10+ legjobb WordPress témák az Elementor számára

Az Elementor a WordPress egyik legjobb drag and drop oldalkészítő pluginja épp most. Ezzel a bővítménnyel pixel tökéletes, gyorsan betöltő és reagáló webhelyeket hozhat létre egy pillanat alatt.


De bonyolult tudni tudni, hogy mely témák működnek a legjobban az Elementorral. Tehát itt van a listám azokról, amelyek 100% -kal kompatibilisek az oldalkészítő bővítménnyel.

Ha te szeretné, hogy a WordPress webhely kitűnjön, olyan kialakításra van szüksége, amely segít kiemelkedni.

Bár fontos, hogy legyen olyan webdizájnja, amely különbözik a niche legtöbb más blogjától, szüksége van egy témára, amelyet testreszabhat saját felelősséggel programozási ismeretek nélkül .

De sajnos, hacsak nem tudsz html / css kódolni A WordPress korlátozott a tervezés testreszabása szempontjából.

Az Elementor itt ment megmentésre.

Mert ez egy oldalkészítő beépülő modul amely helyettesíti az alapvető WordPress szerkesztőt egy egyszerű drag and drop felülettel, amely lehetővé teszi gyönyörűen megtervezett webhelyek létrehozását.

Annak érdekében, hogy időt pazaroljon az Elementor témáin keresztül, pazarolja az Elementor azon témáinak legjobb listáját, amelyek ténylegesen együtt működnek az Elementorral..

Contents

Az Elementor 10 legjobb WordPress témája 2020-ban

legjobb elemor wordpress témák

1. GeneratePress Elementor témák

generatorpress elementor témák

 • Ár: Ingyenes verzió és egy prémium verzió, további szolgáltatásokkal, 49,95 dollárért.
 • Kompatibilis az Elementorral: Igen

További információ / letölthető élő demo

A GeneratePress a sokoldalú WordPress témakeret, amelyet minden profi internetes blogger használ, vagy a múltban is használt.

Ez egy könnyű téma, amelynek súlya 30 kb. Ez kevesebb, mint a legtöbb WordPress-téma. A legtöbb WordPress-téma sok puffadással rendelkezik, ami lelassítja webhelyét.

Ez a könnyű téma minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre szükség van bármilyen típusú weboldal létrehozásához. A testreszabási opciókkal testreszabhatja az oldalakat, amennyit csak akar, beleértve a tipográfia vagy a színséma megváltoztatását.

Ha azt szeretné, hogy webhelye gyorsan betöltse és zökkenőmentesen működjön, ez a téma az Ön számára. A GeneratePress a kompatibilitást szinte az összes oldalkészítő bővítménnyel kínálja. És igen, ide tartozik az Elementor is.

A téma használatának legjobban az, hogy ez együtt működik az Elementor-lal, mint bármely más oldalkészítővel. Tehát, ha úgy dönt, hogy a jövőben átvált egy új oldalkészítő beépülő modulra, akkor biztos lehet abban, hogy ez a téma működni fog vele.

Előnyök:

 • Az egyik leggyorsabb WordPress-téma a piacon. Súlya kevesebb, mint 30 kb. A legtöbb téma tucatnyi és tucatnyi funkcióval érkezik, amelyek lelassíthatják webhelyét. Ez egy könnyű téma, amely csak a minimálisat kínálja.
 • Támogatás az összes WordPress oldalkészítő beépülő modulhoz, beleértve az Elementort. Ez a téma akkor is működik, ha a jövőben másik oldalkészítőre vált.
 • Lehetővé teszi a formatervezés szinte minden aspektusának testreszabását, beleértve a tipográfiát, a színeket stb. Mindent testreszabhat a WordPress Theme Customizer segítségével.
 • Kompatibilis szinte az összes WordPress bővítménnyel.
 • Támogatja az RTL-t, és 20 különböző nyelven érhető el.

További információ / letölthető élő demo

2. A WP Astra Elementor témák

astra elementor témák

 • Ár: Ingyenes verzió és egy Pro verzió, több funkcióval 59 dollárért.
 • Kompatibilis az Elementorral: Igen

További információ / letölthető élő demo

A WP Astra alkotói az Elementor számára készített témaként reklámozzák. Ez a téma tökéletes az Elementor számára az Elementor bővítménnyel való használatra készült.

