10+ Millors temes de WordPress per a Elementor

Elementor és un dels millors complements de creació de pàgines per arrossegar i deixar anar WordPress ara mateix. Amb aquest complement podeu crear llocs web perfectes de píxel, de càrrega ràpida i de resposta instantània.


Però saber quins temes funcionen millor amb Elementor pot resultar complicat. Aquí teniu la meva llista de compatibles al 100% amb aquest connector de pàgines.

Si tu voleu que el vostre lloc de WordPress destaqui, necessiteu un disseny que us ajudi a destacar.

Tot i que és important tenir un disseny web diferent de la majoria dels altres blocs del vostre nínxol, necessiteu un tema que pugueu personalitzar pel vostre compte sense cap coneixement de programació .

Però, malauradament, a no ser que sigui bo amb la codificació html / css WordPress és limitat en termes de personalització del disseny.

Aquí és on Elementor ve a rescatar.

Perquè això és un Complement del creador de pàgines que substitueix l’editor bàsic de WordPress per una simple interfície d’arrossegar i deixar anar creant llocs web ben dissenyats.

Per estalviar-vos el problema de perdre hores del vostre temps passant per temes Elementor, he creat aquesta llista dels millors temes d’Elementor que funcionen realment amb Elementor.

Contents

10 millors temes de WordPress per a Elementor el 2020

els millors temes de wordpress elementor

1. GeneratePress Elementor Themes

temes d’elements de generació general

 • Preu: Versió gratuïta i versió Premium amb més funcions per 49,95 dòlars.
 • Compatible amb Elementor: Sí

Més informació / descàrrega de demostració en directe

GeneratePress és el marc global de temes de WordPress que tots els bloggers professionals d’Internet utilitzen o han utilitzat en el passat.

És un tema lleuger que pesa menys de 30kb. Això és inferior a la majoria dels temes de WordPress. La majoria de temes de WordPress tenen una gran quantitat de contingut incloent que alenteix el vostre lloc web.

Aquest tema lleuger ofereix totes les funcions que necessitareu per crear qualsevol tipus de lloc web que desitgeu. Podeu utilitzar les opcions de personalització per personalitzar les pàgines tant com vulgueu, incloent el canvi de tipografia o l’esquema de colors.

Si voleu que el vostre lloc web es carregui ràpidament i funcioni sense problemes, aquest és el tema que us convé. GeneratePress ofereix una compatibilitat exclusiva amb gairebé tots els connectors del creador de pàgines que hi ha. I sí, això inclou Elementor.

La millor part d’utilitzar aquest tema és que funciona amb Elementor com amb qualsevol altre creador de pàgines. Així, si decidiu canviar a un nou complement de creador de pàgines en el futur, podeu estar segur que aquest tema funcionarà amb ell.

Beneficis:

 • Un dels MILLORS temes de WordPress del mercat. Pesa menys de 30kb. La majoria de temes tenen desenes i desenes de funcions que poden alentir el vostre lloc web. Aquest és un tema lleuger que només ofereix el mínim que necessiteu.
 • Suport per a tots els complements del creador de pàgines de WordPress, inclòs Elementor. Aquest tema funcionarà fins i tot si en el futur canvieu a un altre creador de pàgines.
 • Permet personalitzar gairebé tots els aspectes del disseny, inclosos la tipografia, colors, etc. Podeu personalitzar-ho tot amb el personalitzador de temes de WordPress..
 • Compatible amb gairebé tots els complements de WordPress.
 • Suporta RTL i està disponible en 20 idiomes diferents.

Més informació / descàrrega de demostració en directe

2. WP Astra Elementor Temes

temes astra elemental

 • Preu: Versió gratuïta i versió Pro amb més funcions per 59 $.
 • Compatible amb Elementor: Sí

Més informació / descàrrega de demostració en directe

Els creadors de WP Astra ho anuncien com un tema que està pensat per a Elementor. Aquest tema és perfecte per Elementor està dissenyat per utilitzar-lo amb el connector Elementor.

