Kajian Tema Kerangka Kejadian & StudioPress

Memilih tema WordPress adalah salah satu perkara paling sukar untuk dilakukan hari ini. Bagaimanapun, jumlah pilihan yang banyak menjadikan penyempitan pilihan anda hampir mustahil. Dari set ciri ke pasar, belum lagi titik harga, bagaimana anda tahu di mana untuk memulakan? Masuk ke Tema Kerangka Kejadian dan StudioPress.


Nasib baik, dalam usaha untuk membantu anda memilih tema WordPress yang sempurna untuk laman web anda, kami akan melihat lebih dekat salah satu kedai tema paling popular di industri sehingga kini – StudioPress.

Membantu lebih dari 200,000 pelanggan gembira, mengukuhkan setengah juta laman web, dan mempunyai komuniti pengguna dan pembangun 10K, StudioPress mungkin merupakan cara terbaik untuk pergi.

Dan adakah saya menyebut bahawa orang-orang seperti Matt Mullenweg (pengasas WordPress), Yoast, WPBeginner, Copyblogger, dan Problogger semua menggunakan tema StudioPress untuk laman web mereka. (FYI laman web ini juga menggunakan StudioPress dan versi khusus tema kanak-kanak Centric)

tinjauan kerangka genesis dan tema studiopress

Sekiranya itu tidak membuktikan StudioPress perlu dipertimbangkan, saya tidak pasti apa yang akan berlaku. Yang mengatakan, dalam ini Tinjauan kerangka kerja Genesis dan tema StudioPress Saya akan melihat apa yang ditawarkan tema StudioPress kepada anda, dan melihat apakah itu tidak mengubah fikiran anda.

Apa itu StudioPress?

apa itu studiopress?

StudioPress adalah pencipta Genesis Framework yang luar biasa, yang kebetulan menjadi salah satu kerangka tema WordPress yang paling terkenal. Brian Gardner membuat StudioPress dan kerangka Genesis pada tahun 2010 untuk melancarkan kemas kini tema yang lebih mudah untuk pemilik laman WordPress. Pada bulan Jun 2018, WP Engine memperoleh StudioPress termasuk Genesis Framework.

Rangka Kerja Kejadian WordPress

Genesis Framework memberikan laman web WordPress asas yang direka dengan baik, selamat, cepat dan dioptimumkan SEO supaya anda dapat membina laman web impian anda.

Lihat beberapa ciri terbaik Genesis:

 • Mesra mudah alih
 • Widget siap
 • Sistem komen terbina dalam
 • Gambar pilihan bersaiz automatik
 • Fungsi pengiklanan
 • Pelbagai pilihan susun atur
 • Penyesuai Tema Langsung
 • Templat halaman tersuai

Terakhir, ia dilengkapi dengan sokongan, kemas kini dan laman web tanpa had, semuanya dengan satu harga rendah.

Kerangka Kejadian cukup maju untuk pembangun pakar untuk memanfaatkan dan menyesuaikannya dari awal, dan pada masa yang sama cukup mudah untuk pemilik laman web yang paling baru untuk membina sesuatu yang berharga.

Walaupun Genesis sempurna sebagai tema pemula yang berdiri sendiri, penting untuk diperhatikan bahawa ia adalah tema asas dengan fungsi dan reka bentuk asas. Sebenarnya, ini lebih asas daripada tema. Keseronokan sebenarnya datang apabila anda mula menambahkan tema anak Genesis ke kerangka kerja di laman web WordPress anda.

Dengan kata lain, dengan WordPress di teras laman web anda, Genesis menyediakan asas, dan tema anak StudioPress yang menawarkan reka bentuk dan fungsi, anda akan mempunyai laman web yang menakjubkan dalam masa yang singkat.

