10+ najboljših WordPress tem za Elementor

Elementor je eden najboljših vtičnikov za WordPress za pripravo strani za povleci in spusti takoj zdaj. S tem vtičnikom lahko v trenutku ustvarite popolna spletna mesta s pikami, hitro nalaganje in odzivnost.


Toda vedeti, katere teme tam najbolje delujejo z Elementorjem, je lahko težavno. Torej, tukaj je moj seznam tistih, ki so 100% združljivi s tem vtičem za ustvarjanje strani.

Če ti želite, da se vaše WordPress mesto izstopa, potrebujete dizajn, ki vam bo pomagal izstopati.

Čeprav je pomembno, da imate v svoji niši spletno zasnovo, ki je drugačna od večine drugih blogov, potrebujete temo, ki jo lahko prilagodite na svoje brez kakršnega koli programskega znanja .

Na žalost, razen če ste dobri v html / css kodiranju WordPress je omejen v smislu prilagoditve oblikovanja.

Tu se Elementor reši.

Ker je to a vtičnik za ustvarjalce strani ki nadomešča osnovni urejevalnik WordPress s preprostim vmesnikom povleci in spusti, ki omogoča ustvarjanje lepo oblikovanih spletnih mest.

Da bi vam prihranil težave z zapravljanjem ur svojega časa s temi Elementor, sem ustvaril ta seznam najboljših najboljših elementov Elementor, ki dejansko delujejo z Elementorjem.

Contents

10 najboljših tem WordPress za Elementor leta 2020

najboljše elemente wordpress teme

1. Ustvari teme elementov elementa pritiska

generirajo teme elementov elementov

 • Cena: Brezplačna različica in Premium različica z več funkcijami za 49,95 USD.
 • Združljivo z Elementorjem: Da

Več informacij / prenos demo v živo

GeneratePress je vsestranski tematski okvir WordPress, ki ga vsak profesionalni bloger v internetu uporablja ali ga je uporabljal v preteklosti.

Je lahka tema, ki tehta manj kot 30 kb. To je manj kot večina tem WordPress. Večina tem WordPress vsebuje veliko vsebine, ki upočasni vaše spletno mesto.

Ta lahka tema ponuja vse funkcije, ki jih boste potrebovali za izdelavo poljubnih spletnih strani. Z možnostmi prilagoditve lahko prilagodite strani, kolikor želite, vključno s spreminjanjem tipografije ali barvne sheme.

Če želite, da se vaše spletno mesto hitro naloži in nemoteno deluje, je to tema za vas. GeneratePress ponuja izvirno združljivost s skoraj vsemi vtičniki za ustvarjanje strani. In ja, to vključuje Elementor.

Najboljši del uporabe te teme je, da je sodeluje z Elementorjem kot pri vseh drugih ustvarjalcih strani. Če se boste v prihodnosti odločili, da v prihodnosti preklopite na nov vtičnik za ustvarjanje strani, ste lahko prepričani, da bo ta tema delovala z njim.

Prednosti:

 • Ena najhitrejših tem WordPress na trgu. Tehta manj kot 30kb. Večina tem ima desetine in desetine funkcij, ki lahko upočasnijo vaše spletno mesto. To je lahka tema, ki ponuja samo tisto, kar potrebujete.
 • Podpora za vse vtičnike za pripravo strani WordPress, vključno z Elementorjem. Ta tema bo delovala, tudi če v prihodnje preklopite na drugega ustvarjalca strani.
 • Omogoča vam prilagajanje skoraj vseh vidikov oblikovanja, vključno s tipografijo, barvami itd. Vse lahko prilagodite s programom za prilagoditev teme WordPress.
 • Združljiv s skoraj vsemi WordPress vtičniki.
 • Podpira RTL in je na voljo v 20 različnih jezikih.

Več informacij / prenos demo v živo

2. Teme WP Astra Elementor

teme elementov astra

 • Cena: Brezplačna različica in različica Pro z več funkcijami za 59 dolarjev.
 • Združljivo z Elementorjem: Da

Več informacij / prenos demo v živo

Ustvarjalci WP Astra ga oglašujejo kot temo, ki je narejena za Elementor. Ta tema je kot nalašč za Elementor je namenjen uporabi vtičnika Elementor.

