Dit websteds trafik er ikke noget værd – hvis de fleste er nødt til at vente i alderen på, at det indlæses, og derefter klikke på tilbage-knappen af ​​frustration. Derfor skal du have et let og hurtigt WordPress-tema. Her er min samling af


Her er hvad du lærer i dette indlæg:

Hvad er det hurtigste WordPress-tema lige nu?

 • GeneratePress (gratis & præmie), Astra (gratis & præmie), Schema (præmie) og OceanWP (gratis & premium) er alle hurtigt indlæste WordPress-temaer.
 • Baseret på de hastighedstests, vi har udført det hurtigste WordPress-tema, er GeneratePress.
 • Det helt bestemt er ikke Avada-temaet. Avada indlæses langsomt, i mine test tog Avada 8,6 sekunder at indlæse.
 • Det webhosting du bruger har en enorm indflydelse på hastigheden på dit WordPress-tema.
GeneratePressDiviAstraSchemaOceanWPStudioPress
Hastighedsresultat score:A (95%)B (85%)B (85%)A (93%)A (91%)A (95%)
Fuldt lastet tid:1,3 sekunder1 sekund1 sekund1,8 sekunder1,5 sekunder0,7 sekunder
Samlet sidestørrelse:696 KB1,13 MB833 KB529 KB1,06 MB1,26 MB
Antal anmodninger:245152391548
Pris:$ 49,95 (Gratis temaer tilgængelige)$ 89- $ 249 (kun betalt tema)$ 59 (Gratis tilgængelige temaer)59 $ (kun betalt tema)$ 39 (Gratis tilgængelige temaer)$ 99,95 (kun betalte temaer)
Læs mere:Gå til ⇣Gå til ⇣Gå til ⇣Gå til ⇣Gå til ⇣Gå til ⇣

Du tjener kun penge på dit websted, hvis din trafik konverterer. Ellers er al den tid og penge, du bruger på at generere trafik, spild.

Konvertering behøver ikke altid at betyde et salg. Det kan betyde, at du abonnerer på din e-mail-liste eller klikker på en annonce. Alle ønsker en høj konverteringsfrekvens. Men her er chokeren:

Hvis dit websteds sidehastighed er langsom godt så det meste af din .

Og hvis folk ikke bliver på dit websted, er der ingen måde, de nogensinde konverterer til. Så simpelt er det.

Som du vil lære i det senere afsnit, dit WordPress-websteds tema har en enorm indflydelse på dit websteds hastighed. Vælg et langsomt WordPress-tema, og dit websted vil være langsomt som en snegl.

Så hvis du ønsker, at flere skal bo på dit websted og konvertere (foretag et salg eller abonnere), du har brug for et hurtigere websted

Lad os starte med at forklare, hvorfor det er så vigtigt at have et hurtigt indlæst WordPress-tema.

Hvorfor webstedshastighedssager

Ifølge KissMetrics, hvis dit websted tager mere end 3 sekunder at indlæse, 40% af dine besøgende vil forlade.

hvorfor webstedshastighed betyder noget

Når folk forlader dit websted, mister du ikke kun potentielle indtægter, men også alle de penge og tid, du har brugt på at generere trafik til dit websted.

Og hvis du vil komme til første side af Google og bliv der, du har brug for et websted, der indlæses hurtigt.

Googles algoritmer foretrækker at vise websteder, der tilbyder en god brugeroplevelse (og webstedshastighed er en enorm faktor). I Googles øjne har et websted, der tilbyder god brugeroplevelse, generelt en lavere afvisningsprocent og indlæses hurtigt.

Hvis dit websted er langsomt, hopper de fleste af dine besøgende tilbage, hvilket vil resultere i en tab i placering af søgemaskiner. Desuden, hvis du vil konvertere flere besøgende til kunder eller abonnenter, dit websted skal indlæses hurtigt.

Ifølge WebsiteOptimization.com opfattes et langsomt websted ikke kun af lav kvalitet, det ser også et fald i trafikken med op til 20%.

Bundlinjen?

