Hogere rankings in zoekmachines en snellere laadtijden… dat is wat elke website-eigenaar wil. Maar het kan erg moeilijk zijn om deze te bereiken als u niet weet wat u doet. Dit is waar Google AMP komt om te redden. Het is een project van Google om websites te helpen sneller sneller te laden. Hier is mijn overzicht van wat er is.


Hoewel het implementeren van AMP op uw website geen hogere ranking in Google garandeert, beweren veel marketeers dat ze na de implementatie het verkeer van Google bijna hebben verdubbeld.

Beste AMP-ready WordPress-thema’s in 2020:

 • Beste algemeen: is een snel ladend, multifunctioneel WordPress-thema dat geweldig werkt met elke paginabuilder die er is, en het thema is perfect voor kleine bedrijven, blogs, startups en meer. Gratis en premium-versie worden geleverd met native AMP-ondersteuning.
 • Runner-up, beste overall: is een snel ladend, SEO-vriendelijk WordPress-thema dat compatibel is met alle grote paginabouwers. Het wordt geleverd met een enorme bibliotheek met klaar om websites te importeren. Alleen de Pro-versie wordt geleverd met native AMP-ondersteuning.

Voordat ik erin spring beste AMP WordPress-thema’s Laten we eens kijken wat AMP is en waarom u zou moeten overwegen het te gebruiken.

Wat is Accelerated Mobile Pages (AMP)

Google AMP (Accelerated Mobile Pages) is een open-sourceproject dat tot doel heeft webpagina’s sneller te laten laden op mobiele apparaten.

Waarom?

Omdat veel mensen een trage internetverbinding hebben. En de meeste websites hebben meer dan 5 seconden nodig om te laden. Dat is veel tijd. De meeste mobiele gebruikers zijn niet geduldig genoeg om zo lang te wachten.

Het doel van Google AMP is om webpagina’s onmiddellijk te laten laden. Niet alleen snel, maar ook laad onmiddellijk.

Een van de redenen waarom Google AMP heeft bedacht, is omdat de meeste website-eigenaren niet over de middelen (tijd en geld) beschikken om de snelheid van hun websites te verbeteren, zelfs als ze dat willen.

AMP is gewoon een raamwerk voor het bouwen van pagina’s die sneller laden. AMP implementeren in uw website kost niet veel, zelfs niet als u een webontwikkelaar inhuurt.

Maar omdat u een WordPress-gebruiker bent, kunt u dit gratis doen door een plug-in te installeren. Zodra u AMP op uw website heeft geïmplementeerd, stuurt Google mobiele bezoekers naar de AMP-versie van uw pagina’s in plaats van naar de normale pagina’s.

Nu, net als bij elke andere nieuwe technologie, zijn er voor- en nadelen om AMP op uw website in te schakelen.

De voors

Uw website wordt direct geladen. De gebruikers klikken op uw pagina in de zoekresultaten en boem, ze staan ​​op uw pagina.

Wanneer u AMP inschakelt, geeft Google een AMP-badge weer in uw zoekvermelding. Aangenomen wordt dat dit de CTR van uw zoekmachine verhoogt. Dus als een grote meerderheid van uw verkeer afkomstig is van mobiele zoekopdrachten, zult u waarschijnlijk een boost zien in de rangschikking van zoekmachines.

Google houdt van websites die een geweldige gebruikerservaring bieden. En de snelheid van uw website draagt ​​bij aan een goede gebruikerservaring.

Veel SEO-experts in de internetmarketinggemeenschap beweren een toename van hun zoekmachineverkeer te hebben gezien na het implementeren van AMP op hun websites.

Er zijn ook een paar horrorverhalen van mensen die AMP implementeren en al hun mobiele verkeer verliezen.

De nadelen

Verdien je geld met reclame?

Dan is er mogelijk slecht nieuws. Google AMP ondersteunt niet alle advertentienetwerken die er zijn.

Als u een Adsense-uitgever bent, worden er nog steeds advertenties weergegeven in uw inhoud.

Maar als u zich in een ander advertentienetwerk bevindt, heeft u misschien pech. Hier is een lijst met ondersteunde advertentienetwerken.

Het ergste van AMP is dat je de controle over de inhoud verliest. Je hebt niet veel controle over hoe dingen worden weergegeven.

Beschouw AMP als een dieetversie van normale HTML. Google AMP staat alleen statische HTML en beperkt JavaScript toe. JS van derden is toegestaan ​​in iframes, het kan de weergave niet blokkeren.

