Paras Google AMP ⚡ -valmiit WordPress-teemat nopeaan, pikalataussivustoihin

Korkeammat hakukoneiden sijoitukset ja nopeammat latausajat … ovat mitä jokainen verkkosivuston omistaja haluaa. Mutta näiden saavuttaminen voi olla todella vaikeaa, jos et tiedä mitä teet. Täällä Google AMP tulee pelastamaan. Se on Googlen projekti, jonka avulla verkkosivustot latautuvat nopeammin heti. Tässä on piilotettui sieltä.


Vaikka AMP: n käyttöönotto verkkosivustollasi ei takaa korkeampaa sijoitusta Googlessa, monet markkinoijat väittävät nähneensä melkein kaksinkertaisen liikenteen Googlelta sen käyttöönoton jälkeen.

Parhaat AMP-valmiit WordPress-teemat vuonna 2020:

 • Paras kokonaisuus: on nopeasti ladattava, monikäyttöinen WordPress-teema, joka toimii hienosti jokaisen sivunmuodostajan kanssa, ja teema on täydellinen pienyrityksille, blogeille, aloittajille ja muulle. Ilmaisessa ja premium-versiossa on alkuperäinen AMP-tuki.
 • Toinen sija, paras yleinen: on nopea lataus, SEO-ystävällinen WordPress-teema, joka on yhteensopiva kaikkien suurten sivujen rakentajien kanssa. Sen mukana tulee valtava kirjasto, joka on valmis tuomaan verkkosivustoja. Vain Pro-version mukana tulee alkuperäinen AMP-tuki.

Ennen kuin hyppään parhaat AMP WordPress -teemat katsotaanpa mikä on AMP ja miksi sinun tulisi harkita sen käyttöä.

Mikä on nopeutetut mobiilisivut (AMP)

Google AMP (Accelerated Mobile Pages) on avoimen lähdekoodin projekti, jonka tarkoituksena on saada verkkosivut latautumaan nopeammin mobiililaitteisiin.

Miksi?

Koska monilla ihmisillä on hidas Internet-yhteys. Ja useimpien verkkosivustojen lataaminen kestää yli 5 sekuntia. Se on paljon aikaa. Useimmat matkaviestinkäyttäjät eivät ole tarpeeksi kärsivällisiä odottamaan niin kauan.

Google AMP: n tavoitteena on saada verkkosivut latautumaan heti. Ei vain nopeasti, mutta lataa heti.

Yksi syy siihen, miksi Google keksi AMP: n, on se, että useimmilla verkkosivustojen omistajilla ei ole resursseja (aikaa ja rahaa) parantaa verkkosivustojensa nopeutta, vaikka he haluaisivat.

AMP on yksinkertaisesti kehys nopeammin latautuvien sivujen rakentamiseen. AMP: n käyttöönotto verkkosivustollesi ei maksa paljon, vaikka palkkaatkin web-kehittäjän.

Mutta koska olet WordPress-käyttäjä, voit tehdä sen ilmaiseksi asentamalla laajennuksen. Kun olet ottanut AMP: n käyttöön verkkosivustollasi, Google lähettää matkapuhelimella kävijöitä sivuillesi AMP-versioon normaalien sivujen sijasta.

Nyt, kuten minkä tahansa muun uuden tekniikan kanssa, AMP: n käyttöönotolla verkkosivustollasi on myös etuja ja haittoja.

Hyödyt

Verkkosivustosi latautuu heti. Käyttäjät napsauttavat sivuasi hakutuloksissa ja nousevat, he ovat sivullasi.

Kun otat AMP: n käyttöön, Google näyttää AMP-tunnuksen hakutiedoissasi. Tämän uskotaan lisäävän hakukoneesi napsautussuhdetta. Joten jos suuri osa liikenteestä tulee mobiilihakuista, saatat todennäköisesti lisätä hakukoneiden sijoitusta.

Google rakastaa verkkosivustoja, jotka tarjoavat loistavan käyttökokemuksen. Ja verkkosivustosi nopeus edistää hyvää käyttökokemusta.

Monet SEO-asiantuntijat Internet-markkinointiyhteisössä väittävät nähneensä hakukoneiden liikenteen lisääntymisen sen jälkeen, kun AMP on otettu käyttöön verkkosivuillaan..

