Genesis Framework- ja StudioPress-teemat

WordPress-teeman valitseminen on yksi vaikeimmista tehtävistä nykyään. Loppujen lopuksi pelkkä vaihtoehtojen lukumäärä tekee valintojen supistamisesta lähes mahdotonta. Ominaisuusjoukosta kauppapaikkoihin, puhumattakaan hintapisteistä, kuinka tiedät mistä aloittaa? Syötä Genesis Framework- ja StudioPress-teemat.


Onneksi pyrimme auttamaan sinua valitsemaan verkkosivustollesi täydellisen WordPress-teeman. Tarkastellaan lähemmin yhtä alan tähän mennessä suosituimmista teemakaupoista – StudioPress.

StudioPress saattaa olla paras tapa auttaa yli 200 000 onnellista asiakasta, tuottaa puoli miljoonaa verkkosivustoa ja ylpeillä 10 000 käyttäjää ja kehittäjää edustava yhteisö..

Ja mainitsinko, että Matt Mullenweg (WordPressin perustaja), Yoast, WPBeginner, Copyblogger ja Problogger kaikki käyttävät StudioPress-teemoja verkkosivustoilleen. (FYI tämä sivusto käyttää myös StudioPressiä ja Centric child -teeman mukautettua versiota)

genesis-kehys- ja studiopress-teemojen katsaus

Jos tämä ei todista, että StudioPress on harkinnan arvoinen, en ole varma mitä aikoo. Se sanoi, tässä Genesis-kehys- ja StudioPress-teemojen katsaus Katson, mitä StudioPress-teemoja on sinulle joka tapauksessa tarjottavana, ja katson, eikö se muuta mieltäsi.

Mikä on StudioPress?

mikä on studiopress?

StudioPress on poikkeuksellisen Genesis-kehyksen luoja, joka sattuu olemaan yksi tunnetuimmista WordPress-teemakehyksistä. Brian Gardner loi StudioPress- ja Genesis-kehykset jo vuonna 2010, jotta WordPress-sivuston omistajille olisi helppo tehdä teemapäivityksiä. WP Engine osti kesäkuussa 2018 StudioPressin, mukaan lukien Genesis-kehys.

WordPress Genesis -kehys

Genesis-kehys antaa WordPress-verkkosivustoille hyvin suunnitellun, turvallisen, nopean lataamisen ja SEO-optimoidun perustan, jotta voit rakentaa unelmiesi sivuston.

Tutustu Genesisin parhaisiin ominaisuuksiin:

 • Mobiililaitteisiin sopiva
 • Widget valmis
 • Sisäänrakennettu kommenttijärjestelmä
 • Esitetyt kuvat automaattikokoisina
 • Mainonnan toiminnallisuus
 • Useita asetteluvaihtoehtoja
 • Live-teeman mukauttaja
 • Muokatut sivumallit

Viimeiseksi se sisältää asioita, kuten rajaton tuki, päivitykset ja verkkosivustot, kaikki yhdellä alhaisella hinnalla.

Genesis-kehys on riittävän edistyksellinen, jotta asiantuntijakehittäjät voivat hyödyntää ja mukauttaa alusta alkaen, samalla kun se on riittävän helppo jopa aloittelijoillekin verkkosivustojen omistajille rakentaa jotain hyödyllistä.

Vaikka Genesis on täydellinen itsenäinen aloitusteema, on tärkeätä huomata, että se on perusteema, jolla on perustoiminnot ja muotoilu. Itse asiassa se on enemmän perusta kuin teema. Todellinen hauskaa tulee, kun alat lisätä Genesis-lapsiteemoja kehykseen WordPress-verkkosivustollasi.

Toisin sanoen, kun WordPress on sivustosi ytimessä, Genesis tarjoaa perustan, ja StudioPress-lapsiteemat, jotka tarjoavat suunnittelun ja toiminnallisuuden, sinulla on näyttävä verkkosivusto hetkessä.

