Cele mai bune teme WordPress AMP ⚡ Pregătite pentru WordPress pentru site-uri rapide de încărcare instant

Clasamentele mai ridicate ale motoarelor de căutare și timpul de încărcare mai rapid … sunt ceea ce își dorește fiecare proprietar de site. Realizarea acestora poate fi chiar dificilă dacă nu știți ce faceți. Aici e locul Google AMP vine în salvare. Este un proiect realizat de Google pentru a ajuta site-urile web să se încarce mai rapid instantaneu. Iată rundown-ul meu de acolo.


În timp ce implementarea AMP pe site-ul dvs. web nu garantează un clasament mai ridicat în Google, o mulțime de marketeri susțin că au văzut aproape dublul traficului de la Google după implementarea acestuia.

Cele mai bune teme WordPress AMP pregătite în 2020:

 • Cel mai bun în general: este o temă WordPress multifuncțională de încărcare rapidă, care funcționează excelent cu fiecare constructor de pagini de acolo, iar tema este perfectă pentru afaceri mici, bloguri, startup-uri și multe altele. Versiunea gratuită și premium vine cu suport AMP autohton.
 • Alergare, Cel mai bun în general: este o temă WordPress care se încarcă rapid și este compatibilă cu toți constructorii de pagini majori. Vine cu o imensă bibliotecă de site-uri web gata de import. Doar versiunea Pro vine cu suport AMP nativ.

Înainte să sar în cele mai bune teme WordPress AMP haideți să aflăm care este AMP și de ce ar trebui să luați în considerare utilizarea acesteia.

Ce este Pagini mobile accelerate (AMP)

Google AMP (Accelerated Mobile Pages) este un proiect open-source care are scopul de a face paginile web să se încarce mai rapid pe dispozitivele mobile.

De ce?

Pentru că o mulțime de oameni au o conexiune lentă la internet. Și majoritatea site-urilor web au nevoie de 5 secunde pentru a se încărca. Este mult timp. Majoritatea utilizatorilor de telefonie mobilă nu au suficient de mult răbdare să aștepte atât de mult.

Obiectivul Google AMP este acela de a face paginile web să se încarce instantaneu. Nu doar repede, ci încărcați instantaneu.

Unul dintre motivele pentru care Google a creat AMP este că majoritatea proprietarilor de site-uri web nu au resurse (timp și bani) pentru a îmbunătăți viteza site-urilor lor web, chiar dacă vor.

AMP este pur și simplu un cadru pentru construirea de pagini care se încarcă mai rapid. Implementarea AMP pe site-ul dvs. web nu costă mult chiar dacă angajați un dezvoltator web.

Dar pentru că sunteți un utilizator WordPress, îl puteți face gratuit instalând un plugin. Odată ce implementați AMP pe site-ul dvs., Google va trimite vizitatori mobili versiunea AMP a paginilor dvs. în loc de paginile normale.

Acum, la fel ca în cazul oricărei alte tehnologii noi, există avantaje și contra pentru a permite AMP pe site-ul dvs. web.

Profesionistii

Site-ul dvs. web se va încărca instantaneu. Utilizatorii vor face clic pe pagina dvs. în rezultatele căutării și în boom, sunt pe pagina dvs..

Când activați AMP, Google afișează un ecuson AMP în lista de căutare. Se crede că crește CTR-ul motorului dvs. de căutare. Așadar, dacă marea majoritate a traficului dvs. provine din căutări mobile, veți vedea probabil un impuls în clasamentul motoarelor de căutare.

Google adoră site-urile web care oferă o experiență excelentă pentru utilizatori. Iar viteza site-ului dvs. web contribuie la o bună experiență a utilizatorului.

O mulțime de experți SEO din comunitatea de marketing pe internet susțin că au observat o creștere a traficului motorului de căutare după implementarea AMP pe site-urile lor web.

Există, de asemenea, câteva povești de groază despre oameni care implementează AMP și își pierd tot traficul mobil.

Contra

Faci bani cu Publicitate?

Apoi există o veste potențial proastă. Google AMP nu acceptă toate rețelele publicitare de acolo.

Dacă sunteți un editor Adsense, anunțurile vor apărea în continuare în conținutul dvs..

Dar dacă vă aflați pe o altă rețea publicitară, s-ar putea să nu aveți noroc. Iată o listă a rețelelor publicitare acceptate.