Aquest tema inclou desenes de temes del lloc web que podeu importar i modificar mitjançant Elementor. Amb aquest tema, no cal començar des de zero. Podeu triar un tema de la seva enorme biblioteca de temes d’aspecte professional i personalitzar tots els elements que us agradin.

Ofereix desenes d’opcions de disseny per triar. Podeu desactivar el títol, la imatge destacada o la barra lateral a qualsevol pàgina que vulgueu.

WP Astra és un tema lleuger i sense problemes que es carrega ràpidament i té una alta puntuació en totes les eines de prova de velocitat del lloc web, incloses GTMetrix, Pingdom i Google PageSpeed.

Aquest tema respon perfectament als mòbils i funciona perfectament amb dispositius de totes les mides de la pantalla. També inclou una dotzena d’opcions de personalització del menú mòbil.

Amb Elementor, podeu personalitzar aquest tema per tal que es desitgi.

Beneficis:

 • Aquest tema, realitzat per al constructor de pàgines d’Elementor, funciona amb una bona funcionalitat i totes les noves versions d’aquest tema es proven amb Elementor.
 • Inclou moltes opcions de disseny diferents.
 • Ofereix desenes de plantilles de lloc web de demostració que podeu utilitzar i personalitzar amb Elementor.
 • Suport integrat per a WooCommerce. Podeu iniciar la vostra pròpia botiga en línia.
 • Un tema lleuger de mida inferior a 50kb. Puntuació alta en totes les eines de prova de velocitat del lloc web.

Més informació / descàrrega de demostració en directe

3. Temes de l’element de OceanWP

temes elementals de ocean wp

 • Preu: Versió gratuïta i versió Premium amb més extensions a partir de 39 dòlars.
 • Compatible amb Elementor: Sí

Més informació / descàrrega de demostració en directe

OceanWP admet gairebé tots els creadors de pàgines inclosos Elementor, Thrive Architect, Beaver Builder i molts altres. Aquest tema respon completament i funciona amb tots els dispositius mòbils. Inclou amb suport integrat per a WooCommerce, de manera que no cal instal·lar una dotzena de plugins per iniciar un lloc de comerç electrònic..

Aquest tema inclou desenes de demostracions molt boniques que podeu importar amb només un clic i començar a personalitzar-se mitjançant Elementor o qualsevol altre creador de pàgines. Podeu personalitzar fàcilment qualsevol pàgina del vostre lloc web amb aquest tema. Està preparada per a la traducció i admet idiomes RTL.

OceanWP és un tema polivalent que podeu personalitzar per utilitzar en qualsevol nínxol que vulgueu. Podeu personalitzar tots els elements visuals, incloent-hi tipografia, colors, espaiats, etc. Podeu personalitzar-ho tot amb una interfície arrossegar i deixar anar.

Beneficis:

 • No admet només Elementor, sinó tots els altres complements del creador de pàgines, inclosos Thrive Architect i Beaver Builder.
 • Un tema polivalent que es pot utilitzar en qualsevol nínxol. Inclou amb desenes de plantilles de demostració personalitzables que podeu importar i editar per fer les vostres pròpies.
 • Aquest tema, basat en la rapidesa, és alt en totes les eines de prova de velocitat.
 • Ofereix suport complet per a WooCommerce.
 • Té més de 1500 ressenyes al dipòsit de temes de WordPress.org.
 • Un tema sensible que es veu bé a tots els dispositius.

Més informació / descàrrega de demostració en directe

4. Tema de l’Hestia Elementor

themeisle hestia elementor theme

 • Preu: Versió gratuïta i versió Pro per 98 $.
 • Compatible amb Elementor: Sí

Més informació / descàrrega de demostració en directe

L’Hestia de ThemeIsle és un tema elaborat per Elementor. Podeu tenir la seguretat que totes les versions més recents d’aquest tema funcionaran correctament amb Elementor. S’ofereixen desenes de plantilles de pàgines per escollir, incloses les plantilles per a pàgines de llançament d’aplicacions mòbils, sobre pàgines i pàgines de preus. Podeu dissenyar qualsevol tipus de lloc web que vulgueu amb aquest tema.

