At vælge et WordPress-tema er en af ​​de sværeste ting at gøre i disse dage. Når alt kommer til alt gør det store antal indstillinger, at dine valg nedsættes næsten umuligt. Fra funktionssæt til markedspladser, for ikke at nævne prispoint, hvordan skal du vide, hvor du skal starte? Gå ind i Genesis Framework og StudioPress-temaer.


Heldigvis, i et forsøg på at hjælpe dig med at vælge det perfekte WordPress-tema til dit websted, vil vi se nærmere på en af ​​de mest populære temabutikker i branchen til dato – StudioPress.

At hjælpe over 200.000 glade kunder, drive en halv million websteder og prale af et community med 10K-brugere og -udviklere, StudioPress er måske bare den bedste vej at gå.

Og nævnte jeg, at ligesom Matt Mullenweg (grundlægger af WordPress), Yoast, WPBeginner, Copyblogger og Problogger alle bruger StudioPress-temaer til deres websteder. (FYI dette websted bruger også StudioPress og en tilpasset version af temaet Centric child)

genesis framework og studiopress tema gennemgang

Hvis det ikke viser, at StudioPress er værd at overveje, er jeg ikke sikker på, hvad det vil. Når det er sagt, i dette Genesis ramme og StudioPress tema gennemgang Jeg vil se på, hvad StudioPress-temaer altid har at tilbyde dig, og se, om det ikke ændrer dit sind.

Hvad er StudioPress?

hvad er studiopress?

StudioPress er skaberen af ​​det usædvanlige Genesis Framework, som lige så tilfældet er et af de mest kendte WordPress-temarammer omkring. Brian Gardner oprettede StudioPress og Genesis-rammen tilbage i 2010 for at lette lettere temaopdateringer til WordPress-websteejere. I juni 2018 erhvervede WP Engine StudioPress inklusive Genesis Framework.

WordPress Genesis Framework

Genesis Framework giver WordPress-websteder et godt designet, sikkert, hurtigt indlæst og SEO-optimeret fundament, så du kan bygge stedet for dine drømme.

Tjek nogle af Genesis ‘bedste funktioner:

 • Mobil-venlig
 • Widget klar
 • Indbygget kommentarsystem
 • Auto-størrelse featured billeder
 • Annoncering funktionalitet
 • Flere layoutindstillinger
 • Live Theme Customizer
 • Tilpassede sideskabeloner

Til sidst kommer det med ting som ubegrænset support, opdateringer og websteder, alt sammen til en lav pris.

Genesis Framework er avanceret nok til, at ekspertudviklere kan drage fordel af og tilpasse fra bunden af, samtidig med at det er let nok til at selv den mest nybegynder af webstedsejere kan bygge noget værd.

Mens Genesis er perfekt som et selvstændigt starttema, er det vigtigt at bemærke, at det er et grundlæggende tema med grundlæggende funktionalitet og design. Faktisk er det mere et fundament end et tema. Den rigtige sjov kommer ind, når du begynder at tilføje Genesis-børnetemaer til rammen på dit WordPress-websted.

Med andre ord, med WordPress i kernen af ​​dit websted, Genesis, der giver grundlaget, og StudioPress-børnetemaer, der tilbyder design og funktionalitet, har du et spektakulært websted på kort tid.

StudioPress børnetemaer

Kun børnetemaer, der er designet til at arbejde med Genesis Framework, kan bruges sammen med Genesis. Når det er sagt, kan enhver oprette et børnetema til Genesis. Faktisk har mange mennesker gjort netop det for sig selv og andre.

StudioPress Genesis børnetemaer

Genesis børnetemaer giver dig fleksibiliteten til at oprette enhver form for hjemmeside, du kan tænke på. Hvis du er nysgerrig efter, hvordan et StudioPress-websted kan se ud for dig, skal du bare tjekke StudioPress Showcase på websteder designet af bloggere, designere og udviklere på alle niveauer.

