Najboljše teme Google AMP ⚡ Pripravljene WordPress teme za hitra spletna mesta za nalaganje

Višje uvrstitve iskalnikov in hitrejši časi nalaganja … si želi vsak lastnik spletnega mesta. Toda doseči jih je lahko res težko, če ne veš, kaj delaš. Tukaj je Google AMP priskoči na pomoč. Googlov projekt, s katerim se spletnim mestom hitreje naložijo. Tukaj je moj odsek od tam.


Medtem ko implementacija AMP na vašo spletno stran ne zagotavlja višje uvrstitve v Googlu, mnogi tržniki trdijo, da so po uvedbi prometa skoraj podvojili promet od Googla..

Najboljše teme, pripravljene za program AMP v letu 2020:

 • Najboljše na splošno: je hitra večnamenska WordPress tema, ki se odlično obnese pri vsakem ustvarjalcu strani, tema pa je kot nalašč za mala podjetja, bloge, zagone in še več. Brezplačna in premium različica prihaja z domačo podporo AMP.
 • Drugo mesto, najboljši na splošno: je hitra naložba, SEO prijazna tema WordPress, ki je združljiva z vsemi glavnimi ustvarjalci strani. Na voljo je z veliko knjižnico pripravljenih za uvoz spletnih mest. Samo različica Pro je na voljo s podporo za izvorne AMP.

Preden skočim v najboljše teme AMP WordPress ugotovimo, kaj je AMP in zakaj bi morali razmisliti o njegovi uporabi.

Kaj so pospešene mobilne strani (AMP)

Google AMP (Accelerated Mobile Pages) je odprtokodni projekt, katerega cilj je hitrejše nalaganje spletnih strani na mobilnih napravah.

Zakaj?

Ker ima veliko ljudi počasno internetno povezavo. In večina spletnih mest traja več kot 5 sekund. To je veliko časa. Večina mobilnih uporabnikov ni dovolj potrpežljiva, da bi čakala tako dolgo.

Cilj programa Google AMP je, da se spletne strani takoj naložijo. Ne samo hitro, ampak tudi naloži se takoj.

Eden od razlogov, zakaj je Google zasnoval AMP, je, da večina lastnikov spletnih strani nima sredstev (časa in denarja) za izboljšanje hitrosti svojih spletnih mest, tudi če želijo.

AMP je preprosto okvir za gradnjo strani, ki se hitreje nalagajo. Uvedba AMP na vaše spletno mesto ne stane veliko, tudi če najamete spletnega razvijalca.

Ker pa ste uporabnik WordPress-a, lahko to storite brezplačno z namestitvijo vtičnika. Ko na svojem spletnem mestu implementirate AMP, bo Google obiskovalce mobilnih naprav namesto običajnih strani poslal na različico AMP na vaše strani.

Tako kot pri vsaki drugi novi tehnologiji obstajajo prednosti in slabosti omogočanja AMP na vašem spletnem mestu.

Pros

Vaše spletno mesto se bo takoj naložilo. Uporabniki bodo kliknili vašo stran v rezultatih iskanja in boom, so na vaši strani.

Ko omogočite AMP, Google na seznamu za iskanje prikaže značko AMP. To naj bi povečalo CTR iskalnika. Torej, če velika večina vašega prometa prihaja iz mobilnih iskanj, boste verjetno opazili povečanje uvrstitve v iskalnikih.

Google ljubi spletna mesta, ki ponujajo odlično uporabniško izkušnjo. Hitrost vašega spletnega mesta pripomore k dobri uporabniški izkušnji.

Številni strokovnjaki za SEO v skupnosti za internetno trženje trdijo, da so po uvedbi AMP na svojih spletnih mestih opazili povečanje prometa v iskalnikih..

Obstaja tudi nekaj grozljivih zgodb ljudi, ki izvajajo AMP in izgubljajo ves svoj mobilni promet.

Proti

Ali zaslužite z oglaševanjem?

Potem so tu še potencialno slabe novice. Google AMP ne podpira vseh oglaševalskih omrežij tam.

Če ste založnik Adsense, se bodo oglasi še vedno prikazovali v vaši vsebini.

Če pa ste v kakšnem drugem oglaševalnem omrežju, morda nimate sreče. Tu je seznam podprtih oglasnih omrežij.

Najslabši del AMP je, da izgubite nadzor nad vsebino. Nimate veliko nadzora nad prikazom stvari.