Tema StudioPress Anak

Hanya tema kanak-kanak yang telah dirancang untuk bekerja dengan Kerangka Kejadian yang dapat digunakan dengan Kejadian. Walaupun begitu, sesiapa sahaja boleh membuat tema kanak-kanak untuk Genesis. Sebenarnya, banyak orang telah melakukan perkara itu untuk diri mereka sendiri dan orang lain.

Tema StudioPress Genesis Anak

Tema anak kelahiran memberi anda fleksibiliti untuk membuat apa sahaja jenis laman web yang boleh anda fikirkan. Sekiranya anda ingin tahu bagaimana rupa laman web StudioPress untuk anda, periksa Paparan StudioPress laman web yang direka oleh blogger, pereka, dan pembangun dari semua tahap kemahiran.

Plugin StudioPress

Seolah-olah membuat rangka kerja WordPress yang paling popular setakat ini tidak mencukupi, lengkap dengan banyak tema kanak-kanak untuk melengkapkan impian pemilik laman web, StudioPress juga menawarkan pelbagai jenis plugin untuk membantu memperluas reka bentuk dan fungsi laman web anda.

Berikut adalah senarai permulaan untuk memberi anda idea tentang apa yang ada:

 • AgentPress Listings: buat sistem pengurusan senarai
 • Genesis Connect for WooCommerce: membina kedai eCommerce menggunakan plugin WooCommerce yang popular
 • Genesis Simple Share: Tambahkan butang perkongsian sosial yang indah ke mana-mana tema anak Genesis
 • URL mudah: Buat, urus, dan lacak semua pautan keluar menggunakan jenis pos tersuai dan 301 pengalihan

Dan hanya itu permulaan! Repositori plugin WordPress mempunyai ratusan plugin StudioPress percuma yang boleh anda gunakan.

Sekarang mari kita ke bahagian yang baik dan lihatlah ciri tema StudioPress yang pasti memberi anda semua yang anda perlukan untuk membuat laman web yang berjaya.

Ciri-ciri Tema StudioPress

Semua tema StudioPress dilengkapi dengan ciri standard seperti masa memuat cepat, reka bentuk responsif, kod bersih untuk keselamatan, pengoptimuman SEO, dan ciri minimum untuk pengalaman membina laman web yang diselaraskan.

Dan sementara tema StudioPress direka untuk bebas kembung mungkin, ada baiknya mengetahui bahawa ini tidak akan berfungsi untuk semua orang. Sebenarnya, sebilangan orang menginginkan lebih banyak tema seperti Divi (baca ulasan Divi saya di sini) atau Avada supaya mereka dapat mengakses seberapa banyak ciri secara fizikal semasa proses pembinaan laman web..

Walau bagaimanapun, terdapat lebih banyak tema StudioPress daripada menarik perhatian, terutamanya jika anda memilih tema kanak-kanak yang tepat.

Mari kita lihat.

1. Pengoptimuman Enjin Carian (SEO)

Tema StudioPress dibina berdasarkan kod bersih yang memenuhi standard kod WordPress tertinggi. Hasilnya, laman web anda akan sentiasa berjalan dengan cepat, selamat, dan lancar untuk pengalaman pengguna terbaik.

Dan, semakin baik laman web anda berjalan di backend, semakin puas pelanggan anda di frontend (sekiranya anda menyediakan kandungan, produk / perkhidmatan berkualiti tinggi, dan banyak lagi untuk pengunjung laman web).

pengoptimuman mesin carian studiopress

Apabila pelawat laman web terlibat dengan kandungan laman web anda dan melihat kelajuan dan prestasi, mereka akan tinggal di laman web anda lebih lama, berkongsi kandungan anda dengan rakan dan keluarga, dan bahkan membuat lebih banyak pembelian, semuanya akan membantu meningkatkan kedudukan mesin pencari anda.

Pastikan anda tidak bergantung pada tema Kerangka Kejadian atau Kejadian anak semata-mata untuk pengoptimuman SEO. Sebaiknya gunakan pemalam seperti Yoast SEO untuk mengoptimumkan kandungan, peta laman dan gambar laman web anda.

