Astra WordPress The Review Review

Aveți nevoie de o temă WordPress, care să fie cu adevărat polivalentă, încărcă rapid, și vine cu toate elementele de design de care puteți avea nevoie pentru a crea un magazin online, blog, afaceri sau portofoliu.? Atunci Astra este tema WordPress de care ai nevoie!


Rezumatul revizuirii temei Astra (puncte cheie)

pictograma info Despre
Astra este cu adevărat polivalent, încărcă rapid, prietenos SEO și vine cu toate elementele de design de care aveți nevoie pentru a crea un magazin online, blog, afaceri sau portofoliu site WordPress.
pictograma dolarului Cost
Tema Astra este complet gratuit – acum și pentru totdeauna. Adăugarea Pro (cu funcții adăugate și site-uri de pornire) începe de la 59 USD pe an sau 249 USD pe viață.
pictograma happyface Pro-uri
Pentru început, Astra are 600.000+ instalații active și aproape 3.200+ evaluări de cinci stele pe WordPress.org. Astra este compatibilitatea cu toți principalii constructori de pagini. Astra este una dintre cele teme cele mai rapide, plus 100 de site-uri de pornire gata de utilizare, iar opțiunile personalizabile sunt incredibile.
pictograma sadface Contra
Astra este destul de perfectă, dar dezavantajul este acela veți avea nevoie de suplimentul Pro pentru a debloca cele mai uimitoare caracteristici. Cu toate acestea, Astra Pro vine la un preț foarte accesibil.
pictograma verdictului Verdict
Astra este o temă fantastică, deoarece aceasta este o temă WordPress pentru totdeauna gratuită, axată pe viteză, SEO și design și puteți obține versiunea Pro pentru 59 USD cu funcții suplimentare și mai multe site-uri de început..

wpastra.com
Salt la: – – – – – WPAstra.com

În trecut, este posibil să fi fost greu să găsești o temă minunată. La urma urmei, există câteva teme uimitoare polivalente pe piață, care astăzi se laudă cu o mulțime de caracteristici. Problema este însă că multe dintre aceste sacrificii fac viteza și performanța site-ului dvs. pentru a vă oferi tot ceea ce aveți nevoie (plus unele).

Până acum asta este.

Astra este o temă multifuncțională WordPress creată de Brainstorm Force și este utilizată de 600.000 de oameni și de numărare. Echipa din spatele Astrei este în afaceri de un deceniu și este formată din dezvoltatori pasionați, designeri, scriitori și marketing care știu ce este nevoie pentru a crea produse de care au nevoie și iubesc proprietarii site-urilor WordPress.

Și pentru a vă dovedi că Astra merită luat în considerare pentru site-ul dvs. web, vom începe împărtășind faptul că face parte din primele 5 teme cele mai populare utilizate în acest moment.

astra este o temă populară

Dar nu vă faceți griji, există mai mult pentru această temă flexibilă decât popularitate. Și astăzi vom arunca o privire asupra motivului pentru care această temă WordPress merită aruncată de o privire și cum vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Ce este Astra?

astra wordpress theme

Astra este o temă WordPress care oferă proprietarilor de site-uri de toate tipurile un mod simplu, accesibil și ușor de a crea orice tip de site web. Indiferent dacă sunteți profesionist și doriți un stil curat și minim sau sunteți un artist care creează creativitate și culoare, Astra are ceea ce trebuie pentru a vă atinge obiectivele.

Astra a traversat recent peste 600.000 de instalații active, cu aproape 3.200+ evaluări de cinci stele pe WordPress.org.

Iată o privire rapidă la ceea ce vă puteți aștepta să obțineți atunci când utilizați Astra:

 • Performanță super rapidă
 • Integrarea constructorului de pagini
 • Interfață ușor de utilizat
 • Compatibilitate WooCommerce
 • Accesibilitate gata
 • Marcaj SEO prietenos
 • Traducere și RTL gata
 • 100% open source

Garanție de 100% fără risc înapoi! Alăturați-vă Peste 600.000 de iubitori Astra!

Cu atât de multe teme WordPress, ceea ce face ca Astra să iasă în evidență din concurență?

