Pregled tematike Genesis Framework & StudioPress

Odabir teme za WordPress jedna je od najtežih stvari ovih dana. Uostalom, sam broj opcija čini suženje izbora gotovo nemogućim. Od skupova značajki do tržnica, a da ne spominjem cjenovne točke, kako znate gdje započeti? Uđi Genesis Framework i teme StudioPress.


Srećom, u nastojanju da vam pomognemo odabrati savršenu WordPress temu za svoju web stranicu, podrobnije ćemo pogledati jednu od trenutno najpopularnijih tematskih radnji u industriji – StudioPress.

Pomoću više od 200.000 zadovoljnih kupaca, napajanje pola milijuna web stranica i hvalisanje zajednice od 10 tisuća korisnika i programera, StudioPress bi mogao biti najbolji način.

I jesam li spomenuo da se sviđa Matt Mullenweg (osnivač WordPressa), Yoast, WPBeginner, Copyblogger i Problogger svi koriste teme StudioPress za svoje web stranice. (FYI ova web stranica također koristi StudioPress i prilagođenu verziju središnje podređene teme)

pregled okvira geneze i teme studiopressa

Ako to ne pokaže da StudioPress vrijedi razmisliti, nisam siguran što će. To je reklo, u ovome Pregled okvira knjige Genesis i teme StudioPress Pogledat ću što vam StudioPress teme svejedno nude, i vidim da li se to ne promijeni.

Što je StudioPress?

što je studiopress?

StudioPress je tvorac izvanrednog okvira Genesisa koji je upravo jedan od najpoznatijih tema WordPressa. Brian Gardner stvorio je StudioPress i okvir Genesis još 2010. godine kako bi uveo lakše ažuriranja tema za vlasnike web mjesta WordPress. U lipnju 2018. WP Engine kupio je StudioPress, uključujući Genesis Framework.

WordPress okvir za genezu

Okvir Genesis daje WordPress web stranicama dobro dizajniran, siguran, brz utovar i SEO optimizirane temelje kako biste mogli izgraditi stranicu svojih snova.

Pogledajte neke od najboljih značajki Genesisa:

 • Mobitel za obitelji
 • Widget spreman
 • Ugrađeni sustav za komentare
 • Istaknute slike veličine automatske veličine
 • Funkcija oglašavanja
 • Više mogućnosti izgleda
 • Prilagoditelj tema uživo
 • Prilagođeni predlošci stranica

Na kraju, dolazi s stvarima kao što su neograničena podrška, ažuriranja i web stranice, a sve za jednu nisku cijenu.

Genesis Framework je dovoljno napredan da stručni programeri mogu iskoristiti prednosti i prilagoditi se od temelja, a istovremeno su dovoljno jednostavni da čak i najzapaženiji vlasnici web stranica naprave nešto vrijedno.

Iako je Genesis savršen kao samostalna početnička tema, važno je napomenuti da je osnovna tema s osnovnom funkcionalnošću i dizajnom. Zapravo, to je više temelj, nego tema. Prava zabava dolazi kada počnete dodavati podređene teme Genesis u vašu web stranicu WordPress.

Drugim riječima, s WordPressom u srži vaše web stranice, Genesisom koja pruža temelje, i StudioPress dječjim temama koje nude dizajn i funkcionalnost, imat ćete spektakularnu web stranicu ni u kojem trenutku.

Teme za dijete StudioPress

S Genesisom se mogu koristiti samo podređene teme koje su osmišljene za rad s Okvirom Genesisa. Međutim, svatko može stvoriti dječju temu za Postanak. U stvari, mnogi ljudi su učinili upravo to za sebe i druge.

Teme za djecu StudioPress Genesis

Teme podrijetla Genesis pružaju vam fleksibilnost za stvaranje bilo koje vrste web stranica koje se možete sjetiti. Ako vas zanima kako bi web lokacija StudioPress mogla izgledati za vas, samo pogledajte StudioPress izlog web stranica koje su dizajnirali blogeri, dizajneri i programeri svih razina vještina.

Dodaci StudioPress

Kao da stvaranje najpopularnijeg okvira WordPressa do sada nije bilo dovoljno, zajedno s mnoštvom dječjih tema koje bi nadopunile snove bilo kojeg vlasnika web mjesta, StudioPress nudi i širok izbor dodataka koji će vam pomoći proširiti dizajn i funkcionalnost vaše web stranice..

