Elementor je jedan od najboljih dodataka za izradu stranica za WordPress sada. Pomoću ovog dodatka možete u trenu stvoriti savršene web stranice za brzo učitavanje i brzo reagiranje.


Ali znati koje teme tamo najbolje funkcioniraju s Elementorom može biti teško. Dakle, evo mog popisa koji su 100% kompatibilni s dodatkom za izradu ove stranice.

Ako ti želite da se vaše WordPress web mjesto ističe, potreban vam je dizajn koji će vam pomoći da se istaknete.

Iako je važno imati vaš web dizajn koji je drugačiji od većine drugih blogova u vašoj niši, treba vam tema koju možete prilagoditi na svoju ruku bez ikakvog znanja o programiranju .

Ali nažalost, osim ako niste dobri u html / css kodiranju WordPress je ograničen u smislu prilagodbe dizajna.

Ovdje Elementor dolazi na spašavanje.

Jer ovo je a dodatak za izgradnju stranice koji zamjenjuje osnovni WordPress editor s jednostavnim sučeljem povuci i ispusti omogućujući vam stvaranje lijepo dizajniranih web stranica.

Da bih vam uštedio problem gubljenja vremena svog vremena prolazeći kroz Elementor teme, stvorio sam ovaj popis najboljih najboljih Elementor tema koje zapravo rade s Elementor.

Contents

10 najboljih WordPress tema za Elementor u 2020. godini

najbolje elemente wordpress teme

1. Generirajte teme elemenata pritiska

generiraju teme elemenata

 • Cijena: Besplatna verzija i Premium verzija s više mogućnosti za 49,95 USD.
 • Kompatibilan s Elementor: Da

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

GeneratePress je sveobuhvatni WordPressov tematski okvir koji svaki profesionalni bloger na Internetu koristi ili koristi u prošlosti..

To je lagana tema koja teži ispod 30kb. To je manje od većine WordPress tema vani. Većina WordPress tema dolazi s puno sadržaja koji usporava vaše web mjesto.

Ova lagana tema nudi sve značajke koje će vam trebati za stvaranje bilo koje vrste web stranica koje želite. Možete koristiti mogućnosti prilagodbe da biste prilagodili stranice u onoliko koliko želite, uključujući promjenu tipografije ili sheme boja.

Ako želite da se vaša web stranica brzo učita i neometano radi, ovo je tema za vas. GeneratePress nudi kompatibilnost s gotovo svim dodacima za izgradnju stranice. I da, to uključuje Elementor.

Najbolji dio korištenja ove teme je onaj surađuje s Elementor-om kao i s bilo kojim drugim tvorcem stranica. Dakle, odlučite li se ubuduće prebaciti na dodatak za stvaranje novih stranica, možete biti sigurni da će i ova tema raditi s njim.

Prednosti:

 • Jedna od najbržih WordPress tema na tržištu. Teži manje od 30kb. Većina tema dolazi s desecima i desecima značajki koje mogu usporiti vaše web mjesto. Ovo je lagana tema koja nudi samo minimum koji vam je potreban.
 • Podrška za sve dodatke za izradu stranica WordPress stranice, uključujući Elementor. Ova će tema raditi čak i ako se ubuduće prebacite na drugog graditelja stranica.
 • Omogućuje vam prilagođavanje gotovo svih aspekata dizajna, uključujući tipografiju, boje itd. Sve možete prilagoditi pomoću programa WordPress Theme Customizer.
 • Kompatibilan je s gotovo svim WordPress dodacima.
 • Podržava RTL i dostupan je na 20 različitih jezika.

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

2. Teme WP Astra Elementor

teme astra elementor

 • Cijena: Besplatna verzija i Pro verzija s više značajki za 59 USD.
 • Kompatibilan s Elementor: Da

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

Tvorci WP Astre reklamiraju je kao temu koja je napravljena za Elementor. Ova je tema savršena za Elementor kao što je to napravljen je za upotrebu s dodatkom Elementor.

