

Bunnlinjen?

Hvis du vil at nettstedet ditt skal laste opp raskt og sikre det første stedet i resultatene av søkemotoren, trenger du et WordPress-tema som er fullt optimalisert for hastighet.

WordPress-temaet du bruker vil ha et massiv innvirkning på hvor raskt nettstedet ditt lastes inn.

Hvis temaet ditt tilbyr alle funksjoner under solen, er oppsvulmet av skript og ressurser og kommer med mye lav kvalitetskode, vil nettstedets hastighet lide.

Hvis temaet ikke er optimalisert for hastighet, vil hva du gjør for å forbedre nettstedets hastighet vise seg forgjeves.

Topp 7 raskeste WordPress-temaer

Jeg vet hvor vanskelig det kan være å gå gjennom de tusenvis av gratis og premium WordPress-temaene som er tilgjengelige online og finne det perfekte nettstedet ditt.

Hva er det raskeste WordPress-temaet?

Så nedenfor har jeg samlet en liste over raskeste lasting av WordPress-temaer i 2020. Alle disse er lette WordPress-temaer som kommer med kvalitetskode for å fremskynde ditt WordPress-nettsted.

1. GenererPress WordPress-tema

 • nettsted: https://generatepress.com
 • Pris: 49,95 dollar med 30 dagers pengene tilbake-garanti
 • Gratis versjon tilgjengelig: Ja
 • Googles hastighetspoeng: A (95%)

GeneratePress - raskeste wordpress-tema

GeneratePress er et vakkert, lett tema for WordPress. Det kommer som både en gratis og premium versjon, men den betalte versjonen har mange nyttige funksjoner.

GeneratePress er en flerbruks-tema og kan tilpasses helt, slik at du kan bruke den til å opprette alle slags nettsteder. Dette temaet er over 500 5-stjerners rangeringer i WordPress Theme Directory.

Den premiumversjonen av GeneratePress (49,95 dollar) kommer med et lett og modulært rammeverk og lar deg deaktivere funksjoner du ikke vil bruke..

Det er 15 moduler som lar deg utnytte funksjonaliteten til temaet, og du kan aktivere / deaktivere modulene du ikke bruker for å sikre at de ikke legger til ekstra belastning på nettstedet ditt. Denne modulære tilnærmingen lar deg forbedre nettstedets hastighet helt alene.

Mens gratisversjonen av temaet kommer med dusinvis av fantastiske funksjoner, kommer premiumversjonen av temaet med stort sett alt du kan spørre om i et WordPress-tema.

generere utmerkede premiumfunksjonerGeneratePress Premium – 15 moduler som kan tilpasses

For eksempel kommer premiumversjonen med støtte for WooCommerce, la oss gjøre endringer i typografi, stiler og farger, og lar deg lage tilpassede seksjoner på sidene dine. Den kommer også med tilpassede kroker og funksjonsdeaktiver bestemte elementer på bestemte sider og innlegg. Premiumversjonen leveres med levetid, ett års oppdateringer & support og en sjenerøs 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd.

Hva med hastighet? GeneratePress er et av de raskeste WordPress-temaene OK, demosiden laster på litt over 1 sekund! Wow!

GeneratePress er praktisk ned raskeste lastehastighet jeg noen gang har prøvd. Jeg har seriøst vurdert å flytte over alle nettstedene mine til GeneratePress (inkludert denne).

kvitring

Hvis du vil at WordPress-nettstedet ditt skal laste lynet raskt, er GeneratePress temaet du leter etter.

Funksjoner:

