A legjobb Google AMP ⚡ Kész WordPress-témák a gyors azonnali betöltése webhelyekhez

Magasabb keresőmotorok rangsorolása és a gyorsabb betöltési idők … az, amit minden webhelytulajdonos akar. De ezek elérése nagyon nehéz lehet, ha nem tudja, mit csinál. Ez az, ahol Google AMP megment. Ez egy olyan Google által kidolgozott projekt, amelynek célja a webhelyek azonnali betöltése. Itt van a kifosztott dolgom.


Bár az AMP webhelyén történő bevezetése nem garantálja a magasabb rangsorolást a Google-ban, sok marketingszakember azt állítja, hogy a végrehajtása után majdnem megduplázta a Google forgalmát..

A legjobb AMP-kész WordPress-témák 2020-ban:

 • Legjobb összességében: egy gyorsan betöltő, többcélú WordPress téma, amely kiválóan működik minden ott lévő oldalépítővel, és a téma kiválóan alkalmas kisvállalkozások, blogok, induló vállalkozások és egyebek számára. Ingyenes és prémium verzió natív AMP támogatással érkezik.
 • Legjobb helyezett: egy gyorsan betöltő, SEO-barát WordPress téma, amely kompatibilis az összes fő oldalépítővel. Ez egy hatalmas könyvtárral rendelkezik, amely készen áll az importálási webhelyekre. Csak a Pro verzió rendelkezik natív AMP támogatással.

Mielőtt beugrnék a legjobb AMP WordPress témák nézzük meg, mi az AMP és miért érdemes fontolóra venni annak használatát.

Mi az a gyorsított mobil oldalak (AMP)

A Google AMP (Accelerated Mobile Pages) egy nyílt forráskódú projekt, amelynek célja, hogy a weboldalak gyorsabban töltsék be a mobileszközöket.

Miért?

Mivel sok ember lassú internet-kapcsolattal rendelkezik. És a legtöbb webhely betöltéséhez 5 másodperc szükséges. Ez sok idő. A legtöbb mobilfelhasználó nem elég türelmes, hogy ilyen sokáig várjon.

A Google AMP célja, hogy a weboldalak azonnal betöltődjenek. Nem csak gyors, hanem az azonnal betölti.

Az egyik oka annak, hogy a Google feljött az AMP-hez, mert a legtöbb webhelytulajdonos nem rendelkezik erőforrásokkal (idő és pénz) webhelyeik sebességének javításához, még akkor is, ha.

Az AMP egyszerűen a gyorsabb betöltésű oldalak létrehozásának kerete. Az AMP bevezetése a webhelyére nem kerül sokba, még ha webfejlesztőt is felvesz.

Mivel azonban WordPress-felhasználó, beépülő modul telepítésével ingyenesen megteheti. Miután telepítette az AMP-t a webhelyén, a Google a mobil látogatókat a normál oldalak helyett az oldalai AMP-verziójára küldi.

Most, akárcsak minden más új technológiához, vannak előnyei és hátrányai is az AMP engedélyezésének a webhelyén.

A profik

Az Ön weboldala azonnal betöltődik. A felhasználók rákattintanak az Ön oldalára a keresési eredmények között, és fellendülnek, ők az Ön oldalán vannak.

Az AMP engedélyezésekor a Google megjelenít egy AMP jelvényt a keresési listán. Úgy gondolják, hogy ez növeli a keresőmotor CTR-jét. Tehát, ha a forgalom nagy része mobil keresésekből származik, akkor valószínűleg növekedni fog a keresőmotorok rangsorolása.

A Google szereti a nagy felhasználói élményt nyújtó webhelyeket. És webhelye sebessége hozzájárul a jó felhasználói élményhez.

Az internetes marketing közösség sok SEO szakértője állítja, hogy keresőmotorjaik forgalmának növekedését tapasztalta az AMP bevezetése után a saját webhelyükön..

