Nopeimmat WordPress-teemat

Verkkosivustosi liikenne ei ole minkään arvoinen – jos useimpien ihmisten on odotettava ikäisiä sen latautuessa ja napsauttamalla turhautumista Takaisin-painiketta. Siksi sinun pitäisi hankkia kevyt ja nopea WordPress-teema. Tässä on kokoelma


Tässä on mitä opit tässä viestissä:

Mikä on tällä hetkellä nopein WordPress-teema?

 • GeneratePress (vapaa & Premium), Astra (vapaa & Premium), kaavio (palkkio) ja OceanWP (vapaa & premium) ovat kaikki nopeasti ladattavia WordPress-teemoja.
 • Perustuen nopeustesteihimme, jotka olemme tehneet nopeimman WordPress-teeman GeneratePress.
 • Se ehdottomasti ei ole Avada-teema. Avada latautuu hitaasti, testissäni Avada kesti 8,6 sekuntia latautua.
 • sivujen ylläpito käyttämälläsi on valtava vaikutus WordPress-teeman nopeuteen.
GeneratePressdiviAstrakaavioOceanWPStudioPress
Nopeuden suorituskykypiste:A (95%)B (85%)B (85%)A (93%)A (91%)A (95%)
Täysin ladattu aika:1,3 sekuntia1 sekunti1 sekunti1,8 sekuntia1,5 sekuntia0,7 sekuntia
Sivun koko:696 kt1,13 Mt833 KB529 kt1,06 Mt1,26 Mt
Pyyntöjen lukumäärä:245152391548
Hinta:49,95 dollaria (ilmaisia ​​teemoja saatavilla)89–249 dollaria (vain maksettu teema)59 dollaria (ilmaisia ​​teemoja saatavilla)59 dollaria (vain maksettu teema)39 dollaria (ilmaisia ​​teemoja saatavilla)99,95 dollaria (vain maksetut teemat)
Lue lisää:Hyppää kohtaan ⇣Hyppää kohtaan ⇣Hyppää kohtaan ⇣Hyppää kohtaan ⇣Hyppää kohtaan ⇣Hyppää kohtaan ⇣

Ansaitset rahaa sivustostasi vain, jos liikenne muuntuu. Muuten kaikki liikenteen tuottamiseen käytetty aika ja raha ovat hukkaa.

Muuntamisen ei tarvitse aina tarkoittaa myyntiä. Se voi tarkoittaa tilaamista sähköpostilistallesi tai napsauttamalla mainosta. Kaikki haluavat korkean muuntokurssin. Mutta tässä on järkyttävä:

Jos verkkosivustosi sivunopeus on hidas hyvin sitten suurin osa sinun .

Ja jos ihmiset eivät pysy verkkosivustollasi, he eivät voi koskaan muuntaa tulosta. Noin yksinkertaista.

Kuten opit myöhemmässä osassa, WordPress-sivustosi teema vaikuttaa valtavasti sivustosi nopeuteen. Valitse hidas WordPress-teema ja verkkosivustosi on hidas etana.

Joten jos haluat, että useammat ihmiset pysyvät verkkosivustollasi ja tekevät tuloksia (myyvät tai tilaavat), tarvitset nopeamman verkkosivuston

Aloitetaan selittämällä, miksi WordPress-teeman nopea lataaminen on niin tärkeää.

Miksi sivuston nopeus on tärkeää

KissMetricsin mukaan, jos verkkosivustosi vie enemmän kuin 3 sekuntia lastata, 40% vierailijoista lähtee.

miksi verkkosivuston nopeus on tärkeä

Kun ihmiset poistuvat verkkosivustoltasi, et menetä vain potentiaalisia tuloja, vaan myös kaikki rahaa ja aikaa, jonka vietit liikenteen tuottamiseen verkkosivustoosi.

Ja jos haluat päästä Googlen ensimmäinen sivu ja pysy siellä, tarvitset verkkosivun, joka latautuu nopeasti.

Googlen algoritmit mieluummin osoittavat verkkosivustoja, jotka tarjoavat erinomaisen käyttökokemuksen (ja sivuston nopeus on valtava tekijä). Googlen mielestä hyvää käyttökokemusta tarjoavalla verkkosivustolla on yleensä alhaisempi poistumisprosentti ja latautuu nopeasti.

Jos verkkosivustosi on hidas, suurin osa kävijöistä poistuu takaisin, mikä johtaa menetys hakukoneissa. Lisäksi, jos haluat muuntaa enemmän kävijöitä asiakkaiksi tai tilaajiksi, verkkosivustosi on ladattava nopeasti.

WebsiteOptimization.com-sivuston mukaan hidasta verkkosivustoa ei pidetä vain heikkolaatuisena, vaan myös liikenteen väheneminen jopa 20%.

