Astra WordPress téma áttekintése

Szüksége van egy olyan WordPress témára, amely valóban többcélú, gyorsan töltődik be, és tartalmazza az összes olyan tervezési elemet, amelyekre esetleg szüksége lehet egy kiemelkedő online bolt, blog, üzlet vagy portfólió létrehozásához.? Ezután az Astra a WordPress téma, amire szüksége van!


Az Astra téma áttekintése (kulcspontok)

információ ikonra Ról ről
Astra valóban többcélú, gyorsan feltöltődik, SEO-barát, és az összes tervezési elemmel megtalálható, amelyre szüksége van egy kiemelkedő online bolt, blog, üzleti vagy portfólió létrehozásához, a WordPress.
dollár ikonra Költség
Az Astra témája teljesen díjmentes – most és mindörökké. A Pro addon (hozzáadott funkciókkal és kezdő oldalakkal) a következő időpontban kezdődik: 59 dollár évente vagy 249 dollár az életre.
happyface ikonra Előnyök
A kezdőknek az Astra rendelkezik 600 000+ aktív telepítés majdnem 3200+ ötcsillagos besorolást a WordPress.org oldalon. Astra van kompatibilitás az összes fő oldalépítővel. Az Astra az egyik leggyorsabb témák, plusz a 100-as felhasználásra kész kezdőhelyek, és a testreszabható lehetőségek hihetetlenek.
sadface ikonra Hátrányok
Az Astra nagyjából tökéletes, de az egyik hátránya az a feloldáshoz szüksége lesz a Pro-kiegészítőre a legcsodálatosabb funkciók. Az Astra Pro azonban nagyon kedvező áron érkezik.
ítélet ikonra Ítélet
Az Astra fantasztikus téma, mert ez egy örökre szabad WordPress téma, amely a sebességre, a SEO-ra és a tervezésre összpontosít, és megszerezheti a Pro verziót 59 dollárért további szolgáltatásokkal és még több kezdő oldallal..

wpastra.com
Ugrás: – – – – – WPAstra.com

A múltban nehezen találhatott nagyszerű témát. Végül is vannak néhány csodálatos többcélú téma a piacon, amelyek ma sok funkcióval büszkélkedhetnek. De a probléma az, hogy ezek közül sok feláldozza webhelye sebességét és teljesítményét, hogy mindent megadjon, amire szüksége van (plusz néhány).

Eddig ez az.

Az Astra egy többcélú WordPress téma, amelyet a Brainstorm Force készített, és 600 000 ember használja, és számol. Az Astra mögött álló csapat évtizedek óta működik, és szenvedélyes fejlesztőkből, tervezőkből, írókból és marketingszakemberekből áll, akik tudják, mi szükséges a WordPress webhelytulajdonosok által igényelt és szeretett termékek létrehozásához..

És annak bizonyítására, hogy az Astra-t érdemes megfontolni az Ön webhelyén, azzal kezdjük, hogy megosztjuk, hogy ez a jelenleg használt öt legnépszerűbb téma része..

Az astra népszerű téma

De ne aggódjon, ez a rugalmas téma nem csupán a népszerűség, hanem a rugalmas téma. És ma megnézzük azt, hogy miért érdemes megnézni ezt a WordPress témát, és hogyan segíthet abban, hogy elérje céljait.

Mi az Astra??

astra wordpress téma

Az Astra egy WordPress téma, amely bármilyen típusú webhelytulajdonosnak egyszerű, megfizethető és könnyű módszert kínál bármilyen típusú webhely létrehozására. Függetlenül attól, hogy szakértő-e és tiszta és minimális stílust szeretne, vagy olyan művész, aki kreativitást és színt hűt, az Astra-nak meg kell adnia a céljait.

Az Astra nemrégiben több mint 600 000 aktív telepítést keresztelt át, majdnem 3200+ ötcsillagos besorolással a WordPress.org oldalon.

