Kuinka tietää, onko ilmainen WordPress-laajennus käytön arvoinen

WordPress-verkkosivuston käynnistäminen ei ole luonnostaan ​​vaikeaa. WordPressistä on kuitenkin paljon, että monet verkkosivustojen omistajat eivät ymmärrä, ennen kuin he ovat käyttäneet sitä jonkin aikaa.


Ainakin niin se toimi minulle joka tapauksessa.

Kun päätät rakentaa verkkosivuston maailman suosituimpaan, joustavimpaan ja helppokäyttöiseen sisällönhallintajärjestelmään (CMS), sinun on aloitettava ideasta. Sieltä tulevat esimerkiksi:

 • Verkkotunnus. Osta verkkosivustosi verkkotunnus (alias verkkosivusto).
 • Palveluntarjoaja. Valitse isännöintipalveluntarjoaja isännöidäksesi verkkosivustosi tiedostoja.
 • WordPress-asennus. Asenna WordPress verkkosivustollesi. Esimerkiksi SiteGround tekee WordPressin asentamisesta erittäin helpon.

Lyhyesti sanottuna tämä on kaikki mitä tarvitaan hyvän verkkosivuston perustaksi. WordPress-verkkosivuston omistajana sinun on kuitenkin täydennettävä sivustosi yleistä suunnittelua WordPress-teemalla ja otettava käyttöön lisätty toiminto WordPress-laajennuksilla..

Ja joskus tämä tarkoittaa WordPress-käyttäjien käytettävissä olevien ilmaisten teemojen ja laajennusten hyödyntämistä

Mutta ovatko ilmaiset WordPress-laajennukset, jotka kannattaa käyttää?

Annan tänään lyhyen yleiskatsauksen WordPress-laajennuksesta, mistä löytää ne verkkosivustollesi ja kuinka tietää, onko ilmainen laajennus hyödyllinen.

Mikä on WordPress-laajennus?

WordPress Codexin mukaan laajennukset tarjoavat verkkosivustoja, jotka ovat yleensä kevyitä ja joustavia parannettuja mukautettuja toimintoja vastaamaan verkkosivustojen omistajien yksilöllisiä tarpeita.

WordPress-laajennukset ovat ohjelmistoja, joissa on mukautettuja toimintoja, jotka mahdollistavat uuden ominaisuuden verkkosivustollasi tai tekevät verkkosivustostasi suorittamaan tietyn toiminnon (kuten lisäämään yhteyslomakkeen tai estämään roskapostin).

WordPress-laajennukset on kirjoitettu PHP-ohjelmointikielellä ja integroituvat saumattomasti WordPressin ytimeen. Lisäksi niiden avulla kaikkien tasojen verkkosivustojen omistajien on helppo lisätä ominaisuuksia verkkosivustoilleen ilman, että heidän täytyy ymmärtää koodin monimutkaisuutta..

Ilmaiset WordPress-laajennukset - WordPress-arkistoWordPress-arkisto ja löydä tonnia ilmaisia ​​laajennuksia.

Virallisessa WordPress-arkistossa on kirjaimellisesti tuhansia WordPress-laajennuksia. Itse asiassa, kuten nyt, on olemassa 51 090 ilmaista WordPress-laajennusta, joista valita. Nyt tietysti et koskaan tarvitse niin monia laajennuksia verkkosivustollesi.

Tämä johtuu siitä, että monet laajennukset tarjoavat hyvin samanlaisia ​​ominaisuuksia. Siksi sinun on tehtävä tutkimus ja valittava paras tarpeitasi varten.

Mistä löytää WordPress-laajennuksia

WordPress-arkiston lisäksi monet kolmansien osapuolien markkinat tarjoavat ilmaisia ​​ja premium-laajennuksia WordPress-käyttäjille. Siksi tuhansien vaihtoehtojen käyminen läpi ja päätöksenteko on vaikeaa.

