Cum se instalează și se configurează WP Rocket (cu setări recomandate)

Nu este frustrant când faceți clic pe un site web, așteptați și așteptați ce se simte ca eoni și faceți clic pe butonul din spate din frustrare. Adevărul este că există foarte puține lucruri care enervează vizitatorii site-ului mai mult decât un încărcare lentă a site-ului web și de aici Racheta WP intră


Un studiu al Forrester Consulting afirmă că „47% dintre consumatori se așteaptă ca o pagină web să se încarce în două secunde sau mai puțin”.

Lucrul trist este faptul că mulți proprietari de site-uri nu reușesc să conștientizeze că un site web de încărcare lentă nu numai că frustrează dracului de oameni, ci poate avea și un impact negativ asupra clasamentului Google și poate avea un impact asupra veniturilor de pe linia de jos.!

Un lucru bun este că există modalități de a accelera timpul de încărcare a unui site web, mai ales dacă site-ul este alimentat de WordPress. Pentru că aici am de gând să vă călătoresc prin cum să încep Racheta WP (și da, este un plugin pe care îl folosesc pentru a accelera site-ul meu).

modul de instalare și configurare a rachetei wp cu setările recomandate

Iată ce veți afla în această postare:

Ce este WP Rocket?

WP Rocket este un plugin de memorie cache WordPress premium, care este extrem de eficient pentru a accelera timpul de încărcare a site-ului dvs. web.

WP Rachete Cache Plugin

Planuri și prețuri WP Rocket:

 • 49 $ / an – 1 an de asistență și actualizări pentru 1 site web.
 • 99 USD / an – 1 an de asistență și actualizări pentru 3 site-uri web.
 • 249 USD / an – 1 an de asistență și actualizări pentru site-uri web nelimitate.

Spre deosebire de majoritatea altor plugin-uri de memorie cache WordPress, care sunt de notorietate pentru că sunt pline de opțiuni și setări confuze. Aflați mai multe despre WP Rocket și aflați care sunt unele dintre cele mai bune alternative gratuite la WP Rocket.

1. Descărcați & Instalați WP Rocket

Mai întâi, du-te către Site-ul WP Rocket și cumpărați pluginul WordPress.

Alegeți planul care funcționează cel mai bine pentru dvs. și parcurgeți pașii necesari pentru a plasa comanda.

În continuare, vi se va trimite un e-mail cu informații de conectare în contul dvs. pe wp-rocket.me. Accesați și conectați-vă, iar în „contul meu” veți găsi linkul de descărcare. Descărcați și salvați fișierul zip pe computer.

descarcă racheta wp

În continuare, conectați-vă pe site-ul dvs. WordPress și treceți la pluginuri -> Adăuga nou -> Încărcați pluginul.

Pur și simplu încărcați și instalați versiunea de fișier zip a WP Rocket.

instalați rachetă wp

În cele din urmă, du-te și activează WP Rocket, iar pluginul este acum instalat. ura!

2. WP Rocket Best & Setări recomandate

Acum este timpul să configurați WP Rocket conform setărilor recomandate.

Mai întâi accesați Setări -> WP Rocket și veți fi dus la pagina de setări a pluginului. Există 10 file sau secțiuni pe care trebuie să le configurați și să reglați setările pentru:

 1. (fila implicită)
 • Primă:
 • Primă:
 • Primă:
 • Primă:

Acum să parcurgem configurarea setărilor recomandate pentru WP Rocket, pentru fiecare din cele 10 secțiuni.

WP Rocket Dashboard

wp racheta de bord

Tabloul de bord vă oferă informații despre licența dvs. și data la care expiră. Puteți, de asemenea, să vă înscrieți pentru a fi un Tester rachetă (program de testare beta) și Rachetă Analytics (permiteți WP Rocket să colecteze date în mod anonim). Aici găsiți și link-uri de asistență și întrebări frecvente despre WP Rocket.

În tabloul de bord puteți Eliminați toate fișierele din cache (recomandat să faceți când ați configurat setările WP Rocket), Începeți preîncărcare Cache (generează o memorie cache pentru pagina dvs. de pornire și toate linkurile interne de pe pagina principală) și Purge OPcache Conținut (elimină OPcahce, care previne problemele când actualizați pluginul WP Rocket).

