A WP rakéta telepítése és konfigurálása (az ajánlott beállításokkal)

Nem frusztráló, amikor rákattint egy weboldalra, akkor csak arra vár, amire érzi magát, mint az örökkévalóság, és frusztrációt követően a Vissza gombra kattint. Az igazság az, hogy nagyon kevés idegesíti a webhely látogatóit lassan betöltő webhely és itt van WP rakéta bejön


A Forrester Consulting tanulmánya ezt állítja „A fogyasztók 47% -a számít arra, hogy egy weboldal két másodperc alatt betöltődik”.

A szomorú dolog az, hogy sok weboldaltulajdonos nem veszi észre, hogy a lassan betöltő webhely nemcsak az emberek számára okozza a pusztítást, hanem negatívan befolyásolhatja a Google rangsorolását, és hatással lehet az alsó bevételre is!

Jó dolog, hogy vannak módok a webhely betöltési idejének felgyorsítására, különösen, ha a webhelyet a WordPress üzemelteti. Mert itt megmutatom, hogyan kezdje el WP rakéta (és igen, ez egy plugin, amelyet webhelyem felgyorsítására használok).

Hogyan telepítsük és konfiguráljuk a wp rakétát az ajánlott beállításokkal

Itt van, amit megtanulsz ebben a bejegyzésben:

Mi a WP Rocket??

A WP Rocket egy prémium WordPress gyorsítótárazó bővítmény, amely rendkívül hatékonyan gyorsítja fel webhelye betöltési idejét.

WP rakéta gyorsítótárazó plugin

WP rakéta tervek és árképzés:

 • 49 USD / év – 1 éves támogatás és frissítések a 1 webhely.
 • 99 USD / év – 1 éves támogatás és frissítések a 3 webhely.
 • 249 USD / év – 1 éves támogatás és frissítések a korlátlan számú webhely.

A legtöbb többi WordPress gyorsítótárazási bővítménnyel ellentétben, amelyek hírhedtek, mert tele vannak zavaró lehetőségekkel és beállításokkal. Tudjon meg többet a WP Rocket-ről, és derítse ki a WP Rocket legjobb ingyenes alternatíváit.

1. Töltse le & Telepítse a WP rakétát

Először menjen tovább a A WP Rocket weboldala és vásárolja meg a WordPress bővítményt.

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb tervet, és végezze el a megrendeléshez szükséges lépéseket.

Ezután e-mailt küldünk a bejelentkezési adatokkal a wp-rocket.me fiókodba. Menj és jelentkezz be, és a „Saját fiókom” -ban megtalálja a letöltési linket. Töltse le és mentse a ZIP fájlt a számítógépére.

letöltés wp rakéta

Ezután jelentkezzen be a WordPress webhelyére, és lépjen tovább a Plugins-re -> Új hozzáadása -> Töltse fel a beépülő modult.

Egyszerűen töltse fel és telepítse a WP Rocket zip fájl verzióját.

telepítse a wp rakétát

Végül menjen és aktiválja a WP Rocket alkalmazást, és a plugin telepítve van. Hurrá!

2. WP Rocket Best & Ajánlott beállítások

Itt az ideje, hogy a WP Rocket az ajánlott beállítások szerint konfigurálódjon.

Először lépjen a Beállítások -> WP Rocket, és elkerül a plugin beállításai oldalra. 10 lap vagy szakasz van, amelyekbe be kell állítania és módosítania kell a beállításokat:

 1. (alapértelmezett lap)
 • Bónusz:
 • Bónusz:
 • Bónusz:
 • Bónusz:

Most végezzük el a WP Rocket ajánlott beállításainak konfigurálását a 10 szakasz mindegyikére.

WP rakéta irányítópult

wp rakéta műszerfal

A műszerfal információt nyújt a licencéről és annak lejáratáról. Azt is választhatja, hogy a Rakéta tesztelő (béta tesztelési program) és Rocket Analytics (hagyja, hogy a WP Rocket névtelenül gyűjtsön adatokat). Itt található a támogatási linkek és a WP Rockettel kapcsolatos gyakran ismételt kérdések.

