Genesis Framework & StudioPress Преглед на теми

Изборът на тема на WordPress е едно от най-трудните неща, които трябва да направите тези дни. В края на краищата, големият брой опции прави ограничаването на избора ви почти невъзможно. От набори от функции до пазарни места, да не говорим за ценовите точки, как знаете откъде да започнете? Влез в Генезис рамка и теми StudioPress.


За щастие, в опит да ви помогнем да изберете идеалната тема на WordPress за вашия уебсайт, ще разгледаме по-отблизо един от най-популярните тематични магазини в индустрията до момента – StudioPress.

Подпомагайки над 200 000 щастливи клиенти, захранвайки половин милион уебсайтове и се похвали с общност от 10K потребители и разработчици, StudioPress може би е най-добрият начин.

И споменах ли, че харесва Мат Мълленвег (основател на WordPress), Yoast, WPBeginner, Copyblogger и Problogger всички използват StudioPress теми за своите уебсайтове. (FYI този сайт също използва StudioPress и персонализирана версия на темата за деца на Centric)

преглед на рамката за генезис и теми за студиопрес

Ако това не докаже, че StudioPress си струва да се обмисли, не съм сигурен какво ще стане. Това каза, в това Преглед на рамката на Genesis и темите на StudioPress Ще разгледам какви теми на StudioPress могат да ви предложат, и ще видя дали това не променя мнението ви.

Какво е StudioPress?

какво е studiopress?

StudioPress е създателят на изключителната рамка Genesis, която точно така се превръща в една от най-известните тематични рамки на WordPress наоколо. Брайън Гарднър създаде StudioPress и рамката Genesis през 2010 г., за да въведе по-лесни актуализации за собствениците на WordPress сайтове. През юни 2018 г. WP Engine придоби StudioPress, включително и Genesis Framework.

WordPress Genesis Framework

Рамката Genesis дава на уебсайтовете на WordPress добре проектирана, сигурна, бързо зареждаща се и оптимизирана за SEO основа, така че да можете да изградите сайта на вашите мечти.

Вижте някои от най-добрите характеристики на Genesis:

 • Подходящо за мобилни устройства
 • Приспособление е готово
 • Вградена система за коментари
 • Представени изображения с автоматичен размер
 • Рекламна функционалност
 • Множество опции за оформление
 • Настройващ темата на живо
 • Персонализирани шаблони на страници

И накрая, той идва с неща като неограничена поддръжка, актуализации и уебсайтове, всичко това за една ниска цена.

Рамката Genesis е достатъчно напреднала, за да могат експертните разработчици да се възползват и персонализират от самото начало, като в същото време са достатъчно лесни дори за най-новаците от собствениците на уебсайтове, за да изградят нещо стойностно.

Въпреки че Genesis е перфектен като самостоятелна стартираща тема, важно е да се отбележи, че това е основна тема с основна функционалност и дизайн. Всъщност това е по-скоро фондация, отколкото тема. Истинското забавление идва, когато започнете да добавяте детски теми на Genesis към рамката на вашия уебсайт WordPress.

С други думи, с WordPress в основата на вашия сайт, Genesis, осигуряващ основата, и теми за деца StudioPress, предлагащи дизайн и функционалност, ще имате ефектен уебсайт за нула време.

Теми за деца StudioPress

С помощта на Genesis могат да се използват само детски теми, които са създадени да работят с рамката Genesis. Това каза, всеки може да създаде детска тема за Битие. Всъщност много хора са направили точно това за себе си и за другите.

Теми за деца на StudioPress Genesis

Темите за деца от Genesis ви дават гъвкавост за създаване на всякакъв вид уебсайт, за който да се сетите. Ако се интересувате от това как може да изглежда уебсайт на StudioPress, просто разгледайте витрината на StudioPress на уебсайтове, създадени от блогъри, дизайнери и разработчици от всички нива на умения.

