Millors temes de WordPress AMP ⚡ Llestos de WordPress per a llocs de càrrega ràpida instantània

Classificacions més elevades dels motors de cerca i temps de càrrega més ràpids … són les que vol tenir cada propietari del lloc web. Però aconseguir-ho pot ser molt difícil si no sabeu el que esteu fent. Aquí és on Google AMP arriba al rescat. És un projecte de Google per ajudar els llocs web a carregar-se més ràpidament a l’instant. Heus aquí la meva llista d’allà fora.


Si bé la implementació d’AMP al vostre lloc web no garanteix una classificació més alta a Google, molts comerciants afirmen haver vist gairebé el doble del trànsit de Google després d’implementar-lo.

Els millors temes de WordPress preparats per AMP el 2020:

 • El millor en general: és un tema de WordPress de càrrega ràpida i polivalent, que funciona perfectament amb tots els creadors de pàgines que hi ha, i el tema és perfecte per a petites empreses, blogs, startups i molt més. La versió gratuïta i premium inclouen suport AMP natiu.
 • Subcampió, Millor en general: és un tema de WordPress de càrrega ràpida que és compatible amb tots els principals creadors de pàgines. Ofereix una enorme biblioteca de llocs web llestos per importar. Només la versió Pro inclou suport AMP natiu.

Abans de saltar a la web millors temes de WordPress AMP descobrim què és AMP i per què hauríeu de plantejar-ne l’ús.

Què és les pàgines mòbils accelerades (AMP)

Google AMP (Accelerated Mobile Pages) és un projecte de codi obert que pretén que les pàgines web es carreguin més ràpidament en dispositius mòbils.

Per què?

Perquè molta gent té una connexió a Internet lenta. I la majoria de llocs web triguen 5 segons a carregar-se. Això passa molt de temps. La majoria dels usuaris de mòbils no són prou pacients per esperar tan.

L’objectiu de Google AMP és fer que les pàgines web es carreguin a l’instant. No només ràpid, sinó carregar-se a l’instant.

Una de les raons per les quals Google va presentar AMP és perquè la majoria dels propietaris de llocs web no disposen dels recursos (temps i diners) per millorar la velocitat dels seus llocs web, encara que vulguin.

AMP és simplement un marc per crear pàgines que es carreguen més ràpidament. La implementació d’AMP al vostre lloc web no costa gaire, fins i tot si contracteu un desenvolupador web.

Però com que ets usuari de WordPress, pots fer-ho gratuïtament instal·lant un complement. Una vegada que implementeu AMP al vostre lloc web, Google enviarà visitants mòbils a la versió AMP de les vostres pàgines en lloc de les pàgines normals.

Ara, igual que qualsevol altra nova tecnologia, hi ha avantatges i avantatges d’habilitar l’AMP al vostre lloc web.

Els pros

El vostre lloc web es carregarà a l’instant. Els usuaris faran clic a la vostra pàgina en els resultats de la cerca i en el boom, que es troben a la vostra pàgina.

Quan activeu AMP, Google mostra una insígnia AMP a la vostra llista de cerca. Es creu que augmentarà el CTR del vostre motor de cerca. Per tant, si una gran majoria del trànsit prové de cerques per a mòbils, probablement veureu un augment en els rànquings de motors de cerca.

Google adora els llocs web que ofereixen una experiència fantàstica per als usuaris. I la velocitat del vostre lloc web contribueix a una bona experiència dels usuaris.

Molts experts en SEO de la comunitat de màrqueting a Internet afirmen haver vist un augment en el tràfic del motor de cerca després d’implementar AMP als seus llocs web.

També hi ha algunes històries de terror de persones que implementen AMP i que perden tot el trànsit mòbil.

Els contres

Guanyeu diners amb la publicitat?

Després hi ha possibles males notícies. Google AMP no admet totes les xarxes d’anuncis que hi ha.

Si sou un editor Adsense, els anuncis encara apareixeran al contingut.

Però si sou a una altra xarxa d’anuncis, potser no tindreu sort. A continuació, es mostra una llista de xarxes d’anuncis compatibles.

El pitjor d’AMP és que perdreu el control sobre el contingut. No teniu gaire control sobre com es mostren les coses.

