Hogyan lehet tudni, hogy érdemes-e használni egy ingyenes WordPress-bővítményt

A WordPress webhely indítása önmagában nem nehéz. Sok a WordPressről, amit sok webhelytulajdonos nem fog megérteni, amíg egy ideje nem használják.


Legalábbis így működött számomra.

Amikor a világ legnépszerűbb, rugalmasabb és könnyen kezelhető tartalomkezelő rendszerén (CMS) egy weboldalt készít, akkor elképzeléssel kell kezdenie. Innentől származnak olyan dolgok, mint:

 • Domain név. Vásárolja meg webhelyének domainnevét (más néven a webhely címét).
 • Szolgáltató. Válasszon egy host szolgáltatót a webhely fájljainak tárolására.
 • WordPress telepítése. Telepítse a WordPress-t webhelyére. Például a SiteGround rendkívül egyszerűvé teszi a WordPress telepítését.

Röviden: ez mindössze egy jó weboldal alapjainak megteremtése. Mint egy WordPress webhelytulajdonos, ki kell egészítenie webhelyének általános kialakítását egy WordPress témával, és a hozzáadott funkciókat a WordPress bővítményekkel kell megvalósítania..

És néha ez azt jelenti, hogy a WordPress felhasználók számára elérhető ingyenes témákat és pluginokat kell felhasználni

De ingyenes WordPress bővítmények, amelyeket érdemes használni?

Ma rövid áttekintést adok neked arról, hogy mi a WordPress plugin, hol találhatók meg webhelyedhez, és hogyan tudhatom meg, hogy érdemes-e használni egy ingyenes plugint..

Mi a WordPress beépülő modul??

A WordPress Codex szerint a pluginok olyan webhelyeket kínálnak, amelyek általában könnyűek és rugalmasak, továbbfejlesztett egyedi funkciókkal bírnak, hogy megfeleljenek a webhelytulajdonos egyedi igényeinek..

A WordPress beépülő modulok olyan egyéni funkciókkal rendelkező szoftverek, amelyek lehetővé teszik az új funkciót a webhelyen, vagy arra késztetik a webhelyet, hogy egy meghatározott funkciót hajtson végre (például hozzáadjon egy kapcsolattartási űrlapot vagy blokkoljon spamot).

A WordPress plugins PHP programozási nyelven vannak írva, és zökkenőmentesen integrálódnak a WordPress magjába. Sőt, megkönnyítik a webhelytulajdonosok minden szintjét, hogy funkciókkal bővítsék webhelyüket anélkül, hogy meg kellene értenie a kód komplex jellegét.

Ingyenes WordPress plugins - WordPress RepositoryWordPress Repository és keressen rengeteg ingyenes bővítményt.

Szó szerint több ezer WordPress bővítmény érhető el a hivatalos WordPress tárházban. Valójában mostanáig vannak 51 090 ingyenes WordPress beépülő modul közül választhat. Most természetesen soha nem lesz szüksége sok olyan bővítményre a webhelyén.

Ennek oka az, hogy sok plugin nagyon hasonló funkciókat kínál. Ezért kell elvégeznie a kutatást, és kiválasztania a legjobbat az Ön egyedi igényeihez.

Hol találhatók a WordPress bővítmények

A WordPress lerakaton kívül számos harmadik féltől származó piachely ingyenes és prémium bővítményeket kínál a WordPress felhasználók számára. Ezért nehéz a több ezer lehetőség átélése és a döntés meghozatala.

A jó hír az, hogy annyi kiváló minőségű ingyenes WordPress plugin közül lehet választani, hogy a prémium pluginbe történő befektetés nem mindig az egyetlen lehetőség. Valójában néhány ingyenes bővítmény messze meghaladja a prémium versenytársakat, lehetővé téve pénzt másutt.

De hol lehet a legjobb hely ingyenes WordPress pluginek megtalálásához?

Nos, erre a választ nem könnyű megválaszolni. Noha a WordPress Repository rengeteg lehetőséget kínál Önnek, vannak olyan hihetetlen külső cégek és fejlesztők is, amelyek ingyenesen prémium minőségű WordPress plugin-eket nyújtanak a webhelytulajdonosoknak.

Ezért ahelyett, hogy felsorolnánk minden helyet, ahol megtalálhat egy ingyenes WordPress-bővítményt, megosztom Önnel néhány tippet, amelyekből tudhatom meg, mikor kell előre telepíteni és telepíteni egy ingyenes WordPress-bővítményt webhelyére, és mikor lehet óvatos – nem számít honnan származik.

Tippek az ingyenes WordPress bővítmény kiválasztásához

1. Ha a tárolóból származik .. Jó

Ingyenes WordPress plugins - WordPress Repository példa pluginsIngyenes beépülő modulok vannak minden tervezési és funkcionalitási igényhez; csak meg kell találnod őket.

Oké, tudom, hogy már mondtam, hogy vannak olyan nagyszerű külső cégek és plug-in-fejlesztők, akik kiváló minőségű ingyenes plug-inket biztosítanak a webhelyek tulajdonosai számára. És továbbra is mellette állok.

Ha azonban igazán szeretne ellenőrizni, hogy az ingyenes bővítmény jó-e, akkor szerezze be a hivatalos WordPress-tárházból. A WordPress.org plugin könyvtára nem engedi, hogy csak egy ingyenes WordPress plugin szerepeljen ott.