Zamislite AMP kot dietno različico običajnega HTML-ja. Google AMP dovoljuje le statični HTML in nekaj omejenega JavaScript. JS tretjih oseb je dovoljen v okvirjih iframe, ne more blokirati upodabljanja.

Torej ne morete uporabljati večine svojih najljubših domišljijskih pripomočkov.

Kaj mislim s tem?

Google AMP ne bo dovolil uporabe pripomočkov, kot so Facebook Like Box, Twitter Feed itd.

Njegov glavni cilj je v trenutku naložiti spletne strani. In JavaScript močno vpliva na hitrost vašega spletnega mesta.

Ne samo to, ampak tudi ne boste mogli uporabljati JavaScript pripomočkov, kot so Popups in Opt-in obrazci, ki temeljijo na Ajaxu.

Če uporabljate orodje Google Analytics kot Google Analytics, morda ne boste mogli slediti obiskovalcem mobilnih naprav na svojih straneh AMP.

Google AMP sicer podpira 20+ orodij Analytics, kar je odlično, vendar ni vsako orodje.

Ali bo AMP sodeloval z WordPressom?

ne.

Ne brez vtičnika, kot je vtičnik AMP.

WordPress sam po sebi ne ponuja podpore AMP.

V meniju z nastavitvami nadzorne plošče WordPress ni možnosti, s katerim lahko vklopite AMP.

Brezplačen AMP Plugin by Automattic, super ljudje, ki stojijo za WordPressom, je preprost za uporabo, ne potrebuje veliko (če sploh) konfiguracije. To je komplet in pozabite vtičnik. Vendar ima pomanjkljivosti, na primer podpira le WordPress objave, ne pa strani.

Ali bo moja trenutna tema delovala z AMP?

Medtem ko bo večina tem WordPress odlično delovala z AMP-om, če želite prilagoditi različico AMP svojih strani, potrebujete teme WordPress, pripravljene za AMP..

Večina tem WordPress še ni pripravljena na AMP.

Če želite pripraviti AMP za svoje spletno mesto, lahko uporabite AMP prijazno temo ali pa prilagodite svojo trenutno temo s pomočjo vtičnika AMP.

Najboljši vtičniki AMP WordPress

Vtičnik AMP, o katerem smo govorili v zadnjem razdelku, ne ponuja skoraj nobene možnosti prilagajanja strani AMP, ki jih ustvari..

Malo je drugih vtičnikov AMP WordPress, ki so boljši pri prilagajanju trenutne teme in podpirajo obe objavi, strani in kategorijah

 • weeblrAMP je verjetno trenutno najbolj obetaven vtičnik AMP. weeblrAMP vam omogoča, da ustvarite skoraj popolno različico AMP svojega spletnega mesta, ki je v celoti opremljena, kolikor dovoljuje specifikacija AMP: objave, strani, kategorije, oznake in arhivi.

  Vgrajeni so tudi komentarji, Analytics, oglasi, schema.org, integracije Yoast in Jetpack. Premium izdaja samodejno pretvori obrazce Contact Forms 7 in Gravity, Mailchimp For WP, WooCommerce ali Easy Digital Downloads.

 • WP AMP je vrhunski WordPress vtičnik, ki dodaja podporo za pospešene mobilne strani (AMP). WP AMP vam omogoča, da na svoje spletno mesto za mobilne naprave vključite vse vrste vsebine in arhive.

  Vdelate lahko slike, videoposnetke, zvočne zapise in okvirje. Lahko prilagodite standardni dizajn ali ustvarite popolnoma nov. Omogoča spremljanje obiskovalcev z Google Analytics, Google Tag Manager, Yandex.Metrika in Facebook Pixel. Deluje z Yoast SEO, vse v enem paketom SEO, SEO Framework, SEO Ultimate. AMP lahko integrirate z WooCommerce in prodajate na mobilnih straneh, AdSense in DoubleClick oglaševanje na straneh AMP.

 • AMP za WP samodejno doda funkcijo Pospešene mobilne strani (Google AMP Project) na vaše WordPress spletno mesto. Ta vtičnik, bogat s funkcijami, vam omogoča, da prilagodite svojo trenutno temo, da postane pripravljen za AMP. Oglejte si vse funkcije in integracije.

Če želite prilagoditi videz (barve in postavitev) svojih strani AMP, boste potrebovali temo, ki je na voljo s podporo za AMP in vam omogoča, da prilagodite izhod.