Penseu en AMP com una versió dietètica de HTML normal. Google AMP només permet HTML estàtic i un JavaScript limitat. JS de tercers està permès en iframes, no pot bloquejar la representació.

Per tant, no podeu fer servir la majoria dels ginys fantàstics preferits.

Què vull dir amb això??

Google AMP no us permetrà utilitzar ginys com Facebook, caixa com Twitter, etc..

El seu objectiu principal és carregar pàgines web en un instant. I JavaScript té un gran impacte en la velocitat del vostre lloc web.

No només això, sinó que també no podreu utilitzar ginys JavaScript com els formularis emergents basats en Ajax i Ajax.

Si utilitzeu una eina d’Analytics que Google Analytics, és possible que no pugueu fer el seguiment de visitants mòbils a les vostres pàgines AMP.

Google AMP és compatible amb més de 20 eines Analytics que són excel·lents, però no totes les eines.

Funcionarà AMP amb WordPress?

No, no.

No sense cap complement com el complement AMP.

WordPress per si sol no ofereix suport per a AMP.

No hi ha cap opció al menú de configuració del tauler de WordPress que podeu utilitzar per activar AMP.

El complement gratuït AMP d’Automatattic, la gent impressionant que hi ha al darrere de WordPress, és fàcil d’utilitzar, no necessita gaire configuració. És un complement establert i d’oblit. Tanmateix, inclou aspectes negatius, per exemple, només admet publicacions de WordPress, no pas pàgines.

El meu tema actual funcionarà amb AMP?

Tot i que la majoria de temes de WordPress funcionen bé amb AMP, si voleu poder personalitzar la versió AMP de les vostres pàgines, necessiteu temes de WordPress preparats per AMP..

La majoria de temes de WordPress no estan preparats per a AMP.

Per preparar l’AMP del vostre lloc, podeu utilitzar un tema amable AMP o podeu personalitzar el tema actual mitjançant un complement AMP..

Millors complements de WordPress AMP

El complement AMP que comentem a l’última secció no ofereix gairebé cap opció de personalització per a les pàgines AMP que genera.

Hi ha pocs altres complements de WordPress AMP que millor personalitzin el tema actual i admetin publicacions, pàgines i categories

 • weeblrAMP és probablement el connector AMP més prometedor que hi ha ara mateix. weeblrAMP us permet crear una versió AMP gairebé completa del vostre lloc, tan detallada com permet l’especificació AMP: publicacions, pàgines, categories, etiquetes i arxius.

  També integracions de comentaris, anàlisis, anuncis, schema.org, integracions de Yoast i Jetpack. L’edició premium converteix automàticament els formularis de contacte 7 i els formularis Gravity, Mailchimp For WP, WooCommerce o Descàrregues digitals fàcils.

 • WP AMP és un complement de WordPress premium que afegeix suport per a les pàgines mòbils accelerades (AMP). WP AMP us permet incloure tots els tipus de contingut i arxius al lloc web mòbil.

  Podeu incrustar imatges, vídeos, àudios i iframes. Podeu personalitzar el disseny estàndard o crear-ne un de totalment nou. Us permet fer un seguiment dels visitants amb Google Analytics, Google Tag Manager, Yandex.Metrika i Facebook Pixel. Funciona amb Yoast SEO, Tot en un paquet de SEO, El marc de SEO, SEO Ultimate. Podeu integrar AMP amb WooCommerce per vendre en publicitat mòbil, AdSense i DoubleClick a pàgines AMP.

 • AMP per a WP afegeix automàticament la funcionalitat de Pàgines mòbils accelerades (Projecte Google AMP) al vostre lloc de WordPress. Aquest complement ric en funcions us permet personalitzar el vostre tema actual per preparar-se AMP. Veure totes les funcions i integracions.

Si voleu personalitzar l’aspecte (colors i maquetació) de les vostres pàgines AMP, necessitareu un tema que tingui suport amb AMP i us permeti personalitzar la sortida.