Hyvä uutinen on kuitenkin, että on niin paljon korkealaatuisia ilmaisia ​​WordPress-laajennuksia, joista voi valita, että palkkiolaajennukseen sijoittaminen ei ole aina ainoa vaihtoehto. Itse asiassa jotkut ilmaiset lisäosat ylittävät huomattavasti premium-kilpailijat, joten voit käyttää rahaa muualle.

Mutta mistä on paras paikka löytää ilmaisia ​​WordPress-laajennuksia?

No, vastaus tähän ei ole helppo. Vaikka WordPress-arkistossa on runsaasti vaihtoehtoja sinulle, on olemassa myös uskomattomia ulkopuolisia yrityksiä ja kehittäjiä, jotka tarjoavat maksutta laadukkaita WordPress-laajennuksia verkkosivustojen omistajille ilmaiseksi.

Siksi sen sijaan, että luetteloin jokaisen paikan, josta löydät ilmaisen WordPress-laajennuksen, aion jakaa kanssanne joitain vinkkejä tietää, milloin jatkaa ja asentaa ilmainen WordPress-laajennus verkkosivustollesi ja milloin olla varovainen – ei väliä mistä se tulee.

Vinkkejä ilmaisen WordPress-laajennuksen valitsemiseen

1. Jos se tulee arkistosta .. Se on hyvä

Ilmaiset WordPress-laajennukset - WordPress-arkiston esimerkkilaajennuksetJokaiselle suunnittelu- ja toiminnallisuustarpeelle on ilmaisia ​​lisäosia; sinun täytyy vain löytää ne.

Okei, tiedän, että sanoin jo, että siellä on hienoja ulkopuolisia yrityksiä ja laajennuskehittäjiä, jotka tarjoavat korkealaatuisia ilmaisia ​​lisäosia verkkosivustojen omistajille. Ja pysyn edelleen sen vieressä.

Jos kuitenkin haluat todella varmistaa, että ilmainen laajennus on hyvä, hanki se viralliselta WordPress-arkistolta. WordPress.org-laajennushakemisto ei salli minkään ilmaisen WordPress-laajennuksen luettelua siellä.

Itse asiassa heillä on erittäin tiukka seulontaprosessi, jonka tarkoituksena on suojata verkkosivustojen omistajia paisuneilta, huonosti koodatuilta ja haavoittuvilla plugineilla, jotka aiheuttavat tuhoa verkkosivustoille.

2. Varmista koodin laatu

Ilmaiset WordPress-laajennukset - puhdas koodiWPMU DEV on luotettava lähde WordPress-sisällölle ja laajennuksille.

Tämä voi olla haastavaa, jos päätät käyttää laajennusta, joka on peräisin muusta lähteestä kuin WordPress-laajennushakemistosta. Tämä johtuu siitä, että kuka tahansa voi väittää, että laajennus on ”puhdaskoodattu”, “paisumaton” ja “luotettava käyttöön”.

Mutta totuus on, että siellä on tonnia ilmaisia ​​laajennuksia, joita kokematon laajennuskehittäjä koodaa heikosti. Mikä vielä pahempaa, siellä on joitain, joiden tarkoituksena on altistaa verkkosivustosi hakkereille ja haittaohjelmille ja asettaa verkkosivustosi vaaraan.

Yksi parhaimmista tavoista varmistaa ilmaisen laajennuksesi turvallisuus käyttää on tehdä tutkimusta laajennuksen kehittäjälle. Jos kehittäjällä on vakaa läsnäolo WordPress-yhteisössä, hän käyttää tunnettua WordPress-verkkosivustoa, hänellä on vuosien kokemus laajennusten kehittämisestä ja jolla on olemassa olevien käyttäjien sosiaalisia todisteita, se on todennäköisesti turvallista käyttää.

