A leggyorsabb WordPress témák

Webhelyének forgalma nem ér semmit – ha a legtöbb embernek korban kell várnia, amíg betölti, majd frusztrációt követően kattintson a Vissza gombra. Ezért kell könnyű és gyors WordPress témát szereznie. Itt van a gyűjteményem


Itt van, amit megtudsz ebben a bejegyzésben:

Mi a leggyorsabb WordPress-téma jelenleg?

 • GeneratePress (ingyenes & prémium), Astra (ingyenes & prémium), Séma (prémium) és OceanWP (ingyenes & prémium) mind gyorsan betöltődő WordPress témák.
 • A megtett sebességteszt alapján a leggyorsabb WordPress-téma GeneratePress.
 • Azt egyértelműen nem az Avada téma. Az Avada lassan töltődik, a tesztjeim során Avada 8,6 másodpercet vett igénybe.
 • Az webtárhely az Ön által használt erőteljesen befolyásolja a WordPress téma gyors teljesítményét.
GeneratePressDiviAstraSémaOceanWPStudioPress
Sebesség teljesítmény pontszám:A (95%)B (85%)B (85%)A (93%)A (91%)A (95%)
Teljesen betöltött idő:1,3 másodperc1 másodperc1 másodperc1,8 másodperc1,5 másodperc0,7 másodperc
Teljes oldalméret:696 KB1,13 MB833 KB529 KB1,06 MB1,26 MB
Kérések száma:245152391548
Ár:49,95 USD (Ingyenes témák érhetők el)89–249 USD (csak fizetett téma)59 USD (ingyenes témák érhetők el)59 USD (csak fizetett téma)39 USD (Ingyenes témák érhetők el)99,95 USD (csak fizetett témák)
Olvass tovább:Ugrás a ⇣ lapraUgrás a ⇣ lapraUgrás a ⇣ lapraUgrás a ⇣ lapraUgrás a ⇣ lapraUgrás a ⇣ lapra

Csak akkor fog pénzt keresni a webhelyén, ha a forgalom átalakul. Ellenkező esetben a forgalom generálására fordított minden idő és pénz pazarlás.

A konvertálásnak nem mindig kell eladást jelentnie. Ez azt jelenti, hogy feliratkozik az e-mail listára, vagy rákattint egy hirdetésre. Mindenki magas konverziós arányt akar. De itt van a sokk:

Ha a webhely oldalsebessége lassú Nos, akkor a legtöbb .

És ha az emberek nem tartózkodnak az Ön webhelyén, akkor semmi esetre sem tudnak átalakítani. Egyszerű a dolog.

Amint azt a későbbi szakaszban megtudhatja, a WordPress-webhely témája óriási hatással van a webhely sebességére. Válasszon egy lassú WordPress témát, és webhelye lassú, mint egy csiga.

Tehát, ha azt szeretné, hogy több ember maradjon az Ön webhelyén, és átalakítson (eladást vagy feliratkozást), gyorsabb webhelyre lesz szüksége

Kezdjük azzal, hogy elmagyarázzuk, miért olyan fontos a gyorsan betöltődő WordPress téma.

Miért számít a webhely sebessége?

A KissMetrics szerint, ha webhelye többet vesz igénybe 3 másodperc tölteni, 40% a látogatók elhagyják.

miért számít a weboldal sebessége

Amikor az emberek elhagyják az Ön weboldalát, akkor nem csak a potenciális bevételt veszíti el, hanem az összes pénzt és időt, amelyet a webhelye forgalmának generálására fordított.

És ha el akarsz jutni a a Google első oldala és maradj ott, olyan webhelyre van szüksége, amely gyorsan betöltődik.

A Google algoritmusai inkább olyan webhelyeket jelenítenek meg, amelyek nagy felhasználói élményt nyújtanak (és a webhely sebessége óriási tényező). A Google szemében egy jó felhasználói élményt nyújtó webhely általában alacsonyabb visszafordulási arányt mutat, és gyorsan betöltődik.

Ha webhelye lassú, a legtöbb látogató visszalépett, ami a veszteség a keresőmotorok rangsorában. Sőt, ha több látogatót szeretne ügyfelekké vagy előfizetőkké konvertálni, webhelyének gyorsan be kell töltenie.

A WebsiteOptimization.com szerint a lassú webhelyet nemcsak alacsony minőségűnek tekintik, hanem a forgalom akár 20%.

Alsó vonal?

Ha azt akarja, hogy webhelye gyorsan feltöltse és biztonságos legyen a keresőmotor eredményeiben, akkor szüksége van egy WordPress témára, amelyet teljes mértékben optimalizáltak a sebességre.