Íme egy rövid áttekintés arról, hogy mire számíthat az Astra használatakor:

 • Szupergyors teljesítmény
 • Az oldalkészítő integrációja
 • Felhasználóbarát felület
 • A WooCommerce kompatibilitása
 • Kisegítő lehetőségek készen állnak
 • SEO-barát jelölés
 • Fordítás és RTL kész
 • 100% -ban nyílt forráskódú

100% -os kockázat nélküli pénz-visszafizetési garancia! Csatlakozzon Több mint 600 000+ Astra szerelmezőhöz!

Olyan sok WordPress-téma miatt, ami az Astra kiemelkedik a versenyből?

Sebesség – Az Astra sebességre készül. Ez a legkönnyebb téma a piacon, és páratlan teljesítményt kínál. Az alapértelmezett WordPress adatokkal az Astra kevesebb mint fél másodperc alatt töltődik be, még akkor is, ha minden modul be van kapcsolva. Fel van építve a sebességre, és teljes mértékben optimalizálva van a teljesítményhez. Méret – Kevesebb, mint 50 KB erőforrásokra van szükség, míg a többi WordPress témához legalább 300 KB szükséges. Több mint 200 kezdőhely – Az Astra téma tökéletes az emberek számára, akik már indultak. Nem csak a WordPress Customizer beállításain keresztül könnyedén irányíthatja a webhely megjelenését és hangulatát; de az Astra Sites plugin segítségével ingyenesen importálhat egy teljes kezdőhelyet is. Könnyű testreszabás – Kódolási ismeretek nélkül bárki megváltoztathatja a rajzolatot a WordPress testreszabó segítségével. Ez a legjobb téma olyan népszerű oldalépítő beépülő modulokhoz, mint az Elementor, a Beaver Builder, a Thrive Architect, a Gutenberg & mások. Az Astra Pro a fehér címkével rendelkezik. Ez nagyon hasznos az ügynökségek számára, hogy saját egyedi márkanevüket készítsék. Ez egy olyan lehetőség, amelyet ritka láthat a témák pro verziójában. Kódminőség – Az Astra nagyon jól kódolt, mögötte lévő csapat nagy támogatást nyújt. Tökéletesen működik a WordPress új blokk-szerkesztőjével, valamint a Beaver Builder és az Elementor alkalmazásával, tehát remek lehetőség a tartalom felépítésétől függetlenül. Az Astra professzionális, egy-egy támogatást nyújt ügyfeleinknek a jegyrendszeren keresztül. ”
astra téma logó
Sujay Pawar – A Brainstorm Force társalapítója

Most mélyebben vizsgáljuk meg ezeket az alapvető jellemzőket.

Az Astra legjobb tulajdonságai

Szupergyors sebesség és teljesítmény

A piacon az egyik legkönnyebb témaként az Astra vezető szerepet játszik az egyik leggyorsabban betöltő többcélú témában. Az Astra valójában a sebességet szem előtt tartva lett kialakítva.

Astra teljesítmény és sebesség

50 kB-nál érkezik, ami jóval kevesebb, mint a legtöbb WordPress-témánál, amelyek a 300KB jel körül mozognak webhelytartalom nélkül. Ráadásul jól szerepel a sebességteszteknél, például a Pingdom, a Google Page Insights és a GTmetrix.

Mint itt láthatod, az Astra még némi demo tartalommal is csaknem egy másodperc alatt betöltődik és A-t keres a Pingdomon:

pingdom sebességteszt

Az Astra fejlesztői letiltották a jQuery alkalmazást is, amely akadályozhatja a külső sebességoptimalizálást. És bár az Astra használata nem garantálja a leggyorsabb töltési időt az interneten, ha párosítja más sebesség- és teljesítmény-optimalizálással, soha nem lesz problémája.