StudioPress-plugins

Som om det ikke var nok at oprette den mest populære WordPress-ramme til dags dato, komplet med masser af børnetemaer til at komplementere enhver websiteejers drømme, tilbyder StudioPress også en lang række plugins til at udvide designet og funktionaliteten på dit websted.

Her er en startliste, der giver dig en idé om, hvad der er tilgængeligt:

 • AgentPress-oversigter: Opret et listeradministrationssystem
 • Genesis Connect til WooCommerce: opbyg en eCommerce-butik ved hjælp af det populære WooCommerce-plugin
 • Genesis Simple Share: Føj smukke sociale delingsknapper til ethvert Genesis-børnetema
 • Enkle webadresser: Opret, administrer og spor alle udgående links ved hjælp af brugerdefinerede indlægstyper og 301 omdirigeringer

Og det er kun begyndelsen! WordPress-plugin-depotet har hundredvis af gratis StudioPress-plugins, du kan bruge.

Lad os nu komme til den gode del og se på StudioPress-temafunktioner, som helt sikkert giver dig alt hvad du har brug for for at få et vellykket websted.

StudioPress-tema-funktioner

Alle StudioPress-temaer har standardfunktioner som hurtige indlæsningstider, responsivt design, ren kode til sikkerhed, SEO-optimering og minimale funktioner til en strømlinet websidebyggelsesoplevelse.

Og selvom StudioPress-temaer er designet til at være så oppustelige som muligt, er det godt at vide, at dette ikke fungerer for alle. Faktisk vil nogle mennesker have flere alsidige temaer som Divi (læs min Divi anmeldelse her) eller Avada, så de kan få adgang til så mange funktioner som fysisk muligt under webstedsopbygningsprocessen.

Der er dog meget mere ved StudioPress-temaer, end der møder øjet, især hvis du vælger det rigtige underordnede tema.

Lad os se.

1. Søgemaskineoptimering (SEO)

StudioPress-temaer er bygget på en ren kode, der opfylder de højeste WordPress-kodestandarder. Som et resultat kører dit websted altid hurtigt, sikkert og problemfrit for den ultimative brugeroplevelse.

Og jo bedre dit websted kører på backend, desto mere tilfredse vil dine kunder være i frontend (hvis du leverer indhold af høj kvalitet, produkter / tjenester og mere for besøgende på websitet).

studiopress søgemaskineoptimering

Når besøgende på webstedet er engageret med dit websteds indhold og bemærker hastigheden og ydeevnen, forbliver de på dit websted længere, deler dit indhold med venner og familie og endda foretager flere køb, som alle hjælper med at øge din placering af søgemaskinerne.

Bare sørg for ikke at stole på Genesis Framework eller Genesis-børnetemaer udelukkende til SEO-optimering. Det er bedst at bruge et plugin som Yoast SEO til at optimere dit websteds indhold, sitemap og billeder.

2. Hurtig og letvægt

At have et hurtigt indlæst websted, der plejede at være rart at have, men i dag er det must-have. At have et hurtigt WordPress-tema er kritisk for brugeroplevelse, konverteringsfrekvens og SEO.

En af de ting, der adskiller StudioPress-temaer bortset fra resten af ​​de populære WordPress-temaer på markedet, er det faktum, at de alle er bygget til at være hurtige og lette. Med andre ord kommer de ikke med enhver funktion, som menneskeheden kender, bare hvis du har brug for det.

I stedet er disse temaer bygget for at give dig det bedste funktionssæt, der er muligt for at oprette et yderst fungerende websted, uden al kodeopfyldning, der kan nedbringe dit websteds hastighed og påvirke den samlede ydelse.

Og hvis du finder ud af, at du har brug for mere design og funktionalitet, end der er indbygget i det underordnede tema, du har valgt, kan du drage fordel af de tusinder af gratis og premium WordPress-plugins, der er tilgængelige (som WP Rocket-cache-plugin) til bare at gøre det uden at overvælde dit websted og skjule brugeroplevelsen.