Az Ön által használt WordPress témának a lesz hatalmas hatás milyen gyorsan töltődik be webhelye.

Ha a témája minden funkciót napfény alatt kínál, szkriptekkel és forrásokkal felfújt, és sok alacsony minőségű kódot tartalmaz, akkor a webhely sebessége szenvedni fog.

Ha a témád nincs optimalizálva a sebességre, akkor a webhely sebességének javítása érdekében tett dolgok hiábavalók.

A 7 leggyorsabb WordPress téma

Tudom, milyen nehéz lehet áttekinteni az interneten elérhető ingyenes és prémium WordPress témák ezreit, és megtalálni a legmegfelelőbbet webhelyéhez..

Mi a leggyorsabb WordPress téma?

Tehát alább összeállítottam a a leggyorsabban betöltődő WordPress témák 2020-ban. Mindezek könnyű WordPress témák, amelyekhez minőségi kód tartozik, hogy felgyorsítsák a WordPress webhelyet.

1. GeneratePress WordPress téma

 • Weboldal: https://generatepress.com
 • Ár: 49,95 USD 30 napos pénz-visszafizetési garanciával
 • Ingyenes verzió elérhető: Igen
 • Google Speed ​​Score: A (95%)

GeneratePress - a leggyorsabb WordPress téma

A GeneratePress egy gyönyörű, könnyű téma a WordPress számára. Úgy jön ingyenes és prémium verzió, de a fizetett változat sokkal több hasznos funkcióval rendelkezik.

A GeneratePress egy többcélú téma és teljesen testreszabható, így bármilyen webhely létrehozásához felhasználhatja. Ez a téma véget ért 500 ötcsillagos értékelés a WordPress témakönyvtárban.

A GeneratePress prémium verziója (49,95 USD) könnyű és moduláris kerettel rendelkezik, és lehetővé teszi azoknak a funkcióknak a letiltását, amelyeket nem akar használni.

Vannak 15 modul amelyek lehetővé teszik a téma funkcionalitásának kiaknázását, és aktiválhatja / deaktiválhatja a nem használt modulokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem jelentenek extra terhelést az Ön webhelyén. Ez a moduláris megközelítés lehetővé teszi, hogy saját maga javítsa webhelyének sebességét.

Míg a téma ingyenes verziója tucatnyi fantasztikus funkcióval érkezik, a téma prémium verziója mindazonáltal sok mindent tartalmaz, amit a WordPress témában meg lehet kérni..

Generepresspress prémium szolgáltatásokGeneratePress Premium – 15 testreszabható modul

Például a prémium verzió támogatja a WooCommerce szoftvert, változtassa meg a tipográfiát, a stílusokat és a színeket, és lehetővé tegye az egyedi oldalak létrehozását az oldalakon. Ez egyéni horgokkal is érkezik, és a funkció letiltja az egyes elemeket bizonyos oldalakon és hozzászólásokon. A prémium verzió élettartama alatt használatos, egyéves frissítésekkel & támogatás és nagylelkű 30 napos pénz-visszafizetési garancia, ha nem boldog.

Mi a helyzet a sebességgel?? A GeneratePress az egyik leggyorsabb WordPress-téma, a bemutató oldal alig 1 másodperc alatt terhel! Azta!

A GeneratePress kezet ad le a leggyorsabb rakodási sebesség, amit valaha is megpróbáltam. Komolyan fontolgattam az összes webhelyem áthelyezését a GeneratePress oldalra (ideértve ezt is).

csipog

Ha azt szeretné, hogy a WordPress webhely villámgyorsan betöltődjön, akkor a GeneratePress a témája.

Jellemzők:

 • Beépített támogatás a Schema Markup a jobb rangsorolás és a magasabb CTR eléréséhez a keresőmotorokban.
 • Webhely könyvtár importálható, kész használatra kész demonstrációs webhelyek, amelyek elindítják a WordPress webhelyet
 • Teljesen reszponzív dizájn ami minden eszközön jól néz ki
 • A téma az fordítás kész, így könnyen lefordíthatja több nyelvre.
 • a könnyű keret szupergyorsan tölti be webhelyét.
 • Teljes mértékben támogatja a WordPress Theme Customizer, így egyszerűen módosíthatja webhelyének kialakítását anélkül, hogy egyetlen kódsorot írna.
 • Speciális testreszabás amely lehetővé teszi bizonyos elemek és oldalak bizonyos elemeinek letiltását, egyedi elrendezések készítését az oldalak belsejében található szakaszok és horgok segítségével, amelyek lehetővé teszik, hogy saját egyedi tartalmat adjon hozzá az oldalak különböző területeire.
 • Támogatja az olyan oldalépítőket, mint a Elementor és Hódépítő hogy segítsen elérni a testreszabás magasabb szintjét.
 • Lehetővé teszi könnyen testreszabható a webhely minden egyes oldala. Kiválaszthatja, hogy megjelenítse-e az oldalsávot, és melyik oldalon. Testreszabhatja a lábléc-kütyüket minden egyes bejegyzéshez és oldalhoz.