Setări pentru cache rachetă WP

setări pentru cache rachetă wp

1. Activați memoria de cache pentru dispozitive mobile ar trebui să fie activat, deoarece permite caching-ul pentru dispozitive mobile și face site-ul dvs. mai mobil.

Selectați de asemenea Fișiere cache separate pentru dispozitive mobile. Deoarece cache-ul mobil WP Rocket funcționează cel mai în siguranță cu ambele opțiuni activate. Când aveți îndoieli, păstrați ambele.

2. Activați memoria de cache pentru utilizatorii conectați la WordPress, acest lucru este recomandat să fi activat doar atunci când ai un site de membru, sau similar când utilizatorii trebuie să se autentifice pentru a vedea conținut.

3. Durata de viață a memoriei Cache este setat automat la 10 ore și acest lucru înseamnă că fișierele din cache sunt eliminate automat după 10 ore înainte de a fi re-create. Dacă rar actualizați site-ul dvs. sau aveți mult conținut static, puteți crește acest lucru.

Salvați și testați, amănunțit! Dezactivați setările dacă observați ceva rupt pe site-ul dvs. web.

WP Rocket CSS & Setări de optimizare a fișierelor JS

Setări de optimizare a fișierelor WP Rocket CSS și JS

Minimizarea fișierelor reduce dimensiunile fișierelor și poate îmbunătăți timpul de încărcare. Minification elimină spațiile și comentariile din fișierele statice, permite browserelor și motoarelor de căutare să proceseze mai rapid fișiere HTML, CSS și JavaScript.

Combinarea fișierelor va concatena fișierele în grupuri mai mici pentru a asigura compatibilitatea temei / pluginului și performanțe mai bune. Cu toate acestea, forțarea concatenării în doar un singur fișier nu este recomandată, deoarece browserele descarcă mai rapid până la 6 fișiere mai mici în paralel decât 1-2 fișiere mari.

Combinarea CSS și JS în mai puține fișiere este considerată cea mai bună practică în cadrul HTTP / 1, ceea ce nu este neapărat cazul în HTTP / 2. Dacă site-ul dvs. rulează pe HTTP / 2, iată care ar trebui să luați în considerare când .

1. Minimizați fișierele HTML va elimina spațiul alb și comentariile pentru a reduce dimensiunea paginilor web de pe site-ul dvs..

2. Combinați fișierele Google Fonts va reduce numărul de solicitări HTTP (în special dacă utilizați mai multe fonturi).

3. Eliminați șirurile de interogare din resurse statice poate îmbunătăți gradul de performanță pe GT Metrix. Această setare elimină șirul de interogare a versiunii din fișierele statice (de exemplu style.css? Ver = 1.0) și îl codifică în numele fișierului (de exemplu style-1-0.css).

4. Minimizați fișierele CSS va elimina spațiul alb și comentariile pentru a reduce dimensiunile fișierelor de stiluri.

5. Combinați fișierele CSS contopește toate fișierele dvs. într-un singur fișier, ceea ce va reduce numărul de solicitări HTTP. Nu este recomandat dacă site-ul dvs. folosește HTTP / 2.

Important: Acest lucru ar putea rupe lucrurile! Dacă observați erori pe site-ul dvs. web după ce ați activat această setare, doar dezactivați-o din nou, iar site-ul dvs. va reveni la normal.

6. Optimizați livrarea CSS elimină CSS care blochează redarea de pe site-ul dvs. web pentru un timp de încărcare perceput mai rapid. Aceasta înseamnă că pagina dvs. va începe să se încarce fără stiluri CSS, iar acest lucru ia în considerare Google PageSpeed ​​Insights atunci când „notează” viteza paginii.

Calea critică CSS înseamnă că pagina dvs. va începe să se încarce fără toate stilurile CSS. Asta înseamnă că ar putea părea un pic ciudat pentru câteva momente în timp ce încărcați.

Aceasta se numește FOUC (bliț de conținut nestilat). Pentru a evita acest lucru, trebuie să utilizați ceea ce se numește Critical Path CSS. Aceasta înseamnă că CSS pentru conținutul din partea de sus a paginii dvs. trebuie plasat direct în HTML pentru a evita FOUC în timp ce pagina se încarcă.