Ez a téma tucatnyi webes témával érkezik, amelyeket az Elementor segítségével importálhat és módosíthat. Ezzel a témával nem kell a nulláról kezdenie. Választhat egy témát a hatalmas, professzionális megjelenésű könyvtárból, és testreszabhatja az összes kívánt elemet.

Több tucat elrendezési lehetőség közül választhat. Bármelyik oldalon letilthatja a címet, a kiemelt képet vagy az oldalsávot.

A WP Astra a könnyű, puffadás nélküli téma, amely gyorsan betöltődik és magas pontszámot jelentenek az összes webhelysebesség-tesztelő eszköznél, beleértve a GTMetrix-et, a Pingdom-ot és a Google PageSpeed-et.

Ez a téma teljesen mobilra reagál és zökkenőmentesen működik bármilyen méretű képernyőn. Egy tucat testreszabási opcióval is rendelkezik a mobil menü számára.

Az Elementor segítségével testreszabhatja ezt a témát a kívánt módon.

Előnyök:

 • Az Elementor oldal készítője számára ez a téma zökkenőmentesen működik, és a téma minden új verzióját az Elementor teszteli.
 • Számos különféle elrendezési lehetőség közül választhat.
 • Több tucat demó webhelysablont kínál, amelyeket az Elementor segítségével használhat és testreszabhat.
 • Beépített támogatás a WooCommerce számára. Ön elindíthatja saját online áruházát.
 • 50 kg-nál kisebb könnyű téma. Magas pontszámot jelentenek az összes webhelysebesség-teszt eszközön.

További információ / letölthető élő demo

3. Az OceanWP Elementor témák

óceán wp elem témák

 • Ár: Ingyenes verzió és prémium verzió, további kiterjesztésekkel 39 dollártól.
 • Kompatibilis az Elementorral: Igen

További információ / letölthető élő demo

OceanWP szinte az összes oldalépítőt támogatja köztük az Elementor, a Thrive Architect, a Beaver Builder és még sok más. Ez a téma teljesen érzékeny és minden mobil eszközzel működik. A WooCommerce beépített támogatásával érkezik, így nem kell tucat plugint telepítenie az e-kereskedelem webhelyének elindításához..

Ez a téma tucatnyi gyönyörű demóval érkezik, amelyeket csak importálhat egy kattintással, és kezdje el testreszabni az Elementor használatával vagy bármely más oldalkészítő. Ezzel a témával könnyen testreszabhatja a webhely bármely oldalát. Fordításra kész és támogatja az RTL nyelveket.

Az OceanWP egy többcélú téma, amelyet testreszabhat bármilyen fülkében. Testreszabhatja az összes vizuális elemet, beleértve a tipográfiát, a színeket, a távolságot stb. Mindent testreszabhat a húzási felület segítségével.

Előnyök:

 • Nem csak az Elementor-t, hanem az összes többi oldalkészítő plugin-t is támogatja, beleértve a Thrive Architect-t és a Beaver Builder-t.
 • Többcélú téma, amely bármilyen fülkében felhasználható. Több tucat testreszabható bemutató sablonnal érkezik, amelyeket importálhat és szerkeszthet, hogy elkészítse sajátját.
 • A sebességet szem előtt tartva ez a téma magas sebességgel bír minden sebességmérő eszköznél.
 • Teljes támogatást nyújt a WooCommerce számára.
 • Több mint 1500 véleménye van a WordPress.org tématárban.
 • Egy érzékeny téma, amely minden eszközön jól néz ki.

További információ / letölthető élő demo

4. Hestia Elementor téma

themeisle hestia elementor téma

 • Ár: Ingyenes verzió és Pro verzió 98 dollárért.
 • Kompatibilis az Elementorral: Igen

További információ / letölthető élő demo

A ThemeIsle Hestia egy téma, amelyet az Elementor készített. Biztos lehet abban, hogy a téma minden újabb verziója zökkenőmentesen működik az Elementorral. Több tucat oldalsablonnal rendelkezik, amelyek közül választhat, beleértve a mobilalkalmazások indítóoldalainak, az oldalak és az áralapok sablonjait. Ezzel a témával bármilyen weboldalt megtervezhet.

A legtöbb témától eltérően a Hestia teljes szélességű vászonot kínál, amelyet azonban szerkeszthet, hogy elkészítse a kívánt mintát. Nemcsak hogy eldöntheti, hogy mely elemeket szeretné megjeleníteni / elrejteni az egyes oldalakon. Az egyes oldalak globális oldalbeállításait felülírhatja.