A diferència de la majoria de temes, Hestia ofereix un llenç d’amplada completa que podeu editar per crear el tipus de disseny que desitgeu. No només això, podeu triar quins elements us agradaria mostrar / amagar en pàgines individuals. Podeu substituir la configuració de les pàgines globals a cada pàgina individual.

Aquest tema és totalment compatible amb WooCommerce i ofereix plantilles ja preparades que podeu importar amb un sol clic. Podeu triar entre diversos estils de dissenys disponibles per al vostre rotlle de bloc i publicacions de blocs individuals. Podeu decidir amagar la barra lateral a les publicacions del bloc on voleu un entorn de lectura sense distraccions.

Beneficis:

 • Una gran biblioteca de plantilles preparades per triar, incloses les plantilles preparades per a WooCommerce. Podeu personalitzar aquestes plantilles per adaptar-se a les vostres necessitats de disseny.
 • Múltiples opcions de disseny per triar per a totes les vostres pàgines i publicacions de bloc. Eviteu fàcilment la configuració global de les pàgines individuals.
 • Funciona correctament amb Elementor, ja que aquest tema està dissenyat per al connector.
 • Aquest tema està optimitzat per a la velocitat de càrrega i funciona amb tots els plugins en memòria cau com W3 Total Cache.
 • Personalitzeu tots els elements del disseny des de tipus de lletra a colors de botons.
 • Preparat per traducció i és compatible amb idiomes RTL.

Més informació / descàrrega de demostració en directe

5. Tema elemental Centaure

tema elemental centaure

 • Preu: 59 $.
 • Compatible amb Elementor: Sí

Més informació / descàrrega de demostració en directe

Centaurus és un tema polivalent per a WordPress que ofereix un disseny net i mínim. Tot i que el disseny és mínim, l’ajudarà a destacar. Aquest tema inclou desenes de plantilles per triar entre les que podeu utilitzar per crear qualsevol tipus de lloc web, inclòs un lloc de comerç electrònic o una cartera creativa..

Podeu personalitzar tots els aspectes del disseny d’aquest tema mitjançant el personalitzador de temes de WordPress. Aquest tema ofereix 500 opcions de personalització diferents que podeu modificar sense tocar una sola línia de codi. Aquest tema juga bé amb Elementor i altres creadors de pàgines. Ofereix Suport complet per a totes les funcions que Elementor ha d’oferir.

Centaurus arriba amb la versió Revolution Slider de primera qualitat, que és un dels millors plugins lliscants del mercat. També ofereix un suport fora de caixa per a WooCommerce, de manera que podeu crear fàcilment una botiga en línia i personalitzar-la tant com vulgueu.

La millor part d’aquest tema és el seu disseny mínim i net. A diferència de la majoria de temes que es reuneixen amb mil elements, aquest tema destaca pel seu disseny mínim i ampli.

Beneficis:

 • Moltes opcions de disseny diferents per a les vostres pàgines i publicacions.
 • Desenes de plantilles diferents per ajudar-vos a crear el lloc web perfecte. Podeu utilitzar les plantilles per crear un lloc de comerç electrònic, una cartera o un bloc personal.
 • El disseny mínim és net i espaiós per ajudar-vos a destacar.
 • Suport complet per a totes les funcions d’Elementor.
 • Més de 500 opcions de personalització diferents, podeu modificar el disseny en funció del vostre estil o marca.
 • El suport integrat per a WooCommerce us permet iniciar un lloc de comerç electrònic amb només uns clics.

Més informació / descàrrega de demostració en directe

6. Tema Elementon Arteon

tema elementor arteon

 • Preu: 59 $.
 • Compatible amb Elementor: Sí

Més informació / descàrrega de demostració en directe

Arteon s’anuncia com a tema de WordPress últim. Inclou amb diverses plantilles de pàgina d’inici diferents per triar segons el vostre negoci. Tant si teniu una botiga de sabates en línia d’un milió de dòlars o una empresa de dissenyadors autònoms simple, aquest tema és la plantilla perfecta per a vosaltres.

Aquest tema inclou plantilles de disseny professional que podeu utilitzar per crear llocs que destaquen. Ofereix un disseny mínim perfecte per crear un lloc de cartera. Has de triar entre diversos temes de cartera que podeu personalitzar fàcilment segons les vostres necessitats.

