10+ най-добри WordPress теми за елемент

Elementor е един от най-добрите плъгини за създаване на страници за плъзгане и пускане за WordPress точно сега. С този плъгин можете да създадете перфектни пикселни уеб сайтове, бързо зареждане и отзивчиви за миг.


Но знаейки кои теми там работят най-добре с Elementor, може да е трудно. Така че ето моят списък с тези, които са 100% съвместими с тази приставка за създаване на страници.

Ако ти искате вашият WordPress сайт да се откроява, имате нужда от дизайн, който ви помага да се откроите.

Въпреки че е важно да имате уеб дизайн, който е различен от повечето други блогове във вашата ниша, имате нужда от тема, която можете да персонализирате сам без никакви познания по програмиране .

Но за съжаление, освен ако не сте добри в кодирането на html / css WordPress е ограничен по отношение на персонализирането на дизайна.

Това е мястото, където Елементор идва на помощ.

Защото това е a приставка за създаване на страници който заменя основния редактор на WordPress с прост интерфейс за плъзгане и пускане, който ви позволява да създавате красиво проектирани уебсайтове.

За да ви спестя проблемите да губите часове от времето си, преминавайки през теми на Elementor, създадох този списък с най-добрите от най-добрите теми за Elementor, които всъщност работят с Elementor.

Contents

10 най-добри WordPress теми за Elementor през 2020 г.

най-добрите елементи на wordpress теми

1. Генериране на теми за елементите на елементите

теми за генериране на елементи

 • Цена: Безплатна версия и Premium версия с повече функции за $ 49.95.
 • Съвместим с Elementor: Да

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

GeneratePress е всеобхватната тематична рамка на WordPress, която всеки професионален блогър в Интернет използва или използва в миналото.

Това е лека тема, която тежи под 30kb. Това е по-малко от повечето теми на WordPress. Повечето теми на WordPress идват с много съдържание, което забавя вашия уебсайт.

Тази лека тема предлага всички функции, които ще трябва да създадете всеки тип уебсайт, който искате. Можете да използвате опциите за персонализиране, за да персонализирате страниците, колкото искате, включително да промените типографията или цветовата схема.

Ако искате вашият уеб сайт да се зарежда бързо и да работи безпроблемно, това е темата за вас. GeneratePress предлага съвместимост с почти всички кутии за създаване на страници. И да, това включва Elementor.

Най-добрата част от използването на тази тема е, че тя работи с Elementor, както с всеки друг създател на страници. Така че, ако решите да преминете към нов плъгин за създаване на страници в бъдеще, можете да бъдете сигурни, че тази тема ще работи с нея.

Ползи:

 • Една от най-бързите теми на WordPress на пазара. Тежи по-малко от 30kb. Повечето теми идват с десетки и десетки функции, които могат да забавят вашия уеб сайт. Това е тема с лека тежест, която предлага само минималното, от което се нуждаете.
 • Поддръжка за всички плъгини за създаване на страници на WordPress, включително Elementor. Тази тема ще работи дори ако в бъдеще преминете към друг създател на страници.
 • Позволява ви да персонализирате почти всички аспекти на дизайна, включително типография, цветове и др. Можете да персонализирате всичко с инструмента за тематична програма WordPress.
 • Съвместим с почти всички приставки за WordPress.
 • Поддържа RTL и се предлага на 20 различни езика.

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

2. Теми на WP Astra Elementor

теми за елементи на астра

 • Цена: Безплатна версия и Pro версия с повече функции за $ 59.
 • Съвместим с Elementor: Да

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

Създателите на WP Astra го рекламират като тема, която е направена за Elementor. Тази тема е идеална за Elementor е направена за използване с плъгин Elementor.

Тази тема се предлага с десетки теми на уебсайтове, които можете да импортирате и модифицирате с помощта на Elementor. С тази тема няма нужда да започвате от нулата. Можете да изберете тема от огромната им библиотека от професионално изглеждащи теми и да персонализирате всички елементи, които харесвате.

Предлага се с десетки опции за оформление, от които да избирате. Можете да деактивирате заглавието, представеното изображение или страничната лента на всяка страница, която искате.

WP Astra е a лека тема без течност, която се зарежда бързо и постига високи резултати във всички инструменти за тестване на скоростта на уебсайта, включително GTMetrix, Pingdom и Google PageSpeed.

Тази тема е напълно мобилна и реагира безпроблемно с устройства с всякакви размери на екрана. Той също така идва с дузина опции за персонализиране на менюто за мобилни устройства.

С Elementor можете да персонализирате тази тема, за да изглежда така, както искате.

