Най-бързи теми за WordPress

Трафикът на уебсайта ви не струва нищо – ако повечето хора трябва да чакат години, за да се зареди, и след това щракнете върху бутона за връщане от безсилие. Ето защо трябва да получите лека и бърза тема на WordPress. Ето моята колекция от


Ето какво ще научите в тази публикация:

Коя е най-бързата тема на WordPress в момента?

 • GeneratePress (Безплатно & премия), Astra (Безплатно & премия), схема (премия) и OceanWP (Безплатно & премиум) са всички теми за бързо зареждане на WordPress.
 • Въз основа на тестовете за скорост, които направихме най-бързата тема на WordPress е GeneratePress.
 • То определено не е темата на Avada. Avada зарежда бавно, в моите тестове Avada отне 8,6 секунди да се зареди.
 • Най- уеб хостинг който използвате има огромно влияние върху скоростта на изпълнение на вашата WordPress тема.
GeneratePressDiviAstraсхемаOceanWPStudioPress
Скорост на изпълнение на скоростта:A (95%)B (85%)B (85%)A (93%)A (91%)A (95%)
Напълно заредено време:1,3 секунди1 секунда1 секунда1,8 секунди1,5 секунди0,7 секунди
Общ размер на страницата:696 KB1,13 MB833 KB529 KB1,06 MB1,26 MB
Брой заявки:245152391548
Цена:$ 49,95 (налични безплатни теми)$ 89- $ 249 (само за платена тема)$ 59 (налични безплатни теми)$ 59 (само за платена тема)$ 39 (налични безплатни теми)$ 99.95 (само за платени теми)
Прочетете още:Направо към ⇣Направо към ⇣Направо към ⇣Направо към ⇣Направо към ⇣Направо към ⇣

Ще печелите пари от сайта си само ако трафикът ви се преобразува. В противен случай цялото време и пари, които харчите за генериране на трафик, е загуба.

Преобразуването не винаги трябва да означава продажба. Това може да означава да се абонирате за вашия имейл списък или да кликнете върху реклама. Всеки иска висок процент на конверсия. Но ето шокът:

Ако скоростта на страницата на вашия уеб сайт е бавна добре тогава повечето ви .

И ако хората не останат на уебсайта Ви, няма начин те някога да извършат реализация. Просто като това.

Както ще научите в следващия раздел, темата на вашия WordPress сайт оказва огромно влияние върху скоростта на вашия сайт. Изберете бавна тема на WordPress и уебсайтът ви ще бъде бавен като охлюв.

Така че, ако искате повече хора да останат на вашия уебсайт и да конвертират (направете продажба или се абонирайте), ще ви трябва по-бърз уебсайт

Нека започнем с обяснението защо бързата тема за WordPress е толкова важна.

Защо има значение скоростта на сайта

Според KissMetrics, ако уебсайтът ви отнеме повече от 3 секунди да се зареди, 40% от посетителите ви ще напуснат.

защо скоростта на уебсайта има значение

Когато хората напуснат вашия уебсайт, вие не само губите потенциални приходи, но и всички пари и време, което сте отделили за генериране на трафик към вашия уебсайт.

И ако искате да стигнете до първа страница на Google и останете там, имате нужда от уебсайт, който се зарежда бързо.

Алгоритмите на Google предпочитат да показват уебсайтове, които предлагат страхотно потребителско изживяване (а скоростта на сайта е огромен фактор). Според Google, уебсайтът, който предлага добро потребителско изживяване, обикновено има по-ниска степен на отпадане и се зарежда бързо.

Ако уебсайтът ви е бавен, повечето от посетителите ще отскачат, което ще доведе до загуба в класациите на търсачките. Освен това, ако искате да конвертирате повече посетители в клиенти или абонати, вашият уебсайт трябва да се зарежда бързо.

Според WebsiteOptimization.com, бавният уебсайт не само се възприема с ниско качество, но и намалява трафика с до 20%.

Долния ред?

