10+ parasta WordPress-teemaa Elementorille

Elementor on yksi WordPressin parhaimmista vetämällä ja pudottamalla -sivunrakennuksen lisäosista juuri nyt. Tämän liitännäisen avulla voit luoda pixel-täydellisiä, nopeaa latausta ja reagoivia verkkosivustoja hetkessä.


Mutta tietäminen, mitkä teemat toimivat parhaiten Elementorin kanssa, voi olla hankalaa. Joten tässä on luettelo niistä, jotka ovat 100% yhteensopivia tämän sivunrakennuksen laajennuksen kanssa.

Jos sinä haluat, että WordPress-sivustosi erottuu, tarvitset suunnittelun, joka auttaa sinua erottumaan.

Vaikka on tärkeää, että sinulla on verkkosivusto, joka on erilainen kuin useimmat kapealla olevat muut blogisi, tarvitset teeman, jota voit mukauttaa omillasi ilman ohjelmointitietoa .

Mutta valitettavasti ellet osaa html / css-koodausta WordPress on rajoitettu suunnittelun räätälöinnin kannalta.

Sieltä Elementor tulee pelastamaan.

Koska tämä on sivunmuodostajan laajennus joka korvaa WordPress-peruseditorin yksinkertaisella vedä ja pudota -rajapinnalla, jonka avulla voit luoda kauniisti suunniteltuja verkkosivustoja.

Voit säästää sinulle aikaa kuluttavaa aikaa kuluttaa Elementor-teemojen läpi käymällä läpi luettelon parhaista parhaista Elementor-teemoista, jotka todella toimivat Elementorin kanssa..

Contents

Elementorin 10 parasta WordPress-teemaa vuonna 2020

paras elementor wordpress -teemoja

1. GeneratePress Elementor -teemat

generaattori elementti teemoja

 • Hinta: Ilmainen versio ja premium-versio, jossa on enemmän ominaisuuksia 49,95 dollaria.
 • Yhteensopiva Elementorin kanssa: Joo

Lisätietoja / lataa livedemo

GeneratePress on monipuolinen WordPress-teemakehys, jota jokainen Internetin ammattimainen bloggaaja joko käyttää tai on käyttänyt aiemmin.

Se on kevyt teema, joka painaa alle 30 kt. Se on vähemmän kuin suurin osa WordPress-teemoista. Useimmissa WordPress-teemoissa on paljon paisutusta sisältöä, joka hidastaa verkkosivustosi.

Tämä kevyt teema tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita tarvitset luodaksesi minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja. Voit käyttää mukautusvaihtoehtoja mukauttaaksesi sivuja niin paljon kuin haluat, mukaan lukien typografian tai värimaailman muuttaminen.

Jos haluat verkkosivustosi latautuvan nopeasti ja toimivan sujuvasti, tämä on teema sinulle. GeneratePress tarjoaa yhteensopimattomuuden melkein kaikkien siellä olevien sivunmuodostajan laajennusten kanssa. Ja kyllä, siihen sisältyy Elementor.

Paras osa tämän teeman käyttämiseen on, että se toimii Elementorin kanssa kuten minkä tahansa muun sivunrakentajan kanssa. Joten jos päätät siirtyä tulevaisuudessa uuteen sivunmuodostajan laajennukseen, voit olla varma, että tämä teema toimii sen kanssa.

Edut:

 • Yksi markkinoiden nopeimmista WordPress-teemoista. Se painaa alle 30 kt. Useimmissa teemoissa on kymmeniä ja kymmeniä ominaisuuksia, jotka voivat hidastaa verkkosivustosi toimintaa. Tämä on kevyt teema, joka tarjoaa vain tarvittavan minimin.
 • Tuki kaikille WordPress-sivunmuodostajan laajennuksille, mukaan lukien Elementor. Tämä teema toimii, vaikka vaihtaisit toiselle sivunmuodostajalle tulevaisuudessa.
 • Voit mukauttaa melkein kaikki suunnittelun näkökohdat, mukaan lukien typografia, värit jne. Voit mukauttaa kaiken WordPress Theme Customizer -sovelluksella.
 • Yhteensopiva melkein kaikkien WordPress-laajennusten kanssa.
 • Tukee RTL: ää ja on saatavana 20 eri kielellä.

