Com instal·lar i configurar el coet WP (amb configuració recomanada)

No és frustrant quan feu clic en un lloc web, espereu i espereu el que sent com els eons, i feu clic al botó enrere per frustració. La veritat és que hi ha molt poc que molesta als visitants del lloc més que una lloc web de càrrega lenta i aquí és on Coet WP entra


Un estudi de Forrester Consulting afirma que “El 47% dels consumidors espera que es carregui una pàgina web en dos segons o menys”.

El trist és que molts propietaris de llocs web no s’adonen que un lloc web de càrrega lenta no només frustra els inferns de la gent, sinó que també pot afectar negativament els vostres rànquings i tenir un impacte en els ingressos de la línia de fons.!

El més bo és que hi ha maneres d’accelerar el temps de càrrega d’un lloc web, sobretot si el lloc web està alimentat per WordPress. Perquè aquí us explicaré com començar Coet WP (i sí, és un complement que utilitzo per accelerar el meu lloc web).

com instal·lar i configurar el coet wp amb la configuració recomanada

Aquí teniu el que aprendreu en aquest post:

Què és WP Rocket?

WP Rocket és un complement de memòria caché de WordPress que és extremadament eficaç per agilitar el temps de càrrega del vostre lloc web.

Plugin de caché de coets WP

Plans i preus WP Rocket:

 • 49 $ / any – Un any de suport i actualitzacions de 1 lloc web.
 • 99 $ / any – Un any de suport i actualitzacions de 3 llocs web.
 • 249 dòlars / any – Un any de suport i actualitzacions de llocs web il·limitats.

A diferència de la majoria dels altres plugins de memòria cau de WordPress, que són notoris per estar farcits d’opcions i configuracions confuses. Obteniu més informació sobre WP Rocket i esbrineu quines són algunes de les millors alternatives gratuïtes a WP Rocket.

1. Baixeu & Instal·leu WP Rocket

Primer, dirigiu-vos a la secció Web del WP Rocket i compra el complement WordPress.

Trieu el pla que us resulti millor i realitzeu els passos necessaris per fer la vostra comanda.

A continuació, se us enviarà un correu electrònic amb informació d’inici de sessió al vostre compte a wp-rocket.me. Aneu i inicieu la sessió i, a “El meu compte”, trobareu l’enllaç de descàrrega. Baixeu i deseu el fitxer zip al vostre ordinador.

descarregar coet wp

A continuació, inicieu la sessió al vostre lloc de WordPress i dirigiu-vos a Connectors.> Afegir nou -> Pengeu el complement.

Simplement pengeu i instal·leu la versió del fitxer zip de WP Rocket.

instal·leu el coet wp

Finalment, vés i activa WP Rocket i ara s’instal·la el connector. Visca!

2. WP Rocket Millor & Configuració recomanada

Ara és hora de configurar WP Rocket segons la configuració recomanada.

Primer, vés a Configuració:> WP Rocket i se us dirigirà a la pàgina de configuració del connector. Hi ha 10 pestanyes o seccions que haureu de configurar i modificar la configuració de:

 1. (pestanya predeterminada)
 • Bonus:
 • Bonus:
 • Bonus:
 • Bonus:

Ara anem a configurar la configuració recomanada per a WP Rocket, per a cadascuna de les 10 seccions.

WP Rocket Dashboard

wp coet taula

El Tauler de control us proporciona informació sobre la vostra llicència i la seva caducitat. També podeu optar per ser un Prova de coets (programa de proves beta) i Anàlisi de coets (permet que WP Rocket recopili dades de manera anònima). Aquí també trobareu enllaços per donar suport i preguntes més freqüents sobre WP Rocket.

Al Tauler de comandament podeu Elimineu tots els fitxers caché (recomanat fer-ho quan hagis configurat la configuració del coet WP), Inicia la càrrega prèvia de la memòria cau (genera una memòria cau per a la pàgina d’inici i tots els enllaços interns a la pàgina principal) i Neteja de l’opcache Contingut (elimina l’OPcahce que evita problemes quan actualitzeu el connector WP Rocket).