Ако искате вашият уебсайт да се зарежда бързо и да осигури първото място в резултатите от търсачките, ще ви е необходима тема на WordPress, която е напълно оптимизирана за скорост.

Темата на WordPress, която използвате, ще има a масивно въздействие колко бързо се зарежда уебсайтът ви.

Ако вашата тема предлага всяка функция под слънцето, е раздута със скриптове и ресурси и идва с много нискокачествен код, скоростта на уебсайта ви ще пострада.

Ако темата ви не е оптимизирана за скорост, всичко, което правите, за да подобрите скоростта на уебсайта си, ще се окаже напразно.

Топ 7 най-бързи теми за WordPress

Знам колко е трудно да преминете през хилядите безплатни и премиум WordPress теми, достъпни онлайн и да намерите идеалната за вашия сайт.

Коя е най-бързата тема на WordPress?

И така, по-долу съставих списък на най-бързо зареждане на теми за WordPress през 2020 г.. Всичко това са леки теми на WordPress, които идват с качествен код, за да ускорят вашия WordPress сайт.

1. Генерирайте тема WordPress

 • уебсайт: https://generatepress.com
 • Цена: $ 49,95 с 30 дни гаранция за връщане на парите
 • Налична е безплатна версия: Да
 • Скорост на Google: A (95%)

GeneratePress - най-бърза тема за WordPress

GeneratePress е красива, лека тема за WordPress. Идва като както безплатна, така и премиум версия, но платената версия има много повече полезни функции.

GeneratePress е a многоцелева тема и е напълно персонализируем, така че можете да го използвате за създаване на всякакъв вид уебсайт. Тази тема приключи 500 5-звездни оценки в директорията на теми WordPress.

Премиум версията на GeneratePress ($ 49.95) се предлага с лека и модулна рамка и ви позволява да деактивирате функции, които не искате да използвате.

Има 15 модула които ви позволяват да използвате функционалността на темата и можете да активирате / деактивирате модулите, които не използвате, за да сте сигурни, че те не добавят допълнително натоварване на вашия сайт. Този модулен подход ви позволява да подобрите скоростта на вашия сайт сами.

Докато безплатната версия на темата се предлага с десетки страхотни функции, премиум версията на темата идва с почти всичко, което бихте могли да поискате в WordPress тема.

функции за генериране на премияGeneratePress Premium – 15 персонализируеми модула

Например, премиум версията се предлага с поддръжка за WooCommerce, нека да направите промени в типографията, стиловете и цветовете и ви позволява да създавате персонализирани секции в страниците си. Също така се предлага с персонализирани куки и функция деактивира конкретни елементи на определени страници и публикации. Премиум версията се предлага с използване през целия живот, 1 година актуализации & подкрепа и щедра 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни.

Ами скоростта?? GeneratePress е една от най-бързите теми на WordPress наред, демонстрационният сайт зарежда за малко повече от 1 секунда! Еха!

GeneratePress е с ръце надолу най-бързата скорост на зареждане, която някога съм опитвал. Сериозно обмислях да премина през всичките си сайтове до GeneratePress (включително този).

чуруликане

Ако искате вашият уебсайт WordPress да зарежда светкавично бързо, GeneratePress е темата, която търсите.

Характеристика:

 • Вградена поддръжка за Маркиране на схемата за да ви помогне да постигнете по-добри класирания и по-висок CTR в търсачките.
 • Библиотека на сайта на важни готови за употреба демо сайтове, които да стартират вашия WordPress сайт
 • напълно адаптивен дизайн което изглежда страхотно на всички устройства
 • Темата е превод готов, така че можете лесно да го преведете на няколко езика.
 • негов лека рамка кара уебсайта ви да се зарежда супер бързо.
 • Предлага се с пълна поддръжка за WordPress тема за персонализиране, така че можете лесно да направите промени на живо в дизайна на уебсайта си, без да пишете нито един ред код.
 • Разширено персонализиране което ви позволява да деактивирате конкретни елементи на определени страници и публикации, да изграждате уникални оформления, като използвате секции във вашите страници и куки, които ви позволяват да добавяте собствено персонализирано съдържание в различни области в тях.
 • Предлага се с поддръжка за създатели на страници като Elementor и Beaver Builder да ви помогне да постигнете по-високи нива на персонализиране.
 • Позволява ви лесно персонализирайте всяка отделна страница на вашия уебсайт. Можете да изберете дали искате или не да показвате странична лента и от коя страна. Можете също да персонализирате джаджите на долния колонтитул за всяка отделна публикация и страница.