StudioPress-lapsiteemat

Vain lapsiteemoja, jotka on suunniteltu toimimaan Genesis-kehyksen kanssa, voidaan käyttää Genesiksen kanssa. Jokainen voi kuitenkin luoda lapsiteeman Genesikselle. Itse asiassa monet ihmiset ovat tehneet vain sen itselleen ja muille.

StudioPress Genesis Child -teemat

Genesis-lapsiteemat antavat sinulle joustavuuden luoda minkä tahansa verkkosivuston, jota voit ajatella. Jos olet kiinnostunut siitä, miltä StudioPress-verkkosivusto voi näyttää sinulle, katso vain StudioPress-esittely verkkosivustoista, jotka ovat suunnitelleet bloggaajat, suunnittelijat ja kaikkien taitotasojen kehittäjät..

StudioPress-laajennukset

Kuten ikään kuin suositun WordPress-kehyksen luominen ei riitä, ja siinä on paljon lapsiteemoja täydentämään minkä tahansa verkkosivuston omistajan unelmia, StudioPress tarjoaa myös laajan valikoiman laajennuksia, jotka auttavat laajentamaan verkkosivustosi suunnittelua ja toimivuutta..

Tässä on aloitusluettelo, joka antaa sinulle kuvan siitä, mitä on saatavilla:

 • AgentPress Listings: luo luetteloiden hallintajärjestelmä
 • Genesis Connect for WooCommerce: rakenna verkkokauppa suositun WooCommerce-laajennuksen avulla
 • Genesis Simple Share: Lisää kauniita sosiaalisen jakamisen painikkeita mihin tahansa Genesis-lastenteemaan
 • Yksinkertaiset URL-osoitteet: Luo, hallinnoi ja seuraa kaikkia lähteviä linkkejä mukautettujen viestityyppien ja 301 uudelleenohjauksen avulla

Ja se on vasta alku! WordPress-laajennusten arkistossa on satoja ilmaisia ​​StudioPress-laajennuksia, joita voit käyttää.

Katsotaanpa nyt hyvältä ja katsotaanpa StudioPress-teemaominaisuuksia, jotka antavat sinulle kaiken tarvittavan onnistuneen verkkosivuston luomiseen.

StudioPress Teemat-ominaisuudet

Kaikissa StudioPress-teemoissa on vakioominaisuuksia, kuten nopea latausaika, reagoiva suunnittelu, puhdas koodi tietoturvalle, SEO-optimointi ja minimaaliset ominaisuudet virtaviivaiselle sivustonrakennuksen kokemukselle..

Ja vaikka StudioPress-teemat on suunniteltu niin paisumattomiksi kuin mahdollista, on hyvä tietää, että tämä ei toimi kaikille. Itse asiassa jotkut ihmiset haluavat enemmän monikäyttöisiä teemoja, kuten Divi (lue Divi-arvioni täältä) tai Avada, jotta he voivat käyttää niin monta ominaisuutta kuin fyysisesti mahdollista rakennusprosessin aikana.

StudioPress-teemoissa on kuitenkin paljon enemmän kuin silmiinpistävää, varsinkin jos valitset oikean lapsiteeman.

Katsotaanpa.

1. Hakukoneoptimointi (SEO)

StudioPress-teemat rakennetaan puhtaalle koodille, joka täyttää korkeimmat WordPress-koodistandardit. Seurauksena on, että verkkosivustosi toimii aina nopeasti, turvallisesti ja sujuvasti täydellisen käyttökokemuksen saavuttamiseksi.

Ja mitä paremmin verkkosivustosi toimii taustalla, sitä tyytyväisemmät asiakkaasi ovat käyttöliittymässä (jos tarjoat laadukasta sisältöä, tuotteita / palveluita ja muuta sivuston kävijöille).

studiopress-hakukoneoptimointi

Kun sivuston kävijät kiinnostavat sivustosi sisältöä ja huomaavat nopeuden ja suorituskyvyn, he pysyvät sivustolla kauemmin, jakavat sisältöä ystävien ja perheen kanssa ja tekevät jopa lisää ostoksia, jotka kaikki auttavat parantamaan hakukoneesi sijoitusta.