Ova tema dolazi s desecima tema web stranica koje možete uvoziti i mijenjati pomoću Elementor. S ovom temom ne morate početi ispočetka. Možete odabrati temu iz njihove ogromne biblioteke tema profesionalnog izgleda i prilagoditi sve elemente koji vam se sviđaju.

Na raspolaganju je desetak opcija za izgled. Možete onemogućiti naslov, istaknutu sliku ili bočnu traku na bilo kojoj stranici koju želite.

WP Astra je a lagana tema, bez grudica koja se brzo učitava i dobiva visoku ocjenu na svim alatima za testiranje brzine web stranice, uključujući GTMetrix, Pingdom i Google PageSpeed.

Ova je tema potpuno mobilna i glatko radi s uređajima svih veličina zaslona. Također dolazi s desetak opcija prilagodbe za mobilni izbornik.

S Elementorom možete prilagoditi ovu temu tako da izgleda onako kako želite.

Prednosti:

 • Napravljena za graditelj stranica Elementor, ova tema neometano funkcionira i svaka nova verzija ove teme testira se s Elementor-om.
 • Dolazi s mnogo različitih mogućnosti izgleda.
 • Nudi desetine demo predložaka web stranica koje možete koristiti i prilagoditi pomoću Elementora.
 • Ugrađena podrška za WooCommerce. Možete pokrenuti vlastitu internetsku trgovinu.
 • Lagana tema manja od 50kb. Ocjenjuje najbolje na svim alatima za ispitivanje brzine na web mjestu.

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

3. OceanWP Elementor Teme

ocean wp elementi elemenata

 • Cijena: Besplatna verzija i Premium verzija s više proširenja od 39 USD.
 • Kompatibilan s Elementor: Da

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

OceanWP podržava gotovo sve proizvođače stranica uključujući Elementor, Thrive Architect, Beaver Builder i mnoge druge. Ova tema potpuno odgovara i radi sa svim mobilnim uređajima. Dolazi s ugrađenom podrškom za WooCommerce, tako da ne biste trebali instalirati desetak dodataka da biste pokrenuli web lokaciju e-trgovine..

Ova tema ima desetak prekrasnih demonstracija koje možete samo uvesti jednim klikom i započnite s prilagođavanjem pomoću Elementora ili bilo koji drugi alat za izradu stranica. Ovu temu možete lako prilagoditi bilo kojoj stranici na vašem web mjestu. Spreman je za prijevod i podržava RTL jezike.

OceanWP je višenamjenska tema koju možete prilagoditi za upotrebu u bilo kojoj niši. Možete prilagoditi svaki vizualni element, uključujući tipografiju, boje, razmake itd. Sve možete prilagoditi pomoću sučelja za povlačenje i ispuštanje.

Prednosti:

 • Podržava ne samo Elementor, već i sve dodatke za izradu stranica, uključujući Thrive Architect i Beaver Builder.
 • Višenamjenska tema koja se može koristiti u bilo kojoj niši. Dolazi s desecima prilagodljivih demo predložaka koje možete uvesti i urediti kako biste napravili svoje.
 • Izgrađena imajući na umu brzinu, ova se tema postiže visoko na svim alatima za ispitivanje brzine.
 • Nudi potpunu podršku za WooCommerce.
 • Sadrži više od 1500 recenzija na WordPress.org tematskom skladištu.
 • Odgovarajuća tema koja izgleda dobro na svim uređajima.

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

4. Hestia Elementor Tema

themeisle hestija elementor theme

 • Cijena: Besplatna verzija i Pro verzija za 98 USD.
 • Kompatibilan s Elementor: Da

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

ThemeIsle’s Hestia je a tema koja je napravljena za Elementor. Možete biti sigurni da će sve novije verzije ove teme nesmetano funkcionirati s Elementor-om. Dolazi s desetak predložaka stranica koje možete odabrati između predložaka za stranice za pokretanje mobilne aplikacije, stranica i stranica s cijenama. Ovom temom možete dizajnirati bilo koju vrstu web mjesta koju želite.

Za razliku od većine tema, Hestia nudi platno u punoj širini koje možete urediti, ali kako biste stvorili željenu vrstu dizajna. I ne samo to, morate odabrati elemente koje želite prikazati / sakriti na pojedinim stranicama. Možete nadjačati postavke globalne stranice na svakoj pojedinoj stranici.