2. Cepat dan Ringan

Mempunyai laman web memuat cepat digunakan untuk menyenangkan, tetapi hari ini mesti ada. Mempunyai tema WordPress yang pantas sangat penting untuk pengalaman pengguna, kadar penukaran dan SEO.

Salah satu perkara yang menetapkan tema StudioPress daripada tema WordPress yang popular di pasaran adalah kenyataan bahawa semuanya dibina agar cepat dan ringan. Dengan kata lain, mereka tidak dilengkapi dengan setiap ciri yang diketahui oleh manusia sekiranya anda memerlukannya.

Sebagai gantinya, tema-tema ini dibina untuk memberi anda set ciri terbaik untuk membuat laman web yang berfungsi sangat baik, tanpa semua kod yang boleh membawa kelajuan laman web anda dan mempengaruhi prestasi keseluruhan.

Dan, jika anda memerlukan lebih banyak reka bentuk dan fungsi daripada yang terdapat dalam tema kanak-kanak yang anda pilih, anda boleh memanfaatkan beribu-ribu plugin WordPress percuma dan premium yang tersedia (seperti pemalam cache WP Rocket) untuk melakukan itu, tanpa membebankan laman web anda dan mengacaukan pengalaman pengguna.

3. Reka Bentuk Responsif Mudah Alih

Memiliki laman web mesra mudah alih adalah suatu keharusan hari ini. Bagaimanapun, Google secara rasmi mengumumkan pada tahun 2015 bahawa laman web dengan laman web mesra mudah alih akan diberi peningkatan peringkat.

reka bentuk responsif mudah alih tema studiopress

Nasib baik, semua tema StudioPress menjadi responsif mudah alih sehingga pengunjung laman web mengklik laman web anda dari sebarang jenis peranti atau saiz skrin dapat melihat laman web anda secara keseluruhan tanpa terlalu banyak mengezum atau menatal.

Di samping itu, tema StudioPress dibina dengan markup HTML5 yang bermaksud:

 • Lebih bergantung pada pemalam untuk fungsi
 • Bekerja dengan semua penyemak imbas web
 • Mempunyai pengalaman akhir yang sama tidak kira peranti
 • Mempunyai kandungan yang lebih cekap
 • Gunakan lebar jalur kurang dan muat lebih cepat

4. Keselamatan

Keselamatan laman web adalah kunci kejayaan anda. Lagipun, jika laman web anda diretas dan laman web anda diganggu gugat, bukan sahaja anda berisiko kehilangan semua kerja keras anda, anda juga berisiko kehilangan pelanggan.

StudioPress membawa pemaju WordPress pakar dan inti Mark Jaquith untuk memastikan bahawa Genesis Framework adalah kerangka yang paling selamat.

5. Kebolehcapaian

Sesuatu yang tidak dipertimbangkan oleh banyak pemilik laman web adalah seberapa mudah diakses laman web mereka bagi mereka yang mengalami masalah. Sebenarnya, mereka yang cacat penglihatan, cacat pendengaran, buta warna, atau bahkan cacat sementara kerana kecederaan atau penyakit, mungkin sukar untuk melihat laman web anda sepenuhnya ketika terlibat dengan kandungan anda.

Perkara terakhir yang ingin anda lakukan ialah mengasingkan sebahagian besar khalayak sasaran anda kerana mereka tidak dapat mengakses semua laman web anda.

tema yang boleh diakses di studio

Walau bagaimanapun, tema StudioPress memudahkan untuk mengaktifkan aksesibilitas di laman web anda sehingga sesiapa sahaja, dengan apa-apa jenis kecacatan, dapat menikmati laman web anda.

6. Kemas kini automatik

Cara lain laman web anda menjadi rentan diserang adalah dengan memiliki inti WordPress yang ketinggalan zaman, serta plugin dan tema yang ketinggalan zaman. Dan sayangnya, walaupun mengetahui hal ini, banyak pengunjung laman web gagal melakukan kemas kini secara berkala.