Van néhány szörnyű történet arról is, hogy az emberek végrehajtják az AMP-t, és elveszítik az összes mobilforgalmat.

Hátrányok

Keress pénzt a hirdetéssel??

Akkor vannak potenciálisan rossz hírek. A Google AMP nem támogatja az összes ottani hirdetési hálózatot.

Ha Ön Adsense kiadó, akkor a hirdetések továbbra is megjelennek a tartalmában.

De ha más hirdetési hálózaton vesz részt, akkor lehet, hogy szerencsétlen. Itt található a támogatott hirdetési hálózatok listája.

Az AMP legrosszabb része az, hogy elveszíti az irányítást a tartalom felett. Nem sok ellenőrzése van a dolgok megjelenítésének módja felett.

Gondolj az AMP-re, mint a normál HTML diétás változatára. A Google AMP csak statikus HTML-t és néhány korlátozott JavaScriptet engedélyez. Harmadik fél JS megengedett iframe-okban, nem tudja blokkolni a megjelenítést.

Tehát nem használhatja a legtöbb kedvenc divatos kütyüjét.

Mit értek ezen?

A Google AMP nem engedélyezi olyan kütyü használatát, mint például a Facebook Like Box, a Twitter hírcsatorna stb.

Fő célja weboldalak azonnali betöltése. És a JavaScript óriási hatással van webhelye sebességére.

Nemcsak ezt, de nem fogja tudni használni a JavaScript kütyüket, például a felbukkanó ablakokat és az Ajax-alapú bejelentkezési űrlapokat..

Ha egy Analytics eszközt használ, mint a Google Analytics, akkor előfordulhat, hogy nem tudja követni a mobil látogatókat az AMP oldalain.

A Google AMP támogatja a legalább 20 elemzőeszközöket, ami nagyszerű, de nem minden eszköz.

Működni fog az AMP a WordPress-szel?

Dehogy.

Nem olyan plugin nélkül, mint az AMP plugin.

A WordPress önmagában nem támogatja az AMP-t.

A WordPress irányítópultjának beállítási menüjében nincs lehetőség, amelyet az AMP bekapcsolására használhat.

Az Automattic ingyenes AMP beépülő modulja, a WordPress mögött álló fantasztikus emberek, könnyen használható, nem igényel sok (ha van) beállítást. Ez egy készlet, és felejtsd el a plugint. Ugyanakkor hátrányokkal jár, például csak a WordPress bejegyzéseket támogatja, nem az oldalakat.

A jelenlegi témám működni fog az AMP-vel?

Noha a legtöbb WordPress-téma jól működik az AMP-vel, ha az oldalak AMP-verzióját testreszabni szeretné, AMP-kész WordPress-témákra van szüksége.

A legtöbb WordPress-téma nem áll készen az AMP-re.

A webhely AMP készítéséhez használjon AMP-barát témát, vagy testreszabhatja a jelenlegi témát egy AMP-bővítmény segítségével.

A legjobb AMP WordPress plugins

Az AMP beépülő modul, amelyet az előző szakaszban tárgyaltunk, szinte semmilyen testreszabási lehetőséget nem kínál az általa generált AMP oldalakhoz.

Van néhány olyan AMP WordPress plugin, amely jobban testreszabja az aktuális témát, és mindkét üzenet, oldal, kategória támogatását támogatja.

 • A weeblrAMP jelenleg a legígéretesebb AMP plugin. A weeblrAMP lehetővé teszi webhelyének szinte teljes AMP verziójának elkészítését, amely teljes mértékben elérhető, mint az AMP specifikáció lehetővé teszi: hozzászólások, oldalak, kategóriák, címkék és archívumok.

  Beépített megjegyzések, Analytics, hirdetések, schema.org, Yoast és Jetpack integrációk. A prémium kiadás automatikusan konvertálja a Contact Forms 7 és a Gravity űrlapokat, a Mailchimp For WP, a WooCommerce vagy az Easy Digital Downloads fájlokat..