Configuració de la memòria cau de coets WP

Configuració de la memòria cau de coets wp

1. Habilita la memòria cau per a dispositius mòbils s’hauria d’activar ja que permet la memòria cau de dispositius mòbils i fa que el vostre lloc web sigui més fàcil per a mòbils.

Seleccioneu també Fitxers de memòria cau separats per a dispositius mòbils. Perquè el caché mòbil de WP Rocket funciona amb més seguretat amb les dues opcions activades. En cas de dubte, conserveu les dues coses.

2. Habilita la memòria cau per als usuaris que inicien la sessió de WordPress, només es recomana que s’hagi activat quan teniu un lloc de membres o similar quan els usuaris han d’iniciar sessió per veure contingut.

3. Durada de vida del cau es defineix automàticament a 10 hores i això significa que els fitxers en cau són eliminats automàticament al cap de 10 hores abans de tornar-se a crear. Si rarament actualitzeu el lloc o teniu molt contingut estàtic, podeu augmentar-lo.

Desa i prova, a fons! Desactiva la configuració si detectes alguna cosa trencada al lloc web.

WP Rocket CSS & Configuració d’optimització d’arxius JS

Configuració d'optimització de fitxers WP Rocket CSS i JS

Minimització d’arxius redueix les mides del fitxer i pot millorar el temps de càrrega. Minification elimina espais i comentaris dels fitxers estàtics, permet als navegadors i motors de cerca processar més ràpidament els fitxers HTML, CSS i JavaScript.

Combinant fitxers concatena els fitxers en grups més petits per tal d’assegurar la compatibilitat del tema / plugin i un millor rendiment. Tanmateix, no es recomana forçar la concatenació en un sol fitxer, ja que els navegadors baixen fins a 6 fitxers més petits en paral·lel que 1-2 fitxers grans.

Si es combina la combinació de CSS i JS en menys fitxers, es considera una bona pràctica en HTTP / 1, que no necessàriament passa amb HTTP / 2. Si el vostre lloc funciona amb HTTP / 2, aquí teniu les coses que heu de tenir en compte quan .

1. Minimitzar els fitxers HTML eliminarà l’espai en blanc i els comentaris per reduir la mida de les pàgines web del vostre lloc.

2. Combina fitxers de fonts de Google reduirà el nombre de peticions HTTP (especialment si utilitzeu diversos tipus de lletra).

3. Elimineu les cadenes de consulta a partir de recursos estàtics poden millorar el grau de rendiment a GT Metrix. Aquesta configuració elimina la cadena de consulta de la versió dels fitxers estàtics (per exemple, style.css? Ver = 1.0) i la codifica en el nom del fitxer (per exemple, style-1-0.css).

4. Minimitzar els fitxers CSS eliminarà l’espai en blanc i els comentaris per reduir la mida del fitxer dels fulls d’estils.

5. Combina fitxers CSS fusiona tots els fitxers en un sol fitxer, la qual cosa reduirà el nombre de peticions HTTP. No es recomana si el vostre lloc utilitza HTTP / 2.

Important: Això podria trencar les coses! Si detecteu algun error al vostre lloc web després d’haver activat aquesta configuració, només el voleu desactivar i el vostre lloc tornarà a la normalitat..

6. Optimitzeu l’entrega de CSS elimina els CSS que bloquegen la renderització al vostre lloc web per obtenir un temps de càrrega més ràpid percebut. Això vol dir que es començarà a carregar la vostra pàgina sense estils CSS i això té en compte que Google PageSpeed ​​Insights té en compte a l’hora de “puntuar” la velocitat de la pàgina..

Ruta crítica CSS significa que la vostra pàgina es començarà a carregar sense tots els seus estils CSS. Això vol dir que pot semblar una mica estrany durant uns instants mentre carregueu.

A això s’anomena FOUC (flaix de contingut no estilat). Per evitar-ho, heu d’utilitzar el que s’anomena Critical Path CSS. Això significa que el CSS del contingut que es troba a la part superior de la pàgina s’ha de situar directament a l’HTML per evitar el FOUC mentre es carrega la pàgina..