Ta tema vsebuje desetine tem spletnih strani, ki jih lahko uvozite in spreminjate s pomočjo Elementorja. S to temo vam ni treba začeti iz nič. Izberete lahko temo iz njihove ogromne knjižnice tem profesionalnega izgleda in prilagodite vse elemente, ki so vam všeč.

Na izbiro je več deset možnosti postavitve. Na kateri koli strani lahko onemogočite naslov, predstavljeno sliko ali stransko vrstico.

WP Astra je a lahka tema, brez plavanja, ki se hitro naloži in dosega visoko oceno na vseh orodjih za testiranje hitrosti spletnega mesta, vključno z GTMetrix, Pingdom in Google PageSpeed.

Ta tema je popolnoma odzivna na mobilne naprave in nemoteno deluje z napravami vseh velikosti zaslona. Na voljo je tudi ducat možnosti prilagajanja mobilnega menija.

Z Elementorjem lahko to temo prilagodite tako, da izgleda tako, kot želite.

Prednosti:

 • Ta tema je narejena za ustvarjalce strani Elementor in ta tema deluje brezhibno, vsaka nova različica te teme pa je preizkušena s programom Elementor.
 • Na voljo je veliko različnih možnosti postavitve.
 • Ponuja na desetine demo predlog spletnih strani, ki jih lahko uporabljate in prilagodite z Elementorjem.
 • Vgrajena podpora za WooCommerce. Lahko začnete svojo spletno trgovino.
 • Lahka tema, ki je manjša od 50kb. Ocenjuje na vseh orodjih za hitro preizkušanje spletnega mesta.

Več informacij / prenos demo v živo

3. Teme o elementu OceanWP

ocean wp elementov teme

 • Cena: Brezplačna različica in različica Premium z več podaljški od 39 dolarjev.
 • Združljivo z Elementorjem: Da

Več informacij / prenos demo v živo

OceanWP podpira skoraj vse ustvarjalce strani med njimi Elementor, Thrive Architect, Beaver Builder in še veliko več. Ta tema je popolnoma odzivna in deluje z vsemi mobilnimi napravami. Na voljo je z vgrajeno podporo za WooCommerce, zato vam za začetek spletnega mesta za e-trgovino ni treba namestiti več deset vtičnikov..

Ta tema vsebuje desetine čudovitih predstavitev, ki jih lahko samo uvozite en klik in začnite prilagajati uporabo Elementorja ali katerega koli drugega ustvarjalca strani. S to temo lahko preprosto prilagodite katero koli stran na vašem spletnem mestu. Pripravljen je za prevod in podpira jezike RTL.

OceanWP je večnamenska tema, ki jo lahko prilagodite za uporabo v kateri koli želeni niši. Prilagodite lahko vsak vizualni element, vključno s tipografijo, barvami, razmikom itd. Vse lahko prilagodite z vmesnikom povleci in spusti.

Prednosti:

 • Podpira ne samo Elementor, ampak tudi vse druge vtičnike za ustvarjanje strani, vključno s Thrive Architect in Beaver Builder.
 • Večnamenska tema, ki jo je mogoče uporabiti v kateri koli niši. Na voljo je z več desetimi prilagodljivimi predstavitvenimi predlogami, ki jih lahko uvažate in urejate.
 • Zasnovana s hitrostjo, je ta tema na vseh orodjih za testiranje hitrosti dosegla najvišje rezultate.
 • Ponuja popolno podporo za WooCommerce.
 • Ima več kot 1500 pregledov na tematskem skladišču WordPress.org.
 • Odzivna tema, ki je videti dobro v vseh napravah.

Več informacij / prenos demo v živo

4. Tema elementa Hestia

temaisle hestia elementor tema

 • Cena: Brezplačna različica in Pro različica za 98 USD.
 • Združljivo z Elementorjem: Da

Več informacij / prenos demo v živo

ThemeIsle’s Hestia je a tema, ki je narejena za Elementor. Lahko ste prepričani, da bodo vse novejše različice te teme nemoteno delovale z Elementorjem. Na voljo je z več desetimi predlogi strani, med katerimi lahko izbirate, vključno s predlogi za zagon strani za mobilne aplikacije, stranmi in cenami. S to temo lahko oblikujete poljubno spletno mesto, ki ga želite.

Za razliko od večine tem ponuja Hestia platno v polni širini, ki ga lahko urejate, da ustvarite želeno obliko. Ne samo to, izbirate lahko, katere elemente želite prikazati / skriti na posameznih straneh. Nastavitve globalne strani lahko prekašate na vsaki posamezni strani.