Sebesség:
5/5 Ár:
Ingyenes. A prémium verzió 49,95 dollárba kerül (ajánlott) Élő bemutató:
GeneratePress Élő bemutató

Új és izgalmas frissítések a GeneratePress Premium-hoz

GeneratePress Premium 1.6 A legnagyobb frissítés kétségkívül a GeneratePress Sites. Ezek készek, lenyűgöző és gyors betöltésű webhelyek, amelyeket importálhat, hogy előnyt biztosítson egy új webhely felépítésekor.

generáló nyomtató webhelyekA GeneratePress vadonatúj webhely-könyvtár több mint 20 demonstrációs weboldallal érkezik, amelyeket közvetlenül az irányítópulton importálhat

Miután telepítette a Premium 1.6 szoftvert, megtalálhatja a GeneratePress webhelyeket a Megjelenés oldalon > GeneratePress > Oldalakon. A GeneratePress webhelyek az összes GeneratePress prémium opcióval és demo tartalommal rendelkeznek.

Jelenleg több mint 20 GeneratePress webhely közül választhat, de még több lesz, és automatikusan eljuttatják az irányítópultra. Egy nagyszerű tulajdonság az, hogy saját GeneratePress webhelyeket is felépíthet és eladhat, mivel ezeket rendkívül könnyű exportálni és csomagolni.

További információ a generatorpress.com/gp-premium-1-6 webhelyen

2. Divi WordPress téma

 • Weboldal: https://www.elegantthemes.com
 • Ár: 89 dollár (évente) 249 dollárig (élettartam) 30 napos pénz-visszafizetési garanciával
 • Ingyenes verzió elérhető: Nem
 • Google Speed ​​Score: B (85%)

divi wordpress téma

A Divi by Elegant témák közül az egyik legerősebb, mégis könnyen használható és testreszabható WordPress-téma.

A Divi témát a Divi oldal készítője hajtja végre, és ez teszi a WordPress egyik legfejlettebb front-end szerkesztőjévé és vizuális oldal készítőjévé.

A Divi valójában két különálló dologra utal. Az Divi téma és a Divi oldal készítője.

A Divi témája a többcélú WordPress téma, ami azt jelenti, hogy nagyjából bármilyen típusú webhelyet létrehozhat, amelyre tetszik.

A Divi csak prémium témaként érkezik, az éves (folyó) költség $ 89 míg az élettartama (egyszeri) költsége $ 249.

Weboldalak készítése a Divi segítségével egyszerű, mert lehetővé teszi bárki számára, hogy egyszerűen készítsen gyönyörű weboldalakat anélkül, hogy harmadik felek pluginjait kellene kódolnia vagy telepítenie.

divi vizuális szerkesztő

Mi a helyzet a sebességgel?? A Divi egy gyors töltésű téma? Igen, ez az. Mivel a közelmúltban (2019 júniusában) az ElegantThemes felülvizsgálta a Divi kódbázist, amely jelentősen javította az oldalbetöltési sebességet a standard Divi telepítéseknél.

divi sebesség

Az ElegantThemes szerint „a Divi új gyorsítótárazási optimalizálása párhuzamosan működik együtt a Divi statikus CSS fájl generációjával és a Visual Builder Javascript opcióinak gyorsítótárával, hogy szupergyors oldalbetöltéseket generáljon, még akkor sem, ha nem használja a gyorsítótárazó plugint.”

Jellemzők:

 • Minden egyben többcélú WordPress téma, amely magában foglalja a Divi Builder alkalmazást.
 • Divi Builder: nagy teljesítményű drag and drop oldalkészítő, amely lehetővé teszi a WordPress webhelyek vizuális felépítését.
 • Több mint 800 előre elkészített webhely-elrendezés és legalább 100 teljes webhely-csomag.
 • Használjon témákat és bővítményeket korlátlan webhelyeken, további licencek vásárlása nélkül.
 • WooCommerce integráció, világszínvonalú támogatás, 30 napos pénz-visszatérítési garancia és még sok más.
 • Amikor feliratkozik egy tagságra (évi 89 dollár vagy 249 dollár az életre), hozzáférhet mindazokhoz az elegáns témákhoz, mint a Divi, Extra, Bloom, Monarch, a Divi Builder plugin, az összes többi WordPress téma, prémium támogatás és frissítések. Korlátlan felhasználással!

