Bedste Google AMP ⚡ Klar WordPress-temaer til hurtig øjeblikkelig indlæsning af websteder

Højere placering af søgemaskiner og hurtigere belastningstider … er det, som hver websideejer ønsker. Men at opnå disse kan være virkelig vanskeligt, hvis du ikke ved, hvad du laver. Det er her Google AMP kommer til at redde. Det er et projekt fra Google, der hjælper websteder med at indlæse hurtigere med det samme. Her er min oversigt over derude.


Selvom implementering af AMP på dit websted ikke garanterer højere placeringer i Google, hævder mange marketingfolk at have set næsten det dobbelte af trafikken fra Google efter implementering af den.

Bedste AMP-klare WordPress-temaer i 2020:

 • Bedst samlet: er et hurtigt indlæst, multifunktionelt WordPress-tema, der fungerer godt med hver sidebygger derude, og temaet er perfekt til små virksomheder, blogs, startups og mere. Gratis og premium version leveres med indbygget AMP support.
 • Runner-up, Bedst samlet: er et hurtigt indlæst, SEO-venligt WordPress-tema, der er kompatibelt med alle større sidebygere. Det leveres med et enormt bibliotek med klar til at importere websteder. Kun Pro-versionen leveres med indbygget AMP-support.

Før jeg hopper ind i bedste AMP WordPress-temaer lad os finde ud af, hvad AMP er, og hvorfor du bør overveje at bruge det.

Hvad er Accelerated Mobile Pages (AMP)

Google AMP (Accelerated Mobile Pages) er et open source-projekt, der sigter mod at få websider til at indlæse hurtigere på mobile enheder.

Hvorfor?

Fordi mange mennesker har en langsom internetforbindelse. Og det tager over 5 sekunder at indlæse de fleste websteder. Det er meget tid. De fleste mobilbrugere er ikke tålmodige nok til at vente så længe.

Google AMP’s mål er at få websider til at indlæses med det samme. Ikke bare hurtigt, men også til laste øjeblikkeligt.

En af grundene til, at Google kom med AMP, er fordi de fleste webstedsejere ikke har ressourcer (tid og penge) til at forbedre hastigheden på deres websteder, selvom de vil.

AMP er simpelthen en ramme til bygning af sider, der indlæses hurtigere. Det koster ikke meget at implementere AMP på dit websted, selvom du ansætter en webudvikler.

Men fordi du er en WordPress-bruger, kan du gøre det gratis ved at installere et plugin. Når du implementerer AMP på dit websted, sender Google mobile besøgende til AMP-versionen af ​​dine sider i stedet for de normale sider.

Ligesom med enhver anden ny teknologi er der fordele og ulemper ved at aktivere AMP på dit websted.

Fordele

Dit websted indlæses øjeblikkeligt. Brugerne klikker på din side i søgeresultaterne og boom, de er på din side.

Når du aktiverer AMP, viser Google en AMP-badge på din søgeliste. Dette antages at øge din søgemaskine CTR. Så hvis et stort flertal af din trafik kommer fra mobile søgninger, vil du sandsynligvis se et løft i placeringerne i søgemaskinerne.

Google elsker websteder, der tilbyder en god brugeroplevelse. Og hastigheden på dit websted bidrager til god brugeroplevelse.

En masse SEO-eksperter i internetmarkedsføringssamfundet hævder at have set en stigning i deres søgemaskintrafik efter implementering af AMP på deres websteder.

Der er også et par rædselshistorier om mennesker, der implementerer AMP og mister al deres mobil trafik.

Ulemperne

Tjener du penge med Annoncering?

Så er der potentielt dårlige nyheder. Google AMP understøtter ikke alle annoncenetværk derude.

Hvis du er en Adsense-udgiver, vises annoncer stadig i dit indhold.

Men hvis du er på et andet annoncenetværk, er du måske heldig. Her er en liste over understøttede annoncenetværk.

Det værste ved AMP er, at du mister kontrol over indholdet. Du har ikke meget kontrol over, hvordan tingene vises.