Ta tema je popolnoma združljiva z WooCommerce in ponuja pripravljene predloge, ki jih lahko uvozite s samo enim klikom. Izbirate lahko med številnimi različnimi slogi postavitve, ki so na voljo za vaš blog in posamezne objave v blogu. Stransko vrstico lahko skrijete v objavah na spletnem dnevniku, kjer želite bralno okolje brez motenj.

Prednosti:

 • Velika knjižnica pripravljenih predlog, med katerimi lahko izbirate tudi predloge, pripravljene za WooCommerce. Te predloge lahko prilagodite svojim potrebam.
 • Na voljo je več možnosti postavitve za vse vaše strani in objave na spletnem dnevniku. Preprosto preglasi globalne nastavitve na posameznih straneh.
 • Deluje brez težav z Elementorjem, saj je ta tema izdelana za vtičnik.
 • Ta tema je optimizirana za hitrost nalaganja in deluje z vsemi vtičniki za predpomnjenje, kot je W3 Total Cache.
 • Prilagodite vse elemente oblikovanja od pisav do gumba barve.
 • Prevod pripravljen in podpira jezike RTL.

Več informacij / prenos demo v živo

5. Centaurus Elementor Tema

tema kentavra elementov

 • Cena: 59 dolarjev.
 • Združljivo z Elementorjem: Da

Več informacij / prenos demo v živo

Centaurus je večnamenska tema za WordPress, ki ponuja čisto, minimalno zasnovo. Čeprav je dizajn minimalen, vam bo pomagal izstopati. Ta tema ima na desetine predlog, ki jih lahko izbirate, s katerimi lahko ustvarite katero koli spletno mesto, vključno s spletnim mestom za e-trgovino ali kreativnim portfeljem.

Vse vidike zasnove te teme lahko prilagodite z orodjem za prilagajanje teme WordPress. Ta tema ponuja več 500 različnih možnosti prilagajanja ki jo lahko nastavite, ne da bi se dotaknili ene vrstice kode. Ta tema se dobro igra z Elementorjem in drugimi ustvarjalci strani. Ponuja popolna podpora za vse funkcije, ki jih uporablja Elementor lahko ponudi.

Centaurus ima vrhunski drsnik Revolution, ki je eden najboljših drsnikov na trgu. Ponuja tudi podporo za WooCommerce, tako da lahko preprosto ustvarite spletno trgovino in jo prilagodite, kolikor želite..

Najboljši del te teme je njen minimalen, čist dizajn. Za razliko od večine tem, ki so prepredene s tisoč elementi, ta tema izstopa s svojo minimalno prostorno zasnovo.

Prednosti:

 • Veliko različnih možnosti postavitve, ki jih lahko izbirate za svoje strani in objave.
 • Na desetine različnih predlog, ki vam bodo pomagale ustvariti popolno spletno mesto. Predloge lahko uporabite za ustvarjanje spletnega mesta za e-trgovino, portfelja ali osebnega bloga.
 • Minimalni dizajn je čist in prostoren, da vam pomaga izstopati.
 • Popolna podpora za vse lastnosti Elementorja.
 • V več kot 500 različnih možnostih prilagoditve lahko spremenite obliko, da bo ustrezala vašemu slogu ali blagovni znamki.
 • Vgrajena podpora za WooCommerce vam omogoča, da spletno mesto za e-trgovino zaženete z le nekaj kliki.

Več informacij / prenos demo v živo

6. Arteon Elementor Tema

tema elementov arteona

 • Cena: 59 dolarjev.
 • Združljivo z Elementorjem: Da

Več informacij / prenos demo v živo

Arteon se oglašuje kot Ultimate WordPress tema. Na voljo je več različnih predlog, ki jih lahko izbirate glede na vaše podjetje. Ne glede na to, ali imate spletno trgovino čevljev v milijon dolarjev ali preprosto samostojno oblikovalsko podjetje, ima ta tema popolno predlogo za vas.

Ta tema ima profesionalno oblikovane čudovite predloge, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje izstopajočih spletnih mest. Ponuja minimalen dizajn, ki je kot nalašč za izdelavo portfeljskega mesta. Izbirate lahko med več temami portfelja, ki jih lahko preprosto prilagodite svojim potrebam.