Di samping itu, kadang-kadang pemilik laman web melakukan kemas kini yang betul, dan kemudian sesuatu di laman web mereka rosak. Dan jika ini berlaku, mungkin diperlukan pakar untuk mencari masalah dan memperbaiki apa yang berlaku akibat pembaruan yang gagal.

Dengan tema StudioPress, inti WordPress dan tema anak Genesis anda dikemas kini secara automatik sehingga anda tidak perlu risau untuk mengemasinya secara manual.

kemas kini automatik tema studiopress

Dan jika anda lebih suka mengemas kini dua perkara ini secara manual, cuma matikan kemas kini automatik dan klik satu butang. Oleh kerana StudioPress memerlukan untuk menguji semua kemas kini secara menyeluruh, anda akan mengetahui semua kemas kini yang anda jalankan serasi dengan laman web anda.

7. Reka Bentuk Moden

studiopress moden sesign

Tidak ada yang lebih buruk daripada mencari tema impian anda mengenai fungsi backend, hanya untuk mengetahui reka bentuk frontend sudah usang dan tidak bagus.

Walau bagaimanapun, StudioPress dilengkapi dengan reka bentuk moden yang sesuai dengan semua jenis laman web, menarik bagi semua pengunjung laman web, dan berfungsi dengan cara yang seharusnya.

Tema Academy Pro StudioPress

Mari kita lihat beberapa ciri reka bentuk terbaik tema StudioPress:

 • Kandungan demo yang dipasang dengan mudah
 • Skema warna, fon, dan penyesuaian susun atur
 • Templat halaman khusus, termasuk halaman arahan eksklusif
 • Laman web siap widget
 • 6 pilihan susun atur lalai termasuk pilihan bar sisi
 • Header tersuai dengan kemampuan memuat naik logo
 • Ikon sosial dan butang kongsi
 • Catatan terkini, lengkap dengan gambar yang dipaparkan
 • Bar carian dan navigasi serbuk roti terbina dalam

8. Gutenberg Sedia

Gutenberg adalah editor pos / halaman baru di WordPress, dan ini adalah pengalaman penyuntingan yang sama sekali baru untuk laman web moden yang menggunakan halaman dan catatan yang kaya dengan media. Gutenberg membolehkan pemaju dan pereka WordPress membuat modul yang boleh digunakan semula untuk reka bentuk dan kandungan.

Tema Genesis dan StudioPress adalah seratus peratus serasi dengan Gutenberg penyunting.

9. Persediaan Tema Satu Klik

Sekiranya anda pernah memasang tema baru, anda pasti tahu bagaimana mengkonfigurasi semuanya agar laman web anda kelihatan seperti laman demo tema.

The persediaan tema satu klik menjadikan perkara itu sebagai masa lalu. Anda kini boleh memuatkan kandungan demo, plugin, dan blok Gutenberg yang direka dengan sempurna ke halaman utama laman web anda secara automatik dan dalam beberapa minit lagi!

Sekarang ini tidak semua tema StudioPress dilengkapi dengan ciri luar biasa ini. Berikut adalah tema yang disertakan dengan penyediaan tema satu klik:

 • Tema Contoh Kejadian
 • Kuasa Pro
 • Monochrome Pro
 • Essence Pro
 • Majalah Pro
 • Pro Revolusi
 • Navigasi Pro

10. Komuniti Hebat

Salah satu perkara paling hebat mengenai WordPress adalah komuniti yang telah membangun sistem pengurusan kandungan tersebut. Dan, kebetulan StudioPress mempunyai jenis komuniti yang sama.

Kumpulan Facebook Studio Genesis Genesis

Dengan lebih dari 10,000 orang yang terlibat dalam komuniti StudioPress, yang terdiri dari pengguna dan juga pembangun, Anda dapat memperoleh sokongan ketika merancang, berfungsi, keselamatan laman web, dan menyelesaikan masalah.