Pentru a genera CSS calea critică, puteți utiliza acest instrument Generator de cale critică CSS.

7. Minimizați fișierele JavaScript eliminați spațiul alb și comentariile pentru a reduce dimensiunea fișierelor JS.

8. Combinați fișierele JavaScript combinați JavaScript-urile site-ului dvs. cu mai puține fișiere, reducând solicitările HTTP. Nu este recomandat dacă site-ul dvs. folosește HTTP / 2.

Important: Acest lucru ar putea rupe lucrurile! Dacă observați erori pe site-ul dvs. web după ce ați activat această setare, doar dezactivați-o din nou, iar site-ul dvs. va reveni la normal.

9. Încărcați JavaScript amânat elimină JS care blochează redarea pe site-ul dvs. și poate îmbunătăți timpul de încărcare. Acest lucru ține cont de Google PageSpeed ​​Insights atunci când „notează” viteza paginii.

10. Mod sigur pentru JQuery asigură asistența pentru referințele jQuery inline de la teme și plugin-uri prin încărcarea jQuery în partea de sus a documentului ca script de blocare a randării.

Salvați și testați, amănunțit! Dezactivați setările dacă observați ceva rupt pe site-ul dvs. web.

Setări WP Rocket Media

Setări pentru suporturi de rachete wp

1. Imagini de încărcare leneșă înseamnă că imaginile vor fi încărcate doar pe măsură ce intră (sau sunt pe punctul de a intra) în viewport, adică vor fi încărcate doar atunci când utilizatorul derulează în josul paginii. Încărcarea leneșă reduce numărul de solicitări HTTP care pot îmbunătăți timpii de încărcare.

(Dezactivez uneori încărcarea leneșă a imaginilor, numai pentru că atunci când este activată încărcarea leneșă, linkurile de ancorare îndreptate către o poziție sub o imagine încărcată leneșă defilează spre poziția greșită a paginii web)

2. Iframes și videoclipuri încărcate înseamnă că iframele și videoclipurile vor fi încărcate doar pe măsură ce intră (sau sunt pe punctul de a intra) în viewport, adică se încarcă doar atunci când utilizatorul derulează în josul paginii. Încărcarea leneșă reduce numărul de solicitări HTTP care pot îmbunătăți timpii de încărcare.

3. Înlocuiți iframe YouTube cu o imagine de previzualizare vă poate îmbunătăți semnificativ timpul de încărcare dacă aveți multe videoclipuri YouTube pe o pagină.

Lazyload poate fi dezactivat pe pagini / postări individuale (găsiți această setare în bara laterală post / pagină)

4. Dezactivează Emoji ar trebui să fie dezactivată, deoarece emoji implicit al browserului vizitatorilor ar trebui să fie utilizat în loc să încarce emoji de pe WordPress.org. Dezactivarea memorării în cache emoji reduce numărul de solicitări HTTP care pot îmbunătăți timpii de încărcare.

6. încorporarea WordPress ar trebui să fie dezactivat, deoarece împiedică alții să încorporeze conținut de pe site-ul dvs., vă împiedică, de asemenea, să încorporați conținut de pe alte site-uri și să eliminați solicitările JavaScript legate de incrustările WordPress.

Salvați și testați, amănunțit! Dezactivați setările dacă observați ceva rupt pe site-ul dvs. web.

Setări de preîncărcare a rachetelor WP

Setări de preîncărcare a rachetelor wp

1. Preîncărcarea sitemap-ului folosește toate adresele URL din sitemap-ul dvs. XML pentru preîncărcare atunci când durata de viață a memoriei cache a expirat și întreaga memorie cache a fost ștersă.

2. Site-ul SEO XML al Yoast. WP Rocket va detecta automat sitemap-uri XML generate de pluginul SEO Yoast. Puteți verifica opțiunea de a o preîncărca.

3. Preîncărcați bot ar trebui să fie activate și utilizate numai pe servere performante. Odată activat, acesta se declanșează automat după ce adăugați sau actualizați conținut pe site-ul dvs. web. Schimbați-vă în manual dacă aceasta provoacă probleme ridicate de utilizare a procesului sau de performanță.

Când scrieți sau actualizați o nouă postare sau pagină, WP Rocket șterge automat memoria cache pentru acel conținut specific și orice alt conținut legat de acesta. Botul de preîncărcare va trage aceste URL-uri pentru a regenera imediat memoria cache.