Per fer-ho, probablement la vostra millor opció és obtenir un tema de WordPress AMP preparat.

millors temes i plantilles de wordpress

Els millors temes de WordPress AMP

1. Neve

Tema de WordPress llest per a AMP

Neve by ThemeIsle és compatible amb les pàgines mòbils accelerades (AMP) i fa que el vostre lloc web sigui AMP natiu, que carregarà el vostre lloc de manera instantània i, a canvi, ajudarà a augmentar el vostre SEO. El tema es presenta tant en versió gratuïta (però amb funcions limitades) com en versió premium (a partir de només 39 dòlars – cost únic).

Característiques:

 • 100% compatible amb Google AMP
 • 100% compatible amb Gutenberg i Elementor
 • Optimitzat per a la velocitat, utilitza JavaScript de Vanilla per optimitzar el rendiment
 • Codi lleuger i SEO agradable
 • Diverses demostracions llestes per instal·lar
 • Efectes de càrrega paral·lela i mandrosa
 • WooCommerce a punt

Preu: 39 $ (la versió gratuïta també està disponible)

Més informació & demostracions en directe: Clica aquí

2. Astra

tema de wordra astra

Astra és un tema de WordPress lleuger, ràpid i de creació de pàgines, dissenyat per Brainstorm Force. Astra compta amb el suport AMP natiu (però haureu d’aconseguir el Versió Pro)

Característiques:

 • 100% compatible amb Google AMP (només en versió Pro)
 • Compatible amb constructors de pàgines com BeaverBuilder, SiteOrigin, Elementor i Divi + més
 • Fàcil d’usar amb una interfície d’administració neta
 • Senzill, però bells dissenys per a qualsevol tipus de negoci on esteu?
 • Desenes de pre-dissenyat i els llocs d’inici que us poden importar
 • Fàcil de personalitzar sense haver de tractar amb codi
 • SEO amigable fundació i tot el marcatge necessari de Schema.org
 • Extensible amb ganxos i filtres que us permet personalitzar qualsevol tema d’Astra
 • Integració de WooCommerce per construir botigues en línia

Preu: 59 $

Més informació & demostracions en directe: Clica aquí

3. Covat

Estafat! - Revista / Notícies i bloc personal Tema WordPress

Stoked és una revista / notícies i tema personal de WordPress en estil de blog.

Stoked és un tema de WordPress modern ideal per a llocs de revistes i blocs personals. Aquest tema dóna al vostre lloc web un aspecte atrevit i atractiu!

El tema de WordPress cuinat és lleuger i ràpid de càrrega. Podeu personalitzar fàcilment tots els aspectes d’aquest tema sense tocar una sola línia de codi. Aquest tema inclou suport per a Google AMP i Facebook Instant Articles.

Característiques:

 • Suport de Google AMP i suport de Facebook Instant Articles.
 • Optimitzat per a SEO i velocitat de pàgina.
 • Totalment integrat amb el personalitzador de WP natiu.
 • Disposició de llistats / grans / quadrícules de quadrícules i lliscant / carrusel personalitzables.
 • Ofereix centenars de combinacions possibles de disseny.
 • “Sensació de suport” integrada (sistema d’interacció i retroalimentació de l’usuari).

Preu: 49 $

Més informació & demostració en directe: Clica aquí

4. Editor

Editor Tema WordPress AMP

L’editor és un tema d’estil de revista per a WordPress.

Ofereix un bonic disseny sensible. Aquest tema és perfecte per crear blocs d’estil de notícies. Inclou amb més de 90 plantilles de pàgines d’inici fetes per escollir.

Podeu personalitzar fàcilment tots els aspectes del disseny d’aquest tema sense tocar una sola línia de codi. Aquest tema inclou un suport complet per a AMP.

Característiques:

 • Més de 90 plantilles pre-dissenyades per escollir.
 • Disseny completament sensible i excel·lent en tots els dispositius.
 • Llest per a la traducció, de manera que podeu traduir-lo a diversos idiomes.
 • Compatible amb Visual Composer i ofereix més de 70 blocs de creadors de pàgines per triar. Personalitza fàcilment el disseny amb el generador arrossegar i deixar anar.
 • Ofereix 20 ginys exclusius que podeu utilitzar en barres laterals.
 • Ofereix 13 plantilles de publicacions diferents.