Viteză – Astra este făcută pentru viteză. Este cea mai ușoară temă disponibilă pe piață și oferă performanțe de neegalat. Cu datele WordPress implicite, Astra se încarcă în mai puțin de jumătate de secundă chiar și cu toate modulele activate. Este construit pentru viteză și complet optimizat pentru performanță. mărimea – Are nevoie de mai puțin de 50 KB de resurse, în timp ce majoritatea celorlalte teme WordPress necesită cel puțin 300 KB. 200+ site-uri de început – Tema Astra este perfectă pentru cineva care începe. Nu numai că puteți controla cu ușurință aspectul site-ului prin setările din Personalizatorul WordPress; dar puteți importa gratuit și un site de pornire complet folosind pluginul Astra Sites. Personalizare ușoară – Fără cunoștințe de codare, oricine poate schimba foarte ușor designul prin intermediul personalizatorului WordPress. Este cea mai bună temă pentru cele mai populare pluginuri pentru constructor de pagini precum Elementor, Beaver Builder, Thrive Architect, Gutenberg & alții. Astra Pro vine cu opțiunea pentru eticheta albă. Acest lucru este foarte util pentru agenții să își facă propriul branding personalizat. Aceasta este o opțiune care este rară de văzut în versiunea pro a temelor. Calitatea codului – Astra este foarte bine codată, iar echipa din spatele ei este excelentă în sprijin. De asemenea, funcționează perfect cu noul editor de blocuri WordPress, precum și cu Beaver Builder și Elementor, așa că este o opțiune excelentă indiferent de modul în care îți construiești conținutul. Astra oferă clienților noștri un suport profesional, unu la unu, prin intermediul sistemului de ticketing. ”
logo temă astra
Sujay Pawar – Co-fondator al Brainstorm Force

Acum să aruncăm o privire mai profundă asupra tuturor acestor caracteristici de bază.

Cele mai bune caracteristici ale Astra

Viteză și performanță super rapide

Fiind una dintre cele mai ușoare teme de pe piață, Astra preia conducerea ca una dintre cele mai rapide încărcări de teme polivalente din jur. De fapt, Astra a fost proiectată cu viteză în minte.

performanța și viteza astra

Se livrează la 50KB, care este mult mai puțin decât majoritatea temelor WordPress care se ridică în jurul valorii de 300KB fără conținut de site. În plus, se înscrie bine la testele de viteză precum Pingdom, Google Page Insights și GTmetrix.

După cum puteți vedea aici, chiar și cu un anumit conținut demo, Astra se încarcă în aproape o secundă și câștigă un A pe Pingdom:

test de viteză pingdom

Dezvoltatorii Astra au dezactivat, de asemenea, jQuery, care poate intra în calea optimizărilor dvs. de viteză externe. Și în timp ce utilizați Astra nu vă garantează cele mai rapide perioade de încărcare pe internet, dacă îl asociați cu alte optimizări de viteză și performanță, nu veți avea niciodată o problemă.

Page Builder Integrations

Astra nu numai că funcționează bine cu o mulțime de plugin-uri WordPress, dar a fost proiectat special pentru a funcționa bine cu pluginuri pentru constructor de pagini precum Gutenberg, Beaver Builder, Elementor, Site Origin, Visual Composer, Thrive Architect și Divi.

integrări de constructor de pagini

De fapt, Astra se integrează perfect cu:

 • Biblioteca finală a blocurilor Gutenberg: profitați de puternica bibliotecă de blocuri Gutenberg pentru a vă personaliza site-ul folosind editorul WordPress Gutenberg. Adăugați lucruri precum o casetă de informații, butoane, o secțiune de echipă, lista de prețuri, butoane de partajare socială și chiar mărturii, toate fără niciun cod.
 • Adăugări finale pentru Beaver Builder: bucurați-vă de 60+ module, 200+ secțiuni de rânduri și peste 100 de șabloane de pagini în Cloud Template (care este o caracteristică emblematică a Astra) pentru a vă personaliza site-ul. Nu mai vorbim, puteți utiliza funcția de etichetă albă, care este excelent pentru construirea unei agenții de renume.
 • Ultimate Addons pentru Elementor: acest plugin vine la pachet cu teme și widget-uri unice Elementor care adaugă funcționalitatea site-ului dvs. pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și a stimula conversiile. Are opțiuni interminabile de proiectare, vă ajută să vă construiți site-ul mai rapid, este compatibil cu WooCommerce și este gata de traducere.

Când utilizați tema Astra, puteți chiar să personalizați lucrurile pe bază de pagină, dacă doriți. Acest lucru se datorează faptului că atunci când este activat Astra, apare o nouă casetă de setări în editor (indiferent de constructorul de pagini pe care îl utilizați), oferindu-vă controlul de care aveți nevoie pentru a crea un site care să reprezinte marca dvs..

setările temei astra

Personalizatorul WordPress și modificările în timp real

Pentru a personaliza însăși tema Astra, utilizează personalizatorul nativ în timp real WordPress. Modificările aduse site-ului dvs. web sunt văzute în panoul de previzualizare în timp real, astfel încât să știți întotdeauna cum va fi redat site-ul dvs. înainte de a face clic pe „Publicare”.