Az irányítópulton megteheti Távolítsa el az összes tárolt fájlt (ajánlott, ha a WP Rocket beállításainak konfigurálását befejezte), Indítsa el a gyorsítótár előtöltését (gyorsítótárat hoz létre az Ön honlapján, és a honlapon található összes linket) és Tisztítás OPcache Tartalom (megtisztítja az OPcahce-t, amely megakadályozza a problémákat, amikor a WP Rocket bővítményt frissíti).

WP rakéta gyorsítótár beállításai

wp rakéta gyorsítótár beállításai

1. Engedélyezze a gyorsítótárazást a mobil eszközökön aktiválni kell, mivel ez lehetővé teszi a mobileszközök gyorsítótárazását, és webhelyét mobilbarátabbá teszi.

Válassza ki Külön tárolófájlok a mobil eszközökhöz. Mivel a WP Rocket mobil gyorsítótárazása a legbiztosabban működik, mindkét lehetőség engedélyezve. Ha kétségei vannak, tartsd meg mindkettőt.

2. Engedélyezze a gyorsítótárazást a bejelentkezett WordPress felhasználók számára, ezt csak akkor kell aktiválni, ha van tagsági webhely, vagy hasonló, ha a felhasználóknak be kell jelentkezniük a tartalom megjelenítéséhez.

3. A gyorsítótár élettartama automatikusan 10 órára van állítva, és ez azt jelenti, hogy a gyorsítótárazott fájlokat 10 óra elteltével automatikusan eltávolítják, mielőtt újra létrehoznák. Ha ritkán frissíti webhelyét, vagy sok statikus tartalommal rendelkezik, akkor növelheti ezt.

Mentés és tesztelés, alaposan! Deaktiválja a beállításokat, ha észrevesz valamit, ami a webhelyén megtörtént.

WP Rocket CSS & JS fájlok optimalizálási beállításai

WP Rocket CSS & JS fájloptimalizálási beállítások

Fájlok tömörítése csökkentheti a fájlméreteket, és javíthatja a betöltési időt. A finomítás eltávolítja a szóközöket és a megjegyzéseket a statikus fájlokból, lehetővé teszi a böngészőknek és a keresőmotoroknak a HTML, CSS és JavaScript fájlok gyorsabb feldolgozását..

Fájlok kombinálása összekapcsolja a fájlokat kisebb csoportokba a téma / plugin kompatibilitás és a jobb teljesítmény biztosítása érdekében. Nem javasolt azonban az összekapcsolás kényszerítése egyetlen fájlba, mert a böngészők gyorsabban letölthetnek akár 6 kisebb fájlt párhuzamosan, mint 1-2 nagy fájl.

A CSS és a JS kevesebb fájlba történő kombinálása a HTTP / 1 alatt bevált gyakorlatnak tekinthető, ez nem feltétlenül a HTTP / 2 esetén. Ha webhelye HTTP / 2-en fut, akkor itt kell megfontolnia, mikor kell .

1. Finomítsa a HTML fájlokat eltávolítja a szóközt és a megjegyzéseket a webhelyének méretének csökkentése érdekében.

2. Kombinálja a Google Fonts fájlokat csökkenti a HTTP kérések számát (különösen, ha több betűtípust használ).

3. Távolítsa el a lekérdezési karakterláncokat statikus erőforrásokból javíthatja a GT Metrix teljesítményminőségét. Ez a beállítás eltávolítja a verzió lekérdezési karakterláncát a statikus fájlokból (például style.css? Ver = 1.0), és a fájlnévbe kódolja (például style-1-0.css)..

4. Csökkentse a CSS fájlokat eltávolítja a szóközt és a megjegyzéseket a stíluslap-fájl méretének csökkentése érdekében.

5. Kombinálja a CSS fájlokat az összes fájlt egyetlen fájlba egyesíti, ami csökkenti a HTTP kérések számát. Nem ajánlott, ha webhelye HTTP / 2-t használ.

