Elementor adalah salah satu plugin pembangun halaman drag and drop yang terbaik untuk WordPress sekarang. Dengan pemalam ini, anda dapat membuat laman web piksel yang sempurna, memuat cepat dan responsif dalam sekelip mata.


Tetapi mengetahui tema mana yang paling sesuai dengan Elementor boleh menjadi sukar. Jadi inilah senarai saya yang 100% serasi dengan plugin pembina halaman ini.

Jika awak mahu laman WordPress anda menonjol, anda memerlukan reka bentuk yang membantu anda menonjol.

Walaupun penting untuk mempunyai reka bentuk web yang berbeza daripada kebanyakan blog lain di tempat anda, anda memerlukan tema yang boleh anda sesuaikan sendiri tanpa pengetahuan pengaturcaraan .

Tetapi sayangnya, melainkan anda mahir dalam pengekodan html / css WordPress adalah terhad dari segi penyesuaian reka bentuk.

Di sinilah Elementor datang untuk menyelamatkan.

Kerana ini adalah pemalam pembina halaman yang menggantikan editor WordPress asas dengan antara muka seret dan lepas yang sederhana yang membolehkan anda membuat laman web yang direka dengan indah.

Untuk menjimatkan kesukaran membuang masa menghabiskan masa dengan tema Elementor, saya telah membuat senarai tema Elementor terbaik yang terbaik yang benar-benar berfungsi dengan Elementor.

Contents

10 Tema WordPress Terbaik Untuk Elementor pada tahun 2020

tema wordpress elemen terbaik

1. GeneratePress Elementor Tema

tema elemen generatepress

 • Harga: Versi percuma dan versi Premium dengan lebih banyak ciri dengan harga $ 49.95.
 • Sesuai dengan ElementorYa

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

GeneratePress adalah kerangka tema WordPress serba boleh yang digunakan atau digunakan oleh setiap blogger profesional di masa lalu.

Ia adalah tema ringan yang beratnya di bawah 30kb. Itu kurang daripada kebanyakan tema WordPress di luar sana. Sebilangan besar tema WordPress dilengkapi dengan banyak kandungan bloat yang melambatkan laman web anda.

Tema ringan ini menawarkan semua ciri yang anda perlukan untuk membuat semua jenis laman web yang anda mahukan. Anda boleh menggunakan pilihan penyesuaian untuk menyesuaikan halaman sesuka anda termasuk menukar tipografi atau skema warna.

Sekiranya anda mahu laman web anda dimuat dengan pantas dan berfungsi dengan lancar, ini adalah tema untuk anda. GeneratePress menawarkan keserasian di luar kotak dengan hampir semua pemalam pembangun halaman di luar sana. Dan ya, itu termasuk Elementor.

Bahagian terbaik mengenai penggunaan tema ini ialah berfungsi dengan Elementor seperti mana-mana pembina halaman lain. Oleh itu, jika anda memutuskan untuk beralih ke pemalam pembangun halaman baru pada masa akan datang, anda boleh yakin bahawa tema ini akan berfungsi dengannya.

Faedah:

 • Salah satu tema WordPress terpantas di pasaran. Beratnya kurang dari 30kb. Sebilangan besar tema dilengkapi dengan berpuluh-puluh ciri yang dapat melambatkan laman web anda. Ini adalah tema ringan yang hanya menawarkan minimum yang anda perlukan.
 • Sokongan untuk semua plugin pembina halaman WordPress termasuk Elementor. Tema ini akan berfungsi walaupun anda beralih ke pembina halaman lain pada masa akan datang.
 • Membolehkan anda menyesuaikan hampir semua aspek reka bentuk termasuk tipografi, warna, dan lain-lain. Anda boleh menyesuaikan semuanya dengan WordPress Theme Customizer.
 • Sesuai dengan hampir semua pemalam WordPress.
 • Menyokong RTL dan tersedia dalam 20 bahasa yang berbeza.

