Cele mai rapide teme WordPress

Traficul site-ului dvs. web nu valorează nimic – dacă majoritatea oamenilor trebuie să aștepte vârste pentru ca acesta să se încarce și apoi faceți clic pe butonul din spate din cauza frustrării. De aceea, trebuie să obțineți o temă WordPress ușoară și rapidă. Iată colecția mea de documente


Iată ce veți afla în această postare:

Care este cea mai rapidă temă WordPress în acest moment?

 • GeneratePress (liber & premium), Astra (liber & premium), Schemă (premium) și OceanWP (liber & premium) sunt toate temele de încărcare rapidă a WordPress.
 • Pe baza testelor de viteză pe care le-am făcut cea mai rapidă temă WordPress este GeneratePress.
 • Aceasta categoric nu este tema Avada. Avada se încarcă lent, în testele mele Avada a durat 8,6 secunde la încărcare.
 • web hosting pe care îl utilizați are un impact masiv asupra vitezei de performanță a temei dvs. WordPress.
GeneratePressDiviAstraSchemăOceanWPStudioPress
Scorul performanței vitezei:A (95%)B (85%)B (85%)A (93%)A (91%)A (95%)
Timp complet încărcat:1,3 secunde1 secunda1 secunda1,8 secunde1,5 secunde0,7 secunde
Dimensiunea totală a paginii:696 KB1,13 MB833 KB529 KB1.06 MB1,26 MB
Numărul de solicitări:245152391548
Preț:49,95 USD (Teme gratuite disponibile)89 USD – 249 USD (doar pentru tema plătită)59 USD (Teme gratuite disponibile)59 USD (doar pentru tema plătită)39 USD (Teme gratuite disponibile)99,95 USD (numai pentru teme plătite)
Citeste mai mult:Salt la ⇣Salt la ⇣Salt la ⇣Salt la ⇣Salt la ⇣Salt la ⇣

Veți câștiga bani de pe site-ul dvs. numai dacă traficul dvs. se convertește. În caz contrar, tot timpul și banii cheltuiți pentru a genera trafic sunt o deșeu.

Conversia nu trebuie să însemne întotdeauna o vânzare. Poate însemna abonarea la lista dvs. de e-mail sau faceți clic pe o reclamă. Toată lumea își dorește o rată mare de conversie. Dar iată șocul:

Dacă viteza paginii site-ului dvs. este lentă bine, atunci majoritatea ta .

Și dacă oamenii nu rămân pe site-ul dvs. web, nu există nicio modalitate de a se converti vreodată. Simplu ca asta.

După cum veți afla în secțiunea ulterioară, tema site-ului dvs. WordPress are un impact imens asupra vitezei site-ului dvs.. Alegeți o temă lentă WordPress, iar site-ul dvs. va fi lent ca un melc.

Deci, dacă doriți ca mai mulți oameni să rămână pe site-ul dvs. și să se convertească (faceți o vânzare sau abonați-vă), veți avea nevoie de un site web mai rapid

Să începem explicând de ce este atât de important să avem o temă WordPress de încărcare rapidă.

De ce contează viteza site-ului

Potrivit KissMetrics, dacă site-ul dvs. web durează mai mult de 3 secunde a încărca, 40% dintre vizitatorii dvs. vor pleca.

de ce contează viteza site-ului

Când oamenii părăsesc site-ul dvs., nu numai că pierdeți venituri potențiale, ci și toți banii și timpul petrecut pentru a genera trafic către site-ul dvs. web.

Și dacă vrei să ajungi la prima pagina a Google și rămâi acolo, ai nevoie de un site web care se încarcă rapid.

Algoritmii Google preferă afișarea site-urilor web care oferă o experiență excelentă utilizatorului (iar viteza site-ului este un factor imens). În ochii Google, un site web care oferă o experiență bună a utilizatorului are, în general, o rată de respingere mai mică și se încarcă rapid.

Dacă site-ul dvs. este lent, majoritatea vizitatorilor dvs. vor reveni, ceea ce va duce la o pierderi în clasamentele motoarelor de căutare. Mai mult, dacă doriți să convertiți mai mulți vizitatori în clienți sau abonați, site-ul dvs. web trebuie să se încarce rapid.

Conform WebsiteOptimization.com, un site web lent nu este doar perceput de calitate scăzută, ci vede și o scădere a traficului cu până la 20%.