Sebesség:
5/5 Ár:
A prémium verzió 89 USD – 249 USD Élő bemutató:
Divi Demo

3. Astra WordPress téma

 • Weboldal: https://wpastra.com
 • Ár: 59,00 USD 14 napos pénz-visszafizetési garanciával
 • Ingyenes verzió elérhető: Igen
 • Google Speed ​​Score: B (85%)

Astra egy könnyű, gyors, oldalépítőbarát WordPress téma, amelyet a Brainstorm Force. Az Astra komoly versenyző a GeneratePress számára.

astra wordpress téma

Az Astra egy testreszabható téma, amelyet nagyon egyszerű használni és elsajátítani, és ez sokkal könnyebbé teszi az életed webhelyed létrehozásakor.

Nem csak az – Az Astra az egyik leggyorsabban betöltő téma is.

Ó, és azt is megemlítenem kell, hogy Astra 100% ingyenesen letölthető! Bárki számára ingyenes az indulás, és nincs előzetes költség. De kiterjesztheti az Astra-t a megfizethető kiegészítők amelyek kiterjesztik a testreszabási lehetőségeket.

Az Astra téma oldal sebessége

Ez egy téma oldal sebességre építve. Astra kevesebb mint fél másodperc alatt terhel. Ez is a teljesítményre optimalizált és könnyű, mert szüksége van rá kevesebb, mint 50 KB forrás tölteni. Használja nincs jQuery, ehelyett Vanilla JavaScriptet használ.

Ha olyan WordPress témát keres, amely gyors, elegáns és testreszabható, akkor nem lehet, és nem szabad néznie az Astra mögött..

csipog

Az Astra WordPress téma ingyenes, de ahogy említettem, kibővítheti azt kiegészítőkkel, amelyek sokkal fejlettebb funkciókat kínálnak.

Az Astra Pro Addon (59 USD) egy bővítmény, amely kibővíti az ingyenes Astra témát és további funkciókat ad hozzá. Az Az Astra Agency csomag (249 USD) kész webhelyeket kínál, és tartalmazza az összes olyan bővítményt, amelyet ezeknek a webhelyeknek a felépítéséhez használnak.

Astra pro téma addon

frissítés: Astra 2.0 elindult, hogy elősegítse a WordPress webhelyek felépítését, mint valaha. Az Astra 2.0 frissítés újból feltalálta a WordPress testreszabó szerkezetét és sebességét, és olyan új lehetőségekkel érkezik, amelyek az Astra egyik ma elérhető legegyszerűbb témáját lehetővé teszik..

Jellemzők:

 • Kompatibilitás a oldalépítők mint például a BeaverBuilder, a SiteOrigin, az Elementor és a Divi +
 • Könnyen kezelhető tiszta admin felülettel
 • Még egyszerû gyönyörű minták bármilyen típusú vállalkozásnál van
 • Tucatnyi előre megtervezett és kulcsrakész lenyűgöző megjelenésű kezdőhelyek, amelyeket importálhat
 • Könnyen testreszabható anélkül, hogy foglalkoznia kellene a kóddal. A kialakítást megváltoztathatja a natív WordPress testreszabóban található lehetőségek széles választékával
 • SEO-barát Alapítvány és az összes szükséges Schema.org jelölés
 • Nagyobbítható kampókkal és szűrőkkel, amelyek lehetővé teszik az Astra témák testreszabását
 • Zökkenőmentes A WooCommerce integrációja online áruházak építéséhez
 • Nagylelkű 14 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Néhány a legjobb WordPress témák közül a piacon!

Sebesség:
5/5 Ár:
Ingyenes. A prémium verzió 59 dollárba kerül (ajánlott) Élő bemutató:
Astra Live Demo

4. Séma WordPress téma

 • Weboldal: https://mythemeshop.com/themes/schema/
 • Ár: 59,00 USD 30 napos pénz-visszafizetési garanciával
 • Ingyenes verzió elérhető: Nem
 • Google Speed ​​Score: A (93%)

A MyThemeShop áttekintése

A MyThemeShop Séma egy másik könnyű WordPress téma. Rugalmas kialakítást kínál, és teljesen testreszabható. Ez egy nagyszerű téma bármilyen blog létrehozásához.