Ova je tema u potpunosti kompatibilna s WooCommerceom i nudi gotove predloške koje možete uvesti sa samo jednim klikom. Možete birati između različitih stilova izgleda dostupnih za vaš blog i pojedinačne postove na blogu. Možete odlučiti sakriti bočnu traku na postovima na blogovima gdje želite da čitate okruženje bez ometanja.

Prednosti:

 • Velika knjižnica gotovih predložaka za odabir između WooCommerce predložaka. Možete prilagoditi ove predloške prema vašim dizajnerskim potrebama.
 • Više opcija izbora za sve vaše stranice i postove na blogu. Jednostavno nadjačajte globalne postavke na pojedinim stranicama.
 • Odlično radi s Elementor-om jer je ova tema napravljena za dodatak.
 • Ova je tema optimizirana za brzinu učitavanja i radi sa svim dodacima za predmemoriranje poput W3 Total Cache.
 • Prilagodite sve elemente dizajna od Fontova do Boja gumba.
 • Prijevod je spreman i podržava RTL jezike.

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

5. Centaurus Elementor Tema

centaurus elementor tema

 • Cijena: 59 dolara.
 • Kompatibilan s Elementor: Da

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

Centaurus je višenamjenska tema za WordPress koja nudi čist, minimalan dizajn. Iako je dizajn minimalan, pomoći će vam da se istaknete. Ova tema dolazi s desetak predložaka koje možete odabrati za izradu bilo koje web stranice, uključujući web lokaciju e-trgovine ili kreativni portfelj.

Možete prilagoditi sve aspekte dizajna ove teme pomoću alata za prilagodbu teme WordPress. Ova tema nudi više 500 različitih opcija prilagodbe koju možete prilagoditi bez dodirivanja jednog retka koda. Ova tema igra se s Elementor-om i drugim tvorcima stranica. Nudi puna podrška za sve značajke koje Elementor ima za ponuditi.

Centaurus dolazi s vrhunskim klizačem Revolution koji je jedan od najboljih klizača koji se nalaze na tržištu. Nudi i podršku za WooCommerce, tako da lako možete stvoriti internetsku trgovinu i prilagoditi je koliko želite.

Najbolji dio ove teme je njezin minimalan, čist dizajn. Za razliku od većine tema prepunih tisuću elemenata, ova se tema ističe svojim minimalnim prostranim dizajnom.

Prednosti:

 • Mnogo različitih opcija izgleda za vaše stranice i postove.
 • Desetine različitih predložaka koji će vam pomoći stvoriti savršenu web stranicu. Možete koristiti predloške za izradu web lokacije za e-trgovinu, portfelja ili osobnog bloga.
 • Minimalni dizajn je čist i prostran kako bi vam pomogao da se istaknete.
 • Potpuna podrška za sve značajke Elementara.
 • Preko 500 različitih opcija prilagodbe možete prilagoditi da biste promijenili dizajn prema svom stilu ili brandu.
 • Ugrađena podrška za WooCommerce omogućuje vam pokretanje web lokacije za e-trgovinu sa samo nekoliko klikova.

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

6. Arteon Elementor Tema

tema arteonskih elemenata

 • Cijena: 59 dolara.
 • Kompatibilan s Elementor: Da

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

Arteon se reklamira kao Ultimate WordPress tema. Dolazi s više različitih predložaka početnih stranica koje možete odabrati ovisno o vašem poslu. Bez obzira imate li internetsku trgovinu cipela s milijun dolara ili jednostavno samostalno dizajnersko poslovanje, ova tema ima savršen predložak za vas.

Ova tema dolazi s profesionalno dizajniranim prekrasnim predlošcima koje možete koristiti za stvaranje web-lokacija koja se ističu. Nudi minimalan dizajn koji je savršen za izradu portfeljskih stranica. Možete birati između više tema portfelja koje lako možete prilagoditi svojim potrebama.