Linia de jos?

Dacă doriți ca site-ul dvs. web să încarce rapid și să asigure primul loc în rezultatele motorului de căutare, veți avea nevoie de o temă WordPress care să fie complet optimizată pentru viteză.

Tema WordPress pe care o utilizați va avea un impact masiv despre cât de rapid se încarcă site-ul dvs..

Dacă tema dvs. oferă fiecare caracteristică sub soare, este plină de scripturi și resurse și vine cu o mulțime de coduri de calitate scăzută, viteza site-ului dvs. va suferi.

Dacă tema dvs. nu este optimizată pentru viteză, orice veți face pentru a îmbunătăți viteza site-ului dvs. web se va dovedi în zadar.

Top 7 cele mai rapide teme WordPress

Știu cât de dificil poate fi să parcurgi miile de teme WordPress gratuite și premium disponibile online și să le găsești pe cea perfectă pentru site-ul tău.

Care este cea mai rapidă temă WordPress?

Așadar, mai jos am compilat o listă cu cel mai rapid încărcarea temelor WordPress în 2020. Toate acestea sunt teme WordPress ușoare care vin cu cod de calitate pentru a accelera site-ul dvs. WordPress.

1. GeneratePress tema WordPress

 • website: https://generatepress.com
 • Preț: 49,95 USD cu 30 zile garanție înapoi
 • Versiune gratuită disponibilă: Da
 • Scorul de viteză Google: A (95%)

GeneratePress - cea mai rapidă temă wordpress

GeneratePress este o temă frumoasă, ușoară pentru WordPress. Vine ca. atât o versiune gratuită, cât și premium, dar versiunea plătită are mult mai multe funcții utile.

GeneratePress este un tema polivalentă și este complet personalizabil, astfel încât să-l puteți utiliza pentru a crea orice fel de site web. Această temă s-a terminat 500 de 5 stele în directorul temelor WordPress.

Versiunea premium a GeneratePress (49,95 USD) vine cu un cadru ușor și modular și vă permite să dezactivați funcțiile pe care nu doriți să le utilizați.

Sunt 15 module care vă permit să utilizați funcționalitatea temei și puteți activa / dezactiva modulele pe care nu le utilizați pentru a vă asigura că nu adaugă încărcări suplimentare pe site-ul dvs. Această abordare modulară vă permite să îmbunătățiți singur viteza site-ului.

În timp ce versiunea gratuită a temei vine cu zeci de funcții nemaipomenite, versiunea premium a temei vine cu aproape tot ce ai putea solicita într-o temă WordPress.

Caracteristici premium pentru generațieGeneratePress Premium – 15 module personalizabile

De exemplu, versiunea premium vine cu suport pentru WooCommerce, să vă facem modificări la tipografie, stiluri și culori și vă permite să creați secțiuni personalizate în paginile dvs. De asemenea, vine cu cârlige personalizate și funcția dezactivează anumite elemente din anumite pagini și postări. Versiunea premium vine cu utilizare pe viață, 1 an de actualizări & asistență și o garanție generoasă de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit.

Ce zici de viteză? GeneratePress este una dintre cele mai rapide teme WordPress bine, site-ul demo încărcări în puțin peste 1 secundă! Wow!

GeneratePress este hands-down cea mai rapidă viteză de încărcare am încercat vreodată. Am avut în vedere serios mutarea pe toate site-urile mele pe GeneratePress (inclusiv pe acesta).

tweet

Dacă doriți ca site-ul dvs. WordPress să încarce rapid fulgerul, GeneratePress este tema pe care o căutați.

Caracteristici:

 • Suport încorporat pentru Marcarea schemelor pentru a vă ajuta să obțineți un clasament mai bun și un CTR mai mare în motoarele de căutare.
 • Biblioteca site-ului de site-uri demonstrative gata de utilizare importabile pentru a lansa site-ul dvs. WordPress
 • In totalitate design receptiv care arată excelent pe toate dispozitivele
 • Tema este Traducere gata, astfel încât să puteți traduce cu ușurință în mai multe limbi.
 • Este cadru ușor face ca site-ul dvs. să se încarce super rapid.
 • Vine cu sprijin complet pentru Personalizator de temă WordPress, astfel încât să puteți face cu ușurință modificări live ale designului site-ului dvs. web fără a scrie o singură linie de cod.
 • Personalizare avansată care vă permite să dezactivați elemente specifice pe anumite pagini și postări, să creați machete unice folosind secțiuni în interiorul paginilor dvs. și cârlige care vă permit să adăugați în propriul dvs. conținut personalizat în diferite domenii din acestea.
 • Vine cu suport pentru construitori de pagini, cum ar fi Elementor și Beaver Builder pentru a vă ajuta să atingeți niveluri mai ridicate de personalizare.
 • Îți permite să personalizați cu ușurință fiecare pagină individuală de pe site-ul dvs. web. Puteți alege dacă doriți sau nu să afișați o bară laterală și pe ce parte. De asemenea, puteți personaliza widgeturile de subsol pentru fiecare postare și pagină.

Viteză:
5/5 Preț:
Liber. Versiunea premium costă 49,95 USD (recomandat) Demonstrare live:
GeneratePress Live Demo

Actualizări noi și interesante pentru GeneratePress Premium

GeneratePress Premium 1.6 cea mai mare actualizare este fără îndoială eliberarea de GeneratePress Site-uri. Acestea sunt gata pregătite și încărcătoare uimitoare și rapidă, site-uri pe care le puteți importa pentru a vă oferi un început de pornire atunci când construiți un nou site web.

site-uri de generațieBiblioteca de site-uri GeneratePress este dotată cu peste 20 de site-uri demo pe care le puteți importa chiar în tabloul de bord

După ce ați instalat Premium 1.6, puteți găsi site-urile GeneratePress în aspect > GeneratePress > Site-uri. Site-urile GeneratePress vin cu toate opțiunile premium GeneratePress și conținut demo.

În prezent, există peste 20 de site-uri GeneratePress din care să alegeți, dar vor veni mai multe și vor fi livrate automat pe Panoul de bord. O caracteristică interesantă este că puteți construi și vinde propriile site-uri GeneratePress, deoarece sunt super ușor de exportat și de ambalat.

Citiți mai multe pe generatepress.com/gp-premium-1-6

2. Divi tema WordPress

 • website: https://www.elegantthemes.com
 • Preț: De la 89 USD (anual) la 249 USD (viață de viață) cu 30 de zile garanție înapoi
 • Versiune gratuită disponibilă: Nu
 • Scorul de viteză Google: B (85%)

divi wordpress theme

Temele Divi by Elegant este una dintre cele mai puternice, dar ușor de utilizat și de personalizat teme WordPress.

Tema Divi este alimentată de constructorul de pagini Divi, ceea ce îl face unul dintre cele mai avansate editor front-end WordPress și constructor de pagini vizuale.

Divi se referă de fapt la două lucruri separate. Tema Divi și creatorul de pagini Divi.

Tema Divi este a Tema WordPress multifuncțională, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi pentru a crea aproape orice tip de site web pe care îl doriți.

Divi vine doar ca o temă premium, costul anual (continuu) este $ 89 în timp ce costul de viață (un off) este $ 249.

Construirea de site-uri web cu Divi este o briză, deoarece permite oricui să construiască site-uri frumoase cu ușurință, fără a fi nevoie să codificăm sau să instalăm pluginuri pentru terți..

editor vizual divi

Ce zici de viteză? Divi este o temă de încărcare rapidă? Da, este. Deoarece tocmai recent (în iunie 2019), ElegantThemes a revizuit codul Divi, care a îmbunătățit semnificativ viteza de încărcare a paginilor la instalările standard Divi.

viteza divi

Conform ElegantThemes, „Noile optimizări ale cache-urilor Divi funcționează în paralel cu generarea de fișiere CSS statice a lui Divi și memoria cache a opțiunilor Javascript ale Visual Builder pentru a genera încărcări de pagini super rapide, chiar și atunci când nu utilizați un plugin de memorie în cache.”