Varmista vain, että et luota Genesis Framework- tai Genesis lapsiteemoihin pelkästään SEO-optimoinnissa. Parasta on käyttää Yoast SEO -laajennusta, kuten sivuston sisällön, sivukartan ja kuvien optimointi.

2. Nopea ja kevyt

Nopea lastauspaikka on tottunut mukavaan hankkimaan, mutta tänään se on pakollinen. Nopea WordPress-teema on tärkeä käyttäjäkokemuksen, muuntokurssin ja SEO kannalta.

Yksi asioista, jotka erottavat StudioPress-teemat muista markkinoilla olevista suosituista WordPress-teemoista, on se, että ne kaikki on rakennettu nopeaksi ja kevyeksi. Toisin sanoen niitä ei ole pakattu joihinkin ihmiskunnan tuntemiin ominaisuuksiin vain siinä tapauksessa, että tarvitset sitä.

Sen sijaan nämä teemat on rakennettu antamaan sinulle parhaan mahdollisen ominaisuusjoukon luoda hyvin toimiva verkkosivusto ilman kaikkea koodin paisumista, joka voi vähentää sivustosi nopeutta ja vaikuttaa yleiseen suorituskykyyn.

Ja jos tarvitset enemmän suunnittelua ja toiminnallisuutta kuin mitä valitsemallesi lapsiteemalle tulee, voit hyödyntää käytettävissä olevia tuhansia ilmaisia ​​ja premium-luokan WordPress-laajennuksia (kuten WP Rocket -välimuistit-laajennus) hyödyntääksesi vain että häiritsemättä verkkosivustoasi ja sekoittamatta käyttökokemusta.

3. Mobiili reagoiva suunnittelu

Mobiiliystävällisen verkkosivuston pitäminen on nykyään välttämätöntä. Loppujen lopuksi Google ilmoitti virallisesti jo vuonna 2015, että verkkosivustot, joissa on mobiiliystävällisiä verkkosivuja, saavat paremmuusjärjestyksen.

studiopress teemoja mobiili reagoiva suunnittelu

Onneksi kaikki StudioPress-teemat reagoivat mobiililaitteisiin, joten sivuston kävijät, jotka napsauttavat sivustoasi mistä tahansa laitetyypistä tai näytön koosta, näkevät verkkosivustosi kokonaisuudessaan ilman liiallista zoomausta tai vierittämistä.

Lisäksi StudioPress-teemoissa on HTML5-merkinnät, jotka tarkoittavat:

 • Luotta vähemmän liitännäisiin toiminnallisuuden vuoksi
 • Työskentele kaikkien selainten kanssa
 • Saa saman loppukokemuksen laitteesta riippumatta
 • Sisältö on tehokkaampaa
 • Käytä vähemmän kaistanleveyttä ja lataa nopeammin

4. Turvallisuus

Sivuston turvallisuus on avain menestykseesi. Loppujen lopuksi, jos sivustoosi hakkeroidaan ja verkkosivustosi vaarannetaan, et vain vaarassa menettää kovaa työtäsi, menetät asiakkaita.

StudioPress toi asiantuntija- ja WordPress-kehittäjä Mark Jaquithin varmistamaan, että Genesis-kehys on kaikkein turvallisin kehys.

5. Saavutettavuus

Jotkut monet verkkosivustojen omistajat eivät katso sitä, kuinka helposti heidän sivustonsa on vammaisille. Näkövammaisten, kuulovammaisten, värisokeiden tai jopa väliaikaisesti vammaisten tai sairauden vuoksi vammaisten henkilöiden saattaa olla vaikea nähdä verkkosivustosi kokonaan, kun se kiinnostaa sisältöäsi..

Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on vieroittaa suuri osa kohderyhmästäsi, koska he eivät pääse kaikkiin verkkosivustoihisi.

studiopressin käytettävissä teemoja

StudioPress-teemat helpottavat pääsyä verkkosivustollesi helposti, joten kuka tahansa vammainen voi nauttia verkkosivustostasi..

6. Automaattiset päivitykset

Toinen tapa, jolla sivustosi tulee alttiiksi hyökkäyksille, on vanhentunut WordPress-ydin, vanhentuneet laajennukset ja teemat. Ja valitettavasti, vaikka tietävät tämän, monet sivuston kävijät eivät suorita säännöllisiä päivityksiä.