 • Innebygd støtte for Schema Markup for å hjelpe deg med å oppnå bedre rangeringer og en høyere CTR i søkemotorer.
 • Nettstedsbibliotek av importerbare, brukervennlige demosider for å starte WordPress-nettstedet ditt
 • Fullt responsiv utforming som ser bra ut på alle enheter
 • Temaet er oversettelse-klar, slik at du enkelt kan oversette det til flere språk.
 • Det er lettvektsramme gjør at nettstedet ditt lastes super raskt.
 • Leveres med full støtte for WordPress Theme Customizer, slik at du enkelt kan gjøre direkte endringer i utformingen av nettstedet ditt uten å skrive en eneste kodelinje.
 • Avansert tilpasning som lar deg deaktivere bestemte elementer på bestemte sider og innlegg, lage unike oppsett ved å bruke seksjoner inne på sidene dine, og kroker som lar deg legge til ditt eget tilpassede innhold i forskjellige områder i dem.
 • Leveres med støtte for sidebyggere som Elementor og Beaver Builder for å hjelpe deg med å oppnå høyere tilpasningsnivåer.
 • Lar deg gjøre det enkelt tilpasse hver enkelt side på nettstedet ditt. Du kan velge om du vil vise en sidefelt eller ikke på hvilken side. Du kan også tilpasse bunntekst-widgetene for hvert enkelt innlegg og side.

Hastighet:
5/5 Pris:
Gratis. Premium-versjon koster 49,95 dollar (anbefales) Live demo:
GenererPress Live Demo

Nye og spennende oppdateringer til GeneratePress Premium

GeneratePress Premium 1.6 den største oppdateringen er uten tvil utgivelsen av GenererPress-nettsteder. Dette er ferdige, og fantastiske og raske lasting, nettsteder du kan importere for å gi deg et forsprang når du bygger en ny webside.

generasjonspress-nettstederGeneratePress splitter nye nettstedsbibliotek, har over 20 demosider du kan importere rett innenfor dashbordet

Når du har installert Premium 1.6, kan du finne GeneratePress-nettsteder i utseende > GeneratePress > Nettsteder. GeneratePress-nettsteder har alle GeneratePress-premiumalternativer og demoinnhold.

Akkurat nå er det over 20 GeneratePress-nettsteder å velge mellom, men flere vil komme og de vil bli levert til Dashboard automatisk. En kul funksjon er at du kan bygge og selge dine egne GeneratePress-nettsteder fordi de er superenkle å eksportere og pakke sammen.

Les mer på generatorpress.com/gp-premium-1-6

2. Divi WordPress-tema

 • nettsted: https://www.elegantthemes.com
 • Pris: $ 89 (årlig) til $ 249 (levetid) med 30 dager pengene tilbake-garanti
 • Gratis versjon tilgjengelig: Nei
 • Googles hastighetspoeng: B (85%)

divi wordpress tema

Divi by Elegant-temaer er et av de kraftigste, men likevel enkle å bruke og tilpasse WordPress-temaer der ute.

Divi-temaet drives av Divi-sidebyggeren som gjør det til en av de mest avanserte WordPress front-end editor og visuelle sidebygger.

Divi refererer faktisk til to separate ting. De Divi-tema og Divi-sidebygger.

Divi-temaet er et flerbruks WordPress-tema, noe som betyr at du kan bruke den til å lage omtrent hvilken som helst type nettsted du liker.

Divi kommer bare som et premiumtema, den årlige (pågående) kostnaden er $ 89 mens levetidskostnaden (engangs) er $ 249.

Å bygge nettsteder med Divi er en lek fordi det lar noen enkelt bygge vakre nettsteder uten å måtte kode eller installere tredjeparts plugins.

divi visuell redaktør

Hva med hastighet? Er Divi et raskt lastetema? Ja, det er det. For nettopp nylig (i juni 2019) overhalte ElegantThemes Divi-kodebasen som har forbedret sidehastigheten betydelig på standard Divi-installasjoner.

divihastighet

I følge ElegantThemes “fungerer Divis nye cache-optimalisering sammen med Divis statiske CSS-filgenerering og Visual Builder’s Javascript-alternativbuffer for å generere supersnelle sidelaster, selv når du ikke bruker et hurtigbuffer-plugin.”

Funksjoner:

 • Alt-i-ett multifunksjonelt WordPress-tema som inkluderer Divi Builder.
 • Divi Builder: kraftig dra og slipp sidebygger som lar deg bygge WordPress-nettsteder visuelt.
 • Over 800 ferdiglagde nettstedoppsett og 100+ fulle nettpakker.
 • Bruk temaer og plugins på ubegrensede nettsteder uten å kjøpe flere lisenser.
 • WooCommerce-integrasjon, support i verdensklasse, 30-dagers pengene-tilbake-garanti og mye mer.
 • Når du registrerer deg for et medlemskap ($ 89 årlig eller $ 249 for livet) får du tilgang til alt det elegante temaene har, inkludert Divi, Extra, Bloom, Monarch, Divi Builder-plugin, alle de andre WordPress-temaene, førsteklasses support og oppdateringer. Med ubegrenset bruk!