Ez a téma teljesen kompatibilis a WooCommerce-val, és kész sablonokat kínál, amelyeket egyetlen kattintással importálhat. Választhat számos különböző elrendezési stílus közül, amelyek elérhetők a bloglistához, és az egyes blogbejegyzésekhez. Dönthet úgy, hogy elrejti az oldalsávot a blogbejegyzésekben, ahol zavartalan olvasási környezetet szeretne.

Előnyök:

 • Egy nagyméretű készrekészített sablonok közül választhat, beleértve a WooCommerce-kész sablonokat. Testreszabhatja ezeket a sablonokat a tervezési igényeinek megfelelően.
 • Több elrendezési lehetőség közül választhat az összes oldalán és blogbejegyzésénél. Könnyen felülbírálhatja az egyes oldalak globális beállításait.
 • Zökkenőmentesen működik az Elementorral, mivel ez a téma a plugin számára készült.
 • Ez a téma a töltési sebességre van optimalizálva, és működik az összes gyorsítótárazási pluginnel, például a W3 teljes gyorsítótárával.
 • Testreszabhatja a formatervezés összes elemét, a betűkészletektől a gombos színekig.
 • Fordításra kész és támogatja az RTL nyelveket.

További információ / letölthető élő demo

5. Centaurus Elementor téma

kentaur elem témája

 • Ár: 59 USD.
 • Kompatibilis az Elementorral: Igen

További információ / letölthető élő demo

A Centaurus egy többcélú téma a WordPress számára, amely tiszta, minimális kialakítást kínál. Bár a kialakítás minimális, ez segít kiemelkedni. Ez a téma tucatnyi sablonnal érhető el, amelyek közül bármilyen weboldalt létrehozhat, beleértve az e-kereskedelmi webhelyet vagy a kreatív portfóliót is..

A téma kialakításának minden szempontját testreszabhatja a WordPress Theme Customizer használatával. Ez a téma több 500 különböző testreszabási lehetőség amit meg lehet csíptetni anélkül, hogy megérintne egyetlen kódot. Ez a téma jól játszik az Elementorral és más oldalépítőkkel. Kínál az Elementor összes szolgáltatásának teljes támogatása kínálni kell.

A Centaurus a prémium Revolution Slider-rel érkezik, amely a piacon az egyik legjobb csúszó plugin. A dobozon kívül támogatást is kínál a WooCommerce számára, így könnyen létrehozhat online áruházat, és testreszabhatja azt, amennyit csak akar..

A téma legjobb része a minimális, tiszta kialakítás. A több ezer elemmel fókuszált témákkal ellentétben ez a téma kiemelkedik minimális tágas kialakításával.

Előnyök:

 • Számos különféle elrendezési lehetőség közül lehet választani az oldalaihoz és a hozzászólásaihoz.
 • Több tucat különböző sablon segít a tökéletes weboldal létrehozásában. A sablonok segítségével e-kereskedelmi webhelyet, portfóliót vagy személyes blogot hozhat létre.
 • A minimális kialakítás tiszta és tágas, hogy segítsen kiemelkedni.
 • Az Elementor összes szolgáltatásának teljes támogatása.
 • Több mint 500 különböző testreszabási lehetőséggel módosíthatja a formatervezést, hogy megfeleljen az Ön stílusának vagy márkájának.
 • A WooCommerce beépített támogatása lehetővé teszi, hogy néhány kattintással elindítson egy e-kereskedelmi webhelyet.

További információ / letölthető élő demo

6. Arteon Elementor téma

arteon elementor téma

 • Ár: 59 USD.
 • Kompatibilis az Elementorral: Igen

További információ / letölthető élő demo

Az Arteon a Legújabb WordPress témaként hirdeti magát. Számos különböző honlap-sablonnal érkezik, amelyek közül választhat vállalkozásától függően. Akár egy millió dolláros online cipőboltot, akár egy egyszerű szabadúszó designer üzletet működtet, ez a téma tökéletes sablont kínál Önnek.

Ez a téma professzionálisan tervezett gyönyörű sablonokkal érkezik, amelyek felhasználhatók kiemelkedő webhelyek létrehozására. Minimális kialakítást kínál, amely tökéletes a portfólióhely létrehozásához. Több portfólió téma közül választhat, amelyeket könnyen testreszabhat az Ön igényei szerint.