скорост:
5/5 Цена:
Безплатно. Премиум версията струва $ 49.95 (препоръчително) Демонстрация на живо:
Генериране на демонстрация на живо

Нови и вълнуващи актуализации на GeneratePress Premium

GeneratePress Premium 1.6 най-голямата актуализация е без съмнение излизането на Генерирайте сайтове за натискане. Това са готови и зашеметяващи и бързо зареждащи се сайтове, които можете да импортирате, за да ви даде начало при изграждането на нов уебсайт.

generatorpress сайтовеЧисто нова библиотека на сайтове GeneratePress, предлага се с над 20 демонстрационни сайта, които можете да импортирате точно в таблото си за управление

След като инсталирате Premium 1.6, можете да намерите сайтовете GeneratePress във външен вид > GeneratePress > Сайтове. Сайтовете GeneratePress се предлагат с всички опции за премиум GeneratePress и демо съдържание.

В момента има над 20 GeneratePress сайтове, от които да избирате, но ще дойдат още и те ще бъдат доставени автоматично до таблото Ви за управление. Една страхотна характеристика е, че можете да създавате и продавате свои собствени GeneratePress сайтове, защото те са супер лесни за експортиране и пакетиране.

Прочетете повече на generatorpress.com/gp-premium-1-6

2. Тема на Divi WordPress

 • уебсайт: https://www.elegantthemes.com
 • Цена: $ 89 (годишно) до $ 249 (живот) с 30 дни гаранция за връщане на парите
 • Налична е безплатна версия: Не
 • Скорост на Google: B (85%)

divi wordpress тема

Темите Divi by Elegant е една от най-мощните, но същевременно лесна за използване и персонализиране на WordPress теми там.

Темата на Divi се задвижва от създателя на страницата Divi, което я прави един от най-модерните редактори на WordPress за предния край и визуализатора на страници

Divi всъщност се отнася до две отделни неща. Най- Темата на Divi и създателя на страницата Divi.

Темата на Divi е a многоцелева тема на WordPress, което означава, че можете да го използвате, за да създадете почти всеки тип уебсайт, който харесвате.

Divi идва само като премиум тема, годишните (текущи) разходи са $ 89 докато цената на живота (еднократно) е $ 249.

Изграждането на уебсайтове с Divi е лесно, тъй като позволява на всеки да създава красиви уебсайтове с лекота, без да се налага да кодира или инсталира приставки на трети страни.

divi визуален редактор

Ами скоростта?? Диви бързо ли е зареждане тема? Да, така е. Защото съвсем наскоро (през юни 2019 г.) ElegantThemes преработи кодовата база Divi, което значително подобри скоростта на зареждане на страниците при стандартните инсталации на Divi.

скорост на диви

Според ElegantThemes „Новите оптимизации за кеширане на Divi работят в тандем със статичното създаване на CSS файлове на Divi и кеширащите опции на Javascript на Visual Builder за генериране на свръхбързи зареждания на страници, дори когато не използвате приставка за кеширане.“

Характеристика:

 • Многофункционална тема за WordPress „всичко в едно“, която включва Divi Builder.
 • Divi Builder: мощен конструктор на страници за плъзгане и пускане, който ви позволява визуално да изграждате WordPress сайтове.
 • Над 800 предварително изработени оформления на уебсайтове и 100+ пълни пакети на уебсайтове.
 • Използвайте теми и приставки на неограничени уебсайтове, без да купувате допълнителни лицензи.
 • Интеграция с WooCommerce, поддръжка от световна класа, 30-дневна гаранция за връщане на парите и още много неща.
 • Когато се регистрирате за членство (89 долара годишно или 249 долара за цял живот), получавате достъп до всичко, което имат Елегантните теми, включително Divi, Extra, Bloom, Monarch, приставката Divi Builder, всичките им други теми на WordPress, премиум поддръжка и актуализации. С неограничена употреба!