Partea cea mai rea despre AMP este că pierdeți controlul asupra conținutului. Nu aveți prea mult control asupra modului în care sunt afișate lucrurile.

Gândiți-vă la AMP ca la o versiune dietetică HTML normală. Google AMP permite doar HTML static și un JavaScript limitat. JS terț este permis în iframuri, nu poate bloca redarea.

Deci, nu puteți utiliza majoritatea widget-urilor dvs. preferate.

Ce vreau să spun prin asta?

Google AMP nu vă va permite să utilizați widget-uri, cum ar fi caseta Facebook, casă Twitter, etc.

Scopul său principal este încărcarea paginilor web într-o clipă. Și JavaScript are un impact imens asupra vitezei site-ului dvs. web.

Nu numai că, dar nu veți putea utiliza widget-uri JavaScript, cum ar fi formularele pop-up și opțiunile bazate pe Ajax.

Dacă utilizați un instrument Analytics decât Google Analytics, este posibil să nu puteți urmări vizitatorii mobili în paginile dvs. AMP.

Google AMP acceptă 20+ instrumente Analytics acolo, ceea ce este excelent, dar nu orice instrument.

AMP va funcționa cu WordPress?

nu.

Nu fără un plugin precum pluginul AMP.

WordPress în sine nu oferă asistență pentru AMP.

Nu există nicio opțiune în meniul de setări al tabloului de bord WordPress pe care îl puteți utiliza pentru a activa AMP.

Pluginul gratuit AMP de Automattic, oamenii nemaipomeniți din spatele WordPress, este ușor de utilizat, nu are nevoie de o configurație prea mare (dacă există). Este un plugin setat și uitat. Cu toate acestea, vine cu dezavantaje, de exemplu, acceptă doar postări WordPress, nu pagini.

Tema mea actuală va funcționa cu AMP?

În timp ce majoritatea temelor WordPress vor funcționa bine cu AMP, dacă doriți să puteți personaliza versiunea AMP a paginilor dvs., aveți nevoie de teme WordPress gata de AMP.

Majoritatea temelor WordPress nu sunt pregătite pentru AMP.

Pentru a vă pregăti AMP-ul site-ului, puteți utiliza o temă prietenoasă AMP sau puteți personaliza tema curentă folosind un plugin AMP.

Cele mai bune plugin-uri WordPress AMP

Pluginul AMP despre care am discutat în ultima secțiune nu oferă aproape nicio opțiune de personalizare pentru paginile AMP pe care le generează.

Există câteva alte pluginuri AMP WordPress care sunt mai bune la personalizarea temei actuale și care acceptă atât postări, pagini, categorii

 • weeblrAMP este probabil cel mai promițător plugin AMP de acum. weeblrAMP vă permite să creați o versiune AMP aproape completă a site-ului dvs., la fel de caracteristică pe care o permite specificația AMP: postări, pagini, categorii, etichete și arhive.

  De asemenea, integrări în comentarii, Analytics, reclame, schema.org, integrări Yoast și Jetpack. Ediția premium transformă automat Formularele de contact 7 și formularele Gravity, Mailchimp For WP, WooCommerce sau Descărcări digitale ușoare.

 • WP AMP este un plugin WordPress premium care adaugă suport pentru paginile mobile accelerate (AMP). WP AMP vă permite să includeți toate tipurile de conținut și arhivele pe site-ul dvs. mobil.

  Puteți încorpora imagini, videoclipuri, audio și iframe. Puteți personaliza designul standard sau puteți crea unul complet nou. Vă permite să urmăriți vizitatorii cu Google Analytics, Google Tag Manager, Yandex.Metrika și Facebook Pixel. Funcționează cu Yoast SEO, All in One SEO Pack, Cadrul SEO, SEO Ultimate. Puteți integra AMP cu WooCommerce pentru a vinde pe reclame mobile, AdSense și DoubleClick pagini AMP.

 • AMP pentru WP adaugă automat funcționalitatea Pagini mobile accelerate (Google AMP Project) pe site-ul dvs. WordPress. Acest plugin bogat în funcții vă permite să vă personalizați tema curentă pentru a deveni gata AMP. Vedeți toate funcțiile și integrările.

Dacă doriți să puteți personaliza aspectul (culorile și aspectul) paginilor dvs. AMP, veți avea nevoie de o temă care oferă suport pentru AMP și vă permite să personalizați ieșirea.