Ползи:

 • Създадена за създателя на страницата на Elementor, тази тема работи гладко и всяка нова версия на тази тема се тества с Elementor.
 • Предлага се с много различни опции за оформление, от които да избирате.
 • Предлага десетки демонстрационни шаблони на уебсайтове, които можете да използвате и персонализирате с Elementor.
 • Вградена поддръжка за WooCommerce. Можете да стартирате свой собствен онлайн магазин.
 • Лека тема, която е с размер по-малък от 50kb. Има висока оценка на всички инструменти за тестване на скоростта на уебсайта.

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

3. Теми на OceanWP Elementor

теми за океански wp елементи

 • Цена: Безплатна и Premium версия с повече разширения от $ 39.
 • Съвместим с Elementor: Да

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

OceanWP поддържа почти всички създатели на страници включително Elementor, Thrive Architect, Beaver Builder и много други. Тази тема е напълно отзивчива и работи с всички мобилни устройства. Той идва с вградена поддръжка за WooCommerce, така че не е нужно да инсталирате десетина приставки, за да стартирате сайт за електронна търговия.

Тази тема идва с десетки красиви демонстрации, които можете да импортирате само с едно щракване и започнете да персонализирате с помощта на Elementor или който и да е друг създател на страници. Можете лесно да персонализирате всяка страница на вашия уебсайт с тази тема. Той е готов за превод и поддържа RTL езици.

OceanWP е многоцелева тема, която можете да персонализирате да използвате във всяка ниша, която искате. Можете да персонализирате всеки визуален елемент, включително Typography, цветове, интервал и т.н. Можете да персонализирате всичко с интерфейс за плъзгане и пускане.

Ползи:

 • Поддържа не само Elementor, но и всички други плъгини за създаване на страници, включително Thrive Architect и Beaver Builder.
 • Многоцелева тема, която може да се използва във всяка ниша. Предлага се с десетки персонализирани демо шаблони, които можете да импортирате и редактирате, за да направите свои собствени.
 • Изградена с оглед на скоростта, тази тема има висока оценка на всички инструменти за тестване на скоростта.
 • Предлага пълна поддръжка за WooCommerce.
 • Има над 1500 отзива за тематичното хранилище на WordPress.org.
 • Отзивчива тема, която изглежда добре на всички устройства.

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

4. Тема за елемент на Hestia

тема елементи хестия елемент елемент

 • Цена: Безплатна и Pro версия за $ 98.
 • Съвместим с Elementor: Да

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

Хестията на ThemeIsle е a тема, която е направена за Elementor. Можете да бъдете сигурни, че всички по-нови версии на тази тема ще работят безпроблемно с Elementor. Предлага се с десетки шаблони на страници, от които да избирате, включително шаблони за стартиране на страници за мобилни приложения, страници и страници с цени. Можете да проектирате всеки тип уебсайт, който искате с тази тема.

За разлика от повечето теми, Hestia предлага платно с пълна ширина, което можете да редактирате, за да създадете желания тип дизайн. Не само това, можете да изберете какви елементи искате да покажете / скриете на отделни страници. Можете да отмените настройките на глобалната страница на всяка отделна страница.

Тази тема е напълно съвместима с WooCommerce и предлага готови шаблони, които можете да импортирате само с едно щракване. Можете да избирате между много различни стилове на оформления, налични за вашия ролков блог и отделни публикации в блога. Можете да решите да скриете страничната лента в публикациите в блога, където искате среда за четене без разсейване.

Ползи:

 • Голяма библиотека от готови шаблони, от които да избирате включително шаблони, готови за WooCommerce. Можете да персонализирате тези шаблони, за да отговарят на вашите дизайнерски нужди.
 • Множество опции за оформление, от които да избирате за всичките си страници и публикации в блога. Лесно отменяйте глобалните настройки на отделни страници.
 • Работи безпроблемно с Elementor, тъй като тази тема е направена за приставката.
 • Тази тема е оптимизирана за скорост на зареждане и работи с всички кеширащи приставки като W3 Total Cache.
 • Персонализирайте всички елементи на дизайна от шрифтове до цветове на бутоните.
 • Готов за превод и поддържа RTL езици.

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

5. Тема за елемента на Кентавър

тема кентавър елемент

 • Цена: $ 59.
 • Съвместим с Elementor: Да

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

Centaurus е многоцелева тема за WordPress, която предлага изчистен, минимален дизайн. Въпреки че дизайнът е минимален, той ще ви помогне да се откроите. Тази тема се предлага с десетки шаблони, които можете да избирате, които можете да използвате за създаване на всякакъв вид уебсайт, включително сайт за електронна търговия или творческо портфолио.