Fontos: Ez megtörheti a dolgokat! Ha a beállítás aktiválása után bármilyen hibát észlel webhelyén, csak kapcsolja ki újra, és a webhely visszatér a normálhoz.

6. Optimalizálja a CSS-szállítást kiküszöböli a webhelyen a renderelést gátló CSS-t a gyorsabb észlelési idő érdekében. Ez azt jelenti, hogy az oldal CSS stílusok nélkül elindul, és ezt a Google PageSpeed ​​Insights figyelembe veszi az oldal sebességének pontozásakor..

A CSS kritikus útja azt jelenti, hogy az oldal az összes CSS-stílus nélkül elindul. Ez azt jelenti, hogy egy pillanatra kissé furcsának tűnhet, miközben betölti.

Ezt hívják FOUC-nak (a stílustalan tartalom villogása). Ennek elkerülése érdekében használnia kell a kritikus út CSS-t. Ez azt jelenti, hogy az oldal tetején lévő tartalom CSS-jét közvetlenül a HTML-ben kell elhelyezni, hogy elkerüljék a FOUC-t, amíg az oldal betöltődik.

A kritikus út CSS előállításához használhatja ezt a Kritikus út CSS generátor eszközt.

7. Finomítsa a JavaScript fájlokat távolítsa el a szóközt és a megjegyzéseket a JS fájlok méretének csökkentése érdekében.

8. Kombinálja a JavaScript fájlokat kombinálja a webhely JavaScripts információit kevesebb fájlkal, csökkentve a HTTP kéréseket. Nem ajánlott, ha webhelye HTTP / 2-t használ.

Fontos: Ez megtörheti a dolgokat! Ha a beállítás aktiválása után bármilyen hibát észlel webhelyén, csak kapcsolja ki újra, és a webhely visszatér a normálhoz.

9. A JavaScript betöltése elhalasztva kiküszöböli a render-blokkoló JS-t az Ön webhelyén, és javíthatja a betöltési időt. A Google PageSpeed ​​Insights ezt figyelembe veszi az oldal sebességének pontozásakor.

10. Biztonsági mód a JQuery számára biztosítja a témákból és beépülő modulokba épített jQuery hivatkozások támogatását azáltal, hogy jQuery-t tölt be a dokumentum tetejére render-blokkoló szkriptként.

Mentés és tesztelés, alaposan! Deaktiválja a beállításokat, ha észrevesz valamit, ami a webhelyén megtörtént.

WP Rocket Media beállítások

wp rakétamédia beállítások

1. Lusta betölteni a képeket azt jelenti, hogy a képeket csak akkor tölti be, amikor belépnek (vagy éppen be akarnak lépni) a nézetablakba, azaz csak akkor kerülnek betöltésre, amikor a felhasználó görgeti az oldalt. A lusta betöltés csökkenti a HTTP kérések számát, ami javíthatja a betöltési időket.

(Időnként letiltom a képek lusta betöltését, csak azért, mert ha a lusta betöltés engedélyezve van, a lusta betöltött kép alatti helyzetre mutató horgonyok a webhely rossz pozíciójára görgetnek)

2. Lusta betölteni az iframe-ket és a videókat azt jelenti, hogy az iframe-kereteket és a videókat csak akkor töltik be, amikor belépnek (vagy éppen be akarnak lépni) a nézetablakba, azaz csak akkor kerülnek betöltésre, amikor a felhasználó görgeti az oldalt. A lusta betöltés csökkenti a HTTP kérések számát, ami javíthatja a betöltési időket.

3. Cserélje le a YouTube iframe-t előnézeti képre jelentősen javíthatja a betöltési időt, ha egy oldalon sok YouTube-videó található.