Hastighet:
5/5 Pris:
Premium versjon er $ 89 – $ 249 Live demo:
Divi-demo

3. Astra WordPress-tema

 • nettsted: https://wpastra.com
 • Pris: $ 59,00 med 14 dagers pengene tilbake-garanti
 • Gratis versjon tilgjengelig: Ja
 • Googles hastighetspoeng: B (85%)

Astra er et lett, raskt sidebyggervennlig WordPress-tema som er designet av Brainstorm Force. Astra er en alvorlig utfordrer til GeneratePress.

astra wordpress tema

Astra er et tilpasset tema som er veldig enkelt å bruke og mestre, noe som vil gjøre livet ditt så mye enklere når du oppretter nettstedet ditt.

Ikke bare det – Astra er også et av de raskeste lastetemaene der ute.

Å, og jeg skal også nevne at Astra er det 100% gratis å laste ned! Det er gratis for alle å komme i gang med, og det er ingen forhåndsomkostninger. Men du kan utvide Astra med rimelige tillegg som utvider tilpasningsmulighetene.

Astra temasidehastighet

Dette er et tema som er bygget for sidehastighet. Astra laster på mindre enn et halvt sekund. Det er også ytelsesoptimalisert og fjærlys, fordi den trenger mindre enn 50 kB ressurser å laste. Det bruker ingen jQuery, den bruker Vanilla JavaScript i stedet.

Hvis du er ute etter et WordPress-tema som er raskt, elegant og tilpasses, kan du ikke og bør ikke se forbi Astra.

kvitring

Astra WordPress-tema er gratis, men som jeg nevnte kan du utvide det med tillegg som gir deg masse mer avanserte funksjoner.

De Astra Pro Addon ($ 59) er en plugin som utvider det gratis Astra-temaet og legger til flere funksjoner i det. De Astra Agency-pakken ($ 249) tilbyr readymade nettsteder og inkluderer alle plugins som brukes til å bygge disse nettstedene.

astra pro tema addon

Oppdater: Astra 2.0 har blitt lansert og hjelper deg med å bygge WordPress-nettsteder raskere enn noen gang før. Astra 2.0-oppgraderingen har funnet opp strukturen og hastigheten til WordPress-tilpasseren og kommer med nye alternativer som gjør Astra til et av de enkleste temaene som er tilgjengelig i dag.

Funksjoner:

 • Kompatibilitet med sidebygger som BeaverBuilder, SiteOrigin, Elementor og Divi + mer
 • Lett å bruke med et rent admingrensesnitt
 • Enkelt, ennå vakre design for hvilken type virksomhet du er i
 • Dusiner av pre-designet og imponerende startende nettsteder som du kan importere
 • Enkelt å tilpasse uten å måtte forholde seg til kode. Du kan endre designen gjennom en rekke alternativer i den opprinnelige WordPress-tilpasseren
 • SEO vennlig foundation og all nødvendig Schema.org-markering
 • utbyggbar med kroker og filtre som lar deg tilpasse ethvert Astra-tema
 • sømløs WooCommerce-integrasjon for å bygge nettbutikker
 • Generous 14 dager pengene tilbake-garanti
 • Noen av de beste WordPress-temaene på markedet!

Hastighet:
5/5 Pris:
Gratis. Premium-versjon koster 59 dollar (anbefales) Live demo:
Astra Live Demo

4. Skjema WordPress-tema

 • nettsted: https://mythemeshop.com/themes/schema/
 • Pris: $ 59,00 med 30 dagers pengene tilbake-garanti
 • Gratis versjon tilgjengelig: Nei
 • Googles hastighetspoeng: A (93%)

Skjema av MyThemeShop anmeldelse

Skjema fra MyThemeShop er et annet lett WordPress-tema. Det tilbyr et responsivt design og kan tilpasses helt. Det er et flott tema for å lage alle slags blogger.

