Cum să îți grăbești site-ul WordPress?

Oamenii aleg adesea WordPress pentru proiectele lor web, deoarece este mai ușor de utilizat și necesită mai puțină expertiză tehnică în comparație cu omologii săi. Un utilizator cu cunoștințe limitate sau fără cunoștințe de codificare poate construi și un site folosind platforma, temele și plugin-urile disponibile pentru aproape fiecare nișă.


Dar rularea unui site de succes necesită mai mult decât teme și plugin-uri.

Importanța vitezei WordPress nu poate fi subestimată. Imaginați-vă că vizitați un site și este nevoie de o jumătate de minut pentru a încărca. Problemele și frustrările pe care le poate provoca sunt insuportabile. Acum, ce se întâmplă dacă site-ul dvs. WordPress provoacă aceleași probleme și frustrări vizitatorilor dvs.?

cum să îți grăbești site-ul wordpress

Vizitatorii pe care i-ați dezvoltat de-a lungul timpului și după ce au muncit atât de mult pentru producerea conținutului potrivit și urmând cele mai bune practici de marketing. Că totul se risipește, întrucât șansele sunt foarte subțiri, încât ar reveni vreodată la site-ul tău.

Tot ceea ce poate avea probleme și mizeria poate fi evitat dacă știm cum să ne optimizăm site-ul WordPress. Optimizarea poate părea un pic complexă și s-ar putea să vă dea impresia că va trebui să scrieți multe coduri, dar din fericire nu este cazul.

De fapt, în acest articol, am enumerat doar acele metode care nu necesită nicio codificare sau complexitate. Acestea sunt metode simple, dar eficiente, care vă pot accelera site-ul WordPress.

Intenționăm să acoperim următoarele tehnici din acest articol despre cum puteți accelerarea site-ului WordPress.

 • Web hosting
 • Tema ușoară
 • Caching
 • Compresia Gzip
 • Reducerea CSS și JS
 • Optimizarea bazei de date
 • Optimizarea imaginii
 • Rețea de livrare de conținut (CDN)
 • Cele mai bune practici

Furnizor de gazduire web

Este nevoie de multă considerație atunci când decideți ce companie de găzduire să aleagă să vă găzduiască site-ul.

web hosting

Furnizorul de găzduire pe care îl utilizați are un impact imens asupra performanței generale a site-ului web și nu este diferit în cazul WordPress. Există multe companii de găzduire care oferă hosting optimizat WordPress, care este pre-configurat pentru a rula WordPress fără probleme și rapid.

S-ar putea să obțineți spațiu și lățime de bandă nelimitată de la furnizorul dvs. actual de găzduire partajată, dar aceasta este doar pe o hârtie. În realitate, acest spațiu nelimitat și lățimea de bandă sunt, de asemenea, împărtășite cu sute de site-uri diferite, care au ca rezultat site-uri lente și vulnerabile.

Dacă intenționați să vă conduceți afacerea pe termen lung și doriți în cele din urmă să generați venituri din aceasta, atunci cheltuiți bani pentru un hosting WordPress bun, cum ar fi Cloudways sau Kinsta, care este considerat unul dintre cei mai buni hosting WordPress WordPress.

Cloudways oferă, de asemenea, o stivă de optimizare combinată cu diferite straturi de memorie în cache care ajută la îmbunătățirea timpului de încărcare a paginii; configurare optimizată doar pentru WordPress cu instrumente de memorie în cache (discutate mai târziu în acest articol).

Un alt aspect de căutat este locația centrului de date. Este recomandat să alegeți centrul de date mai aproape de piața dvs. vizată pentru a evita latența și pentru a crește viteza site-ului.

Folosiți o temă rapidă și ușoară

Utilizatorii WordPress au opțiunea de a alege dintre mii de teme disponibile pe internet. Aceste teme pot părea o potrivire perfectă pentru afacerea dvs., dar instalarea lor poate încetini site-ul dvs. web. Acest lucru se datorează faptului că nu toate temele sunt bine codificate și optimizate pentru cele mai bune performanțe.

Teme de la StudioPress pentru copii

Există o serie de teme WordPress cu încărcare rapidă, atât gratuite, cât și plătite.

Astra este o temă ușoară care se desfășoară fără probleme și se încarcă mai repede decât majoritatea temelor de acolo. Este o temă polivalentă care poate fi folosită de bloggeri, agenții și dezvoltatori independenți.

Caching

Caching-ul joacă un rol important în furnizarea rapidă a site-ului WordPress vizitatorilor tăi. Aceasta stochează vizualizarea site-ului dvs. WordPress pentru a evita redarea repetată pentru fiecare utilizator.

Cache-ul se face atât la nivel de server, cât și de client. La nivel de server putem folosi Lac pentru memorie în cache HTTP invers. Un alt instrument folosit în memoria cache a serverului este Nginx care este folosit pentru echilibrarea sarcinii pentru a face față traficului greu.

Un bun plugin de memorie cache WordPress vă poate ajuta în implementarea unui mecanism eficient de memorie în cache pentru site-ul dvs. WordPress.

Briză

Breeze este unul dintre cele mai populare pluginuri de memorie în cache WordPress care acceptă toate componentele principale de memorie în cache.

Plug-ul Breeze

Este ușor și acceptă minificarea, compresia GZIP, memorarea în cache a browserului, baza de date și optimizarea, etc. Acesta este un plugin gratuit ce poate fi descărcat de pe WordPress.org.

Racheta WP

WP Rocket este un plugin de cache larg utilizat pentru site-urile WordPress.