A lazyload az egyes oldalakon / bejegyzéseken kikapcsolható (ezt a beállítást a feladás / oldal oldalsávján találja meg)

4. Kapcsolja ki az Emoji alkalmazást le kell tiltani, mert a látogató böngészőjének alapértelmezett hangulatjeleit kell használni, ahelyett, hogy hangulatjeleket töltenek be a WordPress.org-ból. Az emoji gyorsítótár letiltása csökkenti a HTTP-kérelmek számát, ami javíthatja a betöltési időket.

6. A WordPress beágyaz le kell tiltani, mert megakadályozza, hogy mások beágyazhassanak tartalmat az Ön webhelyére, ugyanakkor megakadályozza a tartalom beágyazását más webhelyekről, és eltávolítja a WordPress beágyazásokkal kapcsolatos JavaScript kéréseket..

Mentés és tesztelés, alaposan! Deaktiválja a beállításokat, ha észrevesz valamit, ami a webhelyén megtörtént.

WP rakéta előtöltési beállításai

wp rakéta előzetes betöltése

1. Honlaptérkép előzetes betöltése az XML-webhelytérkép összes URL-jét használja az előzetes betöltéshez, ha a gyorsítótár élettartama lejárt, és a teljes gyorsítótár ki lett ürítve.

2. Yoast SEO XML webhelytérkép. A WP Rocket automatikusan felismeri a Yoast SEO bővítmény által generált XML webhelytérképeket. Ellenőrizheti az előzetes betöltése lehetőséget.

3. Előzetesen töltse be a botot csak akkor aktiválható és használható a jól teljesítő szervereknél. Az aktiválás után automatikusan elindul, miután tartalmat adott hozzá vagy frissített a webhelyén. Váltson Kézi értékre, ha ez nagy CPU-felhasználási vagy teljesítmény-problémákat okoz.

Új üzenet vagy oldal írásakor vagy frissítésekor a WP Rocket automatikusan törli a gyorsítótárat az adott tartalomhoz és az ahhoz kapcsolódó egyéb tartalmakhoz. Az előtöltő robot feltérképezi ezeket az URL-eket, hogy a gyorsítótár azonnal regenerálódjon.

4. A DNS-kérelmek előzetes letöltése lehetővé teszi a domain név felbontásának az aktuális oldaltartalom lekérdezésével párhuzamosan (és nem sorozatosan) történő megjelenését.

Megadhat külső gazdagépeket (például //fonts.googleapis.com) & //maxcdn.bootstrapcdn.com) előzetesen letöltésre kerül, mivel a DNS előzetes letöltése gyorsabbá teszi a külső fájlok betöltését, különösen a mobilhálózatokon.

Az előzetesen letölthető leggyakoribb URL-ek:

 • //maxcdn.bootstrapcdn.com
 • //platform.twitter.com
 • //s3.amazonaws.com
 • //ajax.googleapis.com
 • //cdnjs.cloudflare.com
 • //netdna.bootstrapcdn.com
 • //fonts.googleapis.com
 • //connect.facebook.net
 • //www.google-analytics.com
 • //www.googletagmanager.com
 • //maps.google.com

Mentés és tesztelés, alaposan! Deaktiválja a beállításokat, ha észrevesz valamit, ami a webhelyén megtörtént.

WP rakéta speciális szabályok beállításai

WP rakéta statikus fájlok beállításai

Ezek a beállítások a gyorsítótár gyorsabb kezelésére szolgálnak, általában az kosár- és pénztároldalak kizárására az e-kereskedelmi webhelyeken.

1. Soha ne gyorsítótár URL-címeket lehetővé teszi olyan oldalak vagy bejegyzések URL-címeinek megadását, amelyek soha nem kerülnek tárolásba.

2. Soha ne tárolja a sütiket lehetővé teszi a sütik azon azonosítóinak megadását, amelyek a látogató böngészőjében beállítva megakadályozhatják az oldalak gyorsítótárazását.

3. Soha ne tárolja a felhasználói ügynököket lehetővé teszi olyan felhasználói ügynök karakterláncok meghatározását, amelyek soha nem láthatják a gyorsítótáras oldalakat.