3. Mobilt responsivt design

At have et mobilvenligt websted er et must i disse dage. Når alt kommer til alt annoncerede Google officielt tilbage i 2015, at websteder med mobilvenlige websider får et rangerende løft.

studiopress temaer mobile responsivt design

Heldigvis kommer alle StudioPress-temaer mobile svar, så besøgende, der klikker på dit websted fra en hvilken som helst enhedstype eller skærmstørrelse, kan se dit websted i sin helhed uden overdreven zoom eller rulle.

Derudover er StudioPress-temaer bygget med HTML5-markering, hvilket betyder, at de vil:

 • Brug mindre på plugins til funktionalitet
 • Arbejd med alle webbrowsere
 • Få den samme slutoplevelse uanset enheden
 • Har mere effektivt indhold
 • Brug mindre båndbredde og indlæs hurtigere

4. Sikkerhed

Sikkerhed på websitet er nøglen til din succes. Når alt kommer til alt, hvis dit websted er hacket, og dit websted er kompromitteret, risikerer du ikke kun at miste alt dit hårde arbejde, du risikerer at miste kunder.

StudioPress bragte ekspert og kerne WordPress-udvikler Mark Jaquith for at sikre sig, at Genesis Framework er den mest sikre ramme omkring.

5. Tilgængelighed

Noget, mange webstedsejere ikke overvejer, er, hvor tilgængeligt deres websted er for personer med handicap. Faktisk kan personer, der er synshandicappede, hørehæmmede, farveblinde eller endda midlertidigt deaktiveret på grund af en personskade eller sygdom, have svært ved at se dit websted fuldt ud, når du engagerer dig i dit indhold.

Den sidste ting, du vil gøre, er at fremmedgøre en stor del af din målgruppe, fordi de ikke kan få adgang til alle dine websteder.

studiopress tilgængelige temaer

StudioPress-temaer gør det imidlertid let at aktivere tilgængelighed på dit websted, så enhver, med enhver form for handicap, kan nyde dit websted.

6. Automatiske opdateringer

En anden måde dit websted bliver sårbart overfor angreb er ved at have en forældet WordPress-kerne samt forældede plugins og temaer. Og desværre, trods at vide det, er mange besøgende ikke i stand til at udføre regelmæssige opdateringer.

Derudover udfører webstedsejere undertiden de rigtige opdateringer, og derefter går der ned på deres websted ned. Og hvis dette sker, kan det tage en ekspert at finde problemet og løse, hvad der skete som et resultat af en mislykket opdatering.

Med et StudioPress-tema opdateres din WordPress-kerne og Genesis-barnetema automatisk, så du behøver aldrig at bekymre dig om at opdatere dem manuelt.

studiopress temaer automatiske opdateringer

Og hvis du foretrækker at manuelt opdatere disse to ting, skal du blot slukke for automatiske opdateringer og klikke på en knap. Da StudioPress påtager sig selv at teste alle opdateringer grundigt, ved du, at alle opdateringer, du kører, er kompatible med dit websted.

7. Moderne design

studiopress moderne sesign

Der er ikke noget værre end at finde temaet for dine drømme, når det kommer til backend-funktionaliteten, kun for at finde ud af, at frontend-designet er forældet og ikke godt.

StudioPress kommer dog med et moderne design, der passer til enhver type websted, appellerer til alle besøgende på webstedet og fungerer som det skal.

Academy Pro StudioPress-tema

Lad os se hurtigt på nogle af StudioPress ‘temas bedste designfunktioner:

 • Let installeret demoindhold
 • Tilpasning af farveskema, skrifttype og layout
 • Tilpassede sideskabeloner, inklusive en eksklusiv destinationsside
 • Widget klar startside
 • 6 standardlayoutindstillinger inklusive sidepanelindstillinger
 • Brugerdefineret header med upload af logo
 • Sociale ikon og delingsknapper
 • Seneste indlæg komplet med fremhævede billeder
 • Indbygget søgningslinje og brødkrumnavigation

8. Gutenberg klar

Gutenberg er den nye redaktør for indlæg / side i WordPress, og det er en helt ny redigeringsoplevelse til moderne websteder, der bruger medierrige sider og indlæg. Gutenberg gør det muligt for WordPress-udviklere og designere at oprette genanvendelige moduler til design og indhold.

