Començar un lloc web de WordPress no és inherentment difícil. Tot i això, hi ha moltes coses sobre WordPress que molts propietaris de llocs web no entendran fins que no l’utilitzin des de fa temps.


Almenys així va funcionar per a mi.

Quan voleu crear un lloc web amb el sistema de gestió de contingut (CMS) més popular, flexible i fàcil d’utilitzar del món, heu de començar amb una idea. D’aquí sorgeixen coses com:

 • Nom de domini. Compra el nom de domini del lloc web (conegut, també, l’adreça del lloc web).
 • Proveïdor d’allotjament. Trieu un proveïdor d’allotjament que allotgi els fitxers del vostre lloc web.
 • Instal·lació de WordPress. Instal·leu WordPress al vostre lloc web. Per exemple, SiteGround facilita la instal·lació de WordPress.

En definitiva, tot això és necessari per establir les bases d’un bon lloc web. Tanmateix, com a propietari del lloc web de WordPress, haureu de complementar el disseny general bàsic del vostre lloc amb un tema de WordPress i implementar una funcionalitat addicional amb plugins de WordPress..

De vegades, això significa utilitzar els temes i complements gratuïts disponibles per als usuaris de WordPress

Però val la pena utilitzar els complements gratuïts de WordPress?

Avui us proporcionaré una breu visió general de què és un plugin de WordPress, on trobar-los per al vostre lloc web i com saber si val la pena utilitzar un complement gratuït.

Què és un complement de WordPress?

Segons el WordPress Codex, els plugins ofereixen llocs web que normalment són lleugers i flexibles, funcionalitat personalitzada millorada, per satisfer les necessitats individuals del propietari d’un lloc web..

Els complements de WordPress són peces de programari amb funcions personalitzades que permeten una nova funció al vostre lloc web o fan que el vostre lloc web realitzi una funció específica (com ara afegir un formulari de contacte o bloquejar el correu brossa).

Els complements de WordPress s’escriuen en un llenguatge de programació PHP i s’integren perfectament al nucli de WordPress. A més, faciliten que els propietaris de llocs web de tots els nivells puguin afegir funcions als seus llocs web sense haver d’entendre la complexa naturalesa del codi..

Complements de WordPress gratuïts: Repositori de WordPressRepositori de WordPress i troba tones de plugins gratuïts.

Hi ha literalment milers de complements de WordPress disponibles al Repositori oficial de WordPress. De fet, a partir d’ara, n’hi ha 51.090 plugins de WordPress gratuïts per triar. Ara, per descomptat, mai no necessitareu tants plugins al vostre lloc web.

Això és degut a que molts plugins ofereixen funcions molt similars. És per això que heu de fer la vostra recerca i escollir-ne la més adequada per a les vostres necessitats específiques.

On trobar complements de WordPress

A més del dipòsit de WordPress, molts mercats de tercers ofereixen complements gratuïts i premium als usuaris de WordPress. Per tant, és difícil dur a l’abast dels milers d’opcions i prendre una decisió.

La bona notícia és que, tanmateix, hi ha tants complements gratuïts de WordPress de gran qualitat que triar que invertir en un complement premium no sempre és l’única opció. De fet, alguns complements gratuïts allà superen amb escreix els competidors premium que li permeten gastar diners en altres llocs.

Però, on és el millor lloc per trobar complements gratuïts de WordPress?

Bé, la resposta a això no és fàcil. Tot i que el Repositori de WordPress ofereix moltes opcions, també hi ha algunes empreses i desenvolupadors de tercers increïbles que ofereixen plugins de WordPress de primera qualitat als propietaris de llocs web de forma gratuïta..

És per això que, en comptes d’enumerar tots els llocs on podeu trobar un complement gratuït de WordPress, us proposaré alguns consells per saber quan heu de tirar endavant i instal·lar un complement gratuït de WordPress al vostre lloc web i quan cal ser prudent, no importa. d’on ve.

Consells per triar un complement gratuït de WordPress

1. Si surt del repositori .. És bo

Plugins gratuïts de WordPress: Complements d’exemple del repositori de WordPressHi ha plugins gratuïts per a qualsevol disseny i funcionalitat; només cal trobar-los.

Està bé, sé que ja he dit que hi ha algunes companyies de tercers grans i desenvolupadors de complements que proporcionen complements gratuïts d’alta qualitat als propietaris de llocs web. I, segueixo estant al respecte.

Tanmateix, si realment voleu assegurar-vos que el vostre complement gratuït és bo, obteniu-lo des del Repositori oficial de WordPress. El directori de complements de WordPress.org no permet incloure cap plugin gratuït de WordPress.

De fet, tenen un procés de cribratge molt estricte dissenyat per protegir els propietaris de llocs web de complements inflables, mal codificats i vulnerables que causen estralls als llocs web.