U kunt dus niet de meeste van uw favoriete luxe widgets gebruiken.

Wat bedoel ik daarmee?

Google AMP staat niet toe dat u widgets gebruikt zoals Facebook Like Box, Twitter Feed, enz.

Het belangrijkste doel is om webpagina’s in een oogwenk te laden. En JavaScript heeft een enorme impact op de snelheid van uw website.

Niet alleen dat, maar u kunt ook geen JavaScript-widgets gebruiken zoals pop-ups en op Ajax gebaseerde aanmeldingsformulieren.

Als u een Analytics-tool gebruikt dan Google Analytics, kunt u mogelijk geen mobiele bezoekers volgen op uw AMP-pagina’s.

Google AMP ondersteunt wel 20+ Analytics-tools, wat geweldig is, maar niet elke tool.

Werkt AMP met WordPress?

Nee.

Niet zonder een plug-in zoals de AMP-plug-in.

WordPress biedt op zichzelf geen ondersteuning voor AMP.

Er is geen optie in het instellingenmenu van je WordPress-dashboard dat je kunt gebruiken om AMP in te schakelen.

De gratis AMP-plug-in van Automattic, de geweldige mensen achter WordPress, is gemakkelijk te gebruiken en heeft niet veel (of geen) configuratie nodig. Het is een set en vergeet plug-in. Het heeft echter nadelen, het ondersteunt bijvoorbeeld alleen WordPress-berichten, geen pagina’s.

Werkt mijn huidige thema met AMP?

Hoewel de meeste WordPress-thema’s prima werken met AMP, heb je AMP-ready WordPress-thema’s nodig als je de AMP-versie van je pagina’s wilt kunnen aanpassen.

De meeste WordPress-thema’s zijn niet klaar voor AMP.

Om uw site AMP klaar te maken, kunt u een AMP-vriendelijk thema gebruiken of u kunt uw huidige thema aanpassen met een AMP-plug-in.

Beste AMP WordPress-plug-ins

De AMP-plug-in die we in de laatste sectie hebben besproken, biedt bijna geen aanpassingsopties voor de AMP-pagina’s die het genereert.

Er zijn maar weinig andere AMP WordPress-plug-ins die beter zijn in het aanpassen van uw huidige thema en die beide berichten, pagina’s en categorieën ondersteunen

 • weeblrAMP is waarschijnlijk de meest veelbelovende AMP-plug-in die er momenteel is. Met weeblrAMP kunt u een bijna volledige AMP-versie van uw site maken, die zo volledig is uitgerust als de AMP-specificatie toestaat: berichten, pagina’s, categorieën, tags en archieven.

  Ook ingebouwde opmerkingen, Analytics, advertenties, schema.org, Yoast en Jetpack-integraties. De premium-editie converteert automatisch Contact Forms 7 en Gravity-formulieren, Mailchimp For WP, WooCommerce of Easy Digital Downloads.

 • WP AMP is een premium WordPress-plug-in die ondersteuning toevoegt voor Accelerated Mobile Pages (AMP). Met WP AMP kunt u alle inhoudstypen en archieven opnemen in uw mobiele website.

  Je kunt afbeeldingen, video’s, audio en iframes insluiten. U kunt het standaardontwerp aanpassen of een totaal nieuw ontwerp maken. Hiermee kunt u bezoekers volgen met Google Analytics, Google Tag Manager, Yandex.Metrika en Facebook Pixel. Het werkt met Yoast SEO, All in One SEO Pack, The SEO Framework, SEO Ultimate. U kunt AMP integreren met WooCommerce om op mobiele, AdSense- en DoubleClick-advertenties te verkopen aan AMP-pagina’s.

 • AMP voor WP voegt automatisch Accelerated Mobile Pages (Google AMP Project) -functionaliteit toe aan uw WordPress-site. Met deze functierijke plug-in kunt u uw huidige thema aanpassen om AMP-klaar te worden. Bekijk alle functies en integraties.

Als je het uiterlijk (kleuren en lay-out) van je AMP-pagina’s wilt kunnen aanpassen, heb je een thema nodig dat wordt geleverd met ondersteuning voor AMP en waarmee je de uitvoer kunt aanpassen.