Genesis og StudioPress-temaerne er hundrede procent forenelig med Gutenberg redaktør.

9. Temaopsætning med et enkelt klik

Hvis du nogensinde har installeret et nyt tema, ved du, hvor fiddly det kan være at konfigurere alt, så dit websted ser ud som temademosite.

Det et-klik-temaopsætning gør det til fortiden. Du kan nu indlæse det nye temas demo-indhold, plugins og perfekt designet Gutenberg-blokke på hjemmesiden på dit websted automatisk og i løbet af få minutter!

Lige nu kommer ikke alle StudioPress-temaer med denne fantastiske funktion. Her er de temaer, der leveres med et-klik-temaopsætning:

 • Genesis Sample Theme
 • Authority Pro
 • Monokrom Pro
 • Essence Pro
 • Magazine Pro
 • Revolution Pro
 • Navigation Pro

10. Store samfund

En af de største ting ved WordPress er det samfund, der har opbygget sig omkring det indholdsstyringssystem. Og det sker bare så, at StudioPress har den samme form for samfund.

StudioPress Genesis Facebook Group

Med over 10.000 mennesker involveret i StudioPress-samfundet, der består af både brugere og udviklere, kan du få support, når det kommer til design, funktionalitet, webstedssikkerhed og fejlfinding.

Plus, du kan få inspiration fra andre, der har bygget deres websteder på Genesis Framework, så dit websted kan være det bedste, det kan være.

StudioPress Officielt Forum

Den seje ting ved at være en del af dette store samfund er, at der er et websted dedikeret Genesis-brugere. Her kan du finde følgende:

 • Facebook-siden
 • Twitter-konto
 • Slappe samfund
 • Community Wiki
 • Opdateringer, kodestykker og tip og tricks fra samfundet
 • StudioPress Podcast
 • Dribbble
 • og selvfølgelig de officielle ForumPress-communityfora

Hvis du har brug for nogen, der hjælper dig med at designe eller udvikle et tilpasset websted til dig, har StudioPress en kurateret liste over Genesis-fagfolk, der kan hjælpe dig med enhver form for job, du har brug for. Se udviklerprofiler, porteføljer af deres arbejde og kontaktoplysninger, så du kan få dit websted til at blive i gang med mennesker, der virkelig ved, hvordan man bruger Genesis Framework.

11. Dokumentation og support

Et tema af høj kvalitet ville ikke være godt, hvis det ikke fulgte med tilstrækkelig dokumentation og support. Og som den mest populære WordPress-ramme i verden, bør du forvente, at StudioPress ville have det bedste af begge.

 • StudioPress-brugere har adgang til en eksklusiv brugerkonto, hvor hjælp og dokumentation kan findes. For dem, der har brug for hjælp til tredjeparts Genesis-børnetemaer, finder du imidlertid et FAQ-afsnit og en opdateret blog om alt, hvad der vedrører StudioPress, oprettelse af websteder, nyhedsbrevet, nyhedsartikler og mere.
 • Brugere af StudioPress-temaer kan få adgang til forumsektionen, der er vært på StudioPress-webstedet. Stil spørgsmål, find svar og involveres i det voksende samfund.

studiopress temaopsætning og instruktioner

 • Når du har købt dit tema, får du adgang til let at følge instruktioner om, hvordan du indstiller temaet og hvordan du kan tilpasse det.

Populære StudioPress-temaer

Der er så mange vidunderlige StudioPress-temaer at vælge imellem, så i et forsøg på at give dig en prøve, har vi afrundet nogle af de bedste. Bare husk, at alle temaer for børn har potentialet til at blive tilpasset, hvordan du finder det passende.

