Преглед на темата на Astra WordPress

Имате ли нужда от тема на WordPress, която е наистина многофункционална, зарежда се бързо и се предлага с всички дизайнерски елементи, които биха могли да се наложи, за да създадете отличен онлайн магазин, блог, бизнес или портфолио? Тогава Astra е темата на WordPress, от която се нуждаете!


Обобщение на прегледа на темата Astra (Основни точки)

информация икона относно
Astra е наистина многофункционален, зарежда пламващо бързо, SEO приятелски и се предлага с всички дизайнерски елементи, от които се нуждаете, за да създадете отличен онлайн магазин, блог, бизнес или портфолио WordPress сайт.
икона на долара цена
Темата на Astra е напълно безплатно – сега и завинаги. Pro addon (с добавени функции и сайтове за стартиране) започва в $ 59 на година или $ 249 за цял живот.
икона за happyface Професионалисти
Като за начало Астра има 600 000+ активни инсталации и почти 3200+ петзвездни оценки на WordPress.org. Астра е съвместимост с всички основни създатели на страници. Астра е един от най-бързи теми, плюс 100-те години готови за употреба стартови сайтове, а опциите за персонализиране са невероятни.
икона sadface Против
Astra е почти перфектна, но единственият недостатък е това ще ви трябва Pro addon за отключване най-невероятните функции. Въпреки това, Astra Pro идва на много достъпна цена.
присъда икона присъда
Astra е фантастична тема, защото това е завинаги безплатна WordPress тема, която е фокусирана върху бързината, SEO и дизайна и можете да получите Pro версията за $ 59 с допълнителни функции и повече сайтове за начинаещи.

wpastra.com
Направо към: – – – – – WPAstra.com

В миналото може би ви е било трудно да намерите страхотна тема. В крайна сметка, на пазара днес има няколко невероятни многоцелеви теми, които могат да се похвалят с куп функции. Но проблемът е, че много от тях жертват скоростта и ефективността на вашия сайт, за да ви дадат всичко необходимо (плюс някои).

Досега това е така.

Astra е многоцелева WordPress тема, създадена от Brainstorm Force и се използва от 600 000 души и брои. Екипът, който стои зад Astra, работи в продължение на десетилетие и се състои от страстни разработчици, дизайнери, писатели и търговци, които знаят какво е необходимо за създаването на продукти, които собствениците на WordPress сайтове имат нужда и любов.

И за да ви докажем, че Astra си струва да се обмисли за вашия уебсайт, ще започнем с споделянето, че е част от първите 5 най-популярни теми, които се използват в момента..

astra е популярна тема

Но не се притеснявайте, тази гъвкава тема има повече от популярността. И днес ще разгледаме защо тази тема на WordPress си струва да разгледаме и как може да ви помогне да постигнете целите си.

Какво е Astra?

тема на astra wordpress

Astra е тема на WordPress, която предлага на всички собственици на сайтове прост, достъпен и лесен начин за създаване на всякакъв тип уебсайт. Независимо дали сте професионалист uber и искате изчистен и минимален стил или сте художник, който излъчва креативност и цвят, Astra има това, което ви е необходимо за постигане на целите ви.

Наскоро Astra пресече 600 000+ активни инсталации с почти 3200+ петзвездни оценки в WordPress.org.

Ето бърз поглед върху това, което можете да очаквате, когато използвате Astra:

 • Супер бързо изпълнение
 • Интеграция на създателя на страници
 • Лесен за употреба интерфейс
 • Съвместимост с WooCommerce
 • Готовност за достъпност
 • SEO приятелски маркиране
 • Преводът и RTL са готови
 • 100% отворен код

100% гаранция за връщане на парите без риск! Присъединете се към над 600 000+ любители на Astra!

С толкова много WordPress теми там, което прави Astra да изпъкне от конкуренцията?