Hvis du vil, at dit websted skal indlæses hurtigt og sikre det første sted i resultaterne af søgemaskinerne, har du brug for et WordPress-tema, der er fuldt optimeret til hastighed.

Det WordPress-tema, du bruger, har en massiv påvirkning om, hvor hurtigt dit websted indlæses.

Hvis dit tema tilbyder alle funktioner under solen, er oppustet med scripts og ressourcer og leveres med masser af kode i lav kvalitet, vil dit websteds hastighed lide.

Hvis dit tema ikke er optimeret til hastighed, vil hvad du end gør for at forbedre dit websteds hastighed være forgæves.

Top 7 hurtigste WordPress-temaer

Jeg ved, hvor svært det kan være at gennemgå de tusinder af gratis og premium WordPress-temaer, der er tilgængelige online og finde det perfekte til dit websted.

Hvad er det hurtigste WordPress-tema?

Så nedenfor har jeg udarbejdet en liste over hurtigst indlæser WordPress-temaer i 2020. Alle disse er lette WordPress-temaer, der leveres med kvalitetskode for at fremskynde dit WordPress-sted.

1. GenererPress WordPress-tema

 • Internet side: https://generatepress.com
 • Pris: $ 49,95 med 30 dages returret
 • Gratis version tilgængelig: Ja
 • Google Speed ​​Score: A (95%)

GeneratePress - hurtigste wordpress-tema

GeneratePress er et smukt let tema for WordPress. Det kommer som både en gratis og premium version, men den betalte version har mange flere nyttige funktioner.

GeneratePress er en flerbrudt tema og kan tilpasses fuldt ud, så du kan bruge det til at oprette enhver form for et websted. Dette tema er ovre 500 5-stjernede bedømmelser i WordPress Theme Directory.

Den premiumversion af GeneratePress ($ 49,95) kommer med en let og modulær ramme og giver dig mulighed for at deaktivere funktioner, du ikke ønsker at bruge.

Der er 15 moduler der giver dig mulighed for at udnytte funktionaliteten af ​​temaet, og du kan aktivere / deaktivere de moduler, du ikke bruger, for at sikre, at de ikke tilføjer ekstra belastning på dit websted. Denne modulære tilgang giver dig mulighed for at forbedre dit websteds hastighed helt alene.

Mens den gratis version af temaet leveres med snesevis af fantastiske funktioner, kommer premium-versionen af ​​temaet med stort set alt hvad du kan bede om i et WordPress-tema.

genererepress premium-funktionerGeneratePress Premium – 15 tilpassede moduler

For eksempel kommer premiumversionen med understøttelse af WooCommerce, lad os du foretage ændringer i typografi, stilarter og farver og giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede sektioner på dine sider. Det leveres også med brugerdefinerede kroge og funktion deaktiverer bestemte elementer på bestemte sider og indlæg. Den premiumversion leveres med levetid, 1 års opdateringer & support og en generøs 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds.

Hvad med hastighed? GeneratePress er et af de hurtigste WordPress-temaer okay, demosite indlæses på lidt over 1 sekund! Wow!

GeneratePress er nedslidt den hurtigste lastehastighed, jeg nogensinde har prøvet. Jeg har seriøst overvejet at flytte over alle mine websteder til GeneratePress (inklusive denne).

tweet

Hvis du vil have dit WordPress-websted til at indlæse lynet hurtigt, er GeneratePress det tema, du leder efter.

Funktioner:

 • Indbygget support til Skema Markup for at hjælpe dig med at opnå bedre placeringer og en højere CTR i søgemaskiner.
 • Webstedsbibliotek af importerbare klar-til-brug-demo-websteder til at starte dit WordPress-sted
 • Fuldt ud lydhør design der ser godt ud på alle enheder
 • Temaet er oversættelse-klar, så du nemt kan oversætte det til flere sprog.
 • dens letvægtsramme gør dit websted indlæst super hurtigt.
 • Leveres med fuld støtte til WordPress Theme Customizer, så du nemt kan foretage direkte ændringer i designet på dit websted uden at skrive en enkelt kodelinje.
 • Avanceret tilpasning der giver dig mulighed for at deaktivere bestemte elementer på bestemte sider og indlæg, oprette unikke layout ved hjælp af sektioner inde i dine sider og kroge, så du kan tilføje dit eget brugerdefinerede indhold i forskellige områder i dem.
 • Leveres med support til sidebygere som Elementor og Beaver Builder for at hjælpe dig med at opnå højere niveauer af tilpasning.
 • Giver dig mulighed for det let tilpasse hver individuelle side på dit websted. Du kan vælge, om du vil have vist en sidebjælke eller på hvilken side. Du kan også tilpasse sidefods-widgets til hvert individuelt indlæg og side.