Lopullinen rivi?

Jos haluat verkkosivustosi latautuvan nopeasti ja turvallisesti ensimmäisen pisteen hakukoneiden tuloksissa, tarvitset WordPress-teeman, joka on täysin optimoitu nopeudelle.

Käytetyllä WordPress-teemalla on valtava vaikutus kuinka nopeasti verkkosivustosi latautuu.

Jos teemasi tarjoaa kaikki ominaisuudet auringon alla, se on täynnä skriptejä ja resursseja ja mukana tulee paljon heikkolaatuisia koodeja, verkkosivustosi nopeus kärsii.

Jos teemaasi ei ole optimoitu nopeudelle, kaikki, mitä teet verkkosivustosi nopeuden parantamiseksi, osoittautuu turhaan.

7 parasta nopeinta WordPress-teemaa

Tiedän, kuinka vaikeaa voi olla käydä läpi tuhansia ilmaisia ​​ja premium-luokan WordPress-teemoja, jotka ovat saatavilla verkossa, ja löytää sivustollesi sopivin..

Mikä on nopein WordPress-teema?

Joten alla olen laatinut luettelon nopeimmin ladattavat WordPress-teemat vuonna 2020. Kaikki nämä ovat kevyitä WordPress-teemoja, jotka toimitetaan laatukoodilla nopeuttaaksesi WordPress-sivustoasi.

1. GeneratePress WordPress -teema

 • Verkkosivusto: https://generatepress.com
 • Hinta: 49,95 dollaria 30 päivän rahat takaisin -takuulla
 • Ilmainen versio saatavilla: Joo
 • Google Speed ​​Score: A (95%)

GeneratePress - nopein WordPress-teema

GeneratePress on kaunis, kevyt teema WordPressille. Se tulee kuin sekä ilmainen että premium-versio, mutta maksetussa versiossa on paljon muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

GeneratePress on monikäyttöinen teema ja on täysin muokattavissa, joten voit käyttää sitä minkä tahansa verkkosivuston luomiseen. Tämä teema on ohi 500 5 tähden arviota WordPress-teemahakemistossa.

GeneratePressin premium-versiossa (49,95 dollaria) on kevyt ja modulaarinen kehys, jonka avulla voit poistaa toiminnot, joita et halua käyttää.

Siellä on 15 moduulia joiden avulla voit hyödyntää teeman toiminnallisuutta ja voit aktivoida / deaktivoida moduulit, joita et käytä, varmistaaksesi, etteivät ne lisää ylimääräistä kuormaa sivustollesi. Tämän modulaarisen lähestymistavan avulla voit parantaa sivustosi nopeutta itse.

Teeman ilmaisversiossa on kymmeniä mahtavia ominaisuuksia, mutta teeman premium-versiossa on melkein kaikki mitä WordPress-teemasta voi pyytää..

generaattorin premium-ominaisuudetGeneratePress Premium – 15 muokattavaa moduulia

Esimerkiksi premium-version mukana tulee WooCommerce-tuki. Tehdään muutokset typografiaan, tyyleihin ja väreihin, ja voit luoda mukautettuja osioita sivuillesi. Sen mukana tulee myös mukautettuja koukkuja ja toiminnon poistaminen käytöstä tietyillä elementeillä tietyillä sivuilla ja viesteissä. Ensiluokkaisessa versiossa on käyttöikä, yhden vuoden päivitykset & tuki ja runsas 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole onnellinen.

Entä nopeus? GeneratePress on yksi nopeimmista WordPress-teemoista, okei, esittelysivusto latautuu hieman yli sekunnissa! Vau!

GeneratePress on käsin alas nopein lastausnopeus, mitä olen koskaan kokeillut. Olen vakavasti harkinnut siirtymistä kaikille sivustoilleni GeneratePressiin (myös tämä).

piipittää

Jos haluat WordPress-verkkosivustosi latautuvan salamannopeasti, GeneratePress on etsimäsi teema.

Ominaisuudet:

 • Sisäinen tuki Kaaviokuvaus auttaa sinua saavuttamaan parempia sijoituksia ja korkeamman napsautussuhteen hakukoneissa.
 • Sivuston kirjasto tuotavista käyttövalmiista esittelysivustoista WordPress-sivustosi käynnistämiseksi
 • Täysin reagoiva suunnittelu joka näyttää hyvältä kaikilla laitteilla
 • Teema on käännös-ready, joten voit kääntää sen helposti useille kielille.
 • Sen kevyt runko tekee verkkosivustosi lataamisesta erittäin nopeaa.
 • Tukee täysin WordPress Theme Customizer, joten voit helposti tehdä muutoksia verkkosivustosi suunnitteluun kirjoittamatta yhtä koodiriviä.
 • Edistynyt räätälöinti jonka avulla voit poistaa tiettyjen sivujen ja viestien tietyt elementit, rakentaa yksilöllisiä asetteluja sivujen sisäisten osien avulla ja koukkujen avulla lisätä oman mukautetun sisällön kaikille niiden alueille.
 • Tukee sivunrakentajia, kuten Elementor ja Beaver Builder auttaa sinua saavuttamaan korkeammat räätälöintitasot.
 • Sallii sinun helposti muokattavissa jokainen verkkosivustosi yksittäinen sivu. Voit valita, haluatko näyttää sivupalkin ja millä puolella. Voit myös mukauttaa alatunniste-widgetit jokaiselle yksittäiselle viestille ja sivulle.