1. Academy Pro

Academy Pro StudioPress-tema

Academy Pro er designet til dem, der ønsker at oprette et onlinekursus, webstedsejere og medlemsmarkedsførere.

De vigtigste funktioner:

 • Live Theme Customizer
 • Tilpasbar overskrift med upload af logo
 • Mobilvenligt og lydhør design
 • 6 indbyggede widgetområder
 • WooCommerce-kompatibel
 • Prissideskabelon
 • Oversættelse klar
 • Eksklusiv destinationsside

Mere detaljer og live demo – https://my.studiopress.com/themes/academy/

2. Foodie Pro

Foodie Pro - StudioPress-tema

Foodie Pro er et minimalistisk Genesis-barnetema, der også har titlen som det mest fleksible Genesis-tema til dato.

De vigtigste funktioner:

 • Tilpassede sideskabeloner
 • 3 indstillinger for startsidelayout
 • 5 widget-bredde widgetområder
 • Mobilt responsivt design
 • Oversættelsesevne
 • HYML5-markering

Mere detaljer og live demo – https://my.studiopress.com/themes/foodie/

3. Maker Pro

Maker Pro StudioPress-tema

Maker Pro er perfekt til dem med masser af ideer, de vil dele med deres loyale læsere, såvel som dem, der leder efter et godt sted at vise deres smukke billedsprog.

De vigtigste funktioner:

 • Masser af indbyggede widgetområder
 • Foruddannede tilpassede sideskabeloner
 • 3 layoutindstillinger
 • Tilpasset header komplet med upload af logo
 • Live Theme Customizer
 • Mobilvenligt design
 • Oversættelse klar
 • Foruddesignet forfatter-, landings- og kontaktside

Mere detaljer og live demo – https://my.studiopress.com/themes/maker/

4. AgentPress Pro

AgentPress Pro StudioPress-tema

AgentPress Pro er velegnet til dem i ejendomsbranchen, der ønsker at opbygge en vellykket forretning og udnytte tilfredse kunder.

De vigtigste funktioner:

 • Smart lister funktionalitet
 • Startside-widget-områder
 • Tilpassede indlægstyper, taksonomier og widgets
 • Responsivt design
 • Let at oprette, tilpasses overskriftsoverskrift
 • 4 unikke farveskemaer
 • 6 forskellige layoutindstillinger
 • Avanceret søgefunktion
 • Udvalgte billeder og postbeskrivelser

Mere detaljer og live demo – https://my.studiopress.com/themes/agentpress/

5. StudioPress Pro Plus alt-temapakke

StudioPress Pro Plus alt-temapakke

Hvis du elsker tanken om at være i stand til at få adgang til alle de Genesis-barn-temaer, der er oprettet af StudioPress, når som helst du ønsker, eller tror, ​​at du vil ønske at skifte design af dit websted ofte, kan du overveje at investere i Pro Plus alt-temapakke.

For en engangsbetaling på $ 499,95 modtager du øjeblikkelig og ubegrænset adgang plus support og opdateringer til alle temaer oprettet af StudioPress (PLUS adgang til fremtidige temaudgivelser) plus temaer fra tredjepart understøttet af StudioPress.

Og for at afslutte det har du adgang til Genesis Framework, hvilket er godt, hvis dette er første gang, du vil bruge et StudioPress-tema. Vi har dækket en række andre WordPress-temapakker her.

StudioPress-temaplaner & Prisfastsættelse

studiopress planer og priser

Som du allerede ved, skal du have Genesis Framework for at bruge ethvert StudioPress-underordnet tema. Denne ramme koster $ 59,95, men når du først har det, behøver du aldrig at købe det igen, uanset hvor mange gange du ændrer dit barnetema.