Ta tema ponuja tudi čudovite predloge za ustvarjanje spletne trgovine. WooCommerce vam ponuja popolno podporo pri ustvarjanju trgovine z e-trgovino z gladko potjo.
Arteon je združljiv z Elementorjem in omogoča ustvarjanje poljubne vrste strani.

Elementor lahko uporabite za ustvarjanje ciljnih strani ali osnovne o strani. Dobite tudi na stotine možnosti prilagoditve, ki vam omogočajo, da prilagodite vse, od tipografije do barv gumbov do širine postavitve.

Prednosti:

 • Popolnoma odzivna tema, ki deluje z vsemi vrstami naprav, ne glede na velikost zaslona.
 • Prihaja s podporo za WooCommerce in ponuja na desetine lepo oblikovanih predlog za spletne trgovine.
 • Več kot 500 možnosti prilagoditve za prilagoditev zasnove teme. Izbirate lahko med več kot 600 brezplačnimi pisavami iz Googlovih pisav, ki jih želite uporabiti na svojem spletnem mestu.
 • Na voljo je vrhunski vtičnik Revolution Slider WordPress.

Več informacij / prenos demo v živo

7. Tema Qudos Elementor

tema elementov qudos

 • Cena: 59 dolarjev.
 • Združljivo z Elementorjem: Da

Več informacij / prenos demo v živo

Qudos je večnamenska WordPress tema, ki ponuja čudovito postavitev na eni strani.

Na voljo je z veliko različnimi postavitvami, vključno s 3 postavitvami bloga in 8 postavitvami portfelja. Ta tema je najboljša za ustvarjanje portfeljskega spletnega mesta zase ali za vaše podjetje. Na voljo je z veliko različnimi predlogi čudovite vsebine, vključno z stranjo o strani, strani o misiji in stiku.

Prihaja Qudos popolna podpora za Elementor da lahko oblikujete svoje strani s preprostim vmesnikom povleci in spusti. Z Elementorjem lahko ustvarite katero koli obliko zasnove, ki jo želite, s sto različnimi elementi, ki jih lahko izberete.

Ponuja veliko možnosti postavitve za ustvarjanje trgovine e-trgovine in ponuja vgrajeno podporo za WooCommerce. Za ustvarjanje spletne trgovine s to temo ne potrebujete dodatnih vtičnikov.

Prednosti:

 • Idealen za izdelavo portfeljskega spletnega mesta ali spletnega mesta agencije ali produktnega mesta.
 • Ponuja čisto, minimalno postavitev ene strani za domačo stran. Zasnova je edinstvena in vam bo pomagala pri izstopu.
 • 8 različnih postavitev portfelja, med katerimi lahko izbirate za spletno mesto portfelja.
 • Popolna podpora za WooCommerce s številnimi predlogi spletne trgovine, med katerimi lahko izbirate.
 • Podpora za vse funkcije, ki jih ponuja Elementor.

Več informacij / prenos demo v živo

8. Tema Selfer Elementor

tema elementov selfer

 • Cena: 59 dolarjev.
 • Združljivo z Elementorjem: Da

Več informacij / prenos demo v živo

Selfer je odlična tema za ustvarjanje osebnega spletnega mesta. Ne glede na to, ali želite ustvariti osebni blog ali kreativno spletno mesto za svoje delo, ima ta tema vse funkcije, ki jih potrebujete.

Njegov profesionalni dizajn vam pomaga pri izstopu in ponuja veliko različnih možnosti postavitve. Za domačo stran lahko izbirate in prilagodite veliko različnih možnosti postavitve. Za prilagajanje strani te teme lahko uporabite ustvarjalnik strani Elementor ali orodje za prilagajanje teme WordPress.

Ta tema je združljiva z Elementorjem in ima več kot 18 različnih pripomočkov za Elementor. Ponuja mobilno prvo zasnovo, ki deluje in izgleda odlično pri vseh velikostih zaslona. Ta tema je zasnovana za hitrost in je zato na vseh orodjih za testiranje hitrosti zelo visoka.

Prednosti:

 • Čista, minimalna tema portfelja, ki ponuja na stotine različnih možnosti prilagajanja.
 • Čudovita zasnova portfelja, ki prikazuje vaše ustvarjalno delo.
 • Popolna podpora za Elementor vam omogoča prilagajanje in ustvarjanje poljubnih vrst strani.
 • Pripravljena tema GDPR.
 • Odziven, prvi mobilni dizajn, ki izgleda odlično na vseh napravah.
 • Predmete enostavno dodajte ali odstranite iz svojega portfelja z le nekaj kliki.