Selain itu, anda boleh mendapat inspirasi dari orang lain yang telah membina laman web mereka di Genesis Framework sehingga laman web anda dapat menjadi yang terbaik.

Forum Rasmi StudioPress

Perkara menarik untuk menjadi sebahagian daripada komuniti hebat ini ialah terdapat laman web pengguna Genesis yang dikhaskan. Di sini anda dapat mencari perkara berikut:

 • Halaman Facebook
 • Akaun Twitter
 • Komuniti kendur
 • Wiki Komuniti
 • Kemas kini, coretan kod, dan petua dan trik dari komuniti
 • Podcast StudioPress
 • Dribbble
 • dan tentu saja forum komuniti StudioPress rasmi

Sebagai tambahan, jika anda memerlukan seseorang untuk membantu anda merancang atau mengembangkan laman web khusus untuk anda, StudioPress mempunyai senarai profesional Genesis yang dikurasi yang dapat membantu anda dengan apa saja pekerjaan yang anda perlukan. Lihat profil pembangun, portfolio pekerjaan mereka, dan maklumat hubungan supaya anda dapat membina laman web anda dengan orang yang benar-benar tahu bagaimana menggunakan Genesis Framework.

11. Dokumentasi dan Sokongan

Tema berkualiti tinggi tidak akan ada gunanya jika tidak dilengkapi dengan dokumentasi dan sokongan yang mencukupi. Dan, sebagai rangka kerja WordPress yang paling popular di dunia, anda harus mengharapkan StudioPress mempunyai yang terbaik dari kedua-duanya.

 • Pengguna StudioPress mempunyai akses ke akaun pengguna eksklusif di mana bantuan dan dokumentasi dapat dijumpai. Namun, bagi mereka yang memerlukan bantuan dengan tema anak Kejadian pihak ketiga, anda akan menemui bahagian FAQ dan blog yang dikemas kini mengenai semua perkara yang berkaitan dengan StudioPress, pembuatan laman web, buletin, artikel berita, dan banyak lagi.
 • Pengguna tema StudioPress dapat mengakses bahagian forum, yang dihoskan di laman web StudioPress. Kemukakan soalan, cari jawapan, dan terlibat dengan komuniti yang sedang berkembang.

arahan dan persediaan tema studiopress

 • Setelah membeli tema anda, anda akan mendapat akses yang mudah diikuti arahan mengenai bagaimana menetapkan tema dan bagaimana anda boleh menyesuaikannya.

Tema StudioPress Popular

Terdapat begitu banyak tema StudioPress yang indah untuk dipilih, jadi dalam usaha untuk memberi anda contoh, kami telah mengumpulkan beberapa yang terbaik. Perlu diingat bahawa semua tema kanak-kanak berpotensi disesuaikan mengikut kehendak anda.

1. Akademi Pro

Tema Academy Pro StudioPress

Akademi Pro direka untuk mereka yang ingin membuat kursus dalam talian, pemilik laman web keahlian, dan pemasar kandungan pendidikan.

Ciri utama:

 • Penyesuai Tema Langsung
 • Header yang boleh disesuaikan dengan muat naik logo
 • Reka bentuk mesra telefon bimbit dan responsif
 • 6 kawasan widget terbina dalam
 • WooCommerce serasi
 • Templat halaman harga
 • Terjemahan siap
 • Halaman pendaratan eksklusif

Lebih banyak lagi perincian dan demo langsung – https://my.studiopress.com/themes/academy/

2. Foodie Pro

Foodie Pro - Tema StudioPress

Foodie Pro adalah tema anak Genesis minimalis yang juga memegang tajuk sebagai tema Kejadian paling fleksibel setakat ini.