Slijedi početni popis koji vam daje predstavu o tome što je dostupno:

 • AgentPress Popisi: stvorite sustav upravljanja unosima
 • Genesis Connect za WooCommerce: izgradite trgovinu za e-trgovinu koristeći popularni WooCommerce dodatak
 • Genesis Simple Share: Dodajte prekrasne gumbe za dijeljenje društvenih mreža bilo kojoj podređenoj temi Genesis
 • Jednostavni URL-ovi: stvarajte, upravljajte i pratite sve izlazne veze pomoću prilagođenih vrsta posta i 301 preusmjeravanja

I to je samo početak! Skladište dodataka WordPress ima stotine besplatnih dodataka StudioPress koje možete koristiti.

A sada prijeđimo na dobar dio i pogledajte značajke tematike StudioPress koje će vam osigurati sve što je potrebno za uspješnu web stranicu.

Značajke tema StudioPress

Sve StudioPress teme dolaze sa standardnim značajkama kao što su brza vremena učitavanja, prilagodljiv dizajn, čisti kôd za sigurnost, SEO optimizacija i minimalne mogućnosti za pojednostavljeno iskustvo izrade web stranica.

I dok su teme StudioPress-a zamišljene da budu što bezbolnije, dobro je znati da to neće raditi svima. Zapravo, neki žele višenamjenske teme kao što su Divi (pročitajte moj Divi pregled ovdje) ili Avada kako bi tijekom procesa izrade web mjesta mogli pristupiti što većem broju fizičkih mogućnosti..

Međutim, ima puno više tema za StudioPress nego što ih upada u oči, posebno ako odaberete pravu podređenu temu.

Pogledajmo.

1. Optimizacija za tražilice (SEO)

Teme StudioPressa izgrađene su na čistom kôdu koji zadovoljava najviše standarde WordPress koda. Kao rezultat toga, vaša će web stranica uvijek raditi brzo, sigurno i glatko za vrhunsko korisničko iskustvo.

A što je vaša web stranica bolja u pokretu, zadovoljniji će biti vaši kupci (ako pružite visokokvalitetni sadržaj, proizvode / usluge i više za posjetitelje web mjesta).

studiopress optimizacija za tražilice

Kada posjetitelji web-lokacije budu zainteresirani za sadržaj vaše web stranice i primijete brzinu i performanse, oni će se zadržati duže na vašoj web lokaciji, dijeliti sadržaj s prijateljima i obitelji i čak obavljati više kupovina, a sve će to pomoći u poboljšanju ocjena vašeg pretraživača..

Samo budite sigurni da se ne oslanjate na Genesis Framework ili Genesis teme samo za SEO optimizaciju. Najbolje je upotrijebiti dodatak kao što je Yoast SEO za optimiziranje sadržaja, Sitemapa i slika na web lokaciji.

2. Brz i lagan

Imati web mjesto za brzo učitavanje nekada se lijepo imalo, ali danas to mora imati. Brza tema WordPressa presudna je za korisničko iskustvo, stopu konverzije i SEO.

Jedna od stvari koja razlikuje teme StudioPress od ostalih popularnih WordPress tema na tržištu jest činjenica da su sve izgrađene da budu brze i lagane. Drugim riječima, ne dolaze u paketu sa svim značajkama koje su čovječanstvu poznate samo u slučaju da vam zatreba.

Umjesto toga, ove teme su stvorene da omoguće najbolji skup značajki za izradu visoko funkcionalne web stranice, bez trunke koda koji može smanjiti brzinu vaše web stranice i utjecati na ukupnu izvedbu.

Ako vam je potrebno više dizajna i funkcionalnosti nego što je ugrađeno u podređenu temu koju ste odabrali, možete iskoristiti tisuće besplatnih i vrhunskih WordPress dodataka (poput WP Rocket predmemorije za predmemoriranje) da biste to učinili samo da, bez preopterećenja vaše web stranice i nereda s korisničkim iskustvom.