Om dat te doen, is uw beste optie waarschijnlijk om een ​​kant-en-klaar AMP WordPress-thema te krijgen.

beste amp WordPress-thema's en -sjablonen

De beste AMP WordPress-thema’s

1. Neve

Neve AMP klaar WordPress-thema

Neve by ThemeIsle is compatibel met Accelerated Mobile Pages (AMP) en geeft uw website weer als native AMP, die uw site onmiddellijk laadt en in ruil daarvoor helpt uw ​​SEO te verbeteren. Het thema is verkrijgbaar in zowel een gratis versie (maar beperkte functies) als een premium-versie (vanaf slechts $ 39 – eenmalige kosten).

Kenmerken:

 • 100% compatibel met Google AMP
 • 100% compatibel met Gutenberg en Elementor
 • Geoptimaliseerd voor snelheid, gebruikt Vanilla JavaScript voor prestatie-optimalisatie
 • Lichtgewicht code en SEO-vriendelijk
 • Meerdere demo’s die klaar zijn om te installeren
 • Parallax en luie laadeffecten
 • Klaar voor WooCommerce

Prijs: $ 39 (gratis versie is ook beschikbaar)

Meer informatie & live demo’s: Klik hier

2. Astra

astra wordpress thema

Astra is een lichtgewicht, snel en paginabuildervriendelijk WordPress-thema dat is ontworpen door Brainstorm Force. Astra wordt geleverd met native AMP-ondersteuning (maar u moet de Pro-versie)

Kenmerken:

 • 100% compatibel met Google AMP (alleen op Pro-versie)
 • Compatibel met pagina bouwers zoals BeaverBuilder, SiteOrigin, Elementor en Divi + meer
 • Makkelijk te gebruiken met een schone admin-interface
 • Eenvoudig, maar toch prachtige ontwerpen voor welk type bedrijf u ook bent
 • Dozijnen van vooraf ontworpen en kant-en-klare prachtig uitziende startersites die u kunt importeren
 • Makkelijk aan te passen zonder met code te moeten omgaan
 • SEO-vriendelijk basis en alle noodzakelijke Schema.org-opmaak
 • Uitschuifbaar met haken en filters waarmee u elk Astra-thema kunt aanpassen
 • WooCommerce-integratie voor het bouwen van online winkels

Prijs: $ 59

Meer informatie & live demo’s: Klik hier

3. Gestookt

Opgewonden! - Magazine / Nieuws en persoonlijke blog WordPress Theme

Stoked is een tijdschrift / nieuws en persoonlijk WordPress-thema in blogstijl.

Stoked is een modern WordPress-thema, ideaal voor tijdschriftensites en persoonlijke blogs. Dit thema geeft uw website een opvallende, frisse blikvanger!

Stoked WordPress-thema is lichtgewicht en snel laden. U kunt alle aspecten van dit thema gemakkelijk aanpassen zonder een enkele regel code aan te raken. Dit thema wordt geleverd met ondersteuning voor Google AMP en Facebook Instant-artikelen.

Kenmerken:

 • Ondersteuning voor Google AMP en ondersteuning voor Facebook Instant Articles.
 • Geoptimaliseerd voor SEO en paginasnelheid.
 • Volledig geïntegreerd met Native WP Customizer.
 • Lijst / Big / Grid Cards-lay-out en aanpasbare Home Slider / Carrousel.
 • Biedt honderden mogelijke lay-outcombinaties.
 • Ingebouwde Stoked “feelbacks” (gebruikersinteractie en feedbacksysteem).

Prijs: $ 49

Meer informatie & live demonstratie: Klik hier

4. Uitgever

Uitgever AMP WordPress Theme

Publisher is een tijdschriftachtig thema voor WordPress.

Het biedt een prachtig responsief ontwerp. Dit thema is perfect voor het maken van blogs in nieuwsstijl. Het wordt geleverd met meer dan 90 vooraf gemaakte startpagina-sjablonen om uit te kiezen.

U kunt eenvoudig alle aspecten van het ontwerp van dit thema aanpassen zonder een enkele regel code aan te raken. Dit thema wordt geleverd met volledige ondersteuning voor AMP.

Kenmerken:

 • Meer dan 90 vooraf ontworpen sjablonen om uit te kiezen.
 • Volledig responsief ontwerp dat er geweldig uitziet op alle apparaten.
 • Gereed voor vertaling, zodat u het in meerdere talen kunt vertalen.
 • Compatibel met Visual Composer en biedt meer dan 70 paginabuilderblokken om uit te kiezen. Pas het ontwerp eenvoudig aan met de drag-and-drop-builder.
 • Biedt 20 exclusieve widgets die u in zijbalken kunt gebruiken.
 • Biedt 13 verschillende postsjablonen.

