A Genesis Framework & StudioPress témák áttekintése

A WordPress téma kiválasztása az egyik legnehezebb dolog, amit manapság meg kell tenni. Végül is az opciók száma miatt a választások szűkítése szinte lehetetlenné válik. A funkciókészletektől a piactérekig, az árpontokról nem is beszélve, hogyan tudja, hol kezdje? Írd be a Genesis Framework és StudioPress témák.


Szerencsére annak érdekében, hogy segítsen Önnek kiválasztani a webhelyéhez a tökéletes WordPress témát, közelebbről megvizsgáljuk az iparág egyik legkedveltebb témájú üzletét – StudioPress.

Több mint 200 000 boldog ügyfél segítése, fél millió webhely táplálása, valamint 10 000 felhasználó és fejlesztő közösség büszkélkedése lehet, hogy a StudioPress csak a legjobb út.

És megemlítettem, hogy Matt Mullenweg (a WordPress alapítója), Yoast, WPBeginner, Copyblogger és Problogger szereti mindegyikük a StudioPress témákat használja webhelyeire. (Az FYI ezen a webhelyen a StudioPress-t és a Centric gyermek téma testreszabott változatát is használja)

genesis keretrendszer és studiopress témák áttekintése

Ha ez nem bizonyítja, hogy a StudioPress érdemes megfontolni, nem vagyok biztos benne, hogy mit fog tenni. Ez azt mondta A Genesis keretrendszer és a StudioPress témák áttekintése Vessen egy pillantást arra, hogy a StudioPress témák egyébként milyen lehetőségeket kínálnak Önnek, és megnézem, hogy ez nem változtat-e meg a véleményed.

Mi a StudioPress??

mi a studiopress?

A StudioPress a rendkívüli Genesis keretrendszer alkotója, amely éppen így áll a WordPress egyik legismertebb témakörének köré. Brian Gardner 2010-ben létrehozta a StudioPress és a Genesis keretet annak érdekében, hogy a WordPress webhelytulajdonosok számára könnyebb témafrissítéseket lehessen bevezetni. 2018 júniusában a WP Engine megvásárolta a StudioPress-t, beleértve a Genesis keretet.

WordPress Genesis keretrendszer

A Genesis keretrendszer a WordPress webhelyeket jól megtervezett, biztonságos, gyors betöltéssel és SEO-alapú optimalizálással látja el, így felépítheti álmai webhelyét..

Nézze meg a Genesis legjobb tulajdonságait:

 • Mobil-barát
 • A widget készen áll
 • Beépített megjegyzésrendszer
 • Automatikus méretű kiemelt képek
 • Reklám funkcionalitás
 • Több elrendezési lehetőség
 • Élő téma testreszabó
 • Egyéni oldalsablonok

Végül olyan elemekkel jár, mint a korlátlan támogatás, frissítések és webhelyek, mindezt egy alacsony áron.

A Genesis keretrendszer elég fejlett ahhoz, hogy a szakértői fejlesztők kihasználhassák és testreszabhassák az alapokat, miközben ugyanakkor elég egyszerűek ahhoz is, hogy a webhelytulajdonosok legszentebb kezdője is építsen valami érdekes dolgot.

Noha a Genesis tökéletes önálló kezdőtémaként, fontos megjegyezni, hogy ez alapvető téma, alapvető funkcionalitással és kialakítással. Valójában ez inkább alapítvány, mint téma. Az igazi móka akkor jelentkezik, amikor elkezdi hozzáadni a Genesis gyermek témáit a WordPress webhelyének keretéhez.

Más szavakkal: ha a WordPress a webhelyének központjában, a Genesis biztosítja az alapot, és a StudioPress gyermek témák, amelyek designot és funkcionalitást kínálnak, akkor egy pillanat alatt elérhető webhelyed lesz.

StudioPress gyermek témák

Csak azok a gyermekk témák használhatók a Genesishez, amelyeket úgy terveztek, hogy működjenek együtt a Genesis keretrendszerrel. Ennek ellenére bárki létrehozhat egy gyerek témát a Genesis számára. Valójában sok ember csak ezt tette meg saját és mások számára.

StudioPress Genesis gyermek témák

A Genesis gyermek témái rugalmasságot nyújtanak bármilyen webhely létrehozásához, amelyre gondolhat. Ha kíváncsi, hogy a StudioPress webhely hogyan néz ki Önnek, csak nézd meg a StudioPress Showcase webhelyeket, amelyeket bloggerek, tervezők és fejlesztők terveztek minden képzettségi szintre.