Dette temaet kommer med innebygd støtte for anmeldelser for å hjelpe deg med å lage flotte vurderingssider. Den kommer også med innebygde snarveier, stemmefunksjonalitet og ytelsesinnstillinger.

mytemeshop skjema ytelse innstillinger

Dette temaet er kanskje ikke så raskt som GeneratePress, men å undervurdere hva dette temaet kan gjøre for deg ville være en feil. Dette temaet kommer med alt du trenger for å drive en blogg.

Hva med hastighet? Er skjema et raskt lastende WordPress-tema? Ja, det er det.

mythemeshop skjema gjennomgang

Funksjoner:

 • Fullt responsiv utforming. Tilpasser seg enkelt til alle skjermstørrelser.
 • Leveres med en Annonseadministrasjon panel for å hjelpe deg enkelt å administrere annonsene på nettstedet ditt.
 • Oversettelse-klar, Du kan bruke dette temaet til å lage et flerspråklig nettsted.
 • Støtte for Google-skrifter lar deg velge mellom hundrevis av Google-skrifter du ønsker å se på nettstedet ditt.
 • Leveres med innebygd støtte for relaterte innlegg. Du trenger ikke å installere noen ekstra plugin.
 • Innebygd støtte for brødsmuler.
 • Kommer med støtte for rike utdrag. Google vil vise en stjerneklassifisering i søkeresultatet fra søkemotoren hvis innlegget ditt er en anmeldelse.

Hastighet:
5/5 Pris:
Premium-versjon koster 59 dollar Live demo:
Skjema Live Demo

5. OceanWP WordPress-tema

 • nettsted: https://oceanwp.org
 • Pris: $ 39,00 med 14 dagers pengene tilbake-garanti
 • Gratis versjon tilgjengelig: Ja
 • Googles hastighetspoeng: A (91%)

OceanWP WordPress-tema

OceanWP er et 100% GRATIS WordPress-tema med flere formål som lar deg bygge flotte nettsteder med WordPress. Nicolas Lecocq er skaperen, og du kan laste ned temaet fra WordPress.org her.

OceanWP handler om brukervennlighet, og du kan importere brukervennlige demosider med ett enkelt klikk ved å bruke den gratis importutvidelsen.

Gratisversjonen kommer med 7 gratis utvidelser men OceanWP kommer også med 11 premium-utvidelser som lar deg utvide temaet ytterligere. Du kan enten kjøpe dem individuelt fra $ 9,99 hver, eller du kan få premium-pakken fra $ 39 for en enkelt lisens.

OceanWP-temautvidelser og premiumutvidelser

Gratisversjonen av OceanWP kommer med disse gratis utvidelsene:

 1. Modalvindu
 2. Innlegg Glidebryter
 3. Demoimport
 4. Tilpasset sidefelt
 5. Produktdeling
 6. Sosial deling
 7. Ocean Extras

Premieutvidelsene starter på $ 9,99 hver, eller du kan få premium-pakken som starter fra $ 39 for en enkelt lisens.

 1. Popup-pålogging
 2. Instagram
 3. Hvit etikett
 4. Portfolio
 5. Woo Popup
 6. Sticky Footer
 7. Ocean Hooks
 8. Elementor-widgeter
 9. Sidepanel
 10. Klebrig topptekst
 11. Bunntekstutrop

Hva med sidehastigheten? Er OceanWP et av de raskeste WordPress-temaene? Ja, det er det.

OceanWP-tema lastetider

Funksjoner:

 • Helt mobil responsiv tilpasning til hvilken som helst skjermstørrelse
 • Innebygd SEO for bedre indeksering og søkerangering
 • WooCommerce e-handel er klar
 • Innebygde WordPress-tilpasningsalternativer
 • Avansert Mega Menu
 • Støtte for alle populære sidebyggere som Elementor
 • Gratis 1-klikk som er klare til å bruke temaer

Hastighet:
5/5 Pris:
Premium-versjon koster 39 dollar Live demo:
OceanWP Live Demo

6. StudioPress-temaer

 • nettsted: https://www.studiopress.com
 • Pris: Fra $ 99,95 (inkluderer Genesis Framework)
 • Gratis versjon tilgjengelig: Nei
 • Googles hastighetspoeng: A

Studio?