StudioPress приставки

Сякаш създаването на най-популярната рамка за WordPress до този момент не е било достатъчно, в комплект с множество детски теми, които да допълнят мечтите на всеки собственик на уебсайт, StudioPress предлага и голямо разнообразие от приставки, които да спомогнат за разширяване на дизайна и функционалността на вашия уебсайт.

Ето списък за начинаещи, за да ви дадем представа какво е на разположение:

 • AgentPress листинги: създайте система за управление на листинги
 • Genesis Connect за WooCommerce: изградете магазин за електронна търговия, използвайки популярния плъгин за WooCommerce
 • Genesis Simple Share: Добавете красиви бутони за социално споделяне към всяка тема за деца Genesis
 • Прости URL адреси: Създавайте, управлявайте и проследявайте всички изходящи връзки, използвайки персонализирани типове публикации и 301 пренасочвания

И това е само началото! В хранилището на плъгини WordPress има стотици безплатни плъгини StudioPress, които можете да използвате.

Сега да преминем към добрата част и да разгледаме тематичните функции на StudioPress, които със сигурност ще ви дадат всичко необходимо, за да направите успешен уебсайт.

Функции на темите StudioPress

Всички теми на StudioPress се предлагат със стандартни функции като бързо време за зареждане, отзивчив дизайн, чист код за сигурност, SEO оптимизация и минимални функции за рационално изживяване на сайта.

И макар темите на StudioPress да са проектирани да бъдат възможно най-бездушни, добре е да знаете, че това няма да работи за всички. Всъщност някои хора искат повече многоцелеви теми като Divi (прочетете ревюто ми Divi тук) или Avada, за да имат достъп до възможно най-много функции по време на процеса на изграждане на сайт..

В темите на StudioPress обаче има много повече, отколкото се среща с окото, особено ако изберете правилната детска тема.

Нека да разгледаме.

1. Оптимизация за търсачки (SEO)

Темите на StudioPress са изградени върху чист код, който отговаря на най-високите стандарти за WordPress код. В резултат на това вашият уебсайт винаги ще работи бързо, сигурно и плавно за максималното потребителско изживяване.

И, колкото по-добре вашият уебсайт работи в задния ден, толкова по-доволни ще бъдат вашите клиенти на фронта (ако трябва да предоставяте висококачествено съдържание, продукти / услуги и повече за посетителите на сайта).

studiopress оптимизация за търсачки

Когато посетителите на сайта са ангажирани със съдържанието на вашия сайт и забележат бързината и производителността, те ще останат на него по-дълго, ще споделят съдържанието ви с приятели и семейство и дори ще правят повече покупки, всичко това ще помогне за повишаване на класацията на вашата търсачка..

Просто се уверете, че не разчитате на Genesis Framework или Genesis детски теми единствено за SEO оптимизация. Най-добре е да използвате приставка като Yoast SEO, за да оптимизирате съдържанието, сайта на сайта и изображенията на вашия сайт.

2. Бързи и леки

Имате сайт за бързо зареждане, използван за приятно разполагане, но днес това трябва да има. Наличието на бърза тема на WordPress е изключително важно за потребителското изживяване, степента на реализация и SEO.

Едно от нещата, които отличават темите на StudioPress освен останалите популярни теми на WordPress на пазара, е фактът, че всички те са изградени, за да бъдат бързи и леки. С други думи, те не са снабдени с всяка функция, известна на човечеството, само в случай, че имате нужда.

Вместо това тези теми са създадени, за да ви дадат най-добрия възможен набор от функции за създаване на високо функциониращ уебсайт, без цялата кома, която може да намали скоростта на вашия сайт и да повлияе на цялостната производителност.

И ако се окажете, че се нуждаете от повече дизайн и функционалност, отколкото е вграден в избраната от вас тема за деца, можете да се възползвате от хилядите безплатни и първокласни WordPress плъгини (като WP Rocket кеширащия плъгин), за да направите просто това, без да затрупвате уебсайта си и да се забърквате с потребителското изживяване.