Page Builder integrációk

Az Astra nemcsak jól működik a sok WordPress bővítménnyel, hanem kifejezetten az olyan oldalépítő bővítményekkel való együttműködésre fejlesztette ki, mint például a Gutenberg, a Beaver Builder, az Elementor, a Site Origin, a Visual Composer, a Thrive Architect és a Divi..

oldalkészítő integrációk

Valójában az Astra tökéletesen integrálódik a következőkhöz:

 • Végső Gutenberg Blocks könyvtár: Használja ki a nagy teljesítményű Gutenberg blokkkönyvtár előnyeit, és testreszabhatja webhelyét a WordPress Gutenberg szerkesztő segítségével. Adjon hozzá olyan elemeket, mint egy információs mező, gombok, egy csapat rész, árlista, közösségi megosztás gombok és még ajánlások is, mindegyik kód nélkül.
 • Végső kiegészítések a Beaver Builder számára: élvezze a 60+ modult, 200+ sorrészt és 100+ oldalsablonokat a Sablon Cloud-ban (amely az Astra zászlóshajója) a webhely testreszabásához. Nem is beszélve, használhatja a fehér címke funkciót, amely kiválóan alkalmas egy jó hírű ügynökség felépítésére.
 • Végső kiegészítések az Elementor számára: ez a plugin egyedi Elementor témákkal és kütyükkel van ellátva, amelyek a weboldal funkcionalitását javítják a felhasználói élmény javítása és az átalakítások fokozása érdekében. Végtelen tervezési lehetőségekkel rendelkezik, segít webhelyének gyorsabb felépítésében, kompatibilis a WooCommerce-lal, és készen áll a fordításra is.

Az Astra téma használatakor testreszabhatja a dolgokat egy oldalról oldalra is, ha szeretné. Ennek oka az, hogy amikor az Astra aktiválva van, megjelenik egy új beállítás mező a szerkesztőben (függetlenül az Ön által használt oldalkészítőtől), amely megadja a vezérlőt a márkáját ábrázoló webhely létrehozásához..

astra témabeállítások

WordPress testreszabó és valósidejű változások

Maga az Astra téma testreszabásához a valós idejű WordPress Customizer alkalmazást használja. A webhelyén végrehajtott változtatások az előnézeti panelen valós időben láthatók, így mindig tudod, hogy hogyan fog megjelenni a webhely, mielőtt rákattintana a „Közzététel”.

És bár ez általános funkciónak tűnhet, mivel a legtöbb WordPress-téma biztosítja az ilyen típusú hozzáférést, az Astra különbözteti meg a többitől az, hogy oly sok dang testreszabási lehetőség áll rendelkezésre.

astra élő testreszabó

Például globálisan testreszabhatja a dolgokat, például a tipográfiát, így webhelye egységes megjelenésű.

astra globális beállítások

Vagy megváltoztathatja az oldalsávok megjelenését, engedélyezheti a zsemlemorzsát, vagy akár módosíthatja az egyes bejegyzéseket a kiemelt kép, cím és blog metaadatai, megjegyzései, kategóriája és akár a szerző szempontjából is..

astra post testreszabás

Végül az Astra egy adaptálható WordPress téma, amely egyszerű módon megkönnyíti a webhelyek tulajdonosának a tökéletes webhely létrehozásához szükséges változtatások végrehajtását..

Készen áll a kezdőhelyek importálására

Az Astra több mint 100 előre elkészített weboldallal rendelkezik, amelyek segítenek a saját webhely felépítésében. A hozzáféréshez mindössze annyit kell tennie, hogy telepítenie kell az ingyenes Astra Starter Sites plugint.

De mielőtt ezt megtenné, az Astra lehetőséget ad arra, hogy kiválassza, melyik oldalkészítőt használja webhelyének felépítéséhez. Ez a szolgáltatás nem látott sok más témában a piacon.

astra oldalépítők

Miután kiválasztotta az oldalkészítőt, hozzáférhet az Astra Kezdő oldalakhoz, amelyek mindegyike kategóriákra bontható, például blog, üzlet és e-kereskedelem, hogy könnyebb legyen a keresés.

astra kezdő oldalak

És ha megtalálja a kívánt sablont, akkor az importálása ugyanolyan egyszerű, mint a „Webhely importálása” gombra kattintás..