Lisätietoja / lataa livedemo

2. WP Astra Elementor -teemat

astra elementor teemoja

 • Hinta: Ilmainen versio ja Pro-versio, jossa on enemmän ominaisuuksia 59 dollaria.
 • Yhteensopiva Elementorin kanssa: Joo

Lisätietoja / lataa livedemo

WP Astra: n luojat mainostavat sitä teemana, joka on tehty Elementorille. Tämä teema on täydellinen Elementorille on tarkoitettu käytettäväksi Elementor-laajennuksen kanssa.

Tämä teema sisältää kymmeniä verkkosivustojen teemoja, joita voit tuoda ja muokata Elementorin avulla. Tämän teeman kanssa sinun ei tarvitse aloittaa tyhjästä. Voit valita teeman heidän valtavasta ammattimaisen ilmeen kirjastosta ja muokata kaikkia haluamiasi elementtejä.

Mukana on kymmeniä valintavaihtoehtoja. Voit poistaa otsikon, esillä olevan kuvan tai sivupalkin käytöstä millä tahansa haluamallasi sivulla.

WP Astra on kevyt, paisumaton teema, joka latautuu nopeasti ja tulokset kaikissa verkkosivustojen nopeuden testaustyökaluissa, kuten GTMetrix, Pingdom ja Google PageSpeed.

Tämä teema on täysin mobiiliherkkä ja toimii sujuvasti kaiken näytön koon kanssa. Sen mukana tulee myös kymmenkunta mukautusvaihtoehtoa matkapuhelinvalikkoon.

Elementorin avulla voit mukauttaa tämän teeman haluamallesi.

Edut:

 • Tämä teema on tehty Elementor-sivunrakentajalle, ja se toimii sujuvasti, ja jokainen uusi tämän teemaversio testataan Elementorin kanssa.
 • Mukana on monia erilaisia ​​asetteluvaihtoehtoja, joista valita.
 • Tarjoaa kymmeniä demon verkkosivustojen malleja, joita voit käyttää ja mukauttaa Elementorin kanssa.
 • Sisäänrakennettu tuki WooCommerce-palvelulle. Voit perustaa oman verkkokaupan.
 • Kevyt teema, jonka koko on alle 50 kt. Tulokset ovat korkeat kaikilla verkkosivustojen nopeustestaustyökaluilla.

Lisätietoja / lataa livedemo

3. OceanWP Elementor -teemat

ocean wp elementor teemoja

 • Hinta: Ilmainen versio ja premium-versio, jossa on enemmän laajennuksia 39 dollarista.
 • Yhteensopiva Elementorin kanssa: Joo

Lisätietoja / lataa livedemo

OceanWP tukee melkein kaikkia sivujen rakentajia mukaan lukien Elementor, Thrive-arkkitehti, Beaver Builder ja monet muut. Tämä teema on täysin reagoiva ja toimii kaikkien mobiililaitteiden kanssa. Sen mukana tulee sisäänrakennettu tuki WooCommerce-palveluille, joten sinun ei tarvitse asentaa tusinaa laajennusta verkkokaupan käynnistämiseen..

Tämä teema sisältää kymmeniä kauniita demoja, jotka voit tuoda vain yhdellä napsautuksella ja aloita mukauttaminen Elementorin avulla tai muu sivunrakentaja. Voit helposti mukauttaa mitä tahansa verkkosivustosi sivua tällä teemalla. Se on käännösvalmis ja tukee RTL-kieliä.

OceanWP on monikäyttöinen teema, jonka voit mukauttaa käyttämään missä tahansa niche-tilassa. Voit mukauttaa jokaisen visuaalisen elementin, mukaan lukien typografian, värit, etäisyyden jne. Voit mukauttaa kaiken vetämällä ja pudottamalla -liittymällä.

