Elementor proti Divi

Oblikovalci strani so postali zaničevanje nekaterih in rešitelj za druge. Ne glede na vaše stališče so ustvarjalci strani tu, da ostanejo. Toda to berete, ker ste se verjetno že odločili, da se sami potopite v ustvarjalce strani. Skoči naravnost na


Torej ni vprašanje, ali je ustvarjalec strani pravi za vas, ampak koga izbrati.

TL; DR Divi proti Elementorju: Izbira med Elementorjem in Divijem bosta sledili dve stvari. Cena in enostavnost uporabe. Divi je cenejši, vendar ima bolj strmo krivuljo učenja in jo je težje obvladati. Elementor na drugi strani je veliko lažje učiti, uporabljati in obvladati, vendar stane več. Uporaba Divi na neomejenih spletnih straneh stane 89 dolarjev na leto (ali 249 dolarjev za življenjski dostop). Uporaba Elementorja na neomejenih spletnih straneh stane 199 USD na leto (ali 49 USD na leto za samo eno spletno mesto).

Razkritje: Nekatere povezave so “partnerske povezave”. To pomeni, da če kliknete povezavo in kupite artikel, bom prejel podružnično provizijo.

Mogoče ste absolutni začetnik, novinec ali WordPress hobi, ki si želi, da bi vaše spletno mesto na višji stopnji dvignili svojo spletno stran. Morda ste razvijalec WordPress-a, ki si prizadeva za boljši izkoristek svojega časa tako, da prihranite ure ročnega kodiranja stilskih sprememb v urejevalniku..

Na eni strani so ustvarjalci strani pravi dar za tiste, ki ne znajo kodirati, ampak želijo ustvariti čudovita spletna mesta.

Po drugi strani se razvijalci pritožujejo, da ustvarjalci strani dodajo nepotrebno težo in utrip, upočasnijo hitrost spletnega mesta, uničijo SEO in za seboj pustijo nerede kratkih kod, če se odločite, da spremenite ustvarjalca strani ali celo samo temo.

Poleg tega kakšen pravi razvijalci sploh razmišlja o uporabi graditelja strani? Uporaba ustvarjalcev strani je podobna vožnji z mopedi, oboje je lahko zabavno, dokler vas prijatelji ne vidijo z enim.

V tej objavi na spletnem dnevniku se ne bom spuščal v argument, ali so ustvarjalci strani dobri ali slabi ali ne.

Ampak samo za primerjavo danes najbolj priljubljenih graditeljev strani WordPress, Elementor in Divi.

elementor vs divi

V nasprotju z drugimi pregledi ne bo razglašen zmagovalec. Na koncu te primerjave bi morali vedeti, kateri WordPress page builder je najboljši za vas.

Vmesnik Frontend

Začnimo z vmesniki sprednjega dela. Oba graditelja strani sta povleci in spusti, kar pomeni, da preprosto kliknete želeni element in ga povlečete v položaj, za katerega želite, da se prikaže na vaši spletni strani in ga spustite na svoje mesto. Tako enostavno kot to.

Divi

Divi logotip

Divi so njihovi elementi prikazani desno na sami postavitvi strani.

V bistvu preprosto izberete želeni element in ga preuredite v vrstnem redu, v katerem želite, da se prikaže na strani.

Iz dodatnih modulov, ki so priloženi paketu, lahko dodate še dodatne elemente.

Divi Frontend

Elementor

Elementor logotip

Ker s Elementor, vaši elementi so večinoma v levem stolpcu, kar vam daje prazno postavitev platna. Nato izberete želeni element in jih razporedite tako, da želite, da se pojavijo na vaši strani.

Kot z Divi, lahko izberete tudi dodatne elemente, ki jih želite dodati iz dodatnih modulov, ki so vključeni v vaš paket, Basic ali Pro (Pro različica vam omogoča veliko več elementov, ki jih lahko izbirate).

Elementor Frontend

Vsebinski moduli

Oblikovalci obeh strani vam nudijo dodane module, s katerimi lahko izboljšate videz svojih spletnih strani in dodate več funkcionalnosti na svojem spletnem mestu.

Divi

Divi logotip

Vse Divi moduli so vključeni v njihov paket.

Divi moduli

Elementor

Elementor logotip

Za razliko od Divi, Elementor vključuje nekaj njihovih modulov s svojim brezplačnim osnovnim paketom, nato pa vam ponuja še veliko več modulov, ko jih kupite Elementor Pro.