 • A WP AMP egy prémium WordPress plugin, amely támogatást nyújt a gyorsított mobil oldalakhoz (AMP). A WP AMP lehetővé teszi az összes tartalomtípus és archívum felvételét a mobil webhelyen.

  Beágyazhat képeket, videókat, hangokat és iframeket. Testreszabhatja a standard mintát, vagy létrehozhat egy teljesen új mintát. Ez lehetővé teszi a látogatók nyomon követését a Google Analytics, a Google Tag Manager, a Yandex.Metrika és a Facebook Pixel segítségével. Együttműködik a Yoast SEO-vel, az összes egyben SEO Pack-rel, a SEO keretrendszerrel, a SEO Ultimate-lal. Az AMP-et integrálhatja a WooCommerce-hez, hogy mobil, AdSense és DoubleClick hirdetésekben értékesíthesse az AMP oldalakat.

 • Az AMP for WP automatikusan hozzáadja a gyorsított mobil oldalak (Google AMP Project) funkciókat a WordPress webhelyéhez. Ez a szolgáltatásban gazdag bővítmény lehetővé teszi az aktuális témájának testreszabását, hogy készen álljon az AMP-re. Az összes szolgáltatás és integráció megtekintése.

Ha szeretné testreszabni az AMP oldalak megjelenését (színeit és elrendezését), akkor szüksége lesz egy témára, amely támogatja az AMP oldalt, és lehetővé teszi a kimenet testreszabását..

Ehhez valószínűleg a kész választási AMP WordPress témát szerezné.

A legjobb erős WordPress témák és sablonok

A legjobb AMP WordPress témák

1. Soha

Soha nem AMP kész WordPress témát

A Neve by ThemeIsle kompatibilis a gyorsított mobil oldalakkal (AMP), és webhelyét natív AMP-ként teszi elérhetővé, amely azonnal betölti webhelyét, és cserébe hozzájárul a SEO növekedéséhez. A téma ingyenes verzióval (de korlátozott funkciókkal) vagy prémium verzióval (mindössze 39 dollárért – egyszeri költség) érkezik..

Jellemzők:

 • 100% -ban kompatibilis a Google AMP-vel
 • 100% kompatibilis a Gutenberg és az Elementor termékkel
 • A sebességre optimalizálva, a Vanilla JavaScriptet használja a teljesítmény optimalizálásához
 • Könnyű kód és SEO-barát
 • Több telepítésre kész demó
 • Parallax és lusta töltési hatások
 • A WooCommerce készen áll

Ár: 39 USD (ingyenes verzió is elérhető)

Több információ & élő demók: Kattints ide

2. Astra

astra wordpress téma

Az Astra egy könnyű, gyors és oldalszerkesztőbarát WordPress téma, amelyet a Brainstorm Force fejlesztett ki. Az Astra natív AMP támogatással érkezik (de meg kell szereznie a Pro verzió)

Jellemzők:

 • 100% -ban kompatibilis a Google AMP-vel (csak Pro verzió esetén)
 • Kompatibilis valamivel oldalépítők mint például a BeaverBuilder, a SiteOrigin, az Elementor és a Divi +
 • Könnyen kezelhető tiszta admin felülettel
 • Még egyszerû gyönyörű minták bármilyen típusú vállalkozásnál van
 • Tucatnyi előre megtervezett és kulcsrakész lenyűgöző megjelenésű kezdőhelyek, amelyeket importálhat
 • Könnyen testreszabható anélkül, hogy foglalkoznia kellene a kóddal
 • SEO-barát Alapítvány és az összes szükséges Schema.org jelölés
 • Nagyobbítható kampókkal és szűrőkkel, amelyek lehetővé teszik az Astra témák testreszabását
 • A WooCommerce integrációja online áruházak építéséhez

Ár: $ 59

Több információ & élő demók: Kattints ide

3. Tárolt

Stoked! - Magazin / Hírek és személyes blog WordPress téma

A Stoked egy magazin / hír és személyes blog stílusú WordPress téma.