Å bruke et StudioPress-tema har gitt over 200 000 WordPress-brukere et solid, raskt lastende fundament for nettstedet deres (inkludert dette nettstedet). Alle StudioPress-temaene er mobile responsive og har ren, lett kode som sikrer at nettstedet ditt er optimalisert for hastighet.

StudioPress-temaer, og Genesis Framework det er bygget, leverer hastighet og du merker det umiddelbart når du bruker det. Her er en hastighetstest av et av de mer populære temaene på StudioPress, den laster inn under 1 sekund! Wow!

studiopress hastighet

Funksjoner:

 • Rask lastetid for nettsider og sterk vekt på sikkerhet
 • Retina klar og fullt responsiv HTML5-design for mobile brukere
 • Ingen oppblåsthet fra overdreven innebygde funksjoner og ren kode som vil appellere til utviklere
 • Drevet av søkemotoroptimalisert Genesis Framework kodebase
 • Enkelt å holde seg oppdatert da nye oppdateringer automatisk kan lastes ned og installeres
 • Ubegrenset livstidsstøtte og tilgang til Genesis-teamet av eksperter og et stort samfunn

Hastighet:
5/5 Pris:
Fra $ 99,95 (som inkluderer foreldre Genesis Framework) Live demo:
StudioPress Demo

og endelig her er et par 100% gratis raske WordPress-temaer for deg å bruke:

7. Skin WordPress Theme

 • nettsted: https://wordpress.org/themes/skin
 • Pris: Gratis
 • Gratis versjon tilgjengelig: Ja
 • Googles hastighetspoeng: A

Gjennomgang av hudtema

I motsetning til de andre temaene i denne artikkelen, er Skin en fullstendig gratis (og hurtig lasting) WordPress-tema.

Selv om det kanskje ikke tilbyr så mange funksjoner som de to andre temaene, kommer det med dusinvis av funksjoner. Det er fullt responsivt, så det vil se bra ut på alle enheter.

Den følger med 3 forskjellige innholdsoppsett og 2 med glidebrytere å velge fra. Dette temaet er også kompatibelt med WooCommerce, slik at du kan bruke det til å starte et eCommerce-nettsted.

Funksjoner:

 • Leveres med 3 forskjellige innhold layoutalternativer å velge fra.
 • Full støtte for WooCommerce for å hjelpe deg med å lage fantastiske nettbutikker.
 • Full støtte for WordPress Tematilpassing. Lar deg også velge Google-skriftene du vil bruke på nettstedet ditt.
 • Leveres med 4 forskjellige overskriftstiler å velge fra.
 • Støtte for flersteds.
 • Innebygd støtte for visning relaterte innlegg.

Hastighet:
4/5 Pris:
Gratis Live demo:
Besøk Skin Theme

8. Elementor Hello Theme

 • nettsted: https://wordpress.org/themes/hello-elementor/
 • Pris: Gratis
 • Gratis versjon tilgjengelig: Ja
 • Googles hastighetspoeng: A

elementor hei tema

Hvis du er en fan av Elementor, dra-og-slipp-siden-plugin-pluginen for WordPress, er Elementor Hello Theme noe for deg hvis du er ute etter et lett og rent tema.

Det er en starttema som kommer uten styling i det hele tatt, bortsett fra grunnleggende styling for nettleserkompatibilitet. Imidlertid, med kraften fra Elementor, skjer magien, og du kan lage et vakkert WordPress-nettsted på den enkleste og raskeste måten som mulig.

Dette temaet er designet for å bare brukes ved hjelp av en sidebygger som Elementor. Så hvis du ikke har Elementor (eller Elementor Pro), må du få det først. Hvis du ikke bruker, eller ikke har tenkt å bruke, Elementor sidebygger, er dette temaet ikke noe for deg.

Elementor hevder at det er “det raskeste WordPress-temaet noensinne er opprettet”, men sammenligningen de gjorde inkluderte ikke andre temaer som er kjent for hastighetsytelse.