скорост – Astra е направена за скорост. Това е най-леката тема на пазара и предлага несравнимо изпълнение. С данни от WordPress по подразбиране Astra се зарежда за по-малко от половин секунда дори при включени всички модули. Той е изграден за скорост и напълно оптимизиран за производителност. размер – Необходими са по-малко от 50 KB ресурси, докато повечето други теми на WordPress изискват поне 300 KB. 200+ начинаещи сайта – Темата на Astra е идеална за някой, който започва. Не само можете лесно да контролирате външния вид и усещането на сайта чрез настройките в WordPress Customizer; но също така можете да импортирате напълно пълен стартов сайт безплатно, като използвате приставката Astra Sites. Лесна персонализация – Без познания за кодиране, всеки може да промени дизайна много лесно чрез WordPress персонализатора. Това е най-добрата тема за популярни плъгини за създаване на страници като Elementor, Beaver Builder, Thrive Architect, Gutenberg & др. Astra Pro се предлага с опцията за бял етикет. Това е много полезно за агенциите да правят свои собствени маркови марки. Това е опция, която рядко се вижда в професионалната версия на темите. Качество на кода – Астра е много добре кодиран и отборът зад нея е страхотен в подкрепа. Освен това работи отлично с новия блок редактор на WordPress, както и с Beaver Builder и Elementor, така че е чудесен вариант, независимо как създавате съдържанието си. Astra предоставя професионална, една към една поддръжка на нашите клиенти чрез системата за билети. “
лого за тема на astra
Sujay Pawar – Съосновател на Brainstorm Force

Сега нека разгледаме по-задълбочено всички тези основни функции.

Най-добрите характеристики на Astra

Супер бърза скорост и производителност

Като една от най-леките теми на пазара, Astra заема водеща роля като една от най-бързо зареждащите се многоцелеви теми наоколо. Всъщност Astra е проектирана с бързина предвид.

производителност и скорост на astra

Той идва с 50KB, което е много по-малко от повечето теми на WordPress, които се движат около маркировката 300KB без съдържание на сайта. Плюс това, той постига добри резултати при тестове за скорост като Pingdom, Google Page Insights и GTmetrix.

Както можете да видите тук, дори и с някои демо съдържание, Astra се зарежда за почти една секунда и печели А на Pingdom:

тест за скоростта на pingdom

Разработчиците на Astra също деактивираха jQuery, което може да попречи на вашите външни оптимизации на скоростта. И докато използвате Astra, няма да ви гарантира най-бързото време за зареждане в интернет, ако го съчетаете с други оптимизации за скорост и производителност, никога няма да имате проблем.

Интеграции за създаване на страници

Astra работи не само с много WordPress плъгини, но също така е проектирана специално за работа с плъгини за създаване на страници като Gutenberg, Beaver Builder, Elementor, Origin Site, Visual Composer, Thrive Architect и Divi.

интеграции на създатели на страници

Всъщност Astra се интегрира безпроблемно със:

 • Ultimate Gutenberg Blocks Library: възползвайте се от мощната библиотека на блоковете на Гутенберг, за да персонализирате вашия сайт с помощта на редактора на WordPress Gutenberg. Добавете неща като информационна кутия, бутони, екипна секция, ценова листа, бутони за социални споделяния и дори препоръки, всички без никакъв код.
 • Крайни добавки за Beaver Builder: насладете се на 60+ модула, 200+ секционни секции и 100+ шаблони на страници в облака на шаблони (което е водеща функция на Astra), за да персонализирате вашия сайт. Да не говорим, можете да използвате функцията за бял етикет, която е чудесна за изграждане на реномирана агенция.
 • Крайни добавки за Elementor: този плъгин се предлага с уникални теми и джаджи на Elementor, които добавят функционалност към вашия сайт, за да подобрят потребителското изживяване и да засилят реализациите. Той има безкрайни възможности за дизайн, помага ви да изградите вашия сайт по-бързо, съвместим е WooCommerce и е готов за превод.

Когато използвате темата Astra, можете дори да персонализирате нещата на страница по страница, ако искате. Това е така, защото когато Astra е активирана, се появява ново поле за настройки в редактора (независимо от създателя на страници, който използвате), което ви дава контрола, от който се нуждаете, за да създадете сайт, който представлява вашата марка.

настройки на темата на astra

WordPress персонализатор и промени в реално време

За да персонализирате самата тема Astra, тя използва родния WordPress Customizer в реално време. Промените, които правите в уебсайта си, се виждат в панела за визуализация в реално време, така че винаги знаете как ще се представи вашия сайт, преди да щракнете върху „Публикуване“.