On myös muutamia kauhu tarinoita ihmisistä, jotka toteuttavat AMP: n ja menettävät kaiken matkaviestintänsä.

Huonot puolet

Ansaitsetko rahaa mainonnalla?

Sitten on mahdollisesti huonoja uutisia. Google AMP ei tue kaikkia siellä olevia mainosverkostoja.

Jos olet Adsense-julkaisija, mainokset näkyvät silti sisällölläsi.

Mutta jos olet jossain muussa mainosverkossa, saatat olla onnekas. Tässä on luettelo tuetuista mainosverkostoista.

Pahinta AMP: n suhteen on, että menetät sisällön hallinnan. Sinulla ei ole paljon hallintaa siitä, miten asiat näytetään.

Ajattele AMP: tä ruokavalioversiona normaalista HTML: stä. Google AMP sallii vain staattisen HTML: n ja rajoitetun JavaScriptin. Kolmannen osapuolen JS on sallittu iframe-kehyksissä, se ei voi estää renderointia.

Joten et voi käyttää suurimpaa osaa kuvitteellisista widgetistäsi.

Mitä tarkoitan sillä?

Google AMP ei salli sinun käyttää widgettejä, kuten Facebook Like Box, Twitter Feed jne.

Sen päätavoite on ladata verkkosivut hetkessä. Ja JavaScript vaikuttaa valtavasti verkkosivustosi nopeuteen.

Paitsi, että et myöskään voi käyttää JavaScript-widgettejä, kuten ponnahdusikkunoita ja Ajax-pohjaisia ​​opt-in-lomakkeita.

Jos käytät Analytics-työkalua kuin Google Analytics, et ehkä pysty seuraamaan matkapuhelimen vierailijoita AMP-sivuillasi.

Google AMP tukee yli 20 Analytics-työkalua, mikä on hienoa, mutta ei kaikkia työkaluja.

Toimiiko AMP WordPressin kanssa?

Ehei.

Ei ilman laajennusta, kuten AMP-laajennus.

WordPress ei sinänsä tarjoa tukea AMP: lle.

WordPress-hallintapaneelin asetusvalikossa ei ole vaihtoehtoa, jolla voit ottaa AMP: n käyttöön.

Automatticin ilmainen AMP-laajennus, WordPressin takana olevien upeiden ihmisten, helppo käyttää, ei tarvitse paljon (jos sellaisia ​​on) määrityksiä. Se on sarja ja unohda laajennus. Siitä huolimatta se sisältää esimerkiksi ala-puolia, se tukee vain WordPress-viestejä, ei sivuja.

Toimiiko nykyinen teema AMP: n kanssa?

Vaikka suurin osa WordPress-teemoista toimii hienosti AMP: n kanssa, jos haluat pystyä mukauttamaan sivujesi AMP-versiota, tarvitset AMP-valmiita WordPress-teemoja.

Useimmat WordPress-teemat eivät ole valmiita AMP: hen.

Saadaksesi sivustosi AMP valmiiksi, voit käyttää joko AMP-ystävällistä teemaa tai mukauttaa nykyistä teemaasi AMP-laajennuksen avulla.

Parhaat AMP WordPress -laajennukset

Viimeisessä osassa käsiteltymme AMP-laajennus ei tarjoa melkein mitään räätälöintivaihtoehtoja luomilleen AMP-sivuille.

Muutamia muita AMP WordPress -laajennuksia, jotka mukauttavat nykyisen teemasi paremmin, tukevat sekä viestejä, sivuja että luokkia

 • weeblrAMP on luultavasti lupaavin AMP-laajennus siellä tällä hetkellä. weeblrAMP antaa sinun luoda lähes täydellisen AMP-version sivustoltasi, täysin varustellun kuin AMP-eritelmä sallii: viestit, sivut, luokat, tunnisteet ja arkistot.

  Myös sisäänrakennetut kommentit, Analytics, mainokset, schema.org, Yoast ja Jetpack -integraatiot. Ensiluokkainen versio muuntaa automaattisesti yhteyslomakkeet 7 ja gravitaatiolomakkeet, Mailchimp For WP: n, WooCommerce tai Easy Digital Downloads.