4. Solicitări DNS prealabile permite rezolvarea numelui de domeniu să se producă în paralel cu (în loc să fie în serie cu) preluarea conținutului real al paginii.

Puteți specifica gazdele externe (cum ar fi //fonts.googleapis.com & //maxcdn.bootstrapcdn.com) care urmează să fie preîncălzit, deoarece pre-selectarea DNS poate face ca fișierele externe să se încarce mai rapid, în special în rețelele mobile.

Cele mai frecvente adrese URL de preînchidere sunt:

 • //maxcdn.bootstrapcdn.com
 • //platform.twitter.com
 • //s3.amazonaws.com
 • //ajax.googleapis.com
 • //cdnjs.cloudflare.com
 • //netdna.bootstrapcdn.com
 • //fonts.googleapis.com
 • //connect.facebook.net
 • //www.google-analytics.com
 • //www.googletagmanager.com
 • //maps.google.com

Salvați și testați, amănunțit! Dezactivați setările dacă observați ceva rupt pe site-ul dvs. web.

Setări de reguli avansate pentru rachetă WP

Setări fișiere statice rachetă WP

Aceste setări sunt destinate gestionării avansate a cache-ului, de obicei pentru excluderea paginilor de coșuri și checkout din site-urile de comerț electronic.

1. Niciodată adresele URL de memorie în cache vă permite să specificați adrese URL ale paginilor sau postărilor care nu ar trebui să fie niciodată introduse în memorie cache.

2. Niciodată nu cache cookie-uri vă permite să specificați ID-urile cookie-urilor care, atunci când sunt setate în browserul vizitatorului, ar trebui să împiedice introducerea în cache a unei pagini.

3. Nu cache niciodată agenți utilizatori vă permite să specificați șiruri de agent de utilizator care nu ar trebui să vadă niciodată paginile în cache.

4. Purificați întotdeauna adresa URL (URL) vă permite să specificați adresele URL pe care doriți să le ștergeți mereu din cache de fiecare dată când actualizați orice postare sau pagină.

5. Cache șiruri de interogare vă permite să specificați șiruri de interogare pentru memorie în cache.

Salvați și testați, amănunțit! Dezactivați setările dacă observați ceva rupt pe site-ul dvs. web.

Setări ale bazei de date WP Rocket

Setări ale bazei de date WP Rocket

Această secțiune vine cu o serie de setări pentru curățarea și optimizarea WordPress.

1. Post curățare șterge reviziile, schițele automate și postările și paginile șterse. Ștergeți-le dacă nu aveți versiuni vechi de postări (sau postări șterse).

2. Curățarea comentariilor șterge spam-ul și comentariile șterse.

3. Curățarea tranzitorilor șterge datele stocate care plac numerele sociale, dar uneori când tranzitorii expiră, rămân în baza de date și pot fi șterse în siguranță.

4. Curățarea bazei de date optimizează tabelele din baza de date WordPress.

5. Curățare automată. De obicei fac curățări în mod ad-hoc, dar puteți programa și WP Rocket pentru a rula curățări automate ale bazei de date..

În mod ideal, ar trebui să faceți backup pentru baza de date înainte de a rula o curățare, deoarece, odată efectuată optimizarea bazei de date, nu există nicio modalitate de a o anula.

Setări WP Rocket CDN

Setări WP Rocket CDN

Utilizarea unei rețele de livrare de conținut (CDN) înseamnă că toate adresele URL ale fișierelor statice (CSS, JS, imagini) vor fi rescrise în CNAME-urile pe care le furnizați.

1. Activați CDN. Activați acest lucru dacă utilizați o rețea de livrare de conținut. WP Rocket este compatibil cu majoritatea CDN-urilor precum Amazon Cloudfront, MaxCDN, KeyCDN (pe care îl folosesc) și altele. Aflați mai multe despre cum să utilizați WP Rocket cu un CDN

2. CNAME (CNN) CDN. Copiați CNAME (domeniul) oferit de furnizorul dvs. CDN și introduceți-l în CNAME CNN. Aceasta va rescrie toate adresele URL pentru activele dvs. (fișiere statice).