Nopeus:
5/5 Hinta:
Vapaa. Premium-versio maksaa 49,95 dollaria (suositus) Suora esittely:
Luo live-esittely

Uudet ja mielenkiintoiset päivitykset GeneratePress Premium -sovellukseen

GeneratePress Premium 1.6 suurin päivitys on epäilemättä julkaisu Luo sivustoja. Nämä ovat valmiita, upeita ja nopeaa lataamista sisältäviä sivustoja, jotka voit tuoda antaaksesi etumatkaan uuden sivuston rakentamisessa.

generaattorisivustotGeneratePressin upouusi sivustokirjasto sisältää yli 20 esittelysivustoa, jotka voit tuoda suoraan kojelautaan

Kun olet asentanut Premium 1.6, löydät GeneratePress-sivustot ulkoasusta > GeneratePress > Sivustoja. GeneratePress-sivustoissa on kaikki GeneratePress-premium-vaihtoehdot ja demon sisältö.

Tällä hetkellä yli 20 GeneratePress -sivustoa, joista valita, mutta uusia tulee ja ne toimitetaan hallintapaneeliin automaattisesti. Yksi hieno ominaisuus on, että voit rakentaa ja myydä omia GeneratePress-sivustoltasi, koska ne ovat erittäin helppo viedä ja pakata.

Lue lisää osoitteestagenepress.com/gp-premium-1-6

2. Divi WordPress -teema

 • Verkkosivusto: https://www.elegantthemes.com
 • Hinta: 89 dollaria (vuosittain) 249 dollariin (elinaika) 30 päivän rahat takaisin -takuulla
 • Ilmainen versio saatavilla: Ei
 • Google Speed ​​Score: B (85%)

divi wordpress teema

Divi by Elegant -teemat on yksi tehokkaimmista, mutta silti helppokäyttöisistä ja mukautettavista WordPress-teemoista.

Divi-teeman ylläpitäjänä on Divi-sivunrakentaja, joka tekee siitä yhden edistyneimmistä WordPress-käyttöliittymäeditorista ja visuaalisten sivujen rakentajasta.

Divi viittaa oikeastaan ​​kahteen erilliseen asiaan. Divi-teema ja Divi-sivun rakentaja.

Divi-teema on a monikäyttöinen WordPress-teema, eli voit käyttää sitä luomaan melkein minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja.

Divi on vain premium-teema, vuosittaiset (jatkuvat) kustannukset ovat $ 89 kun taas eliniän (kertaluonteiset) kustannukset ovat $ 249.

Verkkosivustojen rakentaminen Divin avulla on helppoa, koska sen avulla kuka tahansa voi luoda kauniita verkkosivustoja helposti ilman, että sinun tarvitsee koodata tai asentaa kolmannen osapuolen laajennuksia..

divi visuaalinen toimittaja

Entä nopeus? Onko Divi nopea lataus teema? Kyllä se on. Koska äskettäin (kesäkuussa 2019) ElegantThemes uudisti Divi-kooditietokannan, mikä on parantanut huomattavasti sivun latausnopeutta tavallisissa Divi-asennuksissa.

divi nopeus

ElegantThemesin mukaan “Divin uudet välimuistin optimoinnit toimivat yhdessä Divin staattisen CSS-tiedostojen luomisen ja Visual Builderin Javascript-asetusten välimuistin kanssa nopeiden sivulatausten luomiseksi, vaikka et käyttäisi välimuistion laajennusta.”

Ominaisuudet:

 • All-in-one monikäyttöinen WordPress-teema, joka sisältää Divi Builderin.
 • Divi Builder: tehokas vedä ja pudota -sivunmuodostaja, jonka avulla voit rakentaa WordPress-sivustoja visuaalisesti.
 • Yli 800 esiasetettua verkkosivustoasettelua ja yli 100 kokonaista verkkosivustopakettia.
 • Käytä teemoja ja laajennuksia rajoittamattomilla verkkosivustoilla ostamatta lisälisenssejä.
 • WooCommerce-integraatio, maailmanluokan tuki, 30 päivän rahat takaisin -takuu ja paljon muuta.
 • Kun kirjaudut jäsenyyteen (89 dollaria vuodessa tai 249 dollaria eliniäksi), sinulla on pääsy kaikkeen tyylikkäisiin teemoihin, kuten Divi, Extra, Bloom, Monarch, Divi Builder -laajennus, kaikki muut WordPress-teemat, premium-tuki ja päivitykset. Rajoittamattomalla käytöllä!