Ez a téma gyönyörű sablonokat is kínál online áruház létrehozásához. A WooCommerce teljes körű támogatásával jön létre a sima vitorlásos e-kereskedelem üzlet létrehozásához.
Az Arteon kompatibilis az Elementorral, és lehetővé teszi bármilyen típusú oldal létrehozását.

Az Elementor segítségével létrehozhat nyitóoldalakat vagy alapvető információkat az oldalakról. Számos testreszabási opciót is kap, amelyek lehetővé teszik a testreszabást mindenekelőtt a tipográfiától a gombos színektől az elrendezés szélességéig..

Előnyök:

 • Teljesen érzékeny téma, amely bármilyen típusú eszközzel működik, függetlenül a képernyő méretétől.
 • A WooCommerce támogatásával jön létre, és tucatnyi gyönyörűen megtervezett sablont kínál online áruházak számára.
 • Több mint 500 testreszabási lehetőség a téma tervezésének megjavításához. Több mint 600 ingyenes betűtípus közül választhat a Google betűkészlete közül, amelyeket webhelyén használhat.
 • A prémium Revolution Slider WordPress bővítményhez tartozik.

További információ / letölthető élő demo

7. Qudos Elementor téma

qudos elementor téma

 • Ár: 59 USD.
 • Kompatibilis az Elementorral: Igen

További információ / letölthető élő demo

A Qudos egy többcélú WordPress téma, amely gyönyörű, egyoldalas elrendezést kínál.

Sokféle elrendezéssel érkezik, beleértve 3 blog elrendezést és 8 portfólió elrendezést. Ez a téma a legjobb portfólió-webhely létrehozásához saját vagy cége számára. Számos különféle gyönyörű tartalomlap-sablonnal érkezik, beleértve az Oldalt, a Küldetés oldalt és a Kapcsolatfelvételi oldalt.

Qudos jön az Elementor teljes támogatása hogy lehetővé tegye az oldalak egyszerű drag and drop felülettel történő megtervezését. Az Elementor segítségével bármilyen kívánt mintát létrehozhat a kiválasztott több száz elem segítségével.

Számos elrendezési lehetőséget kínál e-kereskedelem üzlet létrehozásához, és beépített támogatást kínál a WooCommerce számára. Ehhez a témához egy online áruház létrehozásához nincs szükség további beépülő modulokra.

Előnyök:

 • Tökéletes portfólióhely, ügynökségi vagy termékoldal létrehozására.
 • Tiszta, minimális egyoldalas elrendezést kínál a honlaphoz. A dizájn egyedi és segít kiemelkedni.
 • 8 különböző portfólió-elrendezés közül választhat egy portfólióhelyhez.
 • A WooCommerce teljes támogatása számos választható online áruházsablonnal.
 • Az Elementor által kínált összes szolgáltatás támogatása.

További információ / letölthető élő demo

8. Selfer Elementor téma

selfer elementor téma

 • Ár: 59 USD.
 • Kompatibilis az Elementorral: Igen

További információ / letölthető élő demo

Az Selfer a tökéletes téma egy személyes oldal létrehozására. Akár személyes blogot, akár kreatív portfólió-oldalt kíván létrehozni a munkájához, ez a téma minden szükséges funkcióval rendelkezik.

Professzionális kialakítása segít kiemelkedni, és számos különféle elrendezési lehetőséggel rendelkezik. Számos különféle elrendezési lehetőséget kap a honlap számára, amelyek közül választhat és testreszabhat. Az Elementor oldalkészítővel vagy a WordPress Theme Customizerrel testreszabhatja a téma oldalait.

Ez a téma kompatibilis az Elementorral, és több mint 18 különféle modullal érkezik az Elementor számára. Kínál egy első mobil kialakítást, amely működik és kiválóan néz ki minden képernyőméretnél. Ezt a témát a sebességre tervezték, és mint ilyen, magas pontszámot mutat az összes sebességmérő eszköznél.

Előnyök:

 • Tiszta, minimális portfólió-téma, amely több száz különböző testreszabási lehetőséget kínál.
 • Gyönyörű portfólió-kialakítás kreatív munkájának bemutatására.
 • Az Elementor teljes támogatása lehetővé teszi a kívánt oldalak testreszabását és létrehozását.
 • GDPR kész téma.
 • Egy érzékeny, mobil első kialakítás, amely minden eszközön jól néz ki.
 • Néhány kattintással egyszerűen hozzáadhat vagy eltávolíthat elemeket portfóliójából.