Elemenorski moduli(Moduli z majhnimi rdečimi zavihki v zgornjem desnem kotu so vključeni samo z Elementor Pro)

Ocene uporabnikov & izkušnje

Potem ko sem na Facebooku in Twitterju poiskal komentarje uporabnikov o njihovih izkušnjah in nisem našel veliko, sem se odločil, da se bom odpravil na Reddit, kjer sem našel več komentarjev, kot sem jih potreboval, niti jih nisem želel našteti, ampak tukaj je nekaj:

Divi

Divi logotip

Reddit Divi Komentar 1

Reddit Divi Komentar 2

Komentar Reddit Divi 3

Komentar Reddit Divi 4

Elementor

Elementor logotip

Komentar Reddit Elementor 1

Komentar Reddit Elementor 2

Komentar Reddit Elementor 3

Reddit nit: Divi ali Elementor?

Tu je zanimiva nit o Redditu, ki razpravlja o tej isti temi. Oglejte si ga!

Reddit Divi proti Elementorju

New to WordPress – Divi or Elementor? from WordPress

Kateri WordPress Page Builder je najboljši za vas?

Danes na trgu obstaja veliko pregledov, ki primerjajo in primerjajo različne ustvarjalce strani. Prvotno sem hotel narediti a Divi vs Elementor tekmovanje na glavo in izbrati končnega zmagovalca.

Toda ustvarjalci strani niso tako rezani in suhi. Zdi se, da ko pride eden s posodobitvijo in izboljšanimi funkcijami, potem drugi kmalu sledi ustreznosti in obratno.

Predloge Elementor

Mnoge od teh izboljšav in novih funkcij so podobne, če ne enake, kar otežuje razglasitev pravega zmagovalca. Vendar sta oba dovolj edinstvena v svojih prednostih in slabostih, da se lahko sama odločite, kateri je najboljši za vas.

V skupnosti razvijalcev so odločno nasprotovani uporabi ustvarjalcev strani, saj so glavne pomanjkljivosti zmedene kratke kode, počasnejše nalaganje strani, pa tudi nepotrebna teža in napihnjenost sicer čisto kodiranih tem. Ne glede na to, ali nam je to všeč ali ne, ustvarjalci strani zaenkrat ostajajo tu.

Od tega, kateri ustvarjalec strani je najboljši za vas, je odvisno ne samo vaše potrebe, temveč tudi izkušnja in raven spretnosti. Na koncu verjamem naslednja dva sta najpomembnejši odločilni dejavnik med njimi in so si različni.

Dva dejavnika sta: enostavnost uporabe / prijaznost do uporabnika in cena.

Enostavnost uporabe / prijaznost do uporabnika

Divi

Divi logotip

Divi je ena izmed teh tem / ustvarjalcev strani, za katero se zdi, da jih uporabniki ljubijo ali sovražijo. Ena glavnih prednosti DiviUstvarjalec strani je, da čeprav je agnostističen ustvarjalec strani in ga lahko uporabljamo večinoma s katero koli WordPress temo, je bil prvotno izdelan za Divi sama tema. Torej posodobitve oblikovalcev teme in strani popolnoma sovpadajo med seboj.

Še ena prednost Divi je, da vtičnik povezujejo s svojo temo in ne ločeno. Zdi se, da cena v primerjavi z njo ni napihnjena Elementor in verjamem, da je DiviNačin, kako uporabnike potegniti v njihov svet.

Zdaj vem, da morda razmišljate, da te teme ne potrebujem, ker delam z različnimi temami itd. Vendar pa so prednosti dela z eno temo, enega ustvarjalca strani posebej izdelani za to temo in postati strokovnjak za to tukaj jih je treba našteti številne.

Elementor

Elementor logotip

Elementorjeva porast graditelja strani WordPress, vesolje vtičnikov ni nič manj kot meteorno. Zdaj se uporablja na več kot milijon spletnih strani in šteje. To je v slabih dveh letih in z dobrim razlogom.

Elementor ni samo poenostavljen v oblikovanju, ampak je tudi zelo intuitiven in enostaven za uporabo. To je idealno za prve uporabnike WordPress-a.

Za izkušene spletne razvijalce, ki želijo ustvarjalcem strani pomagati, Elementor zdi se, da za seboj ne pušča nereda kratkih kod za razliko od številnih poročil Divi uporabnikov.

Elementor vs Divi Cene

Divi

Divi logotip

Divi omogoča tudi uporabo ne samo vtičnika za ustvarjanje strani, ampak tudi temo na neomejenih spletnih mestih. Ne glede na to, ali greš za njihov letni paket pri 89 dolarjih na leto ali enkratna življenjska cena 249 dolarjev, gre za neverjetno ponudbo.

cene divi

Ne samo za samega ustvarjalca strani, ampak tudi za teme in posodobitve. Čeprav, Divi nimajo brezplačne različice, imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Če se želite ukvarjati s kratkimi kodami ali želite postati strokovnjak za eno temo in ustvariti ustrezne strani Divi je zate. To zmogljivo kombinacijo lahko uporabite za podvajanje več spletnih mest, bodisi zase bodisi za stranke.