Caracteristici:

 • Tema WordPress multifuncțională multifuncțională care include Divi Builder.
 • Divi Builder: constructor de pagini puternic de drag and drop care vă permite să construiți vizual site-uri WordPress.
 • Peste 800 de machete de site-uri pre-făcute și peste 100 de pachete complete de site-uri.
 • Utilizați teme și pluginuri pe site-uri web nelimitate fără a cumpăra licențe suplimentare.
 • Integrare WooCommerce, asistență de talie mondială, garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile și încărcare mai multă.
 • Când vă înscrieți la un membru (89 USD anual sau 249 USD pe viață), veți avea acces la tot ceea ce include Teme Elegante, inclusiv Divi, Extra, Bloom, Monarch, pluginul Divi Builder, toate celelalte teme WordPress, asistență premium și actualizări. Cu utilizare nelimitată!

Viteză:
5/5 Preț:
Versiunea premium este de 89 USD – 249 USD Demonstrare live:
Divi Demo

3. Tema WordPress Astra

 • website: https://wpastra.com
 • Preț: 59,00 USD cu 14 zile garanție înapoi
 • Versiune gratuită disponibilă: Da
 • Scorul de viteză Google: B (85%)

Astra este o temă WordPress ușoară, rapidă, prietenoasă pentru constructor de pagini, care este concepută de Brainstorm Force. Astra este un pretendent serios al GeneratePress.

astra wordpress theme

Astra este o temă personalizabilă, foarte simplă de utilizat și stăpânit, care îți va face viața atât de ușoară atunci când creezi site-ul tău.

Nu numai asta – Astra este, de asemenea, una dintre cele mai rapide teme de încărcare.

Oh, și ar trebui să menționez că Astra este 100% gratuit pentru a descărca! Este gratuit pentru oricine să înceapă și nu există costuri inițiale. Dar puteți extinde Astra cu suplimente accesibile care extind posibilitățile de personalizare.

Viteza paginii cu tema Astra

Aceasta este o temă care este construit pentru viteza paginii. Astra încărcături în mai puțin de jumătate de secundă. De asemenea, este performant optimizat și lumină cu pene, pentru că are nevoie mai puțin de 50 KB de resurse a încărca. Folosește fara jQuery, în schimb, folosește JavaScript Vanilla.

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress care să fie rapidă, elegantă și personalizabilă, atunci nu puteți și nu ar trebui să arătați dincolo de Astra.

tweet

Tema Astra WordPress este gratuită, dar după cum am menționat, o puteți extinde cu ajutorul unor adonamente care vă oferă o mulțime de funcții mai avansate.

Astra Pro Addon (59 dolari) este un plugin care extinde tema Astra gratuită și adaugă mai multe funcții în ea. Pachetul Astra Agency (249 USD) oferă site-uri web readymade și include toate pluginurile utilizate pentru a construi acele site-uri.

astra pro theme addon

Actualizați: Astra 2.0 a fost lansat ajutându-vă să construiți site-uri WordPress mai repede ca niciodată. Actualizarea Astra 2.0 a reinventat structura și viteza personalizatorului WordPress și vine cu noi opțiuni care fac din Astra una dintre cele mai ușoare teme disponibile astăzi.

Caracteristici:

 • Compatibilitatea cu construitori de pagini precum BeaverBuilder, SiteOrigin, Elementor și Divi + mai mult
 • Ușor de folosit cu o interfață admin curată
 • Simplu, totuși modele frumoase pentru orice tip de afacere vă aflați
 • Zeci de pre-proiectate și la cheie site-uri de pornire cu aspect uimitor, pe care le puteți importa
 • Usor de personalizat fără a avea de a face cu codul. Puteți modifica designul printr-o serie de opțiuni în personalizatorul nativ WordPress
 • SEO prietenos fundație și toate marcajele necesare Schema.org
 • Extensibil cu cârlige și filtre care vă permite să personalizați orice temă Astra
 • Fără sudură Integrare WooCommerce pentru construirea de magazine online
 • Generos Garanție de returnare de 14 zile
 • Unele dintre cele mai bune teme WordPress de pe piață!

Viteză:
5/5 Preț:
Liber. Versiunea premium costă 59 USD (recomandat) Demonstrare live:
Demo Live Astra

4. Schema temei WordPress

 • website: https://mythemeshop.com/themes/schema/
 • Preț: 59,00 USD cu 30 de zile garanție înapoi
 • Versiune gratuită disponibilă: Nu
 • Scorul de viteză Google: A (93%)

Schema de recenzie MyThemeShop

Schema de la MyThemeShop este o altă temă WordPress ușoară. Oferă un design receptiv și este complet personalizabil. Este o temă excelentă pentru crearea oricărui tip de blog.

