Pregled teme Genesis Framework & StudioPress

Izbira teme WordPress je ena najtežjih stvari v teh dneh. Konec koncev, veliko število možnosti skoraj zmanjšuje vaše odločitve. Od nabora funkcij do tržnic, da ne omenjam cenovnih točk, kako veste, kje začeti? Vnesite Teme Genesis Framework in StudioPress.


Na srečo bomo v iskanju popolne teme WordPress za svoje spletno mesto podrobneje pogledali eno najbolj priljubljenih tematskih trgovin v industriji doslej – StudioPress.

Če pomagate več kot 200.000 zadovoljnim strankam, poganjate pol milijona spletnih strani in se pohvalite s skupnostjo 10K uporabnikov in razvijalcev, je StudioPress morda najboljši način za to.

In sem omenil, da so všeč Matt Mullenweg (ustanovitelj WordPressa), Yoast, WPBeginner, Copyblogger in Problogger vsi uporabljajo teme StudioPress za svoja spletna mesta. (FYI to spletno mesto uporablja tudi StudioPress in prilagojeno različico otroške teme Centric)

pregled okvira geneze in tematike studiopress

Če se to ne bo izkazalo, da je StudioPress vredno razmisliti, nisem prepričan, kaj bo. To je rečeno v tem Pregled okvira geneze in tematike StudioPress Ogledal si bom, kaj vse vam lahko ponudijo teme StudioPress, in preveril, ali se to ne spremeni.

Kaj je StudioPress?

kaj je studiopress?

StudioPress je ustvarjalec izjemnega okvira Genesis, ki je pravzaprav eden najbolj znanih tematskih okvirov WordPress. Brian Gardner je leta 2010 ustvaril StudioPress in okvir Genesis, da bi predstavil lažje posodobitve tem za lastnike WordPress strani. Junija 2018 je WP Engine kupil StudioPress, vključno z okvirjem Genesis.

WordPress Genesis Framework

Okvir Genesis daje spletnim mestom WordPress dobro oblikovano, varno, hitro nalaganje in SEO optimizirano podlago, tako da lahko zgradite spletno stran svojih sanj.

Oglejte si nekaj najboljših lastnosti Genesisa:

 • Mobilni prijazno
 • Pripomoček pripravljen
 • Vgrajen sistem za komentarje
 • Slike s samodejno velikostjo
 • Funkcijo oglaševanja
 • Možnosti več postavitev
 • Prilagojevalnik tem v živo
 • Predloge strani po meri

Nazadnje gre za stvari, kot so neomejena podpora, posodobitve in spletna mesta, vse za eno nizko ceno.

Genesis Framework je dovolj napreden, da lahko strokovni razvijalci izkoristijo prednosti in jih prilagodijo od začetka, hkrati pa so dovolj enostavni, da lahko tudi najbolj novinci lastnikov spletnih strani izdelajo nekaj vrednega.

Čeprav je Genesis popoln kot samostojna začetniška tema, je pomembno upoštevati, da gre za osnovno temo z osnovno funkcionalnostjo in dizajnom. Pravzaprav gre bolj za temelje kot za temo. Prava zabava nastopi, ko na spletnem mestu WordPress začnete dodajati otroške teme Genesis v okvir.

Z drugimi besedami, z WordPressom v središču spletnega mesta, Genesisom, ki daje temelje, in otroškimi temami StudioPress, ki ponujajo oblikovanje in funkcionalnost, boste takoj imeli spektakularno spletno mesto.

Otroške teme StudioPress

Z Genesis se lahko uporabljajo samo otroške teme, ki so bile zasnovane za delo z okvirjem Genesis. Ob tem lahko vsakdo ustvari otroško temo za Genesis. Pravzaprav je veliko ljudi storilo prav to zase in za druge.

Otroške teme StudioPress Genesis

Otroške teme Genesis vam omogočajo ustvarjanje poljubnega spletnega mesta, ki si ga omislite. Če vas zanima, kako bi lahko izgledalo spletno mesto StudioPress, si oglejte StudioPress Showcase spletna mesta, ki so jih oblikovali blogerji, oblikovalci in razvijalci vseh stopenj spretnosti.