Če želite to storiti, je verjetno, da dobite že pripravljeno temo AMP WordPress.

najboljše teme in predloge amp wordpress

Najboljše teme AMP WordPress

1. Neve

Neve AMP pripravljena tema WordPress

Neve by ThemeIsle je združljiv s pospešenimi mobilnimi stranmi (AMP) in vaše spletno mesto postane kot domače AMP, kar bo vaše spletno mesto naložilo takoj in v zameno pomagalo povečati vaše SEO. Tema je v brezplačni različici (vendar z omejenimi funkcijami) ali v premijski različici (od samo 39 dolarjev – enkratni stroški).

Lastnosti:

 • 100% združljiv z Googlovim AMP
 • 100% združljiv z Gutenbergom in Elementorjem
 • Optimiziran za hitrost, uporablja Vanilla JavaScript za optimizacijo zmogljivosti
 • Lahka koda in SEO prijazen
 • Več demonstracij, ki so pripravljene za namestitev
 • Parallax in leni učinki nalaganja
 • WooCommerce pripravljena

Cena: 39 USD (na voljo je tudi brezplačna različica)

Več informacij & predstavitve v živo: Klikni tukaj

2. Astra

tema astre wordpress

Astra je lahka, hitra in urejena strani WordPress tema, ki jo je oblikoval Brainstorm Force. Astra prihaja z domačo podporo AMP (vendar jo morate dobiti Pro različica)

Lastnosti:

 • 100% združljiv z Googlovim AMP (samo v različici Pro)
 • Kompatibilen z ustvarjalci strani kot so BeaverBuilder, SiteOrigin, Elementor in Divi + več
 • Enostaven za uporabo s čistim skrbniškim vmesnikom
 • Preprosto, vendar lepi modeli za katero koli vrsto dejavnosti ste
 • Na desetine vnaprej zasnovana in zagonska spletna mesta, ki jih lahko vidite na ključ, ki jih lahko uvažate
 • Enostaven za prilagajanje ne da bi se morali ukvarjati s kodo
 • SEO prijazen fundacijo in vso potrebno oznako Schema.org
 • Razširljivo s kavlji in filtri, s katerimi lahko prilagodite katero koli temo Astre
 • Integracija WooCommerce za gradnjo spletnih trgovin

Cena: 59 dolarjev

Več informacij & predstavitve v živo: Klikni tukaj

3. Stoke

Stokirano! - Revija / Novice in osebni blog WordPress tema

Stoked je tema WordPressa v reviji / novice in osebnem blogu.

Stoked je sodobna WordPress tema, ki je idealna za spletna mesta revij in osebne bloge. Ta tema daje vašemu spletnemu mestu drzen, svež privlačen videz!

Teme o WordPressu, ki se hrani, so lahke in hitro nalagajo. Vse vidike te teme lahko preprosto prilagodite, ne da bi se dotaknili ene same vrstice kode. Ta tema ima podporo za Google AMP in Facebook Instant Članke.

Lastnosti:

 • Podpora za Google AMP in Facebook Instant Članki.
 • Optimiziran za SEO in hitrost strani.
 • Popolnoma integriran z Native WP Customizer.
 • Postavitev seznama / velikih / mrežnih kartic in prilagodljiv domači drsnik / vrtiljak.
 • Ponuja na stotine možnih kombinacij postavitve.
 • Vgrajeni shranjeni “povratni ukrepi” (interakcija uporabnika in sistem povratnih informacij).

Cena: 49 dolarjev

Več informacij & demo v živo: Klikni tukaj

4. Založnik

Založnik AMP WordPress tema

Založnik je tema v obliki revije za WordPress.

Ponuja čudovit odziven dizajn. Ta tema je kot nalašč za ustvarjanje spletnih dnevnikov. Na izbiro je 90+ že izdelanih predlog za domače strani.

Vse vidike zasnove te teme lahko preprosto prilagodite, ne da bi se dotaknili ene same vrstice kode. Ta tema ima popolno podporo AMP.

Lastnosti:

 • Več kot 90 vnaprej izdelanih predlog, med katerimi lahko izbirate.
 • Popolnoma odziven dizajn, ki izgleda odlično na vseh napravah.
 • Prevod je pripravljen, tako da ga lahko prevedete v več jezikov.
 • Združljivo je z Visual Composerjem in ponuja več kot 70+ strani za ustvarjanje strani. Preprosto prilagodite zasnovo z ustvarjalnikom povleci in spusti.
 • Ponuja 20 ekskluzivnih pripomočkov, ki jih lahko uporabite v stranskih vrsticah.
 • Ponuja 13 različnih predlog.