Edut:

 • Tukee Elementorin lisäksi myös kaikkia muita sivunmuodostajan laajennuksia, kuten Thrive Architect ja Beaver Builder.
 • Monikäyttöinen teema, jota voidaan käyttää missä tahansa niche-tilassa. Mukana on kymmeniä muokattavia esittelypohjia, joita voit tuoda ja muokata omien tarpeidesi tekemistä varten.
 • Tämä teema on rakennettu nopeutta ajatellen, ja sen tulokset ovat korkeat kaikissa nopeuden testausvälineissä.
 • Tarjoaa täyden tuen WooCommerce-palveluille.
 • Hänellä on yli 1500 arvostelua WordPress.org-teemavarastoon.
 • Vastuullinen teema, joka näyttää hyvältä kaikilla laitteilla.

Lisätietoja / lataa livedemo

4. Hestia Elementor -teema

teemalla hestia elementor teema

 • Hinta: Ilmainen versio ja Pro-versio 98 dollaria.
 • Yhteensopiva Elementorin kanssa: Joo

Lisätietoja / lataa livedemo

ThemeIslen Hestia on teema, joka on tehty Elementorille. Voit olla varma, että kaikki tämän teeman uudemmat versiot toimivat sujuvasti Elementorin kanssa. Mukana on kymmeniä sivumalleja, mukaan lukien mallit mobiilisovelluksen aloitussivuille, sivuille ja hinnasivuille. Voit suunnitella minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja tällä teemalla.

Toisin kuin useimmat teemat, Hestia tarjoaa täysleveän kankaan, jota voit kuitenkin muokata luomalla haluamasi tyylin. Paitsi, että päätät valita, mitä elementtejä haluat näyttää / piilottaa yksittäisillä sivuilla. Voit ohittaa globaalit sivuasetukset jokaisella sivulla.

Tämä teema on täysin yhteensopiva WooCommerce-sovelluksen kanssa ja tarjoaa valmiita malleja, jotka voit tuoda yhdellä napsautuksella. Voit valita monista erilaisista asettelutyyleistä, jotka ovat käytettävissä blogissa ja yksittäisissä blogiviestissä. Voit päättää piilottaa sivupalkin blogiteksteissä, joissa haluat häiriöittä lukemisympäristön.

Edut:

 • Suuri kirjasto valmiita malleja, joista valita, mukaan lukien WooCommerce-valmiit mallit. Voit muokata näitä malleja sopimaan suunnittelutarpeisiisi.
 • Voit valita useista asetteluvaihtoehdoista kaikille sivuillesi ja blogiviestillesi. Ohita yksittäisten sivujen globaalit asetukset helposti.
 • Toimii sujuvasti Elementorin kanssa, koska tämä teema on tehty laajennukselle.
 • Tämä teema on optimoitu latausnopeudelle ja toimii kaikkien välimuistilaajennusten, kuten W3 Total Cache, kanssa.
 • Mukauta kaikki suunnittelun elementit kirjasimista painon väreihin.
 • Käännösvalmis ja tukee RTL-kieliä.

Lisätietoja / lataa livedemo

5. Centaurus Elementor -teema

kentaurus-elementtiteema

 • Hinta: 59 dollaria.
 • Yhteensopiva Elementorin kanssa: Joo

Lisätietoja / lataa livedemo

Centaurus on WordPressin monikäyttöinen teema, joka tarjoaa puhtaan ja minimaalisen suunnittelun. Vaikka muotoilu on minimaalinen, se auttaa sinua erottumaan. Tässä teemassa on kymmeniä valittavissa olevia malleja, joiden avulla voit luoda kaikenlaisia ​​verkkosivustoja, mukaan lukien verkkokauppasivusto tai luova portfolio.

Voit mukauttaa tämän teeman suunnittelun kaikkia näkökohtia WordPress Theme Customizer -ohjelmalla. Tämä teema tarjoaa yli 500 erilaista mukautusvaihtoehtoa että voit säätää koskettamatta yhtä koodiriviä. Tämä teema pelaa hyvin Elementorin ja muiden sivujen rakentajien kanssa. Se tarjoaa täysi tuki kaikille Elementorin ominaisuuksille on tarjottava.