4. Mindig törölje az URL-eket lehetővé teszi, hogy megadja azokat az URL-eket, amelyeket mindig el akar távolítani a gyorsítótárból, amikor bármilyen bejegyzést vagy oldalt frissít.

5. Gyorsítótár-lekérdezési karakterláncok lehetővé teszi a lekérdezési karakterláncok megadását a gyorsítótárazáshoz.

Mentés és tesztelés, alaposan! Deaktiválja a beállításokat, ha észrevesz valamit, ami a webhelyén megtörtént.

WP Rocket Database beállítások

WP Rocket Database beállítások

Ez a szakasz számos beállítást tartalmaz a WordPress tisztításához és optimalizálásához.

1. Tisztítás utáni törli a javításokat, az automatikus vázlatokat, valamint a törölt üzeneteket és oldalakat. Törölje ezeket, hacsak nem rendelkezik régi verziókkal (vagy törölt hozzászólásokkal).

2. Megjegyzések tisztítása törli a levélszemét és a megszakított megjegyzéseket.

3. A tranziensek tisztítása törli azokat a tárolt adatokat, amelyek hasonlóak a társadalmi számításokhoz, de néha, amikor a tranziensek lejárnak, az adatbázisban maradnak, és biztonságosan törölhetők.

4. Az adatbázis tisztítása optimalizálja a WordPress adatbázis táblázatait.

5. Automatikus tisztítás. A takarítást általában eseti alapon végezzem, de a WP Rocket ütemezését is be tudja állítani az adatbázis automatikus tisztításának végrehajtására.

Ideális esetben készítsen biztonsági másolatot az adatbázisról, mielőtt elvégezné a tisztítást, mert miután az adatbázis optimalizálása megtörtént, nem lehet visszavonni azt..

WP Rocket CDN beállítások

WP Rocket CDN beállítások

A tartalomszolgáltató hálózat (CDN) használata azt jelenti, hogy a statikus fájlok (CSS, JS, képek) összes URL-jét átírják a megadott CNAME-hez..

1. Engedélyezze a CDN-t. Engedélyezze ezt, ha tartalomszolgáltatási hálózatot használ. A WP Rocket kompatibilis a legtöbb CDN-rel, például az Amazon Cloudfront, a MaxCDN, a KeyCDN (amelyet használom) és másokkal. Tudjon meg többet a WP Rocket CDN-vel történő használatáról

2. CDN CNAME (k). Másolja a CDN szolgáltatója által megadott CNAME-t (domain), és írja be a CDN CNAME-be. Ez átírja az összes eszköz URL-jét (statikus fájlok).

3. Zárja ki a fájlokat lehetővé teszi azon fájlok URL-címeinek megadását, amelyeket nem szabad CDN-en keresztül kiszolgálni.

Mentés és tesztelés, alaposan! Deaktiválja a beállításokat, ha észrevesz valamit, ami a webhelyén megtörtént.

WP rakéta-kiegészítők (Cloudflare)

WP rakéta-kiegészítők (Cloudflare)

A WP Rocket lehetővé teszi a Cloudflare-fiók integrálását a kiegészítő funkcióval.

1. Globális API kulcs. Az API kulcsot a Cloudflare-fiók jobb felső sarkában találja meg. Egyszerűen lépjen a profiljába, görgessen lefelé, és megjelenik a globális API-kulcs. Csak át kell másolnia és beillesztenie ezt a WP Rocketbe.

2. Fiók e-mail címe. Ezt az e-mail címet használja a Cloudflare-fiókjához.

3. Domain. Ez a domain név, pl. websitehostingrating.com.

4. Fejlesztési mód. Ideiglenesen aktiválja a webhely fejlesztési módját. Ez a beállítás 3 óra után automatikusan kikapcsol. Ez jó, ha sok változtatást hajt végre webhelyén.

5. Optimális beállítások. Automatikusan javítja a Cloudflare konfigurációját a sebesség, teljesítményminőség és kompatibilitás érdekében. Ez az opció aktiválja a Cloudflare optimális beállításait.