3. Dizajn za mobilne uređaje

Danas je posjećivanje web-lokacije prilagođene mobilnim uređajima obavezno. Uostalom, Google je službeno objavio još 2015. godine da će web stranice s web-lokacijama prilagođenim mobilnim uređajima dobiti poticaj rangiranja.

studiopress teme mobilni responzivni dizajn

Srećom, sve teme StudioPressa brzo reagiraju na mobitelu tako da posjetitelji web mjesta koji kliknu na vašu web lokaciju bilo koje vrste uređaja ili veličine zaslona mogu vidjeti vašu web stranicu u cijelosti bez pretjeranog zumiranja ili pomicanja.

Pored toga, tematike StudioPressa izgrađene su s HTML5 oznakom što znači da:

 • Za funkcionalnost se oslanjajte manje na dodatke
 • Radite sa svim web preglednicima
 • Imajte isti krajnji doživljaj bez obzira na uređaj
 • Imajte učinkovitiji sadržaj
 • Koristite manju širinu pojasa i brže se učitavajte

4. Sigurnost

Sigurnost web mjesta ključ je vašeg uspjeha. Uostalom, ako je vaša web lokacija hakirana i vaša web stranica ugrožena, ne samo da ćete izgubiti sav svoj naporan rad, riskirate izgubiti kupce.

StudioPress predstavio je stručnjaka i temeljnog WordPress programera Marka Jaquitta kako bi osigurao da je Genesis Framework najsigurniji okvir u okolini.

5. Pristupačnost

Nešto što vlasnici web stranica ne smatraju je koliko je njihova web lokacija dostupna onima s oštećenjima. U stvari, osobama sa oštećenjem vida, sluha, slijepim bojama ili čak privremeno onemogućenima zbog ozljede ili bolesti, može biti teško u potpunosti vidjeti vašu web stranicu dok se bave svojim sadržajem..

Posljednje što želite učiniti je otuđiti veliki dio vaše ciljne publike jer ne mogu pristupiti svim vašim web mjestima.

studiopress pristupačne teme

Međutim, teme StudioPress-a olakšavaju omogućavanje pristupa na vašoj web stranici kako bi svatko s bilo kakvom vrstom invaliditeta mogao uživati ​​na vašoj web stranici.

6. Automatska ažuriranja

Drugi način da vaše web mjesto postane ranjivo na napad je zastarjelom jezgrom WordPress-a, kao i zastarjelim dodacima i temama. I nažalost, unatoč tome što znaju za to, mnogi posjetitelji web mjesta ne provode redovita ažuriranja.

Pored toga, ponekad vlasnici web stranica izvršavaju ispravna ažuriranja i tada se nešto na njihovoj web stranici ruši. Ako se to dogodi, stručnjak bi mogao pronaći problem i popraviti sve što se dogodilo kao rezultat neuspjelog ažuriranja.

S StudioPress temom, vaša WordPress jezgra i Genesis podređena tema automatski se ažuriraju tako da se nikada ne morate brinuti oko ručnog ažuriranja..

automatska ažuriranja tema za studiopress teme

A ako želite ručno ažurirati ove dvije stvari, jednostavno isključite automatska ažuriranja i kliknite jedan gumb. Budući da StudioPress preuzima na sebe temeljito testiranje svih ažuriranja, znat ćete da su sva ažuriranja koja pokrećete kompatibilna s vašom web stranicom.

7. Moderni dizajn

studiopress moderni sesign

Nema ništa gore od pronalaženja teme svojih snova kada je riječ o pozadinskoj funkcionalnosti, samo da saznate kako je dizajn sučelja zastario i nema dobrog.

No StudioPress dolazi s modernim dizajnom koji će odgovarati bilo kojoj vrsti web mjesta, privlačiti svim posjetiteljima web mjesta i funkcionirati onako kako treba.