Aquest tema també ofereix plantilles boniques per crear una botiga en línia. Ofereix un suport complet per a WooCommerce per ajudar-vos a crear una botiga de comerç electrònic de fàcil navegació.
Arteon és compatible amb Elementor i us permet crear qualsevol tipus de pàgina que desitgeu.

Podeu utilitzar Elementor per crear pàgines de destinació o una informació bàsica sobre la pàgina. També obté centenars d’opcions de personalització que et permeten personalitzar-ho tot, des de la tipografia a colors de botons fins a amplada de disseny.

Beneficis:

 • Un tema totalment sensible que funciona amb tot tipus de dispositius, no importa la mida de la pantalla.
 • Ofereix suport amb WooCommerce i ofereix desenes de plantilles molt ben dissenyades per a botigues en línia.
 • Més de 500 opcions de personalització per modificar el disseny del tema. Podeu triar entre més de 600 tipus de lletra gratuïts entre fonts de Google per utilitzar al vostre lloc web.
 • Inclou amb el connector premium WordPress Slider Revolution.

Més informació / descàrrega de demostració en directe

7. Tema elemental Qudos

tema de qudos elementor

 • Preu: 59 $.
 • Compatible amb Elementor: Sí

Més informació / descàrrega de demostració en directe

Qudos és un tema de WordPress polivalent que ofereix un bon disseny d’una pàgina.

Ofereix diversos dissenys diferents, inclosos tres dissenys de blocs i 8 dissenys de cartera. Aquest tema és idoni per a la creació d’un lloc de cartera per a vosaltres o per a la vostra empresa. Ofereix moltes plantilles de pàgines de contingut molt boniques, incloent-hi la pàgina, missió i pàgina de contacte.

Qudos arriba suport complet per a Elementor per permetre-vos dissenyar les vostres pàgines amb una simple interfície d’arrossegar i deixar anar. Amb Elementor, podeu crear qualsevol tipus de disseny que vulgueu amb els centenars d’elements diferents que podeu triar.

Ofereix moltes opcions de disseny per crear una botiga de comerç electrònic i ofereix suport integrat per a WooCommerce. No necessiteu cap complement per crear una botiga en línia amb aquest tema.

Beneficis:

 • Perfecte per crear un lloc de cartera o un lloc d’agència o un lloc de producte.
 • Ofereix una disposició neta i mínima d’una pàgina per a la pàgina principal. El disseny és únic i us ajudarà a destacar.
 • 8 dissenys de cartera diferents per triar un lloc de cartera.
 • Suport complet per a WooCommerce amb diverses plantilles de botiga en línia per triar.
 • Suport per a totes les funcions que ofereix Elementor.

Més informació / descàrrega de demostració en directe

8. Tema de l’element elemental

tema de selfer elementor

 • Preu: 59 $.
 • Compatible amb Elementor: Sí

Més informació / descàrrega de demostració en directe

Selfer és el tema perfecte per crear un lloc personal. Tant si voleu crear un bloc personal com un lloc de cartera creativa per al vostre treball, aquest tema té totes les funcions que necessiteu.

El seu disseny professional us ajuda a destacar i ofereix moltes opcions de disseny diferents. Obteniu moltes opcions de disseny diferents per a la pàgina principal i triar-la. Podeu utilitzar el creador de pàgines Elementor o el personalitzador de temes de WordPress per personalitzar les pàgines d’aquest tema.

Aquest tema és compatible amb Elementor i inclou més de 18 ginys diferents per a Elementor. Ofereix un primer disseny mòbil que funciona i té una aparença excel·lent en totes les mides de la pantalla. Aquest tema està dissenyat per a la velocitat i, per tant, tan alta com a totes les eines de prova de velocitat.

Beneficis:

 • Un tema de cartera mínim i net que ofereix centenars d’opcions de personalització diferents.
 • Bonic disseny de seccions de cartera per mostrar el vostre treball creatiu.
 • El suport complet per a Elementor us permet personalitzar i crear qualsevol tipus de pàgines que vulgueu.
 • Tema llest per a GDPR.
 • Un disseny sensible i mòbil que té un aspecte excel·lent en tots els dispositius.
 • Afegiu o elimineu fàcilment articles de la vostra cartera amb només uns clics.