Več informacij / prenos demo v živo

9. Tema prostega elementa pepela

Tema brez elementov pepela

 • Cena: Prost.
 • Združljivo z Elementorjem: Da

Več informacij / prenos demo v živo

Pepel je eden izmed mnogih uradno priporočene teme na spletni strani Elementor. Ta tema ponuja popolno podporo za Elementor in vse funkcije, ki jih ponuja vtičnik. Ponuja preprosto zasnovo spletnega dnevnika z osnovno barvno shemo, ki jo lahko prilagodite z orodjem za prilagajanje teme WordPress.

Barve in tipografije te teme lahko preprosto prilagodite z nekaj kliki. Ta tema omogoča izbiro med 800 in več brezplačnimi Googlovimi pisavami. Ponuja tudi napredne možnosti prilagajanja za objave in strani.

Podpira veliko različnih vrst formatov objav in ponuja izbirno lepljivo vrstico za krmarjenje. Ashe ima popolno podporo za WooCommerce, s čimer je zelo enostavno ustvariti čudovito spletno trgovino.

Prednosti:

 • Na voljo je brezplačna različica te teme, ki ponuja manj funkcij kot premium različica.
 • Popolna podpora za Elementor in številne različne funkcije prilagajanja, ki jih ponuja vtičnik.
 • Na voljo je prevod in podpora za RTL.
 • 14 vgrajenih predlog, ki jih lahko prilagodite s programom za prilagajanje teme WordPress.
 • Omogoča vam prilagoditev tipografskih slogov in izbiro med več kot 800 brezplačnimi Googlovimi pisavami.
 • Veliko različnih možnosti postavitve.
 • Popolna podpora za WooCommerce in predloge, med katerimi lahko izbirate.
 • Lepljiva navigacija, ki se pomika z uporabnikom, ki jo lahko onemogočite iz orodja za prilagajanje teme WordPress.
 • Uradno priporoča spletno mesto vtičnikov za izdelavo strani Elementor.

Več informacij / prenos demo v živo

10. Tema brezplačnega elementa Zakra

zakra tema brez elementov

 • Cena: Prost.
 • Združljivo z Elementorjem: Da

Več informacij / prenos demo v živo

Zakra je večnamenska tema, ki jo ponuja ThemeGrill. Na voljo je z več kot 10 različnimi predlogi za izbiro vašega spletnega mesta. Ponuja popolna podpora za graditelje strani Elementor in Gutenberg. Med dvema lahko preklapljate, da prilagodite zasnovo svojih objav in strani. Ta tema je združljiva z GDPR, saj ne hrani nobenih uporabniških podatkov.

Zakra ponuja veliko različnih možnosti prilagajanja, ki jih lahko prilagodite z orodjem za prilagajanje teme WordPress. Vse lahko prilagodite od barvne sheme in slogov glave. Prav tako lahko prilagodite sloge tipografije, vključno z velikostjo pisave, višino črte in drugimi možnostmi.

Na izbiro je več kot 7 različnih področij pripomočkov. Izbirate lahko med številnimi različnimi možnostmi postavitve, vključno s polno širino, desno in brez stranske vrstice.

Prednosti:

 • Prilagodite lahko skoraj vse vidike zasnove te teme.
 • Na voljo je s polno podporo za izdelavo strani Elementor in ga uradno priporoča spletno mesto vtičnika.
 • Ponuja veliko različnih možnosti postavitve, vključno s tlorisi celotne širine in brez postavitve stranske vrstice. Ponuja tudi 7 območij pripomočkov, kamor lahko namestite gradnike.
 • Prevod je pripravljen in ponuja podporo za jezike RTL.
 • Tipografijo in barvne sheme lahko preprosto prilagodite z orodjem za prilagajanje teme WordPress.
 • GDPR združljiva tema sama po sebi ne hrani nobenih uporabniških podatkov.

Več informacij / prenos demo v živo

Kaj je Elementor

Elementor je 10. najpogosteje uporabljen vtičnik WordPress na internetu. Uporablja ga nekaj manj kot milijon spletnih strani; ki verjetno vključuje tudi vaše tekmece.