Ez a téma jön beépített támogatás az áttekintésekhez hogy szép megjelenésű véleményoldalakat hozzon létre. Beépített rövid kódokkal, szavazási funkcionalitással és teljesítménybeállítások.

mythemeshop séma teljesítménybeállítások

Lehet, hogy ez a téma nem olyan gyors, mint a GeneratePress, de tévedés lenne, ha alábecsülnéd, hogy ez a téma mit tehet Önnek. Ez a téma mindent tartalmaz, amire szükséged van egy blog futtatásához.

Mi a helyzet a sebességgel? A Schema egy gyorsan betöltődő WordPress téma? Igen, ez az.

mythemeshop séma áttekintés

Jellemzők:

 • Teljesen reszponzív dizájn. Könnyen alkalmazkodik minden képernyőmérethez.
 • Jön egy Hirdetéskezelés panel segítségével könnyedén kezelheti webhelye hirdetéseit.
 • Fordítás kész, ezt a témát felhasználhatja többnyelvű weboldal létrehozására.
 • Támogatás a Google betűtípusok lehetővé teszi, hogy több száz Google betűtípus közül választhasson, amelyeket a webhelyén szeretne látni.
 • Beépített támogatással rendelkezik Kapcsolódó hozzászólások. Nincs szükség további plugin telepítésére.
 • Beépített támogatás a zsemlemorzsa.
 • Támogatja a gazdag kivonatok. A Google csillagbesorolást mutat a keresőmotor eredményrészletében, ha bejegyzésed felülvizsgálat.

Sebesség:
5/5 Ár:
A prémium verzió 59 dollárba kerül Élő bemutató:
Schema Live Demo

5. OceanWP WordPress téma

 • Weboldal: https://oceanwp.org
 • Ár: 39,00 USD 14 napos pénz-visszafizetési garanciával
 • Ingyenes verzió elérhető: Igen
 • Google Speed ​​Score: A (91%)

OceanWP WordPress téma

OceanWP egy 100% INGYENES többcélú WordPress téma, amely lehetővé teszi gyönyörű megjelenésű webhelyek létrehozását a WordPress használatával. Nicolas Lecocq az alkotó, és a témát a WordPress.org-ról töltheti le itt.

Az OceanWP a felhasználóbarátságról szól, és egyetlen kattintással importálhat kész Demo-oldalakat az ingyenes importbővítmény segítségével.

Az ingyenes verzió jön 7 ingyenes kiterjesztés de az OceanWP is jön 11 prémium bővítmény amely lehetővé teszi, hogy tovább bővítse a témát. Vagy külön vásárolhatja meg őket 9,99 USD-tól, vagy akár 39 USD-tól prémium csomagot kaphat egyetlen telephelyi engedélyért.

OceanWP téma ingyenes és prémium bővítmények

Az OceanWP ingyenes verziója ezeket az ingyenes kiterjesztéseket tartalmazza:

 1. Modális ablak
 2. Bejegyzés csúszka
 3. Demo Import
 4. Egyéni oldalsáv
 5. Termék megosztás
 6. Közösségi megosztás
 7. Óceán extrák

A prémium kiterjesztések mindegyike 9,99 USD-tól kezdődik, vagy egyetlen prémium csomag 39 USD-tól kapható.

 1. Felbukkanó bejelentkezés
 2. Instagram
 3. Fehér címke
 4. Portfolio
 5. Woo Popup
 6. Ragadós lábléc
 7. Ocean Horgok
 8. Elementor kütyü
 9. Oldalsó panel
 10. Ragadós fejléc
 11. Lábláb felirata

Mi a helyzet az oldalsebességgel? Az OceanWP az egyik leggyorsabb WordPress-téma? Igen, az biztos.

Az OceanWP téma betöltési ideje

Jellemzők:

 • Teljesen mobil, érzékeny bármilyen méretű képernyőre
 • Beépített SEO a jobb indexelés és a keresési rangsorolás érdekében
 • A WooCommerce e-kereskedelem készen áll
 • Beépített WordPress testreszabási lehetőségek
 • Speciális Mega menü
 • Támogatás minden olyan népszerű oldal-készítő számára, mint az Elementor
 • Ingyenes, 1 kattintással készen áll a használatra kész témákhoz

Sebesség:
5/5 Ár:
A prémium verzió 39 dollárba kerül Élő bemutató:
OceanWP Live Demo

6. StudioPress témák

 • Weboldal: https://www.studiopress.com
 • Ár: 99,95 USD-tól (tartalmazza a Genesis keretet)
 • Ingyenes verzió elérhető: Nem
 • Google Speed ​​Score: A

StudioPress?