StudioPress plugins

Mintha a mai napig a legnépszerűbb WordPress keret létrehozása nem volt elegendő, és rengeteg gyermek témával egészíti ki a webhelytulajdonosok álmait. A StudioPress széleskörű bővítményeket is kínál, amelyek elősegítik webhelyének kialakítását és funkcionalitását..

Íme egy kezdőlista, amely képet ad arról, mi elérhető:

 • AgentPress Listings: hozzon létre egy listakezelő rendszert
 • Genesis Connect a WooCommerce számára: épít egy e-kereskedelmi boltot a népszerű WooCommerce plugin segítségével
 • Genesis Simple Share: Adjon hozzá gyönyörű társadalmi megosztási gombokat bármely Genesis gyermek témához
 • Egyszerű URL-k: Hozzon létre, kezeljen és nyomon kövessen minden kimenő linket egyéni üzenettípusok és 301 átirányítás segítségével

És ez csak a kezdet! A WordPress plugin-tárház több száz ingyenes StudioPress plugin-t tartalmaz, amelyeket használhat.

Most térjünk el a jó részbe, és nézzük meg a StudioPress téma funkcióit, amelyek minden bizonnyal mindent megadnak, amelyre szükség van egy sikeres webhely létrehozásához.

A StudioPress témák szolgáltatásai

Az összes StudioPress téma standard funkciókkal rendelkezik, mint például gyors betöltési idő, reagáló kialakítás, tiszta kód a biztonságért, SEO optimalizálás és minimális funkciók az egyszerűsített site-building élményhez..

És bár a StudioPress témákat úgy fejlesztették ki, hogy azok a lehető legnagyobb mértékben felfúvódjanak, jó tudni, hogy ez nem mindenki számára megfelelő. Valójában egyesek több többcélú témát akarnak, mint például a Divi (olvassa el a Divi áttekintésemet itt) vagy az Avada, hogy a webhely-építési folyamat során a lehető legtöbb funkcióhoz férjenek hozzá..

A StudioPress témáinak azonban sokkal több van, mint ami szembe néz, különösen akkor, ha a megfelelő gyermek témát választja.

Lássuk.

1. Keresőoptimalizálás (SEO)

A StudioPress témák egy tiszta kódra épülnek, amely megfelel a legmagasabb WordPress kódszabványoknak. Ennek eredményeként webhelye mindig gyors, biztonságos és zökkenőmentesen fut a maximális felhasználói élmény érdekében.

És minél jobban működik weboldala a háttéren, annál elégedettebbek lesznek az ügyfelek az előlapon (ha magas színvonalú tartalmat, termékeket / szolgáltatásokat és másokat nyújtana a webhely látogatói számára).

studiopress keresőmotor optimalizálás

Amikor a webhely látogatói elkötelezik a webhely tartalmát, és észreveszik a sebességet és a teljesítményt, akkor hosszabb ideig maradnak a webhelyen, megosztják tartalmukat a barátokkal és a családdal, és még többet vásárolnak – mindez elősegíti a keresőmotorok rangsorolásának javítását..

Csak ügyeljen arra, hogy ne csak a SEO optimalizálása érdekében támaszkodjon a Genesis Framework vagy a Genesis gyermek témáira. A legjobb, ha olyan plugint használ, mint a Yoast SEO, a webhely tartalmának, webhelytérképének és képeinek optimalizálásához.

2. Gyors és könnyű

Van egy gyors rakodási oldal, amely szokás szerint kellemes volt, de ma már elengedhetetlen. A WordPress gyors témája kritikus jelentőségű a felhasználói élmény, az átváltási arány és a SEO szempontjából.

Az egyik dolog, amely megkülönbözteti a StudioPress témákat a piacon található többi népszerű WordPress témától, az a tény, hogy mindegyik gyors és könnyű. Más szavakkal: nem tartoznak az emberiség által ismert minden tulajdonságba, csak arra az esetre, ha szüksége van rá.

Ezeket a témákat ehelyett úgy építették fel, hogy a lehető legjobban megkönnyítsék egy jól működő webhely létrehozását, anélkül, hogy minden olyan kódpompás lenne, amely csökkentheti webhelyének sebességét, és befolyásolhatja az általános teljesítményt.