Ciri utama:

 • Templat halaman tersuai
 • 3 pilihan susun atur halaman utama
 • 5 kawasan widget di seluruh laman web
 • Reka bentuk responsif mudah alih
 • Keupayaan terjemahan
 • Penanda HYML5

Lebih banyak lagi perincian dan demo langsung – https://my.studiopress.com/themes/foodie/

3. Pembuat Pro

Tema Maker Pro StudioPress

Pembuat Pro sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai banyak idea yang ingin mereka kongsi dengan pembaca setia mereka, serta mereka yang mencari tempat yang bagus untuk mempamerkan citra indah mereka.

Ciri utama:

 • Banyak kawasan widget terbina dalam
 • Templat halaman tersuai yang telah dibuat sebelumnya
 • 3 pilihan susun atur
 • Header tersuai lengkap dengan muat naik logo
 • Penyesuai Tema Langsung
 • Reka bentuk mesra telefon bimbit
 • Terjemahan siap
 • Halaman pengarang, arahan, dan kenalan yang telah dirancang sebelumnya

Lebih banyak lagi perincian dan demo langsung – https://my.studiopress.com/themes/maker/

4. AgentPress Pro

Tema AgentPress Pro StudioPress

AgentPress Pro sesuai untuk mereka dalam industri harta tanah yang ingin membina perniagaan yang berjaya dan menghasilkan pelanggan yang berpuas hati.

Ciri utama:

 • Fungsi senarai pintar
 • Kawasan widget halaman utama
 • Jenis pos, taksonomi, dan widget tersuai
 • Reka bentuk responsif
 • Bahagian tajuk yang mudah dibuat dan disesuaikan
 • 4 skema warna yang unik
 • 6 pilihan susun atur yang berbeza
 • Fungsi carian lanjutan
 • Gambar dan perihalan catatan yang diketengahkan

Lebih banyak lagi perincian dan demo langsung – https://my.studiopress.com/themes/agentpress/

5. Pakej Semua Tema StudioPress Pro Plus

Pakej Semua Tema StudioPress Pro Plus

Sekiranya anda menyukai pemikiran untuk dapat mengakses semua tema kanak-kanak Genesis yang dibuat oleh StudioPress pada bila-bila masa anda mahu atau berpendapat bahawa anda ingin menukar reka bentuk laman web anda dengan kerap, anda mungkin mempertimbangkan untuk melabur dalam Pakej Pro Tema All Plus.

Dengan pembayaran sekali sebanyak $ 499.95, anda menerima akses segera dan tanpa had, serta sokongan dan kemas kini, untuk semua tema yang dibuat oleh StudioPress (Akses PLUS ke siaran tema masa depan), ditambah tema pihak ketiga yang disokong oleh StudioPress.

Dan untuk menyelesaikannya, anda mempunyai akses ke Genesis Framework, yang bagus jika ini adalah kali pertama anda ingin menggunakan tema StudioPress. Kami telah merangkumi pelbagai pakej tema WordPress yang lain di sini.

Rancangan Tema StudioPress & Harga

rancangan dan harga studiopress

Seperti yang anda ketahui, untuk menggunakan tema kanak-kanak StudioPress, anda mesti mempunyai Genesis Framework. Kerangka ini memerlukan kos $ 59.95, walaupun setelah memilikinya, anda tidak perlu membelinya lagi tidak kira berapa kali anda menukar tema anak anda.

Sejauh tema kanak-kanak StudioPress, semua tema yang dibuat oleh StudioPress menanggung kos $ 129.95 (pembayaran sekali sahaja) dan merangkumi Kerangka Kejadian. Sebarang tema pihak ketiga yang dijual di laman web StudioPress berharga satu per satu, dan termasuk juga Genesis Framework.

Oleh itu, Ringkasan Kejadian sendiri $ 59.95 (kos sekali sahaja dan termasuk tema permulaan) dan tema StudioPress adalah $ 129.95 (kos sekali sahaja dan merangkumi Kerangka Kejadian).