A Stoked egy modern WordPress téma, amely ideális magazin oldalakhoz és személyes blogokhoz. Ez a téma merész, friss, vonzó megjelenést kölcsönöz webhelyének!

A tárolt WordPress téma könnyű és gyors. Könnyedén testreszabhatja a téma összes aspektusát anélkül, hogy egyetlen kódsorot megérintne. Ez a téma támogatja a Google AMP és a Facebook azonnali cikkeket.

Jellemzők:

 • A Google AMP és a Facebook azonnali cikkek támogatása.
 • SEO és oldalsebességre optimalizálva.
 • Teljesen integrálva a natív WP testreszabóval.
 • Lista / Nagy / Rácskártyák elrendezése és testreszabható otthoni csúszka / körhinta.
 • Több száz lehetséges elrendezési kombinációt kínál.
 • Beépített „visszatérések” (felhasználói interakció és visszajelző rendszer).

Ár: $ 49

Több információ & élő bemutató: Kattints ide

4. Kiadó

Kiadó AMP WordPress téma

A Publisher egy magazin stílusú téma a WordPress számára.

Gyönyörű, érzékeny kialakítást kínál. Ez a téma tökéletes hírű blogok létrehozására. 90+ előre elkészített honlap-sablonnal érhető el, amelyek közül választhat.

Könnyedén testreszabhatja a téma kialakításának minden aspektusát anélkül, hogy egyetlen kódsorot megérintne. Ez a téma teljes mértékben támogatja az AMP-t.

Jellemzők:

 • Több mint 90 előre megtervezett sablon közül lehet választani.
 • Teljesen érzékeny kialakítás, amely minden eszközön jól néz ki.
 • Készen áll a fordításra, így több nyelvre lefordíthatja.
 • Kompatibilis a Visual Composer programmal, és több mint 70 oldalkészítő blokkot kínál, amelyek közül választhat. Könnyen testreszabhatja a kialakítást a drag and drop építővel.
 • 20 exkluzív kütyüt kínál, amelyeket az oldalsávban használhat.
 • 13 különböző postai sablont kínál.

Ár: $ 39

Több információ & élő bemutató: Kattints ide

5. Noor

Noor WordPress AMP téma

Noor egy erőteljes többcélú téma a WordPress számára. Teljes mértékben testreszabható, így testreszabhatja és felhasználhatja weboldal létrehozására szinte minden iparágban. Rengeteg beépített bemutatóval érkezik, amelyek segítenek az indulásban.

A legjobb kompatibilis a Google AMP-vel. Csak annyire van szüksége, hogy telepítse az AMP plugin-t a telepítés után, és kész.

Ha olyan WordPress témát keres, amely lehetővé teszi egyedi és gyönyörű megjelenésű, többcélú webhelyek létrehozását, akkor fontolja meg a Noort. A Noor drag and drop funkcióval rendelkezik az élő oldalépítéshez a Visual Composer segítségével. A téma a SEO bevált gyakorlatait is felhasználja, és gyorsan töltődik be, hogy gyorsan webhelyet nyújtson Önnek.

Jellemzők:

 • A Google AMP kompatibilis
 • Kompatibilis a WooCommerce, EDD, Buddypress, bbpress, The Event Calendar Pro és még sok másnal
 • SEO számára készült, gazdag kódrészlet-integrációval és jól strukturált kódbázissal rendelkezik
 • Forró sebesség és gyors teljesítmény
 • Az RTL nyelvek támogatása.
 • 30+ előre gyártott és egyedi demo, amelyeket könnyű importálni
 • Teljesen érzékeny kialakítás és retina kész.

Ár: $ 59

Több információ & élő bemutató: Kattints ide

6. Az egyszerű

Az egyszerű AMP WordPress téma

Az Egyszerű üzleti téma a WordPress számára. Mindent kínál, amelyre szükség lesz egy üzleti webhely létrehozásához és működtetéséhez.