Per generar CSS de ruta crítica podeu utilitzar aquesta eina Generador de CSS de ruta crítica.

7. Minimitzar els fitxers JavaScript elimineu els espais en blanc i els comentaris per reduir la mida dels fitxers JS.

8. Combina fitxers JavaScript combinar la informació de JavaScript del vostre lloc menys fitxers, reduint les sol·licituds HTTP. No es recomana si el vostre lloc utilitza HTTP / 2.

Important: Això podria trencar les coses! Si detecteu algun error al vostre lloc web després d’haver activat aquesta configuració, desactiveu-lo de nou i el vostre lloc tornarà a la normalitat..

9. Carregueu JavaScript diferit elimina el rendiment de bloqueig JS al vostre lloc i pot millorar el temps de càrrega. És una cosa que Google PageSpeed ​​Insights té en compte a l’hora de “puntuar” la velocitat de la pàgina.

10. Mode segur per a JQuery garanteix el suport per a les referències de jQuery en línia de temes i complements carregant jQuery a la part superior del document com a script de bloqueig de renders.

Desa i prova, a fons! Desactiva la configuració si detectes alguna cosa trencada al lloc web.

Configuració dels suports per a coets WP

Configuració dels suports per a coets wp

1. Imatges de càrrega deixadesa vol dir que les imatges no es carregaran a mesura que entrin (o estiguin a punt d’entrar) a la visualització, és a dir, només es carregaran quan l’usuari es desplaci per la pàgina. La càrrega ràpida redueix el nombre de sol·licituds HTTP que poden millorar els temps de càrrega.

(De vegades desactivo les càrregues mandroses d’imatges, només perquè quan està activada la càrrega mandrosa, els enllaços d’ancoratge que apunten cap a una posició per sota d’una imatge carregada mandrosa es desplacen cap a la posició incorrecta de la pàgina web)

2. Carrega peremits iframes i vídeos vol dir que els iframes i els vídeos només es carregaran a mesura que entren (o estan a punt d’entrar) a la visualització, és a dir, només es carregaran quan l’usuari es desplaci per la pàgina. La càrrega ràpida redueix el nombre de sol·licituds HTTP que poden millorar els temps de càrrega.

3. Substituïu el iframe de YouTube per la imatge prèvia pot millorar significativament el temps de càrrega si teniu molts vídeos de YouTube en una pàgina.

Es pot desactivar la descàrrega tardada en pàgines / publicacions individuals (trobareu aquesta configuració a la barra lateral de la publicació / de la pàgina)

4. Desactiva Emoji hauria d’estar desactivat perquè s’ha d’utilitzar l’emoji predeterminat del navegador dels visitants en lloc de carregar emoji des de WordPress.org. La desactivació de la memòria cau emoji redueix el nombre de peticions HTTP que poden millorar els temps de càrrega.

6. incrustacions de WordPress hauria d’estar desactivat perquè impedeix que altres persones incrustin contingut al vostre lloc, també impedeix que incloeu contingut d’altres llocs i elimineu les sol·licituds de JavaScript relacionades amb les incrustacions de WordPress.

Desa i prova, a fons! Desactiva la configuració si detectes alguna cosa trencada al lloc web.

Configuració de precàrrega de coets WP

Configuració de precàrrega de coets wp

1. Precàrrega del mapa del lloc utilitza tots els URL del mapa del lloc XML per a la càrrega prèvia quan la vida útil de la memòria cau ha caducat i s’ha esborrat tota la memòria cau.

2. Mapa del lloc web SEO de Yoast. WP Rocket detectarà automàticament mapes de lloc XML generats pel connector SEO de Yoast. Podeu consultar l’opció de pre-carregar-la.

3. Precarregueu el bot només s’ha d’activar i utilitzar en servidors amb un bon rendiment. Un cop activat, s’activa automàticament després d’afegir o actualitzar contingut al vostre lloc web. Canvieu a Manual si això provoca problemes d’ús o de rendiment de la CPU elevats.

Quan escriu o actualitza una publicació o pàgina nova, WP Rocket neteja automàticament la memòria cau per aquell contingut específic i qualsevol altre contingut relacionat amb ell. El bot de precàrrega rastrejarà aquests URL per regenerar la memòria cau immediatament.