Tapak StudioPress Hosting WordPress

Tidak seperti banyak kedai tema, StudioPress juga menawarkan pemilik laman web hosting WordPress yang dikendalikan, lengkap dengan semua ciri yang anda harapkan dari penyedia hosting berkualiti tinggi.

Kemas kini: Pada bulan Jun 2018, WP Engine memperoleh StudioPress dan Tapak StudioPress kini dikuasakan oleh WP Engine. (baca ulasan Mesin WP saya di sini). Penyelesaian hosting WordPress mereka memberikan laman web anda ketersediaan, kelajuan, skalabilitas, dan keselamatan yang tinggi, disokong oleh pasukan sokongan pelanggan pemenang anugerah yang tersedia untuk anda 24/7/365.

laman web hosting wordpress

Laman StudioPress menawarkan tawaran hosting WordPress yang diuruskan sepenuhnya:

 • Komitmen terhadap kelajuan dan prestasi yang optimum
 • Keselamatan kukuh dengan pemantauan laman Sucuri
 • Ciri SEO lanjutan
 • Sokongan 24/7 yang unggul
 • CMS WordPress yang telah dipasang sebelumnya
 • 24 tema StudioPress yang telah dipasang sebelumnya + Kerangka Kejadian
 • Kemas kini WordPress dan Kejadian automatik
 • Pemasangan satu klik pemalam yang disyorkan
 • Tiada had lalu lintas atau bayaran tersembunyi
 • Pemasangan sijil SSL satu klik

Terdapat tiga rancangan hosting yang tersedia bergantung pada keperluan individu anda:

laman studiopress merancang harga

Dan, jika anda tidak pasti rancangan mana yang sesuai untuk anda, ada kuis kecil yang rapi yang dapat anda ambil untuk membantu anda memilih rancangan hosting terbaik untuk anda.

Kelebihan dan Kekurangan Tema StudioPress

Walaupun StudioPress adalah syarikat tema yang hebat, ada beberapa kebaikan dan keburukan yang harus dipertimbangkan sebelum membuat keputusan akhir.

Kelebihan

 • Semua tema hadir sepenuhnya responsif dan mudah alih, lengkap dengan markup HTML5
 • Dibina di atas Kerangka Kejadian yang kukuh menjadikan semuanya selamat
 • Terdapat sebilangan besar pengguna dan pembangun Genesis untuk berinteraksi
 • Masa pemuatan yang cepat, set ciri terhad, dan penggunaan tema anak = prestasi dan keselamatan yang lebih baik
 • Banyak dokumentasi dan sokongan yang tersedia apabila anda memerlukan bantuan
 • Kod bersih mengikuti amalan terbaik WordPress
 • Tema serasi dengan 100% WordPress Gutenberg

Keburukan

 • Titik harga sedikit untuk sesetengah orang
 • Kekurangan set ciri yang luas menjadikan tema kelihatan serupa
 • Mengandalkan plugin untuk reka bentuk dan fungsi tambahan menambah masa, usaha, dan wang
 • Sekiranya anda seorang pemula yang lengkap untuk WordPress yang berusaha membuat laman web maka Genesis bukanlah pilihan ideal anda
 • Saya berharap lebih banyak tema hadir dengan persediaan tema satu klik

Ulasan Tema StudioPress: Pemikiran Akhir

Sekiranya anda mencari tema WordPress berkualiti tinggi dan selamat untuk laman web anda, menggunakan tema StudioPress adalah idea yang baik. Semua tema mereka dilengkapi dengan landasan yang kuat yang mendahului popularitas, mempunyai reka bentuk dan fungsi yang mencukupi untuk membina laman web yang kompetitif, dan mudah digunakan sama ada anda seorang pembangun lanjutan atau pemilik laman web baru.

Saya harap anda menikmati kajian StudioPress dan Genesis Framework ini. Adakah saya terlepas sesuatu yang penting yang anda fikir harus disertakan di sini? Kemudian saya ingin mendengar semua tentangnya dalam komen di bawah!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map