Можете да персонализирате всички аспекти на дизайна на тази тема, като използвате инструмента за тематични програми WordPress. Тази тема предлага над 500 различни опции за персонализиране че можете да ощипвате, без да докосвате един ред код. Тази тема играе добре с Elementor и други създатели на страници. То предлага пълна поддръжка за всички функции, които Elementor може да предложи.

Centaurus се предлага с първокласния плъзгач Revolution, който е един от най-добрите плъзгачи на пазара. Освен това предлага поддръжка за WooCommerce извън кутията, така че лесно можете да създадете онлайн магазин и да го персонализирате колкото искате.

Най-добрата част от тази тема е нейният минимален, изчистен дизайн. За разлика от повечето теми, които са препълнени с хиляда елементи, тази тема се откроява с минимално просторния си дизайн.

Ползи:

 • Много различни възможности за оформление, от които да избирате за вашите страници и публикации.
 • Десетки различни шаблони, които ще ви помогнат да създадете перфектния уебсайт. Можете да използвате шаблоните за създаване на сайт за електронна търговия, портфолио или личен блог.
 • Минималният дизайн е чист и просторен, за да ви помогне да се откроите.
 • Пълна поддръжка за всички функции на Elementor.
 • Над 500 различни опции за персонализиране можете да настроите, за да промените дизайна, така че да отговаря на вашия стил или марка.
 • Вградената поддръжка за WooCommerce ви позволява да стартирате сайт за електронна търговия само с няколко кликвания.

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

6. Тема за елементите на Артеон

тема за елемент от артеон

 • Цена: $ 59.
 • Съвместим с Elementor: Да

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

Arteon се рекламира като The Ultimate WordPress Theme. Предлага се с множество различни шаблони за начална страница, които можете да избирате, в зависимост от вашия бизнес. Независимо дали управлявате онлайн магазин за обувки на стойност милион долара или обикновен бизнес дизайнер на свободна практика, тази тема има перфектния шаблон за вас.

Тази тема идва с професионално проектирани красиви шаблони, които можете да използвате за създаване на сайтове, които се открояват. Той предлага минимален дизайн, който е идеален за създаване на портфолио сайт. Можете да избирате от няколко теми за портфолио, които лесно можете да персонализирате според вашите нужди.

Тази тема предлага и красиви шаблони за създаване на онлайн магазин. Той предлага пълна поддръжка за WooCommerce, за да ви помогне да създадете магазин за електронна търговия с плавно плаване.
Arteon е съвместим с Elementor и ви позволява да създавате всеки тип страница, която искате.

Можете да използвате Elementor за създаване на целеви страници или основна страница. Освен това получавате стотици опции за персонализиране, които ви позволяват да персонализирате всичко от типографията до цветовете на бутоните до ширината на оформлението.

Ползи:

 • Напълно отзивчива тема, която работи с всички видове устройства, независимо от размера на екрана.
 • Предлага се с поддръжка на WooCommerce и предлага десетки красиво проектирани шаблони за онлайн магазини.
 • Над 500 опции за персонализиране, за да ощипвате дизайна на темата. Можете да избирате от над 600 безплатни шрифтове от шрифтове на Google, които да използвате на вашия уебсайт.
 • Идва с премиум приставката Revolution Slider WordPress.

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

7. Тема за елемент на Кудос

qudos elementor тема

 • Цена: $ 59.
 • Съвместим с Elementor: Да

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

Qudos е многофункционална тема на WordPress, която предлага красиво оформление на една страница.

Той се предлага с много различни видове оформления, включително 3 оформления на блога и 8 оформления на портфолио. Тази тема е най-подходяща за създаване на портфолио сайт за себе си или вашата компания. Той се предлага с много различни шаблони на страници с красиво съдържание, включително страница за информация, страница на мисията и страница за контакти.

Кудос идва с пълна поддръжка на Elementor за да ви позволи да проектирате страниците си с прост интерфейс за плъзгане и пускане. С Elementor можете да създадете всеки тип дизайн, който искате, със стотиците различни елементи, които можете да изберете.

Той предлага много опции за оформление за създаване на магазин за електронна търговия и предлага вградена поддръжка за WooCommerce. Не са ви необходими допълнителни плъгини, за да създадете онлайн магазин с тази тема.