És ha úgy találja, hogy több tervezésre és funkcionalitásra van szüksége, mint amely a kiválasztott gyerek témához tartozik, akkor kihasználhatja a rendelkezésre álló ingyenes és prémium WordPress bővítmények ezrei (például a WP Rocket gyorsítótárazó bővítmény) előnyeit, csak hogy hogy anélkül, hogy megterhelné a webhelyét, és nem zavarja a felhasználói élményt.

3. Mobil érzékeny tervezés

Manapság kötelező a mobilbarát webhely. Végül is, a Google 2015-ben hivatalosan is bejelentette, hogy a mobilbarát weboldalakkal rendelkező webhelyek rangsorolást kapnak.

studiopress témák mobil érzékeny tervezés

Szerencsére az összes StudioPress téma mobilra reagál, így a webhely látogatói bármilyen eszköztípustől vagy képernyőmérettől kattintva láthatják a teljes webhelyet anélkül, hogy túlzottan nagyítana vagy görgetne..

Ezen felül a StudioPress témák HTML5 jelöléssel vannak építve, azaz:

 • Kevésbé támaszkodhat a pluginokra a funkcionalitás szempontjából
 • Munka minden böngészővel
 • Ugyanaz a végtapasztalat, függetlenül az eszköztől
 • Hatékonyabb tartalommal rendelkezik
 • Használjon kevesebb sávszélességet, és gyorsabban töltsön be

4. Biztonság

A webhely biztonsága a siker kulcsa. Végül is, ha webhelyét feltörték, és webhelye veszélybe került, akkor nemcsak az összes kemény munkája elvesztésével kockáztatja az ügyfelek elvesztését.

A StudioPress szakértőt és a WordPress alapvető fejlesztőt, Mark Jaquithot hívta fel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a Genesis keretrendszer a legbiztonságosabb keret.

5. Hozzáférhetőség

Számos webhelytulajdonos nem veszi figyelembe, hogy webhelye mennyire hozzáférhető a fogyatékkal élők számára. Valójában azoknak, akik látássérültek, hallássérültek, színvakok vagy sérülés vagy betegség miatt ideiglenesen le vannak tiltva, nehézségekbe ütközhet a webhely teljes megtekintése, amikor a tartalommal foglalkozik..

Az utolsó dolog, amelyet meg akarsz tenni, az elidegeníti a célközönség nagy részét, mivel nem tudják elérni az összes webhelyet.

studiopress által elérhető témák

A StudioPress témák azonban megkönnyítik az akadálymentesség engedélyezését az Ön webhelyén, így bármilyen fogyatékossággal élő személy élvezheti az Ön webhelyét..

6. Automatikus frissítések

Egy másik módja annak, hogy webhelye sebezhetővé váljon a támadásokhoz, ha elavult WordPress-mag, valamint elavult bővítmények és témákkal rendelkezik. És sajnos, annak ismerete ellenére sok webhely látogatója nem hajtja végre rendszeres frissítéseket.

Ezen felül néha a webhelytulajdonosok elvégzik a megfelelő frissítéseket, majd a webhelyükön valami összeomlik. És ha ez megtörténik, szakértőre lehet szükség a probléma megtalálásához és a sikertelen frissítés eredményeként történt esemény kijavításához.

A StudioPress témával a WordPress mag és a Genesis gyermek témája automatikusan frissül, így soha nem kell aggódnia, hogy manuálisan frissítsék őket..

studiopress témák automatikus frissítése

És ha inkább manuálisan frissíti ezt a két dolgot, akkor egyszerűen kapcsolja ki az automatikus frissítést, és kattintson egy gombra. Mivel a StudioPress maguk vállalják az összes frissítés alapos tesztelését, tudni fogja, hogy az összes futtatás kompatibilis az Ön webhelyével.

7. Modern formatervezés

studiopress modern sesign

Semmi sem rosszabb, mint az álmok témájának megtalálása a háttérfunkciókkal kapcsolatban, csak annak kiderítése, hogy az előlap kialakítása elavult és nem jó.

A StudioPress azonban olyan modern kialakítással rendelkezik, amely bármilyen típusú webhelyhez megfelel, minden webhely látogatói számára vonzó, és a kívánt módon működik.