Elementor

Elementor logotip

Čeprav so plačljive različice Elementor Pro so dražji od Divi, lahko z novo brezplačno osnovno različico priklopijo nove in prve uporabnike ustvarjalcev strani. Kot z Divi, to je Elementorjeva način vlečenja uporabnikov tudi v njihov svet.

elementarne cene

Vendar pa je eden največjih prijemov za uporabo Elementor Pro je cena. Pri 49 USD na leto ste omejeni na eno spletno mesto, pri 99 USD na leto pa vam le dodatni dve spletni strani.

Njihovih 199 dolarjev za neomejena spletna mesta je tudi samo na leto, za razliko od 249-krat enkrat življenjske cene za neomejena spletna mesta, ki Divi ponudbe. Divi celo poveže svoje teme v paket.

V nadaljevanju, Elementor je primeren za neizkušene spletne oblikovalce z malo ali brez izkušenj s kodiranjem, ki želijo svoje znanje v spletu razvijati na novo raven.

Za bolj izkušene spletne razvijalce dodamo Elementor lahko prihranite nešteto ur ročnega kodiranja stilskih sprememb, ne da bi vam bilo treba pustiti preveč nerednih kratkih kod, da bi se pozneje spopadli, če bi se odločili, da spremenite teme, oblikovalce strani ali preprosto vse skupaj izdelate strani.

Divi proti Elementorju: Kako se ujemata?

Divi

Divi logotip

Elementor

Elementor logotip

Vtičnik ali tema?

Divi je na voljo tako kot WordPress vtičnik, kot tudi WordPress tema. Pravzaprav ob nakupu enega dobite oboje, saj se vtičnik ne prodaja ločeno.Elementor je na voljo samo kot WordPress vtičnik in deluje z večino tem (tukaj jih naštejte), ki spoštujejo standarde kodiranja WordPressa.
Uporabniku prijazen vmesnik za urejanje sočelnih strani?Diviji page builder ima za vsakogar nekaj. Če ste začetnik, boste osnovne elemente tega ustvarjalca strani hitro našli zelo enostavno in dokaj intuitivno za uporabo.

Če ste izkušen razvijalec, boste kmalu odkrili vse napredne funkcije, ki vam bodo pomagale ustvariti dinamične spletne strani za vaše stranke, ne da bi nešteto ur sami pisali kodo.

Lepota Elementor graditelj strani je v svoji preprostosti. Takoj, ko vklopite vtičnik, boste videli, da je vmesnik zelo preprost in samoumeven.

Preprosto povlecite elemente na prazno platno in nato napolnite svojo vsebino. Lahko se tudi igrate z moduli za oblikovanje in animacijo, dokler ne dobite videza, ki ga iščete.

Zadrževanje vsebine po deaktivaciji?

Da, ko deaktivirate vtičnik, ostane vsebina, ki ste jo ustvarili z njim.

Vendar nobenega od oblikovanja in oblikovanja ne počne, temveč le kratke kode. In te kratke kode so lahko zmedene.

Da, strani in vsebine, ustvarjene z Elementor naj ostanejo enaki tudi po izklopu vtičnika. Čeprav je od nekaterih slogov in oblikovanja močno odvisno Elementor in morda tudi ne bodo delovali. Izključitev lahko vpliva na številne uporabljene sloge in oblike. Vendar je stran še vedno videti dobro berljiva tudi z nekaj kratkimi kodami.
Hitrost in zmogljivost?

V poročilih uporabnikov in v primerjavi z drugimi ustvarjalci strani, Divi se je v primerjavi zdelo nekoliko počasi. To je predvsem posledica velikosti datotek vseh modulov in možnosti funkcionalnosti tega vtičnika. Tako na več načinov žrtvujete hitrost zaradi neobveznosti.Glede na možnosti, ki jih imajo uporabniki pri ustvarjanju spletnih strani, in preprostost, ki jo ta vtičnik ponuja, sta hitrost in zmogljivost ravno tam, z najboljšimi izmed njih. To dosežejo tako, da dejansko ustvarijo velikost datotek, ki jih mora uporabnik prenesti manjše, s čimer povečata svojo hitrost in zmogljivost.
Funkcija kratkega koda?Če imate kratko kodiranje, potem je ta vtičnik za vas. Divi zdi se, da ima kratek kodeks za vse. Zanje imajo celo knjižnico. Ne glede na glavne značilnosti tega ustvarjalca strani ne vsebuje ali ne zmore, zagotovo bo tam na voljo tudi koda. Vendar pa lahko to ustvari tudi nekaj težav. Če se odločite, da boste prenehali uporabljati ustvarjalca strani ali se premaknili na drugega, boste morda za seboj puščali grobo morje kratkih kod..Elementor nima knjižnice kratkih kod DIvi.