6. Relatív jegyzőkönyv. Csak a Cloudflare rugalmas SSL szolgáltatásával szabad használni. A statikus fájlok (CSS, JS, képek) URL-jét átírják a http: // vagy a https: // helyett a // felhasználásra..

WP rakétás eszközök

WP rakétás eszközök

1. Exportálja a beállításokat lehetővé teszi a WP Rocket beállításainak exportálását egy másik webhelyen történő felhasználáshoz.

2. Importálja a beállításokat lehetővé teszi az előre konfigurált WP Rocket beállítások importálását.

3. Visszalépés lehetővé teszi, hogy visszatérjen a korábbi verzióhoz, ha a WP Rocket új verziója problémát okoz Önnek.

A WP rakéta konfigurálása a HTTP / 2 számára

HTTP / 2 egy frissítés a HTTP-hez, amely 1999 óta működik, a webszerverek és a böngészők közötti kommunikáció kezelésére. A HTTP / 2 megnyitja az utat a gyorsabb oldalbetöltésekhez a jobb adat-tömörítés, a kérelmek multiplexelése és egyéb sebességjavítások révén.

Számos szerver és böngésző támogatja a HTTP / 2-t, és a legtöbb webtárhely, például a SiteGround, most támogatja a HTTP / 2-t. Ez a HTTP / 2 ellenőrző megmondja, hogy az Ön webhelye képes-e a HTTP / 2 használatára.

Ha webhelye képes a HTTP / 2 használatára, akkor itt állíthatja be a WP rakétát.

Az összes CSS és JS fájl összekapcsolása (egyesítése) a lehető legkevesebb fájlba nem a legjobb gyakorlat a HTTP / 2 számára és a WP Rocket azt ajánlja nem aktiválja a fájlok összefűzését ban,-ben .

A WP rakéta konfigurálása a HTTP / 2 számára

A WP Rocket javasolja Önnek hagyja jelölés nélkül ezt a két négyzetet. További információt a WP Rocket cikkben talál.

Hogyan kell használni a WP rakétát a KeyCDN segítségével

A WP rakéta beállítása a KeyCDN segítségével meglehetősen egyszerű. (A FYI KeyCDN az általam használt és ajánlott tartalomszolgáltató hálózat)

Először hozzon létre egy húzózónát a KeyCDN-ben. Ezután lépjen a és ellenőrizze a Tartalomszolgáltatási hálózat engedélyezése lehetőséget.

Hogyan állítsuk be a wp rakétát a keycdn segítségével

Most frissítse a Webhely hostnevének cseréje a következővel: ”mezőt a KeyCDN irányítópultjáról (a Zónák alatt) kapott URL-címmel > A létrehozott húzási zóna URL-je. Az URL hasonló lesz a következőhöz: lorem-1c6b.kxcdn.com)

Alternatív megoldásként és az ajánlott lehetőségként használjon a választott URL-cím CNAME-jét (például https://static.websitehostingrating.com)

Melyik webtárhely működik együtt a WP Rocket-rel?

A WP Rocket szinte minden internetes gazdagéppel kompatibilis. Néhány, különösen a WordPress által kezelt gazdagép azonban nem működik együtt a WP Rocket-rel. Ha a host szolgáltatója nincs itt felsorolva, ez nem azt jelenti, hogy nem kompatibilis a WP Rocket-rel. A legjobb módja annak, hogy 100% -ban biztos legyen, ha felveszi a kapcsolatot a webgazdaval és kérdezi.