Lisäksi joskus verkkosivustojen omistajat suorittavat oikeat päivitykset, ja sitten jotain heidän verkkosivustostaan ​​kaatuu. Ja jos näin tapahtuu, asiantuntija voi viedä ongelman ja korjata epäonnistuneen päivityksen seurauksena tapahtuvat ongelmat.

StudioPress-teeman kanssa WordPress-ydin ja Genesis-lapsiteema päivitetään automaattisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia päivittämisestä manuaalisesti..

studiopress-teeman automaattiset päivitykset

Ja jos haluat päivittää nämä kaksi asiaa manuaalisesti, kytke automaattiset päivitykset pois päältä ja napsauta yhtä painiketta. Koska StudioPress ottaa itsensä kokeilla kaikkia päivityksiä perusteellisesti, tiedät, että kaikki suorittamasi päivitykset ovat yhteensopivia verkkosivustosi kanssa.

7. Moderni muotoilu

studiopress moderni sesign

Ei ole mitään pahempaa kuin löytääksesi unelmiesi teema, kun kyse on taustan toiminnoista, vain sen selvittämiseksi, että etuosan suunnittelu on vanhentunut eikä ole hyvä.

StudioPress tarjoaa kuitenkin modernin suunnittelun, joka sopii kaikentyyppisille verkkosivustoille, vetoaa kaikkiin sivuston kävijöihin ja toimii tavalla, jonka sen odotetaan.

Academy Pro StudioPress -teema

Katsotaanpa nopeasti joitain StudioPress-teemojen parhaimmista suunnittelupiirteistä:

 • Helppo asentaa esityssisältöä
 • Värimaailman, fontin ja asettelun mukauttaminen
 • Muokatut sivumallit, mukaan lukien yksinomainen aloitussivu
 • Widget-valmis kotisivu
 • 6 oletusasetteluvaihtoehtoa, mukaan lukien sivupalkin asetukset
 • Muokattu otsikko logon lähetysominaisuudella
 • Sosiaalinen kuvake ja jako-painikkeet
 • Viimeisimmät viestit, varustelluilla kuvilla
 • Sisäänrakennettu hakupalkki ja navigointipalkki

8. Gutenberg valmis

Gutenberg on WordPressin uusi viesti- / sivueditori, ja se on aivan uusi muokkauskokemus nykyaikaisille verkkosivustoille, joissa käytetään mediarikkaita sivuja ja viestejä. Gutenberg antaa WordPress-kehittäjille ja suunnittelijoille mahdollisuuden luoda uudelleenkäytettäviä moduuleja suunnitteluun ja sisältöön.

Genesis ja StudioPress-teemat ovat sataprosenttisesti yhteensopiva Gutenbergin kanssa toimittaja.

9. Yhden napsautuksen teema-asetukset

Jos olet joskus asentanut uuden teeman, tiedät kuinka varmasti voi määrittää kaiken, jotta sivustosi näyttää teeman esittelysivulta.

yhden napsautuksen teema-asetukset tekee siitä menneisyyden. Voit nyt ladata uuden teeman demon sisällön, laajennukset ja täydellisesti suunnitellut Gutenberg-lohkot sivustosi kotisivulle automaattisesti ja muutamassa minuutissa.!

Tällä hetkellä kaikissa StudioPress-teemoissa ei ole tätä hämmästyttävää ominaisuutta. Tässä ovat teemat, jotka tulevat yhden napsautuksen teema-asetuksiin:

 • Genesis-näytteen teema
 • Authority Pro
 • Yksivärinen Pro
 • Essence Pro
 • Magazine Pro
 • Revolution Pro
 • Navigointi Pro

10. Suuri yhteisö

Yksi WordPressin suurimmista asioista on yhteisö, joka on rakentunut kyseisen sisällönhallintajärjestelmän ympärille. Ja niin vain tapahtuu, että StudioPressillä on samanlainen yhteisö.