скорост:
5/5 Цена:
Премиум версията е $ 89 – $ 249 Демонстрация на живо:
Divi Demo

3. Тема на Astra WordPress

 • уебсайт: https://wpastra.com
 • Цена: $ 59,00 с 14 дни гаранция за връщане на парите
 • Налична е безплатна версия: Да
 • Скорост на Google: B (85%)

Astra е лесна, бърза, създаваща страница страница WordPress тема, която е проектирана от Мозъчна буря. Astra е сериозен претендент за GeneratePress.

тема на astra wordpress

Astra е персонализируема тема, която е много проста за използване и овладяване, което ще направи живота ви толкова по-лесен при създаването на вашия уеб сайт.

Не само това – Astra също е една от най-бързите теми за зареждане.

О, и аз също трябва да спомена, че Astra е 100% безплатно за изтегляне! Безплатно е всеки да започне с това и няма предварителни разходи. Но можете да разширите Astra с достъпни добавки които разширяват възможностите за персонализиране.

Скорост на тематичната страница на Astra

Това е тема, която е създаден за скорост на страницата. Astra зарежда за по-малко от половин секунда. Освен това е оптимизирана за изпълнение и светлина от перо, защото има нужда по-малко от 50 KB ресурси да се зареди. Използва няма jQuery, използва вместо него ванилов JavaScript.

Ако търсите бърза, елегантна и приспособима тема на WordPress, не можете и не трябва да поглеждате покрай Astra.

чуруликане

Темата на Astra WordPress е безплатна, но както споменах, можете да я разширите с добавки, които ви дават много по-модерни функции.

Най- Astra Pro Addon ($ 59) е плъгин, който разширява безплатната тема Astra и добавя още функции в нея. Най- Пакет на агенция Астра ($ 249) предлага готови уебсайтове и включва всички плъгини, които се използват за изграждането на тези уебсайтове.

astra pro тема addon

Update: Astra 2.0 стартира, като ви помага да изграждате уебсайтове на WordPress по-бързо от всякога. Ъпгрейдът на Astra 2.0 възстанови структурата и скоростта на персонализатора на WordPress и предлага нови опции, които правят Astra една от най-лесните теми, достъпни днес.

Характеристика:

 • Съвместимост с създатели на страници като BeaverBuilder, SiteOrigin, Elementor и Divi + други
 • Лесен за използване с чист администраторски интерфейс
 • Просто, все пак красиви дизайни за какъвто и вид бизнес да се намирате
 • Дузини от предварително проектирани и сайтове „до ключ“, зашеметяващо изглеждащи, които можете да импортирате
 • Лесен за персонализиране без да се налага да се занимавате с код. Можете да промените дизайна чрез набор от опции в родния WordPress персонализатор
 • SEO приятелски основа и всички необходими маркировки на Schema.org
 • разтегателен с куки и филтри, които ви позволяват да персонализирате всяка тема на Astra
 • Безпроблемна Интеграция с WooCommerce за изграждане на онлайн магазини
 • щедър 14 дни гаранция за връщане на парите
 • Някои от най-добрите WordPress теми на пазара!

скорост:
5/5 Цена:
Безплатно. Премиум версията струва $ 59 (препоръчително) Демонстрация на живо:
Демонстрация на Astra Live

4. Тема за WordPress схема

 • уебсайт: https://mythemeshop.com/themes/schema/
 • Цена: $ 59,00 с 30 дни гаранция за връщане на парите
 • Налична е безплатна версия: Не
 • Скорост на Google: A (93%)

Схема от ревюто MyThemeShop

Схема от MyThemeShop е друга лека тема на WordPress. Той предлага отзивчив дизайн и е напълно адаптивен. Това е чудесна тема за създаване на всякакъв вид блог.