Această temă vine suport integrat pentru recenzii pentru a vă ajuta să creați pagini de recenzie frumoase. De asemenea, vine cu coduri scurte încorporate, funcționalitate de vot și setări de performanță.

setările performanței schemelor mythemeshop

Această temă s-ar putea să nu fie la fel de rapidă ca GeneratePress, dar subestimarea a ceea ce poate face această temă ar fi o greșeală. Această temă vine cu tot ce ai nevoie pentru a rula un blog.

Ce zici de viteză? Este Schema o temă WordPress cu încărcare rapidă? Da, este.

recenzie schema mythemeshop

Caracteristici:

 • In totalitate design receptiv. Se adaptează ușor la toate dimensiunile ecranului.
 • Vine cu un Managementul anunțurilor panou pentru a vă ajuta să gestionați cu ușurință anunțurile de pe site-ul dvs. web.
 • Traducere gata, puteți utiliza această temă pentru a crea un site web multilingv.
 • Suport pentru Fonturi Google vă permite să alegeți dintre sute de fonturi Google pe care doriți să le vedeți pe site-ul dvs. web.
 • Vine cu suport integrat pentru postări asemănatoare. Nu este nevoie să instalați niciun plugin suplimentar.
 • Suport încorporat pentru firimituri de pâine.
 • Vine cu suport pentru fragmente bogate. Google va afișa o clasificare de stele în fragmentul cu rezultatul motorului dvs. de căutare dacă postarea dvs. este o recenzie.

Viteză:
5/5 Preț:
Versiunea premium costă 59 USD Demonstrare live:
Demo Live Schema

5. Tema WordPress OceanWP

 • website: https://oceanwp.org
 • Preț: 39,00 USD cu 14 zile garanție înapoi
 • Versiune gratuită disponibilă: Da
 • Scorul de viteză Google: A (91%)

Tema WordPress OceanWP

OceanWP este o temă gratuită de 100% GRATUIT pentru WordPress, care vă permite să construiți site-uri web cu aspect frumos cu WordPress. Nicolas Lecocq este creatorul și puteți descărca tema de pe WordPress.org aici.

OceanWP se referă la ușurința în utilizare și puteți importa site-urile demonstrative gata de utilizare cu un singur clic, utilizând extensia de import gratuită.

Versiunea gratuită vine cu 7 extensii gratuite dar OceanWP vine și el 11 extensii premium care vă permite să extindeți tema în continuare. Le puteți cumpăra individual începând de la 9,99 USD fiecare sau puteți obține pachetul premium începând de la 39 USD pentru o licență unică de site.

Extensii teme gratuite și premium de la OceanWP

Versiunea gratuită a OceanWP vine cu aceste extensii gratuite:

 1. Fereastra Modală
 2. Postări Slider
 3. Import demo
 4. Bara laterală personalizată
 5. Împărțirea produselor
 6. Partajare socială
 7. Extratere oceanice

Extensiile premium încep de la 9,99 USD fiecare sau puteți obține pachetul premium începând de la 39 USD pentru o singură licență de site.

 1. Popup Login
 2. Instagram
 3. Eticheta alba
 4. Portofoliu
 5. Popa Woo
 6. Piedic adeziv
 7. Cârlige oceanice
 8. Widget-uri Elementor
 9. Panou lateral
 10. Antet adeziv
 11. Caller Callout

Ce zici de viteza paginii? OceanWP este una dintre cele mai rapide teme WordPress? Da, este sigur.

Timpurile de încărcare a temei OceanWP

Caracteristici:

 • Sistem mobil complet adaptabil la orice dimensiune a ecranului
 • SEO încorporat pentru o mai bună indexare și clasament de căutare
 • WooCommerce e-commerce gata
 • Opțiuni personalizate pentru WordPress
 • Advanced Mega Menu
 • Asistență pentru toți constructorii de pagini populari, cum ar fi Elementor
 • 1-clic gratuit gata de utilizare teme

Viteză:
5/5 Preț:
Versiunea premium costă 39 USD Demonstrare live:
Demo live OceanWP

6. Teme StudioPress

 • website: https://www.studiopress.com
 • Preț: De la 99,95 USD (include cadrul Genesis)
 • Versiune gratuită disponibilă: Nu
 • Scorul de viteză Google: A

StudioPress?