Academy Pro StudioPress téma

Vessen egy rövid pillantást a StudioPress néhány témájának legjobb kialakítási jellemzőire:

 • Könnyen telepíthető demo tartalom
 • A színséma, a betűtípus és az elrendezés testreszabása
 • Egyéni oldalsablonok, beleértve az exkluzív céloldalt
 • Widget készen áll a honlapra
 • 6 alapértelmezett elrendezési lehetőség, beleértve az oldalsáv beállításait
 • Egyéni fejléc logó feltöltési képességgel
 • Társadalmi ikon és a megosztás gombjai
 • Legutóbbi hozzászólások, kiemelt képekkel
 • Beépített keresősáv és navigációs rendszer

8. Gutenberg kész

A Gutenberg a WordPress új bejegyzés / oldal szerkesztője, és egy teljesen új szerkesztési élmény a modern webhelyek számára, médiagazdag oldalakat és hozzászólásokat használva. A Gutenberg lehetővé teszi a WordPress fejlesztőinek és tervezőinek, hogy újrafelhasználható modulokat készítsenek a tervezéshez és a tartalomhoz.

A Genesis és a StudioPress témák száz százalékban kompatibilis a Gutenbergrel szerkesztő.

9. Egy kattintással a téma beállítása

Ha valaha is telepített egy új témát, akkor tudja, milyen gondosan konfigurálható mindent úgy, hogy az Ön weboldala olyan legyen, mint a téma demohely..

Az egy kattintással a téma beállítása a múlté teszi. Mostantól automatikusan és néhány perc alatt betöltheti az új téma demo tartalmát, pluginjait és a tökéletesen megtervezett Gutenberg blokkjait webhelyének kezdőlapjára.!

Jelenleg nem minden StudioPress téma rendelkezik ezzel a csodálatos funkcióval. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a témákat, amelyekhez egy kattintással beállíthatunk témát:

 • Genesis minta téma
 • Authority Pro
 • Monokróm Pro
 • Essence Pro
 • Pro magazin
 • Revolution Pro
 • Navigation Pro

10. Nagy közösség

A WordPress egyik legnagyobb dolga a közösség, amely a tartalomkezelő rendszer körül épült fel. És éppen úgy történik, hogy a StudioPressnek ugyanaz a közössége van.

StudioPress Genesis Facebook csoport

A StudioPress közösségben több mint 10 000 ember vesz részt, akik felhasználói és fejlesztői is egyaránt tagjai. A támogatás a tervezés, a funkcionalitás, a webhely biztonsága és a hibaelhárítás területén is elérhető..

Ezenkívül inspirációt szerezhet másoktól is, akik a Genesis keretrendszerén építették fel webhelyüket, így webhelye a lehető legjobb lehet.

A StudioPress hivatalos fóruma

Az a nagyszerű dolog, hogy ennek a nagy közösségnek a tagja vagyok, hogy van egy weboldal, amely a Genesis felhasználóinak szól. Itt található a következő:

 • A Facebook oldal
 • Twitter-fiók
 • Laza közösségek
 • Közösségi Wiki
 • Frissítések, kódrészletek, tippek és trükkök a közösség részéről
 • StudioPress Podcast
 • Dribbble
 • és természetesen a hivatalos StudioPress közösségi fórumok

Ezen felül, ha szüksége van valakire, aki segít Önnek egy egyedi weboldal megtervezésében vagy kidolgozásában, a StudioPress tartalmaz egy Genesis szakemberek összeállított listáját, amely bármilyen munkával segíthet. Tekintse meg a fejlesztői profilokat, munkájuk portfólióját és elérhetőségi adatait, így folyamatosan elkészítheti webhelyét olyan emberekkel, akik igazán tudják, hogyan kell használni a Genesis keretet.

11. Dokumentáció és támogatás

A jó minőségű téma nem lenne jó, ha nem lenne megfelelő dokumentáció és támogatás. És mivel a világ legnépszerűbb WordPress keretrendszerének számíthat, akkor számíthat arra, hogy a StudioPress mindkettőjének a legjobbat fogja nyújtani.

 • A StudioPress felhasználók hozzáférhetnek egy exkluzív felhasználói fiókhoz, ahol segítség és dokumentáció található. Azonban azoknak, akiknek segítségre van szükségük a harmadik fél által gyártott Genesis gyermek témákkal kapcsolatban, talál egy GYIK részt és egy frissített blogot a StudioPress, a weboldal létrehozása, a hírlevél, a hírcikkek és minden egyéb témájáról..
 • A StudioPress téma felhasználói hozzáférhetnek a fórum szakaszhoz, amely a StudioPress webhelyen található. Tegyen fel kérdéseket, keressen válaszokat, és vegyen részt a növekvő közösségben.

a studiopress téma beállítása és utasítások

 • A téma megvásárlása után hozzáférhet a könnyen követhető elemekhez útmutató a téma beállításához és hogyan testreszabható.