Тази тема идва с вградена поддръжка за рецензии за да ви помогне да създадете красиви изглеждащи страници за преглед. Той също така се предлага с вградени шорткодове, функционалност за гласуване и настройки за производителност.

настройки за изпълнение на схемата на mythemeshop

Тази тема може да не е толкова бърза, колкото GeneratePress, но подценяването на тази тема може да направи за вас би било грешка. Тази тема идва с всичко необходимо, за да стартирате блог.

Ами скоростта? Схема за бързо зареждане на WordPress ли е? Да, така е.

преглед на схемата на mythemeshop

Характеристика:

 • напълно адаптивен дизайн. Лесно се адаптира към всички размери на екрана.
 • Идва с Управление на рекламите панел, за да ви помогне лесно да управлявате рекламите на уебсайта си.
 • Превод готов, можете да използвате тази тема, за да създадете многоезичен уебсайт.
 • Подкрепа за Google Шрифтове ви позволява да избирате от стотици шрифтове на Google, които бихте искали да видите на уебсайта си.
 • Предлага се с вградена поддръжка за Подобни публикации. Няма нужда да инсталирате допълнителен плъгин.
 • Вградена поддръжка за галета.
 • Идва с поддръжка за богати фрагменти. Google ще покаже оценка на звездата в фрагмента на резултатите от вашата търсачка, ако публикацията ви е рецензия.

скорост:
5/5 Цена:
Премиум версията струва $ 59 Демонстрация на живо:
Схема на демонстрация на живо

5. Тема на OceanWP WordPress

 • уебсайт: https://oceanwp.org
 • Цена: 39,00 долара с 14 дни гаранция за връщане на парите
 • Налична е безплатна версия: Да
 • Скорост на Google: A (91%)

Тема на OceanWP WordPress

OceanWP е 100% БЕЗПЛАТНА многоцелева WordPress тема, която ви позволява да създавате красиво изглеждащи уебсайтове с WordPress. Nicolas Lecocq е създателят и можете да изтеглите темата от WordPress.org тук.

OceanWP е свързан с удобството за ползване и можете да импортирате готови за използване на демо сайтове с едно щракване с помощта на безплатното разширение за импортиране.

Безплатната версия идва с 7 безплатни разширения но OceanWP също идва с 11 премиум разширения което ви позволява да разширите темата допълнително. Можете да ги купите поотделно, като започнете от 9,99 долара всяка, или можете да получите премиум пакет от 39 долара за лиценз за един сайт.

Безплатни и премиум разширения на OceanWP

Безплатната версия на OceanWP се предлага с тези безплатни разширения:

 1. Модален прозорец
 2. Пост плъзгач
 3. Демонстрация за внос
 4. Персонализирана странична лента
 5. Споделяне на продукти
 6. Социално споделяне
 7. Океански екстри

Премиум разширенията започват от $ 9,99 всеки или можете да получите премиум пакет от $ 39 за лиценз за един сайт.

 1. Вход за изскачащи съобщения
 2. Instagram
 3. Бял етикет
 4. Портфолио
 5. Woo Popup
 6. Лепен футър
 7. Океански куки
 8. Елементи или джаджи
 9. Страничен панел
 10. Лепкаво заглавие
 11. Промяна на долния колонтитул

Ами скоростта на страницата? OceanWP една от най-бързите теми за WordPress? Да, сигурно е.

OceanWP тема зареждане пъти

Характеристика:

 • Напълно мобилна адаптивна настройка към всеки размер на екрана
 • Вградено SEO за по-добро индексиране и класиране при търсене
 • Електронната търговия на WooCommerce е готова
 • Вградени опции за персонализиране на WordPress
 • Разширено мега меню
 • Поддръжка за всички популярни създатели на страници като Elementor
 • Безплатни с едно щракване готови за използване теми

скорост:
5/5 Цена:
Премиум версията струва 39 долара Демонстрация на живо:
Демо демо на OceanWP

6. Теми на StudioPress

 • уебсайт: https://www.studiopress.com
 • Цена: От $ 99.95 (включва рамката Genesis)
 • Налична е безплатна версия: Не
 • Скорост на Google: A

StudioPress?