Utilizarea unei teme StudioPress a oferit peste 200.000 de utilizatori WordPress o bază solidă de încărcare rapidă pentru site-ul lor (inclusiv acest site). Toate temele StudioPress sunt receptive pentru mobil și au cod curat, ușor, care vă asigură că site-ul dvs. este optimizat pentru viteză.

Teme StudioPress, si Cadrul Genezei este construit, livrează viteză și observi imediat acest lucru atunci când îl folosești. Iată un test de viteză al uneia dintre cele mai populare teme de pe StudioPress, se încarcă mult sub 1 secundă! Wow!

viteza studiopress

Caracteristici:

 • Timpuri rapide de încărcare a site-urilor web și un accent puternic pe securitate
 • Retină proiectare HTML5 complet adaptată pentru utilizatorii de telefonie mobilă
 • Fără a vă genera funcțiile excesive și codul curat care va atrage dezvoltatorii
 • Powered by motorul de căutare optimizat Genesis Framework codebase
 • Ușor de actualizat, deoarece actualizările noi pot fi descărcate și instalate automat
 • Suport nelimitat, de viață și acces la echipa de experți Genesis și o comunitate numeroasă

Viteză:
5/5 Preț:
De la 99,95 USD (care include cadrul-cadru pentru părinte) Demonstrare live:
Demo StudioPress

și în sfârșit aici sunt câteva 100% gratuit teme rapide WordPress pentru ca tu să folosești:

7. Tema WordPress pentru piele

 • website: https://wordpress.org/themes/skin
 • Preț: Liber
 • Versiune gratuită disponibilă: Da
 • Scorul de viteză Google: A

Revizuirea temei pielii

Spre deosebire de celelalte teme din acest articol, Pielea este complet gratuit (și încărcare rapidă) tema WordPress.

Deși s-ar putea să nu ofere la fel de multe funcții ca și celelalte două teme, acesta vine cu zeci de funcții. Este complet receptiv, deci va arăta excelent pe toate dispozitivele.

Vine cu 3 machete diferite de conținut și 2 glisiere prezentate a alege din. Această temă este de asemenea compatibilă cu WooCommerce, astfel încât să o puteți folosi pentru a porni un site de comerț electronic.

Caracteristici:

 • Vine cu 3 conținuturi diferite opțiuni de dispunere a alege din.
 • Suport complet pentru WooCommerce pentru a vă ajuta să creați magazine online uimitoare.
 • Suport complet pentru WordPress Personalizator de temă. De asemenea, vă permite să alegeți fonturile Google pe care doriți să le utilizați pe site-ul dvs. web.
 • Vine cu 4 diferite stiluri de antet a alege din.
 • Suport pentru multisite.
 • Suport încorporat pentru afișare postări asemănatoare.

Viteză:
4/5 Preț:
Liber Demonstrare live:
Accesați Tema pielii

8. Elementor Hello Hello Tema

 • website: https://wordpress.org/themes/hello-elementor/
 • Preț: Liber
 • Versiune gratuită disponibilă: Da
 • Scorul de viteză Google: A

elementor hello theme

Dacă sunteți fan al Elementor, pluginul pentru construirea de pagini drag-and-drop pentru WordPress, atunci The Elementor Hello Theme este pentru dvs. dacă sunteți după o temă ușoară și curată.

E o tema de început care nu are stiluri deloc, cu excepția stilului de bază al compatibilității browserului. Cu toate acestea, cu puterea Elementor, magia se întâmplă și puteți crea un site web WordPress frumos în cel mai simplu și rapid mod posibil.

Această temă este concepută pentru să fie utilizat numai utilizând un constructor de pagini precum Elementor. Deci, dacă nu aveți Elementor (sau Elementor Pro), va trebui să obțineți acest lucru mai întâi. Dacă nu utilizați sau nu intenționați să folosiți, constructorul de pagini Elementor, atunci această temă nu este pentru dvs..

Elementor susține că este „cea mai rapidă temă WordPress creată vreodată”, dar comparația pe care au făcut-o nu includea alte teme cunoscute pentru performanța rapidă..