Tænk på AMP som en diætversion af normal HTML. Google AMP tillader kun statisk HTML og nogle begrænsede JavaScript. Tredjeparts JS er tilladt i iframes, det kan ikke blokere gengivelse.

Så du kan ikke bruge de fleste af dine foretrukne smarte widgets.

Hvad mener jeg med det??

Google AMP tillader ikke dig at bruge widgets som Facebook Like Box, Twitter Feed osv.

Dets hovedmål er at indlæse websider på et øjeblik. Og JavaScript har en enorm indflydelse på hastigheden på dit websted.

Ikke kun det, men du vil heller ikke være i stand til at bruge JavaScript-widgets som pop-ups og Ajax-baserede opt-in-formularer.

Hvis du bruger et Analytics-værktøj end Google Analytics, kan du muligvis ikke spore mobilbesøg på dine AMP-sider.

Google AMP understøtter 20+ Analytics-værktøjer derude, hvilket er fantastisk, men ikke alle værktøjer.

Vil AMP arbejde med WordPress?

Nix.

Ikke uden et plugin som AMP-plugin.

WordPress i sig selv tilbyder ikke support til AMP.

Der er ingen mulighed i indstillingsmenuen på dit WordPress-dashboard, som du kan bruge til at tænde for AMP.

Det gratis AMP-plugin fra Automattic, de fantastiske mennesker bag WordPress, er let at bruge, behøver ikke meget (hvis nogen) konfiguration. Det er et sæt og glem plugin. Men det kommer med ulemper, for eksempel understøtter det kun WordPress-indlæg, ikke sider.

Vil mit nuværende tema arbejde med AMP?

Mens de fleste WordPress-temaer fungerer fint med AMP, hvis du vil være i stand til at tilpasse AMP-versionen af ​​dine sider, har du brug for AMP-klar WordPress-temaer.

De fleste WordPress-temaer er ikke klar til AMP.

For at gøre dit websted AMP klar, kan du enten bruge et AMP-venligt tema, eller du kan tilpasse dit nuværende tema ved hjælp af et AMP-plugin.

Bedste AMP WordPress-plugins

Det AMP-plugin, vi diskuterede i det sidste afsnit, tilbyder næsten ingen tilpasningsmuligheder for de AMP-sider, det genererer.

Der er få andre AMP WordPress-plugins, der er bedre til at tilpasse dit nuværende tema, og understøtter både indlæg, sider, kategorier

 • weeblrAMP er sandsynligvis den mest lovende AMP-plugin derude lige nu. weeblrAMP giver dig mulighed for at oprette en næsten komplet AMP-version af dit websted, så fuldt udstyret som AMP-specifikationen tillader: indlæg, sider, kategorier, tags og arkiver.

  Også indbyggede kommentarer, Analytics, annoncer, schema.org, Yoast og Jetpack-integration. Premium-udgaven konverterer automatisk kontaktformularer 7 og Gravity-formularer, Mailchimp til WP, WooCommerce eller Easy Digital Downloads.

 • WP AMP er et premium WordPress-plugin, der tilføjer support til Accelerated Mobile Pages (AMP). WP AMP giver dig mulighed for at inkludere alle indholdstyper og arkiver på dit mobilwebsted.

  Du kan integrere billeder, videoer, lydbånd og iframes. Du kan tilpasse standarddesignet eller oprette et helt nyt. Det giver dig mulighed for at spore besøgende med Google Analytics, Google Tag Manager, Yandex.Metrika og Facebook Pixel. Det fungerer med Yoast SEO, Alt i én SEO-pakke, SEO-rammen, SEO Ultimate. Du kan integrere AMP med WooCommerce for at sælge på mobil, AdSense og DoubleClick reklame til AMP sider.

 • AMP for WP tilføjer automatisk Accelerated Mobile Pages (Google AMP Project) funktionalitet til dit WordPress-sted. Dette funktionsrige plugin giver dig mulighed for at tilpasse dit nuværende tema til at blive AMP klar. Se alle funktioner og integrationer.