Използването на тема StudioPress даде над 200 000 потребители на WordPress солидна, бързо зареждаща основа за своя сайт (включително този сайт). Всички теми на StudioPress са отзивчиви за мобилни устройства и имат чист, лек код, който гарантира, че вашият сайт е оптимизиран за скорост.

Теми на StudioPress, и на Рамка за генезис вграден е, доставя скорост и веднага забелязвате това, когато го използвате. Ето тест за скорост на една от по-популярните теми в StudioPress, зарежда се под 1 секунда! Еха!

studiopress скорост

Характеристика:

 • Бързо време за зареждане на уебсайтове и силен акцент върху сигурността
 • Готов за Retina и напълно отзивчив дизайн на HTML5 за мобилни потребители
 • Без раздуване от прекомерни вградени функции и чист код, който ще се хареса на разработчиците
 • Осъществено от оптимизираната от търсачката кодова база Genesis Framework
 • Лесно да се актуализира, тъй като новите актуализации могат да бъдат автоматично изтеглени и инсталирани
 • Неограничена, доживотна поддръжка и достъп до екипа от експерти на Genesis и голяма общност

скорост:
5/5 Цена:
От $ 99.95 (което включва родителската рамка за генезис) Демонстрация на живо:
Демонстрация на StudioPress

и накрая ето няколко 100% безплатни бързи теми за WordPress за вас да използвате:

7. Skin WordPress Тема

 • уебсайт: https://wordpress.org/themes/skin
 • Цена: Безплатно
 • Налична е безплатна версия: Да
 • Скорост на Google: A

Преглед на темата за кожата

За разлика от другите теми в тази статия, Skin е напълно безплатна (и бързо зареждане) WordPress тема.

Въпреки че може да не предлага толкова функции, колкото другите две теми, той идва с десетки функции. Той е напълно отзивчив, така че ще изглежда страхотно на всички устройства.

Той идва с 3 различни оформления на съдържание и 2 представени плъзгачи да избера от. Тази тема е съвместима и с WooCommerce, така че можете да я използвате за стартиране на сайт за електронна търговия.

Характеристика:

 • Предлага се с 3 различни съдържание опции за оформление да избера от.
 • Пълна поддръжка за WooCommerce за да ви помогне да създадете зашеметяващи онлайн магазини.
 • Пълна поддръжка за WordPress Тема за персонализиране. Също така ви позволява да изберете Google Шрифтове, които искате да използвате на вашия уебсайт.
 • Предлага се с 4 различни стилове на заглавките да избера от.
 • Подкрепа за за многостранна.
 • Вградена поддръжка за показване Подобни публикации.

скорост:
4/5 Цена:
Безплатно Демонстрация на живо:
Посетете темата за кожата

8. Елемент Здравейте Тема

 • уебсайт: https://wordpress.org/themes/hello-elementor/
 • Цена: Безплатно
 • Налична е безплатна версия: Да
 • Скорост на Google: A

темата привет елемент

Ако сте почитател на Elementor, приставката за създаване на плъзгане и пускане на страници за WordPress, тогава темата за Hello Elementor е за вас, ако сте след лека и чиста тема.

Това е тема за начало която изобщо няма стилизиране, с изключение на основния стил за съвместимост с браузъра. Въпреки това, със силата на Elementor, магията се случва и можете да създадете красив уебсайт на WordPress по възможно най-лесния и бърз начин.

Тази тема е предназначена да да се използва само с помощта на конструктор на страници като Elementor. Така че, ако нямате Elementor (или Elementor Pro), първо ще трябва да го получите. Ако не използвате или не възнамерявате да използвате, създателя на страницата на Elementor, тогава тази тема не е за вас.

Elementor твърди, че това е „най-бързата тема на WordPress, създавана някога“, но сравнението, което направи, не включва други теми, които са известни с бързи показатели.

