Pregled teme Astra WordPress

Ali potrebujete resnično večnamensko temo za WordPress, hitro se nalagajo in prihajajo z vsemi oblikovalskimi elementi, ki bi jih morda potrebovali za ustvarjanje izvrstne spletne trgovine, bloga, podjetja ali portfelja? Potem je Astra tema WordPressa, ki jo potrebujete!


Povzetek pregleda teme Astra (ključne točke)

ikona informacij O tem
Astra je resnično večnamenski, hitro se nalaga, SEO prijazen in vsebuje vse oblikovalske elemente, ki jih potrebujete za ustvarjanje izjemne spletne trgovine, bloga, podjetja ali portfelja WordPress spletnega mesta.
ikona dolarja Cena
Astra tema je popolnoma zastonj – zdaj in za vedno. Pro addon (z dodanimi funkcijami in začetnimi mesti) se začne ob 59 dolarjev na leto ali 249 dolarjev za življenjsko dobo.
ikona happyface Prednosti
Za začetek ima Astra 600.000+ aktivnih inštalacij in skoraj 3200+ ocen s petimi zvezdicami na WordPress.org. Astra je združljivost z vsemi glavnimi ustvarjalci strani. Astra je ena izmed najhitrejše teme, poleg 100-ih že pripravljenih za uporabo začetnih mest, prilagodljive možnosti pa so neverjetne.
ikona žalostne površine Slabosti
Astra je precej popolna, toda slaba stran je ta za odklepanje potrebujete dodatek Pro najbolj neverjetne lastnosti. Vendar Astra Pro prihaja po zelo ugodni ceni.
ikona razsodbe Razsodba
Astra je fantastična tema, saj gre za večno brezplačno temo WordPress, ki je osredotočena na hitrost, SEO in oblikovanje, različico Pro pa lahko dobite za 59 dolarjev z dodatnimi funkcijami in več začetnimi spletnimi mesti.

wpastra.com
Skoči na: – – – – – WPAstra.com

V preteklosti ste morda težko našli odlično temo. Navsezadnje je na trgu nekaj neverjetnih večnamenskih tem, ki se ponašajo s kopico funkcij. Težava pa je v tem, da veliko od teh žrtvuje hitrost in uspešnost vašega spletnega mesta, da bi vam dali vse, kar potrebujete (in nekaj).

Do zdaj je tako.

Astra je večnamenska WordPress tema, ki jo je ustvaril Brainstorm Force in jo uporablja 600.000 ljudi in šteje. Ekipa, ki stoji za Astro, posluje že desetletje in jo sestavljajo strastni razvijalci, oblikovalci, pisci in tržniki, ki vedo, kaj je potrebno za ustvarjanje izdelkov, ki jih lastniki WordPress spletnih mest potrebujejo in ljubijo.

In da vam dokažemo, da je Astra vredno razmisliti o vašem spletnem mestu, bomo začeli z deljenjem, da je to del top 5 najbolj priljubljenih tem, ki se trenutno uporabljajo..

astra je priljubljena tema

Toda ne skrbite, tej prilagodljivi temi je več kot le priljubljenost. Danes si bomo ogledali, zakaj je ta WordPress tema vredna ogleda in kako vam lahko pomaga doseči cilje.

Kaj je Astra?

tema astre wordpress

Astra je tema programa WordPress, ki lastnikom spletnih strani vseh vrst ponuja preprost, cenovno dostopen in enostaven način za ustvarjanje poljubnih spletnih strani. Ne glede na to, ali ste profesionalni uber in želite čist in minimalen slog ali pa ste umetnik, ki ustvarja kreativnost in barvo, ima Astra tisto, kar potrebujete za dosego svojih ciljev.

Astra je pred kratkim na WordPress.org prečkala 600.000+ aktivnih instalacij s skoraj 3200+ pet zvezdicami.

Tu je kratki pogled na to, kaj lahko pričakujete, ko boste uporabili Astro:

 • Zelo hitro delovanje
 • Integracija ustvarjalca strani
 • Uporabniku prijazen vmesnik
 • Združljivost WooCommerce
 • Dostopnost pripravljena
 • SEO prijazna oznaka
 • Prevod in RTL pripravljen
 • 100% odprtokodni vir

100% garancija za vračilo denarja brez tveganja! Pridružite se več kot 600.000+ ljubiteljem Astre!

S toliko WordPress temami, zaradi česar Astra izstopa od konkurence?