3. Excludeți fișierele vă permite să specificați URL-uri (URL) de fișiere care nu ar trebui să fie furnizate prin CDN.

Salvați și testați, amănunțit! Dezactivați setările dacă observați ceva rupt pe site-ul dvs. web.

Complementele rachetelor WP (Cloudflare)

Complementele rachetelor WP (Cloudflare)

WP Rocket vă permite să integrați contul dvs. Cloudflare cu funcția lor suplimentară.

1. Cheia API globală. În contul din Cloudflare veți găsi cheia API în partea dreaptă sus. Pur și simplu mergeți la profilul dvs. și derulați în jos și veți vedea cheia dvs. API globală. Trebuie doar să copiați și să lipiți acest lucru în WP Rocket.

2. Email-ul contului. Aceasta este adresa de e-mail pe care o utilizați pentru contul dvs. Cloudflare.

3. Domeniul. Acesta este numele dvs. de domeniu, de ex. websitehostingrating.com.

4. Mod de dezvoltare. Activați temporar modul de dezvoltare pe site-ul dvs. web. Această setare se va opri automat după 3 ore. Acest lucru este bun pentru atunci când faceți multe modificări pe site-ul dvs..

5. Setări optime. Îmbunătățește automat configurația Cloudflare pentru viteză, grad de performanță și compatibilitate. Această opțiune activează setările optime pentru Cloudflare.

6. Protocol relativ. Trebuie utilizat doar cu funcția SSL flexibilă a Cloudflare. Adresele URL ale fișierelor statice (CSS, JS, imagini) vor fi rescrise pentru a le folosi // în loc de http: // sau https: //.

Instrumente de rachetă WP

Instrumente de rachetă WP

1. Setări de export vă permite să exportați setările WP Rocket pentru a le utiliza pe un alt site.

2. Setări import vă permite să importați setările pre-configurate WP Rocket.

3. Rollback vă permite să reveniți la o versiune anterioară, dacă o nouă versiune a WP Rocket cauzează probleme.

Configurarea WP Rocket pentru HTTP / 2

HTTP / 2 este o actualizare la HTTP, care există din 1999 pentru a gestiona comunicarea între serverele web și browsere. HTTP / 2 deschide calea pentru încărcarea mai rapidă a paginii printr-o mai bună compresie a datelor, multiplexarea cererilor și alte îmbunătățiri ale vitezei.

Multe servere și browsere au suport pentru HTTP / 2, iar majoritatea gazdelor web, precum SiteGround, acceptă acum HTTP / 2. Acest verificator HTTP / 2 vă spune dacă site-ul dvs. este capabil să utilizeze HTTP / 2.

Dacă site-ul dvs. este capabil să utilizeze HTTP / 2, iată cum puteți configura WP Rocket pentru el.

Concatenarea (combinarea) tuturor fișierelor CSS și JS în cât mai puține fișiere nu este cea mai bună practică pentru HTTP / 2 iar WP Rocket vă recomandă să nu activați concatenarea fișierului în .

Configurarea WP Rocket pentru HTTP / 2

WP Rocket vă recomandă să vă lăsați aceste două cutii necontrolate. Pentru mai multe informații, consultați acest articol despre WP Rocket.

Cum se folosește WP Rocket cu KeyCDN

Configurarea Wet Rocket cu KeyCDN este destul de simplă. (FYI KeyCDN este rețeaua de livrare a conținutului pe care o folosesc și o recomand)

Mai întâi creați o zonă de tragere în KeyCDN. Apoi accesați și verificați opțiunea Activare rețea livrare conținut.

cum să setați racheta wp cu keycdn

Acum, actualizați numele de gazdă Înlocuiește site-ul cu: ”cu URL-ul pe care îl obțineți din tabloul de bord KeyCDN (sub Zonele > URL de zonă pentru zona de tragere creată de dvs. URL-ul va arăta similar cu ceva de genul: lorem-1c6b.kxcdn.com)

În mod alternativ, și opțiunea recomandată, utilizați un CNAME al URL-ului ales (de exemplu https://static.websitehostingrating.com)

Ce gazde web funcționează cu WP Rocket?