2. Garantir la qualitat del codi

Complements gratuïts de WordPress: codi netWPMU DEV és una font fiable de contingut i complements de WordPress.

Això pot ser difícil si decidiu utilitzar un complement que prové d’una font diferent del directori dels complements de WordPress. Això es deu al fet que qualsevol persona pot afirmar que el seu complement està “codificat net”, “lliure de flors” i “fiable d’utilitzar”.

Però la veritat és que hi ha tones de plugins gratuïts allà que estan mal codificats per desenvolupadors de connectors sense experiència. Pitjor encara, n’hi ha alguns que estan destinats a exposar el vostre lloc web a pirates informàtics i programari maliciós, posant en risc el vostre lloc web.

Una de les millors maneres d’assegurar-vos que el vostre plugin gratuït sigui segur d’utilitzar és fer algunes investigacions sobre el desenvolupador de complements. Si el desenvolupador té una presència sòlida a la comunitat de WordPress, dirigeix ​​un conegut lloc web de WordPress, té anys d’experiència en el desenvolupament de complements i té proves socials dels usuaris existents, probablement sigui segur d’utilitzar-lo..

3. Comproveu les estadístiques

Complements de WordPress gratuïts: estadístiques de JetpackEl popular (i gratuït) complement Jetpack compta amb més de 3 milions d’usuaris actius.

Hi ha diverses estadístiques que podeu comprovar a l’hora d’escollir un complement gratuït de WordPress per al vostre lloc web:

 • Última actualització. Assegureu-vos que el connector s’ha actualitzat durant els darrers 6 mesos. Els plugins no actualitzats poden tenir errors en la qual cosa pot fer que el vostre lloc sigui vulnerable. A més, pot ser que una actualització a la vostra versió de WordPress no funcioni bé amb un complement desfasat.
 • Instal·lacions actives. Com més gent utilitzi activament un connector, menys probabilitat causar problemes. Per exemple,
  Yoast té més de 3 milions d’instal·lacions.
 • Versió de WordPress. Igual que triar un complement actualitzat, és important que el plugin funcioni bé amb la versió més actualitzada de WordPress.
 • Valoracions. La prova social pot (i possiblement hauria de) influir en les opcions de complements.

Complements de WordPress gratuïts: estadístiques de Jetpack: valoracionsS’ha de tenir en compte les valoracions a l’hora d’escollir un complement gratuït.

4. Cerqueu ajuda

Plugins gratuïts de WordPress - Fòrum de suport de JetpackEl fòrum d’assistència de Jetpack sempre està animat amb l’activitat.

Una cosa amb la qual sempre no hi arriben els complements gratuïts és el suport. Al cap i a la fi, si no pagueu per un complement, no hi ha cap obligació per part del desenvolupador de proporcionar cap tipus de suport. Tot i això, això no significa que el suport no sigui necessari. Si teniu problemes amb el vostre complement, us convé que algú us ajudi.

Qualsevol complement de gran qualitat tindrà algun tipus de suport al seu lloc. Normalment, els complements gratuïts tenen un fòrum de suport. Tot i això, hi ha desenvolupadors de complements que us ajudaran directament. A més, algunes empreses de tercers disposen d’equips de suport que us ajudaran, fins i tot amb els seus plugins gratuïts.

5. Prova la velocitat del lloc

Complements de WordPress gratuïts: monitor de consultesFeu servir el complement Query Monitor per avaluar els efectes dels plugins gratuïts al vostre lloc web.

Per assegurar-vos que el connector gratuït que utilitzeu al vostre lloc web és realment lleuger, és important mesurar la velocitat i el rendiment del lloc tant abans com després i la instal·leu. Aquí hi ha algunes maneres fantàstiques de fer-ho:

 • Utilitzeu una eina en línia com Pingdom o GTmetrix
 • Utilitzeu el complement Query Monitor
 • Prova una nova instal·lació de complements en un entorn de prova

Pensaments finals

Al final, no hi ha cap raó per la qual no heu d’utilitzar plugins gratuïts al vostre lloc web de WordPress. Hi ha moltes persones fiables que ofereixen funcions suficients que no hauríeu de gastar els vostres diners en efectiu guanyat en un complement premium “només perquè”.

Dit això, sens dubte heu de prendre les precaucions per instal·lar un connector gratuït al vostre lloc web. Especialment si no prové del repositori de confiança de WordPress. I fins i tot aleshores, els complements no actualitzats, no compatibles, s’han d’utilitzar amb precaució.

En total, si esteu atent als meus consells i feu les vostres investigacions, us trobareu amb un arsenal de complements gratuïts de WordPress d’alta qualitat que satisfan les vostres necessitats..

Quina és la vostra experiència amb l’ús de complements gratuïts de WordPress? He deixat fora un consell crucial per decidir si val la pena utilitzar un complement gratuït o no? M’agradaria sentir-ho tot sobre els comentaris que es mostren a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me