 • WP AMP on premium-luokan WordPress-laajennus, joka lisää tukea nopeutettuihin mobiilisivuihin (AMP). WP AMP antaa sinun sisällyttää kaikki sisältötyypit ja arkistot mobiilisivustollesi.

  Voit upottaa kuvia, videoita, audioita ja iframe-kehyksiä. Voit mukauttaa vakiomuotoa tai luoda aivan uuden. Sen avulla voit seurata kävijöitä Google Analyticsilla, Google Tag Managerilla, Yandex.Metrika ja Facebook Pixel. Se toimii Yoast SEO: n kanssa, Kaikki yhdessä SEO -paketin, SEO-kehyksen, SEO Ultimate: n kanssa. Voit integroida AMP: n WooCommerce-palvelun kanssa myydäksesi mobiili-, AdSense- ja DoubleClick-mainoksissa AMP-sivuille.

 • AMP for WP lisää automaattisesti nopeutetut mobiilisivut (Google AMP Project) -toiminnot WordPress-sivustoosi. Tämän monipuolisen laajennuksen avulla voit mukauttaa nykyisen teemasi AMP-valmiudeksi. Katso kaikki ominaisuudet ja integroinnit.

Jos haluat pystyä mukauttamaan AMP-sivujesi ulkoasua (värejä ja asettelua), tarvitset teema, jota tuetaan AMP: llä ja jonka avulla voit mukauttaa tulostusta.

Paras vaihtoehto on luultavasti hankkia valmis AMP WordPress -teema.

parhaat vahvistimet WordPress-teemat ja mallit

Paras AMP WordPress -teemat

1. Ei koskaan

Älä koskaan ole valmiina WordPress-teemaan AMP

Neve by ThemeIsle on yhteensopiva nopeutettujen mobiilisivujen (AMP) kanssa ja tekee verkkosivustostasi alkuperäisen AMP: n, joka lataa sivustosi heti ja puolestaan ​​auttaa parantamaan hakukoneoptimointia. Teema on saatavana sekä ilmaisena versiona (mutta rajoitetut ominaisuudet) että premium-versiona (vain 39 dollarista – kertaluonteinen hinta).

Ominaisuudet:

 • 100% yhteensopiva Google AMP: n kanssa
 • 100% yhteensopiva Gutenbergin ja Elementorin kanssa
 • Optimoitu nopeudelle, käyttää Vanilla JavaScriptiä suorituskyvyn optimointiin
 • Kevyt koodi ja SEO-ystävällinen
 • Useita asennusvalmiita demoja
 • Parallaksi ja laiska lastaus vaikutuksia
 • WooCommerce valmis

Hinta: 39 dollaria (ilmainen versio on myös saatavana)

Lisätietoja & live-demot: Klikkaa tästä

2. Astra

astra wordpress teema

Astra on kevyt, nopea ja sivunvalmistajaystävällinen WordPress-teema, jonka on suunnitellut Brainstorm Force. Astraan tulee alkuperäinen AMP – tuki (mutta sinun täytyy hankkia Pro-versio)

Ominaisuudet:

 • 100% yhteensopiva Google AMP: n kanssa (vain Pro-versiossa)
 • Yhteensopiva sivun rakentajat kuten BeaverBuilder, SiteOrigin, Elementor ja Divi +
 • Helppokäyttöinen puhtaalla järjestelmänvalvojan käyttöliittymällä
 • Yksinkertainen, vielä kauniita malleja kaikentyyppiselle yrityksellesi, missä olet
 • Kymmeniä ennalta suunniteltu ja avaimet käteen-upea näköiset aloitussivustot, joita voit tuoda
 • Helppo muokata tarvitsematta käsitellä koodia
 • SEO ystävällinen perusta ja kaikki tarvittavat Schema.org-merkinnät
 • laajennettavissa koukkuilla ja suodattimilla, joiden avulla voit mukauttaa mitä tahansa Astra-teemaa
 • WooCommerce-integraatio verkkokauppojen rakentamiseen

Hinta: $ 59

Lisätietoja & live-demot: Klikkaa tästä

3. Varastoitu

Hommasta! - Aikakauslehti / uutiset ja henkilökohtainen blogi WordPress-teema

Stoked on aikakauslehti / uutiset ja henkilökohtainen blogin tyyli WordPress-teema.