Caracteristici:

 • Este 100% GRATUIT și una dintre cele mai rapide teme WordPress
 • Niciun cod neplăcut sau în exces (nu vin cu module, elemente sau teme specifice de care nu ai nevoie
 • Puteți extinde tema folosind cârlige
 • Tema pentru copii pusă la dispoziție în GitHub
 • Se utilizează numai cu Elementor și Elementor Pro

Tema Elementor Hello este practic o temă de pornire ușoară care oferă 100% compatibilitate cu Elementor.

Viteză:
5/5 Preț:
Liber Demonstrare live:
Vizitați tema Elementor Hello

De ce majoritatea temelor WordPress nu sunt optimizate pentru viteză

Când căutați teme WordPress pe Google, veți întâlni zeci de teme care arată profesional și oferă un design excelent.

Ce puteți vedea este cât de receptivă este tema sau cât de cool arată designul, dar ceea ce nu puteți vedea este codul din spatele temei.

Majoritatea temelor WordPress sunt cele mai multe slab codificat și vine umflat cu zeci de resurse (imagini css și javascripturi) care pot încetini site-ul.

Majoritatea dezvoltatorilor de teme WordPress vor striga de pe acoperișurile lor că toate temele lor sunt optimizate pentru viteză.

Dar iată adevărul cinstit: Majoritatea temelor WordPress nu sunt deloc optimizate pentru viteză.

De fapt, majoritatea temelor WordPress nici nu respectă standardele de codificare a comunității WordPress. Orice temă care nu respectă aceste standarde poate și cu timpul va deveni vulnerabilă la hackeri.

Aceste standarde de codare sunt acolo pentru a vă asigura că temele sunt codate să funcționeze eficient și să nu fie vulnerabile la hackeri.

Cum se testează timpul de încărcare a unei teme WordPress?

Dacă nu ați cumpărat deja tema sau nu sunteți dezvoltatorul temei, atunci singura modalitate de a afla dacă o temă este optimizată pentru viteză – este să testează viteza de încărcare a site-ului demo al temei WordPress.

utilizați gtmetrix pentru a testa viteza temei wordpress

Pentru a testa viteza unui site demo demo WordPress, introduceți adresa URL a site-ului de demonstrație temă și faceți clic pe Trimiteți.

Instrumentul va dura câteva secunde pentru a testa site-ul web, apoi vă va afișa numărul de secunde necesare pentru a încărca site-ul.

Un alt instrument bun pentru a verifica multe pagini simultan este BatchSpeed, acest instrument gratuit vă permite să testați viteza în vrac mai multe URL-uri folosind verificatorul de viteză al paginii Google.

Dacă site-ul demo durează mai mult de 5 secunde pentru a se încărca, atunci acesta va fi timpul de încărcare a site-ului dvs. folosind acel șablon WordPress.

Unele studii arată că este posibil să aveți doar patru secunde înainte ca un utilizator web să continue, adică aveți foarte puțin timp pentru a face o primă impresie bună.

Cum să prezice mai exact timpul de încărcare a unei teme WordPress?

Utilizarea celor 5 secunde sau mai puțin este un punct de referință bun, dar uitându-se doar la timpul de încărcare efectiv al unei demo-uri teme nu este cel mai precis mod de a verifica cât de rapid este tema. De ce?

Pentru că acolo unde este găzduită tema demonstrată și performanța serverelor gazdei web contează foarte mult, cel mai probabil veți folosi diferite gazde web decât cele pe care le utilizează creatorul de teme WordPress.

O modalitate mai bună de a determina viteza unei teme este de a privi totalul dimensiunea paginii și numărul de solicitări este nevoie ca pagina să se încarce.

Aceste valori sunt indiferent de furnizorul de gazduire web pe care îl folosește proprietarul temei. Din cauza numărului mai mic de solicitări de resurse (JavaScript, fișiere CSS, HTML, imagini etc.), dimensiunea totală mai mică a paginii este și, ca urmare, un timp de încărcare a paginii mai rapid..

De ce Avada nu este o temă WordPress rapidă

Iată un exemplu despre cum ar arăta folosirea funcției Tema Avada ca exemplu (este tema 1 de vânzare pe Themeforest – dar în niciun caz nu este cea mai rapidă). Site-ul de demo Avada se încarcă foarte lent:

tema avada încărcare lentă Timpul de încărcare al Avada este de 8,6 secunde. Ceea ce nu e bine!