Ползи:

 • Перфектен за създаване на портфолио сайт или сайт на агенция или сайт с продукти.
 • Предлага чисто, минимално оформление на една страница за началната страница. Дизайнът е уникален и ще ви помогне да се откроите.
 • 8 различни оформления на портфолио, от които да избирате за сайт с портфолио.
 • Пълна поддръжка за WooCommerce с множество шаблони на онлайн магазини, от които да избирате.
 • Поддръжка за всички функции, предлагани от Elementor.

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

8. Тема на Selfer Elementor

тема самостоятелна стихия

 • Цена: $ 59.
 • Съвместим с Elementor: Да

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

Selfer е идеалната тема за създаване на личен сайт. Независимо дали искате да създадете личен блог или сайт за креативно портфолио за вашата работа, тази тема има всички необходими функции.

Професионалният му дизайн ви помага да се откроявате и се предлага с много различни опции за оформление, от които да избирате. Получавате много различни опции за оформление на началната страница, от които да избирате и персонализирате. Можете да използвате конструктора на страници на Elementor или на WordPress Theme Word, за да персонализирате страниците на тази тема.

Тази тема е съвместима с Elementor и се предлага с над 18 различни джунджурии за Elementor. Той предлага първи мобилен дизайн, който работи и изглежда страхотно на всички размери на екрана. Тази тема е предназначена за скорост и като такава се оценява високо във всички инструменти за тестване на скоростта.

Ползи:

 • Чиста, минимална тема за портфолио, която предлага стотици различни опции за персонализиране.
 • Красив дизайн на секция за портфолио, за да покаже вашето творчество.
 • Пълната поддръжка за Elementor ви позволява да персонализирате и създавате всякакъв тип страници, които искате.
 • Готова тема за GDPR.
 • Отзивчив, първи мобилен дизайн, който изглежда страхотно на всички устройства.
 • Лесно добавете или премахнете елементи от портфолиото си само с няколко кликвания.

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

9. Тема за свободен елемент от пепел

Тема за свободен елемент от пепел

 • Цена: Безплатно.
 • Съвместим с Elementor: Да

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

Пепелта е една от многото официално препоръчани теми от уебсайта на Elementor. Тази тема предлага пълна поддръжка за Elementor и всички функции, предлагани от приставката. Той предлага опростен дизайн на блогове с основна цветова схема, която можете да персонализирате с WordPress Theme Customizer.

Можете лесно да персонализирате цветовете и типографията на тази тема с няколко кликвания. Тази тема ви позволява да избирате от 800+ безплатни шрифта на Google. Той също така предлага разширени опции за персонализиране както на публикации, така и на страници.

Той поддържа много различни видове формати за публикации и предлага опционална лепкава лента за навигация. Ashe идва с пълна поддръжка за WooCommerce, което прави супер лесно създаването на красив онлайн магазин.

Ползи:

 • Налична е безплатна версия на тази тема, която предлага по-малко функции от премиум версията.
 • Пълна поддръжка за Elementor и многото различни функции за персонализиране, предлагани от приставката.
 • Преводът е готов и е налична поддръжка на RTL.
 • 14 вградени шаблона, които можете да персонализирате с WordPress Theme Customizer.
 • Позволява ви да персонализирате стилове на типография и да избирате от над 800 безплатни Google шрифтове.
 • Много различни възможности за оформление.
 • Пълна поддръжка за WooCommerce и шаблони за избор.
 • Лепка навигация, която се превърта с потребителя, която можете да деактивирате от WordPress Theme Customizer.
 • Официално се препоръчва от уебсайта на плъгините за създаване на страницата на Elementor.

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

10. Тема за свободен елемент Zakra

тема безкраен елемент закра

 • Цена: Безплатно.
 • Съвместим с Elementor: Да

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

Zakra е многоцелева тема, предлагана от ThemeGrill. Той се предлага с над 10 различни шаблона, за да избере вашия уебсайт. То предлага пълна поддръжка както на Elementor, така и на Gutenberg. Можете да превключвате между двете, за да персонализирате дизайна на вашите публикации и страници. Тази тема е съвместима с GDPR, тъй като не съхранява никакви потребителски данни.

Zakra предлага много различни опции за персонализиране, които можете да настроите с помощта на WordPress Theme Customizer. Можете да персонализирате всичко от цветовата схема и стиловете на заглавките. Можете също да персонализирате стиловете на типография, включително размер на шрифта, височина на реда и други опции.

Над 7 различни области на джунджурии, от които да избирате. Можете да избирате от много различни опции за оформление, включително пълна ширина, дясна лента и без странична лента.