StudioPress Vtičniki

Kot da ustvarjanje najbolj priljubljenega okvira WordPress doslej ni bilo dovolj, skupaj s številnimi otroškimi temami, ki bi dopolnile sanje katerega koli lastnika spletnega mesta, StudioPress ponuja tudi široko paleto vtičnikov, s katerimi lahko razširite zasnovo in funkcionalnost svojega spletnega mesta.

Tu je seznam začetnih seznamov, da vam predstavimo, kaj je na voljo:

 • Oglasi AgentPress: ustvarite sistem upravljanja vnosov
 • Genesis Connect za WooCommerce: zgradite trgovino za e-trgovino z uporabo priljubljenega vtičnika WooCommerce
 • Genesis Simple Share: dodajte čudovite gumbe za skupno rabo družabne teme
 • Preprosti URL-ji: ustvarite, upravljajte in spremljajte vse odhodne povezave z uporabo vrst po meri in 301 preusmeritev

In to je šele začetek! Repozitorij vtičnikov WordPress ima na stotine brezplačnih vtičnikov StudioPress, ki jih lahko uporabljate.

Zdaj pa pojdimo na dober del in si oglejte teme teme StudioPress, ki vam bodo zagotovo dale vse, kar potrebujete za uspešno spletno mesto.

Funkcije teme StudioPress

Vse teme StudioPress imajo standardne funkcije, kot so hitri časi nalaganja, odziven dizajn, čista koda za varnost, SEO optimizacija in minimalne funkcije za poenostavljeno izkušnjo gradnje spletnih mest.

In čeprav so teme programa StudioPress oblikovane tako, da so čim bolj brez trebuha, je dobro vedeti, da to ne bo uspelo vsem. Dejansko si nekateri želijo večnamenskih tem, kot sta Divi (preberi moj pregled Divi tukaj) ali Avada, da lahko med postopkom gradnje spletnega mesta dostopajo do čim več funkcij..

Vendar pa je v temah StudioPress veliko več, kot se srečuje z očmi, še posebej, če izberete pravo otroško temo.

Poglejmo.

1. Optimizacija iskalnikov (SEO)

Teme StudioPress so zasnovane na čisti kodi, ki ustreza najvišjim standardom kode WordPress. Posledično bo vaše spletno mesto vedno hitro, varno in gladko delovalo za vrhunsko uporabniško izkušnjo.

In, boljše kot je vaše spletno mesto v zaledju, bolj zadovoljne bodo vaše stranke na čelu (če boste obiskovalcem spletnega mesta zagotavljali kakovostno vsebino, izdelke / storitve in več).

studiopress optimizacija iskalnikov

Ko obiskovalci spletnega mesta sodelujejo z vsebino vašega spletnega mesta in opazijo hitrost in uspešnost, ostanejo na vašem spletnem mestu dlje, bodo delili vašo vsebino s prijatelji in družino ter celo opravili več nakupov, kar bo pripomoglo k izboljšanju uvrstitve vašega iskalnika..

Prepričajte se le, da se ne zanašate na teme Genesis Framework ali Genesis otrok samo za SEO optimizacijo. Najbolje je, da uporabite vtičnik, kot je Yoast SEO, za optimizacijo vsebine, spletnega mesta in slik na spletnem mestu.

2. Hiter in lahek

Imeti spletno mesto s hitrim nalaganjem, ki je bilo nekoč lepo imeti, danes pa ga mora imeti. Hitra tema WordPress je ključnega pomena za uporabniško izkušnjo, stopnjo konverzije in SEO.

Ena od stvari, ki tematiko StudioPress ločuje od ostalih priljubljenih tem WordPress na trgu, je dejstvo, da so vse narejene tako, da so hitre in lahke. Z drugimi besedami, v njih ni na voljo vsaka funkcija, ki je znana človeštvu, samo v primeru, da jo potrebujete.

Namesto tega so te teme zasnovane tako, da vam omogočijo najboljši nabor funkcij za izdelavo visoko delujočega spletnega mesta, brez vseh kode, ki lahko zmanjšajo hitrost vašega spletnega mesta in vplivajo na splošno uspešnost.

In če potrebujete več oblikovanja in funkcionalnosti, kot je vgrajeno v otroško temo, ki ste jo izbrali, lahko izkoristite na tisoče brezplačnih in vrhunskih WordPress vtičnikov (na primer vtičnik za predpomnjenje WP Rocket) samo da brez preobremenitve vaše spletne strani in nereda z uporabniško izkušnjo.