И макар това да изглежда като обща характеристика, тъй като повечето теми на WordPress предоставят този тип достъп, нещото, което отличава Astra от останалите, е, че има толкова много опции за персонализиране на данг.

astra live customizer

Например, можете да персонализирате в глобален мащаб неща като типография, така че вашият уебсайт има постоянен вид и усещане.

глобални настройки на astra

Или можете да промените начина, по който се появяват страничните ленти, да активирате галетата или дори да направите промени в единични публикации по отношение на представените изображения, заглавия и метаданни в блога, коментари, категория и дори автор.

персонализиране на astra post

В крайна сметка Astra е адаптивна тема на WordPress, която дава на собствениците на сайтове лесни начини да направят промените, необходими за създаването на перфектния уебсайт.

Готови сте за импортиране на стартерни сайтове

Astra се предлага със 100+ предварително проектирани уебсайтове, които да ви помогнат да създадете свой собствен сайт. И за да получите достъп до тях, всичко, което трябва да направите, е да инсталирате безплатния плъгин Astra Starter Sites.

Но преди да направите това, Astra ви дава възможност да изберете кой конструктор на страници да искате да използвате за изграждането на вашия сайт. Това е функция, която не се наблюдава в много други теми на пазара.

създатели на страници на astra

След като изберете създател на страници, ще имате достъп до сайтовете за начинаещи Astra, всички от които са разделени на категории като блог, бизнес и електронна търговия, за да улесните търсенето ви.

сайтове за стартиране на astra

И ако намерите шаблон, който харесвате, импортирането му е толкова лесно, колкото щракването върху „Импортиране на сайт“.

Въпреки че Astra е направена за начинаещи (което означава, че никога не трябва да докосвате нито един код), добре е да знаете, че Astra е подходяща и за опитни разработчици. Има много куки и филтри за добавяне на съдържание на сайта с лекота. Astra също е 100% отворен код, така че ако искате да погледнете кода на темата, можете на Github.

И само в случай, че непрограмист иска същите типове функции, винаги има плъгин Astra Hooks за създаване на уникално съдържание и код, без да има други технически познания.

Можете също да разширите Astra с плъгини, има много безплатни плъгини на WordPress.org, специално направени за Astra, които можете да използвате.

astra wordpress приставки

Astra: Безплатно срещу Pro

Astra е напълно безплатна – сега и завинаги. Въпреки това, ако искате да използвате изключителни допълнителни функции, има достъпна премиум версия на темата, която се предлага с неща като:

 • Допълнителни демо-сайтове, готови за внос
 • Достъп до всички добавки за програмисти – Schema Pro, Convert Pro и WP Portfolio
 • Допълнително персонализиране на хедъра като мобилни, лепкави и мега заглавки на менюто
 • Повишена типография и цветен контрол за колонтитула, бутона на страничната лента, блога и съдържанието
 • Повече опции за оформление като зидария, съдържание на откъси, публикуване на страница и безкрайно зареждане
 • Специфична функционалност на WooCommerce като каси в две стъпки, колички Ajax, бърз преглед, безкрайно превъртане и други
 • Интеграция с мощни приставки като LearnDash, LifterLMS и лесни цифрови изтегляния
 • Поддръжка по един имейл

Така че, ако се нуждаете от малко повече, инвестирането в Astra Pro може да бъде правилният избор за вас.

Безплатната тема на Astra е – безплатно, но какви са основните предимства от получаването на Astra Pro версията?

„Темата на Astra е безплатна тема на WordPress с всички необходими функции, необходими за изграждането на уебсайт. Като има предвид, че добавката Astra Pro добавя по-модерни функции и функционалности, за да ви спести време. С Astra Pro ще получите разнообразие от оформления на сайтове, от които да избирате. Освен това получавате по-добра типография, множество цветове & опции за фон, лепкава заглавка, множество оформления на блогове, уникални функции в интеграциите на WooCommerce, персонализирани оформления и много други. “
лого за тема на astra
Sujay Pawar – Съосновател на Brainstorm Force

100% гаранция за връщане на парите без риск! Присъединете се към над 600 000+ любители на Astra!