Ползи:

 • Можете да персонализирате почти всички аспекти на дизайна на тази тема.
 • Предлага се с пълна поддръжка за създателя на страницата на Elementor и официално се препоръчва от уебсайта на приставката.
 • Предлага много различни опции за оформление, от които да избирате, включително оформления на пълна ширина и без странична лента. Той също така предлага 7 области на джаджи, където можете да поставите джунджурии.
 • Преводът е готов и се предлага с поддръжка за RTL езици.
 • Можете лесно да персонализирате типографията и цветовите схеми, като използвате WordPress Theme Customizer.
 • GDPR съвместима, тъй като темата сама по себе си не съхранява никакви потребителски данни.

Повече информация / изтегляне на демонстрация на живо

Какво е Elementor

Elementor е 10-ият най-използван плъгин за WordPress в Интернет. Използва се от малко под 1 милион уебсайтове; което вероятно включва вашите конкуренти.

Това е прост, но мощен плъгин за създаване на страници, който ви помага не само да персонализирате страниците на уебсайта си, но и да ги проектирате, колкото искате.

какво е елемент

С Elementor можете да създадете всякакъв тип дизайн на страниците, който искате.

Най-добрата част?

Правите го с помощта на интерфейс за плъзгане и пускане.

За да създадете страница, трябва само да плъзнете елементи и да ги пуснете на страницата.

Независимо дали искате да създадете красива страница за About или разширена страница с водещи поколения, за да получите повече абонати, Elementor предлага всички инструменти, от които се нуждаете.

За разлика от повечето други създатели на страници на пазара, Elementor предлага всичко в едно платформа за управление на страниците на вашия уебсайт.

Нямате нужда от отделен плъгин, за да създадете страница за контакти или целева страница. Можете да го направите всичко с Elementor.

Най-хубавото нещо, което харесвам в Elementor, е това не изисква никакво ноу-хау за програмиране. Можете да създавате красиви страници сами, без да пишете нито един ред код.

И ако случайно знаете как да пишете код, можете да използвате знанията си, за да създадете възможно най-напреднали страници.

Защо имате нужда от елемент

Ако тепърва започвате, е много трудно да се укрепите. Всички пазари и ниши в интернет стават все по-наситени от деня.

Всички публикуват същите стари съвети и съвети. Ако искате блогът ви да се откроява, имате нужда от дизайн, който е по-добър от другите във вашата ниша.

Не е нужно да сте награден дизайнер, за да създадете професионално изглеждащ дизайн. Просто ви трябват правилните инструменти.

Въведете Elementor.

Това е WordPress страница за създаване на страница за вашите мечти. Помага ви да създавате всички видове страници на уебсайта си. Независимо дали искате просто да създадете страница за контакти или искате да създадете разширена страница за продажби, Elementor ви обхвана.

С Elementor създаването на красива изглеждаща страница е буквално толкова лесно, колкото влаченето на елементи и пускането им върху страницата. Най-добрата част е, че можете да създавате професионално изглеждащи страници, без да пишете нито един ред код.

Защо да изберете тема за WordPress, която е съвместима с Elementor?

Elementor работи с всички теми на WordPress.

Но..

..ако искате Elementor да работи безпроблемно, имате нужда от тема, която е съвместима с Elementor.

В крайна сметка не искате страницата ви за продажби да спре да работи в деня на старта, нали?

Повечето теми там рекламират, че са съвместими с Elementor.

кои теми работят най-добре с елементhttps://docs.elementor.com/article/78-themes

Но истината е, че повечето от тях не са. Повечето автори на теми просто тестват темите си за няколко секунди с Elementor и маркират темите им като „Съвместими с елементите“

Но това не може да е далеч от истината.

Повечето теми не се справят с Elementor.

заключение

Всички теми в този списък предлагат извън полето поддръжка за Elementor.

Независимо дали искате да създадете уебсайт за местно кафене или портфолио за вашия творчески труд, в този комплект ще намерите подходящата тема.

Ако търсите професионално изглеждаща тема за стартиране на сайт за портфолио, препоръчвам да отидете с едно от двете Selfer или Quodos. И двамата предлагат красиви оформления за създаване на портфолио, което се откроява и двете предлагат отзивчив дизайн, който ще работи на всички устройства.

Ако искате да продадете продукт онлайн, отидете с едно от двете GeneratePress или OceanWP. И двете предлагат много различни опции за оформление и шаблони за страници, от които да избирате. Освен това получавате стотици различни опции за персонализиране, които можете да използвате, за да персонализирате дизайна, без да докосвате един ред код.

Какъвто и тип уебсайт да искате да създадете, всички тези теми на Elementor WordPress ще работят за вас. Всички те предлагат стотици шаблони, които лесно можете да персонализирате според вашите нужди.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map