Ova tema nudi i prekrasne predloške za izradu internetske trgovine. Na raspolaganju vam je potpuna podrška za WooCommerce koji će vam pomoći u stvaranju trgovine e-trgovine sa glatkim jedrom.
Arteon je kompatibilan s Elementor-om i omogućava vam stvaranje bilo koje vrste stranica koju želite.

Elementor možete koristiti za izradu odredišnih stranica ili osnovno o stranici. Dobivate i stotine opcija prilagođavanja koje vam omogućuju prilagođavanje svega, od tipografije do boje dugmeta do širine izgleda.

Prednosti:

 • Potpuno odgovarajuća tema koja radi sa svim vrstama uređaja bez obzira na veličinu zaslona.
 • Dolazi s podrškom za WooCommerce i nudi na desetke lijepo dizajniranih predložaka za internetske trgovine.
 • Preko 500 opcija prilagodbe za podešavanje dizajna teme. Možete odabrati između više od 600 besplatnih fontova iz Googleovih fontova koje ćete koristiti na svojoj web stranici.
 • Dolazi s vrhunskim dodatkom Revolution Slider WordPress.

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

7. Qudos Elementor Tema

qudos elementor tema

 • Cijena: 59 dolara.
 • Kompatibilan s Elementor: Da

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

Qudos je višenamjenska WordPress tema koja nudi prekrasan izgled na jednoj stranici.

Dolazi s mnogo različitih tipova izgleda, uključujući 3 izgleda bloga i 8 izgleda portfelja. Ova je tema najbolja za izradu portfeljskih stranica za sebe ili svoju tvrtku. Dolazi s mnogim različitim predlošcima lijepih stranica sa sadržajem, uključujući stranicu o stranici, stranici misije i stranici kontakta.

Dolazi i Qudos puna podrška za Elementor kako bi se omogućilo oblikovanje stranica jednostavnim sučeljem povuci i ispusti. Pomoću Elementora možete stvoriti bilo koju vrstu dizajna koju želite pomoću stotina različitih elemenata koje odaberete.

Nudi mnoge mogućnosti izgleda za stvaranje e-trgovine i nudi ugrađenu podršku za WooCommerce. Ne trebaju vam dodatni dodaci za stvaranje internetske trgovine s ovom temom.

Prednosti:

 • Savršeno za izradu portfeljskih stranica ili agencija ili web stranica proizvoda.
 • Nudi čist, minimalni izgled jedne stranice za početnu stranicu. Dizajn je jedinstven i pomoći će vam da se istaknete.
 • 8 različitih izgleda portfelja koje možete odabrati za web mjesto portfelja.
 • Potpuna podrška za WooCommerce s više predložaka internetskih trgovina koje možete odabrati.
 • Podrška za sve značajke koje nudi Elementor.

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

8. Selfer Elementor Tema

tema selfer elemenata

 • Cijena: 59 dolara.
 • Kompatibilan s Elementor: Da

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

Selfer je savršena tema za izradu osobne stranice. Bez obzira želite li stvoriti osobni blog ili stranicu kreativnog portfelja za svoj rad, ova tema ima sve potrebne funkcije.

Njegov profesionalni dizajn pomaže vam izdvojiti se i nudi mnogo različitih mogućnosti izgleda. Dobivate mnogo različitih mogućnosti izgleda početne stranice za odabir i prilagodbu. Možete koristiti program za izradu stranica Elementor ili alat za prilagodbu tema WordPress za prilagođavanje stranica ove teme.

Ova je tema kompatibilna s Elementor-om i dolazi s više od 18 različitih widgeta za Elementor. Nudi mobilni dizajn koji djeluje i izgleda izvrsno na svim veličinama zaslona. Ova je tema dizajnirana za brzinu i kao takva ima visoke ocjene na svim alatima za ispitivanje brzine.

Prednosti:

 • Čista, minimalna tema portfelja koja nudi stotine različitih opcija prilagodbe.
 • Prekrasan dizajn odjeljka portfelja koji prikazuje vaš kreativni rad.
 • Potpuna podrška za Elementor omogućava prilagođavanje i stvaranje bilo koje vrste stranica koje želite.
 • GDPR spremna tema.
 • Odgovarajući, prvi mobilni dizajn koji izgleda izvrsno na svim uređajima.
 • Jednostavno dodajte ili uklonite stavke iz svog portfelja sa samo nekoliko klikova.