Stoked on moderni WordPress-teema, joka on ihanteellinen aikakauslehti- ja henkilökohtaisille blogeille. Tämä teema antaa verkkosivustollesi rohkean ja raikkaan katseenvangitsijan!

Stoked WordPress -teema on kevyt ja nopea lastaus. Voit helposti mukauttaa tämän teeman kaikkia näkökohtia koskettamatta yhtä koodiriviä. Tämä teema tukee Google AMP: tä ja Facebook Instant -artikkeleita.

Ominaisuudet:

 • Google AMP -tuki ja Facebook Instant artikkeli -tuki.
 • Optimoitu SEO ja sivunopeuteen.
 • Täysin integroitu Native WP Customizer -sovellukseen.
 • Lista / iso / ruudukkokorttien asettelu ja muokattavissa oleva kotiliukusäädin / karuselli.
 • Tarjoaa satoja mahdollisia asetteluyhdistelmiä.
 • Sisäinen sisäänrakennettu ”takaisinpalautus” (käyttäjän vuorovaikutus- ja palautejärjestelmä).

Hinta: $ 49

Lisätietoja & live-demo: Klikkaa tästä

4. Kustantaja

Julkaisijan AMP WordPress -teema

Publisher on aikakauslehden teema WordPressille.

Se tarjoaa kauniin reagoivan mallin. Tämä teema sopii mainiosti uutistyylisten blogien luomiseen. Mukana on yli 90 esivalmistettua kotisivumallia, joista valita.

Voit helposti mukauttaa tämän teeman suunnittelun kaikkia näkökohtia koskettamatta yhtä koodiriviä. Tämä teema tukee täysin AMP: tä.

Ominaisuudet:

 • Yli 90 esisuunniteltua mallia, joista valita.
 • Täysin reagoiva muotoilu, joka näyttää hyvältä kaikilta laitteilta.
 • Käännösvalmis, joten voit kääntää sen useille kielille.
 • Yhteensopiva Visual Composer -sovelluksen kanssa ja tarjoaa yli 70 sivunmuodostinlohkoa valita. Mukauta mallia helposti vetämällä ja pudottamalla -sovelluksella.
 • Tarjoaa 20 yksinomaista widgettiä, joita voit käyttää sivupalkeissa.
 • Tarjoaa 13 erilaista postimallia.

Hinta: $ 39

Lisätietoja & live-demo: Klikkaa tästä

5. Noor

Noor WordPress AMP -teema

Noor on tehokas monikäyttöinen teema WordPressille. Se on täysin muokattavissa, joten voit muokata ja käyttää sitä verkkosivuston luomiseen melkein missä tahansa teollisuudessa. Siihen kuuluu runsaasti sisäänrakennettuja demoja, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun.

Kaikkein paras se on yhteensopiva Google AMP: n kanssa. Tarvitset vain AMP-laajennuksen asentamisen asennuksen jälkeen, ja olet valmis.

Jos etsit WordPress-teemaa, jonka avulla voit luoda ainutlaatuisia ja kauniita näköisiä monikäyttöisiä sivustoja, harkitse Nooria. Noor tarjoaa vedä ja pudota -toiminnot live-sivun rakentamiseen Visual Composer -sovelluksella. Teema käyttää myös SEO-parhaita käytäntöjä ja latautuu nopeasti toimittaakseen sinulle nopean sivuston.

Ominaisuudet:

 • Google AMP -yhteensopiva
 • Yhteensopiva myös WooCommerce, EDD, Buddypress, bbpress, The Event Calendar Pro ja muiden kanssa
 • Rakennettu SEO: lle, ja siinä on rikas katkelmaintegraatio ja hyvin jäsennelty koodi
 • Laadukkaat nopeudet ja nopea suorituskyky
 • Tuki RTL-kielille.
 • 30+ esivalmistettuja ja ainutlaatuisia demoja, joita on helppo tuoda
 • Täysin reagoiva muotoilu ja verkkokalvo valmis.