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

2. Tema WP Astra Elementor

tema elemen astra

 • Harga: Versi percuma dan versi Pro dengan lebih banyak ciri dengan harga $ 59.
 • Sesuai dengan ElementorYa

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

Pencipta WP Astra mengiklankannya sebagai tema yang dibuat untuk Elementor. Tema ini sangat sesuai untuk Elementor dibuat untuk digunakan dengan pemalam Elementor.

Tema ini dilengkapi dengan puluhan tema laman web yang boleh anda import dan ubah suai menggunakan Elementor. Dengan tema ini, anda tidak perlu bermula dari awal. Anda boleh memilih tema dari koleksi tema profesional mereka yang besar dan menyesuaikan semua elemen yang anda suka.

Ia dilengkapi dengan puluhan pilihan susun atur untuk dipilih. Anda boleh mematikan judul, gambar pilihan, atau bar sisi di mana-mana halaman yang anda mahukan.

WP Astra adalah tema ringan, bebas kembung yang memuat dengan pantas dan mendapat markah tinggi di semua alat ujian kelajuan laman web termasuk GTMetrix, Pingdom, dan Google PageSpeed.

Tema ini responsif sepenuhnya mudah alih dan berfungsi dengan lancar dengan peranti dari semua saiz skrin. Ia juga dilengkapi dengan selusin pilihan penyesuaian untuk menu mudah alih.

Dengan Elementor, anda boleh menyesuaikan tema ini agar kelihatan seperti yang anda mahukan.

Faedah:

 • Dibuat untuk pembangun halaman Elementor, tema ini berfungsi dengan lancar dan setiap versi baru tema ini diuji dengan Elementor.
 • Dilengkapi dengan pelbagai pilihan susun atur untuk dipilih.
 • Menawarkan puluhan templat laman web demo yang boleh anda gunakan dan sesuaikan dengan Elementor.
 • Sokongan terbina dalam untuk WooCommerce. Anda boleh memulakan kedai dalam talian anda sendiri.
 • Tema ringan yang berukuran kurang dari 50kb. Markah tinggi di semua alat ujian kelajuan laman web.

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

3. Tema OceanWP Elementor

tema elemen elemen wp laut

 • Harga: Versi percuma dan versi Premium dengan lebih banyak pelanjutan dari $ 39.
 • Sesuai dengan ElementorYa

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

OceanWP menyokong hampir semua pembina halaman termasuk Elementor, Thrive Architect, Beaver Builder, dan banyak lagi. Tema ini responsif sepenuhnya dan berfungsi dengan semua peranti mudah alih. Ia dilengkapi dengan sokongan bawaan untuk WooCommerce, jadi anda tidak perlu memasang selusin plugin untuk memulakan laman web eCommerce.

Tema ini dilengkapi dengan puluhan demo indah yang boleh anda import dengan hanya satu klik dan mula menyesuaikan menggunakan Elementor atau pembina halaman lain. Anda boleh dengan mudah menyesuaikan mana-mana halaman di laman web anda dengan tema ini. Ia sudah siap terjemahan dan menyokong bahasa RTL.

OceanWP adalah tema serbaguna yang boleh anda sesuaikan untuk digunakan di mana-mana ceruk yang anda mahukan. Anda boleh menyesuaikan setiap elemen visual termasuk Tipografi, warna, jarak, dan lain-lain. Anda boleh menyesuaikan semuanya dengan antara muka seret dan lepas.

Faedah:

 • Tidak hanya menyokong Elementor tetapi semua plugin pembina halaman lain termasuk Thrive Architect dan Beaver Builder.
 • Tema pelbagai guna yang boleh digunakan dalam ceruk mana pun. Dilengkapi dengan puluhan templat demo yang boleh disesuaikan yang boleh anda import dan edit untuk membuatnya sendiri.
 • Dibangunkan dengan mempertimbangkan kepantasan, tema ini mendapat markah tinggi pada semua alat ujian kelajuan.
 • Menawarkan sokongan penuh untuk WooCommerce.
 • Mempunyai lebih dari 1500 ulasan di repositori tema WordPress.org.
 • Tema responsif yang kelihatan baik di semua peranti.