Népszerű StudioPress témák

Olyan sok csodálatos StudioPress téma közül lehet választani, így annak érdekében, hogy mintadarabot kapjunk, a legjobbakat kerekítettük. Csak ne feledje, hogy minden gyermek témája testreszabható azzal, amit Önnek megfelelőnek tart.

1. Academy Pro

Academy Pro StudioPress téma

Academy Pro célja azok számára, akik online tanfolyamot szeretnének létrehozni, tagsági webhelyek tulajdonosát és oktatási tartalom marketingjét.

Főbb jellemzők:

 • Élő téma testreszabó
 • Testreszabható fejléc logó feltöltéssel
 • Mobilbarát és érzékeny kialakítás
 • 6 beépített widget-terület
 • A WooCommerce kompatibilis
 • Árképzési sablon
 • A fordítás kész
 • Exkluzív céloldal

Több részletek és élő demo – https://my.studiopress.com/themes/academy/

2. Foodie Pro

Foodie Pro - StudioPress téma

Foodie Pro egy minimalista Genesis gyerek téma, amely a mai napig a legrugalmasabb Genesis témának is tartja a címet.

Főbb jellemzők:

 • Egyéni oldalsablonok
 • 3 kezdőlap-elrendezés
 • 5 webhely széles widget terület
 • Mobil érzékeny kialakítás
 • Fordítási képesség
 • HYML5 jelölés

Több részletek és élő demo – https://my.studiopress.com/themes/foodie/

3. Maker Pro

Maker Pro StudioPress téma

Maker Pro tökéletes azok számára, akiknek sok ötlete van, amelyet meg akarnak osztani hűséges olvasóikkal, valamint azok számára is, akik remek helyet keresnek gyönyörű képeik bemutatására..

Főbb jellemzők:

 • Rengeteg beépített widget-terület
 • Előre készített egyedi sablonok
 • 3 elrendezési lehetőség
 • Egyéni fejléc logó feltöltéssel
 • Élő téma testreszabó
 • Mobilbarát kialakítás
 • A fordítás kész
 • Előre tervezett szerző, leszállási és kapcsolattartási oldal

Több részletek és élő demo – https://my.studiopress.com/themes/maker/

4. AgentPress Pro

AgentPress Pro StudioPress téma

AgentPress Pro az ingatlaniparban azok számára alkalmas, akik sikeres üzleti vállalkozást szeretnének építeni és elégedett ügyfeleket keltik fel.

Főbb jellemzők:

 • Intelligens listázás funkció
 • Honlap-widget-területek
 • Egyéni postai típusok, taxonómiák és kütyü
 • Reszponzív dizájn
 • Könnyen létrehozható, testreszabható fejléc szakasz
 • 4 egyedi színséma
 • 6 különböző elrendezési lehetőség
 • Összetett keresés funkció
 • Kiemelt képek és postai leírások

Több részletek és élő demo – https://my.studiopress.com/themes/agentpress/

5. A StudioPress Pro Plus összes témájú csomag

StudioPress Pro Plus összes témájú csomag

Ha szereti azt a gondolatot, hogy bármikor hozzáférhet a StudioPress által készített Genesis gyermek témákhoz, bármikor megteheti, vagy úgy gondolja, hogy gyakran meg szeretné változtatni webhelyének kialakítását, érdemes befektetnie a Pro Plus összes témájú csomag.

Egyszeri 499,95 USD összegű fizetés esetén azonnali és korlátlan hozzáférést, valamint támogatást és frissítéseket kap a StudioPress által létrehozott összes témához (PLUSZ hozzáférés a jövőbeli témájú kiadásokhoz), valamint a StudioPress által támogatott harmadik féltől származó témákkal.

És a tetejére hozzáféréssel rendelkezik a Genesis-keretrendszerhez, ami nagyszerű, ha ez az első alkalom, amikor a StudioPress témát szeretné használni. Számos más WordPress témacsomagot fedeztünk fel itt.

A StudioPress témák tervei & Árazás

studiopress tervek és árképzés

Mint már tudod, a StudioPress gyermek témájának használatához rendelkeznie kell a Genesis keretrendszerrel. Ez a keret költségekkel jár $ 59.95, bár ha egyszer megvan, soha nem kell újra megvásárolnia, függetlenül attól, hogy hányszor változtatja meg a gyermek témáját.