Планове и цени

Astra е безплатна за изтегляне от WordPress Repository. Винаги е било и винаги ще бъде – сега и завинаги.

Въпреки това има няколко премиум плана за тези, които искат Astra Pro:

 • Astra Pro ($ 59): всички професионални функции, 20+ безплатни начинаещи сайтове, поддръжка от един до един по имейл, широко обучение, неограничена употреба на сайта
 • Пакет мини агенции ($ 169): всички функции на Astra Pro плюс 60+ безплатни сайтове за стартиране, WP Portfolio плъгин и избора между Ultimate Addons for Elementor или Ultimate Addons for Beaver Builder
 • Агенция пакет ($ 249): всички функции на Mini Agency Bundle плюс 60+ стартерни сайтове на агенция, всички плъгини за програмисти, SkillJet Academy и всички бъдещи приставки

Защитени сте с 14-дневна 100% гаранция за връщане на пари, само в случай, че решите Astra (и всичко, което получавате с нея), не са просто това, от което се нуждаете.

ЧЗВ

Ето обзор на някои от най-често задаваните въпроси за Astra:

 1. Безплатна ли е темата на Astra? Да, темата на Astra е завинаги безплатна. Има и добавка Astra Pro, която добавя още функции, които започват от $ 59 на година (или $ 249 за цял живот).
 2. Какви създатели на страници мога да използвам с Astra? Astra се интегрира с всички основни плъгини за създаване на страници като Gutenberg, Beaver Builder, Elementor, Origin Site, Visual Composer, Thrive Architect и Divi.
 3. Какво е Astra Pro addon? Astra Pro (59 долара годишно или 249 долара за цял живот) е добавка, която предоставя повече функции като лепкави дизайни на заглавки на заглавки, множество оформления на уебсайтове, първокласни сайтове за начинаещи, персонализирани оформления, типография и цветове, бели етикети и други.
 4. Колко сайтове мога да използвам Astra на? Можете да използвате Astra и плъгини в неограничен брой сайтове, които имате.
 5. Каква подкрепа мога да очаквам? Можете да получите полезна поддръжка чрез форума на WordPress.org, когато използвате безплатната версия на Astra, или да получите поддръжка по един имейл с всяка покупка на премиум тема Astra.
 6. Трябва ли да подновявам лиценза си за тема всяка година? Не, Astra ще продължи да работи след първоначалната ви едногодишна покупка. Необходимо е да подновявате лиценза си всяка година, само ако искате да продължите да получавате актуализации и поддръжка.
 7. Има ли гаранция за връщане на парите? Има 14-дневна гаранция за връщане на парите, ако изобщо не сте доволни от покупката си.
 8. Мога ли да използвам пакетните си приставки на сайтове, които не използват Astra? Да, можете да използвате нашите плъгини на всеки сайт, без или без темата Astra.
 9. Кои плъгини за създаване на страници се използват с демонстрации на уебсайтове? Elementor, Beaver Builder или Gutenberg се използват за създаване на сайт с помощта на демонстрационен сайт.

резюме

преглед на темата на astra

В крайна сметка Astra е една от най-добрите многофункционални WordPress теми на пазара. Плюс това е изграден за SEO и скорост. И на всичкото отгоре, той е и един от най-достъпните защото е безплатно.

Astra идва с лекотата на използване на всички теми на WordPress, които трябва да имат, така че начинаещите собственици на сайтове могат да създават уникални уебсайтове, без да имат познания за кодиране или технически умения.

И благодарение на предварително изградените сайтове за демо стартиране, всеки може да има напълно функционален уебсайт за нула време. За да стане по-универсална тема, Astra също така предлага изобилие от вградена функционалност за разработчици, което го прави перфектен вариант за тези, които обичат да кодират или създават сложни сайтове за клиенти.

Така че, независимо дали използвате безплатната версия на Astra или Astra Pro, си струва да помислите за следващия сайт на WordPress, който смятате да изградите.

100% гаранция за връщане на парите без риск! Присъединете се към над 600 000+ любители на Astra!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map