A StudioPress téma használata több mint 200 000 WordPress felhasználó számára szilárd, gyors betöltési alapot adott webhelyének (ideértve ezt a webhelyet is). Az összes StudioPress téma mobilra reagál és tiszta, könnyű kóddal rendelkezik, amely biztosítja, hogy webhelye optimalizálódjon a sebesség érdekében.

StudioPress témák, és a Genesis keretrendszer beépített, szállítson sebességet, és ezt azonnal észreveszi, amikor használja. Itt található a StudioPress egyik népszerűbb témájának sebességtesztje, jóval 1 másodperc alatt terhel! Azta!

studiopress sebesség

Jellemzők:

 • Gyors webhely-betöltési idő és nagy hangsúly a biztonságon
 • Retina kész és teljes mértékben reagáló HTML5 kialakítás a mobil felhasználók számára
 • Nincs túlzott beépített tulajdonságok és a tiszta kód, amely vonzó lesz a fejlesztők számára
 • A keresőmotorra optimalizált Genesis Framework kódbázis biztosítja
 • Könnyen frissíthető, mivel az új frissítések automatikusan letölthetők és telepíthetők
 • Korlátlan élettartamú támogatás és hozzáférés a Genesis szakértői csoportjához és egy nagy közösséghez

Sebesség:
5/5 Ár:
99,95 USD -tól (amely magában foglalja a szülő Genesis keretet) Élő bemutató:
StudioPress Demo

és végül itt van néhány 100% ingyenes gyors WordPress témák az Ön számára:

7. Skin WordPress téma

 • Weboldal: https://wordpress.org/themes/skin
 • Ár: Ingyenes
 • Ingyenes verzió elérhető: Igen
 • Google Speed ​​Score: A

Bőr téma áttekintés

A cikk többi témájával ellentétben a Skin egy teljesen ingyenes (és gyorsan betöltődő) WordPress téma.

Lehet, hogy nem nyújt annyi funkciót, mint a másik két téma, de tucatnyi funkcióval rendelkezik. Teljesen érzékeny, így minden eszköznél jól néz ki.

Jön 3 különböző tartalmi elrendezés és 2 kiemelt csúszka választani. Ez a téma a WooCommerce-vel is kompatibilis, így felhasználhatja e-kereskedelmi webhely elindítására.

Jellemzők:

 • 3 különböző tartalommal rendelkezik elrendezési lehetőségek választani.
 • Teljes támogatás a WooCommerce hogy segítsen lenyűgöző online áruházak létrehozásában.
 • A WordPress teljes támogatása Theme Customizer. Ezenkívül kiválaszthatja azokat a Google Betűtípusokat is, amelyeket használni szeretne a webhelyén.
 • Jön 4 különböző fejléc stílusok választani.
 • Támogatás a több gépen.
 • Beépített támogatás a megjelenítéshez Kapcsolódó hozzászólások.

Sebesség:
4/5 Ár:
Ingyenes Élő bemutató:
Látogasson el a Skin Theme oldalra

8. Elementor Hello téma

 • Weboldal: https://wordpress.org/themes/hello-elementor/
 • Ár: Ingyenes
 • Ingyenes verzió elérhető: Igen
 • Google Speed ​​Score: A

elementor hello téma

Ha rajongója vagy az Elementornak, a WordPress drag and drop oldalkészítő plugin-nek, akkor az Elementor Hello téma az Ön számára, ha könnyű és tiszta témát keresel..

Ez egy kezdő téma amely stílus nélküli, kivéve az alapvető böngészőkompatibilitási stílusokat. Az Elementor erejével azonban a varázslat megtörténik, és a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módon létrehozhat egy gyönyörű WordPress webhelyet..

Ezt a témát arra tervezték, hogy csak olyan oldalszerkesztővel használható, mint például az Elementor. Tehát, ha nincs Elementor (vagy Elementor Pro), akkor ezt először kell megszereznie. Ha nem használja, vagy nem kívánja használni az Elementor oldalkészítőt, akkor ez a téma nem az Ön számára.

Az Elementor azt állítja, hogy ez „a leggyorsabb WordPress téma, amit valaha készítettek”, ám az általuk végzett összehasonlítás nem tartalmazott semmilyen más olyan témát, amelyekről ismert a sebesség.