Tema Akademije Pro StudioPress

Pogledajmo neke od najboljih dizajnerskih karakteristika tema StudioPressa:

 • Jednostavno instaliran demo sadržaj
 • Prilagodba sheme boja, fonta i izgleda
 • Prilagođeni predlošci stranica, uključujući ekskluzivnu odredišnu stranicu
 • Početna stranica za widgete
 • 6 zadanih opcija izgleda, uključujući opcije bočne trake
 • Prilagođeno zaglavlje s mogućnošću prijenosa logotipa
 • Društveni ikoni i gumbi za dijeljenje
 • Nedavni postovi, zajedno s istaknutim slikama
 • Ugrađena traka za pretraživanje i navigacija putem krušnih krugova

8. Gutenberg spreman

Gutenberg je novi urednik postova / stranica u WordPressu i to je potpuno novo iskustvo uređivanja za moderne web stranice koristeći stranice i postove bogate medijima. Gutenberg omogućuje programerima i dizajnerima programa WordPress izradu modula za višekratnu upotrebu za dizajn i sadržaj.

Genesis i StudioPress teme su sto posto kompatibilan s Gutenbergom urednik.

9. Postavljanje teme jednim klikom

Ako ste ikada instalirali novu temu, tada znate kako lako možete konfigurirati sve tako da vaša web stranica izgleda kao demo web mjesto.

postavljanje teme jednim klikom to čini stvar prošlosti. Sada možete u učitavanje demo teme, dodataka i savršeno dizajniranih blokova Gutenberg učitati novu početnu stranicu automatski i za nekoliko minuta!

Trenutno ne dolaze sve teme StudioPressa s ovom zadivljujućom značajkom. Ovo su teme koje dolaze s postavljanjem tema jednim klikom:

 • Tema uzorka geneze
 • Authority Pro
 • Jednobojni Pro
 • Essence Pro
 • Magazin Pro
 • Revolution Pro
 • Navigacija Pro

10. Velika zajednica

Jedna od najvećih stvari o WordPressu je zajednica koja se izgradila oko tog sustava upravljanja sadržajem. I, jednostavno se događa da StudioPress ima istu vrstu zajednice.

Studio grupa StudioPress Genesis

S više od 10 000 ljudi uključenih u StudioPress zajednicu, koju čine korisnici i programeri, možete dobiti podršku kada su u pitanju dizajn, funkcionalnost, sigurnost web mjesta i rješavanje problema..

Osim toga, inspiraciju možete dobiti od drugih koji su izgradili svoje web stranice na Genesis Framework-u, tako da vaša web stranica može biti najbolje što može biti.

Službeni forum StudioPressa

Super stvar što ste dio ove velike zajednice jest to što postoji web stranica posvećena korisnicima Genesisa. Ovdje možete pronaći sljedeće:

 • Facebook stranica
 • Twitter račun
 • Slabe zajednice
 • Šifra zajednice
 • Ažuriranja, isječci koda te savjeti i trikovi iz zajednice
 • StudioPress Podcast
 • Dribbble
 • i naravno službeni forumi StudioPress zajednice

Osim toga, ako trebate nekoga da vam pomogne u dizajniranju ili razvoju prilagođene web stranice za vas, StudioPress ima kultivirani popis profesionalaca iz Genesisa koji vam mogu pomoći u bilo kojoj vrsti posla koji vam je potreban. Pogledajte profile programera, portfelje njihovog rada i kontaktne podatke kako biste mogli započeti izradu web lokacije s ljudima koji stvarno znaju koristiti okvir Genesisa.

11. Dokumentacija i podrška

Tema visoke kvalitete ne bi bila dobra ako nije postojala odgovarajuća dokumentacija i podrška. A kao najpopularniji WordPress okvir na svijetu trebali biste očekivati ​​da će StudioPress imati i jedno i drugo.

 • Korisnici StudioPressa imaju pristup ekskluzivnom korisničkom računu na kojem se mogu naći pomoć i dokumentacija. No, za one kojima je potrebna pomoć u vezi sa temama za djecu Genesis treće strane, naći ćete odjeljak s FAQ-om i ažurirani blog o svemu što je povezano sa StudioPressom, izradom web stranica, biltenom, vijestima i drugim.
 • Korisnici teme StudioPress mogu pristupiti odjeljku foruma koji je domaćin na web stranici StudioPress. Postavljajte pitanja, pronađite odgovore i uključite se u rastuću zajednicu.

postavljanje tema i upute za studiopress

 • Nakon što ste kupili svoju temu, dobivate pristup koji ćete lako pratiti upute o postavljanju teme i kako to možete prilagoditi.