Nopeus:
5/5 Hinta:
Premium-version hinta on 89–249 dollaria Suora esittely:
Divi-demo

3. Astra WordPress -teema

 • Verkkosivusto: https://wpastra.com
 • Hinta: 59,00 dollaria ja 14 päivän rahat takaisin -takuu
 • Ilmainen versio saatavilla: Joo
 • Google Speed ​​Score: B (85%)

Astra on kevyt, nopea, sivunmuodostajaystävällinen WordPress-teema, jonka on suunnitellut Brainstorm Force. Astra on vakava haastaja GeneratePressiin.

astra wordpress teema

Astra on muokattava teema, jota on helppo käyttää ja hallita, mikä tekee elämästäsi paljon helpompaa verkkosivustosi luomisessa.

Eikä vain se – Astra on myös yksi nopeimmin ladattavista teemoista siellä.

Voi ja minun pitäisi myös mainita, että Astra on 100% ilmainen lataus! Kuka tahansa voi ilmaiseksi aloittaa työskentelynsä, eikä siitä aiheudu ennakkomaksuja. Mutta voit laajentaa Astraa edullisia lisäosia jotka laajentavat räätälöintimahdollisuuksia.

Astra-teemasivun nopeus

Tämä on teema, joka on rakennettu sivunopeudelle. Astra latautuu alle puoli sekuntia. Se on myös suorituskyky optimoitu ja höyhenkevyt, koska se tarvitsee alle 50 kt resursseja lastata. Se käyttää ei jQuery, se käyttää sen sijaan Vanilla JavaScriptiä.

Jos etsit WordPress-teemaa, joka on nopea, tyylikäs ja muokattavissa, et voi eikä sinun pitäisi katsoa Astraa ohi..

piipittää

Astra WordPress -teema on ilmainen, mutta kuten mainitsin, voit laajentaa sitä lisäosilla, jotka antavat sinulle enemmän edistyneitä ominaisuuksia.

Astra Pro -lisäosa (59 dollaria) on laajennus, joka laajentaa ilmaista Astra-teemaa ja lisää siihen uusia ominaisuuksia. Astra Agency -paketti (249 dollaria) tarjoaa valmiita verkkosivustoja ja sisältää kaikki laajennukset, joita käytetään näiden verkkosivustojen rakentamiseen.

astra pro -teeman lisäys

Päivittää: Astra 2.0 on käynnistetty auttamaan sinua rakentamaan WordPress-verkkosivustoja nopeammin kuin koskaan ennen. Astra 2.0 -päivitys on keksinyt WordPress-räätälöintilaitteen rakenteen ja nopeuden, ja mukana on uusia vaihtoehtoja, jotka tekevät Astrasta yhden helpoimmista teemoista tänään.

Ominaisuudet:

 • Yhteensopivuus sivun rakentajat kuten BeaverBuilder, SiteOrigin, Elementor ja Divi +
 • Helppokäyttöinen puhtaalla järjestelmänvalvojan käyttöliittymällä
 • Yksinkertainen, vielä kauniita malleja kaikentyyppiselle yrityksellesi, missä olet
 • Kymmeniä ennalta suunniteltu ja avaimet käteen-upea näköiset aloitussivustot, joita voit tuoda
 • Helppo muokata tarvitsematta käsitellä koodia. Voit muuttaa mallia alkuperäisellä WordPress-muokkaustyökalulla olevien asetusvaihtoehtojen avulla
 • SEO ystävällinen perusta ja kaikki tarvittavat Schema.org-merkinnät
 • laajennettavissa koukkuilla ja suodattimilla, joiden avulla voit mukauttaa mitä tahansa Astra-teemaa
 • Saumaton WooCommerce-integraatio verkkokauppojen rakentamiseen
 • Antelias 14 päivän rahat takaisin -takuu
 • Jotkut markkinoiden parhaista WordPress-teemoista!

Nopeus:
5/5 Hinta:
Vapaa. Premium-versio maksaa 59 dollaria (suositus) Suora esittely:
Astra Live -demo

4. Kaava WordPress-teema

 • Verkkosivusto: https://mythemeshop.com/themes/schema/
 • Hinta: 59,00 dollaria 30 päivän rahat takaisin -takuulla
 • Ilmainen versio saatavilla: Ei
 • Google Speed ​​Score: A (93%)

Katsaus MyThemeShop-arvosteluun

MyThemeShopin kaavio on toinen kevyt WordPress-teema. Se tarjoaa reagoivan suunnittelun ja on täysin muokattavissa. Se on loistava teema kaikenlaisen blogin luomiseen.