További információ / letölthető élő demo

9. Ashe Free Elementor téma

Ashe Free Elementor téma

 • Ár: Ingyenes.
 • Kompatibilis az Elementorral: Igen

További információ / letölthető élő demo

Ashe a sok közül egy az Elementor weboldal hivatalosan ajánlott témái. Ez a téma teljes mértékben támogatja az Elementor és a plugin által kínált összes funkciót. Egy egyszerű blogtervezést kínál alapszintű sémával, amelyet testreszabhat a WordPress Theme Customizer segítségével.

Néhány kattintással könnyen testreszabhatja a téma színét és tipográfiáját. Ez a téma több mint 800 ingyenes Google betűtípus közül választhat. Továbbá fejlett testreszabási lehetőségeket kínál mind a bejegyzések, mind az oldalak számára.

Számos különféle típusú postai formátumot támogat, és opcionális ragacsos navigációs sávot kínál. Az Ashe teljes mértékben támogatja a WooCommerce szolgáltatást, így szuper könnyű létrehozni egy gyönyörű online áruházat.

Előnyök:

 • A téma ingyenes verziója elérhető, amely kevesebb szolgáltatást kínál, mint a prémium verzió.
 • Az Elementor teljes támogatása és a plugin által kínált sokféle testreszabási szolgáltatás.
 • Fordításra kész és elérhető az RTL támogatás.
 • 14 beépített sablon testreszabható a WordPress Theme Customizer segítségével.
 • Lehetővé teszi a tipográfiai stílusok testreszabását, és több mint 800 ingyenes Google betűtípus közül választhat.
 • Sok különböző elrendezési lehetőség.
 • A WooCommerce és a választható sablonok teljes támogatása.
 • Ragadós navigáció, amely a felhasználóval gördül, amelyet a WordPress Theme Customizer programból letilthat.
 • Az Elementor oldalkészítő bővítményének hivatalos ajánlása.

További információ / letölthető élő demo

10. Zakra Free Elementor téma

zakra free elementor theme

 • Ár: Ingyenes.
 • Kompatibilis az Elementorral: Igen

További információ / letölthető élő demo

A Zakra egy többcélú téma, amelyet a ThemeGrill kínál. Több mint 10 különféle sablonnal érkezik az Ön webhelyéhez, amelyek közül választhat. Kínál teljes támogatás mind az Elementor, mind a Gutenberg oldalépítők számára. Válthat a kettő között a hozzászólások és az oldalak kialakításának testreszabásához. Ez a téma a GDPR-nek megfelelő, mivel nem tárol felhasználói adatokat.

A Zakra számos különféle testreszabási lehetőséget kínál, amelyeket a WordPress Theme Customizer segítségével módosíthat. Mindent testreszabhat a színsémától és a fejlécstílusokatól kezdve. Testreszabhatja a tipográfiai stílusokat is, beleértve a betűméretet, a vonalmagasságot és az egyéb lehetőségeket.

Több mint 7 különféle widget-terület közül választhat. Számos különféle elrendezési lehetőség közül választhat, beleértve a teljes szélességet, a jobb oldali sávot és az oldalsávot sem.

Előnyök:

 • A téma tervezésének szinte minden szempontját testreszabhatja.
 • Az Elementor oldal készítőjének teljes támogatásával érkezik, és a plugin hivatalosan ajánlja.
 • Számos különféle elrendezési lehetőséget kínál, köztük a teljes szélességet és az oldalsáv elrendezését sem. 7 widget-területet is kínál, ahol widgeteket helyezhet el.
 • A fordítás kész, és az RTL nyelvek támogatásával jár.
 • A tipográfia és a színséma egyszerűen testreszabható a WordPress Theme Customizer segítségével.
 • A GDPR-nek megfelelő, mivel a téma önmagában nem tárol felhasználói adatokat.

További információ / letölthető élő demo

Mi az Elementor?

Az Elementor a 10. leggyakrabban használt WordPress plugin az interneten. Alig 1 millió webhely használja; amely valószínűleg magában foglalja a versenytársait is.

Ez egy egyszerű, de nagy teljesítményű oldalkészítő plugin, amely segít Önnek nem csak a webhely oldalainak testreszabásában, hanem a kívánt elemek tervezésében is.

mi az elem?