Függetlenül attól, hogy webhelyet készít induló vállalkozásnak vagy vállalkozásnak, ezt a témát könnyen testreszabhatja az Ön igényei szerint.

Jellemzők:.

 • Egy egyszerű telepítővarázslóval érkezik, így másodpercek alatt beállíthatja a témát.
 • Teljesen kompatibilis a WooCommerce-lal, és 4 különböző üzletstílus témát kínál.
 • Ez a téma készen áll a fordításra, így könnyen lefordíthatja több nyelvre.
 • Könnyen testreszabhatja ezt a témát az élő testreszabókkal.
 • Kiválaszthatja a használni kívánt Google betűkészleteket.

Ár: $ 39

Több információ & élő bemutató: Kattints ide

7. Onefleek

OneFleek AMP WordPress téma

A Onefleek a WordPress magazin témája. Kiválóan alkalmas híroldalak létrehozására.

Több tucat különféle weboldal-elrendezéssel érkezik. Ezek az elrendezések az Ön webhelyére prémium online magazin megjelenését és hangulatát adják.

Jellemzők:

 • Teljesen érzékeny és minden eszközön jól néz ki.
 • 4 különböző elrendezést kínál a listaalapú cikkekhez.
 • Könnyen létrehozhat áttekintő oldalakat és áttekintheti termékeket a százalék, csillagok vagy pontok alapján.
 • Öt különböző területet kínál a hirdetések megjelenítéséhez.
 • Támogatja a szociális média automatikus közzétételét.
 • Könnyen testreszabhatja a tervezés minden szempontját a Live Customizer segítségével
 • Több elrendezés közül lehet választani mind a bejegyzések, mind az oldalak számára.

Ár: $ 59

Több információ & élő bemutató: Kattints ide

8. Folie

Folie AMP WordPress téma

A Folie egy többcélú WordPress téma. Tartozék egy drag-and-drop építő, így testreszabhatja és felhasználhatja bármilyen webhely létrehozására.

Jellemzők:

 • A Codeless Builder, a Visual Composer és a két prémium csúszkás plugin csomagja.
 • Több mint 25 különböző sablon közül lehet választani.
 • Könnyen végezhet változtatásokat a tervben az egyszerű drag and drop építő segítségével.
 • A WooCommerce teljes támogatásával érkezik, így fájdalommentesen létrehozhat teljes funkcionalitású online áruházat.
 • Teljesen érzékeny kialakítás, amely könnyen alkalmazkodik minden képernyőmérethez.
 • Támogatás a parallaxis görgetési szakaszokhoz.
 • Ez a téma fordításra kész. Könnyen lefordíthatja több nyelvre többnyelvű webhely létrehozásához.

Ár: $ 59

Több információ & élő bemutató: Kattints ide

9. Okab

Okab AMP WordPress téma

Okab egy gyönyörű többcélú téma a WordPress számára.

Teljes mértékben testreszabható, így testreszabhatja és felhasználhatja weboldal létrehozására bármely iparágban. Tartozékként egy drag and drop Visual Page Builder készüléket használ, amely másodpercek alatt lehetővé teszi a tervezés testreszabását.

Ez a téma több mint 70 különféle elrendezési variációt kínál. Ez teljes mértékben támogatja a WooCommerce szolgáltatást, így könnyedén elkezdheti termékeinek online értékesítését.

Jellemzők:

 • Több mint 70+ elrendezés közül lehet választani.
 • Tiszta érzékeny kialakítás. Ez a téma minden képernyőméreten jól néz ki.
 • A WooCommerce támogatása lehetővé teszi, hogy percek alatt elindítsa az online értékesítést.
 • Ezt a témát könnyen lefordíthatja több nyelvre, hogy többnyelvű weboldalt hozzon létre.
 • Az RTL nyelvek támogatása.
 • A Visual Page Builderrel együtt húzza.
 • 260+ Web elem, hogy könnyen elkészítheti az oldalai tökéletes kialakítását.