A StudioPress gyermek témáinak vonatkozásában a StudioPress által létrehozott összes téma költségekbe kerül $ 129.95 (egyszeri fizetés) és tartalmazzák a Genesis keretet. A StudioPress webhelyen értékesített bármely harmadik féltől származó témát külön díjazzuk, és a Genesis keretrendszert is tartalmazza.

Tehát csak áttekintésképpen: a Genesis-keret önmagában az $ 59.95 (egyszeri költség és magában foglalja a kezdő témát) és a StudioPress téma $ 129.95 (egyszeri költség és magában foglalja a Genesis keretet).

A StudioPress webhelyek WordPress tárhely

Számos szórakoztató üzlettel ellentétben a StudioPress webhelytulajdonosok által kezelt WordPress tárhelyet is kínál, minden olyan funkcióval, amelyet elvár egy kiváló minőségű tárhely szolgáltatótól..

frissítés: 2018 júniusában a WP Engine megvásárolta a StudioPress és a A StudioPress Sites mostantól a WP Engine motorja. (olvassa el a WP Engine áttekintését itt). WordPress tárhely-megoldásaik nagy rendelkezésre állást, gyorsaságot, méretezhetőséget és biztonságot nyújtanak az Ön webhelyeihez, amelyet egy díjnyertes ügyfélszolgálati csapat támogat, amely az Ön rendelkezésére áll 24/7/365.

studiopress oldalak wordpress tárhely

A StudioPress Sites teljes mértékben kezelt WordPress tárhely-ajánlata:

 • Elkötelezettség az optimális sebesség és teljesítmény mellett
 • Sziklaszilárd biztonság a Sucuri helyszíni megfigyelésével
 • Speciális SEO szolgáltatások
 • Kiváló 24/7 támogatás
 • Előre telepített WordPress CMS
 • 24 előre telepített StudioPress téma + Genesis Framework
 • Automatikus WordPress és Genesis frissítések
 • Egy kattintással telepítheti az ajánlott bővítményeket
 • Nincs forgalmi korlátozás vagy rejtett díj
 • Egy kattintással az SSL tanúsítvány telepítése

Három hosting terv érhető el, az egyéni igényeitől függően:

A studiopress site tervezi az árakat

És ha nem biztos benne, hogy melyik terv van az Ön számára, van egy csinos kis kvíz, amelyet elkészíthet az Ön számára legmegfelelőbb tárhely-terv kiválasztásában..

A StudioPress Témák előnyei és hátrányai

Noha a StudioPress nagyszerű szórakoztató társaság, van néhány határozott előnye és hátránya, amelyet figyelembe kell venni a végső döntés meghozatala előtt.

Előnyök

 • Minden téma teljesen érzékeny és mobilbarát, HTML5 jelöléssel ellátva
 • A szilárd Genesis-keretrendszerre építve biztonságossá teszi a dolgokat
 • A Genesis felhasználói és fejlesztői között nagy közösség működik együtt
 • Gyors betöltési idő, korlátozott funkciókészletek és gyermek témahasználat = jobb teljesítmény és biztonság
 • Rengeteg rendelkezésre álló dokumentáció és támogatás, amikor segítségre van szüksége
 • A tiszta kód a WordPress legjobb gyakorlatait követi
 • A témák 100% -ban WordPress Gutenberg kompatibilisek

Hátrányok

 • Az ár kissé sok ember
 • Az átfogó szolgáltatáskészlet hiánya miatt a témák hasonlóak lesznek
 • A bővítményekre támaszkodva a hozzáadott formatervezés és funkcionalitás időt, erőfeszítést és pénzt eredményez
 • Ha Ön a WordPress teljes kezdője egy webhely létrehozására próbálkozik, akkor a Genesis nem az ideális lehetőség
 • Azt szeretném, ha több téma érkezik egy kattintással a téma beállításaival

A StudioPress témák áttekintése: Végső gondolatok

Ha jó minőségű, biztonságos WordPress témát keres webhelyéhez, a StudioPress témákkal való továbbképzés mindig jó ötlet. Mindegyik témájuk olyan erős alapokkal rendelkezik, amely vezető szerepet játszik a népszerűségben, elegendő tervezéssel és funkcionalitással rendelkezik egy versenyképes weboldal felépítéséhez, és könnyen használható, ha haladó fejlesztő vagy új webhelytulajdonos vagy.

Remélem, tetszett neki a StudioPress és a Genesis Framework áttekintése. Hiányzott valami fontosat, amelyet Ön szerint ide kellene belefoglalni? Akkor szeretnék mindent meghallgatni az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map