StudioPress Genesis Facebook -ryhmä

Yli 10 000 StudioPress-yhteisöön osallistuvaa ihmistä, jotka koostuvat käyttäjistä ja kehittäjistä, saat tukea suunnittelusta, toiminnallisuudesta, sivuston turvallisuudesta ja vianetsinnästä.

Lisäksi voit saada inspiraatiota muilta, jotka ovat rakentaneet verkkosivustonsa Genesis-kehykseen, jotta verkkosivustosi voi olla paras, mitä se voi olla.

StudioPressin virallinen foorumi

Hienoa olla osa tätä suurta yhteisöä on, että siellä on verkkosivusto, joka on omistettu Genesiksen käyttäjille. Täältä löydät seuraavat:

 • Facebook-sivu
 • Twitter-tili
 • Löysät yhteisöt
 • Yhteisö Wiki
 • Päivitykset, koodinpätkät ja vinkkejä ja temppuja yhteisöltä
 • StudioPress Podcast
 • Dribbble
 • ja tietysti viralliset StudioPress-yhteisöfoorumit

Lisäksi, jos tarvitset jotakuta auttamaan sinua suunnittelemaan tai kehittämään räätälöityä verkkosivustoa, StudioPressillä on kuratoitu luettelo Genesis-ammattilaisista, jotka voivat auttaa sinua kaikissa tarvitsemissasi töissä. Tarkastele kehittäjäprofiileja, heidän työnsä portfolioita ja yhteystietoja, jotta voit luoda verkkosivustosi rakenteille ihmisten kanssa, jotka todella tietävät kuinka käyttää Genesis-kehystä.

11. Asiakirjat ja tuki

Laadukas teema ei olisi hyvä, jos siinä ei olisi riittävää dokumentaatiota ja tukea. Ja koska maailman suosituin WordPress-kehys, sinun pitäisi odottaa, että StudioPressillä olisi molemmat parhaat puolet.

 • StudioPress-käyttäjillä on pääsy yksinomaiseen käyttäjätiliin, josta löytyy ohjeita ja ohjeita. Niille, jotka tarvitsevat apua kolmansien osapuolten Genesis-lapsiteemoissa, löydät kuitenkin UKK-osion ja päivitetyn blogin kaikesta, joka liittyy StudioPressiin, verkkosivustojen luomiseen, uutiskirjeeseen, uutisartikkeleihin ja muuhun.
 • StudioPress-teeman käyttäjät voivat käyttää foorumi-osaa, jota ylläpidetään StudioPress-verkkosivustolla. Kysy kysymyksiä, löydä vastauksia ja ole yhteydessä kasvavaan yhteisöön.

studiopress-teeman asennus ja ohjeet

 • Kun olet ostanut teemaasi, saat käyttöösi helpon seurata ohjeet teeman määrittämiseen ja miten voit mukauttaa sitä.

Suositut StudioPress-teemat

Valittavana on niin monia ihania StudioPress-teemoja, joten pyrittäessämme tarjoamaan sinulle näytteen, olemme pyöristäneet parhaimmat. Muista vain, että kaikkia lapsiteemoja voidaan räätälöidä mielestäsi.

1. Academy Pro

Academy Pro StudioPress -teema

Academy Pro on tarkoitettu niille, jotka haluavat luoda verkkokurssin, jäsensivustojen omistajille ja koulutussisällön markkinoijoille.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Live-teeman mukauttaja
 • Muokattava otsikko logon latauksella
 • Mobiiliystävällinen ja reagoiva suunnittelu
 • 6 sisäänrakennettua widget-aluetta
 • WooCommerce -yhteensopiva
 • Hinnasivu-malli
 • Käännös valmis
 • Yksinomainen aloitussivu

Lisää yksityiskohdat ja live-esitys – https://my.studiopress.com/themes/academy/

2. Foodie Pro

Foodie Pro - StudioPress-teema

Foodie Pro on minimalistinen Genesis-lapsiteema, jolla on myös otsikko joustavimpana Genesis-teemana tähän mennessä.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Muokatut sivumallit
 • 3 kotisivun asetteluvaihtoehtoa
 • 5 sivuston leveää widget-aluetta
 • Mobiili reagoiva suunnittelu
 • Käännöskyky
 • HYML5-merkinnät