Pentru a face asta, cea mai bună opțiune dvs. este probabil să obțineți o temă gata AMP WordPress.

cele mai bune teme și șabloane pentru wordpress

Cele mai bune teme WordPress AMP

1. Neve

Neve AMP gata tema WordPress

Neve by ThemeIsle este compatibil cu paginile mobile accelerate (AMP) și vă oferă site-ul dvs. ca AMP nativ, care vă va încărca site-ul instantaneu și, în schimb, vă va ajuta să vă îmbunătățiți SEO. Tema vine atât în ​​versiune gratuită (dar cu funcții limitate), fie în versiune premium (de la doar 39 USD – cost unic).

Caracteristici:

 • 100% compatibil cu Google AMP
 • 100% compatibil cu Gutenberg și Elementor
 • Optimizat pentru viteză, folosește JavaScript Vanilla pentru optimizarea performanței
 • Cod ușor și SEO prietenos
 • Mai multe demo-uri care sunt gata de instalare
 • Efecte de încărcare paralelă și leneșă
 • WooCommerce gata

Preț: 39 USD (versiunea gratuită este disponibilă și)

Mai multe informatii & demo-uri live: Click aici

2. Astra

astra wordpress theme

Astra este o temă WordPress ușoară, rapidă și prietenoasă pentru constructor de pagini, proiectată de Brainstorm Force. Astra vine cu suport AMP nativ (dar trebuie să obțineți Versiunea Pro)

Caracteristici:

 • 100% compatibil cu Google AMP (numai pentru versiunea Pro)
 • Compatibil cu construitori de pagini precum BeaverBuilder, SiteOrigin, Elementor și Divi + mai mult
 • Ușor de folosit cu o interfață admin curată
 • Simplu, totuși modele frumoase pentru orice tip de afacere vă aflați
 • Zeci de pre-proiectate și la cheie site-uri de pornire cu aspect uimitor, pe care le puteți importa
 • Usor de personalizat fără a avea de a face cu codul
 • SEO prietenos fundație și toate marcajele necesare Schema.org
 • Extensibil cu cârlige și filtre care vă permite să personalizați orice temă Astra
 • Integrare WooCommerce pentru construirea de magazine online

Preț: $ 59 la

Mai multe informatii & demo-uri live: Click aici

3. Stocat

Stoked! - Revistă / știri și blog personal Tema WordPress

Stoked este o revistă / știri și temă personală în stil blog personal.

Stoked este o temă modernă WordPress ideală pentru site-urile de reviste și blogurile personale. Această temă oferă site-ului tău un aspect îndrăzneț și captivant!

Tema Stoked WordPress este o încărcare ușoară și rapidă. Puteți personaliza cu ușurință toate aspectele acestei teme fără a atinge o singură linie de cod. Această temă vine cu suport pentru Articole instantanee Google AMP și Facebook.

Caracteristici:

 • Asistență Google AMP și asistență Facebook Instant Articles.
 • Optimizat pentru SEO și viteza paginii.
 • Complet integrat cu Native WP Customizer.
 • Aspect card / listă Big / Grid și personalizabil Slider / Carrusel.
 • Oferă sute de combinații posibile de aspect.
 • „Simțiri” stocat încorporate (interacțiunea utilizatorului și sistemul de feedback).

Preț: $ 49

Mai multe informatii & demo live: Click aici

4. Editura

Editura AMP WordPress Tema

Editura este o temă în stil de revistă pentru WordPress.

Oferă un design frumos și sensibil. Această temă este perfectă pentru a crea bloguri în stil de știri. Este livrat cu peste 90 de șabloane pre-făcute ale paginii de pornire.

Puteți personaliza cu ușurință toate aspectele proiectării acestei teme fără a atinge o singură linie de cod. Această temă vine cu sprijin complet pentru AMP.

Caracteristici:

 • Peste 90 de șabloane pre-proiectate din care să alegeți.
 • Design complet sensibil, care arată excelent pe toate dispozitivele.
 • Gata de traducere, astfel încât să o poți traduce în mai multe limbi.
 • Compatibil cu Visual Composer și oferă peste 70+ blocuri de constructor de pagini din care să alegeți. Personalizați cu ușurință designul cu ajutorul constructorului drag-and-drop.
 • Oferă 20 de widgeturi exclusive pe care le puteți folosi în barele laterale.
 • Oferă 13 șabloane diferite de postare.