Hastighed:
5/5 Pris:
Gratis. Premium version koster $ 49,95 (anbefales) Live demo:
GenererPress Live Demo

Nye og spændende opdateringer til GeneratePress Premium

GenererPress Premium 1.6 den største opdatering er uden tvivl frigivelsen af GenererPress-websteder. Disse er færdige og fantastiske og hurtige indlæsning, websteder, du kan importere for at give dig et forspring, når du bygger et nyt websted.

genererepress siderGeneratePress splinterny site bibliotek, kommer med over 20 demo sites, du kan importere lige inde på dit dashboard

Når du har installeret Premium 1.6, kan du finde GeneratePress-webstederne i udseende > GeneratePress > Steder. GeneratePress Sites leveres med alle GeneratePress premium muligheder og demoindhold.

Lige nu er der over 20 GeneratePress-websteder at vælge imellem, men der vil komme mere, og de leveres automatisk til dit Dashboard. En cool funktion er, at du kan opbygge og sælge dine egne GeneratePress-websteder, fordi de er superenkle at eksportere og pakke sammen.

Læs mere på generatorpress.com/gp-premium-1-6

2. Divi WordPress-tema

 • Internet side: https://www.elegantthemes.com
 • Pris: $ 89 (årligt) til $ 249 (levetid) med 30 dages returret
 • Gratis version tilgængelig: Nej
 • Google Speed ​​Score: B (85%)

divi wordpress tema

Divi by Elegant-temaer er et af de mest kraftfulde, men alligevel let at bruge og tilpasse WordPress-temaer derude.

Divi-temaet drives af Divi-sidebyggeren, hvilket gør det til en af ​​de mest avancerede WordPress front-end editor og visuelle sidebygger

Divi henviser faktisk til to separate ting. Det Divi-tema og Divi-sidebyggeren.

Divi-temaet er et multi-purpose WordPress tema, hvilket betyder, at du kan bruge det til at oprette stort set enhver type websted, du kan lide.

Divi kommer kun som et premium-tema, de årlige (løbende) omkostninger er $ 89 mens omkostningerne til en levetid (engangs) er $ 249.

At opbygge websteder med Divi er en leg, da det lader enhver bygge smukke websteder med lethed uden at skulle kode eller installere tredjeparts plugins.

divi visuel redaktør

Hvad med hastighed? Er Divi et hurtigt indlæst tema? Ja det er. Fordi netop for nylig (i juni 2019) efterspurgte ElegantThemes Divi-kodebasen, som har forbedret sidelastningshastighederne betydeligt på standard Divi-installationer.

divihastighed

I henhold til ElegantThemes “fungerer Divis nye cacheoptimeringer sammen med Divis statiske CSS-filgenerering og Visual Builder’s Javascript-indstillinger cache til at generere supersnelle sidelastninger, selv når du ikke bruger et cache-plugin.”

Funktioner:

 • Alt-i-én multifunktionelt WordPress-tema, der inkluderer Divi Builder.
 • Divi Builder: kraftig træk og slip side-builder, der giver dig mulighed for visuelt at oprette WordPress-websteder.
 • Over 800 foruddannede webstedslayouts og 100+ fulde websidepakker.
 • Brug temaer og plugins på ubegrænsede websteder uden at købe yderligere licenser.
 • WooCommerce-integration, support i verdensklasse, 30-dages pengene-tilbage-garanti og indlæser mere.
 • Når du tilmelder dig et medlemskab ($ 89 årligt eller $ 249 for livet) får du adgang til alt, hvad elegante temaer har inklusive Divi, Extra, Bloom, Monarch, Divi Builder-plugin, alle deres andre WordPress-temaer, premium support og opdateringer. Med ubegrænset brug!