4. Preveure peticions DNS permet que la resolució del nom de domini es faci en paral·lel amb (en lloc de ser en sèrie amb) la obtenció del contingut de la pàgina real.

Podeu especificar allotjaments externs (com //fonts.googleapis.com) & //maxcdn.bootstrapcdn.com) que s’ha de preparar prèviament, ja que la configuració prèvia del DNS pot fer que els fitxers externs es carreguin més ràpidament, especialment a les xarxes mòbils.

Els URL més comuns que es poden preparar prèviament són:

 • //maxcdn.bootstrapcdn.com
 • //platform.twitter.com
 • //s3.amazonaws.com
 • //ajax.googleapis.com
 • //cdnjs.cloudflare.com
 • //netdna.bootstrapcdn.com
 • //fonts.googleapis.com
 • //connect.facebook.net
 • //www.google-analytics.com
 • //www.googletagmanager.com
 • //maps.google.com

Desa i prova, a fons! Desactiva la configuració si detectes alguna cosa trencada al lloc web.

Configuració de regles avançades del coet WP Rocket

Configuració dels fitxers estàtics del fusell WP

Aquesta configuració serveix per a la gestió avançada de la memòria cau, normalment per excloure les pàgines de carretons i caixes en llocs de comerç electrònic.

1. Mai cau URL (s) de memòria cau us permet especificar URL de pàgines o publicacions que mai no s’han d’introduir en memòria cau.

2. No emmagatzeneu mai les galetes de memòria cau us permet especificar els ID de les galetes que, quan s’instal·len al navegador del visitant, haurien d’evitar que es pengés en memòria cau una pàgina.

3. No emmagatzemeu mai la memòria cau als agents d’usuari us permet especificar cadenes d’agent d’usuari que mai han de veure pàgines en memòria cau.

4. Netegeu sempre l’URL (s) us permet especificar els URL que sempre voleu esborrar de la memòria cau sempre que actualitzeu qualsevol publicació o pàgina.

5. Cadena de consulta de la memòria cau us permet especificar les cadenes de consulta per a la memòria cau.

Desa i prova, a fons! Desactiva la configuració si detectes alguna cosa trencada al lloc web.

Configuració de la base de dades Wet Rocket

Configuració de la base de dades Wet Rocket

Aquesta secció inclou una àmplia configuració per netejar i optimitzar WordPress.

1. Neteja de missatges suprimeix les revisions, els esborranys automàtics i les publicacions i les pàgines que es treuen. Elimineu-les a menys que tingueu versions antigues de publicacions (o publicacions suprimides).

2. Neteja de comentaris suprimeix el correu brossa i els comentaris esborrats.

Neteja de trànsits suprimeix les dades emmagatzemades que els agraden els recomptes socials, però de vegades quan els transitors caduquen, queden a la base de dades i es poden eliminar.

4. Neteja de bases de dades optimitza les taules de la base de dades de WordPress.

5. Neteja automàtica. Normalment faig netejes de manera ad hoc, però també podeu programar WP Rocket per executar netejes automatitzades de la vostra base de dades..

L’ideal seria que haguéssiu fet una còpia de seguretat de la base de dades abans d’executar una neteja, ja que un cop realitzada l’optimització de la base de dades, no hi ha manera de desfer-la.

Configuració WP Rocket CDN

Configuració WP Rocket CDN

L’ús d’una xarxa de lliurament de contingut (CDN) significa que tots els URL de fitxers estàtics (CSS, JS, imatges) es reescriran a la CNAME (s) que proporcioneu..

1. Habilita el CDN. Habiliteu-ho si utilitzeu una xarxa de lliurament de contingut. WP Rocket és compatible amb la majoria de CDN com Amazon Cloudfront, MaxCDN, KeyCDN (que estic utilitzant) i altres. Obteniu més informació sobre com utilitzar WP Rocket amb un CDN

2. CNAME (s) CDN. Copieu el CNAME (domini) que us ha proporcionat el proveïdor de CDN i introduïu-lo al CDN CNAME. Això reescriurà tots els URL del vostre recurs (fitxers estàtics).

