Com accelerar el vostre lloc de WordPress?

Les persones solen triar WordPress per als seus projectes web, ja que és més fàcil d’utilitzar i requereix menys experiència tècnica en comparació amb els seus homòlegs. Un usuari amb un coneixement limitat o sense coneixements de codificació també pot crear un lloc mitjançant la plataforma, els temes i els plugins disponibles per a gairebé tots els nínxols..


Però executar un lloc amb èxit requereix més que simples temes i complements.

No es pot subratllar la importància de la velocitat de WordPress. Imagineu-vos que esteu visitant un lloc i trigueu mig minut a carregar-vos. Els problemes i la frustració que pot causar són insuportables. Ara, què passa si el vostre lloc de WordPress causa els mateixos problemes i frustracions als vostres visitants?

com accelerar el lloc de wordpress

Els visitants que vau desenvolupar amb el pas del temps i després de treballar tant per produir el contingut adequat i seguint les millors pràctiques de màrqueting. Tot plegat malbaratat, ja que les probabilitats són molt reduïdes que tornin a tornar al vostre lloc.

Si ho sabem, es pot evitar tot el problema i el desastre com optimitzar el nostre lloc WordPress. L’optimització pot semblar una mica complexa i pot donar la impressió que haurà d’escriure molts codis, però per sort no és el cas.

De fet, en aquest article només hem enumerat aquells mètodes que no requereixen cap tipus de codificació ni complexitat. Aquests són mètodes senzills però eficaços que poden agilitzar el vostre lloc de WordPress.

Tenim la intenció de cobrir les següents tècniques en aquest article sobre com podeu fer-ho accelerar el lloc WordPress.

 • Web Hosting
 • Tema lleuger
 • Cache
 • Compressió Gzip
 • Minimització de CSS i JS
 • Optimització de bases de dades
 • Optimització d’imatges
 • Xarxa de lliurament de contingut (CDN)
 • Millors pràctiques

Proveïdor d’allotjament web

Es necessita molta consideració a l’hora de decidir quina empresa d’allotjament tria escollir per acollir el vostre lloc.

web Hosting

El proveïdor d’allotjament que utilitzeu té un impacte enorme en el rendiment global del lloc web i no és diferent en el cas de WordPress. Hi ha moltes empreses d’allotjament que ofereixen allotjament optimitzat per WordPress que està configurat prèviament per executar WordPress de manera senzilla i ràpida.

És possible que obteniu espai i amplada de banda il·limitada del vostre proveïdor d’allotjament compartit actual, però només es troba en un paper. En realitat, aquest espai i amplada de banda il·limitats també es comparteixen amb centenars de llocs diferents que donen lloc a llocs lents i vulnerables.

Si teniu previst gestionar el vostre negoci a llarg termini i voleu generar ingressos a partir d’aquest, aleshores invertiu diners en un bon allotjament de WordPress com Cloudways o Kinsta, que es considera un dels millors hosting en núvol de WordPress..

Cloudways també ofereix una pila d’optimització combinada amb diferents capes de memòria cau que ajuda a millorar el temps de càrrega de pàgines; configuració optimitzada només per a WordPress amb grans eines de memòria cau (comentades més endavant en aquest article).

Un altre aspecte a buscar és la ubicació del centre de dades. Es recomana triar el centre de dades més proper al vostre mercat objectiu per evitar la latència i augmentar la velocitat del lloc web.

Utilitzeu un tema ràpid i lleuger

Els usuaris de WordPress tenen l’opció de triar entre milers de temes disponibles a Internet. Aquests temes poden semblar perfectes per a la vostra empresa, però instal·lar-los pot retardar el vostre lloc web. Això passa perquè no tots els temes estan ben codificats i optimitzats per obtenir el millor rendiment.

Temes infantils de StudioPress de Genesis

Hi ha diversos temes de WordPress de càrrega ràpida, tant gratuïts com de pagament, per aquí.

Astra és un tema lleuger que funciona sense problemes i que carrega més ràpidament que la majoria dels temes. És un tema polivalent que poden utilitzar bloggers, agències i desenvolupadors autònoms.

Cache

La memòria cau té un paper important en el lliurament d’un lloc ràpid de WordPress als vostres visitants. D’aquesta manera, emmagatzema la vista del lloc de WordPress per evitar que es repeteixi una i altra vegada per a cada usuari.

La memòria cau es realitza tant a nivell de servidor com de client. Podem fer servir el nivell del servidor Vernís per a proxy inversor en caché HTTP. Una altra eina que s’utilitza en la memòria cau del costat del servidor és NGINX que s’utilitza per al balanç de càrregues per afrontar càrregues pesades.

Un bon complement de memòria cau de WordPress us pot ajudar a implementar un mecanisme de memòria cau efectiu per al vostre lloc de WordPress.

Vent

Breeze és un dels populars plugins de memòria cau de WordPress que admet tots els components principals en memòria cau.

Plugin de brisa

És lleuger i suporta la minificació, la compressió GZIP, la memòria cau del navegador, la base de dades i l’optimització, etc. Aquest és un complement gratuït que es pot descarregar de WordPress.org.