3. Mobilno odzivno oblikovanje

V teh dneh je nujno imeti spletno mesto, prilagojeno mobilnim napravam. Konec koncev je Google že leta 2015 uradno sporočil, da bodo spletna mesta s spletnimi stranmi, prijaznimi mobilnim napravam, dobila večjo uvrstitev.

studiopress teme mobilno odziven dizajn

Na srečo vse teme StudioPressa postanejo mobilno odzivne, tako da obiskovalci spletnega mesta, ki kliknejo na vašo spletno stran iz katere koli vrste naprave ali velikosti zaslona, ​​vidijo vaše spletno mesto v celoti brez pretiranega povečave ali drsenja.

Poleg tega so teme StudioPress izdelane z oznako HTML5, kar pomeni:

 • Za vtičnike zavijte manj
 • Sodelujte z vsemi spletnimi brskalniki
 • Imate iste končne izkušnje ne glede na napravo
 • Imeti bolj učinkovite vsebine
 • Uporabite manjšo pasovno širino in se hitreje nalagajte

4. Varnost

Varnost spletnega mesta je ključ do vašega uspeha. Konec koncev, če je vaše spletno mesto vdrto in vaše spletno mesto ogroženo, ne samo, da tvegate izgubo vsega svojega napornega dela, tvegate izgubo strank.

StudioPress je predstavil strokovnjaka in jedrnega WordPressovega razvijalca Marka Jaquitta, da bi zagotovil, da je okvir Genesis najvarnejši okvir.

5. Dostopnost

Nekaj, kar mnogi lastniki spletnih strani ne upoštevajo, je, kako dostopno je njihovo spletno mesto za osebe z okvaro. Pravzaprav lahko osebe, ki imajo slabovidnost, nagluš, barvno slepi ali celo začasno onemogočeni zaradi poškodbe ali bolezni, težko vidijo spletno mesto v celoti, ko se ukvarjajo z vašo vsebino..

Zadnja stvar, ki jo želite storiti, je odtujiti velik del vaše ciljne publike, ker ne morejo dostopati do vseh vaših spletnih mest.

studiopress dostopne teme

Vendar teme StudioPress olajšajo dostop do vašega spletnega mesta, tako da bodo lahko vsi, ki imajo kakršno koli invalidnost, uživali v vašem spletnem mestu.

6. Samodejne posodobitve

Drug način, kako vaše spletno mesto postane ranljivo za napad je zastarelo jedro WordPressa, pa tudi zastareli vtičniki in teme. In na žalost, kljub temu, da vedo to, številni obiskovalci ne izvajajo rednih posodobitev.

Poleg tega včasih lastniki spletnih strani izvedejo prave posodobitve, nato pa se nekaj na njihovem spletnem mestu zruši. Če se to zgodi, lahko potrebuje strokovnjak, da najde težavo in odpravi vse, kar se je zgodilo kot posledica neuspele posodobitve.

S temo StudioPress se vaše jedro programa WordPress in otroška geneza samodejno posodobijo, tako da vam ni treba skrbeti, da jih posodobite ročno.

samodejne posodobitve teme studiopress

In če raje ročno posodobite te dve stvari, preprosto izklopite samodejne posodobitve in kliknite en gumb. Ker StudioPress sam prevzame temeljit preizkus vseh posodobitev, boste vedeli, da so vse posodobitve, ki jih zaženete, združljive z vašim spletnim mestom.

7. Sodoben dizajn

studiopress moderni sesign

Nič ni hujšega kot iskanje teme svojih sanj, ko gre za funkcijo zaledja, le da ugotoviš, da je zasnova spredaj zastarela in nič dobrega.

Vendar ima StudioPress sodoben dizajn, ki bo ustrezal vsem vrstam spletnega mesta, privlačil vse obiskovalce spletnega mesta in deloval tako, kot naj bi.