Bár az Astra kezdőknek készült (azaz soha nem kell megérintenie semmilyen kódot), jó tudni, hogy az Astra tapasztalt fejlesztők számára is megfelelő. Rengeteg horog és szűrő található a webhely tartalmának könnyű hozzáadásához. Az Astra szintén 100% -ban nyílt forráskódú, tehát, ha meg szeretné tekinteni a témakódot, akkor felkeresheti a Githubot.

És csak arra az esetre, ha egy nem fejlesztő ugyanazokat a szolgáltatásokat akarja, mindig ott van az Astra Hooks plugin az egyedi tartalom és kód létrehozásához, bármilyen más műszaki ismeret nélkül..

Az Astra bővíthető bővítményekkel is, rengeteg ingyenes plugin található a WordPress.org-ban, kifejezetten az Astra számára, amelyet felhasználhat.

astra wordpress plugins

Astra: Ingyenes vs Pro

Az Astra teljesen ingyenes – most és örökké. Ennek ellenére, ha exkluzív extra funkciókat szeretne igénybe venni, van egy megfizethető prémium verzió a témához, amely a következő dolgokkal jár:

 • További importra kész bemutató webhelyek
 • Hozzáférés az összes fejlesztői bővítményhez – Schema Pro, Convert Pro és WP Portfolio
 • Extra fejléc-testreszabás, például mobil, ragacsos és mega menü fejlécek
 • Fokozott tipográfia és színvezérlés a lábléc, az oldalsáv gombja, a blog és a tartalom részeknél
 • További elrendezési lehetőségek, például falazat, kivonat tartalom, utólapok és végtelen betöltés
 • A WooCommerce speciális funkciói, például kétlépcsős fizetés, Ajax kocsik, gyorsnézet, végtelen tekercs és még sok más
 • Integráció olyan erős pluginekkel, mint a LearnDash, LifterLMS és az egyszerű digitális letöltések
 • Egy e-mail támogatás

Tehát, ha szüksége van egy kis extrara, akkor az Astra Pro-ba való befektetés lehet a megfelelő választás az Ön számára.

Az Astra ingyenes témája – ingyenes, de mi az a legfontosabb előnye az Astra Pro verzió megszerzésének?

Az Astra téma egy ingyenes WordPress téma, amely tartalmazza az összes weboldal létrehozásához szükséges funkciót. Mivel az Astra Pro kiegészítő fejlettebb funkciókat és funkcionalitásokat kínál az időmegtakarításhoz. Az Astra Pro segítségével különféle webhely-elrendezéseket választhat. Jobb tipográfia, több szín is kapható & háttérbeállítások, ragacsos fejléc, több blog elrendezés, egyedi szolgáltatások a WooCommerce integrációkban, egyedi elrendezések és még sok más. ”
astra téma logó
Sujay Pawar – A Brainstorm Force társalapítója

100% -os kockázat nélküli pénz-visszafizetési garancia! Csatlakozzon Több mint 600 000+ Astra szerelmezőhöz!

Tervek és árképzés

Az Astra ingyenesen letölthető a WordPress Repository-ból. Mindig is volt, és mindig is lesz – most és mindörökké.

Ennek ellenére létezik néhány prémium terv azok számára, akik szeretnék az Astra Pro alkalmazást:

 • Astra Pro (59 USD): minden profi szolgáltatás, 20+ ingyenes kezdőoldal, egy e-mail támogatás, kiterjedt képzés, korlátlan webhelyhasználat
 • Mini ügynökségi csomag (169 USD): az összes Astra Pro szolgáltatás, valamint több mint 60 ingyenes indítóhely, WP Portfolio plugin és választás az Ultimate Addons for Elementor vagy Ultimate Addons for Beaver Builder között.
 • Ügynökségcsomag (249 USD): minden Mini Agency Bundle szolgáltatás, valamint 60+ ügynökségi indítóhely, minden fejlesztői plugin, SkillJet Academy és minden jövőbeli plugin

14 napos 100% pénz-visszatérítési garanciával védi magát, csak arra az esetre, ha úgy dönt, hogy az Astra (és minden, ami vele jár) nem csak az, amire szüksége van.