Hastighed:
5/5 Pris:
Premium version er $ 89 – $ 249 Live demo:
Divi-demo

3. Astra WordPress-tema

 • Internet side: https://wpastra.com
 • Pris: 59,00 $ med 14 dage pengene tilbage garanti
 • Gratis version tilgængelig: Ja
 • Google Speed ​​Score: B (85%)

Astra er et let, hurtigt, sidebyggervenligt WordPress-tema, der er designet af Brainstorm Force. Astra er en alvorlig konkurrent til GeneratePress.

astra wordpress tema

Astra er et tilpasseligt tema, der er meget enkelt at bruge og beherske, hvilket vil gøre dit liv så meget lettere, når du opretter dit websted.

Ikke kun det – Astra er også et af de hurtigst indlæste temaer derude.

Åh, og jeg skal også nævne, at Astra er det 100% gratis at downloade! Det er gratis for alle at komme i gang med, og der er ingen forhåndsomkostninger. Men du kan udvide Astra med overkommelige tilføjelser der udvider tilpasningsmulighederne.

Astra-temasidehastighed

Dette er et tema, der er bygget til sidehastighed. Astra belastning på mindre end et halvt sekund. Det er også ydelsesoptimeret og fjerlys, fordi det har brug for mindre end 50 KB ressourcer at indlæse. Det bruger ingen jQuery, det bruger Vanilla JavaScript i stedet.

Hvis du leder efter et WordPress-tema, der er hurtigt, elegant og tilpasses, kan du ikke og bør ikke se forbi Astra.

tweet

Astra WordPress-tema er gratis, men som jeg nævnte kan du udvide det med addons, der giver dig belastninger af mere avancerede funktioner.

Det Astra Pro Addon ($ 59) er et plugin, der udvider det gratis Astra-tema og tilføjer flere funktioner i det. Det Astra Agency-pakken ($ 249) tilbyder readymade-websteder og inkluderer alle plugins, der bruges til at opbygge disse websteder.

astra pro tema tilføjelse

Opdatering: Astra 2.0 er blevet lanceret og hjælper dig med at opbygge WordPress-websteder hurtigere end nogensinde før. Astra 2.0-opgraderingen har genopfundet strukturen og hastigheden i WordPress-tilpasseren og kommer med nye muligheder, der gør Astra til et af de nemmest tilgængelige temaer i dag.

Funktioner:

 • Kompatibilitet med sidebygere som BeaverBuilder, SiteOrigin, Elementor og Divi + mere
 • Let at bruge med en ren admin-interface
 • Enkelt endnu smukke designs uanset hvilken type forretning du er i
 • Dusinvis præ-designet og nøglefærdige fantastiske flotte startsider, som du kan importere
 • Let at tilpasse uden at skulle beskæftige sig med kode. Du kan ændre designet gennem en række valgmuligheder i den oprindelige WordPress-tilpassning
 • SEO venlig foundation og al den nødvendige Schema.org-markup
 • udskydelige med kroge og filtre, der giver dig mulighed for at tilpasse ethvert Astra-tema
 • Sømløs WooCommerce integration til bygning af online butikker
 • Gavmild 14 dages returret
 • Nogle af de bedste WordPress-temaer på markedet!

Hastighed:
5/5 Pris:
Gratis. Premium version koster $ 59 (anbefales) Live demo:
Astra Live Demo

4. Skema WordPress-tema

 • Internet side: https://mythemeshop.com/themes/schema/
 • Pris: 59,00 $ med 30 dages returret
 • Gratis version tilgængelig: Nej
 • Google Speed ​​Score: A (93%)

Skema af MyThemeShop anmeldelse

Skema fra MyThemeShop er et andet let WordPress-tema. Det tilbyder et lydhørt design og kan tilpasses fuldt ud. Det er et fantastisk tema til oprettelse af enhver form for en blog.