Cena: 39 dolarjev

Več informacij & demo v živo: Klikni tukaj

5. Noor

Noor WordPress AMP tema

Noor je močna večnamenska tema za WordPress. Je popolnoma prilagodljiv, zato ga lahko prilagodite in uporabite za ustvarjanje spletnega mesta v skoraj kateri koli panogi. Na voljo je s številnimi vgrajenimi demonstracijami, ki vam bodo pomagale začeti.

Najboljše od vsega je združljiv z Googlovim AMP. Vse, kar potrebujete, je, da namestite vtičnik AMP po namestitvi in ​​ste končali.

Če iščete temo WordPress, ki vam omogoča ustvarjanje edinstvenih in lepo videti večnamenskih spletnih mest, potem razmislite o Noor. Noor ima funkcijo povleci in spusti za gradnjo strani v živo z Visual Composer. Tudi tema uporablja SEO najboljše prakse in se hitro nalaga, da vam hitro ustvari spletno mesto.

Lastnosti:

 • Združljivo z Googlovim AMP
 • Prav tako je združljiv z WooCommerce, EDD, Buddypress, bbpress, The Event Calendar Pro in še več
 • Zasnovan za SEO in ima bogato integracijo odrezkov in dobro strukturirano bazo kod
 • Visoke hitrosti in visoke zmogljivosti
 • Podpora za jezike RTL.
 • 30+ vnaprej izdelanih in edinstvenih predstavitev, ki jih je enostavno uvoziti
 • Popolnoma odziven dizajn in mrežnica pripravljena.

Cena: 59 dolarjev

Več informacij & demo v živo: Klikni tukaj

6. Preprosto

Preprosta AMP WordPress tema

Preprosta je poslovna tema za WordPress. Ponuja vse, kar boste potrebovali za izdelavo in vodenje poslovnega spletnega mesta.

Ne glede na to, ali ustvarjate spletno mesto za zagon ali podjetje, lahko to temo preprosto prilagodite svojim potrebam.

Lastnosti:.

 • Prihaja s preprostim čarovnikom za nastavitev, tako da lahko sami nastavite temo v nekaj sekundah.
 • Popolnoma združljiv z WooCommerce in ponuja med 4 različnimi temami stilov trgovin.
 • Ta tema je pripravljena na prevod, zato jo lahko preprosto prevedete v več jezikov.
 • Preprosto prilagodite to temo s svojim prilagoditeljem v živo.
 • Omogoča izbiro Googlovih pisav, ki jih želite uporabiti.

Cena: 39 dolarjev

Več informacij & demo v živo: Klikni tukaj

7. Onefleek

OneFleek AMP WordPress tema

Onefleek je tema revije za WordPress. Je kot nalašč za ustvarjanje novic.

Na voljo je na desetine različnih postavitev domačih strani. Vse te postavitve dajejo vašemu mestu videz vrhunske spletne revije.

Lastnosti:

 • Popolnoma odziven in odlično izgleda na vseh napravah.
 • Za članke na seznamu ponuja 4 različne postavitve.
 • Preprosto ustvarite strani za pregledovanje in preglejte izdelke glede na odstotek, zvezde ali točke.
 • Ponuja pet različnih področij za prikazovanje oglasov.
 • Prihaja s podporo za samodejno objavljanje na družbenih medijih.
 • Preprosto prilagodite vse vidike oblikovanja s programom Live Customizer
 • Več postavitev, ki jih lahko izbirate za objave in strani.

Cena: 59 dolarjev

Več informacij & demo v živo: Klikni tukaj

8. Folie

Folie AMP WordPress tema

Folie je večnamenska tema WordPressa. Priložen je gradnik, ki ga povlečete in spustite, zato ga lahko prilagodite in uporabite za ustvarjanje poljubnih spletnih strani.

Lastnosti:

 • Priložen je Codeless Builder, Visual Composer in dva premična vtičnika.
 • Več kot 25 različnih predlog za izbiro.
 • Z enostavno napravo za vlečenje in spuščanje lahko preprosto spremenite oblikovanje v živo.
 • Na voljo je s popolno podporo za WooCommerce, tako da lahko neboleče ustvarite celovite spletne trgovine.
 • Popolnoma odziven dizajn, ki se enostavno prilagaja vsem velikostim zaslona.
 • Podpora za pomikanje odsekov paralaksa.
 • Ta tema je pripravljena na prevod. Lahko ga enostavno prevedete v več jezikov in ustvarite večjezično spletno mesto.