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

9. Tema slobodnog elementa pepela

Ashe Free Elementor Tema

 • Cijena: Besplatno.
 • Kompatibilan s Elementor: Da

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

Ashe je jedna od mnogih službeno preporučene teme od strane web stranice Elementor. Ova tema nudi potpunu podršku za Elementor i sve značajke koje nudi dodatak. Nudi jednostavan dizajn bloga s osnovnom shemom boja koju možete prilagoditi programom WordPress Customizer.

Možete jednostavno prilagoditi boje i tipografiju ove teme s nekoliko klikova. Ova tema omogućuje vam odabir 800+ besplatnih Google fontova. Također nudi napredne mogućnosti prilagodbe i za postove i za stranice.

Podržava mnogo različitih vrsta formata posta i nudi opcionalnu ljepljivu traku za navigaciju. Ashe dolazi s potpunom podrškom za WooCommerce što olakšava stvaranje prekrasne internetske trgovine.

Prednosti:

 • Dostupna je besplatna verzija ove teme koja nudi manje mogućnosti od premijske verzije.
 • Potpuna podrška za Elementor i mnogo različitih mogućnosti prilagođavanja koje nudi dodatak.
 • Dostupan je prijevod i podrška za RTL.
 • 14 ugrađenih predložaka koje možete prilagoditi pomoću alata za prilagodbu teme WordPress.
 • Omogućuje vam prilagođavanje stilova tipografije i odabir između preko 800 besplatnih Google fontova.
 • Mnogo različitih opcija izgleda.
 • Potpuna podrška za WooCommerce i predloške za izbor.
 • Ljepljiva navigacija koja se pomiče s korisnikom koju možete onemogućiti iz programa WordPress Theme Customizer.
 • Službeno ih preporučuje web-lokacija dodatka za izradu stranica Elementor.

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

10. Tema slobodnog elementa Zakra

zakra tema bez elemenata

 • Cijena: Besplatno.
 • Kompatibilan s Elementor: Da

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

Zakra je višenamjenska tema koju nudi ThemeGrill. Dolazi s više od 10 različitih predložaka za odabir vaše web stranice. Nudi puna podrška za graditelje stranica Elementor i Gutenberg. Možete prelaziti između dva da biste prilagodili dizajn svojih postova i stranica. Ova tema je GDPR kompatibilna jer ne pohranjuje nikakve korisničke podatke.

Zakra nudi mnogo različitih mogućnosti prilagodbe koje možete prilagoditi pomoću WordPress tematskog prilagoditelja. Možete prilagoditi sve iz sheme boja i stilova zaglavlja. Možete i prilagoditi stilove tipografije, uključujući veličinu fonta, visinu linije i druge opcije.

Preko 7 različitih područja widgeta koje možete odabrati. Možete birati između različitih opcija izgleda, uključujući širinu, desnu bočnu traku i bez bočne trake.

Prednosti:

 • Možete prilagoditi gotovo sve aspekte dizajna ove teme.
 • Dolazi s punom podrškom za izradu stranica Elementor i službeno ga preporučuje web-mjesto dodatka.
 • Nudi mnogo različitih mogućnosti izgleda, uključujući raspored pune širine i bez rasporeda bočne trake. Također nudi 7 područja widgeta na koje možete postaviti widgete.
 • Prevod je spreman i dolazi s podrškom za RTL jezike.
 • Možete lako prilagoditi tipografiju i sheme boja koristeći alat za prilagodbu tema WordPress.
 • GDPR kompatibilan kao sam po sebi tema ne pohranjuje nikakve korisničke podatke.

Više informacija / preuzmi demo demonstraciju

Što je Elementor

Elementor je 10. najčešće korišteni WordPress dodatak na Internetu. Koristi ga nešto manje od 1 milijun web stranica; što vjerojatno uključuje vaše konkurente.

To je jednostavan, ali moćan dodatak za izradu stranica koji vam pomaže ne samo da prilagodite stranice svoje web stranice, već ih i dizajnirate kako god želite.