Hinta: $ 59

Lisätietoja & live-demo: Klikkaa tästä

6. Yksinkertainen

Yksinkertainen AMP WordPress -teema

Yksinkertainen on WordPressin liiketoiminnan teema. Se tarjoaa kaiken, mitä tarvitset yrityssivuston luomiseen ja johtamiseen.

Luodessasi verkkosivustoa aloittelijoille tai yrityksille, voit mukauttaa tämän teeman helposti tarpeitasi vastaavaksi.

Ominaisuudet:.

 • Mukana ohjattu asennustoiminto, joten voit määrittää teeman itse muutamassa sekunnissa.
 • Täysin yhteensopiva WooCommerce-palvelun kanssa ja tarjoaa 4 erilaista myymälätyyliteemoa.
 • Tämä teema on käännösvalmis, joten voit kääntää sen helposti useille kielille.
 • Mukauta tämä teema helposti sen live-mukautuksella.
 • Voit valita Google-fontit, joita haluat käyttää.

Hinta: $ 39

Lisätietoja & live-demo: Klikkaa tästä

7. Yksi tyyli

OneFleek AMP WordPress -teema

Onefleek on WordPress-lehden teema. Se on täydellinen uutisivustojen luomiseen.

Mukana on kymmeniä erilaisia ​​kotisivun asetteluja. Kaikki nämä asettelut antavat sivustollesi ilmeen premium-verkkolehdestä.

Ominaisuudet:

 • Täysin reagoiva ja näyttää hyvältä kaikilla laitteilla.
 • Tarjoaa 4 erilaista asettelua luetteloon perustuville artikkeleille.
 • Luo helposti tarkistussivuja ja tarkista tuotteita prosenttimäärä, tähti tai pistemäärä perusteella.
 • Tarjoaa viisi eri aluetta mainosten näyttämiseen.
 • Tukee sosiaalisen median automaattista lähettämistä.
 • Mukauta kaikki suunnittelun näkökohdat helposti Live Customizer -sovelluksella
 • Voit valita useista asetteluista sekä viesteille että sivuille.

Hinta: $ 59

Lisätietoja & live-demo: Klikkaa tästä

8. Folie

Folie AMP WordPress -teema

Folie on monikäyttöinen WordPress-teema. Sen mukana tulee vetämällä ja pudottamalla -rakentaja, joten voit muokata ja käyttää sitä minkä tahansa verkkosivuston luomiseen.

Ominaisuudet:

 • Toimitukseen sisältyy Codeless Builder, Visual Composer ja kaksi premium-liukusäädintä.
 • Yli 25 erilaista mallipohjaa, joista valita.
 • Tee helposti reaaliaikaiset muutokset suunnitteluun helposti vedä ja pudota -rakennuksella.
 • Mukana on täysi tuki WooCommerce-palvelulle, joten voit luoda vaivattomasti monipuolisia verkkokauppoja.
 • Täysin reagoiva muotoilu, joka mukautuu helposti kaikkiin näytön kokoihin.
 • Tuki parallaksella vierittäville osille.
 • Tämä teema on käännösvalmis. Voit kääntää sen helposti useille kielille monikielisen verkkosivun luomiseksi.

Hinta: $ 59

Lisätietoja & live-demo: Klikkaa tästä

9. Okab

Okab AMP WordPress -teema

Okab on kaunis monikäyttöinen teema WordPressille.

Se on täysin muokattavissa, joten voit muokata ja käyttää sitä verkkosivuston luomiseen millä tahansa toimialalla. Sen mukana tulee vetämällä ja pudottamalla Visual Page Builder -sovellus, jonka avulla voit mukauttaa mallia muutamassa sekunnissa.

Tämä teema tarjoaa yli 70 erilaista asetteluvaihtoehtoa. Sen mukana tulee myös täysi tuki WooCommerce-palvelulle, joten voit helposti alkaa myydä tuotteitasi verkossa.

Ominaisuudet:

 • Yli 70+ asettelua, joista valita.
 • Puhdas reagoiva muotoilu. Tämä teema näyttää hyvältä kaikissa näytön kokoissa.
 • WooCommerce-tuki antaa sinun aloittaa online-myynnin muutamassa minuutissa.
 • Voit kääntää tämän teeman helposti useille kielille luodaksesi monikielisen verkkosivun.
 • Tuki RTL-kielille.
 • Mukana Visual Page Builder -sovellus.
 • 260+ Web-elementit luovat helposti täydellisen suunnittelun sivuillesi.