Kljub temu imajo pripomoček, ki ga je mogoče uporabiti za katerokoli kratko kodo, vključno s kratkimi kodami drugih vtičnikov in kratkimi kodami iz shranjenih predlog.

Pripravljeni modeli za uporabo in postavitve?

Divi ima več kot 58 paketov postavitve in vsak teden dodajajo 2 novi postavitvi, kar je vse v redu. To je šele začetek. Iz teh 58+ in preštetih vnaprej pripravljenih postavitev lahko naredite različne na videz neskončne druge postavitve, ki so prilagojene tako, da ustrezajo vašim potrebam ali stranki. Vse shranjeno, zato jih lahko uporabite kot svoje predloge po meri.Elementor ima več kot 100+ že izdelanih in pripravljenih za uporabo modelov.

Poleg tega lahko izvirne 100+ vnaprej izdelane modele prilagodite tudi nešteto drugih prilagojenih postavitev. Ti modeli so tudi varljivi.

Vsebinski moduli

Divi prihaja z 46 vsebinskimi moduli. Poleg tega še veliko drugih dodatkov, ki so jih izdelali tretji razvijalci.Elementor V brezplačni različici je na voljo 29 vsebinskih modulov + dodatnih 30 s pro različico. To je poleg številnih drugih dodatkov, ki so jih izdelali tretji razvijalci.
Združljivost teme?The Divi urejevalnik strani je združljiv z večino tem WordPress, ki spoštujejo standarde kodiranja WordPress-a (če želite biti prepričani, da samo dosežete njihovo podporo in vprašajte).Elementor je združljiv z večino tem WordPress, ki spoštujejo standarde kodiranja WordPress-a (če želite biti prepričani, da samo dosežete njihovo podporo in vprašajte).
Združljivost vtičnikov?Da. Čeprav logično najbolje sodeluje z Divi WordPress tema sama.Da. Zaradi Elementor Vtičnik je bil zasnovan samo za ustvarjanje strani, zato je zasnovan za uporabo v večini tem WordPress.
Podpora?Divi ima podporo za spletni klepet in e-pošto. Če je klepet zaseden, vam bo odgovor poslal po e-pošti.Elementor ima podporo samo po e-pošti.
Skupnost?Čeprav, Divi na svojem spletnem mestu nima foruma skupnosti, tukaj ima aktivno Facebook skupino: https://www.facebook.com/groups/DiviThemeUsers/Elementor na svojem spletnem mestu nima foruma skupnosti, vendar ima tukaj aktivno Facebook skupino: https://www.facebook.com/groups/Elementors/
Brezplačen preizkus?Divi ne ponuja brezplačne preskusne različice. Vendar pa ponujajo 30-dnevno garancijo vračila denarja, če niste zadovoljni z njihovim izdelkom.Elementor ima brezplačno in plačljivo različico. Za različico profesionalne različice ni brezplačnega preskušanja, vendar ima 30-dnevno garancijo vračila denarja.
Cena?Divi je 89 USD na leto za neomejena spletna mesta. 249 dolarjev je enkratno plačilo za življenjski dostop in posodobitve.Elementor je 49 dolarjev na leto za 1 spletno mesto. 99 dolarjev je letno za 3 mesta. 199 dolarjev je na leto za neomejena spletna mesta.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je Divi?

Divi je tako WordPress tema kot vizualni ustvarjalec povleci in spusti strani Elegant Themes. V temi Divi je vgrajen Divi Builder, medtem ko samostojni ustvarjalec strani Divi deluje s praktično katero koli temo WordPress na trgu. Za več informacij glejte moj članek o reviji Divi.

Kaj je Elementor?

Elementor je vizualni vtičnik WordPress za pripravo strani za vlečenje in spuščanje strani, ki nadomešča standardni urejevalni urejevalnik WordPress sprednji del z izboljšanim urejevalnikom, ki ga poganja Elementor. Elementor je na voljo v brezplačni, omejeni različici in premijski različici, ki vključuje 50+ pripomočkov in 300+ predlog.

Je Divi boljši od Elementorja?

Odvisno. Divi je sicer cenejši, vendar ima bolj strmo krivuljo učenja in jo je težje obvladati. Elementor na drugi strani je veliko lažje učiti, uporabljati in obvladati, vendar stane več. Uporaba Divi na neomejenih spletnih straneh stane 89 dolarjev na leto (ali 249 dolarjev za življenjski dostop). Uporaba Elementorja na neomejenih spletnih straneh stane 199 USD na leto (ali 49 USD na leto za samo eno spletno mesto).

Ali bosta Divi in ​​Elementor sodelovala z Gutenbergom?

Da, tako Divi kot Elementor sta združljiva z Gutenbergom in brez težav delujeta skupaj.

Torej, katerega WordPress strani za izdelavo strani boste dobili?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map