Cena: 59 dolarjev

Več informacij & demo v živo: Klikni tukaj

9. Okab

Okab AMP WordPress tema

Okab je lepa večnamenska tema za WordPress.

Je popolnoma prilagodljiv, zato ga lahko prilagodite in uporabite za ustvarjanje spletnega mesta v kateri koli panogi. Priložen je Visual Page Builder s povleci in spusti, s pomočjo katerega lahko v nekaj sekundah prilagodite dizajn.

Ta tema ponuja več kot 70 različnih različic postavitve. Na voljo je tudi popolna podpora za WooCommerce, tako da lahko preprosto začnete prodajati svoje izdelke na spletu.

Lastnosti:

 • Več kot 70 postavitev, ki jih lahko izbirate.
 • Čist odziven dizajn. Ta tema izgleda odlično pri vseh velikostih zaslona.
 • Podpora za WooCommerce vam omogoča, da v nekaj minutah začnete prodajati na spletu.
 • To temo lahko enostavno prevedete v več jezikov in ustvarite večjezično spletno mesto.
 • Podpora za jezike RTL.
 • Priložen je Visual Page Builder s povleci in spusti.
 • 260+ spletnih elementov za enostavno ustvarjanje popolnega dizajna za vaše strani.

Cena: 59 dolarjev

Več informacij & demo v živo: Klikni tukaj

10. Fona

Fona - Odziven Google AMP WooCommerce tema

Fona je čista in minimalna Tema WooCommerce, pripravljena za Google AMP ki je kot nalašč za spletne trgovine in nakupovalna mesta.

Tema Fona WooCommerce vam ponuja vse, kar potrebujete, da začnete prodajati po spletu. Na voljo je z možnostmi prilagoditve, tako da lahko preprosto prilagodite zasnovo in funkcionalnost svoje spletne trgovine.

Lastnosti:

 • Popolna podpora za Google AMP.
 • Združljivo z WooCommerce.
 • Lahka in mobilno optimizirana zasnova.
 • Zmogljiv ustvarjalec strani in povleci & padci gradbeniki drsnikov.
 • Priložen je CleverMegaMenus, preprost Mega Menu Vtičnik za vizualni skladatelj.
 • Neomejene možnosti; neomejen slog glave, neomejeno postavitev kategorij, neomejeno postavitev strani izdelkov.

Cena: 39 dolarjev

Več informacij & demo v živo: Klikni tukaj

11. Teem

Teem AMP WordPress tema

Teem je čista, minimalna tema za bloganje za WordPress. Ponuja odziven dizajn in ima popolno podporo za AMP.

Na voljo je z več desetimi možnostmi prilagoditve, tako da lahko preprosto prilagodite dizajn.

Lastnosti:

 • Popolna podpora AMP.
 • Popolnoma odziven dizajn, ki se enostavno prilagaja vsem velikostim zaslona.
 • Podpora jezikom RTL in LTR.
 • Na izbiro imate različne postavitve spletnega dnevnika.
 • Ponuja menije harmonike in drsnike.
 • Več območij za postavitev oglasov.

Cena: 15 dolarjev

Več informacij & demo v živo: Klikni tukaj

12. MobNews

MobNews AMP WordPress tema

Kot že ime pove, je MobNews tema, ustvarjena za novice. Ponuja čudovit dizajn, ki je popolnoma odziven.

Na voljo je z več desetimi možnostmi za prilagajanje, tako da lahko popolnoma prilagodite videz zasnove spletnega mesta, ne da bi se dotaknili ene same vrstice.

Lastnosti:

 • Več območij za postavitev oglasov.
 • Podpora za harmoniko in vrtiljake.
 • Popolnoma odziven dizajn, ki izgleda odlično na vseh napravah.
 • Ponuja čudovito mobilno stransko vrstico.
 • Podpora za oba jezika RTL in LTR.
 • Na izbiro je več postavitev spletnega dnevnika.
 • Podpora za ikone Font Awesome.

Cena: 15 dolarjev

Več informacij & demo v živo: Klikni tukaj

13. Časopis

Časopis AMP WordPress tema

Časopis je osupljiva WordPress tema, ustvarjena za News Sites. Na voljo je postavitev, ki temelji na omrežju, da bi vaše spletno mesto dalo videz vrhunskega novic.