WP Rocket este compatibil cu aproape toate gazdele web. Cu toate acestea, unele gazde WordPress, gestionate în special, s-ar putea să nu funcționeze cu WP Rocket. Dacă furnizorul dvs. de găzduire nu este menționat aici mai jos, acest lucru nu înseamnă că nu este compatibil cu WP Rocket. Cel mai bun mod de a fi 100% sigur este să contactați gazda web și să întrebați.

 • Kinsta: Kinsta acceptă doar WP Rocket versiunea 3.0 și o versiune ulterioară. Memorizarea în cache a paginilor WP Rocket este dezactivată automat pentru a preveni conflictele cu memoria cache încorporată Kinsta. Kinsta este un partener oficial al WP Rocket.
 • Motor WP: WP Rocket este singurul plugin de memorie în cache care este permis pe WP Engine. WP Engine este un partener oficial al WP Rocket.
 • SiteGround: WP Rocket este compatibil cu memoria cache statică, dinamică și memcată a SiteGround. SiteGround este un partener oficial al WP Rocket.
 • A2 Gazduire: WP Rocket este complet compatibil cu A2 Hosting. Dar trebuie să instalați WordPress pe site-ul dvs. înainte de a putea instala pluginul WP Rocket. A2 Hosting este partener oficial al WP Rocket.
 • WebHostFace: WebHostFace acceptă (și este partener oficial al) WP Rocket.
 • Savvii: Savvii sprijină (și este partener oficial al) WP Rocket.
 • FastComet: Oferă un pachet special optimizat pentru WordPress și WP Rocket. FastComet este un partener oficial al WP Rocket.
 • Planurile WordPress administrate de Bluehost: Planurile WordPress administrate de Bluehost Configurația lacurilor întrerupe minificarea WP Rocket, deci trebuie să opriți Lăcuirea Bluehost, fie să dezactivați minarea WP Rocket.
 • Cloudways WordPress Gazduire: Când utilizați minarea WP Rocket cu lac de Cloudways, trebuie să creați o regulă de excludere pentru Varnish în setările aplicației Cloudways.
 • Volant: Trebuie să contactați asistența Flywheel și să le cereți să activeze WP Rocket.
 • HostGator a gestionat planurile WordPress: WP Rocket nu este permis pe gazduirea WordPress administrată de HostGator.
 • Sinteză: W3 Total Cache vine preinstalat pe Synthesis, dar poate fi șters și înlocuit cu WP Rocket.
 • WebSavers.ca: WebSavers.ca este un partener oficial al WP Rocket.

Citiți mai multe despre gazda web compatibilă cu WP Rocket pe https://docs.wp-rocket.me/article/670-hosting-compatibility.

Descărcați fișierul meu de configurare WP Rocket

Am făcut foarte ușor să adăugați aceeași configurație Wet Rocket pe care o folosesc aici pe site-ul meu. Pur și simplu descărcați acest fișier de configurare WP Rocket și apoi importați-l în secțiunea Instrumente din administratorul WP Rocket.

descărcare gratuită fișier de configurare wp rachetă

Cumpărați o copie a WP Rocket și apoi mergeți și descărcați fișierul meu de configurare WP Rocket și importați setările exacte pe care le recomand și le folosesc pe acest site.

3. Ajutor pentru rachetă WP & Documentația oficială

Dacă dintr-un motiv sau altul vă confruntați cu WP Rocket, există multe informații utile disponibile pe site-ul WP Rocket. Amintiți-vă că primiți și un an de asistență la achiziționarea dvs..

ajutor rachetă wp

Iată o listă de tutoriale WP Rocket care mi s-au părut cele mai utile:

 • Noțiuni de bază
 • Compatibilitate de găzduire
 • Cum să verificați dacă racheta WP se ascunde în paginile dvs.
 • SSL Cu Wet Rocket
 • Racheta WP cu un CDN
 • Racheta WP cu Cloudflare
 • Rezolvați 500 Eroare server intern
 • Rezolvarea problemelor cu minimizarea
 • Configurare NGINX pentru rachetă WP

Care este experiența dvs. cu utilizarea pluginului de cache WP Rocket pentru WordPress? Am lăsat afară informații cruciale? Mi-ar plăcea să aud totul despre asta în comentariile de mai jos!

Dacă ați găsit util acest tutorial WP Rocket de configurare, împărtășirea acestuia pe social este întotdeauna apreciată.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map