3. Exclusió de fitxers us permet especificar URL (s) de fitxers que no han de ser publicats mitjançant CDN.

Desa i prova, a fons! Desactiva la configuració si detectes alguna cosa trencada al lloc web.

Complements de coets WP (Cloudflare)

Complements de coets WP (Cloudflare)

WP Rocket us permet integrar el vostre compte Cloudflare amb la seva funció addicional.

1. Clau de l’API global. Trobareu la clau API a la part superior dreta del vostre compte Cloudflare. Simplement aneu al vostre perfil i desplaceu-vos cap avall i veureu la vostra clau d’API global. Només heu de copiar i enganxar això a WP Rocket.

2. Correu electrònic del compte. Aquesta és l’adreça de correu electrònic que utilitzeu per al vostre compte Cloudflare.

3. Domini. Aquest és el vostre nom de domini, per exemple, lloc webhostingrating.com.

4. Mode de desenvolupament. Activeu temporalment el mode de desenvolupament al vostre lloc web. Aquesta configuració s’apagarà automàticament al cap de tres hores. Això és bo per a fer canvis al vostre lloc.

5. Configuració òptima. Millora automàticament la configuració de Cloudflare per obtenir velocitat, grau de rendiment i compatibilitat. Aquesta opció activa la configuració òptima de Cloudflare.

6. Protocol relatiu. Només s’ha d’utilitzar amb la funció SSL flexible de Cloudflare. Els URL dels fitxers estàtics (CSS, JS, imatges) es reescriran per utilitzar // en lloc de http: // o https: //.

Eines per a coets WP

Eines per a coets WP

1. Configuració d’exportació us permet exportar la configuració del coet WP per utilitzar-la en un altre lloc.

2. Configuració d’importació us permet importar els paràmetres preconfigurats del coet WP.

3. Rollback et permet tornar a una versió anterior, si una nova versió de WP Rocket causa problemes.

Configuració del coet WP per a HTTP / 2

HTTP / 2 és una actualització a l’HTTP que hi ha des del 1999 per gestionar la comunicació entre servidors web i navegadors. HTTP / 2 obre el camí per a càrregues de pàgines més ràpides mitjançant una millor compressió de dades, multiplexació de sol·licituds i altres millores de velocitat.

Molts servidors i navegadors tenen suport per a HTTP / 2, i la majoria dels amfitrions web, com SiteGround, ara admeten HTTP / 2. Aquest verificador HTTP / 2 us indica si el vostre lloc pot utilitzar HTTP / 2.

Si el vostre lloc és capaç d’utilitzar HTTP / 2, aquí teniu la forma de configurar WP Rocket per a això.

Concatenar (combinar) tots els fitxers CSS i JS en el mínim de fitxers possible no és la millor pràctica per a HTTP / 2 i WP Rocket us recomana no activeu la concatenació de fitxers a la .

Configuració del coet WP per a HTTP / 2

WP Rocket us recomana deixeu aquestes dues caselles sense marcar. Per a més informació, vegeu aquest article sobre WP Rocket.

Com utilitzar WP Rocket amb KeyCDN

La configuració de WP Rocket amb KeyCDN és bastant senzilla. (FYI KeyCDN és la xarxa de lliurament de contingut que faig servir i recomano)

Primer, creeu una zona d’atracció a KeyCDN. A continuació, aneu a i comproveu l’opció Habilita la xarxa de lliurament de contingut.

com configurar un coet wp amb keycdn

Ara, actualitzeu el nom d’amfitrió Reemplaça el lloc amb: “amb l’URL que obteniu del tauler de comandament de KeyCDN (a Zones > URL de zona per a la zona d’atracció que heu creat. L’URL serà similar a una cosa així com: lorem-1c6b.kxcdn.com)

De forma alternativa, i l’opció recomanada, utilitzeu un CNAME de l’URL que trieu (per exemple, https://static.websitehostingrating.com)

Què amfitrions web funcionen amb WP Rocket?