Tämän teeman mukana sisäänrakennettu tuki arvosteluille auttaa sinua luomaan kauniita näköisiä arvosteluja. Sen mukana tulee myös sisäänrakennetut pikakoodit, äänestystoiminnot ja suoritusasetukset.

mythemeshop-skeemasuoritusasetukset

Tämä teema ei ehkä ole niin nopea kuin GeneratePress, mutta sen aliarvioiminen, mitä tämä teema voi tehdä sinulle, olisi virhe. Tämä teema sisältää kaiken mitä tarvitset blogin pitämiseen.

Entä nopeus? Onko Schema nopeasti ladattava WordPress-teema? Kyllä se on.

mythemeshop-skeemakatsaus

Ominaisuudet:

 • Täysin reagoiva suunnittelu. Sopeutuu helposti kaikkiin näytön kokoihin.
 • Mukana Mainosten hallinta -paneeli auttaa sinua hallitsemaan verkkosivustosi mainoksia helposti.
 • Käännös-ready, Voit luoda tämän teeman avulla monikielisen verkkosivuston.
 • Tukea: lle Google-fontit antaa sinun valita satojen Google-kirjasimien joukosta, jotka haluaisit nähdä verkkosivustollasi.
 • Mukana sisäänrakennettu tuki Aiheeseen liittyvät julkaisut. Ei tarvitse asentaa ylimääräisiä laajennuksia.
 • Sisäinen tuki korppujauho.
 • Tukee rikkaat katkelmat. Google näyttää tähtiarvostelun hakukoneesi tuloksen katkelmassa, jos viestisi on arvostelu.

Nopeus:
5/5 Hinta:
Premium-versio maksaa 59 dollaria Suora esittely:
Schema Live -demo

5. OceanWP WordPress -teema

 • Verkkosivusto: https://oceanwp.org
 • Hinta: 39,00 dollaria ja 14 päivän rahat takaisin -takuu
 • Ilmainen versio saatavilla: Joo
 • Google Speed ​​Score: A (91%)

OceanWP WordPress -teema

OceanWP on 100% ILMAINEN monikäyttöinen WordPress-teema, jonka avulla voit luoda kauniita näköisiä verkkosivustoja WordPressin avulla. Nicolas Lecocq on luoja ja voit ladata teeman WordPress.org täältä.

OceanWP: ssä on kyse käyttäjäystävällisyydestä, ja voit tuoda käyttövalmiita esittelysivustoja yhdellä napsautuksella ilmaisen tuonnin laajennuksen avulla.

Ilmaisen version mukana 7 ilmaista laajennusta mutta OceanWP tulee myös mukana 11 premium-laajennusta jonka avulla voit jatkaa teemaa edelleen. Voit joko ostaa niitä erikseen alkaen 9,99 dollaria tai hankkimalla premium-paketin hintaan 39 dollaria yhden sivuston lisenssillä..

OceanWP-teema ilmaiset ja premium-laajennukset

OceanWP: n ilmaisessa versiossa on nämä ilmaiset laajennukset:

 1. Modaalinen ikkuna
 2. Viestit-liukusäädin
 3. Esittelytuonti
 4. Muokattu sivupalkki
 5. Tuotteen jakaminen
 6. Sosiaalinen jakaminen
 7. Ocean Extras

Palkkiolaajennukset alkavat jokaisesta 9,99 dollarista tai saat premium-paketin, joka alkaa 39 dollarista, yhden sivuston lisenssillä.

 1. Ponnahdusikkunan sisäänkirjautuminen
 2. Instagram
 3. Whitelabel
 4. salkku
 5. Woo ponnahdusikkuna
 6. Sticky alatunniste
 7. Ocean Koukut
 8. Elementor-widgetit
 9. Sivupaneeli
 10. Sticky Header
 11. Alatunnisteen huomioteksti

Entä sivunopeus? Onko OceanWP yksi nopeimmista WordPress-teemoista? Kyllä, se on varmasti.

OceanWP-teeman latausajat

Ominaisuudet:

 • Täysin mobiili reagoiva säätö mihin tahansa näytön kokoon
 • Sisäänrakennettu SEO parantaa indeksointia ja hakutuloksia
 • WooCommerce-verkkokauppa valmis
 • Sisäänrakennetut WordPress-räätälöintiasetukset
 • Advanced Mega -valikko
 • Tuki kaikille suosituille sivunrakentajille, kuten Elementor
 • Ilmainen yhdellä napsautuksella käyttövalmiita teemoja

Nopeus:
5/5 Hinta:
Premium-versio maksaa 39 dollaria Suora esittely:
OceanWP Live -demo

6. StudioPress-teemat

 • Verkkosivusto: https://www.studiopress.com
 • Hinta: Alkaen 99,95 dollaria (sisältää Genesis-kehyksen)
 • Ilmainen versio saatavilla: Ei
 • Google Speed ​​Score: A

StudioPress?