Az Elementor segítségével bármilyen típusú oldaltervet létrehozhat.

A legjobb rész?

Ezt meghúzási felülettel hajtja végre.

Egy oldal tervezéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy húzza az elemeket és dobja el őket az oldalra.

Akár egy gyönyörű Névjegy oldalt, akár fejlett vezető generációs oldalt szeretne létrehozni, hogy több előfizetőt szerezzen, az Elementor az összes szükséges eszközt kínálja.

A piacon lévő legtöbb más oldalépítővel ellentétben az Elementor egy all-in-one platform a webhely oldalai kezelésére.

Nincs szüksége külön beépülő modulra a kapcsolat- vagy a céloldal létrehozásához. Mindent megtehetsz az Elementor segítségével.

A legjobban tetszik az Elementornál, hogy az nem igényel semmilyen programozási know-how-t. Készíthet gyönyörű oldalakat saját maga is anélkül, hogy egyetlen kódot írsz.

És ha tudod, hogyan kell kódot írni, akkor tudásodat felhasználva a lehető legfejlettebb oldalakat hozhatsz létre.

Miért van szüksége az Elementorra?

Ha csak most kezdődik, nagyon nehéz megszerezni a lábát. Az internetes piacok és rések egyre telítettebbé válnak a nap folyamán.

Mindenki ugyanazokat a régi tippeket és tanácsokat teszi közzé. Ha azt szeretné, hogy blogod kiemelkedjen, olyan kialakításra van szükséged, amely jobb, mint mások az Ön résében.

Professzionális megjelenés kialakításához nem kell díjnyertes designernek lennie. Csak a megfelelő eszközökre van szüksége.

Írja be az Elementor elemet.

Ez a Az álmai WordPress oldalkészítő pluginje. Segít minden típusú oldal létrehozásában a webhelyén. Akár csak egy kapcsolatfelvételi oldalt szeretne felállítani, akár fejlett értékesítési oldalt szeretne létrehozni, az Elementor biztosítja az Ön számára.

Az Elementor segítségével a gyönyörű megjelenésű oldal létrehozása szó szerint olyan egyszerű, mint az elemek húzása és az oldalra dobás. A legjobb az, ha professzionális megjelenésű oldalakat hozhat létre egyetlen kódsor írása nélkül.

Miért válasszon egy olyan WordPress témát, amely kompatibilis az Elementorral?

Az Elementor az összes WordPress témával működik.

De..

..Ha azt szeretné, hogy az Elementor zökkenőmentesen működjön, akkor szüksége van egy témára, amely kompatibilis az Elementorral.

Végül is nem akarja, hogy az értékesítési oldal abbahagyja a működést az indítás napján, igaz?

A legtöbb témája azt hirdeti, hogy kompatibilisek az Elementor-val.

mely témák működnek a legjobban az elementorralhttps://docs.elementor.com/article/78-themes

De az igazság az, hogy legtöbbjük nem. A legtöbb témaíró csak néhány másodpercig kipróbálja a témáit az Elementor segítségével, és a témáikat „Elementor kompatibilisnek” címkézi

De ez nem lehet messze az igazságtól.

A legtöbb téma nem működik az Elementorral.

Következtetés

A listában szereplő összes téma az Elementor támogatását kínálja.

Akár weboldalt szeretne létrehozni egy helyi kávézóhoz, akár portfólió-webhelyet a kreatív munkájához, megtalálja a megfelelő témát ebben a készletben.

Ha professzionális megjelenésű témát keres egy portfólió-webhely elindításához, azt javaslom, hogy vegyen egyet Selfer vagy Quodos. Mindkettő gyönyörű elrendezéseket kínál a kiemelkedő portfólió létrehozásához, és mindkettő olyan érzékeny kialakítást kínál, amely minden eszközön működni fog.

Ha online terméket szeretne eladni, akkor vegye fel az egyiket GeneratePress vagy OceanWP. Mindkettő számos különféle elrendezési lehetőséget és választható sablont kínál. Számos különböző testreszabási lehetőséget kap, amelyek segítségével testreszabhatja a mintát egyetlen kódsor megérintése nélkül.

Bármelyik weboldalt is készíteni kívánja, az Elementor WordPress összes témája működni fog az Ön számára. Mindegyik több száz sablont kínál, amelyeket könnyen testreszabhat az Ön igényei szerint.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map