Hinta: $ 59

Lisätietoja & live-demo: Klikkaa tästä

10. Fona

Fona - Reagoiva Google AMP WooCommerce -teema

Fona on puhdas ja minimaalinen Google AMP -valmis WooCommerce-teema joka on täydellinen verkkokaupoissa ja ostospaikoissa.

Fona WooCommerce -teemalla saat kaiken tarvitsemasi aloittaaksesi myynnin verkossa. Sen mukana tulee mukautusvaihtoehtoja, joten voit helposti mukauttaa verkkokaupan ulkoasua ja toimintoja.

Ominaisuudet:

 • Täysi tuki Google AMP: lle.
 • WooCommerce -yhteensopiva.
 • Kevyt ja mobiili optimoitu muotoilu.
 • Tehokas sivunmuodostaja ja vedä & pudota liukusäätimet rakentaja.
 • Mukana CleverMegaMenus, helppokäyttöinen Mega Menu -laajennus visuaaliselle säveltäjälle.
 • Rajoittamaton vaihtoehto; rajaton otsikkotyyli, rajaton luokkaasettelu, rajoittamaton tuotesivun asettelu.

Hinta: $ 39

Lisätietoja & live-demo: Klikkaa tästä

11. Teem

Teem AMP WordPress -teema

Teem on puhdas, minimaalinen blogiteema WordPressille. Se tarjoaa reagoivan suunnittelun ja täydellisen tuen AMP: lle.

Siihen kuuluu kymmeniä mukautusvaihtoehtoja, joten voit mukauttaa mallin helposti.

Ominaisuudet:

 • Täysi tuki AMP: lle.
 • Täysin reagoiva muotoilu, joka mukautuu helposti kaikkiin näytön kokoihin.
 • Tuki sekä RTL- että LTR-kielille.
 • Mukana on erilaisia ​​blogin asetteluja, joista valita.
 • Tarjoaa harmonikkavalikot ja liukusäätimet.
 • Useita alueita sijoittaaksesi mainoksesi.

Hinta: $ 15

Lisätietoja & live-demo: Klikkaa tästä

12. MobNews

MobNews AMP WordPress -teema

Kuten nimestä voi päätellä, MobNews on teema, joka on rakennettu uutissivustoille. Se tarjoaa kauniin, täysin reagoivan mallin.

Siihen kuuluu kymmeniä mukautusvaihtoehtoja, joten voit räätälöidä verkkosivustosi ulkoasun ja tunteen täysin koskettamatta yhtä koodiriviä..

Ominaisuudet:

 • Useita alueita mainosten sijoittamiseen.
 • Tuki haitarille ja karuselleille.
 • Täysin reagoiva muotoilu, joka näyttää hyvältä kaikilta laitteilta.
 • Tarjoaa kauniin liikkuvan sivupalkin.
 • Tuki sekä RTL- että LTR-kielille.
 • Useita blogin asetteluja, joista valita.
 • Tuki Font Awesome -kuvakkeille.

Hinta: $ 15

Lisätietoja & live-demo: Klikkaa tästä

13. Sanomalehti

Sanomalehti AMP WordPress -teema

Sanomalehti on upea WordPress-teema, joka on luotu uutissivustoille. Ruudukkoon perustuva asettelu antaa verkkosivustollesi premium-uutissivuston ulkoasun ja tunteen.

Se on täysin muokattavissa, joten voit mukauttaa tämän teeman suunnittelun kaikki näkökohdat itse kirjoittamatta yhtä koodiriviä.

Ominaisuudet:

 • Rajoittamaton värikoodattu luokka. Voit valita värin kaikille verkkosivustosi luokille.
 • AMP Page Builder auttaa sinua mukauttamaan sivuja yksinkertaisella vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymällä.
 • Tuki leivänmurmien näyttämiseen viestien yläosassa.
 • Täysin reagoiva muotoilu, joka näyttää hyvältä kaikilta laitteilta.