Centaurus mukana tulee premium Revolution Slider, joka on yksi markkinoiden parhaimmista liukusäätimistä. Se tarjoaa myös WooCommerce-palvelun tarjouskilpailua, joten voit helposti luoda verkkokaupan ja mukauttaa sitä haluamallasi tavalla.

Paras osa tätä teemaa on sen minimaalinen, puhdas muotoilu. Toisin kuin useimmat teemat, jotka ovat täynnä tuhansia elementtejä, tämä teema erottuu pienellä tilavalla suunnittelullaan.

Edut:

 • Monia erilaisia ​​asetteluvaihtoehtoja, joista voit valita sivuillesi ja viesteillesi.
 • Kymmeniä erilaisia ​​malleja, joiden avulla voit luoda täydellisen verkkosivuston. Voit käyttää malleja luodaksesi verkkokauppasivuston, portfolion tai henkilökohtaisen blogin.
 • Pienin muotoilu on puhdas ja tilava, jotta voit erottua.
 • Täysi tuki Elementorin kaikille ominaisuuksille.
 • Yli 500 erilaista mukautusvaihtoehtoa voit säätää muuttaaksesi malliasi tyylisi tai tuotemerkin mukaan.
 • Sisäänrakennettu WooCommerce-tuki antaa sinun perustaa verkkokauppasivusto vain muutamalla napsautuksella.

Lisätietoja / lataa livedemo

6. Arteon Elementor -teema

arteon elementor teema

 • Hinta: 59 dollaria.
 • Yhteensopiva Elementorin kanssa: Joo

Lisätietoja / lataa livedemo

Arteon mainostaa itseään Ultimate WordPress -teemana. Siinä on useita erilaisia ​​kotisivumalleja, joista valita yrityksesi mukaan. Olitpa miljoonan dollarin verkkokauppa kenkäkaupassa vai yksinkertainen freelance-suunnittelijaliiketoiminta, tällä teemalla on täydellinen malli sinulle.

Tämä teema sisältää ammattimaisesti suunniteltuja kauniita malleja, joiden avulla voit luoda erottuvia sivustoja. Se tarjoaa minimaalisen suunnittelun, joka sopii täydellisesti portfoliosivuston luomiseen. Voit valita useista portfolion teemoista, joita voit helposti mukauttaa tarpeitasi vastaavaksi.

Tämä teema tarjoaa myös kauniita malleja verkkokaupan luomiseen. Sen mukana tulee täysi tuki WooCommerce-palvelulle, jonka avulla voit luoda sujuvan purjehdustavan verkkokaupan.
Arteon on yhteensopiva Elementorin kanssa ja antaa sinun luoda minkä tahansa tyyppisiä sivuja.

Elementorin avulla voit luoda aloitussivuja tai perussivuja. Saat myös satoja mukautusvaihtoehtoja, joiden avulla voit mukauttaa kaikkea tyypografiasta painikeväreihin ja ulkoasun leveyteen..

Edut:

 • Täysin reagoiva teema, joka toimii kaikentyyppisissä laitteissa näytön koosta riippumatta.
 • Tukee WooCommercea ja tarjoaa kymmeniä kauniisti suunniteltuja malleja verkkokaupoille.
 • Yli 500 mukautusvaihtoehtoa mukauttaa teeman muotoilu. Voit valita yli 600 ilmaisesta fontista Google-kirjasimista käytettäväksi verkkosivustollasi.
 • Mukana premium Revolution Slider WordPress -laajennus.

Lisätietoja / lataa livedemo

7. Qudos Elementor -teema

qudos elementor -teema

 • Hinta: 59 dollaria.
 • Yhteensopiva Elementorin kanssa: Joo

Lisätietoja / lataa livedemo

Qudos on monikäyttöinen WordPress-teema, joka tarjoaa kauniit yhden sivun asettelut.

Siinä on monia erityyppisiä asetteluita, mukaan lukien 3 blogin asettelua ja 8 portfolion asettelua. Tämä teema on paras tapa luoda salkku-sivusto itsellesi tai yrityksellesi. Siihen kuuluu monia kauniita sisältösivumalleja, mukaan lukien Tietoja sivusta, Toiminta-sivu ja Yhteystiedot.