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

4. Tema Elemen Hestia

tema elemen tema hestia

 • Harga: Versi percuma dan versi Pro dengan harga $ 98.
 • Sesuai dengan ElementorYa

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

ThemeIsle’s Hestia adalah tema yang dibuat untuk Elementor. Anda boleh yakin bahawa semua versi baru tema ini akan berfungsi dengan lancar dengan Elementor. Ia dilengkapi dengan puluhan templat halaman untuk dipilih termasuk templat untuk halaman pelancaran Aplikasi Mudah Alih, mengenai halaman dan halaman harga. Anda boleh merancang apa sahaja jenis laman web yang anda mahukan dengan tema ini.

Tidak seperti kebanyakan tema, Hestia menawarkan kanvas lebar penuh yang boleh anda edit tetapi membuat jenis reka bentuk yang anda mahukan. Bukan itu sahaja, anda boleh memilih elemen apa yang ingin anda tunjukkan / sembunyikan di setiap halaman. Anda boleh mengatasi tetapan halaman global pada setiap halaman.

Tema ini serasi sepenuhnya dengan WooCommerce dan menawarkan templat siap pakai yang boleh anda import dengan hanya satu klik. Anda boleh memilih antara pelbagai gaya susun atur yang tersedia untuk gulungan blog anda dan catatan blog individu. Anda boleh memutuskan untuk menyembunyikan bar sisi pada catatan blog di mana anda mahukan persekitaran membaca tanpa gangguan.

Faedah:

 • Perpustakaan besar templat siap sedia untuk dipilih termasuk templat sedia WooCommerce. Anda boleh menyesuaikan templat ini agar sesuai dengan keperluan reka bentuk anda.
 • Pelbagai pilihan susun atur untuk dipilih untuk semua halaman dan catatan blog anda. Mengatasi tetapan global dengan mudah pada setiap halaman.
 • Bekerja dengan lancar dengan Elementor kerana tema ini dibuat untuk pemalam.
 • Tema ini dioptimumkan untuk memuatkan kelajuan dan berfungsi dengan semua plugin caching seperti W3 Total Cache.
 • Sesuaikan semua elemen reka bentuk dari Font hingga Button Colors.
 • Sedia terjemahan dan menyokong bahasa RTL.

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

5. Tema Centaurus Elementor

tema elemen elemen centaurus

 • Harga: $ 59.
 • Sesuai dengan ElementorYa

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

Centaurus adalah tema serbaguna untuk WordPress yang menawarkan reka bentuk yang bersih dan minimum. Walaupun reka bentuknya minimum, ia akan membantu anda menonjol. Tema ini dilengkapi dengan puluhan templat untuk dipilih yang boleh anda gunakan untuk membuat apa-apa jenis laman web termasuk laman web eCommerce atau portfolio kreatif.

Anda boleh menyesuaikan semua aspek reka bentuk tema ini menggunakan WordPress Theme Customizer. Tema ini menawarkan lebih 500 pilihan penyesuaian yang berbeza bahawa anda boleh mengubah tanpa menyentuh satu baris kod. Tema ini bermain dengan baik dengan Elementor dan pembina halaman lain. Ia menawarkan sokongan penuh untuk semua ciri yang ada pada Elementor yang ditawarkan.

Centaurus hadir dengan Revolution Slider premium yang merupakan salah satu pemalam slaid terbaik di pasaran. Ia juga menawarkan sokongan di luar kotak untuk WooCommerce, jadi anda boleh membuat kedai dalam talian dengan mudah dan menyesuaikannya sesuka anda.