Tema Akademije Pro StudioPress

Oglejmo si nekaj najboljših oblikovalskih funkcij tematike StudioPress:

 • Preprosto nameščena demo vsebina
 • Prilagoditev barvne sheme, pisave in postavitve
 • Predloge strani po meri, vključno z ekskluzivno ciljno stranjo
 • Domača stran pripravljena za gradnike
 • 6 privzetih možnosti postavitve, vključno z možnostmi stranske vrstice
 • Glava po meri z možnostjo nalaganja logotipa
 • Socialna ikona in gumbi skupne rabe
 • Nedavne objave, skupaj s predstavljenimi slikami
 • Vgrajena iskalna vrstica in navigacija po drobtini

8. Gutenberg Pripravljen

Gutenberg je nov urejevalnik objav / strani v WordPressu in je povsem nova izkušnja urejanja sodobnih spletnih strani, ki uporabljajo medijsko bogate strani in objave. Gutenberg omogoča razvijalcem in oblikovalcem WordPress-a, da ustvarijo module za večkratno uporabo za oblikovanje in vsebino.

Teme Genesis in StudioPress sta stoodstotno združljiv z Gutenbergom urednik.

9. Nastavitev teme z enim klikom

Če ste že kdaj namestili novo temo, potem veste, kako fino je mogoče nastaviti vse, da bo vaše spletno mesto izgledalo kot demo mesto spletnega mesta..

The nastavitev teme z enim klikom zaradi česar je to stvar preteklosti. Zdaj lahko demo vsebino, vtičnike in odlično oblikovane bloke Gutenberg na novo stran teme samodejno in v nekaj minutah naložite na domačo stran svojega spletnega mesta.!

Trenutno niso vse teme StudioPressa s to neverjetno funkcijo. Tu so teme, ki so na voljo z nastavitvijo teme z enim klikom:

 • Tema vzorca geneze
 • Authority Pro
 • Enobarvni Pro
 • Essence Pro
 • Revija Pro
 • Revolution Pro
 • Navigacija Pro

10. Velika skupnost

Ena največjih stvari o WordPressu je skupnost, ki je nastala okoli tega sistema za upravljanje vsebin. In tako se zgodi, da ima StudioPress isto skupnost.

Facebook skupina StudioPress Genesis

Z več kot 10.000 ljudmi, ki sodelujejo v skupnosti StudioPress, ki jih sestavljajo uporabniki in razvijalci, lahko dobite podporo, ko gre za oblikovanje, funkcionalnost, varnost spletnega mesta in odpravljanje težav..

Poleg tega lahko navdih pridobite od drugih, ki so svoja spletna mesta zgradili na osnovi Genesis Framework, tako da je vaše spletno mesto najboljše, kar je lahko.

Uradni forum StudioPress

Najbolj kul del te velike skupnosti je, da obstaja spletna stran, ki je namenjena uporabnikom Genesisa. Tukaj lahko najdete naslednje:

 • Facebook stran
 • Twitter račun
 • Slabe skupnosti
 • Skupnost Wiki
 • Posodobitve, odrezki kode ter nasveti in triki iz skupnosti
 • StudioPress Podcast
 • Dribbleble
 • in seveda uradni forumi StudioPress skupnosti

Poleg tega, če potrebujete nekoga, ki vam bo pomagal zasnovati ali razviti spletno mesto po meri za vas, ima StudioPress pripravljen seznam strokovnjakov Genesis, ki vam lahko pomagajo pri kakršnih koli opravkih, ki jih potrebujete. Oglejte si profile razvijalcev, portfelje njihovega dela in kontaktne podatke, da lahko začnete graditi svoje spletno mesto z ljudmi, ki resnično vedo, kako uporabljati okvir Genesis.

11. Dokumentacija in podpora

Kakovostna tema ne bi bila dobra, če ne bi bilo ustrezne dokumentacije in podpore. In kot najbolj priljubljen okvir WordPress na svetu bi morali pričakovati, da bi imel StudioPress najboljše od obeh.

 • Uporabniki StudioPress imajo dostop do ekskluzivnega uporabniškega računa, kjer je mogoče najti pomoč in dokumentacijo. Toda za tiste, ki potrebujejo pomoč pri drugih otroških temah Genesis, boste našli razdelek s pogostimi vprašanji in posodobljen blog o vsem, kar je povezano s StudioPressom, ustvarjanjem spletnega mesta, glasilom, novicami in še več.
 • Uporabniki teme StudioPress lahko dostopajo do razdelka foruma, ki je gostitelj na spletni strani StudioPress. Postavljajte vprašanja, poiščite odgovore in se vključite v rastočo skupnost.

nastavitev teme in navodila za tiskanje studiopress

 • Ko kupite svojo temo, imate dostop do enostavnega sledenja navodila za nastavitev teme in kako si ga lahko prilagodite.