Preț: $ 39

Mai multe informatii & demo live: Click aici

5. Noor

Noor WordPress AMP Tema

Noor este o temă polivalentă puternică pentru WordPress. Este complet personalizabil, astfel încât să îl puteți personaliza și utiliza pentru a crea un site web în aproape orice industrie. Este livrat cu o mulțime de demo-uri încorporate pentru a vă ajuta să începeți.

Cel mai bun din toate este compatibil cu Google AMP. Tot ce ai nevoie este să instalezi pluginul AMP după instalare și ai terminat.

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress care vă permite să creați site-uri polivalente unice și frumoase, atunci luați în considerare Noor. Noor vine cu funcționalitate de drag and drop pentru construirea paginilor live cu Visual Composer. Tema folosește, de asemenea, cele mai bune practici SEO și se încarcă rapid pentru a vă oferi un site rapid.

Caracteristici:

 • Compatibil cu AMP Google
 • De asemenea, compatibil cu WooCommerce, EDD, Buddypress, bbpress, The Calendar Calendar Pro și multe altele
 • Creat pentru SEO și vine cu o integrare bogată a fragmentelor și o bază de cod bine structurată
 • Viteze de aprindere și performanțe rapide
 • Suport pentru limbile RTL.
 • 30+ demo-uri pre-făcute și unice, ușor de importat
 • Design complet receptiv și retină gata.

Preț: $ 59 la

Mai multe informatii & demo live: Click aici

6. Simplul

Tema simplă WordPress AMP

Simplul este o temă de afaceri pentru WordPress. Acesta oferă tot ceea ce va avea nevoie pentru a crea și rula un site de afaceri.

Indiferent dacă creați un site web pentru o companie de pornire sau o întreprindere, puteți personaliza cu ușurință această temă pentru a se potrivi nevoilor dvs..

Caracteristici:.

 • Vine cu un simplu asistent de configurare, astfel încât să puteți configura tema în câteva secunde.
 • Complet compatibil cu WooCommerce și oferă 4 teme diferite de stiluri pentru a alege.
 • Această temă este gata de traducere, astfel încât să o poți traduce cu ușurință în mai multe limbi.
 • Personalizați cu ușurință această temă cu personalizatorul live.
 • Vă permite să selectați fonturile Google pe care doriți să le utilizați.

Preț: $ 39

Mai multe informatii & demo live: Click aici

7. Onefleek

Tema WordPress OneFleek AMP

Onefleek este o temă a revistei pentru WordPress. Este perfect pentru crearea site-urilor de știri.

Este livrat cu zeci de modele de pagini de pornire diferite pentru a alege. Toate aceste machete oferă site-ului dvs. aspectul unei reviste online premium.

Caracteristici:

 • Complet sensibil și arată excelent pe toate dispozitivele.
 • Oferă 4 machete diferite pentru articole bazate pe listă.
 • Creați cu ușurință pagini de recenzie și examinați produsele în funcție de procent, stele sau puncte.
 • Oferă cinci domenii diferite pentru afișarea reclamelor.
 • Vine cu suport pentru postarea automată pe rețelele de socializare.
 • Personalizați cu ușurință toate aspectele designului utilizând personalizatorul Live
 • Aspecte multiple din care să alegeți atât pentru postări cât și pentru pagini.

Preț: $ 59 la

Mai multe informatii & demo live: Click aici

8. Folie

Folie AMP WordPress Tema

Folie este o temă WordPress multifuncțională. Este livrat cu un constructor drag-and-drop, astfel încât să îl puteți personaliza și utiliza pentru a crea orice fel de site web.

Caracteristici:

 • Vine în pachet cu Codeless Builder, Visual Composer și două plugin-uri glisante premium.
 • Peste 25 de șabloane de design diferite din care să alegeți.
 • Faceți cu ușurință modificări live ale designului cu ajutorul unui constructor ușor de drag-and-drop.
 • Vine cu suport complet pentru WooCommerce, astfel încât să puteți crea fără durere magazine online cu caracteristici complete.
 • Design complet sensibil, care se adaptează cu ușurință la toate dimensiunile ecranului.
 • Suport pentru secțiuni de defilare paralaxă.
 • Această temă este gata de traducere. Puteți traduce cu ușurință în mai multe limbi pentru a crea un site web multilingv.