Hitrost – Astra je narejena za hitrost. Je najbolj lahka tema, ki je na voljo na trgu in ponuja neprimerljivo zmogljivost. Pri privzetih podatkih WordPress Astra naloži manj kot pol sekunde, tudi če so vključeni vsi moduli. Zgrajena je za hitrost in popolnoma optimizirana za delovanje. Velikost – Potrebuje manj kot 50 KB sredstev, medtem ko večina drugih tem WordPress zahteva vsaj 300 KB. 200+ začetnih mest – Tema Astra je kot nalašč za nekoga, ki začenja. Z nastavitvami v orodju za prilagoditev WordPress-a ne le, da lahko preprosto nadzirate videz spletnega mesta; lahko pa tudi brezplačno uvozite popolno začetno mesto s pomočjo vtičnika Astra Sites. Enostavna prilagoditev – Brez znanja o kodiranju lahko kdorkoli zelo preprosto spremeni oblikovalnik s programom WordPress customizer. To je najboljša tema za priljubljene vtičnike za ustvarjanje strani, kot so Elementor, Beaver Builder, Thrive Architect, Gutenberg & drugi. Astra Pro je na voljo z belo oznako. To je zelo koristno, da agencije izvajajo svoje blagovne znamke po meri. To je možnost, ki jo v strokovni različici tem lahko redko opazimo. Kakovost kode – Astra je zelo dobro kodirana in ekipa, ki stoji za njo, je velika podpora. Odlično deluje tudi z novim urejevalnikom blokov WordPress, kot tudi z Beaver Builderjem in Elementorjem, tako da je odlična možnost, ne glede na to, kako gradite svojo vsebino. Astra našim strankam zagotavlja profesionalno, eno do eno podporo prek sistema vozovnic. “
logotip teme astra
Sujay Pawar – soustanovitelj skupine Brainstorm Force

Zdaj pa si poglejmo globlje vse te osnovne značilnosti.

Najboljše lastnosti Astre

Super hitra hitrost in zmogljivost

Astra je ena najlažjih tem na trgu kot ena najhitrejših večnamenskih tematik. Pravzaprav je bila Astra zasnovana z mislijo na hitrost.

zmogljivost in hitrost astre

Na voljo je s 50 KB, kar je veliko manj kot večina tem WordPress, ki se gibljejo okoli oznake 300KB brez vsebine spletnega mesta. Poleg tega ima dobro rezultate na hitrostnih testih, kot so Pingdom, Google Page Insights in GTmetrix.

Kot lahko vidite tukaj, Astra tudi z nekaj demo vsebinami naloži skoraj eno sekundo in zasluži A na Pingdomu:

test hitrosti pingdom

Razvijalci Astre so onemogočili tudi jQuery, kar lahko ovira vaše zunanje optimizacije hitrosti. Čeprav uporaba Astre ne bo zagotovila najhitrejših časov nalaganja na internetu, če jo združite z drugimi optimizacijo hitrosti in zmogljivosti, nikoli ne boste imeli težav.

Integracije strani Builder

Astra ne samo da deluje z obilico vtičnikov WordPress, ampak je bila zasnovana tudi posebej za vtičnike za oblikovanje strani, kot so Gutenberg, Beaver Builder, Elementor, Origin Site, Visual Composer, Thrive Architect in Divi.

integracije ustvarjalcev strani

Pravzaprav se Astra brez težav integrira z:

 • Ultimate Gutenberg Blocks Library: izkoristite zmogljivo knjižnico blokov Gutenberg, da prilagodite svoje spletno mesto z urejevalnikom WordPress Gutenberg. Dodajte stvari, kot so polje z informacijami, gumbi, skupinski del, cenik, gumbi za družabne deleže in celo pričevanja, vse brez kode.
 • Ultimate Addons za Beaver Builder: uživajte v 60+ modulih, 200+ razdelkih vrstic in 100+ predlogah strani v oblaku predloge (kar je vodilna funkcija Astre), da prilagodite svoje spletno mesto. Da ne omenjam, lahko uporabite funkcijo bele etikete, ki je odlična za gradnjo ugledne agencije.
 • Končni dodatki za Elementor: ta vtičnik je na voljo z edinstvenimi temami in pripomočki Elementor, ki na vašo spletno stran dodajo funkcionalnost za izboljšanje uporabniške izkušnje in povečanje konverzij. Ima neskončne možnosti oblikovanja, vam pomaga hitreje graditi spletno mesto, je združljiv z WooCommerce in je pripravljen za prevod.

Ko uporabljate temo Astra, lahko stvari po želji prilagodite celo stran po stran. To je zato, ker ko je Astra aktivirana, se v urejevalniku prikaže novo polje z nastavitvami (ne glede na ustvarjalca strani, ki ga uporabljate), ki vam omogoča nadzor, da morate ustvariti spletno mesto, ki predstavlja vašo blagovno znamko.

nastavitve teme Astra

WordPress Customizer in spremembe v realnem času

Za prilagoditev same teme Astra uporablja domači WordPress Customizer v realnem času. Spremembe, ki jih naredite na svojem spletnem mestu, so v realnem času vidne na plošči za predogled, zato vedno veste, kako bo prikazano vaše spletno mesto, preden kliknete »Objavi«.