Hvis du vil være i stand til at tilpasse udseendet (farver og layout) på dine AMP-sider, har du brug for et tema, der kommer med support til AMP og giver dig mulighed for at tilpasse output.

For at gøre det er din bedste mulighed sandsynligvis at få et færdiggjort AMP WordPress-tema.

bedste amp wordpress temaer & skabeloner

De bedste AMP WordPress-temaer

1. Neve

Neve AMP klar WordPress-tema

Neve by ThemeIsle er kompatibel med Accelerated Mobile Pages (AMP) og gør dit websted som native AMP, som vil indlæse dit websted med det samme og til gengæld hjælpe med at øge din SEO. Temaet findes i både en gratis version (men begrænsede funktioner) eller en premium-version (fra kun $ 39 – engangsomkostninger).

Funktioner:

 • 100% kompatibel med Google AMP
 • 100% kompatibel med Gutenberg og Elementor
 • Optimeret til hastighed, bruger Vanilla JavaScript til ydelsesoptimering
 • Letvægts kode og SEO venlig
 • Flere demoer, der er klar til installation
 • Parallax og doven belastningseffekter
 • WooCommerce klar

Pris: $ 39 (gratis version er også tilgængelig)

Mere info & live demoer: Klik her

2. Astra

astra wordpress tema

Astra er et let, hurtigt og sidebyggervenligt WordPress-tema, der er designet af Brainstorm Force. Astra leveres med indbygget AMP-support (men du skal få Pro version)

Funktioner:

 • 100% kompatibel med Google AMP (kun på Pro-version)
 • Kompatibel med sidebygere som BeaverBuilder, SiteOrigin, Elementor og Divi + mere
 • Let at bruge med en ren admin-interface
 • Enkelt endnu smukke designs uanset hvilken type forretning du er i
 • Dusinvis præ-designet og nøglefærdige fantastiske flotte startsider, som du kan importere
 • Let at tilpasse uden at skulle beskæftige sig med kode
 • SEO venlig foundation og al den nødvendige Schema.org-markup
 • udskydelige med kroge og filtre, der giver dig mulighed for at tilpasse ethvert Astra-tema
 • WooCommerce integration til bygning af online butikker

Pris: $ 59

Mere info & live demoer: Klik her

3. Stoked

Stoked! - Magasin / nyheder og personlig blog WordPress-tema

Stoked er et magasin / nyheder og personlig blogstil WordPress-tema.

Stoked er et moderne WordPress-tema ideelt til magasinsider og personlige blogs. Dette tema giver dit websted et fedt, friskt iøjnefaldende look!

Stoked WordPress tema er let og hurtig indlæsning. Du kan nemt tilpasse alle aspekter af dette tema uden at røre ved en enkelt kodelinie. Dette tema kommer med support til Google AMP og Facebook Instant Articles.

Funktioner:

 • Google AMP-support og Facebook Instant Articles-support.
 • Optimeret til SEO og sidehastighed.
 • Fuldt integreret med Native WP Customizer.
 • Liste / Store / gitterkortlayout og tilpasses Home Slider / Carousel.
 • Tilbyder hundredvis af mulige layoutkombinationer.
 • Indbygget Stoked “feelbacks” (brugerinteraktion og feedback-system).

Pris: $ 49

Mere info & live demo: Klik her

4. Udgiver

Udgiver AMP WordPress Theme

Publisher er et tidsskrift-tema for WordPress.

Det tilbyder et smukt responsivt design. Dette tema er perfekt til at oprette blogs i nyhedsstil. Det leveres med 90+ foruddannede hjemmesideskabeloner at vælge imellem.

Du kan nemt tilpasse alle aspekter af dette temas design uden at røre ved en enkelt kodelinie. Dette tema leveres med fuld støtte til AMP.

Funktioner:

 • Over 90 foruddesignede skabeloner at vælge imellem.
 • Fuldt responsivt design, der ser godt ud på alle enheder.
 • Oversættelse klar, så du kan oversætte det til flere sprog.
 • Kompatibel med Visual Composer og tilbyder over 70 sidebyggerblokke at vælge imellem. Tilpas let designet med træk-og-slip-builder.
 • Tilbyder 20 eksklusive widgets, som du kan bruge i sidebjælker.
 • Tilbyder 13 forskellige postskabeloner.