Funksjoner:

 • Det er 100% GRATIS og et av de raskeste WordPress-temaene
 • Ingen oppblåsing eller overflødig kode (ikke leveres med moduler, elementer eller temaspesifikke ting du ikke trenger
 • Du kan utvide temaet ved hjelp av kroker
 • Barnetema gjort tilgjengelig i GitHub
 • Må bare brukes med Elementor og Elementor Pro

Elementor Hello Theme er i utgangspunktet et lett starttema som tilbyr 100% kompatibilitet med Elementor.

Hastighet:
5/5 Pris:
Gratis Live demo:
Besøk Elementor Hello Theme

Hvorfor de fleste WordPress-temaer ikke er optimalisert for hastighet

Når du søker etter WordPress-temaer på Google, vil du komme over dusinvis av temaer som ser profesjonelle ut og tilbyr flott design.

Det du kan se er hvor responsivt temaet er eller hvor kult design ser ut, men det du ikke kan se er koden bak temaet.

Flertallet av de fleste WordPress-temaer er dårlig kodet og kom oppsvulmet med dusinvis av ressurser (bilder css og javascripts) som kan bremse nettstedet ditt.

De fleste WordPress-temautviklere vil rope fra hustakene sine at alle temaene deres er optimalisert for hastighet.

Men her er den ærlige sannheten: De fleste WordPress-temaer er ikke optimalisert for hastighet i det hele tatt.

De fleste WordPress-temaer følger ikke engang WordPress Community Coding Standards. Ethvert tema som ikke følger disse standardene, kan og med tiden bli sårbart for hackere.

Disse kodingsstandardene er der for å sikre at temaene er kodet for å fungere effektivt og ikke er sårbare for hackere.

Hvordan teste et WordPress-temas ladetid?

Hvis du ikke allerede har kjøpt temaet, eller du ikke er utvikleren av temaet, da den eneste måten å finne ut om et tema er optimalisert for hastighet – er til teste lastehastigheten til WordPress-temas demoside.

bruk gtmetrix for å teste en WordPress-temahastighet

Hvis du vil teste hastigheten på et WordPress-temademonoområde, skriver du inn URL-adressen til temademonoområdet og klikker på send.

Verktøyet vil ta noen sekunder å teste nettstedet, så viser det hvor mange sekunder det tar å laste inn nettstedet.

Et annet godt verktøy for å sjekke mange sider samtidig er BatchSpeed, dette gratis verktøyet lar deg bulkhastighetsteste flere nettadresser ved å bruke Googles sidehastighetskontroll

Hvis demosiden tar mer enn 5 sekunder å laste, så er det tiden det vil ta nettstedet ditt å laste ved å bruke den WordPress-malen.

Noen studier viser at du kanskje bare har fire sekunder før en nettbruker går videre, dvs. at du har veldig lite tid til å gjøre et godt førsteinntrykk.

Slik mer nøyaktig kan du forutsi ladetiden for et WordPress-tema?

Å bruke de fem sekundene eller mindre er et godt mål, men bare å se på den faktiske belastningstiden for en temademono er ikke den mest nøyaktige måten å sjekke hvor raskt temaet faktisk er. Hvorfor?

Fordi der demotemaet er vert og ytelsen til webhostens servere betyr mye, og du vil mest sannsynlig bruke forskjellige webverter enn det WordPress-temaprodusenten bruker.

En bedre måte å bestemme et temas hastighet er å se på totalen sidestørrelse og antall forespørsler det tar før siden lastes inn.

Disse beregningene er uavhengig av hvilken webhotellleverandør temeeieren bruker. På grunn av færre forespørsler om ressurser (JavaScript, CSS-filer, HTML, bilder osv.) Er den mindre totale sidestørrelsen, og som et resultat, en raskere lastetid for siden.

Hvorfor Avada ikke er et raskt WordPress-tema

Her er et eksempel på hvordan det vil se ut ved å bruke Avada-tema som et eksempel (er nummer 1 som selger temaet på Themeforest – men det er på ingen måte det raskeste). Avada-demosiden lastes veldig tregt:

avada tema langsom lasting Lastetiden til Avada er hele 8,6 sekunder. Hvem det er ikke bra!