Priljubljene teme StudioPress

Na izbiro je toliko čudovitih tematik StudioPress, zato smo, da bi vam dali vzorec, zaokrožili nekaj najboljših. Upoštevajte le, da lahko vse otroške teme prilagodijo tako, kot se vam zdi primerno.

1. Akademija Pro

Tema Akademije Pro StudioPress

Akademija Pro je namenjen vsem, ki želijo ustvariti spletni tečaj, lastnike spletnih mest za člane in prodajalce izobraževalnih vsebin.

Najboljše lastnosti:

 • Prilagojevalnik tem v živo
 • Prilagodljiva glava z nalaganjem logotipa
 • Mobilni prijazen in odziven dizajn
 • 6 vgrajenih področij gradnikov
 • Združljivo z WooCommerce
 • Predloga strani s ceno
 • Prevod pripravljen
 • Ekskluzivna ciljna stran

Več podrobnosti in predstavitev v živo – https://my.studiopress.com/themes/academy/

2. Foodie Pro

Foodie Pro - StudioPress tema

Foodie Pro je minimalistična otroška tematika Genesis, ki ima tudi naslov kot najbolj prilagodljiva tema Geneze do zdaj.

Najboljše lastnosti:

 • Predloge strani po meri
 • 3 možnosti postavitve domače strani
 • 5 območij gradnikov na širokem mestu
 • Mobilno odziven dizajn
 • Sposobnost prevajanja
 • Oznaka HYML5

Več podrobnosti in predstavitev v živo – https://my.studiopress.com/themes/foodie/

3. Maker Pro

Tema Maker Pro StudioPress

Maker Pro je kot nalašč za tiste z veliko idej, ki jih želijo deliti s svojimi zvestimi bralci, pa tudi za tiste, ki iščejo odlično mesto za predstavitev svojih čudovitih slik.

Najboljše lastnosti:

 • Veliko vgrajenih prostorov za gradnike
 • Vnaprej izdelane predloge strani po meri
 • 3 možnosti postavitve
 • Glava po meri skupaj z nalaganjem logotipa
 • Prilagojevalnik tem v živo
 • Mobilni prijazen dizajn
 • Prevod pripravljen
 • Vnaprej oblikovana avtorica, pristajalna stran in stran za stike

Več podrobnosti in predstavitev v živo – https://my.studiopress.com/themes/maker/

4. AgentPress Pro

AgentPress Pro StudioPress tema

AgentPress Pro je primeren za tiste v nepremičninski industriji, ki želijo zgraditi uspešen posel in ustvariti zadovoljne stranke.

Najboljše lastnosti:

 • Funkcije pametnih seznamov
 • Območja pripomočkov za domačo stran
 • Vrste objav, taksonomije in pripomočki po meri
 • Odziven dizajn
 • Enostaven za izdelavo, prilagodljiv razdelek glave
 • 4 edinstvene barvne sheme
 • 6 različnih možnosti postavitve
 • Napredna funkcija iskanja
 • Predstavljene slike in opisi objav

Več podrobnosti in predstavitev v živo – https://my.studiopress.com/themes/agentpress/

5. All-Theme paket paket StudioPress Pro Plus

All-Theme paket paket StudioPress Pro Plus

Če vam je všeč misel, da lahko kadar koli dostopate do vseh otroških tem Genesis, ki jih je ustvaril StudioPress, ali menite, da boste želeli pogosto preklopiti zasnovo svojega spletnega mesta, morda razmislite o vlaganju v Celotni paket Pro Plus.

Za enkratno plačilo 499,95 USD prejmete takojšen in neomejen dostop ter podporo in posodobitve za vse teme, ki jih je ustvaril StudioPress (Dostop PLUS do prihodnjih tematskih različic) ter teme tretjih oseb, ki jih podpira StudioPress.

Poleg tega imate dostop do okvira Genesis, kar je odlično, če želite prvič uporabiti temo StudioPress. Tu smo zajeli vrsto drugih tematskih paketov WordPress.

Načrti tematik StudioPress & Cenitev

studiopress načrti in cene

Kot že veste, za uporabo katere koli otroške teme StudioPress morate imeti okvir Genesis. Ta okvir stane 59,95 USD, čeprav ga enkrat imate, ga nikoli več ne morate kupiti, ne glede na to, kolikokrat spremenite otroško temo.