Bahagian terbaik dari tema ini adalah reka bentuknya yang minimal dan bersih. Tidak seperti kebanyakan tema yang dipenuhi dengan ribuan elemen, tema ini menonjol dengan reka bentuknya yang minimal dan luas.

Faedah:

 • Banyak pilihan susun atur yang berbeza untuk dipilih untuk halaman dan catatan anda.
 • Puluhan templat berbeza untuk membantu anda membuat laman web yang sempurna. Anda boleh menggunakan templat untuk membuat laman web eCommerce, portfolio, atau blog peribadi.
 • Reka bentuk minimal bersih dan luas untuk membantu anda menonjol.
 • Sokongan penuh untuk semua ciri Elementor.
 • Lebih dari 500 pilihan penyesuaian yang berbeza, anda boleh mengubah suai reka bentuk agar sesuai dengan gaya atau jenama anda.
 • Sokongan terpadu untuk WooCommerce membolehkan anda memulakan laman web eCommerce dengan hanya beberapa klik.

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

6. Tema Arteon Elementor

tema elemen seni

 • Harga: $ 59.
 • Sesuai dengan ElementorYa

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

Arteon mengiklankan dirinya sebagai Tema WordPress Terunggul. Ia dilengkapi dengan pelbagai templat beranda yang boleh dipilih bergantung pada perniagaan anda. Sama ada anda menjalankan kedai kasut dalam talian berjuta-juta dolar atau perniagaan pereka bebas, tema ini mempunyai templat yang sesuai untuk anda.

Tema ini dilengkapi dengan templat indah yang direka secara profesional yang boleh anda gunakan untuk membuat laman web yang menonjol. Ia menawarkan reka bentuk minimal yang sangat sesuai untuk membuat laman web portfolio. Anda dapat memilih dari pelbagai tema portfolio yang dapat anda sesuaikan dengan mudah sesuai dengan keperluan anda.

Tema ini juga menawarkan templat yang indah untuk membuat kedai dalam talian. Ia dilengkapi dengan sokongan penuh untuk WooCommerce untuk membantu anda membuat kedai eCommerce yang lancar.
Arteon serasi dengan Elementor dan membolehkan anda membuat sebarang jenis halaman yang anda mahukan.

Anda boleh menggunakan Elementor untuk membuat halaman arahan atau halaman asas. Anda juga mendapat ratusan pilihan penyesuaian yang membolehkan anda menyesuaikan segala-galanya dari Tipografi hingga Warna Butang hingga Lebar Tata Letak.

Faedah:

 • Tema responsif sepenuhnya yang berfungsi dengan semua jenis peranti tidak kira saiz skrinnya.
 • Dilengkapi dengan sokongan untuk WooCommerce dan menawarkan puluhan templat yang direka dengan indah untuk kedai dalam talian.
 • Lebih 500 pilihan penyesuaian untuk mengubah reka bentuk tema. Anda boleh memilih lebih dari 600 fon percuma dari fon Google untuk digunakan di laman web anda.
 • Dilengkapi dengan plugin Revolution Slider WordPress premium.

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

7. Tema Elemen Qudos

tema unsur qudos

 • Harga: $ 59.
 • Sesuai dengan ElementorYa

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

Qudos adalah tema WordPress serbaguna yang menawarkan susun atur satu halaman yang indah.

Ia dilengkapi dengan pelbagai jenis susun atur termasuk 3 susun atur blog dan 8 susun atur portfolio. Tema ini sesuai untuk membuat laman web portfolio untuk diri sendiri atau syarikat anda. Ia dilengkapi dengan banyak templat halaman kandungan yang indah termasuk Laman Tentang, Halaman Misi, dan Halaman Kontak.

Qudos datang dengan sokongan penuh untuk Elementor untuk membolehkan anda merancang halaman anda dengan antara muka seret dan lepas yang mudah. Dengan Elementor, anda boleh membuat apa-apa jenis reka bentuk yang anda mahukan dengan beratus-ratus elemen berbeza yang boleh anda pilih.