Qudos tulee mukaan täysi tuki Elementorille jotta voit suunnitella sivusi yksinkertaisella vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymällä. Elementorilla voit luoda minkä tahansa tyyppisen suunnittelun satojen erilaisten elementtien avulla.

Se tarjoaa monia asetteluvaihtoehtoja verkkokaupan luomiseen ja tarjoaa sisäänrakennetun tuen WooCommercelle. Et tarvitse ylimääräisiä laajennuksia luodaksesi tämän teeman verkkokaupan.

Edut:

 • Täydellinen luomiseen portfoliosivuston tai agentuurisivuston tai tuotesivuston.
 • Tarjoaa puhtaan, minimaalisen yhden sivun asettelun etusivulle. Suunnittelu on ainutlaatuinen ja auttaa sinua erottumaan.
 • 8 erilaista salkkuasettelua, joista valita portfoliosivustolle.
 • Täysi tuki WooCommerce-palveluille useilla verkkokaupan malleilla, joista valita.
 • Tuki kaikille Elementorin tarjoamille ominaisuuksille.

Lisätietoja / lataa livedemo

8. Selfer Elementor -teema

selfer elementor teema

 • Hinta: 59 dollaria.
 • Yhteensopiva Elementorin kanssa: Joo

Lisätietoja / lataa livedemo

Selfer on täydellinen teema henkilökohtaisen sivuston luomiseen. Haluatko luoda henkilökohtaisen blogin tai luovan portfolio-sivustosi työllesi, tässä teemassa on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet.

Sen ammattimainen suunnittelu auttaa sinua erottumaan ja sisältää monia erilaisia ​​asetteluvaihtoehtoja. Saat kotisivulle monia erilaisia ​​asetteluvaihtoehtoja, joista valita ja muokata. Voit käyttää Elementor-sivunmuodostajaa tai WordPress Theme Customizer -sovellusta mukauttaaksesi tämän teeman sivut.

Tämä teema on yhteensopiva Elementorin kanssa ja mukana on yli 18 erilaista widgettiä Elementorille. Se tarjoaa ensimmäisen mobiililaitteen, joka toimii ja näyttää hyvältä kaikissa näytön kokoissa. Tämä teema on suunniteltu nopeudelle, ja siksi se on kaikkien nopeuden testaustyökalujen korkein pistemäärä.

Edut:

 • Puhdas, minimaalinen portfolion teema, joka tarjoaa satoja erilaisia ​​mukautusvaihtoehtoja.
 • Kaunis portfolioosasto, joka esittelee luovaa työtäsi.
 • Täysi tuki Elementorille antaa sinun mukauttaa ja luoda minkä tahansa tyyppisiä sivuja.
 • GDPR-valmis teema.
 • Reagoiva, mobiili-ensimmäinen malli, joka näyttää hyvältä kaikilta laitteilta.
 • Lisää tai poista kohteita helposti portfoliosta muutamalla napsautuksella.

Lisätietoja / lataa livedemo

9. Ashe Free Elementor -teema

Ashe Free Elementor -teema

 • Hinta: Vapaa.
 • Yhteensopiva Elementorin kanssa: Joo

Lisätietoja / lataa livedemo

Ashe on yksi monista Elementorin verkkosivuston virallisesti suosittelemat teemat. Tämä teema tarjoaa täyden tuen Elementorille ja kaikille laajennuksen tarjoamista ominaisuuksista. Se tarjoaa yksinkertaisen blogisuunnittelun perusvärimallissa, jota voit mukauttaa WordPress Theme Customizer -sovelluksella.

Voit mukauttaa tämän teeman värejä ja typografiaa helposti muutamalla napsautuksella. Tämän teeman avulla voit valita yli 800 ilmaisesta Google-fontista. Se tarjoaa myös edistyneitä mukautusvaihtoehtoja sekä viesteille että sivuille.

Se tukee monia erityyppisiä postimuotoja ja tarjoaa valinnaisen tarttuvan navigointipalkin. Ashe tarjoaa täyden tuen WooCommerce-palvelulle, joten kauniin verkkokaupan luominen on erittäin helppoa.