3. Мобилен отзивчив дизайн

Тези дни е задължително да имате уебсайт, подходящ за мобилни устройства. В края на краищата, Google официално обяви през 2015 г., че уебсайтовете с подходящи за мобилни уеб страници ще получат тласък в класирането.

studiopress теми мобилен отзивчив дизайн

За щастие, всички теми на StudioPress стават мобилни отзивчиви, така че посетителите на сайта, щракащи върху вашия сайт от всеки тип устройство или размер на екрана, могат да видят уебсайта ви в неговата цялост без прекомерно увеличение или превъртане.

В допълнение, темите на StudioPress са изградени с HTML5 маркиране, което означава, че те ще:

 • Разчитайте на плъгините за функционалност
 • Работете с всички уеб браузъри
 • Имате същия краен опит, независимо от устройството
 • Имайте по-ефективно съдържание
 • Използвайте по-малка честотна лента и се зареждайте по-бързо

4. Сигурност

Сигурността на сайта е ключът към вашия успех. В крайна сметка, ако вашият сайт е хакнат и уебсайтът ви е компрометиран, не само рискувате ли да загубите цялата си упорита работа, рискувате да загубите клиенти.

StudioPress представи експерт и основен WordPress разработчик Марк Джакит, за да се увери, че Genesis Framework е най-сигурната рамка около.

5. Достъпност

Нещо, което много собственици на уебсайтове не смятат, е доколко е достъпен техният сайт за тези с увреждания. В действителност тези, които са с увредено зрение, слух, сляпо или дори временно деактивирани поради нараняване или заболяване, може да ви е трудно да разгледат пълния си уебсайт, когато се занимавате със съдържанието си.

Последното нещо, което искате да направите, е да отчудите голяма част от вашата целева аудитория, тъй като те нямат достъп до всички ваши уебсайтове.

studiopress достъпни теми

Въпреки това, темите на StudioPress улесняват осигуряването на достъпност на вашия уебсайт, така че всеки, с всякакъв вид увреждане, ще може да се наслаждава на вашия уебсайт.

6. Автоматични актуализации

Друг начин вашият сайт да стане уязвим за атака е чрез остаряло ядро ​​на WordPress, както и остарели приставки и теми. И за съжаление, въпреки че знаят това, много посетители на сайта не успяват да извършват редовни актуализации.

Освен това, понякога собствениците на уебсайтове извършват правилните актуализации и след това нещо на уебсайта им се срива. И ако това се случи, може да е необходим експерт, който да намери проблема и да поправи каквото се е случило в резултат на неуспешна актуализация.

С темата на StudioPress, вашето ядро ​​на WordPress и темата за деца Genesis се актуализира автоматично, така че никога не трябва да се притеснявате за актуализирането им ръчно.

автоматично актуализиране на теми за студиопрес

И ако предпочитате да актуализирате ръчно тези две неща, просто изключете автоматичните актуализации и кликнете върху един бутон. Тъй като StudioPress се задължава да тества задълбочено всички актуализации, ще знаете, че всички актуализации, които стартирате, са съвместими с вашия уебсайт.

7. Модерен дизайн

studiopress модерен sesign

Няма нищо по-лошо от намирането на темата на вашите мечти, когато става въпрос за функционалността на задния ред, само за да разберете, че дизайнът на фронта е остарял и няма добро.

Въпреки това, StudioPress се предлага с модерен дизайн, който ще отговаря на всеки тип уебсайт, ще се хареса на всички посетители на сайта и ще функционира по начина, по който се предполага.