Prijs: $ 39

Meer informatie & live demonstratie: Klik hier

5. Noor

Noor WordPress AMP Theme

Noor is een krachtig multifunctioneel thema voor WordPress. Het is volledig aanpasbaar, dus u kunt het aanpassen en gebruiken om een ​​website te maken in bijna elke branche. Het wordt geleverd met tal van ingebouwde demo’s om u op weg te helpen.

Beste van alles het is compatibel met Google AMP. Het enige dat u nodig hebt, is de AMP-plug-in na de installatie te installeren en u bent klaar.

Als u op zoek bent naar een WordPress-thema waarmee u unieke en mooi ogende multifunctionele sites kunt maken, overweeg dan Noor. Noor wordt geleverd met slepen-en-neerzetten-functionaliteit voor het bouwen van live pagina’s met Visual Composer. Het thema maakt ook gebruik van SEO-best practices en laadt snel om u een snelle site te bezorgen.

Kenmerken:

 • Compatibel met Google AMP
 • Ook compatibel met WooCommerce, EDD, Buddypress, bbpress, The Event Calendar Pro en meer
 • Gebouwd voor SEO en wordt geleverd met rich snippet-integratie en goed gestructureerde codebasis
 • Razendsnelle en snelle prestaties
 • Ondersteuning voor RTL-talen.
 • 30+ vooraf gemaakte en unieke demo’s die gemakkelijk te importeren zijn
 • Volledig responsief ontwerp en klaar voor netvlies.

Prijs: $ 59

Meer informatie & live demonstratie: Klik hier

6. Het simpele

Het eenvoudige AMP WordPress-thema

The Simple is een zakelijk thema voor WordPress. Het biedt alles wat u nodig heeft om een ​​bedrijfssite te maken en te runnen.

Of u nu een website maakt voor een startup of een onderneming, u kunt dit thema eenvoudig aanpassen aan uw behoeften.

Kenmerken:.

 • Wordt geleverd met een eenvoudige installatiewizard, zodat u het thema binnen enkele seconden zelf kunt instellen.
 • Volledig compatibel met WooCommerce en biedt 4 verschillende winkelstijlen om uit te kiezen.
 • Dit thema is klaar voor vertaling, dus u kunt het gemakkelijk in meerdere talen vertalen.
 • Pas dit thema eenvoudig aan met de live-aanpasser.
 • Hiermee kunt u de Google-lettertypen selecteren die u wilt gebruiken.

Prijs: $ 39

Meer informatie & live demonstratie: Klik hier

7. Onefleek

OneFleek AMP WordPress-thema

Onefleek is een tijdschriftthema voor WordPress. Het is perfect voor het maken van nieuwssites.

Het wordt geleverd met tientallen verschillende startpagina-indelingen om uit te kiezen. Al deze lay-outs geven uw site het uiterlijk van een premium online magazine.

Kenmerken:

 • Volledig responsief en ziet er geweldig uit op alle apparaten.
 • Biedt 4 verschillende lay-outs voor op lijst gebaseerde artikelen.
 • Maak eenvoudig beoordelingspagina’s en bekijk producten op basis van percentage, sterren of punten.
 • Biedt vijf verschillende gebieden om advertenties weer te geven.
 • Wordt geleverd met ondersteuning voor automatisch posten op sociale media.
 • Pas eenvoudig alle aspecten van het ontwerp aan met de Live Customizer
 • Meerdere lay-outs om uit te kiezen voor zowel berichten als pagina’s.

Prijs: $ 59

Meer informatie & live demonstratie: Klik hier

8. Folie

Folie AMP WordPress-thema

Folie is een multifunctioneel WordPress-thema. Het wordt geleverd met een drag-and-drop-builder, zodat u het kunt aanpassen en gebruiken om elk soort website te maken.

Kenmerken:

 • Wordt geleverd met Codeless Builder, Visual Composer en twee premium slider-plug-ins.
 • U kunt kiezen uit meer dan 25 verschillende ontwerpsjablonen.
 • Breng eenvoudig live wijzigingen aan in het ontwerp met de eenvoudige drag-and-drop-builder.
 • Wordt geleverd met volledige ondersteuning voor WooCommerce, zodat u moeiteloos volledige online winkels kunt creëren.
 • Volledig responsief ontwerp dat zich gemakkelijk aanpast aan alle schermformaten.
 • Ondersteuning voor parallax-scrollsecties.
 • Dit thema is klaar voor vertaling. Je kunt het eenvoudig in meerdere talen vertalen om een ​​meertalige website te maken.