Характеристика:

 • Това е 100% БЕЗПЛАТНА и една от най-бързите теми на WordPress
 • Без раздуване или излишен код (не идвайте с модули, елементи или неща, специфични за темата, които не са ви необходими
 • Можете да разширите темата с помощта на куки
 • Детска тема, предоставена в GitHub
 • Използва се само с Elementor и Elementor Pro

Здравейте Темата на Elementor е в основата си лека тема за начинаещи, която предлага 100% съвместимост с Elementor.

скорост:
5/5 Цена:
Безплатно Демонстрация на живо:
Посетете Elementor Hello Theme

Защо повечето теми на WordPress не са оптимизирани за скорост

Когато търсите теми в WordPress в Google, ще попаднете на десетки теми, които изглеждат професионално и предлагат страхотен дизайн.

Това, което можете да видите, е колко отзивчива е темата или колко страхотно изглежда дизайнът, но това, което не можете да видите, е кодът зад темата.

Повечето теми на повечето WordPress са лошо кодиран и ела подут с десетки ресурси (css изображения и javascripts), които могат да забавят вашия уеб сайт.

Повечето разработчици на теми за WordPress ще викат от покривите си, че всичките им теми са оптимизирани за скорост.

Но ето честната истина: Повечето теми на WordPress изобщо не са оптимизирани за скорост.

Всъщност повечето теми на WordPress дори не спазват стандартите за кодиране на WordPress Community. Всяка тема, която не спазва тези стандарти, може и с времето ще стане уязвима за хакерите.

Тези стандарти за кодиране са там, за да се гарантира, че темите са кодирани, за да работят ефективно и да не са уязвими за хакери.

Как да тествате времето за зареждане на тема на WordPress?

Ако вече не сте закупили темата или не сте негов разработчик, тогава единственият начин да разберете дали дадена тема е оптимизирана за скорост – е да тествайте скоростта на зареждане на демо сайта на темата WordPress.

използвайте gtmetrix за тестване на скоростта на темата на wordpress

За да тествате скоростта на демонстрационен сайт за тематична тема на WordPress, въведете URL адреса на демонстрационния сайт и кликнете върху Изпращане.

Инструментът ще отнеме няколко секунди, за да тества уебсайта, след това ще ви покаже броя секунди, необходими за зареждане на сайта.

Друг добър инструмент за проверка на много страници наведнъж е BatchSpeed, този безплатен инструмент ви позволява да тествате за многократна скорост няколко URL адреса, използвайки Google Checker Page Speed ​​на Google

Ако демонстрационният сайт отнема повече от 5 секунди за зареждане, тогава това е времето, през което сайтът ви ще се зареди, като използва този шаблон на WordPress.

Някои изследвания показват, че може да имате само четири секунди, преди уеб потребител да продължи, т.е. имате много малко време да направите добро първо впечатление.

Как по-точно да прогнозирате времето за зареждане на тема на WordPress?

Използването на 5 секунди или по-малко е добър показател, но само разглеждането на действителното време на зареждане на демонстрация на тема не е най-точният начин за проверка колко бърза е темата всъщност. Защо?

Защото там, където е хоствана демо темата и работата на сървърите на уеб хоста има голямо значение и най-вероятно ще използвате различни уеб хостове от това, което използва производителят на теми WordPress.

По-добър начин за определяне на скоростта на дадена тема е да се разгледа общата сума размер на страницата и броя на заявките зареждането на страницата е необходимо.

Тези показатели са независими от доставчика на уеб хостинг, който собственикът на темата използва. Поради по-малкото заявки за ресурси (JavaScript, CSS файлове, HTML, изображения и т.н.) е по-малкият общ размер на страницата и в резултат на това по-бързо време за зареждане на страницата.

Защо Avada не е бърза тема на WordPress

Ето пример за това как би изглеждало използването на Тема на Avada като пример (е темата за продажба №1 в Themeforest – но в никакъв случай не е най-бързата). Демонстрационният сайт Avada се зарежда много бавно:

avada тема бавно зареждане Времето за зареждане на Avada е огромни 8,6 секунди. Кой не е добре!