što je element

Pomoću Elementora možete stvoriti bilo koju vrstu dizajna stranice koju želite.

Najbolji dio?

To radite pomoću sučelja povuci i ispusti.

Da biste dizajnirali stranicu, sve što morate učiniti je prevući elemente i ispustiti ih na stranicu.

Bez obzira želite li dizajnirati prekrasnu stranicu About ili naprednu glavnu stranicu kako biste stekli više pretplatnika, Elementor nudi sve potrebne alate.

Za razliku od većine drugih proizvođača stranica na tržištu, Elementor nudi an sve-u-jednoj platformi za upravljanje stranicama vaše web stranice.

Ne treba vam zasebni dodatak za izradu stranice kontakata ili odredišne ​​stranice. To sve možete učiniti s Elementorom.

Najbolje mi se sviđa kod Elementora to je to ne zahtijeva znanje o programiranju. Možete sami sastaviti prekrasne stranice bez pisanja ijednog retka koda.

A ako vam se ipak zna znati pisati kôd, možete upotrijebiti svoje znanje za izradu stranica što je naprednije moguće.

Zašto vam treba Elementor

Ako tek počinjete, vrlo je teško steći uporište. Sva tržišta i niše na internetu svakim su danom sve zasićenije.

Svi objavljuju iste stare savjete i savjete. Ako želite da se vaš blog istakne, potreban vam je dizajn koji je bolji od ostalih u vašoj niši.

Ne morate biti nagrađivani dizajner da biste stvorili profesionalni dizajn. Trebate samo prave alate.

Uđite u Elementor.

To je onaj WordPress stranica za izradu stranica iz vaših snova. To vam pomaže da stvorite sve vrste stranica na vašem web mjestu. Bilo da želite uspostaviti kontaktnu stranicu ili želite stvoriti naprednu stranicu za prodaju, Elementor vas je upoznao.

S Elementor-om je kreiranje prekrasne stranice doslovno jednostavno kao povlačenje elemenata i njihovo prebacivanje na stranicu. Najbolji dio je to što možete stvoriti stranice profesionalnog izgleda bez pisanja ijednog retka koda.

Zašto birati WordPress temu koja je kompatibilna s elementom Elementor?

Elementor surađuje sa svim WordPress temama.

Ali..

..Ako želite da Elementor nesmetano radi, potrebna vam je tema kompatibilna s Elementor-om.

Napokon, ne želite da vaša prodajna stranica prestane raditi na dan pokretanja, zar ne?

Većina tema ondje oglašava da je kompatibilna s elementom Elementor.

koje teme najbolje djeluju s elementomhttps://docs.elementor.com/article/78-themes

Ali istina je da većina njih nije. Većina autora tema samo nekoliko sekundi testira svoje teme pomoću Elementora i njihove teme označavaju kao “kompatibilne sa elementima”

Ali to ne može biti daleko od istine.

Većina tema se ne slaže s Elementorom.

Zaključak

Sve teme na ovom popisu nude vanjsku podršku za Elementor.

Bez obzira želite li izgraditi web stranicu za lokalni kafić ili portfelj mjesto za svoj kreativni rad, u ovom ćete setu pronaći pravu temu.

Ako tražite temu profesionalnog izgleda za pokretanje portfeljskih stranica, preporučam vam da krenete s bilo kojim od njih Selfer ili Quodos. Oboje nude prelijepe rasporede za stvaranje portfelja koji se ističe i oba nude prilagodljiv dizajn koji će raditi na svim uređajima.

Ako želite prodati proizvod na mreži, idite s bilo kojim GeneratePress ili OceanWP. Oboje nude mnogo različitih mogućnosti izgleda i predložaka stranica koje možete odabrati. Dobivate i stotine različitih opcija prilagodbe koje možete koristiti za prilagodbu dizajna bez dodirivanja jednog retka koda.

Bez obzira na vrstu web stranice koju želite izgraditi, sve ove Elementor WordPress teme funkcionirat će za vas. Svi oni nude stotine predložaka koje lako možete prilagoditi svojim potrebama.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me