Dette tema kommer med indbygget support til anmeldelser for at hjælpe dig med at oprette flotte sider med anmeldelse. Det leveres også med indbyggede kortkoder, afstemningsfunktionalitet og præstationsindstillinger.

mytemeshop skema ydelsesindstillinger

Dette tema er muligvis ikke så hurtigt som GeneratePress, men det ville være en fejl at undervurdere, hvad dette tema kan gøre for dig. Dette tema leveres med alt hvad du har brug for for at køre en blog.

Hvad med hastighed? Er skema et hurtigt indlæst WordPress-tema? Ja det er.

mytemeshop-skemaanmeldelse

Funktioner:

 • Fuldt ud lydhør design. Tilpas nemt at alle skærmstørrelser.
 • Leveres med en Annoncestyring panel, der hjælper dig med let at administrere annoncerne på dit websted.
 • Oversættelse-klar, Du kan bruge dette tema til at oprette et flersproget websted.
 • Støtte for Google-skrifttyper giver dig mulighed for at vælge mellem hundreder af Google-skrifttyper, du gerne vil se på dit websted.
 • Leveres med indbygget support til Relaterede indlæg. Ingen grund til at installere yderligere plugin.
 • Indbygget support til brødkrummer.
 • Leveres med støtte til rige uddrag. Google viser en stjerneklassificering i dit resultatuddrag af din søgemaskine, hvis dit indlæg er en anmeldelse.

Hastighed:
5/5 Pris:
Premium version koster $ 59 Live demo:
Skema Live Demo

5. OceanWP WordPress-tema

 • Internet side: https://oceanwp.org
 • Pris: $ 39,00 med 14 dages returret
 • Gratis version tilgængelig: Ja
 • Google Speed ​​Score: A (91%)

OceanWP WordPress tema

OceanWP er et 100% GRATIS multi-purpose WordPress-tema, der giver dig mulighed for at bygge smukke flotte websteder med WordPress. Nicolas Lecocq er skaberen, og du kan downloade temaet fra WordPress.org her.

OceanWP handler om brugervenlighed, og du kan importere klar til brug af demosider med et enkelt klik ved hjælp af den gratis importforlængelse.

Den gratis version kommer med 7 gratis udvidelser men OceanWP leveres også 11 premium-udvidelser der giver dig mulighed for at udvide temaet yderligere. Du kan enten købe dem individuelt fra $ 9,99 hver, eller du kan få premium-bundtet fra $ 39 for en enkelt site-licens.

OceanWP-temaudvidelser og premium-udvidelser

Den gratis version af OceanWP leveres med disse gratis udvidelser:

 1. Modal vindue
 2. Indlæg skyderen
 3. Demoimport
 4. Tilpasset sidebjælke
 5. Produktdeling
 6. Social deling
 7. Ocean Extras

Præmieudvidelserne starter ved $ 9,99 hver, eller du kan få premium-bundtet fra $ 39 for en enkelt site-licens.

 1. Popup-login
 2. Instagram
 3. Hvid label
 4. Portefølje
 5. Woo Popup
 6. Sticky Footer
 7. Ocean Hooks
 8. Elementor-widgets
 9. Sidepanel
 10. Klistret overskrift
 11. Sidefodsudkaldelse

Hvad med sidehastigheden? Er OceanWP et af de hurtigste WordPress-temaer? Ja, det er det bestemt.

OceanWP-tema belastningstider

Funktioner:

 • Fuldt lydhør, tilpasset til enhver skærmstørrelse
 • Indbygget SEO for bedre indeksering og søgerangeringer
 • WooCommerce e-handel klar
 • Indbyggede WordPress-tilpasningsmuligheder
 • Avanceret Mega Menu
 • Support til alle populære sidebygere som Elementor
 • Gratis 1-klik klar til at bruge temaer

Hastighed:
5/5 Pris:
Premium version koster $ 39 Live demo:
OceanWP Live Demo

6. StudioPress-temaer

 • Internet side: https://www.studiopress.com
 • Pris: Fra $ 99,95 (inkluderer Genesis Framework)
 • Gratis version tilgængelig: Nej
 • Google Speed ​​Score: A

StudioPress?