Nesten 9 sekunder å laste fullstendig!
Størrelsen er nesten 3MB!
og 116 HTTP-forespørsler skjer!

En gang til. Hvis GTMetrix viser en temademono som tar mer enn 5 sekunder å laste, vil temet sannsynligvis redusere nettstedet ditt og er sannsynligvis ikke det beste valget for deg.

Noe annet du trenger for en hurtiglastingside

Temaet du bruker på WordPress-nettstedet ditt vil ha stor innvirkning på nettstedets hastighet. Men webhotell tjenesten du bruker vil sannsynligvis ha like stor innvirkning som nettstedets tema.

Dette er grunnen til webhotell er ytelsesfaktoren # 1 i WordPress sin offisielle optimaliseringsveiledning.

Hvis du er vert for nettstedet ditt på en crappy webhotstjeneste, vil du få crappy resultater med tanke på nettstedets hastighet. De fleste leverandører av webhotell tilbyr billige planer.

Men disse webvertene stapper for mange kontoer på en enkelt lavkvalitetsserver. Dette resulterer i en treg opplevelse for alle nettsteder. Og hvis et av naboområdene dine begynner å bruke for mange serverressurser, kan det hende at hele serveren går ned og resulterer i at nettstedet ditt går ned med det.

Hvis du vil at nettstedet ditt skal laste raskt og være oppe til enhver tid, du bør gå med SiteGround. Det er valget mitt # 1 når det kommer til WordPress-hosting-tjenester.

siteground wordpress hosting

SiteGround tilbyr en gratis migrasjonstjeneste og deres nyttige og dyktige støtte svarer på spørsmålene dine i løpet av sekunder. Andre vertsfunksjoner som er verdt å nevne er:

 • Gratis daglige sikkerhetskopier av nettsteder
 • Anbefalt av WordPress
 • 1-klikk på knappen WordPress-installasjon
 • Administrert WordPress-hosting på alle planer
 • Innebygd SuperCacher hurtigbuffer-løsning
 • Innovative hastighetsteknologier som SSD, HTTP / 2, PHP7, NGINX
 • Iscenesettelse og GIT (bare på GoGeek-plan)
 • Gratis SSL-sertifikat & CloudFlare CDN
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Prisene starter på bare $ 3,95 / mo

Ta en titt på min ærlige og bs-frie SiteGround-anmeldelse for å finne ut hvorfor jeg elsker og stoler på SiteGround, eller om du foretrekker en nybegynnervennlig vert som Bluehosts webhotell. Hvis du foretrekker en fullt administrert WordPress-vert, anbefaler jeg Kinstas WordPress-hosting.

ofte stilte spørsmål

Hva er det raskeste WordPress-temaet?

GeneratePress (gratis & premium), Astra (gratis & premium), Schema (bare premium) og OceanWP (gratis & premium) er alle raskt lastede WordPress-temaer.

Hvordan teste et WordPress-temas ladetid?

Hvis du ikke allerede har kjøpt temaet, eller hvis du ikke er utvikleren av temaet, er den eneste måten å finne ut om et tema er optimalisert for hastighet, å teste lastehastigheten ved hjelp av et verktøy som GTmetrix eller Pingdom.

Hva er det viktigste for lastetider?

Webhotellet du bruker har en massiv innvirkning og er den viktigste faktoren for hastighetsytelsen til ditt WordPress-tema.

Avsluttende ord

Jeg håper dette blogginnlegget hjalp deg med å forstå hvor stor innvirkning temaet du bruker kan ha på WordPress-nettstedets hastighet.

De raskeste WordPress-temaene jeg har dekket her, er responsive og tilbyr dusinvis av tilpasningsalternativer som hjelper deg med å forbedre lastetidene.

Min favoritt og raskeste WordPress mal er GeneratePress. Det er hands-down et av de raskeste WordPress-temaene med så mange funksjoner jeg noen gang har prøvd.

Hvis du skulle stille meg spørsmålet “hva er det raskeste WordPress-temaet?” jeg vil si GeneratePress uten tvil.

Hvis du har spørsmål eller forslag, gi meg beskjed i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map