Ár: $ 59

Több információ & élő bemutató: Kattints ide

10. Fona

Fona - Érzékeny Google AMP WooCommerce téma

A Fona tiszta és minimális A Google AMP kész WooCommerce témája amely tökéletes online áruházakhoz és bevásárlóhelyekhez.

A Fona WooCommerce téma mindent megad, amire szüksége lehet az online értékesítés megkezdéséhez. Rendelkezik testreszabási lehetőségekkel, így könnyen testreszabhatja online áruházának kialakítását és funkcionalitását.

Jellemzők:

 • A Google AMP teljes támogatása.
 • A WooCommerce kompatibilis.
 • Könnyű és mobil optimalizált kialakítás.
 • Erőteljes oldalkészítő és húzza & csepp csúszkák építője.
 • A CleverMegaMenus, egy könnyen használható Mega Menu plugin a Visual Composerhez.
 • Korlátlan lehetőségek; korlátlan fejlécstílus, korlátlan kategóriaelrendezés, korlátlan termékoldal-elrendezés.

Ár: $ 39

Több információ & élő bemutató: Kattints ide

11. Teem

Teem AMP WordPress téma

A Teem tiszta, minimális blogtéma a WordPress számára. Reagálható kialakítást kínál, és teljes mértékben támogatja az AMP-t.

Több tucat testreszabási opcióval rendelkezik, így könnyedén testreszabhatja a dizájnt.

Jellemzők:

 • Az AMP teljes támogatása.
 • Teljesen érzékeny kialakítás, amely könnyen alkalmazkodik minden képernyőmérethez.
 • Az RTL és az LTR nyelvek támogatása.
 • Különböző blog-elrendezésekkel rendelkezik, amelyek közül választhat.
 • Harmonika menüket és csúszkákat kínál.
 • Több terület a hirdetések elhelyezéséhez.

Ár: $ 15

Több információ & élő bemutató: Kattints ide

12. MobNews

MobNews AMP WordPress téma

Ahogy a neve is sugallja, a MobNews a hírportálok számára készült téma. Gyönyörű megjelenést kínál, amely teljes mértékben érzékeny.

Több tucat testreszabási lehetőséggel rendelkezik, így teljes mértékben testreszabhatja webhelyének megjelenését és hangulatát anélkül, hogy egyetlen kódsor megérintette.

Jellemzők:

 • Több terület hirdetések elhelyezésére.
 • Támogatás a harmonika és a körhinta számára.
 • Teljesen érzékeny kialakítás, amely minden eszközön jól néz ki.
 • Gyönyörű mobil oldalsávot kínál.
 • Támogatás mind az RTL, mind az LTR nyelvek számára.
 • Több blog elrendezés közül választhat.
 • Támogatás a Félelmetes betűkészlethez.

Ár: $ 15

Több információ & élő bemutató: Kattints ide

13. Újság

Újság AMP WordPress téma

Az Újság egy lenyűgöző WordPress téma, amelyet a Híroldalak számára hoztak létre. Rács-alapú elrendezésről van szó, amely weboldalának megjelenését és hangulatát biztosítja egy prémium hírportál számára.

Teljes mértékben testreszabható, tehát a téma kialakításának minden szempontját testreszabhatja magának anélkül, hogy egyetlen kódsorot írna.

Jellemzők:

 • Korlátlan színkódú kategóriák. Kiválaszthatja a színét a webhely összes kategóriájához.
 • Az AMP Page Builder segít az oldalak testreszabásában egy egyszerű drag and drop felülettel.
 • Támogatás a zsemlemorzsa megjelenítéséhez a hozzászólások tetején.
 • Teljesen érzékeny kialakítás, amely minden eszközön jól néz ki.