Popularne teme StudioPress

Postoji toliko divnih tema za StudioPress koje smo mogli izabrati, pa smo, u nastojanju da vam pružimo uzorak, zaokružili neke od najboljih. Samo imajte na umu da sve teme djece mogu biti prilagođene onako kako vi smatrate prikladnim.

1. Akademija Pro

Tema Akademije Pro StudioPress

Akademija Pro dizajniran je za one koji žele stvoriti internetski tečaj, vlasnike web stranica za članstvo i trgovce obrazovnim sadržajima.

Glavne značajke:

 • Prilagoditelj tema uživo
 • Prilagodljivo zaglavlje s prijenosom logotipa
 • Dizajn prilagođen mobilnim uređajima
 • 6 ugrađenih područja widgeta
 • Kompatibilna WooCommerce
 • Predložak stranice s cijenama
 • Prijevod je spreman
 • Ekskluzivna odredišna stranica

Više pojedinosti i live demo – https://my.studiopress.com/themes/academy/

2. Foodie Pro

Foodie Pro - StudioPress tema

Foodie Pro minimalistička je dječja tema Geneze koja također nosi naslov najfleksibilnije geneze teme do danas.

Glavne značajke:

 • Prilagođeni predlošci stranica
 • 3 mogućnosti izgleda početne stranice
 • 5 područja widgeta širom mjesta
 • Dizajn koji reagira na mobilne uređaje
 • Mogućnost prevođenja
 • Oznaka HYML5

Više pojedinosti i live demo – https://my.studiopress.com/themes/foodie/

3. Maker Pro

Maker Pro StudioPress tema

Maker Pro savršen je za one s puno ideja koje žele podijeliti sa svojim vjernim čitateljima, kao i one koji traže sjajno mjesto za prikazivanje svojih prekrasnih slika.

Glavne značajke:

 • Mnogo prostora za ugrađene widgete
 • Unaprijed izrađene predloške stranica
 • 3 mogućnosti izgleda
 • Prilagođeno zaglavlje zajedno s prijenosom logotipa
 • Prilagoditelj tema uživo
 • Dizajn prilagođen mobilnim uređajima
 • Prijevod je spreman
 • Unaprijed dizajnirana autorica, odredišna stranica i stranica za kontakt

Više pojedinosti i live demo – https://my.studiopress.com/themes/maker/

4. AgentPress Pro

AgentPress Pro StudioPress tema

AgentPress Pro Pogodno je za one u industriji nekretnina koji žele izgraditi uspješan posao i otvoriti zadovoljne klijente.

Glavne značajke:

 • Funkcionalnost pametnih popisa
 • Područja widgeta za početnu stranicu
 • Prilagođene vrste posta, taksonomije i widgeti
 • Odgovarajući dizajn
 • Jednostavan za izradu, prilagodljiv odjeljak zaglavlja
 • 4 jedinstvene sheme boja
 • 6 različitih opcija izgleda
 • Napredna funkcija pretraživanja
 • Istaknute slike i opisi postova

Više pojedinosti i live demo – https://my.studiopress.com/themes/agentpress/

5. StudioPress Pro Plus sve-tematski paket

All-tematski paket StudioPress Pro Plus

Ako volite pomisao da biste mogli pristupiti svim temama podređenih Genesisima kreiranim od strane StudioPressa kad god želite ili mislite da želite često mijenjati dizajn web stranice, razmislite o ulaganju u Pro Plus sve-tematski paket.

Za jednokratno plaćanje u iznosu od 499,95 USD, dobivate trenutni i neograničen pristup, plus podršku i ažuriranja za sve teme koje je stvorio StudioPress (PLUS pristup budućim izdanjima tema), plus teme trećih strana koje podržava StudioPress.

I za kraj, imate pristup Okviru Genesis, što je sjajno ako je ovo prvi put da želite koristiti temu StudioPress. Ovdje smo pokrili niz drugih tematskih paketa WordPress.

Planovi tema StudioPress & cijena

studiopress planovi i cijene

Kao što već znate, kako biste koristili bilo koju podređenu StudioPress temu, morate imati okvir Genesis. Ovaj okvir košta $ 59,95, iako ga jednom imate, nikad ga više ne morate kupovati bez obzira koliko puta promijenili temu svog djeteta.