In čeprav se to morda zdi splošna funkcija, saj večina tem WordPress ponuja tovrstni dostop, je Astra ločena od ostalih, ker je na voljo toliko možnosti za prilagoditev dang.

astra live customizer

Na primer, lahko stvari, kot je tipografija, globalno prilagodite, tako da ima vaše spletno mesto dosleden videz.

globalne nastavitve astre

Lahko pa spremenite način prikaza svojih stranskih vrstic, omogočite drobtine ali celo spremenite posamezne objave v smislu predstavljene slike, naslova in blogskih metapodatkov, komentarjev, kategorije in celo avtorja.

prilagoditev po astrah

Na koncu je Astra prilagodljiva tema WordPress, ki lastnikom spletnih strani omogoča enostavne načine, kako narediti spremembe, potrebne za ustvarjanje popolnega spletnega mesta.

Pripravljeni za uvoz začetnih mest

Astra ima na voljo več kot 100 vnaprej oblikovanih spletnih mest, ki vam pomagajo pri izdelavi lastnega spletnega mesta. Če želite dostopati do njih, morate samo namestiti brezplačni vtičnik Astra Starter Sites.

Preden to storite, vam Astra ponuja možnost izbire ustvarjalca strani, ki ga želite uporabiti za izdelavo spletnega mesta. To je značilnost, ki je ni opaziti v mnogih drugih temah na trgu.

ustvarjalci strani Astra

Ko izberete ustvarjalca strani, boste imeli dostop do Astra Starter Sites, ki so vsa razčlenjena na kategorije, kot so blog, poslovanje in e-trgovina, da bi olajšali iskanje..

spletna mesta astra starter

Če najdete predlogo, ki vam je všeč, je uvoz tako preprost kot klik »Uvozi spletno mesto«.

Čeprav je Astra narejena za začetnike (kar pomeni, da se nikoli ne smete dotikati nobene kode), je dobro vedeti, da je Astra primerna tudi za izkušene razvijalce. Obstaja veliko kavljev in filtrov za enostavno dodajanje vsebine spletnega mesta. Astra je tudi 100% odprtokodna, tako da, če želite pogledati kodo teme, lahko na Github.

In samo v primeru, da si ne-razvijalec želi iste funkcije, je vedno vtičnik Astra Hooks za ustvarjanje edinstvene vsebine in kode, ne da bi pri tem potreboval nobeno drugo tehnično znanje.

Astro lahko razširite tudi s vtičniki, na WordPress.org je na voljo veliko brezplačnih vtičnikov, narejenih posebej za Astro, ki jih lahko uporabite.

vtičniki za astra wordpress

Astra: Prosti proti Pro

Astra je popolnoma brezplačna – zdaj in za vedno. Če pa želite izkoristiti ekskluzivne dodatne funkcije, je na voljo cenovno ugodna premijska različica teme, ki vsebuje naslednje stvari:

 • Dodatna demo-mesta, pripravljena za uvoz
 • Dostop do vseh vtičnikov za razvijalce – Schema Pro, Pretvori Pro in WP Portfolio
 • Dodatna prilagoditev glave, kot so mobilne, lepljive in mega menije
 • Povečana tipografija in nadzor barv za podnožje, gumb stranske vrstice, spletni dnevnik in vsebine
 • Več možnosti postavitve, kot so zidanje, vsebina izvlečkov, objavljanje strani in neskončno nalaganje
 • WooCommerce specifične funkcije, kot so dvostopenjska blagajna, Ajax vozički, hitri ogled, neskončno drsenje in še več
 • Integracija z močnimi vtičniki, kot so LearnDash, LifterLMS in enostavni digitalni prenosi
 • Podpora za e-poštno sporočilo

Če torej potrebujete nekaj dodatnega, je vlaganje v Astra Pro morda prava izbira za vas.

Brezplačna tema Astre je – brezplačna, a kakšne so glavne prednosti pridobivanja različice Astra Pro?

»Tema Astra je brezplačna tema WordPress z vsemi potrebnimi funkcijami, ki jih potrebujete za izdelavo spletnega mesta. Medtem ko dodatek Astra Pro doda naprednejše funkcije in funkcionalnosti, da prihranite čas. S programom Astra Pro boste lahko izbirali med različnimi postavitvami spletnih strani. Dobiš tudi boljšo tipografijo, več barv & možnosti ozadja, lepljiva glava, več postavitev blogov, edinstvene funkcije integracij WooCommerce, prilagojene postavitve in še veliko več. “
logotip teme astra
Sujay Pawar – soustanovitelj skupine Brainstorm Force

100% garancija za vračilo denarja brez tveganja! Pridružite se več kot 600.000+ ljubiteljem Astre!