Preu: 39 $

Més informació & demostració en directe: Clica aquí

5. Noor

Noor WordPress AMP Theme

Noor és un potent tema polivalent per a WordPress. És totalment personalitzable, de manera que podeu personalitzar-la i utilitzar-la per crear un lloc web a gairebé qualsevol indústria. Ofereix moltes demostracions integrades per ajudar-vos a començar.

El millor de tot és compatible amb Google AMP. Tot el que necessites és instal·lar el connector AMP després de la instal·lació i ja heu acabat.

Si busqueu un tema de WordPress que us permeti crear llocs polivalents únics i bonics, considereu Noor. Noor inclou la funcionalitat d’arrossegar i deixar anar per a la creació de pàgines en directe amb Visual Composer. El tema també utilitza bones pràctiques de SEO i es carreguen ràpidament per oferir-vos un lloc ràpid.

Característiques:

 • Compatible amb Google AMP
 • També és compatible amb WooCommerce, EDD, Buddypress, bbpress, The Event Calendar Pro i molt més
 • Creat per a SEO i inclou una rica integració de fragments i una base de codi ben estructurada
 • Velocitats d’incendis i rendiment ràpid
 • Suport per a idiomes RTL.
 • 30+ demostracions prèvies i exclusives d’importació
 • Disseny totalment sensible i retina a punt.

Preu: 59 $

Més informació & demostració en directe: Clica aquí

6. El senzill

Tema simple de WordPress AMP

El simple és un tema empresarial per a WordPress. Ofereix tot el que necessitareu per crear i executar un lloc d’empresa.

Tant si creeu un lloc web per a una empresa inicial com per a una empresa, podeu personalitzar aquest tema fàcilment segons les vostres necessitats.

Característiques:.

 • Inclou amb un assistent de configuració senzill, de manera que podeu configurar el tema vosaltres mateixos en pocs segons.
 • Totalment compatible amb WooCommerce i ofereix 4 temes d’estils de botigues diferents per triar.
 • Aquest tema està preparat per a la traducció, de manera que podeu traduir-lo fàcilment a diversos idiomes.
 • Personalitza fàcilment aquest tema amb el seu personalitzador en viu.
 • Permet seleccionar els tipus de lletra de Google que voleu utilitzar.

Preu: 39 $

Més informació & demostració en directe: Clica aquí

7. Una sola vegada

Tema WordPress OneFleek AMP

Onefleek és un tema de revista per a WordPress. És perfecte per crear llocs de notícies.

Ofereix desenes de dissenys de pàgines d’inici diferents per triar. Tots aquests dissenys donen al vostre lloc un aspecte d’una revista en línia premium.

Característiques:

 • Totalment responsive i té un aspecte excel·lent en tots els dispositius.
 • Ofereix 4 dissenys diferents per a articles basats en llista.
 • Creeu fàcilment pàgines de revisió i reviseu productes en funció del percentatge, les estrelles o els punts.
 • Ofereix cinc àrees diferents per mostrar anuncis.
 • Inclou amb suport per publicar automàticament a les xarxes socials.
 • Personalitza fàcilment tots els aspectes del disseny mitjançant el personalitzador en viu
 • Diversos dissenys a escollir per a entrades i pàgines.

Preu: 59 $

Més informació & demostració en directe: Clica aquí

8. Folie

Tema WordPress de Folie AMP

Folie és un tema de WordPress polivalent. Compta amb un creador arrossegar i deixar anar, de manera que podeu personalitzar-lo i utilitzar-lo per crear qualsevol tipus de lloc web.

Característiques:

 • Inclou amb Builder sense codis, Visual Composer i dos complements de control lliscant premium.
 • Més de 25 plantilles de disseny diferents.
 • Feu fàcilment canvis en directe del disseny amb el fàcil arrossegar i deixar anar.
 • Ofereix amb el suport complet de WooCommerce, de manera que podreu crear sense dolor botigues en línia amb funcions completes.
 • Disseny completament adaptable que s’adapta fàcilment a totes les mides de pantalla.
 • Suport per a les seccions de desplaçament de paralaxis.
 • Aquest tema està preparat per traducció. Podeu traduir-lo fàcilment a diversos idiomes per crear un lloc web multilingüe.