Coet WP

WP Rocket és un plugin de caché molt utilitzat per als llocs web de WordPress.

Coet WP

El complement ofereix funcions com ara la memòria cau de pàgines, la compressió GZIP, la memòria cau del navegador, l’optimització de bases de dades i la minificació, etc. El connector es pot comprar des del seu lloc web oficial.

Compressió Gzip

Tots hem experimentat una reducció de mida quan es tanca una carpeta gran. Un concepte similar també es pot aplicar aquí mitjançant GZIP Compression al lloc de WordPress.

D’aquesta manera es redueix la mida dels fitxers del lloc web que es carreguen més ràpidament al final de l’usuari. Aquest mètode redueix la dimensió del contingut del vostre lloc de WordPress en un 70%.

Per aplicar la compressió GZIP al connector Breeze, aneu a connectors Opcions bàsiques Fes una pestanya i marca la casella que apareix al costat de GZIP Compression i fes clic Guardar canvis per aplicar els canvis.

Nota: La compressió Gzip només es pot implementar si és compatible amb el vostre servidor.

Minimització de CSS i JS

WordPress normalment utilitza molts fitxers CSS. CSS és un full de disseny que dóna forma i color al disseny del vostre lloc. Minimitzar els mitjans per reduir la mida del fitxer eliminant espais i comentaris utilitzats en el moment del desenvolupament i si en un moment donat el vostre lloc no està utilitzant un CSS concret, no s’hauria d’anomenar.

Per aplicar la minificació a Breeze, aneu a OPCIONS BÀSIQUES i marqueu totes les caselles de HTML, CSS, JS, JS en línia i CSS en línia.

A més de la minificació, també cal evitar el bloqueig de renders CSS. El CSS de bloqueig de renders pot retardar la reproducció correcta de la pàgina web. Per evitar això; utilitzeu menys nombre de fitxers CSS i intenteu combinar-ne uns quants en un si és possible.

Per aplicar l’agrupament a Breeze, aneu a OPCIONS AVANÇADES i marqueu les dues caselles del davant dels fitxers de grup per permetre agrupar fitxers CSS i JS.

Optimització de bases de dades

Amb el temps, la base de dades es va bloquejar amb taules i dades innecessàries de diferents complements. Aquest desordre pot retardar el temps de resposta del servidor. La neteja regular de la base de dades pot accelerar el lloc de WordPress, ja que hi haurà menys consultes per executar i una base de dades serà menys concorreguda.

Si utilitzeu Breeze com a complement de caché, podeu trobar diverses opcions per optimitzar la vostra base de dades Base de dades pestanya del complement. Podeu seleccionar totes les opcions o bé seleccionar-ne només la casella que hi ha al davant.

Optimització d’imatges

Un lloc web està incomplet amb imatges. Alguns utilitzen menys mentre que d’altres utilitzen càrregues d’imatges segons el tipus de lloc web. Les imatges poden alentir els llocs web de WordPress a mesura que triguen a descarregar-se i a presentar-se. Per solucionar aquests problemes, disposem de grans complements disponibles que optimitzen les imatges reduint la mida i mantenint una alta qualitat.

Compressió d’imatges Smush

Antigament conegut com Smush, és un complement de compressió d’imatges.

complement smush

Després de la instal·lació, el connector realitza una exploració automàtica i comença a comprimir les imatges existents al vostre lloc. Optimitza les imatges a granel i comprimeix automàticament les imatges que es carreguen al lloc de WordPress.

WP Compress

WP Compress és un altre gran complement per a l’optimització d’imatges.

Plugin de compress de wp

El seu mecanisme de compressió avançat té tres nivells d’optimització que realment estalvien cada darrer espai. Aquest complement és molt fàcil d’utilitzar i també té opcions de redimensionament.

Xarxa de lliurament de contingut (CDN)

Una eina imprescindible especialment per a aquells llocs de WordPress que tinguin una audiència global. Un CDN funciona com la memòria cau i manté una còpia del vostre lloc a la seva xarxa repartida per tot el món. D’aquesta manera es garanteix l’entrega ràpida del contingut estàtic i dinàmic del vostre lloc web, fins i tot a les persones que naveguen molt lluny de la ubicació del servidor allotjat.

CDN té molts avantatges i escollir el CDN adequat no és una tasca fàcil. Per seleccionar el CDN adequat, és recomanable comprovar el seu rendiment en escenaris de treball reals, i la comparativa de CDN és la millor manera de comprovar-ho.

Altres bones pràctiques

És una bona pràctica executar una exploració completa del lloc de WordPress mitjançant qualsevol complement de seguretat adequat com Sucuri o MalCare.

Això elimina els programes maliciosos i els scripts que poden causar problemes de rendiment al lloc de WordPress. També mentre instal·leu qualsevol nou complement, assegureu-vos de comprovar-ne la compatibilitat i l’última actualització. Si els desenvolupadors no l’actualitzen freqüentment, proveu de buscar-ne les alternatives.

Verifiqueu la vostra configuració actual de WordPress per a complements i complements obsolets, ja que poden causar problemes de rendiment i de seguretat. Assegureu-vos d’actualitzar freqüentment i de fer una còpia de seguretat completa abans de cada actualització important.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map