Prijs: $ 59

Meer informatie & live demonstratie: Klik hier

9. Okab

Okab AMP WordPress-thema

Okab is een prachtig multifunctioneel thema voor WordPress.

Het is volledig aanpasbaar, dus u kunt het aanpassen en gebruiken om een ​​website in elke branche te maken. Het wordt geleverd met een visuele paginabuilder met slepen en neerzetten om u te helpen het ontwerp binnen enkele seconden aan te passen.

Dit thema biedt meer dan 70 verschillende lay-outvariaties om uit te kiezen. Het wordt ook geleverd met volledige ondersteuning voor WooCommerce, zodat u gemakkelijk uw producten online kunt verkopen.

Kenmerken:

 • Meer dan 70 lay-outs om uit te kiezen.
 • Een schoon responsief ontwerp. Dit thema ziet er geweldig uit op alle schermformaten.
 • Ondersteuning voor WooCommerce stelt u in staat om binnen enkele minuten online te verkopen.
 • U kunt dit thema eenvoudig in meerdere talen vertalen om een ​​meertalige website te maken.
 • Ondersteuning voor RTL-talen.
 • Wordt geleverd met een visuele paginabuilder met slepen en neerzetten.
 • 260+ webelementen om eenvoudig het perfecte ontwerp voor uw pagina’s te maken.

Prijs: $ 59

Meer informatie & live demonstratie: Klik hier

10. Fona

Fona - Responsief Google AMP WooCommerce-thema

Fona is schoon en minimaal Google AMP-klaar WooCommerce-thema dat is perfect voor online winkels en winkelsites.

Het Fona WooCommerce-thema geeft je alles wat je nodig hebt om online te verkopen. Het zit boordevol aanpassingsopties, zodat u het ontwerp en de functionaliteit van uw online winkel eenvoudig kunt aanpassen.

Kenmerken:

 • Volledige ondersteuning voor Google AMP.
 • Compatibel met WooCommerce.
 • Lichtgewicht en mobiel geoptimaliseerd ontwerp.
 • Krachtige paginabuilder en slepen & drop sliders builder.
 • Wordt geleverd met CleverMegaMenus, een eenvoudig te gebruiken Mega Menu-plug-in voor Visual Composer.
 • Onbeperkte opties; onbeperkte koptekststijlen, onbeperkte categorie-indelingen, onbeperkte productpagina-indelingen.

Prijs: $ 39

Meer informatie & live demonstratie: Klik hier

11. Teem

Teem AMP WordPress-thema

Teem is een schoon, minimaal blogthema voor WordPress. Het biedt een responsief ontwerp en wordt geleverd met volledige ondersteuning voor AMP.

Het wordt geleverd met tientallen aanpassingsopties, zodat u het ontwerp eenvoudig kunt aanpassen.

Kenmerken:

 • Volledige ondersteuning voor AMP.
 • Volledig responsief ontwerp dat zich gemakkelijk aanpast aan alle schermformaten.
 • Ondersteuning voor zowel RTL- als LTR-talen.
 • Wordt geleverd met verschillende bloglay-outs om uit te kiezen.
 • Biedt accordeonmenu’s en schuifregelaars.
 • Meerdere gebieden om uw advertenties te plaatsen.

Prijs: $ 15

Meer informatie & live demonstratie: Klik hier

12. MobNews

MobNews AMP WordPress Theme

Zoals de naam al doet vermoeden, is MobNews een thema dat is gebouwd voor nieuwswebsites. Het biedt een prachtig ontwerp dat volledig reageert.

Het wordt geleverd met tientallen aanpassingsopties, zodat u het uiterlijk van uw website volledig kunt aanpassen zonder een enkele regel code aan te raken.

Kenmerken:

 • Meerdere gebieden om advertenties te plaatsen.
 • Ondersteuning voor accordeon en carrousels.
 • Volledig responsief ontwerp dat er geweldig uitziet op alle apparaten.
 • Biedt een prachtige mobiele zijbalk.
 • Ondersteuning voor zowel RTL- als LTR-talen.
 • Meerdere bloglay-outs om uit te kiezen.
 • Ondersteuning voor Font Awesome-pictogrammen.

Prijs: $ 15

Meer informatie & live demonstratie: Klik hier

13. Krant

Krant AMP WordPress Theme

Krant is een prachtig WordPress-thema gemaakt voor nieuwssites. Het komt op een op raster gebaseerde lay-out om uw website het uiterlijk en gevoel te geven van een premium nieuwssite.