Jellemzők:

 • Ez egy 100% INGYENES és a WordPress egyik leggyorsabb témája
 • Nincs felfúvódás vagy túlzott kód (ne szállítson modulokat, elemeket vagy témához kapcsolódó dolgokat, amelyekre nincs szüksége
 • Horgok segítségével kibővítheti a témát
 • Gyerek téma elérhetővé vált a GitHubban
 • Csak az Elementor és az Elementor Pro esetén használható

Az Elementor Hello téma alapvetően egy könnyű kezdő téma, amely 100% -ban kompatibilis az Elementorral.

Sebesség:
5/5 Ár:
Ingyenes Élő bemutató:
Látogasson el az Elementor Hello Theme oldalra

Miért nincs a legtöbb WordPress-téma optimalizálva a sebességre

Amikor a WordPress témákat keresi a Google-on, tucatnyi témával találkozik, amelyek professzionálisnak tűnnek és kiváló dizájnt kínálnak.

Láthatja, hogy mennyire érzékeny a témára, vagy milyen hűvös a formatervezés, de amit nem látsz, az a téma mögött található kód.

A legtöbb WordPress-téma a rosszul kódolt és gyere felfuvalkodott tucatnyi forrással (képek css-jével és javascriptekkel), amelyek lelassíthatják webhelyét.

A legtöbb WordPress témafejlesztő azt kiáltja a háztetõjükrõl, hogy minden témájuk optimalizált a sebességre.

De itt van a becsületes igazság: A legtöbb WordPress témát egyáltalán nem optimalizálják a sebességre.

Valójában a legtöbb WordPress-téma még a WordPress közösségi kódolási szabványokat sem követi. Bármely téma, amely nem követi ezeket a szabványokat, idővel kiszolgáltatottá válhat a hackerek számára.

Ezek a kódolási szabványok azért vannak biztosítva, hogy a témák kódolása hatékonyan működjön, és nem veszélyeztetik a hackereket.

Hogyan tesztelhetjük a WordPress téma betöltési idejét?

Ha még nem vásárolta meg a témát, vagy ha nem a téma fejlesztője, akkor az egyetlen módja annak kiderítésére, hogy a téma a sebességre van-e optimalizálva – van tesztelje a WordPress téma bemutató oldalának betöltési sebességét.

gtmetrix segítségével tesztelje a WordPress téma sebességét

A WordPress témájú bemutató webhely sebességének teszteléséhez írja be a téma bemutató webhely URL-jét, majd kattintson a Küldés gombra.

Az eszköz néhány másodpercet vesz igénybe a webhely tesztelésében, majd megmutatja, hány másodpercig tart tölti be a webhely.

Egy másik jó eszköz egyszerre több oldal ellenőrzéséhez a BatchSpeed, ez az ingyenes eszköz lehetővé teszi a több oldal URL-jének gyors tesztelését a Google oldalsebesség-ellenőrzőjével.

Ha a bemutató oldal több mint 5 másodpercig tart a betöltés, akkor az az idő, amelyet a webhely betölt, az adott WordPress sablon használatával.

Egyes tanulmányok azt mutatják, hogy csak négy másodperc áll rendelkezésére, mielőtt egy webfelhasználó továbbmegy, azaz nagyon kevés ideje van arra, hogy jó első benyomást keltsen..

Hogyan lehet pontosabban megjósolni a WordPress téma betöltési idejét?

Az öt másodperc vagy annál rövidebb időtartam használata jó referenciaérték, de csak a téma-bemutató tényleges betöltési idejének megtekintése nem a legpontosabb módja annak ellenőrzésére, hogy a téma valóban milyen gyors. Miért?

Mert ott, ahol a demo téma üzemel, és a webgazda szervereinek teljesítménye sokat számít, és valószínűleg más webhelyeket fog használni, mint amit a WordPress témakészítő használ.

A téma sebességének meghatározásának jobb módja az, ha a teljes értéket vesszük figyelembe oldalméret és a kérelmek száma az oldal betöltése megtörténik.

Ezek a mutatók függetlenül attól, hogy melyik webtárhely-szolgáltatót használja a téma tulajdonosa. A kevesebb erőforrás-igénylés miatt (JavaScript, CSS fájlok, HTML, képek stb.) A teljes oldalméret kisebb, és ennek eredményeként gyorsabb az oldal betöltése..

Miért az Avada nem egy gyors WordPress téma

Íme egy példa arra, hogyan nézne ki a Avada téma példaként (ez a legfontosabb eladási téma a Themeforestnél, de ez egyáltalán nem a leggyorsabb). Az Avada demonstrációs oldal nagyon lassan töltődik be:

avada téma lassú betöltése Avada betöltési ideje óriási 8,6 másodperc. Hát, ez nem jó!