Preț: $ 59 la

Mai multe informatii & demo live: Click aici

9. Okab

Okab AMP WordPress Tema

Okab este o frumoasă temă polivalentă pentru WordPress.

Este complet personalizabil, așa că îl puteți personaliza și utiliza pentru a crea un site web în orice industrie. Este livrat cu un drag-and-drop Visual Page Builder pentru a vă ajuta să personalizați designul în câteva secunde.

Această temă oferă peste 70 de variante de aspect diferite pentru a alege. De asemenea, vine cu suport complet pentru WooCommerce, astfel încât să puteți începe cu ușurință să vindeți produsele online.

Caracteristici:

 • Peste 70+ machete din care să alegeți.
 • Un design curat și sensibil. Această temă arată excelent pe toate dimensiunile ecranului.
 • Asistența pentru WooCommerce vă permite să începeți să vindeți online în câteva minute.
 • Puteți traduce cu ușurință această temă în mai multe limbi pentru a crea un site web multilingv.
 • Suport pentru limbile RTL.
 • Vine cu un drag-and-drop Visual Page Builder.
 • 260+ Elemente Web pentru a crea cu ușurință designul perfect pentru paginile dvs..

Preț: $ 59 la

Mai multe informatii & demo live: Click aici

10. Fona

Fona - Tema Google AMP WooCommerce responsive

Fona este una curată și minimă Tema WooCommerce gata de AMP Google care este perfect pentru magazinele online și site-urile de cumpărături.

Tema Fona WooCommerce vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a începe să vindeți online. Vine la pachet cu opțiuni de personalizare, astfel încât să puteți personaliza cu ușurință designul și funcționalitatea magazinului dvs. online.

Caracteristici:

 • Suport complet pentru Google AMP.
 • Compatibil cu WooCommerce.
 • Greutate ușoară și design optimizat pentru mobil.
 • Creator de pagini puternic și glisare & construiți glisierele picătură.
 • Vine cu CleverMegaMenus, un plugin Mega Menu ușor de utilizat pentru Visual Composer.
 • Opțiuni nelimitate; stiluri de antet nelimitate, machete de categorii nelimitate, machete nelimitate de pagini cu produse.

Preț: $ 39

Mai multe informatii & demo live: Click aici

11. Teem

Teem AMP WordPress Tema

Teem este o temă curată, minimă de blog pentru WordPress. Oferă un design receptiv și vine cu suport complet pentru AMP.

Vine cu zeci de opțiuni de personalizare, astfel încât să puteți personaliza cu ușurință designul.

Caracteristici:

 • Suport complet pentru AMP.
 • Design complet sensibil, care se adaptează cu ușurință la toate dimensiunile ecranului.
 • Asistență atât pentru limbile RTL, cât și pentru cele LTR.
 • Vine cu diferite machete de bloguri din care să alegeți.
 • Oferă meniuri pentru acordeon și glisante.
 • Mai multe zone pentru a plasa reclame.

Preț: $ de 15

Mai multe informatii & demo live: Click aici

12. MobNews

MobNews AMP WordPress Tema

După cum sugerează și numele, MobNews este o temă construită pentru site-urile de știri. Oferă un design frumos, care răspunde pe deplin.

Este livrat cu zeci de opțiuni de personalizare, astfel încât să puteți personaliza pe deplin aspectul designului site-ului dvs. web, fără a atinge o singură linie de cod.

Caracteristici:

 • Mai multe zone pentru a plasa reclame.
 • Suport pentru acordeon și caruseli.
 • Design complet sensibil, care arată excelent pe toate dispozitivele.
 • Oferă o bară laterală mobilă frumoasă.
 • Suport pentru limbile RTL și LTR.
 • Mai multe machete de blog din care să alegeți.
 • Asistență pentru icoane Font Awesome.

Preț: $ de 15

Mai multe informatii & demo live: Click aici

13. Ziar

Ziarul AMP WordPress Tema

Ziarul este o temă uimitoare WordPress creată pentru site-uri de știri. Este vorba de un aspect bazat pe grilă pentru a oferi site-ului dvs. web aspectul unui site de știri premium.

Este complet personalizabil, astfel încât să puteți personaliza toate aspectele proiectării acestei teme, fără să scrieți o singură linie de cod.