Edut:

 • Aiheesta on saatavana ilmainen versio, joka tarjoaa vähemmän ominaisuuksia kuin premium-versio.
 • Täysi tuki Elementorille ja pluginin tarjoamille monille muille mukauttamisominaisuuksille.
 • Käännös valmis ja RTL-tuki saatavana.
 • 14 sisäänrakennettua mallia, joita voit mukauttaa WordPress Theme Customizer -sovelluksella.
 • Voit mukauttaa typografiatyylejä ja valita yli 800 ilmaisesta Google-kirjasimesta.
 • Monia erilaisia ​​asetteluvaihtoehtoja.
 • Täysi tuki WooCommercelle ja valitsemillesi malleille.
 • Tiukka navigointi, joka vierittää käyttäjän kanssa ja jonka voit poistaa käytöstä WordPress Theme Customizer -sovelluksesta.
 • Elementorin sivunmuodostaja-laajennussivusto suosittelee virallisesti.

Lisätietoja / lataa livedemo

10. Zakra Free Elementor -teema

zakra ilmainen elementor-teema

 • Hinta: Vapaa.
 • Yhteensopiva Elementorin kanssa: Joo

Lisätietoja / lataa livedemo

Zakra on ThemeGrillin tarjoama monikäyttöinen teema. Siihen kuuluu yli 10 erilaista mallia verkkosivustollesi, joista valita. Se tarjoaa täysi tuki sekä Elementorin että Gutenbergin sivujen rakentajille. Voit vaihtaa kahden välillä muokataksesi viestisi ja sivuitasi. Tämä teema on GDPR-yhteensopiva, koska se ei tallenna käyttäjän tietoja.

Zakra tarjoaa monia erilaisia ​​mukautusvaihtoehtoja, joita voit muokata WordPress Theme Customizer -ohjelmalla. Voit mukauttaa kaiken värimaailmasta ja otsikkotyyleistä. Voit myös mukauttaa typografiatyylejä, mukaan lukien fonttikoko, rivin korkeus ja muut vaihtoehdot.

Yli 7 erilaista widget-aluetta, joista valita. Voit valita monista erilaisista asetteluvaihtoehdoista, mukaan lukien täysleveys, oikea sivupalkki ja ilman sivupalkkia.

Edut:

 • Voit mukauttaa melkein kaikki tämän teeman suunnittelun näkökohdat.
 • Mukana on täysi tuki Elementorin sivunmuodostajalle, ja laajennuksen verkkosivusto suosittelee sitä virallisesti.
 • Tarjoaa monia erilaisia ​​asetteluvaihtoehtoja, mukaan lukien koko leveys ja ei sivupalkin asetteluja. Se tarjoaa myös 7 widget-aluetta, joihin voit sijoittaa widgettejä.
 • Käännös on valmis ja mukana tulee RTL-kielten tuki.
 • Voit mukauttaa typografiaa ja värimaailmia helposti WordPress Theme Customizer -ohjelmalla.
 • GDPR-yhteensopiva, koska teema itsessään ei tallenna käyttäjän tietoja.

Lisätietoja / lataa livedemo

Mikä on Elementor

Elementor on Internetissä 10. eniten käytetty WordPress-laajennus. Sitä käyttää vajaat miljoona verkkosivustoa; joka todennäköisesti sisältää kilpailijasi.

Se on yksinkertainen mutta tehokas sivunmuodostaja-laajennus, jonka avulla voit paitsi mukauttaa verkkosivustosi sivuja myös suunnitella niitä haluamallasi tavalla.

mikä on elementor

Elementorin avulla voit luoda minkä tahansa tyyppisen sivusuunnittelun.

Paras osa?

Teet sen vedä ja pudota -rajapinnan avulla.

Sivun suunnitteluun sinun tarvitsee vain vetää elementtejä ja pudottaa ne sivulle.

Haluatko suunnitella kauniin Tietoja-sivun tai edistyneen pääsihteerisivun saadaksesi lisää tilaajia, Elementor tarjoaa kaikki tarvitsemasi työkalut.