Načrti in cene

Astra je brezplačna za prenos iz WordPress Repozitorija. Vedno je bilo in vedno bo – zdaj in za vedno.

Glede na to je za tiste, ki želijo Astra Pro, na voljo nekaj premijskih načrtov:

 • Astra Pro (59 USD): vse profesionalne funkcije, 20+ brezplačnih začetnih mest, ena na ena podpora za e-pošto, obsežno usposabljanje, neomejena uporaba spletnega mesta
 • Paket mini agencij (169 USD): vse funkcije Astre Pro plus 60+ brezplačnih zaganjalnikov, WP Portfolio vtičnik in izbira med Ultimate Addons za Elementor ali Ultimate Addons za Beaver Builder
 • Agencijski sveženj (249 USD): vse funkcije Mini Agency Bundle plus 60+ mest za zagon agencije, vsi vtičniki za razvijalce, SkillJet Academy in vsi prihodnji vtičniki

Zaščiteni ste z 14-dnevno 100-odstotno garancijo denarja, le v primeru, da se Astra (in vse, kar dobite z njo) ni tisto, kar potrebujete.

Pogosta vprašanja

Sledi pregled nekaterih najpogostejših vprašanj o Astri:

 1. Ali je tema Astre brezplačna? Da, tema Astre je za vedno brezplačna. Obstaja tudi dodatek Astra Pro, ki doda več funkcij, ki se začnejo pri 59 dolarjih na leto (ali 249 dolarjev za življenje).
 2. Katere ustvarjalce strani lahko uporabljam pri Astri? Astra se združuje z vsemi glavnimi vtičniki za ustvarjanje strani, kot so Gutenberg, Beaver Builder, Elementor, Origin Site, Visual Composer, Thrive Architect in Divi.
 3. Kaj je Astra Pro addon? Astra Pro (59 dolarjev na leto ali 249 dolarjev za življenjsko dobo) je dodatek, ki ponuja več funkcij, kot so lepljivi zasloni glave glave, več postavitev spletnih strani, premium začetna spletna mesta, postavitve po meri, tipografija in barve, belo označevanje in še več.
 4. Na koliko spletnih mestih lahko uporabljam Astro? Astro in vtičnike lahko uporabljate na neomejenem številu spletnih mest, ki jih imate.
 5. Kakšno podporo lahko pričakujem? Če uporabljate brezplačno različico Astre, lahko dobite koristno podporo na forumu WordPress.org ali prejmete e-poštno podporo po e-pošti s katerim koli nakupom premium teme Astra.
 6. Ali moram vsako leto obnavljati licenco za temo? Ne, Astra bo še naprej delovala po vašem prvoletnem nakupu. Vsako leto morate obnoviti licenco samo, če želite še naprej prejemati posodobitve in podporo.
 7. Ali obstaja garancija za vračilo denarja? Obstaja 14-dnevno jamstvo za vračilo denarja, če z nakupom sploh niste zadovoljni.
 8. Ali lahko uporabljam svoje paketne vtičnike na spletnih mestih, ki ne uporabljajo Astre? Da, naše vtičnike lahko uporabite na katerem koli spletnem mestu, brez ali brez teme Astra.
 9. Kateri vtičniki za ustvarjanje strani se uporabljajo pri predstavitvah spletnih mest? Elementor, Beaver Builder ali Gutenberg se uporabljajo za izdelavo spletnega mesta s pomočjo demo strani.

Povzetek

pregled teme Astra

Na koncu je Astra ena najboljših večnamenskih WordPress tem na trgu. Poleg tega je narejen za SEO in hitrost. In poleg tega je tudi eden najbolj dostopnih ker je zastonj.

Astra ponuja preprosto uporabo vseh tem, ki bi jih morale imeti WordPress, zato lahko lastniki spletnih strani za začetnike ustvarijo enovrstna spletna mesta, ne da bi pri tem imeli nobeno znanje o kodiranju ali tehnične veščine.

In zahvaljujoč že vnaprej izdelanim predstavitvenim mestom za vsakogar, lahko vsakdo v nobenem trenutku vzpostavi in ​​deluje popolnoma funkcionalno spletno mesto. Da bi bila Astra bolj vsestranska tema, je na voljo tudi veliko vgrajene funkcionalnosti za razvijalce, zaradi česar je popolna možnost za tiste, ki radi kodirajo ali gradijo zapletena spletna mesta za stranke.

Ne glede na to, ali uporabljate brezplačno različico Astre ali Astra Pro, je vredno razmisliti o naslednjem mestu WordPress, ki ga nameravate zgraditi.

100% garancija za vračilo denarja brez tveganja! Pridružite se več kot 600.000+ ljubiteljem Astre!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map