Ia menawarkan banyak pilihan susun atur untuk membuat kedai eCommerce dan menawarkan sokongan terbina dalam untuk WooCommerce. Anda tidak memerlukan plugin tambahan untuk membuat kedai dalam talian dengan tema ini.

Faedah:

 • Sangat sesuai untuk membuat laman web portfolio atau laman agensi atau laman web produk.
 • Menawarkan susun atur satu halaman yang bersih dan minimum untuk halaman utama. Reka bentuknya unik dan akan membantu anda menonjol.
 • 8 susun atur portfolio yang berbeza untuk dipilih untuk laman web portfolio.
 • Sokongan penuh untuk WooCommerce dengan sebilangan templat kedai dalam talian untuk dipilih.
 • Sokongan untuk semua ciri yang ditawarkan oleh Elementor.

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

8. Tema Selfer Elementor

selor elemen atau tema

 • Harga: $ 59.
 • Sesuai dengan ElementorYa

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

Selfer adalah tema yang sempurna untuk membuat laman web peribadi. Sama ada anda mahu membuat blog peribadi atau laman portfolio kreatif untuk kerja anda, tema ini mempunyai semua ciri yang anda perlukan.

Reka bentuk profesionalnya membantu anda menonjol dan dilengkapi dengan pelbagai pilihan susun atur yang boleh dipilih. Anda mendapat banyak pilihan susun atur untuk beranda untuk dipilih dan disesuaikan. Anda boleh menggunakan pembangun halaman Elementor atau Penyesuai Tema WordPress untuk menyesuaikan halaman tema ini.

Tema ini serasi dengan Elementor dan dilengkapi dengan lebih daripada 18 widget berbeza untuk Elementor. Ia menawarkan reka bentuk pertama mudah alih yang berfungsi dan kelihatan hebat pada semua saiz skrin. Tema ini direka untuk kepantasan dan dengan begitu tinggi skor pada semua alat ujian kelajuan.

Faedah:

 • Tema portfolio yang bersih dan minimum yang menawarkan beratus-ratus pilihan penyesuaian yang berbeza.
 • Reka bentuk bahagian portfolio yang indah untuk mempamerkan karya kreatif anda.
 • Sokongan penuh untuk Elementor membolehkan anda menyesuaikan dan membuat jenis halaman yang anda mahukan.
 • Tema Sedia GDPR.
 • Reka bentuk yang responsif dan mudah alih yang kelihatan hebat pada semua peranti.
 • Tambah atau alih keluar item dari portfolio anda dengan mudah hanya dengan beberapa klik.

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

9. Tema Elemen Percuma Ashe

Tema Elementor Percuma Ashe

 • Harga: Percuma.
 • Sesuai dengan ElementorYa

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

Ashe adalah salah satu daripada banyak tema yang disyorkan secara rasmi oleh laman web Elementor. Tema ini menawarkan sokongan sepenuhnya untuk Elementor dan semua ciri yang ditawarkan oleh pemalam. Ia menawarkan reka bentuk blog sederhana dengan skema warna asas yang dapat anda sesuaikan dengan WordPress Theme Customizer.

Anda boleh menyesuaikan warna dan tipografi tema ini dengan mudah dengan beberapa klik. Tema ini membolehkan anda memilih dari 800+ fon Google percuma. Ia juga menawarkan pilihan penyesuaian lanjutan untuk catatan dan halaman.

Ia menyokong pelbagai jenis format pos dan menawarkan bar navigasi melekit pilihan. Ashe hadir dengan sokongan penuh untuk WooCommerce menjadikannya sangat mudah untuk membuat kedai dalam talian yang indah.