Més informació / descàrrega de demostració en directe

9. Tema de l’element lliure d’Ashe

Tema de l'element lliure d'Ashe

 • Preu: Gratuït.
 • Compatible amb Elementor: Sí

Més informació / descàrrega de demostració en directe

Ashe és un dels molts temes recomanats oficialment pel lloc web d’Elementor. Aquest tema ofereix un suport complet per a Elementor i totes les funcions que ofereix el connector. Ofereix un disseny de bloc senzill amb un esquema bàsic de colors que podeu personalitzar amb el tema personalitzador de WordPress.

Podeu personalitzar els colors i la tipografia d’aquest tema amb pocs clics. Aquest tema us permet triar entre 800 o més fonts de Google gratuïtes. També ofereix opcions de personalització avançades tant per a les publicacions com per a les pàgines.

Admet molts tipus de formats de publicació diferents i ofereix una barra de navegació enganxosa opcional. Ashe ofereix un suport complet per a WooCommerce, fent que sigui molt fàcil la creació d’una bonica botiga en línia.

Beneficis:

 • Hi ha disponible una versió gratuïta d’aquest tema que ofereix menys funcions que la versió premium.
 • Suport complet per a Elementor i les moltes funcions de personalització diferents que ofereix el connector.
 • Traducció a punt i suport RTL disponible.
 • 14 plantilles integrades que podeu personalitzar amb el personalitzador de temes de WordPress.
 • Permet personalitzar estils de tipografia i triar entre més de 800 fonts de Google gratuïtes.
 • Moltes opcions de disseny diferents.
 • Suport complet per a les plantilles i plantilles de WooCommerce.
 • Navegació enganxosa que es desplaça amb l’usuari que podeu desactivar del personalitzador de temes de WordPress.
 • Recomanat oficialment pel lloc web del complement del creador de pàgines Elementor.

Més informació / descàrrega de demostració en directe

10. Tema de Zakra Free Elementor

tema de zakra free elementor

 • Preu: Gratuït.
 • Compatible amb Elementor: Sí

Més informació / descàrrega de demostració en directe

Zakra és un tema polivalent que ofereix ThemeGrill. Ofereix més de 10 plantilles diferents per triar el vostre lloc web. Ofereix Suport complet per als creadors de pàgines Elementor i Gutenberg. Podeu canviar entre tots dos per personalitzar el disseny de les vostres publicacions i pàgines. Aquest tema compleix GDPR, ja que no emmagatzema dades de l’usuari.

Zakra ofereix moltes opcions de personalització que podeu modificar mitjançant el personalitzador de temes de WordPress. Podeu personalitzar-ho tot, a partir dels esquemes de colors i els estils de capçalera. També podeu personalitzar els estils de tipografia que inclouen el tipus de lletra, l’alçada de la línia i altres opcions.

Més de 7 àrees de widget diferents per triar. Podeu triar entre moltes opcions de disseny diferents, incloses l’amplada completa, la barra lateral dreta i la barra lateral.

Beneficis:

 • Podeu personalitzar gairebé tots els aspectes del disseny d’aquest tema.
 • Inclou amb el suport complet del creador de pàgines d’Elementor i és recomanable oficialment pel lloc web del complement.
 • Ofereix moltes opcions de disseny diferents per incloure dissenys d’amplada completa i sense barra lateral. També ofereix 7 zones de widgets on podeu col·locar ginys.
 • La traducció està preparada i ve amb suport per a idiomes RTL.
 • Podeu personalitzar la tipografia i els esquemes de colors fàcilment mitjançant el personalitzador de temes de WordPress.
 • Compliment GDPR, ja que el tema no emmagatzema cap dada de l’usuari.

Més informació / descàrrega de demostració en directe

Què és Elementor

Elementor és el desè complement de WordPress més utilitzat a Internet. S’utilitza poc menys d’un milió de llocs web; que probablement inclogui als vostres competidors.