StudioPress-teeman käyttö on antanut yli 200 000 WordPress-käyttäjälle vankan, nopean lataamisen perustan sivustolleen (mukaan lukien tämä sivusto). Kaikki StudioPress-teemat reagoivat mobiililaitteisiin ja niillä on puhdas ja kevyt koodi, jotka varmistavat sivustosi optimoinnin nopeudelle.

StudioPress-teemat, ja Genesis-kehys se on rakennettu, toimita nopeudella ja huomaat tämän heti, kun käytät sitä. Tässä on nopeustesti yhdelle StudioPressin suosituimmista teemoista, se latautuu reilusti alle sekunnissa! Vau!

studiopress nopeus

Ominaisuudet:

 • Nopeat verkkosivustojen latausajat ja vahva painotus turvallisuudelle
 • Retinavalmis ja täysin reagoiva HTML5-muotoilu matkapuhelimen käyttäjille
 • Ei turvotusta liiallisista sisäänrakennetuista ominaisuuksista ja puhdas koodi, joka vetoaa kehittäjiin
 • Powered by hakukoneelle optimoitu Genesis Framework -koodit
 • Helppo päivittää, koska uudet päivitykset voidaan ladata ja asentaa automaattisesti
 • Rajoittamaton, elinikäinen tuki ja pääsy Genesis-asiantuntijatiimiin ja suureen yhteisöön

Nopeus:
5/5 Hinta:
Alkaen 99,95 dollaria (johon sisältyy emo Genesis-kehys) Suora esittely:
StudioPress-esittely

ja lopuksi tässä on pari 100% ilmainen nopea WordPress-teemat voit käyttää:

7. Iho WordPress-teema

 • Verkkosivusto: https://wordpress.org/themes/skin
 • Hinta: Vapaa
 • Ilmainen versio saatavilla: Joo
 • Google Speed ​​Score: A

Iho-teemakatsaus

Toisin kuin muut artikkelin aiheet, Iho on kokonaan ilmainen (ja nopea lataus) WordPress-teema.

Vaikka se ei ehkä tarjoa niin monta ominaisuutta kuin kaksi muuta teemaa, siinä on kymmeniä ominaisuuksia. Se on täysin reagoiva, joten se näyttää hyvältä kaikilla laitteilla.

Se tulee mukana 3 erilaista sisältöasettelua ja 2 varustettua liukusäädintä mistä valita. Tämä teema on myös yhteensopiva WooCommerce-sovelluksen kanssa, joten voit käyttää sitä perustamaan verkkokauppasivuston.

Ominaisuudet:

 • Mukana 3 erilaista sisältöä asetteluvaihtoehdot mistä valita.
 • Täysi tuki WooCommerce auttaa sinua luomaan upeita verkkokauppoja.
 • Täysi tuki WordPressille Teeman mukauttaja. Voit myös valita Google-fontit, joita haluat käyttää verkkosivustollasi.
 • Mukana 4 erilaista otsikkotyylit mistä valita.
 • Tukea: lle multisite.
 • Sisäänrakennettu tuki näytölle Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Nopeus:
4/5 Hinta:
Vapaa Suora esittely:
Käy Ihon teemalla

8. Elementor Hello -teema

 • Verkkosivusto: https://wordpress.org/themes/hello-elementor/
 • Hinta: Vapaa
 • Ilmainen versio saatavilla: Joo
 • Google Speed ​​Score: A

elementor hello teema

Jos olet Elementorin fani, WordPressin vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennuksen laajennus, Elementor Hello -teema on sinulle, jos olet kevyen ja puhtaan teeman jälkeen.

Se on aloitusteema jossa ei ole muotoilua ollenkaan, paitsi perusselaimen yhteensopivuusmallinnuksella. Elementorin avulla taikuus kuitenkin tapahtuu ja voit luoda kauniin WordPress-verkkosivuston helpoimmalla ja nopeimmalla mahdollisella tavalla.

Tämä teema on suunniteltu saa käyttää vain Elementorin kaltaisella sivunmuodostajalla. Joten jos sinulla ei ole Elementoria (tai Elementor Prota), sinun on ensin saatava se. Jos et käytä tai ei aio käyttää Elementorin sivunmuodostajaa, tämä teema ei ole sinulle.