Je popolnoma prilagodljiv, tako da lahko vse vidike zasnove te teme prilagodite sami, ne da bi napisali eno vrstico kode.

Lastnosti:

 • Neomejeno barvno označenih kategorij. Barvo lahko izberete za vse kategorije na vašem spletnem mestu.
 • AMP Page Builder vam pomaga pri prilagajanju strani s preprostim vmesnikom povleci in spusti.
 • Podpora za prikazovanje krušnih drobtin na vrhu objav.
 • Popolnoma odziven dizajn, ki izgleda odlično na vseh napravah.

Cena: 49 dolarjev

Več informacij & demo v živo: Klikni tukaj

14. Predal AMP

AMP Drawer WordPress tema

AMP Predal je večnamenska tema za WordPress. Je popolnoma odziven in se enostavno prilagaja vsem velikostim zaslona. Na izbiro je več deset predlog za oblikovanje.

Lastnosti:

 • Podpora za PhoneGap in Cordova, tako da lahko spletno mesto preprosto spremenite v mobilno aplikacijo.
 • Podpora za leno nalaganje slik za izboljšanje hitrosti spletnega mesta.
 • Priložen je z več kot 400 pisanimi ikonami za pisave.
 • Na izbiro je več kot 50 predlog.

Cena: 17 dolarjev

Več informacij & demo v živo: Klikni tukaj

15. AMP News Mobile

AMP News Mobile WordPress tema

AMP News Mobile je tema, zasnovana za novice. Ponuja vse, kar boste potrebovali za zagon spletnega mesta z novicami.

Na voljo je s popolno podporo za AMP in ponuja 40+ veljavnih predlog za AMP. Priložen je tudi kontaktni obrazec, ki velja za AMP, zato bo deloval tudi, ko uporabnik obišče stran AMP prek Googla.

Lastnosti:

 • Odziven dizajn, ki se enostavno prilagaja vsem velikostim zaslona.
 • Več kot 40 AMP veljavnih predlog, med katerimi lahko izbirate.
 • Prihaja s podporo za PhoneGap, ki vam omogoča enostavno pretvorbo spletnega mesta v domačo mobilno aplikacijo.
 • Podpora za 400+ čudovitih ikon.

Cena: 16 dolarjev

Več informacij & demo v živo: Klikni tukaj

16. BlogStart Pro

BlogStart Pro AMP WordPress tema

BlogStart Pro je osnovna tema in ji primanjkuje veliko tistega, kar ponujajo zgornje premium teme, vendar je dobra zagonska tema AMP WordPress, ki je brezplačna.

BlogStart Pro uporablja začetno temo Underscores in nekatere elemente teme s pomočjo Twitterjevega okvira Bootstrap 3 za odzivno postavitev.

Lastnosti:

 • 100% AMP HTML
 • Vse veljavne AMP
 • Ni običajne različice HTML
 • Google / SEO prijazno
 • Brezplačna tema AMP WordPress

Cena: prost

Več informacij & demo v živo: Klikni tukaj

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Google AMP?

Google Accelerated Mobile Pages (AMP) je odprtokodni projekt, ki omogoča hitrejše nalaganje spletnih strani na mobilnih napravah. AMP uporablja omejen nabor HTML, JavaScript in CSS, da se strani skoraj takoj naložijo.

Ali bo Google AMP deloval na mojem mestu WordPress?

Da, vendar AMP ne bo deloval “izven škatle”. Če želite uporabljati AMP na svojem mestu WordPress, potrebujete vtičnik za WordPress AMP ali temo, pripravljeno za AMP.

Kakšne so prednosti uporabe teme Google AMP WordPress?

Uporaba teme, združljive z AMP, WordPress je najpreprostejši način za hitro nalaganje spletnega mesta, ne da bi morali namestiti in konfigurirati vtičnike.

Zaključek

Upam, da vam je ta seznam pomagal najti popolno temo za vaše spletno mesto. Vse te teme nudijo popolno podporo AMP.

Zdaj je vse, kar morate storiti, pridobiti dobro podjetje za gostovanje WordPress, kot sta Kinsta ali WP Engine, in izberite katero od teh predlog in začnite s svojim spletnim mestom.

Sem pogrešal katero od vaših najljubših tem AMP WordPress? Ali je izvajanje AMP na vašem spletnem mestu vplivalo? Če je tako, me obvestite v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map