Szinte 9 másodperc a teljes betöltéshez!
A méret majdnem 3 MB!
és 116 HTTP kérés zajlik!

Újra. Ha a GTMetrix azt mutatja, hogy a téma bemutatója 5 másodpercnél hosszabb ideig tölt be, akkor a téma valószínűleg lelassítja webhelyét, és valószínűleg nem a legjobb választás az Ön számára.

Még egy dolog, amire szüksége van egy gyorsan betöltő webhelyhez

A WordPress webhelyén használt téma nagy hatással lesz a webhely sebességére. De a webtárhely az Ön által használt szolgáltatás valószínűleg ugyanolyan nagy hatással lesz, mint a webhely témája.

Ez az oka annak A web hosting az elsődleges teljesítménytényező a WordPress hivatalos optimalizálási útmutatójában.

Ha webhelyét egy szokatlan webtárhely-szolgáltatón üzemelteti, akkor a websebesség szempontjából szokatlan eredményekkel jár. A legtöbb web hosting szolgáltató olcsó terveket kínál.

De ezek a webgazdagok túl sok fiókot töltenek be egyetlen alacsony minőségű kiszolgálón. Ez az összes webhely lassú élményét eredményezi. És ha az egyik szomszéd webhely túl sok szerver erőforrást használ, akkor előfordulhat, hogy az egész szerver leáll, és ezzel a webhely vele jár.

Ha azt akarja, hogy webhelye gyorsan töltse fel és mindig működjön, el kell menned a SiteGround-rel. Ez az első választásom, amikor a WordPress tárhelyszolgáltatásokról van szó.

sitepress wordpress tárhely

A SiteGround ingyenes migrációs szolgáltatást kínál, és hasznos és képzett támogatása másodpercek alatt megválaszolja a kérdéseidet. További említésre méltó tárhely-szolgáltatások:

 • Ingyenes napi webhelyről készült biztonsági mentések
 • A WordPress által ajánlott
 • Egy kattintással a WordPress telepítése gombra
 • Kezelt WordPress tárhely minden tervnél
 • Beépített SuperCacher gyorsítótárazási megoldás
 • Innovatív sebességű technológiák, például SSD, HTTP / 2, PHP7, NGINX
 • Átmeneti és GIT (csak a GoGeek tervnél)
 • Ingyenes SSL tanúsítvány & CloudFlare CDN
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Az árak csak 3,95 USD-tól kezdődnek havonta

Nézze meg az őszinte és bs-mentes SiteGround áttekintésemet, hogy kiderítse, miért szeretek és bízom a SiteGround-ben, vagy ha inkább egy kezdő barátságos házigazdát szeretsz, mint például a Bluehost webtárhelyét. Ha inkább egy teljesen kezelt WordPress gazdagépet szeretne, akkor a Kinsta WordPress tárhelyét ajánlom.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a leggyorsabb WordPress téma?

GeneratePress (ingyenes & prémium), Astra (ingyenes & prémium), Schema (csak prémium) és OceanWP (ingyenes & prémium) mind gyorsan betöltődő WordPress témák.

Hogyan tesztelhetjük a WordPress téma betöltési idejét?

Ha még nem vásárolta meg a témát, vagy ha nem a téma fejlesztője, akkor az egyetlen mód annak kiderítésére, hogy a téma a sebességre van-e optimalizálva, a betöltési sebesség tesztelése egy olyan eszköz segítségével, mint a GTmetrix vagy a Pingdom..

Mi a legfontosabb dolog a terhelési időkben??

Az Ön által használt webtárhelynek hatalmas hatása van, és ez a WordPress téma sebességének legfontosabb tényezője.

Záró szavak

Remélem, hogy ez a blogbejegyzés megértette, hogy a használt téma milyen nagy hatással lehet a WordPress-webhely sebességére.

A leggyorsabban használt WordPress témák, amelyekkel itt foglalkozom, érzékenyek és tucatnyi testreszabási lehetőséget kínálnak, amelyek segítenek javítani a betöltési időt.

Kedvenc és leggyorsabb WordPress sablonom a GeneratePress. Ez kezet le az egyik leggyorsabb WordPress-téma olyan sok funkcióval, amit valaha is kipróbáltam.

Ha feltenné a kérdést, hogy „mi a leggyorsabb WordPress téma?” Azt mondanám GeneratePress kétséget kizáróan.

Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, akkor az alábbi megjegyzésekben tudassa velem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map