Faedah:

 • Versi percuma tema ini tersedia yang menawarkan lebih sedikit ciri daripada versi premium.
 • Sokongan penuh untuk Elementor dan pelbagai ciri penyesuaian yang ditawarkan oleh pemalam.
 • Penyediaan terjemahan dan sokongan RTL tersedia.
 • 14 templat terbina dalam yang boleh anda sesuaikan dengan WordPress Theme Customizer.
 • Membolehkan anda menyesuaikan gaya tipografi dan memilih lebih dari 800 Fon Google percuma.
 • Banyak pilihan susun atur yang berbeza.
 • Sokongan penuh untuk WooCommerce dan templat untuk dipilih.
 • Navigasi melekit yang bergulir dengan pengguna yang boleh anda lumpuhkan dari WordPress Theme Customizer.
 • Disarankan secara rasmi oleh laman web plugin pembangun halaman Elementor.

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

10. Tema Elemen Percuma Zakra

tema elementor percuma zakra

 • Harga: Percuma.
 • Sesuai dengan ElementorYa

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

Zakra adalah tema pelbagai guna yang ditawarkan oleh ThemeGrill. Ia dilengkapi dengan lebih daripada 10 templat yang berbeza untuk dipilih oleh laman web anda. Ia menawarkan sokongan penuh untuk kedua-dua pembangun halaman Elementor dan Gutenberg. Anda boleh beralih antara keduanya untuk menyesuaikan reka bentuk catatan dan halaman anda. Tema ini mematuhi GDPR kerana tidak menyimpan data pengguna.

Zakra menawarkan banyak pilihan penyesuaian yang boleh anda ubah menggunakan WordPress Theme Customizer. Anda boleh menyesuaikan semuanya dari skema warna dan gaya tajuk. Anda juga dapat menyesuaikan gaya tipografi termasuk ukuran fon, ketinggian garis, dan pilihan lain.

Lebih daripada 7 kawasan widget berbeza untuk dipilih. Anda boleh memilih dari pelbagai pilihan susun atur termasuk lebar penuh, bar sisi kanan, dan tanpa bar sisi.

Faedah:

 • Anda boleh menyesuaikan hampir semua aspek reka bentuk tema ini.
 • Dilengkapi dengan sokongan penuh untuk pembangun halaman Elementor dan disyorkan secara rasmi oleh laman web pemalam.
 • Menawarkan banyak pilihan susun atur yang boleh dipilih termasuk tata letak bar lebar dan tanpa bar sisi. Ini juga menawarkan 7 kawasan widget di mana anda boleh meletakkan widget.
 • Terjemahan siap dan disertakan dengan sokongan untuk bahasa RTL.
 • Anda boleh memperibadikan tipografi dan skema warna dengan mudah menggunakan WordPress Theme Customizer.
 • Sesuai dengan GDPR kerana tema itu sendiri tidak menyimpan data pengguna.

Maklumat lanjut / muat turun Demo langsung

Apa itu Elementor

Elementor adalah plugin WordPress ke-10 yang paling banyak digunakan di Internet. Ia digunakan oleh kurang daripada 1 juta laman web; yang mungkin merangkumi pesaing anda.

Ini adalah plugin pembangun halaman yang mudah tetapi kuat yang membantu anda bukan sahaja menyesuaikan halaman laman web anda tetapi juga merancangnya mengikut kehendak anda.

apakah unsur

Dengan Elementor, anda boleh membuat apa-apa jenis reka bentuk halaman yang anda mahukan.

Bahagian terbaik?

Anda melakukannya menggunakan antara muka seret dan lepas.

Untuk merancang halaman, yang perlu anda lakukan ialah menyeret elemen dan meletakkannya di halaman.

Sama ada anda ingin merancang halaman Tentang yang indah atau halaman gen-gen maju untuk mendapatkan lebih banyak pelanggan, Elementor menawarkan semua alat yang anda perlukan.

Tidak seperti kebanyakan pembangun halaman lain di pasaran, Elementor menawarkan platform all-in-one untuk menguruskan halaman laman web anda.