Elementor väittää, että se on “kaikkien aikojen nopein WordPress-teema”, mutta heidän vertailuunsa ei sisältynyt muita teemoja, joista tiedetään nopeaan suorituskykyyn.

Ominaisuudet:

 • Se on 100% ILMAINEN ja yksi nopeimmista WordPress-teemoista
 • Ei paisumista tai ylimääräistä koodia (älä tule moduuleihin, elementteihin tai teemakohtaisiin asioihin, joita et tarvitse
 • Voit jatkaa teemaa koukkuilla
 • Lapsi-teema on saatavilla GitHubissa
 • Käytetään vain Elementorin ja Elementor Pron kanssa

Elementor Hello -teema on periaatteessa kevyt aloitusteema, joka tarjoaa 100% yhteensopivuuden Elementorin kanssa.

Nopeus:
5/5 Hinta:
Vapaa Suora esittely:
Käy Elementor Hello -teemassa

Miksi useimpia WordPress-teemoja ei ole optimoitu nopeudelle

Kun etsit WordPress-teemoja Googlessa, törmäät kymmeniin teemoihin, jotka näyttävät ammattimaisilta ja tarjoavat loistavan suunnittelun.

Voit nähdä, kuinka herkkä teema on tai kuinka tyylikäs muotoilu näyttää, mutta mitä et voi nähdä, on teeman takana oleva koodi.

Suurin osa useimmista WordPress-teemoista on huonosti koodattu ja tule paisunut kymmenillä resursseilla (kuvat css ja javascripts), jotka voivat hidastaa verkkosivustosi toimintaa.

Useimmat WordPress-teemakehittäjät huutavat katollaan, että kaikki heidän teemansa on optimoitu nopeudelle.

Mutta tässä on rehellinen totuus: Useimpia WordPress-teemoja ei ole optimoitu nopeudelle.

Itse asiassa useimmat WordPress-teemat eivät edes noudata WordPress-yhteisön koodausstandardeja. Jokainen teema, joka ei noudata näitä standardeja, voi ja ajan myötä muuttua alttiiksi hakkereille.

Nämä koodausstandardit varmistavat, että teemat koodataan toimimaan tehokkaasti eivätkä ne ole alttiita hakkereille.

Kuinka testata WordPress-teeman latausaika?

Jos et ole jo ostanut teemaa tai et ole teeman kehittäjä, niin ainoa tapa selvittää, onko teema optimoitu nopeudelle – on testata WordPress-teeman esittelysivun latausnopeus.

testaa WordPress-teeman nopeus gtmetrixillä

Testaa WordPress-teemademosivuston nopeutta kirjoittamalla teemademosivuston URL-osoite ja napsauttamalla lähetä.

Työkalu kestää muutaman sekunnin Web-sivuston testaamiseen, niin se näyttää sinulle sekunteimäärä, joka vie sivuston lataamiseen.

Toinen hyvä työkalu useiden sivujen tarkistamiseen kerralla on BatchSpeed. Tämän ilmaisen työkalun avulla voit nopeasti testata useita URL-osoitteita Googlen sivunopeuden tarkistimella.

Jos demonsivusto lataus kestää yli 5 sekuntia, tällöin sivustosi kestää lataus kyseisen WordPress-mallin avulla.

Jotkut tutkimukset osoittavat, että sinulla voi olla vain neljä sekuntia ennen kuin verkkokäyttäjä siirtyy eteenpäin, ts. Sinulla on hyvin vähän aikaa tehdä hyvä ensivaikutelma.

Kuinka ennustaa tarkemmin WordPress-teeman latausaika?

5 sekunnin tai vähemmän käyttäminen on hyvä vertailuarvo, mutta vain teeman demon todellisen latausajan tarkasteleminen ei ole tarkin tapa tarkistaa, kuinka nopea teema todella on. Miksi?

Koska demonteeman isännöimällä ja verkkoisäntäpalvelimien suorituskyvyllä on paljon merkitystä, ja käytät todennäköisesti erilaisia ​​verkkoisäntäkoneita kuin mitä WordPress-teemantekijä käyttää.

Parempi tapa määrittää teeman nopeus on tarkastella kokonaisuutta sivukoko ja pyyntöjen määrä sivun lataaminen kestää.

Nämä tiedot ovat riippumatta siitä, mitä web-palveluntarjoajaa teeman omistaja käyttää. Koska resurssipyyntöjä (JavaScript, CSS-tiedostot, HTML, kuvat jne.) On vähemmän, pienempi sivun koko on seurauksena nopeampi sivun latausaika..

Miksi Avada ei ole nopea WordPress-teema

Tässä on esimerkki siitä, miltä se näyttää Avada-teema esimerkkinä (on teemametsässä # 1 myydyin teema – mutta se ei suinkaan ole nopein). Avada-demosivusto latautuu erittäin hitaasti:

avada-teema hidas lataus Avada: n latausaika on mahtava 8,6 sekuntia. Kuka se ei ole hyvä!