WP Rocket és compatible amb gairebé tots els servidors web. Tot i que alguns hostes de WordPress, especialment gestionats, poden no funcionar amb WP Rocket. Si el proveïdor d’allotjament no apareix aquí a continuació, això no vol dir que no sigui compatible amb WP Rocket. La millor manera d’estar 100% segur és contactar amb el vostre host web i preguntar.

 • Kinsta: Kinsta només admet WP Rocket versió 3.0 i superior. La memòria cau de pàgines de WP Rocket està desactivada automàticament per evitar conflictes amb la memòria cau integrada de Kinsta. Kinsta és soci oficial de WP Rocket.
 • Motor WP: WP Rocket és l’únic complement de memòria cau que està permès en WP Engine. WP Engine és soci oficial de WP Rocket.
 • SiteGround: WP Rocket és compatible amb la memòria cau estàtica, dinàmica i emmagatzemada de SiteGround. SiteGround és soci oficial de WP Rocket.
 • A2 Hosting: WP Rocket és totalment compatible amb A2 Hosting. Però abans haureu d’instal·lar WordPress al vostre lloc abans d’instal·lar el connector WP Rocket. A2 Hosting és soci oficial de WP Rocket.
 • WebHostFace: WebHostFace admet (i és soci oficial de) WP Rocket.
 • Savvii: Savvii dóna suport (i és soci oficial de) WP Rocket.
 • FastComet: Ofereix un paquet específicament optimitzat per a WordPress i WP Rocket. FastComet és soci oficial de WP Rocket.
 • Planes de WordPress gestionats per Bluehost: Els plans de WordPress gestionats per Bluehost La configuració del vernís trenca la minificació de WP Rocket, de manera que heu de desactivar el vernís de Bluehost o bé desactivar la minificació de WP Rocket.
 • Cloudways Hosting WordPress: Quan utilitzeu la minificació de WP Rocket amb Cloudways ‘Varnish, heu de crear una regla d’exclusió per a vernís a la configuració de l’aplicació Cloudways..
 • Volant: Heu de contactar amb l’assistència de Flywheel i demanar-los que activen WP Rocket.
 • HostGator va gestionar els plans de WordPress: WP Rocket no està permès a l’allotjament de WordPress gestionat per HostGator.
 • Síntesi: El W3 Total Cache ve preinstal·lat a Syntesis, però es pot suprimir i reemplaçar per WP Rocket.
 • WebSavers.ca: WebSavers.ca és soci oficial de WP Rocket.

Més informació sobre l’amfitrió web compatible amb WP Rocket a https://docs.wp-rocket.me/article/670-hosting-compatibility.

Baixeu el meu fitxer de configuració del coet WP

He facilitat afegir la mateixa configuració de coets WP que he utilitzat aquí al meu lloc. Simplement descarregueu aquest fitxer de configuració de WP Rocket i importeu-lo a la secció Eines de l’administrador WP Rocket.

descàrrega de fitxers de configuració de coets wp gratuïts

Compra una còpia de WP Rocket i, a continuació, descarrega el meu fitxer de configuració WP Rocket i importa la configuració exacta que recomano i faig servir en aquest lloc..

3. Ajuda de coets WP & Documentació oficial

Si per un motiu o altre problema tens problemes amb WP Rocket, hi ha molta informació útil disponible al lloc web de WP Rocket. Recordeu que també rebreu un any de suport amb la compra.

ajuda de coets wp

Aquí teniu una llista de tutorials WP Rocket que m’han servit de més ajuda:

 • Començant
 • Compatibilitat de hosting
 • Com comprovar si el Wet Rocket és a la memòria cau de les vostres pàgines
 • SSL Amb WP Rocket
 • Rocket WP amb un CDN
 • Rocket WP amb Cloudflare
 • Resol 500 errors de servidor intern
 • Resolució de problemes amb minificació
 • Configuració NGINX per a coet WP

Quina és la vostra experiència amb l’ús del complement de memòria cau WP Rocket per a WordPress? He deixat fora alguna informació crucial? M’agradaria sentir-ho tot sobre els comentaris que es mostren a continuació!

Si heu trobat útil aquest tutorial de configuració del coet de WP, compartir-lo en social sempre és útil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map