Lisää yksityiskohdat ja live-esitys – https://my.studiopress.com/themes/foodie/

3. Maker Pro

Maker Pro StudioPress -teema

Maker Pro on täydellinen niille, joilla on paljon ideoita, jotka he haluavat jakaa uskollisille lukijoilleen, samoin kuin niille, jotka etsivät loistavaa paikkaa esittelemään kauniita kuviaan.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Paljon sisäänrakennettuja widget-alueita
 • Valmistetut mukautetut sivumallit
 • 3 asetteluvaihtoehtoa
 • Muokattu otsikko täydellisellä logon latauksella
 • Live-teeman mukauttaja
 • Mobiiliystävällinen muotoilu
 • Käännös valmis
 • Esisuunniteltu kirjoittaja-, aloitus- ja yhteystietosivu

Lisää yksityiskohdat ja live-esitys – https://my.studiopress.com/themes/maker/

4. AgentPress Pro

AgentPress Pro StudioPress -teema

AgentPress Pro sopii kiinteistöalalla työskenteleville, jotka haluavat rakentaa menestyvää liiketoimintaa ja tyydyttää tyytyväisiä asiakkaita.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Älykkäät listaustoiminnot
 • Kotisivun widget-alueet
 • Muokatut postityypit, taksonomiat ja widgetit
 • Vastuullinen muotoilu
 • Helppo luoda, muokattava otsikkoosa
 • 4 ainutlaatuista värimaailmaa
 • 6 eri asetteluvaihtoehtoa
 • Tarkennetun haun toiminto
 • Esitetyt kuvat ja viestikuvaukset

Lisää yksityiskohdat ja live-esitys – https://my.studiopress.com/themes/agentpress/

5. StudioPress Pro Plus -teemapaketti

StudioPress Pro Plus -teemapaketti

Jos rakastat ajatusta päästä käsiksi kaikkiin StudioPressin luomiin Genesis-lapsiteemoihin milloin haluat tai luulet haluavasi vaihtaa verkkosivustosi suunnittelua usein, voit harkita sijoittamista Pro Plus -teemapaketti.

Kertamaksuna 499,95 dollaria saat välittömän ja rajoittamattoman pääsyn sekä tuen ja päivitykset kaikille StudioPressin luomille teemoille (PLUS pääsy tuleviin teemajulkaisuihin) sekä StudioPressin tukemia kolmansien osapuolien teemoja.

Ja päällekkäin, sinulla on pääsy Genesis-kehykseen, mikä on hienoa, jos haluat käyttää StudioPress-teemaa ensimmäistä kertaa. Olemme käsitellyt täällä useita muita WordPress-teemapaketteja.

StudioPress-teemasuunnitelmat & hinnoittelu

studiopress-suunnitelmat ja hinnoittelu

Kuten jo tiedät, minkä tahansa StudioPress-lapsiteeman käyttämiseksi sinulla on oltava Genesis-kehys. Tämä kehys maksaa $ 59.95, Vaikka sinulla on se, sinun ei tarvitse ostaa sitä uudestaan ​​riippumatta siitä, kuinka monta kertaa vaihdat lapsiteemasi.

StudioPress-lapsiteemojen osalta kaikki StudioPressin luomat teemat maksavat $ 129,95 (kertaluonteinen maksu) ja mukaan lukien Genesis-kehys. Kaikista StudioPress-verkkosivustolla myytävistä kolmansien osapuolten teemoista tehdään yksilöllinen hinta, ja niihin sisältyy myös Genesis-kehys.

Joten vain huomautan: Genesis-kehys yksinään on $ 59.95 (kertaluonteinen hinta ja sisältää aloitusteeman) ja StudioPress-teema on $ 129,95 (kertaluonteiset kustannukset ja sisältää Genesis-kehyksen).

StudioPress-sivustot WordPress-hosting

Toisin kuin monissa teemakaupoissa, StudioPress tarjoaa myös verkkosivustojen omistajien hallinnoimia WordPress-hosting-palveluita, joissa on kaikki ominaisuudet, joita voit odottaa korkealaatuiselta palveluntarjoajalta.