Brug af et StudioPress-tema har givet over 200.000 WordPress-brugere et solidt, hurtigt indlæst fundament for deres websted (inklusive dette websted). Alle StudioPress-temaer er mobile responsive og har ren, letvægts kode, der sikrer, at dit websted er optimeret til hastighed.

StudioPress-temaer, og Genesis Framework det er bygget, lever hastighed, og du bemærker det øjeblikkeligt, når du bruger det. Her er en hastighedstest af et af de mere populære temaer på StudioPress, det indlæses godt under 1 sekund! Wow!

studiopress hastighed

Funktioner:

 • Hurtig indlæsningstid på websteder og en stærk vægt på sikkerhed
 • Nethindeklare og fuldt responsive HTML5-design til mobile brugere
 • Ingen oppustning fra overdrevne indbyggede funktioner og ren kode, der appellerer til udviklere
 • Drevet af søgemaskineoptimeret Genesis Framework-kodebase
 • Let at holde opdateret, da nye opdateringer automatisk kan downloades og installeres
 • Ubegrænset levetid support og adgang til Genesis team af eksperter og et stort samfund

Hastighed:
5/5 Pris:
Fra $ 99,95 (som inkluderer overordnede Genesis Framework) Live demo:
StudioPress-demo

og endelig her er et par 100% gratis hurtige WordPress-temaer for dig at bruge:

7. Skin WordPress Theme

 • Internet side: https://wordpress.org/themes/skin
 • Pris: Gratis
 • Gratis version tilgængelig: Ja
 • Google Speed ​​Score: A

Gennemgang af hudtema

I modsætning til de andre temaer i denne artikel, er hud en fuldstændig gratis (og hurtig indlæsning) WordPress-tema.

Selvom det muligvis ikke tilbyder så mange funktioner som de andre to temaer, kommer det dog med snesevis af funktioner. Det er fuldt lydhør, så det ser godt ud på alle enheder.

Det kommer med 3 forskellige indholdslayouts og 2 med glider at vælge imellem. Dette tema er også kompatibelt med WooCommerce, så du kan bruge det til at starte et eCommerce-websted.

Funktioner:

 • Leveres med 3 forskellige indhold layoutindstillinger at vælge imellem.
 • Fuld støtte til WooCommerce for at hjælpe dig med at oprette fantastiske onlinebutikker.
 • Fuld support til WordPress Tematilpasning. Tillader dig også at vælge de Google-skrifttyper, du gerne vil bruge på dit websted.
 • Leveres med 4 forskellige overskriftstiler at vælge imellem.
 • Støtte for multisite.
 • Indbygget support til visning Relaterede indlæg.

Hastighed:
4/5 Pris:
Gratis Live demo:
Besøg Skin Theme

8. Elementor Hello Theme

 • Internet side: https://wordpress.org/themes/hello-elementor/
 • Pris: Gratis
 • Gratis version tilgængelig: Ja
 • Google Speed ​​Score: A

elementor hej tema

Hvis du er fan af Elementor, træk-og-slip-siden-builder-plugin til WordPress, så er Elementor Hello-temaet for dig, hvis du er interesseret i et let og rent tema.

Det er en starttema der kommer slet ingen styling bortset fra grundlæggende styling af browserkompatibilitet. Men med kraft af Elementor, sker magien, og du kan oprette et smukt WordPress-websted på den nemmeste og hurtigste måde.

Dette tema er designet til bruges kun ved hjælp af en sidebygger som Elementor. Så hvis du ikke har Elementor (eller Elementor Pro), bliver du nødt til at få det først. Hvis du ikke bruger eller ikke agter at bruge Elementor sidebygger, er dette tema ikke for dig.

Elementor hævder, at det er “det hurtigste WordPress-tema nogensinde er oprettet”, men sammenligningen, de foretog, inkluderede ikke andre temaer, der er kendt for hurtig ydelse.