3. Tarkista tilastot

Ilmaiset WordPress-laajennukset - Jetpack-tilastotSuositussa (ja ilmaisessa) Jetpack-laajennuksessa on yli 3 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

Voit tarkistaa useita tilastoja, kun halutaan valita ilmainen WordPress-laajennus verkkosivustollesi:

 • Viimeksi päivitetty. Varmista, että laajennus on päivitetty viimeisen 6 kuukauden aikana. Vanhentuneissa laajennuksissa voi olla virheitä, jotka voivat tehdä sivustostasi haavoittuvan. Lisäksi WordPress-version päivitys ei ehkä toimi hyvin vanhentuneen laajennuksen kanssa.
 • Aktiiviset asennukset. Mitä enemmän ihmiset käyttävät laajennusta aktiivisesti, sitä epätodennäköisempi se aiheuttaa sinulle ongelmia. Esimerkiksi,
  Yoastilla on yli 3 miljoonaa asennusta.
 • WordPress-versio. Aivan kuten päivitetyn laajennuksen valitseminen, on tärkeää, että laajennus toimii hyvin WordPressin päivitetyn version kanssa.
 • Arvioinnit. Sosiaalinen todiste voi (ja mahdollisesti sen pitäisi) vaikuttaa laajennusvalintoihisi.

Ilmaiset WordPress-laajennukset - Jetpack-tilastot - arviotArvioinnit tulisi ottaa huomioon valittaessa ilmaista laajennusta.

4. Etsi tukea

Ilmaiset WordPress-laajennukset - Jetpack-tukifoorumiJetpackin tukifoorumi on aina vilkasta aktiviteettia.

Yksi asia, jota ilmaiset lisäosat eivät aina tule mukaan, on tuki. Loppujen lopuksi, jos et maksa lisäosasta, kehittäjällä ei ole velvollisuutta tarjota minkäänlaista tukea. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tuki olisi tarpeetonta. Jos sinulla on ongelmia laajennuksen kanssa, on hyvä tietää, että joku siellä auttaa.

Kaikilla korkealaatuisilla laajennuksilla on jonkinlainen tuki paikallaan. Tyypillisesti ilmaisilla laajennuksilla on tukifoorumi. On kuitenkin laajennuskehittäjiä, jotka auttavat sinua suoraan. Lisäksi joillakin kolmansien osapuolten yrityksillä on tukitiimejä, jotka auttavat sinua, jopa ilmaisilla liitännäisillä.

5. Testaa sivuston nopeus

Ilmaiset WordPress-laajennukset - Query MonitorKäytä Query Monitor -laajennusta mittaamaan ilmaisten laajennusten vaikutuksia verkkosivustollesi.

Varmistaaksesi, että verkkosivustossasi käyttämäsi ilmainen laajennus on todella kevyt, on tärkeää mitata sivustosi nopeutta ja suorituskykyä sekä ennen että jälkeen ja asentaa sen. Tässä on hienoja tapoja tehdä juuri tämä:

 • Käytä online-työkalua, kuten Pingdom tai GTmetrix
 • Käytä Query Monitor -laajennusta
 • Testaa uusi laajennuksen asennus testausympäristössä

Lopulliset ajatukset

Loppujen lopuksi ei ole mitään syytä, miksi sinun ei pitäisi käyttää ilmaisia ​​laajennuksia WordPress-verkkosivustollasi. Niin monet siellä olevat luotettavat tarjoavat tarpeeksi ominaisuuksia, joita sinun ei tarvitse joutua kuluttamaan ansaitsemasi rahaa premium-laajennukseen “vain siksi”.

Tästä huolimatta on ehdottomasti varotoimenpiteitä, jotka sinun tulee suorittaa asentaessasi ilmaista laajennusta verkkosivustoosi. Varsinkin, jos se ei tule luotettavasta WordPress-arkistosta. Ja silloinkin vanhentuneita, joita ei tueta, on käytettävä varovaisuutta.

Kaiken kaikkiaan, jos otat huomioon neuvojani ja teet tutkimuksesi, löydät itsesi korkealaatuisten, ilmaisten WordPress-laajennusten, jotka vastaavat kaikkia tarpeitasi, arsenaalilla.

Mikä on kokemuksesi ilmaisten WordPress-laajennusten käytöstä? Olenko jättänyt tärkeän vinkki päättämään, kannattaako ilmainen laajennus käyttää vai ei? Haluaisin kuulla kaiken siitä alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map