Aproape 9 secunde pentru a încărca complet!
Dimensiunea este de aproape 3 MB!
și 116 solicitări HTTP se întâmplă!

Din nou. Dacă GTMetrix arată o demonstrație tematică necesită mai mult de 5 secunde pentru a încărca, probabil că tema va încetini site-ul dvs. și probabil nu este cea mai bună alegere pentru dvs..

Încă un lucru de care aveți nevoie pentru un site de încărcare rapidă

Tema pe care o utilizați pe site-ul dvs. WordPress va avea un impact mare asupra vitezei site-ului dvs. Cu exceptia web hosting serviciul pe care îl utilizați va avea un impact la fel de mare ca tema site-ului dvs..

Acesta este motivul pentru care găzduirea web este factorul de performanță # 1 în ghidul oficial de optimizare WordPress.

Dacă găzduiești site-ul tău pe un serviciu de găzduire web neplăcut, vei obține rezultate neplăcute în ceea ce privește viteza site-ului. Majoritatea furnizorilor de servicii de găzduire web oferă planuri ieftine.

Dar aceste gazde web umplu prea multe conturi pe un singur server de calitate scăzută. Aceasta duce la o experiență lentă pentru toate site-urile web. Și dacă unul dintre site-urile dvs. vecine începe să utilizeze prea multe resurse de server, întregul server ar putea să scadă, ceea ce duce la reducerea site-ului dvs. cu acesta.

Dacă doriți ca site-ul dvs. web să se încarce rapid și să fie în permanență, ar trebui să mergeți cu SiteGround. Este alegerea mea # 1 când vine vorba de serviciile de găzduire WordPress.

site-uri web wordpress hosting

SiteGround oferă un serviciu de migrare gratuit, iar asistența lor utilă și calificată răspunde la întrebările dvs. în câteva secunde. Alte caracteristici de găzduire care merită menționate sunt:

 • Copii de rezervă gratuite zilnice
 • Recomandat de WordPress
 • 1 clic pe butonul Instalare WordPress
 • Gestionat găzduire WordPress pe toate planurile
 • Soluție încorporată de cache SuperCacher
 • Tehnologii inovatoare de viteză precum SSD, HTTP / 2, PHP7, NGINX
 • Punerea în scenă și GIT (numai în plan GoGeek)
 • Certificat SSL gratuit & CloudFlare CDN
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Prețurile încep de la doar 3,95 USD / lună

Vezi recenzia mea onestă și fără bs SiteGround pentru a afla de ce îmi place și am încredere în SiteGround, sau dacă preferi o gazdă prietenoasă pentru începători, cum ar fi găzduirea web a Bluehost. Dacă preferați o gazdă WordPress complet administrată, atunci vă recomandăm găzduirea WordPress a lui Kinsta.

întrebări frecvente

Care este cea mai rapidă temă WordPress?

GeneratePress (gratuit & premium), Astra (gratuit & premium), Schema (doar premium) și OceanWP (gratuit & premium) sunt toate temele de încărcare rapidă a WordPress.

Cum se testează timpul de încărcare a unei teme WordPress?

Dacă nu ați achiziționat deja tema sau dacă nu sunteți dezvoltatorul temei, atunci singura modalitate de a afla dacă o temă este optimizată pentru viteză este să testați viteza de încărcare folosind un instrument precum GTmetrix sau Pingdom.

Care este cel mai important lucru pentru timpul de încărcare?

Gazduirea web pe care o utilizați are un impact masiv și este cel mai important factor al performanței de viteză a temei dvs. WordPress.

Cuvinte finale

Sper că această postare pe blog te-a ajutat să înțelegi cât de mare este un impact pe care îl poți folosi tema pe care o folosești pe viteza site-ului tău WordPress.

Cele mai rapide teme WordPress pe care le-am abordat aici sunt receptive și oferă zeci de opțiuni de personalizare pentru a vă ajuta să îmbunătățiți timpul de încărcare.

Modelul meu preferat și cel mai rapid de WordPress este GeneratePress. Este cu mâna în jos una dintre cele mai rapide teme WordPress cu atâtea caracteristici pe care le-am încercat vreodată.

Dacă ar fi să-mi puneți întrebarea „care este cea mai rapidă temă WordPress?” aș spune GeneratePress fara indoiala.

Dacă aveți întrebări sau sugestii, atunci anunțați-mă în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map