Funktioner:

 • Det er et 100% GRATIS og et af de hurtigste WordPress-temaer
 • Ingen oppustning eller overskydende kode (kommer ikke med moduler, elementer eller temaspecifikke ting, du ikke har brug for
 • Du kan udvide temaet ved hjælp af kroge
 • Børnetema tilgængeligt i GitHub
 • Må kun bruges med Elementor og Elementor Pro

Elementor Hello Theme er dybest set et let starttema, der tilbyder 100% kompatibilitet med Elementor.

Hastighed:
5/5 Pris:
Gratis Live demo:
Besøg Elementor Hello Theme

Hvorfor de fleste WordPress-temaer ikke er optimeret til hastighed

Når du søger efter WordPress-temaer på Google, vil du støde på snesevis af temaer, der ser professionelle ud og tilbyder fremragende design.

Hvad du kan se, er hvor lydhør temaet er, eller hvor cool design ser ud, men hvad du ikke kan se er koden bag temaet.

Størstedelen af ​​de fleste WordPress-temaer er dårligt kodet og kom oppustet med snesevis af ressourcer (billeder css og javascripts), der kan bremse dit websted.

De fleste WordPress-temaudviklere vil råbe fra deres hustage, at alle deres temaer er optimeret til hastighed.

Men her er den ærlige sandhed: De fleste WordPress-temaer er overhovedet ikke optimeret til hastighed.

Faktisk følger de fleste WordPress-temaer ikke engang WordPress Community Coding Standards. Ethvert tema, der ikke følger disse standarder, kan og med tiden blive sårbart for hackere.

Disse kodningsstandarder er der for at sikre, at temaer er kodet til at fungere effektivt og ikke er sårbare for hackere.

Sådan testes et WordPress-temas indlæsningstid?

Hvis du ikke allerede har købt temaet, eller du ikke er udvikleren af ​​temaet, så den eneste måde at finde ud af, om et tema er optimeret til hastighed – er til test indlæserhastigheden på WordPress-temas demo-site.

Brug gtmetrix til at teste en WordPress-temahastighed

For at teste hastigheden på et WordPress-temademo-websted skal du indtaste temademono-webstedets URL og klikke på indsende.

Værktøjet tager et par sekunder for at teste webstedet, så viser det, hvor mange sekunder det tager at indlæse webstedet.

Et andet godt værktøj til at kontrollere mange sider på én gang er BatchSpeed, dette gratis værktøj giver dig mulighed for bulkhastighedstest af flere webadresser ved hjælp af Googles sidehastighedschecker

Hvis demosite det tager mere end 5 sekunder at indlæse, så er det den tid, dit websted tager at indlæse ved hjælp af denne WordPress-skabelon.

Nogle undersøgelser viser, at du måske kun har fire sekunder, før en webbruger går videre, dvs. at du har meget lidt tid til at gøre et godt førsteindtryk.

Hvordan man mere præcist forudsiger et WordPress-temas indlæsningstid?

Brug af de 5 sekunder eller mindre er et godt benchmark, men kun at se på den faktiske belastningstid for en temademo er ikke den mest nøjagtige måde at kontrollere, hvor hurtigt temaet faktisk er. Hvorfor?

Fordi hvor demotemaet er vært og ydeevnen på webhostens servere betyder meget, og du vil sandsynligvis bruge forskellige webhoster end hvad WordPress-temaproducent bruger.

En bedre måde at bestemme et temas hastighed er at se på det samlede antal sidestørrelse og antallet af anmodninger det tager for siden at indlæse.

Disse beregninger er uanset hvilken webhostudbyder, temaejeren bruger. På grund af de færre anmodninger om ressourcer (JavaScript, CSS-filer, HTML, billeder osv.) Er den mindre samlede sidestørrelse, og som et resultat, en hurtigere sideindlæsningstid.

Hvorfor Avada ikke er et hurtigt WordPress-tema

Her er et eksempel på, hvordan det ser ud ved at bruge Avada-tema som et eksempel (er # 1-sælgende tema på Themeforest – men det er på ingen måde det hurtigste). Avada-demonstrationssitet indlæses meget langsomt:

avada tema langsom indlæsning Avadas belastningstid er 8,6 sekunder. Hvem det er ikke godt!