Preu: 59 $

Més informació & demostració en directe: Clica aquí

9. Okab

Okab AMP Tema WordPress

Okab és un bonic tema polivalent per a WordPress.

És totalment personalitzable, de manera que podeu personalitzar-la i utilitzar-la per crear un lloc web a qualsevol indústria. Ofereix un generador de pàgines visuals que us ajuda a personalitzar el disseny en pocs segons.

Aquest tema ofereix més de 70 variacions de disseny diferents. També inclou un suport complet per a WooCommerce, de manera que podeu començar a vendre fàcilment els vostres productes en línia.

Característiques:

 • Més de 70 format per dissenyar.
 • Un disseny sensible i net. Aquest tema té un aspecte excel·lent en totes les mides de la pantalla.
 • El suport per a WooCommerce us permet començar a vendre en línia en pocs minuts.
 • Podeu traduir aquest tema fàcilment a diversos idiomes per crear un lloc web multilingüe.
 • Suport per a idiomes RTL.
 • Inclou amb un generador de pàgines visuals arrossegar i deixar anar.
 • 260 + Elements Web per crear fàcilment el disseny perfecte per a les vostres pàgines.

Preu: 59 $

Més informació & demostració en directe: Clica aquí

10. Fona

Fona: tema temàtic de WooCommerce de Google AMP

Fona és net i mínim Tema de WooCommerce preparat per Google AMP perfecte per a botigues en línia i llocs de compres.

El tema Fona WooCommerce us ofereix tot el necessari per començar a vendre en línia. Ofereix opcions de personalització, de manera que podeu personalitzar fàcilment el disseny i la funcionalitat de la vostra botiga en línia.

Característiques:

 • Suport complet per a Google AMP.
 • Compatible amb WooCommerce.
 • Disseny optimitzat de pes lleuger i mòbil.
 • Creador i arrossegament potent de pàgines & botó de control lliscants.
 • Inclou amb CleverMegaMenus, un fàcil d’utilitzar Mega Menu Plugin per a Visual Composer.
 • Opcions il·limitades; estils de capçalera il·limitats, dissenys de categories il·limitats, dissenys il·limitats de pàgines de productes.

Preu: 39 $

Més informació & demostració en directe: Clica aquí

11. Teem

Teem AMP Tema WordPress

Teem és un tema net i mínim de blogs per a WordPress. Ofereix un disseny sensible i inclou un suport complet per a AMP.

Ofereix dotzenes d’opcions de personalització, de manera que podeu personalitzar el disseny fàcilment.

Característiques:

 • Suport complet per a AMP.
 • Disseny completament adaptable que s’adapta fàcilment a totes les mides de pantalla.
 • Suport tant per a idiomes RTL com LTR.
 • Inclou diferents dissenys de blocs per triar.
 • Ofereix menús d’acordió i corredisses.
 • Múltiples àrees per publicar els vostres anuncis.

Preu: 15 dòlars

Més informació & demostració en directe: Clica aquí

12. MobNews

MobNews AMP Tema WordPress

Com el seu nom indica, MobNews és un tema creat per a llocs web de notícies. Ofereix un bonic disseny que respon completament.

Ofereix desenes d’opcions de personalització, de manera que podeu personalitzar completament l’aspecte del disseny del vostre lloc web sense tocar una sola línia de codi..

Característiques:

 • Múltiples àrees per publicar anuncis.
 • Suport per a acordió i carrusels.
 • Disseny completament sensible i excel·lent en tots els dispositius.
 • Ofereix una bella barra lateral mòbil.
 • Suport tant per a idiomes RTL com LTR.
 • Diversos dissenys de blocs per triar.
 • Suport per a les icones del tipus de lletra impressionants.

Preu: 15 dòlars

Més informació & demostració en directe: Clica aquí

13. Diari

Diari AMP WordPress Tema

El periòdic és un impressionant tema de WordPress creat per a llocs de notícies. Es tracta d’un disseny basat en quadrícules per proporcionar al vostre lloc web l’aspecte d’un lloc de notícies premium.

És totalment personalitzable, de manera que podeu personalitzar tots els aspectes del disseny d’aquest tema sense escriure ni una sola línia de codi.