Caracteristici:

 • Categorii nelimitate de coduri de culori. Puteți alege culoarea pentru toate categoriile de pe site-ul dvs. web.
 • AMP Page Builder pentru a vă ajuta să personalizați paginile cu o simplă interfață drag-and-drop.
 • Asistență pentru afișarea pâinea în partea de sus a postărilor.
 • Design complet sensibil, care arată excelent pe toate dispozitivele.

Preț: $ 49

Mai multe informatii & demo live: Click aici

14. Sertar AMP

Tema WordPress AM Drawer Drawer

AMP Drawer este o temă polivalentă pentru WordPress. Răspunde complet și se adaptează cu ușurință la toate dimensiunile ecranului. Vine cu zeci de șabloane de design din care să alegeți.

Caracteristici:

 • Asistență pentru PhoneGap și Cordova, astfel încât să puteți transforma cu ușurință site-ul dvs. într-o aplicație mobilă.
 • Asistență pentru Lazy Se încarcă imagini pentru a îmbunătăți viteza site-ului.
 • Vine cu peste 400 de icoane de tip Font Awesome.
 • Vine cu peste 50 de șabloane din care să alegeți.

Preț: $ de 17

Mai multe informatii & demo live: Click aici

15. AMP News Mobile

AMP News Mobile tema WordPress

AMP News Mobile este o temă concepută pentru site-urile de știri. Acesta oferă tot ceea ce va avea nevoie pentru a rula un site de știri.

Vine cu suport complet pentru AMP și oferă 40+ șabloane AMP valide din care să alegeți. De asemenea, vine cu un formular de contact care este valid AMP, astfel încât acesta va funcționa chiar și atunci când utilizatorul vizitează o pagină AMP prin Google.

Caracteristici:

 • Un design receptiv care se adaptează cu ușurință la toate dimensiunile ecranului.
 • Peste 40 de șabloane valide AMP din care să alegeți.
 • Vine cu suport pentru PhoneGap care vă permite să transformați cu ușurință site-ul dvs. într-o aplicație mobilă nativă.
 • Asistență pentru mai mult de 400 de pictograme cu imagini minunate.

Preț: $ de 16

Mai multe informatii & demo live: Click aici

16. BlogStart Pro

BlogStart Pro AMP WordPress Tema

BlogStart Pro este o temă de bază și îi lipsește o mare parte din ceea ce oferă temele premium de mai sus, dar este o temă bună pentru AMP pentru început, care este gratuită.

BlogStart Pro folosește tema de start Underscores și unele elemente ale temei folosind cadrul Bootstrap 3 al Twitter pentru aspectul receptiv.

Caracteristici:

 • HTML 100% AMP
 • Toate AMP valabile
 • Fără versiune HTML obișnuită
 • Google / SEO-friendly
 • Tema gratuită AMP WordPress

Preț: Liber

Mai multe informatii & demo live: Click aici

întrebări frecvente

Ce este Google AMP?

Google Accelerated Mobile Pages (AMP) este un proiect open-source care face ca paginile web să se încarce mai rapid pe dispozitivele mobile. AMP folosește un set limitat de HTML, JavaScript și CSS pentru a face ca paginile să se încarce aproape instantaneu.

Google AMP va funcționa pe site-ul meu WordPress?

Da, dar AMP nu va funcționa „din cutie”. Pentru a utiliza AMP pe site-ul dvs. WordPress, aveți nevoie de un plugin AMP WordPress sau de o temă WordPress gata de AMP.

Care sunt avantajele utilizării unei teme WordPress AMP Google?

Utilizarea unei teme WordPress compatibile cu AMP este cea mai simplă modalitate de a obține un site de încărcare rapidă fără a fi nevoie să instalați și să configurați plugin-uri.

Concluzie

Sper că această listă v-a ajutat să găsiți tema perfectă pentru site-ul dvs. web. Toate aceste teme oferă suport complet pentru AMP.

Acum, tot ce trebuie să faceți este să obțineți o companie bună de găzduire WordPress precum Kinsta sau WP Engine și să alegeți oricare dintre aceste șabloane și să începeți cu site-ul dvs..

Mi-a fost dor de una dintre temele dvs. AMP WordPress preferate? Au avut vreun impact implementarea AMP pe site-ul dvs. web? Dacă da, atunci anunță-mă în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map