Și deși aceasta poate părea o caracteristică generică, deoarece majoritatea temelor WordPress oferă acest tip de acces, lucrul care distinge Astra de restul este că există atât de multe opțiuni de personalizare periculoase disponibile.

personalizatorul astra live

De exemplu, puteți personaliza la nivel mondial lucruri precum tipografia, astfel încât site-ul dvs. web să aibă un aspect și un aspect consecvent.

setări globale astra

Sau puteți schimba felul în care apar barele laterale, activați pesmetul sau chiar puteți face modificări la postările unice în ceea ce privește imaginea, titlul și metadatele blogului, comentariile, categoria și chiar autorul..

personalizare astra post

În final, Astra este o temă WordPress adaptabilă care oferă proprietarilor de site-uri modalități ușoare de a face modificările necesare pentru a crea un site web perfect.

Gata pentru importarea site-urilor de pornire

Astra vine cu peste 100 de site-uri web pre-proiectate pentru a vă ajuta să vă construiți propriul site. Iar pentru a le accesa, tot ce trebuie să faceți este să instalați pluginul gratuit Astra Starter Sites.

Dar înainte de a face acest lucru, Astra vă oferă opțiunea de a alege ce constructor de pagini doriți să utilizați pentru a vă construi site-ul. Aceasta este o caracteristică care nu este văzută în multe alte teme de pe piață.

constructorii de pagini astra

După ce alegeți un constructor de pagini, veți avea acces la site-urile de start Astra, toate fiind defalcate în categorii precum blogul, afacerile și comerțul electronic pentru a vă ușura căutarea..

site-uri starter astra

Și dacă găsiți un șablon care vă place, importul este la fel de ușor ca să faceți clic pe „Import site”.

Deși Astra este creat pentru începători (adică nu trebuie să atingeți niciodată un cod), este bine să știți că Astra este potrivit și pentru dezvoltatorii cu experiență. Există o mulțime de cârlige și filtre pentru adăugarea conținutului site-ului cu ușurință. Astra este, de asemenea, 100% open source, așa că dacă vrei să te uiți la codul tematic, poți pe Github.

Și doar în cazul în care un non-dezvoltator dorește aceleași tipuri de funcții, există întotdeauna pluginul Astra Hooks pentru crearea de conținut și cod unic, fără a avea alte cunoștințe tehnice.

Puteți extinde și Astra cu plugin-uri, există o mulțime de pluginuri gratuite pe WordPress.org făcute special pentru Astra pe care le puteți utiliza.

plugin-uri astra wordpress

Astra: Free vs Pro

Astra este complet gratuită – acum și pentru totdeauna. Acestea fiind spuse, dacă doriți să accesați funcții suplimentare exclusive, există o versiune premium accesibilă a temei care vine cu lucruri precum:

 • Site-uri de demo-uri suplimentare gata de import
 • Acces la toate pluginurile pentru dezvoltatori – Schema Pro, Convert Pro și WP Portfolio
 • Personalizare suplimentară a antetului, cum ar fi anteturile mobile, lipicioase și mega meniu
 • O mai bună tipografie și controlul culorilor pentru secțiunea de subsol, butonul bara laterală, blog și conținut
 • Mai multe opțiuni de dispunere, precum zidărie, conținut extras, paginare post și încărcare infinită
 • Funcționalitatea specifică WooCommerce cum ar fi checkout-uri în doi pași, căruțe Ajax, vizualizare rapidă, defilare infinită și multe altele
 • Integrare cu plugin-uri puternice precum LearnDash, LifterLMS și descărcare digitală ușoară
 • Suport de e-mail unu la unu

Așadar, dacă ai nevoie de un pic în plus, investiția în Astra Pro ar putea fi alegerea potrivită pentru tine.

Tema gratuită a Astrei este – gratuită, dar care sunt avantajele majore ale obținerii versiunii Astra Pro?

„Tema Astra este o temă gratuită WordPress cu toate caracteristicile necesare de care aveți nevoie pentru a construi un site web. Întrucât, suplimentul Astra Pro adaugă funcții și funcționalități mai avansate pentru a vă economisi timp. Cu Astra Pro, veți obține o varietate de machete pe care să le alegeți. De asemenea, obțineți o tipografie mai bună, mai multe culori & opțiuni de fundal, antet lipicios, machete multiple de blog, funcții unice în integrări WooCommerce, machete personalizate și multe altele. “
logo temă astra
Sujay Pawar – Co-fondator al Brainstorm Force

Garanție de 100% fără risc înapoi! Alăturați-vă Peste 600.000 de iubitori Astra!