Što se tiče područne tematike StudioPress, sve teme koje je stvorio StudioPress koštaju $ 129,95 (jednokratno plaćanje) i uključuju Okvir geneze. Sve teme trećih strana koje se prodaju na web mjestu StudioPress zasebne su cijene, a uključuju i Genesis Framework.

Dakle, samo da rezimiramo: Genesis Framework je sam $ 59,95 (jednokratni trošak i uključuje početnu temu), a tema StudioPress je $ 129,95 (jednokratni trošak i uključuje Okvir geneze).

StudioPress web stranice WordPress hosting

Za razliku od mnogih tematskih trgovina, StudioPress nudi i vlasnicima web lokacija kojima upravlja WordPress hosting, zajedno sa svim značajkama koje očekujete od kvalitetnog pružatelja usluga hostinga.

Ažuriraj: U lipnju 2018. WP Engine kupio je StudioPress i StudioPress web stranice sada pokreće WP Engine. (pročitajte moj pregled WP Engine ovdje). Njihova rješenja za WordPress hosting pružaju vašim web lokacijama visoku dostupnost, brzinu, skalabilnost i sigurnost uz potporu nagrađivanog tima za korisničku podršku koji vam je dostupan 24/7/365.

web stranice studiopress web hosting

WordPress web hosting cjelovita ponuda StudioPress web mjesta nudi:

 • Privrženost optimalnoj brzini i performansama
 • Čvrsta sigurnost uz nadzor mjesta Sucuri
 • Napredne SEO značajke
 • Superior 24/7 podrška
 • Unaprijed instalirani CMS za WordPress
 • 24 unaprijed instalirane teme StudioPress + Genesis Framework
 • Automatska ažuriranja za WordPress i Genesis
 • Instalacijom preporučenih dodataka jednim klikom
 • Nema ograničenja prometa ili skrivenih naknada
 • Instalacija SSL certifikata jednim klikom

Dostupna su tri plana hostinga ovisno o vašim individualnim potrebama:

web stranice studiopress planiraju cijene

A ako niste sigurni koji je pravi plan za vas, postoji mali uredni kviz koji će vam pomoći da odaberete najbolji hosting plan za vas..

Prednosti i nedostaci tematike StudioPress

Iako je StudioPress sjajna tematska tvrtka, postoje određene prednosti i nedostaci koje treba razmotriti prije donošenja konačne odluke.

prozodija

 • Sve teme dolaze u potpunosti odgovarajuće i mobilno prilagođene, zajedno s HTML5 oznakom
 • Budući da je izgrađena na čvrstom okviru Genesisa, stvari čine sigurno
 • Postoji velika zajednica korisnika i programera Genesis s kojima komuniciramo
 • Brza učitavanja, ograničeni skupovi značajki i korištenje dječjih tema = bolje performanse i sigurnost
 • Mnogo dostupne dokumentacije i podrške kad vam je potrebna pomoć
 • Čisti kod slijedi najbolje prakse WordPress-a
 • Teme su 100% kompatibilne s WordPress Gutenbergom

kontra

 • Cijena cijena je malo ljudi
 • Nedostatak opsežnih skupova značajki čini teme sličnima
 • Oslanjanje na dodatke za dodatni dizajn i funkcionalnost dodaje vrijeme, trud i novac
 • Ako ste potpuno početnik za WordPress koji pokušava stvoriti web mjesto, tada Genesis nije vaša idealna opcija
 • Želim da više tema dođe postavljanjem teme jednim klikom

Pregled tema StudioPress: Finalne misli

Ako tražite visokokvalitetnu, sigurnu WordPress temu za svoju web stranicu, druženje s temama StudioPress uvijek je dobra ideja. Sve su njihove teme snažne temelje koji vodi na putu popularnosti, imaju dovoljno dizajna i funkcionalnosti za izgradnju konkurentne web stranice i lako se koriste bez obzira jeste li napredni programer ili ste vlasnik novog web mjesta.

Nadam se da ste uživali u ovom pregledu StudioPress i Genesis Framework. Jesam li propustila nešto važno za što mislite da bi ovdje trebalo biti uključeno? Tada bih volio čuti sve o tome u komentarima ispod!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map