Тема на Academy Pro StudioPress

Нека разгледаме накратко някои от най-добрите дизайнерски функции на StudioPress:

 • Лесно инсталирано демо съдържание
 • Персонализиране на цветовата схема, шрифта и оформлението
 • Персонализирани шаблони на страници, включително изключителна целева страница
 • Готова страница за приспособления
 • 6 опции за оформление по подразбиране, включително опции на страничната лента
 • Персонализирано заглавие с възможност за качване на лого
 • Социална икона и бутони за споделяне
 • Последни публикации, допълнени с представени изображения
 • Вградена лента за търсене и навигация с галеща

8. Готен за Гутенберг

Gutenberg е новият редактор на публикации / страници в WordPress и е изцяло ново преживяване за редактиране на съвременни уебсайтове, използващи богати на медии страници и публикации. Gutenberg дава възможност на разработчиците и дизайнерите на WordPress да създават модули за многократна употреба за дизайн и съдържание.

Генезисът и темите на StudioPress са сто процента съвместими с Гутенберг редактор.

9. Настройка на тема с едно кликване

Ако някога сте инсталирали нова тема, тогава знаете колко прекрасно може да бъде да конфигурирате всичко, за да направите вашия сайт да изглежда като демонстрационния сайт за тема.

Най- настройка на тема с едно щракване прави това нещо от миналото. Вече можете да заредите демо-съдържанието, плъгините и перфектно проектираните блокове на Гутенберг на новата тема автоматично и за броени минути на началната страница на вашия сайт.!

В момента не всички теми на StudioPress се предлагат с тази невероятна функция. Ето темите, които се предлагат с настройка на тема с едно щракване:

 • Примерна тема за генезис
 • Authority Pro
 • Monochrome Pro
 • Essence Pro
 • Списание Pro
 • Revolution Pro
 • Навигация Pro

10. Страхотна общност

Едно от най-великите неща за WordPress е общността, изградена около тази система за управление на съдържанието. И просто така се случва, че StudioPress има същия вид общност.

СтудиоPress Genesis Facebook Group

С над 10 000 души, участващи в общността на StudioPress, съставени от потребители и разработчици, можете да получите поддръжка, когато става въпрос за дизайн, функционалност, сигурност на сайта и отстраняване на проблеми..

Плюс това можете да получите вдъхновение от други, които са изградили своите уебсайтове на рамката Genesis, така че вашият уебсайт да бъде най-доброто, което може да бъде.

Официален форум на StudioPress

Готиното в това да бъдеш част от тази голяма общност е, че има уебсайт, посветен на потребителите на Genesis. Тук можете да намерите следното:

 • Страницата във Facebook
 • Акаунт в Twitter
 • Отпуснати общности
 • Community Wiki
 • Актуализации, фрагменти от код и съвети и трикове от общността
 • StudioPress Podcast
 • Dribbble
 • и разбира се официалните форуми на общността на StudioPress

Освен това, ако имате нужда от някой, който да ви помогне да проектирате или разработите персонализиран уебсайт за вас, StudioPress разполага с куриран списък от професионалисти в Genesis, които могат да ви помогнат с всякакъв вид работа, от която се нуждаете. Преглеждайте профили на разработчици, портфейли на тяхната работа и информация за контакт, за да можете да изградите уебсайта си в процес на изграждане с хора, които наистина знаят как да използват Framework Genesis.

11. Документация и поддръжка

Висококачествената тема не би била полезна, ако не беше с подходяща документация и поддръжка. И като най-популярната рамка на WordPress в света, трябва да очаквате, че StudioPress ще има най-доброто и от двете.

 • Потребителите на StudioPress имат достъп до изключителен потребителски акаунт, където могат да бъдат намерени помощ и документация. Въпреки това, за тези, които се нуждаят от помощ с трети страни за деца от Genesis, ще намерите раздел с често задавани въпроси и актуализиран блог за всичко, свързано със StudioPress, създаване на уебсайт, бюлетин, новинарски статии и други.
 • Потребителите на тема StudioPress могат да получат достъп до секцията на форума, която се хоства на уебсайта на StudioPress. Задайте въпроси, намерете отговори и се включете в нарастващата общност.

настройка на тема студиопрес и инструкции

 • След като сте закупили вашата тема, получавате достъп до лесен за следване инструкции как да настроите темата и как можете да го персонализирате.