Valójában egy nagyon szigorú szűrési eljárás működik, amelynek célja a webhelytulajdonosok megvédése a felpuhult, rosszul kódolt és sérülékeny pluginoktól, amelyek pusztítják a webhelyeket.

2. Biztosítsa a kódminőséget

Ingyenes WordPress plugins - tiszta kódA WPMU DEV megbízható forrás a WordPress tartalomhoz és plug-inekhez.

Ez kihívást jelenthet, ha úgy dönt, hogy olyan bővítményt használ, amely nem a WordPress plugin könyvtárból származik. Ennek oka az, hogy bárki azt állíthatja, hogy a plugin „tisztán kódolt”, „nem puffad” és „megbízhatóan használható”.

De az igazság az, hogy rengeteg ingyenes plugin van odakinn, amelyeket a tapasztalatlan plugin-fejlesztők rosszul kódolnak. Még ennél is rosszabb, hogy vannak olyanok is, amelyek célja az, hogy az Ön webhelyét hackerek és rosszindulatú programoknak tegyék ki, és ezzel veszélyeztessék webhelyét.

Az ingyenes plugin biztonságos használatának egyik legjobb módja az, ha kutatunk a plugin fejlesztőjével kapcsolatban. Ha a fejlesztő szilárd jelenléte a WordPress közösségben, jól ismert WordPress webhelyet működtet, éves tapasztalattal rendelkezik a plugin fejlesztésében, és a meglévő felhasználók társadalmi bizonyítékkal rendelkezik, akkor valószínűleg biztonságos a használata.

3. Ellenőrizze a statisztikákat

Ingyenes WordPress plugins - Jetpack statisztikaA népszerű (és ingyenes) Jetpack bővítmény több mint 3 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet.

Számos statisztikát ellenőrizhet, amikor webhelyére egy ingyenes WordPress bővítményt választ:

 • Utolsó frissítés. Győződjön meg arról, hogy a bővítményt az elmúlt 6 hónapban frissítették. Az elavult pluginekben hibákat találhat, amelyek a webhelyet sebezhetővé teszik. Ezenkívül előfordulhat, hogy a WordPress verzió frissítése nem működik jól egy elavult pluginnal.
 • Aktív telepítések. Minél többen aktívan használnak egy bővítményt, annál kevésbé valószínű, hogy ez problémákat okoz. Például,
  A Yoast több mint 3 millió telepítéssel rendelkezik.
 • WordPress verzió. Csakúgy, mint a legfrissebb bővítmény kiválasztása, az is fontos, hogy a bővítmény jól működjön a WordPress legfrissebb verziójával..
 • Értékelések. A társadalmi bizonyítékok befolyásolhatják (és lehet, hogy befolyásolhatják is) a plugin választását.

Ingyenes WordPress plugins - Jetpack statisztikák - ÉrtékelésekAz osztályozást figyelembe kell venni egy ingyenes bővítmény kiválasztásakor.

4. Keresse meg a támogatást

Ingyenes WordPress plugins - Jetpack FórumA Jetpack támogatási fóruma mindig lelkesedik az aktivitással.

Az egyik dolog, hogy az ingyenes bővítmények nem mindig járnak, a támogatás. Végül is, ha nem fizet egy pluginért, akkor a fejlesztő nem köteles bármilyen támogatást nyújtani. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a támogatás szükségtelen. Ha problémái vannak a beépülő modullal, jó, ha tudod, hogy valaki ott segít.

Minden kiváló minőségű bővítménynek valamilyen támogatása van a helyén. Az ingyenes pluginek általában támogatási fórummal rendelkeznek. Vannak olyan plugin-fejlesztők, amelyek közvetlenül segítenek Önnek. Ráadásul néhány harmadik féltől származó cég támogató csoportokkal is segít önnek, még ingyenes pluginekkel is.

5. Tesztelje a hely sebességét

Ingyenes WordPress plugins - Query MonitorHasználja a Query Monitor beépülő modult, hogy felmérje a webhelyén lévő ingyenes bővítmények hatásait.

Annak biztosítása érdekében, hogy a webhelyén használt ingyenes plugin valóban könnyű legyen, elengedhetetlen, hogy megmérje webhelyének sebességét és teljesítményét mind az előtt, mind után, és telepítse. Íme néhány remek módszer ennek megvalósítására:

 • Használjon online eszközöket, például a Pingdom vagy a GTmetrix
 • Használja a Query Monitor bővítményt
 • Teszteljen egy új beépülő modul telepítését egy tesztkörnyezetben

Végső gondolatok

Végül nincs ok, amiért ne használjon ingyenes bővítményeket a WordPress webhelyén. Oly sok megbízható szolgáltatás nyújt elegendő funkciót, hogy ne kelljen könnyebben megkeresett pénzt egy prémium pluginre költenie “csak azért, mert”.

Ennek ellenére határozottan vannak óvintézkedések, amelyeket meg kell tennie, amikor ingyenes plugint telepít a webhelyére. Különösen akkor, ha nem a megbízható WordPress tárházból származik. És még akkor is, az elavult, nem támogatott plugineket kell óvatosan használni.

Mindent egybevetve, ha figyelembe veszi a tanácsomat, és elvégzi a kutatást, egy kiváló minőségű, ingyenes WordPress plugins arzenállal találja magát, amely megfelel minden igényének.

Mi a tapasztalata az ingyenes WordPress pluginek használatával? Nem hagytam ki egy döntő tippet annak eldöntéséhez, hogy érdemes-e használni egy ingyenes plugint? Szeretnék mindent meghallgatni az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map