Pris: $ 39

Mere info & live demo: Klik her

5. Noor

Noor WordPress AMP-tema

Noor er et kraftfuldt, alsidig tema til WordPress. Det kan tilpasses fuldt ud, så du kan tilpasse og bruge det til at oprette et websted i næsten enhver branche. Det leveres med masser af indbyggede demoer, der hjælper dig med at komme i gang.

Bedst af alt det er kompatibelt med Google AMP. Alt hvad du behøver er at installere AMP-pluginet efter installationen, og du er færdig.

Hvis du leder efter et WordPress-tema, der giver dig mulighed for at oprette unikke og smukke flotte multifunktionssteder, skal du overveje Noor. Noor leveres med træk og slip-funktionalitet til live sideopbygning med Visual Composer. Temaet bruger også SEO bedste praksis og indlæses hurtigt for at levere dig et hurtigt websted.

Funktioner:

 • Google AMP-kompatibel
 • Også kompatibel med WooCommerce, EDD, Buddypress, bbpress, The Event Calendar Pro og mere
 • Bygget til SEO og leveres med rig uddragsintegration og velstruktureret kodebase
 • Brandende hastigheder og hurtig ydelse
 • Support til RTL-sprog.
 • 30+ foruddannede og unikke demoer, der er lette at importere
 • Fuldt responsiv design og nethindeklar.

Pris: $ 59

Mere info & live demo: Klik her

6. Det enkle

Det enkle AMP WordPress-tema

The Simple er et forretningstema for WordPress. Det tilbyder alt hvad du har brug for for at oprette og drive et forretningssted.

Uanset om du opretter et websted til en opstart eller en virksomhed, kan du nemt tilpasse dette tema til dine behov.

Funktioner:.

 • Leveres med en simpel installationsguide, så du kan konfigurere temaet selv inden for få sekunder.
 • Fuldt kompatibel med WooCommerce og tilbyder 4 forskellige shop-stil temaer at vælge imellem.
 • Dette tema er klar til oversættelse, så du nemt kan oversætte det til flere sprog.
 • Tilpas let dette tema med sin live-tilpasning.
 • Tillader dig at vælge de Google-skrifttyper, du vil bruge.

Pris: $ 39

Mere info & live demo: Klik her

7. Onefleek

OneFleek AMP WordPress Theme

Onefleek er et magasinetema for WordPress. Det er perfekt til at oprette nyhedswebsteder.

Det leveres med snesevis af forskellige hjemmesideslayouts at vælge imellem. Alle disse layouts giver dit websted et look og fornemmelse af et premium online magasin.

Funktioner:

 • Fuldt lydhør og ser godt ud på alle enheder.
 • Tilbyder 4 forskellige layouts til listebaserede artikler.
 • Opret nemt gennemgangssider og gennemgå produkter baseret på Procentdel, Stjerner eller point.
 • Tilbyder fem forskellige områder til visning af reklamer.
 • Leveres med support til automatisk postning på sociale medier.
 • Tilpas let alle aspekter af designet ved hjælp af Live Customizer
 • Flere layouts at vælge imellem for både indlæg og sider.

Pris: $ 59

Mere info & live demo: Klik her

8. Folie

Folie AMP WordPress Theme

Folie er et multi-purpose WordPress-tema. Det leveres med en træk-og-slip-builder, så du kan tilpasse og bruge den til at oprette enhver form for et websted.

Funktioner:

 • Leveres sammen med Codeless Builder, Visual Composer og to premium skyderen plugins.
 • Over 25 forskellige designskabeloner at vælge imellem.
 • Lav nemt liveændringer i designet med den nemme træk-og-slip-builder.
 • Leveres med fuld support til WooCommerce, så du smertefrit kan oprette fuld-featured online butikker.
 • Fuldt responsivt design, der let tilpasser sig alle skærmstørrelser.
 • Understøttelse af parallax-rulningssektioner.
 • Dette tema er klar til oversættelse. Du kan nemt oversætte det til flere sprog for at oprette et flersproget websted.