Популярни теми за StudioPress

Има толкова много прекрасни теми от StudioPress, за да избирате, така че в стремежа да ви дадем пример, ние закръглихме някои от най-добрите. Само имайте предвид, че всички теми за деца имат потенциал да бъдат персонализирани, както сметнете за добре.

1. Академия Pro

Тема на Academy Pro StudioPress

Академия Pro е предназначен за тези, които искат да създадат онлайн курс, собственици на сайтове за членство и търговци на образователно съдържание.

Основни характеристики:

 • Настройващ темата на живо
 • Персонализирано заглавие с качване на лого
 • Подходящ за мобилни устройства и отзивчив дизайн
 • 6 вградени области на джаджи
 • WooCommerce съвместим
 • Шаблон на страницата с цени
 • Преводът е готов
 • Изключителна целева страница

| Повече ▼ подробности и демонстрация на живо – https://my.studiopress.com/themes/academy/

2. Foodie Pro

Foodie Pro - Тема на StudioPress

Foodie Pro е минималистична детска тема Genesis, която също притежава заглавието като най-гъвкавата тема Genesis до момента.

Основни характеристики:

 • Персонализирани шаблони на страници
 • 3 опции за оформление на началната страница
 • 5 области на джаджа с широк сайт
 • Мобилен отзивчив дизайн
 • Възможност за превод
 • Маркиране на HYML5

| Повече ▼ подробности и демонстрация на живо – https://my.studiopress.com/themes/foodie/

3. Maker Pro

Тема на Maker Pro StudioPress

Maker Pro е идеален за тези с много идеи, които искат да споделят с верните си читатели, както и за тези, които търсят чудесно място за показване на своите красиви изображения.

Основни характеристики:

 • Изобилие от вградени области на джунджурии
 • Предварително изработени шаблони за персонализирани страници
 • 3 опции за оформление
 • Персонализирано заглавие с качване на лого
 • Настройващ темата на живо
 • Подходящ за мобилен дизайн
 • Преводът е готов
 • Предварително проектирана авторска, целева и контактна страница

| Повече ▼ подробности и демонстрация на живо – https://my.studiopress.com/themes/maker/

4. AgentPress Pro

Тема AgentPress Pro StudioPress

AgentPress Pro е подходящ за онези от индустрията за недвижими имоти, които искат да изградят успешен бизнес и да привлекат доволни клиенти.

Основни характеристики:

 • Функции за интелигентни листинги
 • Области на джаджи на началната страница
 • Персонализирани видове публикации, таксономии и джаджи
 • Адаптивен дизайн
 • Лесен за създаване, адаптивен раздел заглавие
 • 4 уникални цветови схеми
 • 6 различни опции за оформление
 • Функция за разширено търсене
 • Препоръчани изображения и описания за публикации

| Повече ▼ подробности и демонстрация на живо – https://my.studiopress.com/themes/agentpress/

5. All-Theme пакет StudioPress Pro Plus

All-Theme пакет за StudioPress Pro Plus

Ако обичате мисълта да имате достъп до всички теми за деца Genesis, създадени от StudioPress, по всяко време или мислите, че ще искате често да промените дизайна на уебсайта си, може да помислите да инвестирате в Всичко за пакета Pro Plus.

За еднократно плащане от $ 499.95 получавате незабавен и неограничен достъп, плюс поддръжка и актуализации за всички теми, създадени от StudioPress (PLUS достъп до бъдещи тематични версии), плюс теми на трети страни, поддържани от StudioPress.

И на всичкото отгоре имате достъп до рамката Genesis, което е чудесно, ако това е първият път, когато искате да използвате тема StudioPress. Тук сме обхванали редица други тематични пакети на WordPress.

Планове за теми StudioPress & Ценообразуване

studiopress планове и цени

Както вече знаете, за да използвате каквато и да е тематика за деца StudioPress, трябва да имате рамката Genesis. Тази рамка струва $ 59.95, въпреки че след като го имате, никога не трябва да го купувате отново, независимо колко пъти смените темата на детето си.