Hinta: $ 49

Lisätietoja & live-demo: Klikkaa tästä

14. AMP-laatikko

AMP-laatikon WordPress-teema

AMP Drawer on monikäyttöinen teema WordPressille. Se on täysin reagoiva ja mukautuu helposti kaikkiin näytön kokoihin. Siihen kuuluu kymmeniä suunnittelumalleja, joista valita.

Ominaisuudet:

 • Tuki PhoneGapille ja Cordovalle, joten voit muuttaa sivustosi helposti mobiilisovellukseksi.
 • Tuki Lazy Loading -kuville verkkosivustojen nopeuden parantamiseksi.
 • Mukana on yli 400 upeita fontti-kuvakkeita.
 • Mukana on yli 50 mallia, joista valita.

Hinta: $ 17

Lisätietoja & live-demo: Klikkaa tästä

15. AMP News Mobile

AMP News Mobile WordPress -teema

AMP News Mobile on teema, joka on suunniteltu uutissivustoille. Se tarjoaa kaiken, mitä tarvitset uutissivun ylläpitämiseen.

Sen mukana tulee täydellinen tuki AMP: lle ja se tarjoaa yli 40 AMP: n kelvollisia malleja. Sen mukana tulee myös AMP-kelvollinen yhteyslomake, joten se toimii myös silloin, kun käyttäjä käy AMP-sivulla Googlen kautta.

Ominaisuudet:

 • Reagoiva muotoilu, joka mukautuu helposti kaikkiin näytön kokoihin.
 • Yli 40 AMP kelvollista mallia.
 • Mukana on PhoneGap-tuki, jonka avulla voit helposti muuttaa sivustosi alkuperäiseksi mobiilisovellukseksi.
 • Tuki 400+ upeaan fontti-kuvakkeeseen.

Hinta: $ 16

Lisätietoja & live-demo: Klikkaa tästä

16. BlogStart Pro

BlogStart Pro AMP WordPress -teema

BlogStart Pro on perusteema, josta puuttuu paljon mitä edellä mainitut premium-teemat tarjoavat, mutta se on hyvä aloittajan AMP WordPress -teema, joka on ilmainen.

BlogStart Pro käyttää Underscores-aloitusteemaa ja joitain teeman osia käyttämällä Twitterin Bootstrap 3 -kehystä reagoivaan asetteluun.

Ominaisuudet:

 • 100% AMP HTML
 • Kaikki voimassa oleva AMP
 • Ei säännöllistä HTML-versiota
 • Google- / SEO-ystävällinen
 • Ilmainen AMP WordPress -teema

Hinta: Vapaa

Lisätietoja & live-demo: Klikkaa tästä

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on Google AMP?

Google Accelerated Mobile Pages (AMP) on avoimen lähdekoodin projekti, joka saa verkkosivut latautumaan nopeammin mobiililaitteisiin. AMP käyttää rajoitettua joukkoa HTML-, JavaScripti- ja CSS-ohjelmia saadaksesi sivut latautumaan melkein heti.

Toimiiko Google AMP WordPress -sivustollani?

Kyllä, mutta AMP ei toimi “tyhjästä”. Jotta voit käyttää AMP: tä WordPress-sivustossasi, tarvitset WordPress AMP -laajennuksen tai AMP-valmis WordPress-teeman.

Mitä hyötyä on Google AMP WordPress -teeman käytöstä?

AMP-yhteensopivan WordPress-teeman käyttö on helpoin tapa saada nopea latauspaikka ilman, että sinun on asennettava ja määritettävä laajennuksia..

johtopäätös

Toivon, että tämä luettelo auttoi sinua löytämään täydellisen teeman verkkosivustollesi. Kaikki nämä teemat tarjoavat täyden tuen AMP: lle.

Nyt sinun tarvitsee vain hankkia hyvä WordPress-hosting-yritys, kuten Kinsta tai WP Engine, ja valita jokin näistä malleista ja aloittaa sivustoosi.

Kaipasinkö yhtä suosikki AMP WordPress -teemasi? Onko AMP: n käyttöönotolla verkkosivustollasi ollut mitään vaikutusta? Jos on, ilmoita minulle alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map