Pris: $ 59

Mere info & live demo: Klik her

9. Okab

Okab AMP WordPress Theme

Okab er et smukt multi-purpose tema til WordPress.

Det kan tilpasses fuldt ud, så du kan tilpasse og bruge det til at oprette et websted i enhver branche. Det leveres med en træk-og-slip drop-side-builder, der hjælper dig med at tilpasse designet inden for få sekunder.

Dette tema tilbyder over 70 forskellige layoutvarianter at vælge imellem. Det leveres også med fuld support til WooCommerce, så du nemt kan begynde at sælge dine produkter online.

Funktioner:

 • Mere end 70 layouts at vælge imellem.
 • Et rent responsivt design. Dette tema ser godt ud på alle skærmstørrelser.
 • Support til WooCommerce giver dig mulighed for at begynde at sælge online inden for få minutter.
 • Du kan nemt oversætte dette tema til flere sprog for at oprette et flersproget websted.
 • Support til RTL-sprog.
 • Leveres med en træk-og-slip drop-sidebygger.
 • 260+ Webelementer for nemt at oprette det perfekte design til dine sider.

Pris: $ 59

Mere info & live demo: Klik her

10. Fona

Fona - Responsivt Google AMP WooCommerce-tema

Fona er en ren og minimal Google AMP klar WooCommerce-tema det er perfekt til onlinebutikker og shoppingsider.

Fona WooCommerce-tema giver dig alt hvad du har brug for for at begynde at sælge online. Det leveres fyldt med tilpasningsmuligheder, så du nemt kan tilpasse design og funktionalitet i din online butik.

Funktioner:

 • Fuld support til Google AMP.
 • WooCommerce-kompatibel.
 • Letvægt og mobiloptimeret design.
 • Kraftig sidebygger og træk & drop skyderen builder.
 • Leveres med CleverMegaMenus, et nemt at bruge Mega Menu Plugin til visuel komponist.
 • Ubegrænsede muligheder; ubegrænset header-stilarter, ubegrænset kategori-layout, ubegrænset produktside-layout.

Pris: $ 39

Mere info & live demo: Klik her

11. Krækning

Teem AMP WordPress Theme

Teem er et rent, minimalt bloggingstema til WordPress. Det tilbyder et lydhørt design og leveres med fuld support til AMP.

Det leveres med snesevis af tilpasningsmuligheder, så du nemt kan tilpasse designet.

Funktioner:

 • Fuld support til AMP.
 • Fuldt responsivt design, der let tilpasser sig alle skærmstørrelser.
 • Support til både RTL og LTR-sprog.
 • Leveres med forskellige bloglayouts at vælge imellem.
 • Tilbyder harmonika-menuer og glider.
 • Flere områder for at placere dine annoncer.

Pris: $ 15

Mere info & live demo: Klik her

12. MobNews

MobNews AMP WordPress Theme

Som navnet antyder er MobNews et tema bygget til nyhedswebsteder. Det tilbyder et smukt design, der er fuldt lydhør.

Det leveres med snesevis af tilpasningsmuligheder, så du fuldt ud kan tilpasse udseendet og følelsen af ​​dit websteds design uden at røre ved en enkelt kodelinie.

Funktioner:

 • Flere områder, der skal placeres reklamer.
 • Støtte til harmonika og karruseller.
 • Fuldt responsivt design, der ser godt ud på alle enheder.
 • Tilbyder en smuk mobil sidepanel.
 • Support til både RTL- og LTR-sprog.
 • Flere bloglayouts at vælge imellem.
 • Support til Font Awesome-ikoner.

Pris: $ 15

Mere info & live demo: Klik her

13. Avis

Avis AMP WordPress Theme

Avis er et fantastisk WordPress-tema oprettet til nyhedswebsteder. Det kommer til et netbaseret layout for at give dit websted udseendet og følelsen af ​​et premium nyhedswebsted.