Anda tidak memerlukan pemalam yang terpisah untuk membuat halaman kenalan atau halaman arahan. Anda boleh melakukan semuanya dengan Elementor.

Perkara terbaik yang saya suka mengenai Elementor adalah bahawa ia tidak memerlukan pengetahuan pengaturcaraan. Anda boleh membina halaman yang cantik sendiri tanpa menulis satu baris kod.

Dan sekiranya anda tahu bagaimana menulis kod, anda boleh menggunakan pengetahuan anda untuk membuat halaman selaju mungkin.

Mengapa Anda Memerlukan Elementor

Sekiranya anda baru bermula, sangat sukar untuk memperoleh pijakan. Semua pasaran dan niche di internet semakin hari semakin tepu.

Semua orang menerbitkan petua dan nasihat lama yang sama. Sekiranya anda mahu blog anda menonjol, anda memerlukan reka bentuk yang lebih baik daripada yang lain di ceruk anda.

Anda tidak perlu menjadi perancang pemenang anugerah untuk membuat reka bentuk yang kelihatan profesional. Anda hanya memerlukan alat yang betul.

Masukkan Elementor.

Ia adalah Plugin pembangun halaman WordPress impian anda. Ini membantu anda membuat semua jenis halaman di laman web anda. Sama ada anda hanya ingin memasang halaman kenalan atau anda ingin membuat halaman jualan lanjutan, Elementor telah membuat anda dilindungi.

Dengan Elementor, membuat halaman yang kelihatan cantik semudah menyeret elemen dan menjatuhkannya ke halaman. Bahagian terbaik ialah anda boleh membuat halaman yang kelihatan profesional tanpa menulis satu baris kod.

Mengapa Pilih Tema WordPress Yang Sesuai dengan Elementor?

Elementor berfungsi dengan semua tema WordPress.

Tetapi..

..jika anda mahu Elementor berfungsi dengan lancar, anda memerlukan tema yang bersesuaian dengan Elementor.

Lagipun, anda tidak mahu halaman penjualan anda berhenti berfungsi pada hari pelancaran, betul?

Sebilangan besar tema di luar sana mengiklankan bahawa ia sesuai dengan Elementor.

tema mana yang paling sesuai dengan elemenhttps://docs.elementor.com/article/78-tema

Tetapi yang sebenarnya ialah kebanyakan mereka tidak. Sebilangan besar pengarang tema hanya menguji tema mereka selama beberapa saat dengan Elementor dan menandakan tema mereka sebagai “Elementor Compatible”

Tetapi ini tidak jauh dari kebenaran.

Sebilangan besar tema tidak sesuai dengan Elementor.

Kesimpulannya

Semua tema dalam senarai ini menawarkan sokongan di luar kotak untuk Elementor.

Sama ada anda ingin membina laman web untuk kedai kopi tempatan atau laman portfolio untuk karya kreatif anda, anda akan menemui tema yang sesuai dalam set ini.

Sekiranya anda mencari tema yang kelihatan profesional untuk memulakan laman web portfolio, saya cadangkan anda pergi dengan mana-mana Pemilih atau Quodos. Kedua-duanya menawarkan susun atur yang indah untuk membuat portfolio yang menonjol dan kedua-duanya menawarkan reka bentuk responsif yang akan berfungsi pada semua peranti.

Sekiranya anda ingin menjual produk dalam talian, pergi dengan mana-mana Hasilkan Press atau OceanWP. Kedua-duanya menawarkan banyak pilihan susun atur dan templat halaman untuk dipilih. Anda juga mendapat ratusan pilihan penyesuaian yang boleh anda gunakan untuk menyesuaikan reka bentuk tanpa menyentuh satu baris kod.

Apa sahaja jenis laman web yang ingin anda bina, semua tema Elementor WordPress ini sesuai untuk anda. Kesemuanya menawarkan ratusan templat yang dapat anda sesuaikan dengan mudah sesuai dengan keperluan anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me