És un senzill però potent potent creador de pàgines que us ajuda no només a personalitzar les pàgines del vostre lloc web, sinó també a dissenyar-les com vulgueu.

què és elemental

Amb Elementor, podeu crear qualsevol tipus de disseny de pàgina que desitgeu.

La millor part?

Ho feu mitjançant una interfície arrossegar i deixar anar.

Per dissenyar una pàgina, només cal arrossegar elements i deixar-los caure a la pàgina.

Tant si voleu dissenyar una bella pàgina Acerca o una pàgina avançada per a obtenir més subscriptors, Elementor us ofereix totes les eines que necessiteu.

A diferència de la majoria d’altres constructors de pàgines del mercat, Elementor ofereix una plataforma única per gestionar les pàgines del vostre lloc web.

No necessiteu cap complement per crear una pàgina de contacte o una de destinació. Podeu fer-ho tot amb Elementor.

El millor que m’agrada de Elementor és que no requereix cap coneixement de programació. Podeu crear pàgines boniques pel vostre compte sense escriure una sola línia de codi.

I, si no sabeu com escriure codi, podeu fer servir el vostre coneixement per crear pàgines el més avançades possibles.

Per què necessiteu Elementor

Si acabeu de començar, és molt difícil guanyar-vos. Tots els mercats i nínxols d’Internet estan cada dia més saturats.

Tothom publica els mateixos consells i consells antics. Si voleu que el vostre blog destaqui, necessiteu un disseny que sigui millor que els altres del vostre lloc.

No cal que sigui un dissenyador premiat per crear un disseny d’aspecte professional. Només necessiteu les eines adequades.

Introduïu l’elementor.

Això és el Plugin creador de pàgines de WordPress dels teus somnis. Us ajuda a crear tot tipus de pàgines al vostre lloc web. Tant si voleu crear una pàgina de contacte com si voleu crear una pàgina de vendes avançada, Elementor us ha cobert.

Amb Elementor, crear una pàgina amb aspecte bonic és literalment tan fàcil com arrossegar elements i deixar-los anar a la pàgina. La millor part és que podeu crear pàgines d’aspecte professional sense escriure ni una sola línia de codi.

Per què escollir un tema de WordPress compatible amb Elementor?

Elementor funciona amb tots els temes de WordPress.

Però..

..si voleu que Elementor funcioni sense problemes, necessiteu un tema compatible amb Elementor.

Al cap i a la fi, no voleu que la vostra pàgina de vendes deixi de funcionar el dia del llançament, veritat?

La majoria de temes que hi ha fora anuncien que són compatibles amb Elementor.

quins temes funcionen millor amb elementorhttps://docs.elementor.com/article/78-themes

Però la veritat és que la majoria no ho són. La majoria dels autors de temes tan sols posen a prova els seus temes durant uns segons amb Elementor i etiqueten els temes com a “Elementor Compatible”

Però això no podria estar lluny de la veritat.

La majoria de temes no funcionen amb aquest element.

Conclusió

Tots els temes d’aquesta llista ofereixen el quadre de suport per a Elementor.

Tant si voleu crear un lloc web per a una cafeteria local com un lloc de cartera per al vostre treball creatiu, trobareu el tema adequat en aquest conjunt.

Si busqueu un tema d’aspecte professional per iniciar un lloc de cartera, us recomano anar amb qualsevol dels dos Selfer o Quodos. Ambdues ofereixen dissenys bonics per crear una cartera que destaca i tots dos ofereixen un disseny sensible que funcionarà a tots els dispositius.

Si voleu vendre un producte en línia, aneu amb qualsevol GeneratePress o OceanWP. Ambdues ofereixen moltes opcions de disseny i plantilles de pàgina diferents. També podeu obtenir centenars d’opcions de personalització diferents que podeu utilitzar per personalitzar el disseny sense tocar una sola línia de codi.

Sigui quin sigui el tipus de lloc web que vulgueu crear, tots aquests temes de WordPress d’Elementor us funcionaran. Totes elles ofereixen centenars de plantilles que podeu personalitzar fàcilment segons les vostres necessitats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map