GYIK

Itt található az Astra-val kapcsolatos leggyakrabban feltett néhány kérdés:

 1. Az Astra téma ingyenes? Igen, az Astra téma örökre mentes. Van egy Astra Pro kiegészítő, amely további funkciókat kínál, amelyek évi 59 dollárból (vagyis 249 dollárból az életért) kezdődnek..
 2. Milyen oldalkészítőket használhatom az Astra-val? Az Astra integrálódik az összes olyan nagy oldalépítő beépülő modulhoz, mint a Gutenberg, a Beaver Builder, az Elementor, a Site Origin, a Visual Composer, a Thrive Architect és a Divi..
 3. Mi az Astra Pro addon?? Az Astra Pro (évi 59 dollár vagy 249 dollár az életért) egy olyan kiegészítő, amely további funkciókat kínál, mint például ragacsos fejlécek fejléc-tervek, több webhely-elrendezés, prémium kezdő oldalak, egyedi elrendezések, tipográfia és színek, fehér-címkézés és még sok más.
 4. Hány webhelyen használhatom az Astra-t? Korlátlan számú webhelyen használhatja az Astra-t és a bővítményeket.
 5. Milyen támogatást várhatom el? Az Astra ingyenes verziójának használatakor hasznos támogatást kaphat a WordPress.org fórumon keresztül, vagy bármilyen prémium Astra témavásárlás esetén kaphat egy-egy e-mail támogatást..
 6. Meg kell újítanom a téma engedélyét minden évben? Nem, az Astra továbbra is működni fog az első egyéves vásárlás után. Minden évben csak akkor kell megújítania a licencét, ha továbbra is frissítéseket és támogatást szeretne kapni.
 7. Van pénz-visszafizetési garancia?? 14 napos pénz-visszatérítési garancia létezik, ha egyáltalán nem elégedett a vásárlással.
 8. Használhatom-e a mellékelt bővítményeimet olyan webhelyeken, amelyek nem használják az Astra alkalmazást? Igen, plugins-einket bármilyen webhelyen használhatja, az Astra téma nélkül vagy anélkül.
 9. Melyik oldalépítő beépülő modulokat használják a webes bemutatókon? Az Elementor, a Beaver Builder vagy a Gutenberg a webhely létrehozására szolgál egy demohely használatával.

összefoglalás

astra téma áttekintése

Végül az Astra az egyik legjobb többcélú WordPress téma a piacon. Plusz a SEO és a sebesség fejlesztésére szolgál. Ráadásul ez az egyik legmegfizethetőbb is mert ingyenes.

Az Astra az összes WordPress témának a könnyű használatával jön, így a kezdő webhelytulajdonosok egyedi webhelyeket hozhatnak létre kódolási ismeretek vagy műszaki ismeretek nélkül..

Az előzetesen beépített bemutató webhelyeknek köszönhetően bárki számára elérhetővé válhat egy teljesen működőképes weboldal, amely időnként működik. A sokoldalúbb témává téve az Astra rengeteg beépített fejlesztői funkcióval is rendelkezik, ami tökéletes lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnék kódolni vagy összetett webhelyeket építeni az ügyfelek számára..

Tehát, függetlenül attól, hogy az Astra vagy az Astra Pro ingyenes verzióját használja – érdemes megfontolni a következő WordPress webhelyen, amelyet építeni tervez.

100% -os kockázat nélküli pénz-visszafizetési garancia! Csatlakozzon Több mint 600 000+ Astra Lovers-hoz!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map