To je preprost, a zmogljiv vtičnik za ustvarjanje strani, ki vam pomaga, da ne samo prilagodite strani svojega spletnega mesta, ampak jih tudi oblikujete, kakor želite.

kaj je element

Z Elementor lahko ustvarite katero koli obliko strani strani, ki jo želite.

Najboljši del?

To storite z vmesnikom povleci in spusti.

Če želite oblikovati stran, morate povleciti elemente in jih spustiti na stran.

Ne glede na to, ali želite oblikovati čudovito stran O strani ali napredno stran z glavnimi generacijami, da bi pridobili več naročnikov, Elementor ponuja vsa orodja, ki jih potrebujete.

Za razliko od večine drugih ustvarjalcev strani na trgu, Elementor ponuja platforma vse v enem za upravljanje strani vašega spletnega mesta.

Za ustvarjanje kontaktne strani ali ciljne strani ne potrebujete ločenega vtičnika. Vse lahko storite z Elementorjem.

Pri Elementorju mi ​​je najbolj všeč to, da je to ne zahteva nobenega strokovnega znanja o programiranju. Lepe strani lahko sestavite sami, ne da bi napisali eno vrstico kode.

In če slučajno veste, kako pisati kodo, lahko s svojim znanjem ustvarite čim bolj napredne strani.

Zakaj potrebujete Elementor

Če šele začenjate, se je zelo težko uveljaviti. Vsi trgi in niše na internetu postajajo iz dneva v dan bolj zasičeni.

Vsi objavljajo iste stare nasvete in nasvete. Če želite, da se vaš blog izstopa, potrebujete zasnovo, ki je boljša od drugih v vaši niši.

Za ustvarjanje profesionalnega videza vam ni treba biti nagrajen oblikovalec. Potrebujete samo prava orodja.

Vnesite Elementor.

Je WordPress page builder vtičnik vaših sanj. Pomaga vam ustvariti vse vrste strani na svojem spletnem mestu. Ne glede na to, ali želite vzpostaviti kontaktno stran ali želite ustvariti napredno prodajno stran, vas bo Elementor zajel.

Z Elementorjem je ustvarjanje čudovite strani dobesedno tako enostavno, kot da povlečete elemente in jih spustite na stran. Najboljši del je, da lahko ustvarite strani profesionalnega videza, ne da bi napisali eno kodo.

Zakaj izbrati temo WordPress, ki je združljiva z Elementorjem?

Elementor deluje z vsemi WordPress temami.

Ampak..

..če želite, da Elementor nemoteno deluje, potrebujete temo, ki je združljiva z Elementorjem.

Konec koncev ne želite, da vaša prodajna stran neha več delovati na dan predstavitve, kajne?

Večina tem tam oglašuje, da so združljive z Elementorjem.

katere teme najbolje delujejo z elementomhttps://docs.elementor.com/article/78-themes

Toda resnica je, da jih večina ni. Večina avtorjev tematik le nekaj sekund preizkuša svoje teme z Elementorjem in njihove teme označi kot »Elementor Združljiv«

Toda to ne bi moglo biti daleč od resnice.

Večina tem ne deluje brez težav z Elementorjem.

Zaključek

Vse teme na tem seznamu ponujajo podporo za Elementor.

Ne glede na to, ali želite ustvariti spletno mesto za lokalno kavarno ali portfelsko spletno mesto za svoje ustvarjalno delo, boste v tem setu našli pravo temo.

Če iščete temo strokovnega videza za zagon spletnega mesta s portfeljem, priporočam, da se lotite katerega koli Selfer ali Quodos. Oba ponujata čudovite postavitve za ustvarjanje portfelja, ki izstopa, oba pa ponujata odziven dizajn, ki bo deloval na vseh napravah.

Če želite prodati izdelek na spletu, pojdite s katerim koli Ustvari pritisk ali OceanWP. Oba ponujata različne možnosti postavitve in predloge strani, med katerimi lahko izbirate. Prav tako dobite na stotine različnih možnosti prilagajanja, s katerimi lahko prilagodite oblikovanje, ne da bi se dotaknili ene same vrstice kode.

Ne glede na vrsto spletnega mesta, ki jo želite zgraditi, bodo vse te teme Elementor WordPress delovale za vas. Vse ponujajo na stotine predlog, ki jih lahko enostavno prilagodite svojim potrebam.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map