Ár: $ 49

Több információ & élő bemutató: Kattints ide

14. AMP fiók

AMP Fiók WordPress téma

Az AMP Drawer egy többcélú téma a WordPress számára. Teljesen érzékeny és könnyen alkalmazkodik minden képernyőmérethez. Több tucat választható sablonnal rendelkezik.

Jellemzők:

 • Támogatás a PhoneGap és a Cordova számára, így webhelyét könnyen mobilalkalmazássá alakíthatja.
 • Támogatás a lusta képekhez a weboldal sebességének javítása érdekében.
 • Több mint 400 fantasztikus betűtípussal rendelkezik.
 • Több mint 50 sablonnal érhető el, amelyek közül választhat.

Ár: $ 17

Több információ & élő bemutató: Kattints ide

15. AMP News Mobile

AMP News mobil WordPress téma

Az AMP News Mobile egy téma, amelyet a híroldalak számára terveztek. Mindent kínál, amire szüksége van egy hírportál futtatásához.

Teljes mértékben támogatja az AMP-t, és 40+ AMP érvényes sablonokat kínál, amelyek közül választhat. Mellékelve van egy AMP-val érvényes kapcsolatfelvételi űrlap is, így akkor is működni fog, ha a felhasználó egy AMP-oldalt látogat a Google-on.

Jellemzők:

 • Rugalmas kialakítás, amely könnyen alkalmazkodik minden képernyőmérethez.
 • Több mint 40 AMP érvényes sablon közül lehet választani.
 • A PhoneGap támogatása, amely lehetővé teszi, hogy webhelyét könnyen natív mobilalkalmazássá változtassa.
 • Támogatás több mint 400 félelmetes fantasztikus ikonhoz.

Ár: $ 16

Több információ & élő bemutató: Kattints ide

16. BlogStart Pro

BlogStart Pro AMP WordPress téma

A BlogStart Pro alapvető téma, és hiányzik a fenti prémium témák nagy részéből, de ez egy jó kezdő AMP WordPress téma, amely ingyenes.

A BlogStart Pro az Underscores kezdő témát és a téma egyes elemeit használja a Twitter Bootstrap 3 keretrendszerével az érzékeny elrendezéshez.

Jellemzők:

 • 100% AMP HTML
 • Minden érvényes AMP
 • Nincs normál HTML verzió
 • Google / SEO-barát
 • Ingyenes AMP WordPress téma

Ár: Ingyenes

Több információ & élő bemutató: Kattints ide

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a Google AMP??

A Google Accelerated Mobile Pages (AMP) egy nyílt forrású projekt, amely felgyorsítja a weboldalak betöltését a mobil eszközökön. Az AMP korlátozott HTML, JavaScript és CSS készletet használ az oldalak szinte azonnali betöltéséhez.

Működni fog a Google AMP a WordPress webhelyen?

Igen, de az AMP nem fog működni. Az AMP használatához WordPress webhelyén szüksége van egy WordPress AMP beépülő modulra vagy egy AMP kész WordPress témára.

Milyen előnyei vannak a Google AMP WordPress téma használatának?

Az AMP-kompatibilis WordPress téma használata a legegyszerűbb módja annak, hogy gyorsan betöltő webhelyet érjen el anélkül, hogy beépülő modulokat kellene telepítenie és konfigurálnia..

Következtetés

Remélem, hogy ez a lista segített megtalálni a tökéletes témát webhelyéhez. Ezek a témák teljes mértékben támogatják az AMP-t.

Most már csak annyit kell tennie, hogy szerezzen egy jó WordPress tárhely szolgáltatót, mint például a Kinsta vagy a WP Engine, és válasszon egyet ezekből a sablonokból, és kezdjen el a webhelyén..

Hiányzott az egyik kedvenc AMP WordPress témája? Van-e valamilyen hatása az AMP végrehajtására az Ön webhelyén? Ha igen, akkor tudassa velem az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map