Næsten 9 sekunder til fuld belastning!
Størrelse er næsten 3 MB!
og 116 HTTP-anmodninger sker!

Igen. Hvis GTMetrix viser en temademono, der tager mere end 5 sekunder at indlæse, vil temet sandsynligvis bremse dit websted og er sandsynligvis ikke det bedste valg for dig.

Endnu et ting, du har brug for, til en hurtig indlæst side

Det tema, du bruger på dit WordPress-sted, vil have en stor indflydelse på dit websteds hastighed. Men webhosting service, du bruger, vil sandsynligvis have lige så stor indflydelse som dit websteds tema.

Dette er grunden til webhosting er ydelsesfaktoren # 1 i WordPress’s officielle optimeringsguide.

Hvis du er vært for dit websted på en crappy webhostingtjeneste, får du crappy resultater med hensyn til webstedshastighed. De fleste webhostingudbydere tilbyder billige planer.

Men disse webhostes for mange ting på en enkelt lavkvalitetsserver. Dette resulterer i en langsom oplevelse for alle websteder. Og hvis et af dine nabosider begynder at bruge for mange serverressourcer, går hele serveren muligvis ned, hvilket resulterer i, at dit websted falder ned med det.

Hvis du ønsker, at dit websted skal indlæses hurtigt og være oppe på alle tidspunkter, du skal gå med SiteGround. Det er mit valg nr. 1, når det kommer til WordPress-hostingtjenester.

siteground wordpress hosting

SiteGround tilbyder en gratis migrationstjeneste, og deres hjælpsomme og dygtige support besvarer dine spørgsmål inden for få sekunder. Andre hostingfunktioner, der er værd at nævne, er:

 • Gratis daglige sikkerhedskopier på websider
 • Anbefalet af WordPress
 • 1-klik på knappen WordPress-installation
 • Administreret WordPress-hosting på alle planer
 • Indbygget SuperCacher cacheløsning
 • Innovative hastighedsteknologier som SSD, HTTP / 2, PHP7, NGINX
 • Iscenesættelse og GIT (kun på GoGeek-plan)
 • Gratis SSL-certifikat & CloudFlare CDN
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Priser starter på kun $ 3,95 / mo

Tjek min ærlige og bs-frie SiteGround-gennemgang for at finde ud af, hvorfor jeg elsker og stoler på SiteGround, eller hvis du foretrækker en begyndervenlig vært som Bluehost’s webhosting. Hvis du foretrækker en fuldt ud administreret WordPress-vært, anbefaler jeg Kinsta’s WordPress-hosting.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det hurtigste WordPress-tema?

GenererPress (gratis & præmie), Astra (gratis & præmie), skema (kun præmie) og OceanWP (gratis & premium) er alle hurtigt indlæste WordPress-temaer.

Sådan testes et WordPress-temas indlæsningstid?

Hvis du ikke allerede har købt temaet, eller hvis du ikke er udvikleren af ​​temaet, er den eneste måde at finde ud af, om et tema er optimeret til hastighed, at teste indlæserhastigheden ved hjælp af et værktøj som GTmetrix eller Pingdom.

Hvad er den vigtigste ting ved belastningstider?

Webhostingen, du bruger, har en massiv indflydelse og er den eneste vigtigste faktor i hastighedsydelsen af ​​dit WordPress-tema.

Afsluttende ord

Jeg håber, at dette blogindlæg hjalp dig med at forstå, hvor stor en indflydelse det tema, du bruger, kan have på dit WordPress-websteds hastighed.

De hurtigste WordPress-temaer, jeg har dækket her, er lydhøre og tilbyder snesevis af tilpasningsmuligheder til at hjælpe dig med at forbedre belastningstider.

Min favorit og hurtigste WordPress-skabelon er GeneratePress. Det er nedslidt et af de hurtigste WordPress-temaer med så mange funktioner, jeg nogensinde har prøvet.

Hvis du skulle stille mig spørgsmålet “hvad er det hurtigste WordPress-tema?” Jeg vil sige GeneratePress uden tvivl.

Hvis du har spørgsmål eller forslag, så fortæl mig det i kommentarerne nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me