Kar zadeva otroške teme StudioPress, vse teme, ki jih ustvari StudioPress, stanejo 129,95 USD (enkratno plačilo) in vključujejo okvir Geneze. Vse teme tretjih oseb, ki se prodajajo na spletnem mestu StudioPress, so posamezne cene in vključujejo tudi okvir Genesis.

Torej samo, da povzamem: Genesis Framework je sam 59,95 USD (enkratni stroški in vključujejo začetno temo) in tema StudioPress je 129,95 USD (enkratni stroški in vključuje okvir Geneze).

Gostovanje StudioPress strani WordPress gostovanje

Za razliko od mnogih tematskih prodajaln StudioPress lastnikom spletnih strani ponuja tudi upravljanje WordPress gostovanja, skupaj z vsemi funkcijami, ki jih pričakujete od visokokakovostnega ponudnika gostovanja.

Nadgradnja: WP Engine je junija 2018 kupil StudioPress in StudioPress Sites zdaj poganja WP Engine. (preberite moj pregled WP Engine tukaj). Njihove rešitve za gostovanje v WordPressu omogočajo vašim spletnim mestom visoko razpoložljivost, hitrost, razširljivost in varnost, podprto z nagrajeno ekipo za podporo strankam, ki vam je na voljo 24/7/365.

spletna mesta studiopress hosting

V celoti urejena ponudba gostovanja programa WordPress Sites:

 • Zaveza k optimalni hitrosti in zmogljivosti
 • Trdna varnost z nadzorom lokacije Sucuri
 • Napredne funkcije SEO
 • Superior 24/7 podpora
 • Vnaprej nameščen WordPress CMS
 • 24 vnaprej nameščenih tem StudioPress + Genesis Framework
 • Samodejne posodobitve za WordPress in Genesis
 • Namestitev priporočenih vtičnikov z enim klikom
 • Brez omejitev prometa ali skritih pristojbin
 • Namestitev SSL certifikata z enim klikom

Na voljo so trije načrti gostovanja, odvisno od vaših potreb:

spletna mesta studiopress načrtujejo cene

In če niste prepričani, kateri načrt je pravi za vas, vam lahko pomagate s kvizom, ki vam bo pomagal pri izbiri najboljšega načrta gostovanja za vas.

Prednosti in slabosti teme StudioPress

Čeprav je StudioPress veliko tematsko podjetje, je treba pred dokončno odločitvijo upoštevati nekaj prednosti in slabosti.

Prednosti

 • Vse teme so popolnoma odzivne in mobilne prijazne, skupaj z oznako HTML5
 • Ker je zgrajena na trdnem okviru Genesis, so stvari varne
 • Obstaja velika skupnost uporabnikov in razvijalcev Genesis, s katerimi lahko komuniciramo
 • Hiter čas nalaganja, omejeni nabori funkcij in uporaba otroške teme = boljše delovanje in varnost
 • Številna razpoložljiva dokumentacija in podpora, ko potrebujete pomoč
 • Čista koda sledi najboljšim praksam programa WordPress
 • Teme so stoodstotno združljive s WordPress Gutenberg

Slabosti

 • Cenovna točka je za nekatere ljudi nekoliko
 • Zaradi pomanjkanja obsežnih naborov funkcij so teme podobne
 • Zanašanje na vtičnike za dodano zasnovo in funkcionalnost dodaja čas, trud in denar
 • Če ste začetnik WordPressa, ki poskuša ustvariti spletno mesto, potem Genesis ni vaša idealna možnost
 • Želim si, da bi z nastavitvijo teme z enim klikom prišlo več tem

Pregled tem StudioPress: Končne misli

Če iščete visokokakovostno in varno WordPress temo za svoje spletno mesto, je iskanje teme StudioPress vedno dobra ideja. Vse njihove teme imajo močne temelje, ki vodijo po priljubljenosti, imajo dovolj zasnove in funkcionalnosti za izgradnjo konkurenčnega spletnega mesta in so enostavne za uporabo, ne glede na to, ali ste napredni razvijalci ali novi lastnik spletnega mesta.

Upam, da ste uživali v tem pregledu StudioPress in Genesis Framework. Sem zamudil nekaj pomembnega, za kar mislite, da bi moral biti tukaj vključen? Potem bi vse rad slišal v spodnjih komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map