Característiques:

 • Categories il·limitades amb codis de colors. Podeu triar el color per a totes les categories del vostre lloc web.
 • AMP Page Builder per ajudar-vos a personalitzar les vostres pàgines amb una senzilla interfície arrossegar i deixar anar.
 • Suport per a la visualització de panets a la part superior de les publicacions.
 • Disseny completament sensible i excel·lent en tots els dispositius.

Preu: 49 $

Més informació & demostració en directe: Clica aquí

14. Calaix AMP

Tema WordPress de calaix de AMP

AMP Drawer és un tema polivalent per a WordPress. Respon completament i s’adapta fàcilment a totes les mides de la pantalla. Inclou dotzenes de plantilles de disseny per triar.

Característiques:

 • Suport per a PhoneGap i Còrdova, de manera que podeu convertir fàcilment el vostre lloc en una aplicació per a mòbils.
 • Assistència per a Lazy Carregant imatges per millorar la velocitat del lloc web.
 • Inclou més de 400 icones impressionants de tipus de lletra.
 • Inclou més de 50 plantilles per triar.

Preu: 17 dòlars

Més informació & demostració en directe: Clica aquí

15. Mobile AMP News

AMP News Mobile tema de WordPress

AMP News Mobile és un tema dissenyat per a llocs de notícies. Ofereix tot el que necessitareu per publicar un lloc de notícies.

Ofereix suport complet per a AMP i ofereix més de 40 plantilles AMP vàlides per triar. També inclou un formulari de contacte que és vàlid AMP, de manera que funcionarà fins i tot quan l’usuari visiti una pàgina AMP a través de Google.

Característiques:

 • Un disseny sensible que s’adapta fàcilment a totes les mides de pantalla.
 • Més de 40 plantilles vàlides AMP per escollir.
 • Compta amb el suport de PhoneGap que us permet convertir fàcilment el vostre lloc en una aplicació nativa per a mòbils.
 • Suport per a més de 400 icones impressionants de tipus de lletra.

Preu: 16 $

Més informació & demostració en directe: Clica aquí

16. BlogStart Pro

BlogStart Pro AMP Tema WordPress

BlogStart Pro és un tema bàsic i manca molt del que ofereixen els temes premium anteriors, però és un bon tema de WordPress AMP inicial que és gratuït..

BlogStart Pro utilitza el tema d’inici de Underscores i alguns elements del tema mitjançant el marc de Bootstrap 3 de Twitter per al disseny responsiu.

Característiques:

 • HTML 100% AMP
 • Tot AMP vàlid
 • No hi ha versió HTML regular
 • Google / SEO-friendly
 • Tema gratuït de WordPress AMP

Preu: Gratuït

Més informació & demostració en directe: Clica aquí

Preguntes freqüents

Què és Google AMP?

Google Accelerated Mobile Pages (AMP) és un projecte de codi obert que fa que les pàgines web es carreguin més ràpidament en dispositius mòbils. AMP utilitza un conjunt limitat d’HTML, JavaScript i CSS per fer que les pàgines es carreguin gairebé a l’instant.

Google AMP funcionarà al meu lloc de WordPress?

Sí, però l’AMP no funcionarà “fora de la caixa”. Per utilitzar AMP al lloc de WordPress, necessiteu un complement AMP de WordPress o un tema de WordPress preparat per AMP.

Quins avantatges empra un tema WordPress AMP de Google?

Utilitzar un tema de WordPress compatible amb AMP és la forma més senzilla d’obtenir un lloc de càrrega ràpida sense haver d’instal·lar i configurar plugins.

Conclusió

Espero que aquesta llista us hagi ajudat a trobar el tema perfecte per al vostre lloc web. Tots aquests temes ofereixen suport complet per a AMP.

Ara només heu d’aconseguir una bona empresa d’allotjament de WordPress com Kinsta o WP Engine i escollir qualsevol d’aquestes plantilles i començar amb el vostre lloc..

He trobat a faltar un dels vostres temes preferits de WordPress AMP? Ha tingut algun impacte la implementació d’AMP al vostre lloc web? Si és així, informeu-me als comentaris que es mostren a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map