 • Kinsta: A Kinsta csak a WP Rocket 3.0 vagy újabb verzióját támogatja. A WP Rocket oldal-gyorsítótárazását automatikusan letiltják, hogy elkerüljék a konfliktust a Kinsta beépített gyorsítótárával. Kinsta a WP Rocket hivatalos partnere.
 • WP motor: A WP Rocket az egyetlen gyorsítótár-bővítmény, amelyet a WP Engine engedélyezett. A WP Engine a WP Rocket hivatalos partnere.
 • SiteGround: A WP Rocket kompatibilis a SiteGround statikus, dinamikus és memachezett gyorsítótárával. A SiteGround a WP Rocket hivatalos partnere.
 • A2 tárhely: A WP Rocket teljesen kompatibilis az A2 Hosting szolgáltatással. A WP Rocket plugin telepítése előtt azonban telepítenie kell a WordPress-t a webhelyére. Az A2 Hosting a WP Rocket hivatalos partnere.
 • WebHostFace: A WebHostFace támogatja a WP Rocket (és annak hivatalos partnere).
 • Savvii: Savvii támogatja (és hivatalos partnere is a WP Rocketnek).
 • FastComet: Kifejezetten optimalizált csomagot kínál a WordPress és a WP Rocket számára. A FastComet a WP Rocket hivatalos partnere.
 • A Bluehost által kezelt WordPress tervek: A Bluehost által kezelt WordPress tervezi a lakkkonfigurációt a WP Rocket minifikációjának megszakításával, tehát vagy ki kell kapcsolnia a Bluehost’s Varnish-et, vagy pedig a WP Rocket-en a minifikációt..
 • Cloudways WordPress tárhely: Amikor a WP Rocket kicsinyítését használja a Cloudways ‘Lakkal, akkor létre kell hoznia egy kizárási szabályt a Lakk számára a Cloudways alkalmazás beállításainál.
 • Lendkerék: Vegye fel a kapcsolatot a lendkerék támogatójával, és kérje meg őket a WP Rocket aktiválására.
 • HostGator kezelt WordPress tervek: A WP Rocket nem engedélyezett a HostGator által kezelt WordPress tárhelyen.
 • Szintézis: A W3 teljes gyorsítótár előzetesen telepítve van a Synthesis-re, de törölhető és helyettesíthető a WP Rocket-tel.
 • WebSavers.ca: A WebSavers.ca a WP Rocket hivatalos partnere.

További információ a WP Rocket kompatibilis internetes házigazdáról a https://docs.wp-rocket.me/article/670-hosting-compatibility oldalon.

Töltse le a WP Rocket konfigurációs fájlt

Nagyon könnyűvé tettem, hogy hozzáadjam ugyanazt a WP Rocket konfigurációt, amelyet itt használok a webhelyemre. Egyszerűen töltse le ezt a WP Rocket konfigurációs fájlt, majd importálja azt a WP Rocket admin eszközének szakaszába.

ingyenesen letölthető wp rakéta konfigurációs fájl

Vásároljon egy WP Rocket másolatot, majd menjen, töltse le a WP Rocket konfigurációs fájlt, és importálja az általam ajánlott és ezen a webhelyen használt pontos beállításokat..

3. WP Rocket Súgó & Hivatalos dokumentáció

Ha valamilyen okból problémája merül fel a WP Rocket alkalmazásával kapcsolatban, rengeteg hasznos információ található a WP Rocket weboldalán. Ne feledje, hogy vásárlásával 1 év támogatást is kap.

wp rakéta súgó

Itt van egy lista a WP Rocket oktatóanyagokról, amelyeket a leghasznosabbnak találtam:

 • Elkezdeni
 • Tárhely kompatibilitása
 • Hogyan ellenőrizhető, hogy a WP rakéta tárolja-e az oldalakat
 • SSL WP rakéta
 • WP rakéta CDN-vel
 • WP rakéta felhőkarcolóval
 • Oldja meg az 500 belső szerver hibát
 • A problémák megoldása a minimalizálással
 • NGINX konfiguráció a WP rakéta számára

Mi a tapasztalata a WP Rocket gyorsítótárazó pluginjének használatával a WordPress számára? Nem hagytam el fontos információkat? Szeretnék mindent meghallgatni az alábbi megjegyzésekben!

Ha hasznosnak találta ezt a WP Rocket telepítési útmutatót, akkor mindig örömmel veszem figyelembe a közösségi megosztását.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map