Päivittää: Kesäkuussa 2018 WP Engine osti StudioPressin ja StudioPress-sivustot ovat nyt powered by WP Engine. (lue WP Engine -katsaus täältä). Heidän WordPress-isännöintiratkaisut antavat sivustosi korkean saatavuuden, nopeuden, skaalautuvuuden ja turvallisuuden. Niitä tukee palkittu asiakastukitiimi, joka on käytettävissäsi 24/7/365.

studiopress-sivustot WordPress-hosting

StudioPress-sivustot täysin hallinnoitu WordPress-hosting-tarjous:

 • Sitoutuminen optimaaliseen nopeuteen ja suorituskykyyn
 • Kiinteä tietoturva Sucurin sivuston seurannan avulla
 • Advanced SEO -ominaisuudet
 • Superior 24/7 -tuki
 • Esiasennettu WordPress CMS
 • 24 esiasennettua StudioPress-teemaa + Genesis Framework
 • Automaattiset WordPress- ja Genesis-päivitykset
 • Suositeltujen laajennusten asennus yhdellä napsautuksella
 • Ei liikennerajoituksia tai piilotettuja maksuja
 • Yhden napsautuksen SSL-varmenteen asennus

Tarjolla on kolme isännöintisuunnitelmaa yksilöllisistä tarpeistasi riippuen:

studiopress-sivustot suunnittelevat hinnoittelun

Ja jos et ole varma, mikä suunnitelma sopii sinulle, on olemassa siisti pieni tietokilpailu, jonka avulla voit valita sinulle parhaan hosting-suunnitelman..

StudioPress Teemat Plussaa ja miinusta

Vaikka StudioPress on hieno teemayhtiö, on joitain selviä etuja ja haittoja, jotka on harkittava ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Plussat

 • Kaikki teemat ovat täysin reagoivia ja mobiiliystävällisiä, ja niissä on HTML5-merkinnät
 • Kiinteään Genesis-kehykseen rakennettu tekee asiat turvallisiksi
 • Genesis-käyttäjien ja -kehittäjien välillä on suuri yhteisö, joiden kanssa voi olla vuorovaikutuksessa
 • Nopeat latausajat, rajalliset ominaisuusjoukot ja lapsiteeman käyttö = parempi suorituskyky ja turvallisuus
 • Paljon saatavilla olevaa dokumentaatiota ja tukea milloin tarvitset apua
 • Puhdas koodi noudattaa WordPressin parhaita käytäntöjä
 • Teemat ovat 100% WordPress Gutenbergin kanssa yhteensopivia

Haittoja

 • Hintapiste on hiukan paljon joillekin ihmisille
 • Laajojen ominaisuusjoukkojen puute tekevät teemoista samanlaisia
 • Lisävarusteisiin ja toiminnallisuuteen luottaminen laajennuksiin lisää aikaa, vaivaa ja rahaa
 • Jos olet WordPressin aloittelija, joka yrittää luoda sivuston, Genesis ei ole ihanteellinen vaihtoehto
 • Toivon, että enemmän teemoja toimitetaan yhden napsautuksen teema-asennuksella

StudioPress Themes Review: Viimeiset ajatukset

Jos etsit korkealaatuista, turvallista WordPress-teemaa verkkosivustollesi, StudioPress-teemojen käyttäminen on aina hyvä idea. Kaikilla heidän teemoillaan on vahva perusta, joka johtaa tietä suosiolle, jolla on tarpeeksi suunnittelua ja toiminnallisuutta kilpailukykyisen verkkosivuston rakentamiseen, ja sitä on helppo käyttää riippumatta siitä, oletko edistynyt kehittäjä vai uusi verkkosivuston omistaja.

Toivottavasti olet nauttinut tästä StudioPress- ja Genesis Framework -katsauksesta. Olenko unohtanut jotain tärkeää, joka sinun mielestäsi pitäisi sisällyttää tähän? Sitten haluaisin kuulla kaiken siitä alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map