Racheta WP

Pluginul oferă funcții precum memorie în cache a paginilor, compresie GZIP, memorie în cache a browserului, optimizare a bazelor de date și minificare, etc. Pluginul poate fi cumpărat de pe site-ul său oficial.

Compresia Gzip

Cu toții am experimentat o reducere a dimensiunii atunci când un dosar mare este închis. Un concept similar poate fi aplicat și aici folosind GZIP Compression pe site-ul dvs. WordPress.

Acest lucru reduce dimensiunea fișierelor site-ului dvs. web care se încarcă mai rapid la sfârșitul utilizatorului. Se spune că această metodă reduce dimensiunea conținutului site-ului dvs. WordPress cu 70%.

Pentru a aplica compresia GZIP în pluginul Breeze, accesați plugin-uri Opțiuni de bază tab și bifează caseta din fața GZIP Compression și faceți clic pe Salvează modificările să aplice modificările.

Notă: Compresia Gzip poate fi implementată numai dacă este acceptată de serverul dvs..

Reducerea CSS și JS

De obicei, WordPress folosește o mulțime de fișiere CSS. CSS este o foaie de stil care oferă formă și culoare aspectului site-ului. Minimizarea înseamnă a reduce dimensiunea fișierului eliminând spațiile și comentariile utilizate în momentul dezvoltării și dacă la un moment dat site-ul dvs. nu folosește un anumit CSS, nu ar trebui să fie apelat.

Pentru a aplica minarea în Breeze, accesați OPȚIUNI DE BAZĂ și bifează toate casetele pentru HTML, CSS, JS, Inline JS și Inline CSS.

Pe lângă minificare, blocarea CSS de redare ar trebui să fie, de asemenea, evitată. Render care blochează CSS poate încetini redarea corectă a paginii web. Pentru a preveni acest lucru; utilizați un număr mai mic de fișiere CSS și încercați să combinați câteva în unul, dacă este posibil.

Pentru a aplica gruparea în Breeze, accesați OPȚIUNI AVANSATE și bifează ambele casete din fața fișierelor de grup pentru a permite gruparea fișierelor CSS și JS.

Optimizarea bazei de date

În timp, baza de date este înfundată cu tabele inutile și date de la diferite pluginuri. Acest dezordine poate încetini timpul de răspuns al serverului. O curățare regulată a bazei de date poate accelera site-ul dvs. WordPress, deoarece vor exista mai puține întrebări de rulat și o bază de date va fi mai puțin aglomerată.

Dacă utilizați Breeze ca plugin de memorie în cache, atunci puteți găsi o serie de opțiuni pentru a vă optimiza baza de date din interior Bază de date fila pluginului. Puteți să selectați toate opțiunile sau să le alegeți doar pe cele selectate bifând caseta din fața ei.

Optimizarea imaginii

Un site web este incomplet cu imagini. Unii folosesc mai puțin în timp ce alții folosesc o mulțime de imagini în funcție de tipul site-ului web. Imaginile pot încetini site-urile WordPress pe măsură ce își iau timp pentru a descărca și a face o redare. Pentru a rezolva aceste probleme, avem disponibile plugin-uri grozave care optimizează imaginile prin reducerea dimensiunilor și păstrarea calității ridicate.

Compresia imaginilor Smush

Fost cunoscut sub numele de Smush, este un plugin de compresie a imaginii.

smush plugin

După instalare, pluginul rulează o scanare automată și începe să comprimeze imaginile existente pe site-ul dvs. Acesta optimizează imaginile în vrac și comprimă automat imaginile noi fiind încărcate pe site-ul WordPress.

WP Compress

WP Compress este un alt plugin excelent pentru optimizarea imaginilor.

plugin de compresie wp

Mecanismul lor avansat de compresie are trei niveluri de optimizare, ceea ce vă economisește cu adevărat fiecare ultim spațiu. Acest plugin este foarte ușor de utilizat și are, de asemenea, opțiuni de redimensionare.

Rețea de livrare de conținut (CDN)

Un instrument indispensabil în special pentru acele site-uri WordPress care au o audiență globală. Un CDN funcționează ca memoria cache și păstrează o copie a site-ului dvs. în rețeaua sa răspândită peste tot în lume. Acest lucru asigură livrarea rapidă a conținutului atât static, cât și dinamic al site-ului dvs. web, chiar și persoanelor care navighează departe de locația serverului găzduit.

CDN are multe avantaje și alegerea CDN-ului potrivit nu este o sarcină ușoară. Pentru a selecta CDN-ul potrivit, este recomandabil să verificați performanța sa în scenarii reale de lucru, iar evaluarea comparativă a CDN este cea mai bună metodă de a verifica acest lucru.

Alte bune practici

Este o practică bună să rulați o scanare completă a site-ului dvs. WordPress folosind orice plugin de securitate bun, precum Sucuri sau MalCare.

Acest lucru elimină malware și scripturi proaste care pot provoca probleme de performanță pe site-ul dvs. WordPress. De asemenea, în timp ce instalați orice plugin nou, asigurați-vă că verificați compatibilitatea acestuia și ultima actualizare. Dacă nu este actualizat frecvent de dezvoltatorii săi, atunci încearcă să cauți alternativele sale.

Verificați configurația dvs. actuală WordPress pentru pluginuri și teme învechite, deoarece acestea pot cauza probleme de performanță și securitate. Asigurați-vă că actualizați frecvent și luați o copie de rezervă completă înainte de fiecare actualizare majoră.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map