Toisin kuin useimmat muut markkinoiden sivurakentajat, Elementor tarjoaa all-in-one-alusta verkkosivustosi sivujen hallintaan.

Sinun ei tarvitse erillistä laajennusta, jotta voit luoda yhteys- tai aloitussivun. Voit tehdä kaiken Elementorin avulla.

Paras, mitä pidän Elementorista, on se ei vaadi ohjelmointitaitoja. Voit rakentaa omia kauniita sivuja kirjoittamatta yhtä koodiriviä.

Ja jos tiedät miten kirjoittaa koodia, voit käyttää tietosi tietäen luodaksesi sivuja mahdollisimman edistyneille.

Miksi tarvitset Elementorin

Jos olet vasta aloittamassa, on erittäin vaikea saada jalansijaa. Kaikista internetin markkinoista ja markkinarakoista tulee yhä kylläisempiä päivältä.

Kaikki julkaisevat samoja vanhoja vinkkejä ja neuvoja. Jos haluat, että blogisi erottuu, tarvitset mallin, joka on parempi kuin toiset nichesi.

Sinun ei tarvitse olla palkittu suunnittelija luodaksesi ammattimaisen suunnittelun. Tarvitset vain oikeat työkalut.

Kirjoita Elementor.

Se on WordPress-sivunmuodostaja-laajennus unelmistasi. Se auttaa sinua luomaan kaiken tyyppisiä sivuja verkkosivustollesi. Haluatpa vain asettaa yhteystietosivun tai luoda kehittyneen myyntisivun, Elementor on antanut sinulle kattavuuden.

Elementorin avulla kauniita näyttävän sivun luominen on kirjaimellisesti yhtä helppoa kuin elementtien vetäminen ja pudottaminen sivulle. Parasta on, että voit luoda ammattimaisia ​​sivuja kirjoittamatta yhtä koodiriviä.

Miksi valita WordPress-teema, joka on yhteensopiva Elementorin kanssa?

Elementor toimii kaikkien WordPress-teemojen kanssa.

Mutta..

..Jos haluat, että Elementor toimii sujuvasti, tarvitset teema, joka on yhteensopiva Elementorin kanssa.

Loppujen lopuksi et halua, että myyntisivusi lakkaa toimimasta markkinointipäivänä, eikö niin?

Useimmat siellä olevat teemat mainostavat olevansa yhteensopivia Elementorin kanssa.

mitkä teemat toimivat parhaiten elementorin kanssahttps://docs.elementor.com/article/78-themes

Mutta totuus on, että suurin osa heistä ei ole. Useimmat teemakirjailijat vain testaavat teemojaan muutaman sekunnin Elementorilla ja merkitsevät teemaansa nimellä “Elementor-yhteensopiva”

Mutta tämä ei voinut olla kaukana totuudesta.

Suurin osa teemoista ei toimi Elementorin kanssa.

johtopäätös

Kaikki tämän luettelon teemat tarjoavat Elementorille mahdollisen tuen.

Haluatpa rakentaa verkkosivuston paikalliselle kahvilalle tai portfoliosivustolle luovaa työtäsi, löydät oikean teeman tästä sarjasta.

Jos etsit ammattimaista teemaa salkusivuston perustamiseen, suosittelen jatkamaan jommankumman kanssa Selfer tai Quodos. Molemmat tarjoavat kauniit asettelut erotettavan salkun luomiseksi ja molemmat tarjoavat reagoivan suunnittelun, joka toimii kaikissa laitteissa.

Jos haluat myydä tuotetta verkossa, mene kumpaan tahansa GeneratePress tai OceanWP. Molemmat tarjoavat monia erilaisia ​​asetteluvaihtoehtoja ja sivumallit, joista valita. Saat myös satoja erilaisia ​​mukautusvaihtoehtoja, joiden avulla voit mukauttaa mallia koskettamatta yhtä koodiriviä.

Minkä tyyppistä verkkosivustoa haluat rakentaa, kaikki nämä Elementor WordPress -teemat toimivat sinulle. Ne kaikki tarjoavat satoja malleja, joita voit helposti muokata tarpeitasi vastaavaksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map