Det kan tilpasses fuldt ud, så du kan tilpasse alle aspekter af dette temas design selv uden at skrive en enkelt kodelinje.

Funktioner:

 • Ubegrænset farvekodede kategorier. Du kan vælge farve til alle kategorier på dit websted.
 • AMP Page Builder til at hjælpe dig med at tilpasse dine sider med en simpel træk-og-slip-grænseflade.
 • Support til visning af brødkrummer øverst på indlæg.
 • Fuldt responsivt design, der ser godt ud på alle enheder.

Pris: $ 49

Mere info & live demo: Klik her

14. AMP-skuffe

AMP-skuffe WordPress Theme

AMP Drawer er et alsidigt tema til WordPress. Det er fuldt lydhør og tilpasser sig let til alle skærmstørrelser. Det leveres med snesevis af designskabeloner at vælge imellem.

Funktioner:

 • Support til PhoneGap og Cordova, så du nemt kan omdanne dit websted til en mobilapp.
 • Support til Lazy Indlæser billeder for at forbedre webstedshastigheden.
 • Leveres med over 400 Font Awesome Icons.
 • Leveres med over 50 skabeloner at vælge imellem.

Pris: $ 17

Mere info & live demo: Klik her

15. AMP News Mobile

AMP Nyheder Mobile WordPress Theme

AMP News Mobile er et tema designet til nyhedswebsteder. Det tilbyder alt hvad du har brug for for at køre en nyhedsside.

Det leveres med fuld support til AMP og tilbyder 40+ AMP gyldige skabeloner at vælge imellem. Den leveres også med en kontaktformular, der er AMP-gyldig, så den fungerer, selv når brugeren besøger en AMP-side gennem Google.

Funktioner:

 • Et responsivt design, der let tilpasser sig alle skærmstørrelser.
 • Over 40 AMP gyldige skabeloner at vælge imellem.
 • Leveres med support til PhoneGap, så du nemt kan omdanne dit websted til en indbygget mobilapp.
 • Support til 400+ Font Awesome Icons.

Pris: $ 16

Mere info & live demo: Klik her

16. BlogStart Pro

BlogStart Pro AMP WordPress Theme

BlogStart Pro er et grundlæggende tema og mangler meget af, hvad ovenstående premium-temaer tilbyder, men det er en god starter AMP WordPress-tema, der er gratis.

BlogStart Pro bruger Underscores-starttemaet og nogle elementer i temaet ved hjælp af Twitter’s Bootstrap 3-ramme til det responsive layout.

Funktioner:

 • 100% AMP HTML
 • Alle gyldige AMP
 • Ingen regelmæssig HTML-version
 • Google / SEO-venlig
 • Gratis AMP WordPress-tema

Pris: Gratis

Mere info & live demo: Klik her

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Google AMP?

Google Accelerated Mobile Pages (AMP) er et open source-projekt, der får websider til at indlæse hurtigere på mobile enheder. AMP bruger et begrænset sæt HTML, JavaScript og CSS til at få sider til at indlæses næsten øjeblikkeligt.

Vil Google AMP arbejde på mit WordPress-sted?

Ja, men AMP fungerer ikke ‘out of the box’. For at bruge AMP på dit WordPress-websted skal du bruge et WordPress AMP-plugin eller et AMP-klart WordPress-tema.

Hvad er fordelene ved at bruge et Google AMP WordPress-tema?

Brug af et AMP-kompatibelt WordPress-tema er den nemmeste måde at få et websted med hurtig indlæsning uden at skulle installere og konfigurere plugins.

Konklusion

Jeg håber, at denne liste hjalp dig med at finde det perfekte tema til dit websted. Alle disse temaer tilbyder fuld support til AMP.

Nu skal du blot få et godt WordPress-hostingfirma som Kinsta eller WP Engine og vælge en af ​​disse skabeloner og komme i gang med dit websted.

Gik jeg glip af et af dine foretrukne AMP WordPress-temaer? Har implementering af AMP på dit websted haft nogen indflydelse? I så fald, så lad mig det vide i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map