Що се отнася до детските теми на StudioPress, всички теми, създадени от StudioPress, струват $ 129.95 (еднократно плащане) и включват Рамката за генезис. Всички теми на трети страни, продавани на уебсайта на StudioPress, са на индивидуална цена и включват и Genesis Framework.

Така че само да обобщим: генезисната рамка сама по себе си е $ 59.95 (еднократна цена и включва стартовата тема), а темата на StudioPress е $ 129.95 (еднократни разходи и включва рамката на генезиса).

WordPress хостинг сайтове на StudioPress

За разлика от много тематични магазини, StudioPress предлага и собственици на уебсайтове, управлявани хостинг на WordPress, заедно с всички функции, които очаквате от висококачествен хостинг доставчик.

Актуализация: През юни 2018 г. WP Engine придоби StudioPress и Сайтовете на StudioPress вече се захранват от WP Engine. (прочетете прегледа ми от WP Engine тук). Техните решения за хостинг на WordPress дават на сайтовете ви висока достъпност, бързина, мащабируемост и сигурност, подкрепени от награден екип за поддръжка на клиенти, достъпен за вас 24/7/365.

уебсайтове studiopress хостинг

Сайтове на StudioPress, изцяло управлявана оферта за хостинг на WordPress:

 • Ангажимент за оптимална скорост и производителност
 • Солидна сигурност с мониторинг на сайта на Sucuri
 • Разширени SEO функции
 • Супериорна поддръжка 24/7
 • Предварително инсталиран WordPress CMS
 • 24 предварително инсталирани теми на StudioPress + Genesis Framework
 • Автоматични актуализации на WordPress и Genesis
 • Инсталиране на препоръчани плъгини с едно щракване
 • Без ограничения на трафика или скрити такси
 • Инсталиране на SSL сертификат с едно щракване

Предлагат се три хостинг плана в зависимост от вашите индивидуални нужди:

сайтове studiopress планират ценообразуване

И ако не сте сигурни кой план е най-подходящ за вас, има един чист малък тест, който можете да предприемете, за да ви помогне да изберете най-добрия план за хостинг за вас.

Плюсове и минуси на StudioPress

Въпреки че StudioPress е страхотна тематична компания, има някои определени плюсове и минуси, които трябва да вземете предвид, преди да вземете окончателно решение.

Професионалисти

 • Всички теми са напълно отзивчиви и удобни за мобилни устройства, в комплект с HTML5 маркировка
 • Това, че е изградено върху солидната рамка на Genesis, прави нещата сигурни
 • Има голяма общност от потребители и разработчици на Genesis, с които да общуваме
 • Бързо време за зареждане, ограничени набори от функции и използване на детска тема = по-добра производителност и сигурност
 • Много налична документация и поддръжка, когато имате нужда от помощ
 • Чистият код следва най-добрите практики на WordPress
 • Темите са 100% съвместими с WordPress Gutenberg

Против

 • Цената е малко за някои хора
 • Липсата на обширни набори от функции прави темите да изглеждат подобни
 • Разчитането на приставки за допълнителен дизайн и функционалност добавя време, усилия и пари
 • Ако сте напълно начинаещ в WordPress, който се опитва да създаде сайт, тогава Genesis не е вашата идеална възможност
 • Иска ми се да има повече теми с настройка на тема с едно кликване

Преглед на теми за StudioPress: Финални мисли

Ако търсите висококачествена и сигурна тема на WordPress за вашия уебсайт, да се свържете с теми на StudioPress винаги е добра идея. Всички техни теми идват със здрава основа, която води по популярност, има достатъчно дизайн и функционалност за изграждане на конкурентен уебсайт и е лесна за използване, независимо дали сте напреднал разработчик или нов собственик на уебсайт.

Надявам се да ви е харесало това ревю на StudioPress и Genesis Framework. Пропуснах ли нещо важно, което смятате, че трябва да бъде включено тук? Тогава бих искал да чуя всичко за това в коментарите по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map