Lähes 9 sekuntia täyteen lataamiseen!
Koko on melkein 3 Mt!
ja 116 HTTP-pyyntöä tapahtuu!

Uudelleen. Jos GTMetrix näyttää teeman esittelyn lataamisen kestää yli viisi sekuntia, teema todennäköisesti hidastaa verkkosivustoasi ja ei todennäköisesti ole paras valinta sinulle.

Vielä yksi asia, jota tarvitset nopeasti ladattavaan sivustoon

WordPress-sivustossasi käyttämällä teemalla on suuri vaikutus sivustosi nopeuteen. Mutta sivujen ylläpito käyttämälläsi palvelulla on todennäköisesti yhtä suuri vaikutus kuin sivustosi teemalla.

Tämä on syy siihen web-hosting on paras tekijä WordPressin virallisessa optimointioppaassa.

Jos isännöit verkkosivustoasi crappy web hosting -palvelussa, saat crappy tuloksia sivuston nopeuden suhteen. Useimmat web-palveluntarjoajat tarjoavat halpoja suunnitelmia.

Mutta nämä verkkoisäntälaitteet takaavat liian monta tiliä yhdellä heikkolaatuisella palvelimella. Tämä johtaa hitaan kokemuksen saamiseen kaikille verkkosivustoille. Ja jos jokin naapurisivustoistasi alkaa käyttää liian monia palvelinresursseja, koko palvelin saattaa mennä alas ja johtaa sivustosi menemiseen sen mukana.

Jos haluat verkkosivustosi latautuvan nopeasti ja olla aina yllä, sinun pitäisi mennä SiteGroundin kanssa. Se on minun valintani ensimmäisenä, kun kyse on WordPress-isännöintipalveluista.

sivuston WordPress-hosting

SiteGround tarjoaa ilmaisen siirtopalvelun, ja heidän hyödyllinen ja ammattitaitoinen tuki vastaa kyselyihisi muutamassa sekunnissa. Muita mainitsemisen arvoisia hosting-ominaisuuksia ovat:

 • Ilmaiset päivittäiset verkkosivustojen varmuuskopiot
 • Suosittelee WordPress
 • 1 napsauta WordPress-asennuksen painiketta
 • Ylläpito WordPress-hosting kaikissa suunnitelmissa
 • Sisäänrakennettu SuperCacher-välimuistiratkaisu
 • Innovatiiviset nopeustekniikat, kuten SSD, HTTP / 2, PHP7, NGINX
 • Lavastus ja GIT (vain GoGeek-suunnitelmassa)
 • Ilmainen SSL-varmenne & CloudFlare CDN
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Hinnat alkavat vain 3,95 dollaria kuukaudessa

Tutustu rehelliseen ja bs-ilmaiseen SiteGround-arvosteluihini saadaksesi selville, miksi rakastan ja luotan SiteGround-palveluun, tai jos pidät parempana aloittelijaystävällistä isäntää, kuten Bluehostin web-hosting. Jos haluat mieluummin täysin hallittua WordPress-isäntää, suosittelen Kinsan WordPress-isäntää.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on nopein WordPress-teema?

GeneratePress (ilmainen & premium), Astra (ilmainen & premium), Schema (vain premium) ja OceanWP (ilmainen & premium) ovat kaikki nopeasti ladattavia WordPress-teemoja.

Kuinka testata WordPress-teeman latausaika?

Jos et ole jo ostanut teemaa tai jos et ole teeman kehittäjä, ainoa tapa selvittää, onko teema optimoitu nopeudelle, on testata latausnopeus työkalulla, kuten GTmetrix tai Pingdom..

Mikä on tärkein asia kuormausaikoilla?

Käytetyllä web-hosting-sivustolla on valtava vaikutus ja se on WordPress-teeman nopeuden suorituskyvyn tärkein tekijä.

Loppusanat

Toivon, että tämä blogiviesti auttoi sinua ymmärtämään, kuinka suuri vaikutus käyttämälläsi teemalla voi olla WordPress-sivustosi nopeuteen.

Nopeimmat WordPress-teemani, joita olen käsitellyt täällä, ovat herkkiä ja tarjoavat kymmeniä mukautusvaihtoehtoja, joiden avulla voit parantaa latausaikoja.

Suosikki ja nopein WordPress-malli on GeneratePress. Se on kädet alas yksi nopeimmista WordPress-teemoista niin monilla ominaisuuksilla, joita olen koskaan kokeillut.

Jos kysyisit minulta kysymystä “mikä on nopein WordPress-teema?” Sanoisin GeneratePress epäilemättä.

Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, ilmoita minulle tästä alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map