Het is volledig aanpasbaar, dus u kunt alle aspecten van het ontwerp van dit thema zelf aanpassen zonder een enkele regel code te schrijven.

Kenmerken:

 • Onbeperkte kleurgecodeerde categorieën. U kunt de kleur kiezen voor alle categorieën op uw website.
 • AMP Page Builder om u te helpen uw pagina’s aan te passen met een eenvoudige interface voor slepen en neerzetten.
 • Ondersteuning voor het weergeven van broodkruimels bovenaan berichten.
 • Volledig responsief ontwerp dat er geweldig uitziet op alle apparaten.

Prijs: $ 49

Meer informatie & live demonstratie: Klik hier

14. AMP-lade

AMP Drawer WordPress Theme

AMP Drawer is een multifunctioneel thema voor WordPress. Het reageert volledig en past zich gemakkelijk aan alle schermformaten aan. Het wordt geleverd met tientallen ontwerpsjablonen om uit te kiezen.

Kenmerken:

 • Ondersteuning voor PhoneGap en Cordova, zodat u uw site gemakkelijk in een mobiele app kunt veranderen.
 • Ondersteuning voor Lazy Loading afbeeldingen om de snelheid van de website te verbeteren.
 • Wordt geleverd met meer dan 400 Font Awesome Icons.
 • Wordt geleverd met meer dan 50 sjablonen om uit te kiezen.

Prijs: $ 17

Meer informatie & live demonstratie: Klik hier

15. AMP News Mobile

AMP News Mobile WordPress Theme

AMP News Mobile is een thema dat is ontworpen voor nieuwssites. Het biedt alles wat u nodig heeft om een ​​nieuwssite te runnen.

Het wordt geleverd met volledige ondersteuning voor AMP en biedt meer dan 40 AMP geldige sjablonen om uit te kiezen. Het wordt ook geleverd met een contactformulier dat geldig is voor AMP, dus het werkt zelfs wanneer de gebruiker een AMP-pagina bezoekt via Google.

Kenmerken:

 • Een responsief ontwerp dat zich gemakkelijk aanpast aan alle schermformaten.
 • Meer dan 40 geldige AMP-sjablonen om uit te kiezen.
 • Wordt geleverd met ondersteuning voor PhoneGap, zodat u uw site eenvoudig in een native mobiele app kunt veranderen.
 • Ondersteuning voor meer dan 400 Font Awesome Icons.

Prijs: $ 16

Meer informatie & live demonstratie: Klik hier

16. BlogStart Pro

BlogStart Pro AMP WordPress-thema

BlogStart Pro is een basisthema en mist veel van wat de bovenstaande premiumthema’s bieden, maar het is een goed starter AMP WordPress-thema dat gratis is.

BlogStart Pro gebruikt het Underscores-startthema en sommige elementen van het thema met behulp van het Bootstrap 3-framework van Twitter voor de responsieve lay-out.

Kenmerken:

 • 100% AMP HTML
 • Alle geldige AMP
 • Geen gewone HTML-versie
 • Google / SEO-vriendelijk
 • Gratis AMP WordPress-thema

Prijs: Vrij

Meer informatie & live demonstratie: Klik hier

Veel Gestelde Vragen

Wat is Google AMP?

Google Accelerated Mobile Pages (AMP) is een open-sourceproject waarmee webpagina’s sneller worden geladen op mobiele apparaten. AMP gebruikt een beperkte set HTML, JavaScript en CSS om pagina’s vrijwel onmiddellijk te laden.

Werkt Google AMP op mijn WordPress-site?

Ja, maar AMP werkt niet ‘out of the box’. Om AMP op uw WordPress-site te gebruiken, hebt u een WordPress AMP-plug-in of een AMP-gereed WordPress-thema nodig.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een Google AMP WordPress-thema?

Het gebruik van een AMP-compatibel WordPress-thema is de gemakkelijkste manier om een ​​site voor snel laden te krijgen zonder plug-ins te hoeven installeren en configureren.

Conclusie

Ik hoop dat deze lijst je heeft geholpen het perfecte thema voor je website te vinden. Al deze thema’s bieden volledige ondersteuning voor AMP.

Nu hoef je alleen maar een goed WordPress-hostingbedrijf zoals Kinsta of WP Engine te krijgen en een van deze sjablonen te kiezen en aan de slag te gaan met je site.

Heb ik een van je favoriete AMP WordPress-thema’s gemist? Heeft het implementeren van AMP op uw website impact gehad? Zo ja, laat het me dan weten in de reacties hieronder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me