Planuri și prețuri

Astra se poate descărca gratuit din Depozitul WordPress. A fost întotdeauna și va fi întotdeauna – acum și pentru totdeauna.

Acestea fiind spuse, există câteva planuri premium disponibile pentru cei care doresc Astra Pro:

 • Astra Pro (59 USD): toate funcțiile profesionale, peste 20 de site-uri de pornire gratuite, asistență de e-mail una, una, instruire extensivă, utilizare nelimitată a site-ului
 • Pachet mini Agency (169 USD): toate caracteristicile Astra Pro plus 60+ site-uri de pornire gratuite, plugin WP Portfolio și alegerea dintre Addons Ultimate pentru Elementor sau Ultimate Addons for Beaver Builder
 • Pachetul agenției (249 USD): toate funcțiile Mini Agency Bundle plus 60+ site-uri de start Agency, toate pluginurile pentru dezvoltatori, SkillJet Academy și orice alte plugin-uri viitoare

Sunteți protejat cu o garanție de returnare de 100% din 14 zile, doar în cazul în care decideți Astra (și tot ceea ce obțineți cu aceasta) nu sunt doar ceea ce aveți nevoie.

FAQ

Iată o prezentare a câtorva dintre cele mai frecvente întrebări despre Astra:

 1. Este tema Astra gratuită? Da, tema Astra este liberă pentru totdeauna. Există, de asemenea, un addon Astra Pro care adaugă mai multe funcții care încep de la 59 USD pe an (sau 249 USD pe viață).
 2. Ce construitori de pagini pot folosi cu Astra? Astra se integrează cu toate principalele plugin-uri pentru constructor de pagini precum Gutenberg, Beaver Builder, Elementor, Site Originale, Visual Composer, Thrive Architect și Divi.
 3. Ce este Astra Pro addon? Astra Pro (59 USD pe an sau 249 USD pe viață) este un supliment care oferă mai multe caracteristici, cum ar fi design-uri de anteturi lipicioase, machete de site-uri web, site-uri de pornire premium, machete personalizate, tipografie și culori, etichetare albă și multe altele.
 4. Câte site-uri pot folosi Astra pe? Puteți utiliza Astra și pluginuri pe un număr nelimitat de site-uri pe care le aveți.
 5. La ce fel de sprijin pot să mă aștept? Puteți obține asistență utilă prin intermediul forumului WordPress.org atunci când utilizați versiunea gratuită a Astra sau puteți primi asistență de e-mail cu unul la unul cu orice achiziție premium cu tema Astra.
 6. Trebuie să-mi reînnoiesc licența tematică în fiecare an? Nu, Astra va continua să funcționeze după achiziția inițială de un an. Trebuie să vă reînnoiți permisul în fiecare an doar dacă doriți să primiți în continuare actualizări și asistență.
 7. Există o garanție de returnare a banilor? Există o garanție de returnare de 14 zile dacă nu sunteți deloc satisfăcut de achiziția dvs..
 8. Pot să folosesc pluginurile mele incluse pe site-uri care nu folosesc Astra? Da, puteți utiliza pluginurile noastre pe orice site, fără sau fără tema Astra.
 9. Ce pluginuri pentru constructor de pagini sunt utilizate cu demonstrații de site-uri web? Elementor, Beaver Builder sau Gutenberg sunt utilizate pentru a crea un site folosind un site demo.

rezumat

revizuirea temei astra

În cele din urmă, Astra este una dintre cele mai bune teme WordPress multifuncționale de pe piață. În plus, este construit pentru SEO și viteză. Și pentru a-l rezuma, este și unul dintre cele mai accesibile pentru că este gratuit.

Astra vine cu ușurința de utilizare pe care ar trebui să le aibă toate temele WordPress, astfel încât proprietarii site-urilor începători pot crea site-uri web unice, fără a avea cunoștințe de codificare sau abilități tehnice.

Și datorită site-urilor de start-demo demo pre-construite, oricine poate avea un site complet funcțional și funcțional în cel mai scurt timp. Pentru a face o temă mai versatilă, Astra vine de asemenea cu o mulțime de funcționalități de dezvoltator încorporate, ceea ce o face o opțiune perfectă pentru cei cărora le place să codifice sau să construiască site-uri complexe pentru clienți.

Așadar, indiferent dacă folosești versiunea gratuită a Astra sau Astra Pro, merită luat în considerare următorul site WordPress pe care intenționezi să-l creezi.

Garanție de 100% fără risc înapoi! Alăturați-vă Peste 600.000 de iubitori Astra!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map