Почти 9 секунди за пълно зареждане!
Размерът е почти 3MB!
и 116 HTTP заявки се случват!

Отново. Ако GTMetrix показва демонстрация на тема, се зарежда повече от 5 секунди, темата вероятно ще забави уебсайта ви и вероятно не е най-добрият избор за вас.

Още едно нещо, от което се нуждаете за сайт за бързо зареждане

Темата, която използвате на вашия WordPress сайт, ще има голямо влияние върху скоростта на вашия сайт. Но на уеб хостинг услугата, която използвате, вероятно ще има толкова голямо влияние, колкото темата на вашия сайт.

Това е причината уеб хостингът е фактор №1 за ефективност в официалното ръководство за оптимизация на WordPress.

Ако хоствате уебсайта си на скапана уеб хостинг услуга, ще получите кратки резултати по отношение на скоростта на сайта. Повечето доставчици на уеб хостинг услуги предлагат евтини планове.

Но тези уеб хостове съдържат твърде много акаунти на един нискокачествен сървър. Това води до бавно изживяване за всички уебсайтове. И ако някой от вашите съседни сайтове започне да използва твърде много сървърни ресурси, целият сървър може да се понижи, което води до това, че сайтът ви ще се спуска с него.

Ако искате вашият уебсайт да се зарежда бързо и да бъде по всяко време, трябва да отидете с SiteGround. Това е моят избор №1, когато става дума за хостинг услуги на WordPress.

хостинг на wordpress хостинг

SiteGround предлага безплатна услуга за миграция и тяхната полезна и квалифицирана поддръжка отговаря на вашите запитвания в рамките на секунди. Други хостинг функции, които си струва да бъдат споменати са:

 • Безплатни ежедневни резервни копия на уебсайтове
 • Препоръчва се от WordPress
 • С едно щракване върху бутона WordPress инсталация
 • Управляван хостинг на WordPress във всички планове
 • Вградено решение за кеширане на SuperCacher
 • Иновативни технологии за скорост като SSD, HTTP / 2, PHP7, NGINX
 • Постановка и GIT (само в GoGeek план)
 • Безплатен SSL сертификат & CloudFlare CDN
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Цените започват от едва 3,95 долара на месец

Вижте моя честен и без bs преглед на SiteGround, за да разберете защо обичам и се доверявам на SiteGround или ако предпочитате начинаещ приятелски домакин като уеб хостинга на Bluehost. Ако предпочитате напълно управляван хост на WordPress, тогава препоръчвам хостинг на WordPress на Kinsta.

често задавани въпроси

Коя е най-бързата тема на WordPress?

GeneratePress (безплатно & премия), Astra (безплатно & премия), схема (само премиум) и OceanWP (безплатно & премиум) са всички теми за бързо зареждане на WordPress.

Как да тествате времето за зареждане на тема на WordPress?

Ако все още не сте закупили темата или не сте разработчик на темата, тогава единственият начин да разберете дали дадена тема е оптимизирана за скорост е да тествате скоростта на зареждане с инструмент като GTmetrix или Pingdom.

Кое е най-важното за времето на натоварване?

Използваният уеб хостинг има огромно въздействие и е единственият най-важен фактор за бързото представяне на вашата WordPress тема.

Заключителни думи

Надявам се тази публикация в блога да ви помогне да разберете колко голямо влияние може да има темата, която използвате, върху скоростта на вашия сайт WordPress.

Най-бързите теми за WordPress, които разгледах тук, са отзивчиви и предлагат десетки опции за персонализиране, които да ви помогнат да подобрите времето за зареждане.

Любимият ми и най-бърз шаблон на WordPress е GeneratePress. Тя е с ръце надолу една от най-бързите теми на WordPress с толкова много функции, които някога съм опитвал.

Ако искате да ми зададете въпроса „коя е най-бързата тема на WordPress?“ Аз бих казал GeneratePress без съмнение.

Ако имате въпроси или предложения, тогава ме уведомете в коментарите тук по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map