For så vidt angår StudioPress-børnetemaer koster alle temaer oprettet af StudioPress $ 129,95 (engangsbetaling) og inkluderer Genesis Framework. Eventuelle tredjeparttemaer, der sælges på StudioPress-webstedet, er prisfastsat individuelt og inkluderer også Genesis Framework.

Så bare for at sammenfatte: Genesis Framework på egen hånd er det $ 59,95 (engangsomkostninger og inkluderer starttemaet) og et StudioPress-tema er $ 129,95 (engangsomkostninger og inkluderer Genesis Framework).

StudioPress-websteder WordPress Hosting

I modsætning til mange temabutikker tilbyder StudioPress også webstedsejere administreret WordPress-hosting, komplet med alle de funktioner, du kunne forvente af en hosting-udbyder i høj kvalitet.

Opdatering: I juni 2018 erhvervede WP Engine StudioPress og StudioPress Sites drives nu af WP Engine. (læs min WP Engine anmeldelse her). Deres WordPress-hostingløsninger giver dine websteder høj tilgængelighed, hastighed, skalerbarhed og sikkerhed, bakket op af et prisbelønnet kundesupportteam, der er tilgængeligt for dig 24/7/365.

studiopress websteder wordpress hosting

StudioPress Sites fuldt styrede WordPress hosting-tilbud:

 • En forpligtelse til optimal hastighed og ydeevne
 • Bundsikker sikkerhed med Sucuri-siteovervågning
 • Avancerede SEO-funktioner
 • Overlegen support 24/7
 • Forinstalleret WordPress CMS
 • 24 forudinstallerede StudioPress-temaer + Genesis Framework
 • Automatiske WordPress- og Genesis-opdateringer
 • Et-klik-installationer af anbefalede plugins
 • Ingen trafikgrænser eller skjulte gebyrer
 • Installation med et enkelt klik på SSL-certifikat

Der er tre hostingplaner tilgængelige afhængigt af dine individuelle behov:

studiopress-websteder planlægger priser

Og hvis du ikke er sikker på, hvilken plan der passer dig, er der en pæn lille quiz, du kan tage for at hjælpe dig med at vælge den bedste hostingplan til dig.

StudioPress-temaer fordele og ulemper

Selvom StudioPress er et stort temafirma, er der nogle klare fordele og ulemper, der skal overvejes, inden du træffer en endelig beslutning.

Fordele

 • Alle temaer kommer fuldt responsive og mobilvenlige, komplet med HTML5-markering
 • At være bygget på det solide Genesis Framework gør tingene sikre
 • Der er et stort samfund af Genesis-brugere og -udviklere til at interagere med
 • Hurtige indlæsningstider, begrænsede funktionssæt og brug af tema til børn = bedre ydelse og sikkerhed
 • Masser af tilgængelig dokumentation og support til, når du har brug for hjælp
 • Ren kode følger WordPress bedste praksis
 • Temaer er 100% WordPress Gutenberg kompatible

Ulemper

 • Prisen er lidt meget for nogle mennesker
 • Mangel på omfattende funktionssæt får temaer til at se lignende ud
 • At stole på plugins for ekstra design og funktionalitet giver tid, kræfter og penge
 • Hvis du er en helt nybegynder til WordPress, der prøver at oprette et websted, er Genesis ikke din ideelle mulighed
 • Jeg ville ønske, at flere temaer kom med et-klik-temaopsætning

StudioPress-tema-gennemgang: Endelige tanker

Hvis du leder efter et sikkert WordPress-tema i høj kvalitet til dit websted, er det altid en god ide at gå med StudioPress-temaer. Alle deres temaer har et stærkt fundament, der fører vejen i popularitet, har nok design og funktionalitet til at opbygge et konkurrencedygtigt websted og er let at bruge, uanset om du er en avanceret udvikler eller en ny websteejer.

Jeg håber, at du har haft glæde af denne StudioPress- og Genesis Framework-gennemgang. Er jeg gået glip af noget vigtigt, som du mener, at det skulle medtages her? Så ville jeg meget gerne høre alt om det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me